A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Syg,
mekkora haja lett Leonak! Nagyon édesek a képek! Végül milyen torták készültek?
balim

Syg, nagyon szépek voltatok! :) Te készítetted a kutyusos tortát? Nagyon aranyos! :) és milyen nagylány már Leona! :)

Balim, Zsófi is jókat aludt tegnap is és tegnap előtt is. Ha jónak számít a délelőtt 1,5 óra alvás. :) Zsófinak ez nagyon jó. Már 2napja olyan jókat alszik bent....úgy örülök.

Nana, Atinah, én is újra átélem, hogy micsoda izgi volt A VÉGE. :)

Dora, mi is voltunk kint tegnap, ameg ma is muszály lesz kimennünk...mi ma megyünk tornázni. 8-ra. És Zsófi még alszik. :D
Keltem is. Ugye, hogy jó a torna? Én is azt láttam, hogy egyből megugrott Zsófi mozgása is, és beszéde is. Most a gágágá megy, és a válaszolgatás, akár mit mondunk neki. De olyan édes, hogy megzabáljuk. :P
birolili

sziasztok :)

syg
Nagyon -nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Leonak :)

Nagyon klsszak a torták és Leo hihetetlen sokat nőtt és haja.... nagyon szép kiscsajszi :)

kob
meg probálunk kimenni jövö héten ha már anyu is jól lesz csak még mindig fekküdnie kell....

folyt.köv.
roz23

Sziasztok!

Talán még emlékeztek rám régebben írtam én is ide néhányszor. Két kislányunk van 2 és 4 évesek, Petra és Réka. Szoktam néha olvasgatni, de mellettük írni már szinte képtelenség. Csoda szépek a babák. Gratulálok az egy éveseknek. Anitah és Nana én is izgulok értetek, nagyon izgik már ezek a napok, kitartás.
Teszek fel én is néhány képet nyaralni voltunk a múlt héten Alsópáhokon. Sajnos az előnézetben látszik, hogy nem sikerült őket beforgatni - bocs.

Kép Petra bohóc

Kép Réka bohóc

Kép Játszótér

Kép Petra a csúzdán

Kép Réka az oviban [/img]
moni77

sziasztok...ilyen zimát:( Milyen gyönyörű klpeket raktok fel, na majd én is teszek fel egy csupaszt (lehet oylat???) Semmihez nincs kedvem, ebben a fagyban a gyereket kifújja a szél a babakocsiból....De mi is jobban alszunk ennyi előnye van:)

Dóra! és mit produkál már Kati?

SYg! szép torta és tuti finom is volt...nagyon megnőtt leona:)

megyek mert lefagy a kezem:(
bepa77

móni
nagyon édessek a gyerköcök. Melyik oviba jártok ??

pille
annyira éddes Orsi baba:) Ez a fotó az égről huuu de nagyon jóó :)
nekem az ilyenek aniyra tetszenek

seriff
Nagyon ügyi Hanna ahoyg lépeget.Homokozó tetszik neki ??
Ő eleve cipőben kezedett el lépegeni csak azért kérdezem, mert Áki mikor elkezdett menni szigorúan csak cipő nélkül volt hajlandó elindulni amint rákerült a cipő szandi.. a lábára megállt a világ :lol:
nagyon jól áll neki ez a kalap :)

balim
meddig lesznek a srácok az oviban ?

sam :)
gartulálok :) sikerült valmit intéznetek a házzal kapcsoltabn ?

nana
olvastam az uh . sajnálom de ne aggódj tudod mennyire megbízhatatlanok ezek az uh nálunk is adrit 3200 gr becsülték 2 nappal a szülés előtt még is 4 kg val született ne aggódj minden rendben lesz.Szerintem Danust meg ha neked nem "teher" és birsz még vele foglakozni tarstd othon nemsokára iitt a tesó és használjátok ki még ezt a pár napot hogy csak ugy szeretgessétek egymást biztos jót tenne neki.
Nálunk Niki is itthon maradt mert 2 napja ugy kellet betuszkolni az oviba sirt kapaszkodott az apjába ( nem is értem mért nem hozta vissza utálom mikor az akarata ellenére kiszaggatják az apja vagy az én kezemből , na mindegy)

Nálunk,hogy véletlenül sem unatkozzak t. elintézte,hogy megcsinálják a nagyszoba aljzat betonját meg a parkettázást ... most pakolhatok innen is ... bár csak ma
vagyok itthon mert apukám otthon mardt anyuval.Még minidg nem kellhet fel és erősebb gyógyszerket is kapott.
roz23

Sziasztok!

