Sziasztok!
Rozka
Talán Neked is egyszerűbb, ha anyud a kórházban van! Nemcsak mert Neked kellett még őt is ellátnod, de mert biztonságosabb Anyudnak is!
Sam
Tök jó, hogy megint itt vagy! Babszem-hez gartula!

Ma beszéltem a Tündét helyettesítő védőnővel, és mondta, hogyha szüxséged van rá, adjam meg a mobilszámát Neked!
Hol hirdettétek meg a házat, telket? (Nálunk is nagy agyalások mente-mennek ez ügyben.) Andrisnak már annyi munkája van a kertben is, hogy sajnálnánk túladni rajta..
Athina
Oksa, akkor mi bizony megyünk hozzád, bocs, akkor már hozzátok!
SBeáék gépe beszart megint, úgyhogy ha csak nem garázdálkodnak egy idegen gépről, akkor nem tudom mikor jönnek.. Tegnap Lilla és Bálcsi barátkozott, de amikor Bálint fel akart állni Lillába kapaszkodva, hogy totál kontaktban legyenek, Lillácska elszaladt előle!
Azt hittem bepisilek a röhögéstől!
Hihetetlen csaj.. Ja és persze az én Kispasim is határozottan "gyerekeskedik"! Feszíti a húrt, bepróbálkozik rendesen..
Ser
Köszi a fotót! Imádom, ahogy ökölbe szorított manccsal tartják az egyensúlyukat! (Mint Áki Roznál, vagy ahogy BigLilla kezdte..)
Ez a bezárt helyzet ebben a sz.r időben, őrület! Ott a szép gyep, lehetne kint tobzódni, sétálni nagyokat, de befagy az ember feneke.. Borzalom.
Bepa
Nekünk egyfrancia (Remi) ülésünk van, 12.000.- körül vettük, dönthető, jókat tud benne aludni,. és nézelődni is Bálint, és van benne kivehető fejszűkítő is. A neten 9000.- körül árulják.
Még egyszer nagyon köszönöm a meghívót!
Ser
Szigéket puszilom, légyszi mond meg! Pár napja hívtam Őket, akkor még Leo rendben volt..
Ma Bálcsinak is elkezdett kissé folyni az orra, tegnap is tüsszögött párat.. Remélem semmi nem alakul ki belőle..
Nálunk is gyorsan megizzad a melegben a haja, aztán ha kicsit is éri a szél, már meg is fázik. MAjd teszek fel képeket a fodrászkodás előttről és utánról is! Ilyen volt, ilyen lett!
Móni
Szia itt is!
Mailt ugye megkaptad?!