Hát ilyen időt!!! Ez képtelenség. Hannávalnapok óta nem tudunk kimenni a kertbe sem homokozni. Alig bírok vele idebenn.

Tegnap voltunk a cirkuszban, Nagyon élvezték a lányok, Bogi sikítozott örömében meg pirosra tapsolta a tenyerét.
Hanna csendben csücsült, tapsikolt és nézte a műsort.
Fura volt hogy azt a két órát végig nézte nyugton.

Nana szorítok nektek!!! Mennyi időd van hátra pontosan?

Puszi
samchee

hát ilyen bénát mint én vagyok hihetetlen a héten már összetörtem 4 poharat meg 2 befőttes üveget most meg pakolom fel a szekrénybe poharakat kiesett egy csésze bele a mosgatóba és volt benne 4 tényér mindet össze törte ... örület :?
roz23

Sam: Gratula elfelejtettem az előbb:)
Annyir meglepődtem:) de olyan boldog lettem:)
bepa77

nagy kérdés: autósülés? melyik márka jó, kényelmes, megbízható, szétszedhető...tapasztalatok???
köszike
bepa77

Sziasztok!

Roz,
Teljesen igazad van én is pont így gondoltam hogy mostmár legyen itthon velem a szülésig. :)
Egyéként 2 napja újra a "régi", azt hiszem megtette a hatását az ovi mentes 1,5 hét. Annyira nyugodt és kiegyensulyozott mint amilyen régen is volt. Nem mondom hogy egy angyal, de az nem is baj! :D

Nekem is vannak ilyen béna napjaim.. :oops:

Sam,
Köszi hogy szoritasz! Jövő hét csütörtökre vagyok kiirva. :)

Még jövök...

Atinah!
Te hogy vagy??? Ha tudsz jelentkezz be minden nap, mert izgulok ám érted! :)
nana09

Roz: A Hosszu utcai oviba járunk, de itt a Kolpingban is volt ovi, az van a képeken. Többször is bementünk az ottani oviba játszani, de nem hagytuk ott sohasem őket, mi is játszottunk velünk. Sok német volt itt, ők például többen is úgy nyaraltak, hogy a gyerekek az oviban voltak, a szülök, meg pihentek. Hát kinek, hogy tetszik. Mi azért vittük el őket, hogy együtt legyünk velük.
moni77

Sziasztok!

Bár fúj a szél, azért mi kimentünk...végül is egy hangja sem volt Hannának.

Roz,igen élvezi a homokozót,vagyis kalamol,amit építek a gereblyével ledúrja :lol: . Járás: 1-2napig csak este produkált magát,vagy zokniban,vagy anélkül, de mióta nappal is jár, és kint vagyunk,akkor cipőben, de itt bent anélkül.Szerencsére ez nem okozott gondot.

Bepa, nekünk Römer King van, megbízható márka, de drága.

Kép
seriff

Pá mindenkinek!

Nana!
Szerintem is ha a gyerkőc otthon van veled az utolsó napokban sokat jelent neki, hiszen szülés után sokat fordul vele a világ.
Én sokszor Hannát magára hagytam a kiságyban és Bogival voltam mert ő nagyon érzékeny az ilyesmire.
Hanna most nagyon anyás nem tudom mi lesz velem.....
Ez olyan izgalmas időszak és persze egy kicsit félelmetes is de beszélgess sokat a pocilakóval hallgatni fog rád.
Én Hannával megbeszéltem a gyors fájdalommentes szülést...És bejött :D

Roz!
Sajna a házzal stop van még mndíg a tervező aki a városrendezést csinálja állítólag megvan.
Augusztusig kell megcsinálni a terveket és onnantól fogadják el tehát kb. jövő tavasszal építkezünk(remélem).
De most hiredtjük a házat is meg a telkeket is.
Nemrég volt egy amerika csajszi aki mivel romlik a pénz értéke befektet.
Kellene neki az egész úgy ahogy van.
Remélem sikerül....
Ti hogy vagytok?
Sok mindenről lemaradtam veled kapcsolatban. Apócáddal mi újság?

Bepa!
köszi a gratulát.
Üléssel kapcsolatban annyit hogy szerintem olyat vegyél ami sok ideig használható egészen pici kortól.
Van olyan ülés ami dönthető több fofkozatban és újszülött kortól használható. Igaz ez drágább.
Nézzél szét néhány gyártó oldalán.

Lili!
Hogy vagytok? Zsófi baba?

Nálunk végre Hanna baba a saját ágyikójában alszik. A szpoizásról leszokott sajna bár a védőnő szerint nem baj így a harmadik pici előtt.
De éjszaka csak felébred legalább 2-3 alkalommal.
MIT CSINÁLJAK VELE?

puszi még jövök....
samchee

Halihó Mindenkinek!

Köszi mégegyszer mindenkinek aki gondol ránk és szurkol nekünk. Jó érzés nagyon. Szerintem Nana is így van ezzel!

Nana
Igyekszem minden nap bejelentkezni, csak délelőtt nyelvtanfolyamra járok (ha éppen nem nst-n kell ücsörögnöm). Meg most már sokáig úgy sem tudok odajárni.
És hogy hogy vagyok? Hááát! Olyan izének érzem magam, ha azt mondom, hogy már kissé nyűgösen, de tényleg az vagyok. Napközben még csak-csak elvagyok, de esténként, zuhanyozás után akkora bulik vannak a pocakomban, hogy néha azt hiszem mindjárt kilyukad a hasam. Nem mintha fájna, csak néha tényleg kellemetlen. Szóval én így vagyok!
És te?
Kiváncsi vagyok mit mond majd nekünk a doki pénteken?
atinah

Nana, Atinah, én előző nap mindenen,ok nélkül is, röhögtem--éreztem,h közeledik a vég :wink: !

Sam, sztem vedd fel, ringasd egy kicsit,vagy simikézd meg-de lehet, h ezeken már túl vagytok....Sztem Bepának már a 9-18/36 kg-s ülés kell, legalábbis amilyen kis husi Beni :lol: !

Leonának mandulagyulladása van :( .

Kép
seriff

Leonának mandulagyulladása??? :cry:
Dehát nem úgy volt hogy ő jól van, "csak" anya és apa beteg egy kicsit?
Vagy félreértettem? Oh szegényke! :(
nana09

Szia Atinah!

A múlt hétig nekem is ilyen bulik voltak esténként több órán keresztül a pocimban.

Most már nincsenek...teljes a nyugalom örülök ha egésznap egy-két mocorgásra sikerül rávennem Botondot.

Ő már teljesen behelyezkedett. a múl heti Nst még oldalt talált szívhangot és a hátát is mindig oldalt éreztem. Most pont a köldököm alatt jó lent volt meg a szívhang és már a hátát is pont a pocim közepén nyomja ki.

Hát a péntekre én is nagyon kiváncsi leszek, bár ki nem álhatom ezeket a vizsgálatokat (gondolom ezzel mindenki így van) azért szerettem volna ha hétfőn megvizsgál, hogy tudjam hogy áll méhszáj... mert ha ez a rengeteg joslo nem nyitja akkor nem tudom mi???

Engem egyébként április vége felé vizsgált meg utoljára. szóval jó rég.
nana09

De úgy volt, de Apa-Anya kifelé lábalnak, Leona meg belefelé :( , sajna.

Kép
seriff

Nana

Lehet, hogy te már előrrébb jársz, vagy csak én nem tudom mit is érzek. Nem tudom. De hátha okosabbak leszünk pénteken.
Én voltam vizsgálaton május 11-én, akkor mondta. hogy már jócskán nyitva van a méhszáj meg, hogy nem fogom pünkösdig kihúzni. Hááát? Egyenlőre úgy néz ki, hogy nem siet a kisasszony túlzottan!
atinah

Seriff,

Ez a nagy röhögéses jó kedv tetszik :lol: aranyos lehetett. :lol:

Bárcsak én lennék ilyen. Én e helyett teljesen elsárkányosodtam!!! :roll:

És most már egésznap joslok, csak tudnám mit??? :o
nana09

Sziasztok,

Sam,
nem tudom, üdvözöltelek-e már, de nagyon jó, hogy újra jössz! Gratula az új jövevényhez, kitartást!
Kamilláék is voltak tegnap cirkuszba!! Nagyon el volt ragadtatva tőle!

Bepa,
mindenképpen dönthetőset vegyetek, nekünk Doody márkájú van, 10 ezer ft körüli, Kamilla 3 éves kora után nőtte ki, most Emeséjé. Kagyló formájú az ülése, és dönthető. Van a 9-36 kg kategóriában is ilyen, az már szétszedhetős, tehát ha kell, ülésmagasítónak is jó lesz. Remélem nem volt túl kusza...

Seriff,
nagyon édes Hanna, ahogy tipeg :) Emese is szépen tartja az egyensúlyát, majd 1 percig tud magától állni, kíváncsi vagyok, mikor indul el. Kamilla 1 héttel az 1. szülinapja után...

Roz,
a jövő hét kicsit zsúfolt ovis programokkal, utána meg Szegeden leszünk meg a Balcsin. 20-a után is jó nektek? Hátha addigra Anyukád is jobban lesz. Egyébként a padlócsinálás idejére jöhettek ám hozzánk, hadd dolgozzanak a mesterek 8) :lol:

iwiw-ezek... Dórának hála :P

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Bepa, a sógornőnéktől mi is Römer King-et kapunk kölcsön. Az a töréstesztekben is az első...szuper, csak tényleg nagyon drága. De nekünk nem kell megvennünk.... :D

Roz, örülök fogyókúrádnak, hogy sikerül! Én most dőzsölök, már mit lehet annak nevezni....? De most nem nagyon mozdul semerre a súlyom.....ne aggódj a törések miatt, sztem mindenkivel előfordul!

Sam, köszönjük, jól vagyunk. Most ház nézegetésekben vagyunk benne pont. Amiben most vagyunk, albérlet. Azt hiszem, ezt mondtam Neked. És a Hunyadiban szeretnék maradni, én legalábbis, apának mindegy, hova jön haza.....:D de ő is itt akar maradni. Beáék, közelebb néztünk ma hozzátok házat. :)
És ez jónak néz ki, most volt felújítva kívül, belül, a kert nincs kész, a kerítés kb. 50éves, van egy romos melléképülete....azt mindenképpen le kell bontani....szval azért van költség, amit most így hírtelen láttunk...meg hát ha bele költöznénk, akkor már festés, meg konyhabútor....de az a jó, hogy egy szintes, és 3szoba van benne. És szép világos, meg tágas a lakórésze, vagyis a nappali, konyha, étkező. Ez a lényeg nekünk. És a kertje sem kicsi.....
Szval nekem nagyon teszett, csak ez nem 1év alatt lenne kész, hanem ahogy lenne rá pénzünk. De a hely miatt nagyon jó lenne. Én itt szeretnék maradni mindenképpen.

Na, most jó sokat írtam magunkról, bocsánat érte. Csak most dilemmázunk, gondolkodunk.....

Leonának jobbulást! Szegényke.... :(
birolili

Az iwiw-en én is fent vagyok, csak eddig lapítottam.... 8) Nincs sajnos meghívom. :(
Felvesztek engem is? Nem tudom ki milyen néven van. Én Bíró Lili - ként. Mint itt is.
birolili

Lili, nem talallak! :shock:
Csak egy Bíró Liliánát találtam Mister Darcyval az oldalán. :lol: :lol: :lol:

Valaki multkor kerdezte (tan Bepa - bocs, hogy most nem nezek utana) cukkini kapcsan, hogy en fozok-e Katinak. Leginkabb uveges bebietelt kap, de idonket kap sajat fozesut is pl. tegnap sparga-krumpli-srepa-csirkehusit kotyvasztottam.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szijja Mindenki!

Én lassan kilépek, jönnek a párom srácai és ilyenkor teljesen lefoglalják a gépet.
Úgyhogy mindenkinek további szép napot kívánok.
atinah

syg
sok gyógypuszi a kis leonak :)

sam.
igazán semmi nincs vele itt van de csak a teste :( mondam hogy az is elmehetne már de azt mondta nem fog nem tudom meddig fogom ezt igy birni ....
kár hogy nem tudok az eladással kicsit várni,hátha ugy rendeznék ott nállatok is hogy kedvezőbb helyzetbe jutna a telek és akkor sokkal többet érne mi elvileg ilyen szerencsések leszünk

kob.
nekünk jó akkor is.Most hívott anyukám, hoyg ebntfogták a kórházban.

Ez egyébként ugy volt, hogy anyuéknál 2 hete pénteken buli volt az oviban .Anyunak kötelezően maradni kellet a buli utáni takarítás miatt de olyan 10 körül eljött mert anyira fájt a bal lába kiment az ügyeletre csinálak neki egy uh. és hiába volt tiszta lila meg sok helyen szinte fekete a lába az mondta neki az ügyeletes doki( és erről papir is van ) hogy nem trombozis. Aztán hétfőm anyu már nem birt magával ugy fájt a lába és elmenta házorvoshoz aki egyből összeszidta és modta hoyg ez igen is trombozis szigorú fekvést irt elő tegnap volt kint megint doki azt modnta hoyg sokat javult de ahoz képest hogy lassan 2 hete fekszik keveset és irt egy erősebb gyógyit.
aztán ma a sógonőm rábeszélte anyut hoyg ugyan menjenek már ki az érsebészetre ( én ugy gondoltam halott ugy beutaló-időpont.. nélkül ) de aztán csak fogadták őket csináltak egy érfestéses vizsgálatot és azonnal bent fogták mert tutira kiderült a trombozis ugyhoyg most az van bent is mint itthon szigrú fekvés bár itt anyira hoyg még wc re sem kellhet fel ...
roz23

Sziasztok!

Rozka
Talán Neked is egyszerűbb, ha anyud a kórházban van! Nemcsak mert Neked kellett még őt is ellátnod, de mert biztonságosabb Anyudnak is!

Sam
Tök jó, hogy megint itt vagy! Babszem-hez gartula! :D Ma beszéltem a Tündét helyettesítő védőnővel, és mondta, hogyha szüxséged van rá, adjam meg a mobilszámát Neked!
Hol hirdettétek meg a házat, telket? (Nálunk is nagy agyalások mente-mennek ez ügyben.) Andrisnak már annyi munkája van a kertben is, hogy sajnálnánk túladni rajta..

Athina
Oksa, akkor mi bizony megyünk hozzád, bocs, akkor már hozzátok! :lol:

SBeáék gépe beszart megint, úgyhogy ha csak nem garázdálkodnak egy idegen gépről, akkor nem tudom mikor jönnek.. Tegnap Lilla és Bálcsi barátkozott, de amikor Bálint fel akart állni Lillába kapaszkodva, hogy totál kontaktban legyenek, Lillácska elszaladt előle! :lol:
Azt hittem bepisilek a röhögéstől! :oops:
Hihetetlen csaj.. Ja és persze az én Kispasim is határozottan "gyerekeskedik"! Feszíti a húrt, bepróbálkozik rendesen.. :?

Ser
Köszi a fotót! Imádom, ahogy ökölbe szorított manccsal tartják az egyensúlyukat! (Mint Áki Roznál, vagy ahogy BigLilla kezdte..)

Ez a bezárt helyzet ebben a sz.r időben, őrület! Ott a szép gyep, lehetne kint tobzódni, sétálni nagyokat, de befagy az ember feneke.. Borzalom. :x

Bepa
Nekünk egyfrancia (Remi) ülésünk van, 12.000.- körül vettük, dönthető, jókat tud benne aludni,. és nézelődni is Bálint, és van benne kivehető fejszűkítő is. A neten 9000.- körül árulják.
Még egyszer nagyon köszönöm a meghívót! :lol:

Ser
Szigéket puszilom, légyszi mond meg! Pár napja hívtam Őket, akkor még Leo rendben volt..
Ma Bálcsinak is elkezdett kissé folyni az orra, tegnap is tüsszögött párat.. Remélem semmi nem alakul ki belőle..
Nálunk is gyorsan megizzad a melegben a haja, aztán ha kicsit is éri a szél, már meg is fázik. MAjd teszek fel képeket a fodrászkodás előttről és utánról is! Ilyen volt, ilyen lett! :P

Móni
Szia itt is! :lol:
Mailt ugye megkaptad?!

KépKép
mino

Szia Mino!

Köszi megkaptam, nagyon korrekt volt :). Majd keress meg az iwiwen, ha van kedved az e-mail cím alapján megtalálsz.
moni77

Jo reggelt!

Kepzeljetek Kati baba forgolodik!:) Egyelore a hatrol hasra verziot gyakorolja, de ez is valami!:)

Roz, anyukadnak jobbulast kivanok!

Bepa, nekunk Maxi Cosi ulesunk van, nagyon meg vagyok vele elegedve. Mi 18 kg-ig vettuk, elvileg negy eves koraig tudjuk hasznalni, de ha haromig ugy is jo, hiszen, akkor mar lehet hogy a kisteso fog benne utazni. Legalabbis remeljuk! :lol:

Leo babanak es szuleinek jobbulast kivanok! Mennek a gyogypuszik!

Sbeaek mar nagyon hianyzonak, kar hogy nem tudnak netezni!

Moni, lanyok edesek! Kolping nekem is nagy vagyam, de addig a kutyat el kene valahova paterolni...

Bocs Lili, hosszu i-vel kerestelek.

Thymi, ti elvileg ismeritek egymast a ferjemmel! Pontosabban te biztosan, mert bejelolted az iwiw-en, nekem a Gyopar nevu lanyka tunt fel. :lol: A ferjem viszont nem emlekszik. :roll:

Mindenkinek szep napsuteses napot!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ser

Hanna nagyon cuki.
Sygéknek jobbulást kívánok.

Roz

Majd csak rendbe jön anyukád.

Móni

Helyes a lányod a bohócorral. :)

Lili

Végül felébredt a tornára Zsófi?

Mino

Bálcsi csajozna, de nem hagyják? :)

Dóra

Kati most kezdte a forgolódást? Kis lustika? :) Még Adri sem csinál semmit. Már múltkor kezdte hason tologatni a lábát, de most szünetelteti.

Nana

Azt hiszem benneteket láttalak tegnap 6 óra körül egy Wolksvagennel. Azt hittem, hogy itt az idő, de nem kórház fele mentetek. :)
cukkermáz

Dóra,
ez nagyon jó! Akkor tényleg hatásos a torna! (mondjuk ez gondolom eddig is világos volt :)

Roz,
jobbulást Anyukádnak! Tibor meg... Majd megbeszéljük, hívlak, jó?

Kép

Kép
kobudo

Üdv mindenkienk!

Úgy néz ki nálunk tolongás lett.
Amikor hirdettük a telket akkor nem kellett senkinek, most egy ideje nem foglalkoztunk vele és rögtön van két vásárló is.
Az egyiknek lehet hogy kellene mindenestől az egész, de nem tudjuk elérni.
Tegnap átjött a szomszéd hogy utcafronton kell neki egy építési telek.
De mi van ha belemegyünkabba és a másik meg kis időre rá idejön hogy megvette volna az egészet???
Na m indegy majd lesz valahogy.

Ser!
Igazad van. Bepának már nem is pici ülés kell :D El is felejtettem.
Sajna már mindent megtettem éjszaka de semmi pedig valamit csinálni kell mert ha jön a pici nem akarok mind a kettőhöz ébredni.
Hancika is ügyesen sétál már. Nálunk a lakásban nincs gond még a kissebb szaladással sem, kinn az udvaron vannak akadályok pl.fűcsomó amik még néha nehézséget okoznak. :D

Roz!
Nem irigyellek a helyzet miatt. Én tuti nem bírnám cérnával.
Szegény anyukádat nagyon sajnálom és jobbulást neki.
A gyerekek érzékelik azt ami otthon történik?

Mino!
Igazán nem hirdettük sehol sem a telket,házat. Két inatlanirodába is be volt adva de nem lett eredménye semmi. Inkább szájon át terjedt a hír, meg megálltak és megkérdezték.
Én a helyetekben nem tudnám eladni a házat mert abban már rengeteg munka van. és tudni azt hogy más költözik oda...
Ha a miénket eladnánk ezt is nehezen hagynám itt pedig ebben sok munka nem volt.
Bálcsi herceg hogy van?
A Csalánosiban lesz a lagzi...

Lili!
Remélem sikerül megtalálni azt a házat ami minden szempontból a tökéletes.
Hová jártok tornázni?

Még jövök ma és pusszz mindenkinek
samchee

Sziasztok!

Megvagyunk mi is csak annyi minden volt mostanában, kicsit lemaradtam.... :(

Sam: gratulálok a bébihez és az esküvőhöz!! :)

Syg: Leonának boldog Születésnapot utólag is! Nagyon szépen megnőtt, már régen láttam róla képet! :)

Atinah, Nana: drukkolok nektek így a finisben! Egészen görcsbe rándula gyomrom ha eszembe jutnak az utolsó hetek pocakosan. De olyan jó volt és izgalmas! :)

Mi megvagyunk, Janika kapott 3 hós oltást amit nagyon hősiesen viselt, sírás nélkül. Nagyon ügyi volt! :lol:
Mozgolódik a kis drágám ezerrel, és hasról hátra már profin fordul! :)

Na rohanok is felébredt, szép napot mindenkinek!
erszényes

Szivesen várok ötleteket mindenkitől, vagy ha van képet is ruha témában.
Rengeteget megnéztem már és nem találom az "igazit".
Varratni fogom, nem szaba hogy nagyon testhez álló legyen pocinál és nem fehér.

A kölcsönzőkben nincsen ami ne karcsúsított lenne és sok esetben lenéztek mert pocakkal és két csajszi mellet megyek férjhez.
Mit ne mondjak jól esett.

Szóval bombázzatok ötletekkel, kibírom :lol:
samchee

Sam,
az ilyen beszólásokat engedd el a füled mellett! Kamilla is pocakban volt, amikor összeházasodtunk, asszem a 25-26. héten járhattam, felejthetetlen volt :P
A ruhám viszont kölcsönzős volt, de sajna nincs digitális kép róla, mell alatt varrott, próbálok a neten képet keresni róla, érdekel? Vagy találkozunk személyesen, és megmutatom a képet...

Kép

Kép
kobudo

sziasztok :)

sam
ugyan már ne is foglalkozz az ilyennel te boldog vagy az a lényeg ...
ruha hát... én ebből kimaradtam :lol:
de a sogornőm anno olyan ruhát nézett ami szerintem jó lene neked is megprobálom megkeresni a képet itt netem mert egyszer egy esküvöi ujságban is benne volt nem karcsusított rövid ujjú felülről ilyen csipke szerű anyagból de tényleg szép egyszerű nagyon nem abroncsos nagyon egyszerű kis ruha de nagyon szép
hát a gyerekek nem oskat vesznek észre csak hoyg apa nincs annyit itthon meg anya néha kiborul .De volt ez rosszabb is ...
Egybenlőre még birm ki tudja meddig bár már nagyon tele a hócipőm....

kob .
oksi nekm a hetem ilyen zsufi holnap évzáró és még fehér bluzza sincs nikinek maszaladok egy kört hoyg vegyek neki
mert idáig nem kellett de most kötelező abban lennei feketszoknya fehér bluz (ilyen ökörséget miko rolyna csini abban kis kötény rucijában amit most kapott ... )

seriff
homokozó ismerős :D áki is sőt még adri is ezt csinálja majd ha végre egyszer sikerül lekicsinyitenem egy képet megmutatom áki hoyg homokozik és hogy "ültete át " a virágokat a kertben :lol:
tegnap is segitet a drágám amit én elgereblyéztem ő összemászkálta és legvágott füvet visszahordta és mondta dá-dá ( mármint anyának dá-dá mert kiszedte füvet :lol: )
kis béka ugy imádom :)

mino
persze most nekem igy könyebb szegény anyunak rossz mert éppen női bajos is és igy egész nap feküdni elég gáz ....
és most parázik mert felvettk valmi jegyzőkönyvet és állítólag a kórházon belül ügy lesz ebből hoyg hazaengedték ... és azon parázik hogy ő nem kart rosszat a dokinak ( nem tudom miért ezzel foglalkozik )

erszényes
már 3 hós Janika hihetetlen hoyg telik az idő ... :)

syg
ha még olvasol minket ....
beszéltem a plsztikás dokival és lebszéltünk egy szeptembei időpontot ( bár addigra meg kellen szabadulni az össze fölös kilómtól mert csak akkor ad időpontot magára műtétre )
de ugy várom most vannak fent a fórunom olyanok akinek megcsinálta anyira szép lett és képzeld egy doki most a csajnak homeos sebgyógyitokat ajánlott pedig nem is homeopata milyen jó hogy már igy elismerik a homeopátiát :)

nana+athina ????
egyben még???? :)

rohanok mert kajcsi meg fől :lol:
roz23

Sam,
MEGVAN!
http://www.demetrios.hu/nagykep/4092_big.htm
ilyen volt, ecrüben...

Kép

Kép
kobudo

Ja,és van egy topik, amibe írtunk annak ideján, nézd meg, hátha kapsz valami jó ötletet:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/
(ha nem jön be, akkor Anyaságról/Esküvő a baba születése előtt)
Remélem segítenek :lol:

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Nanának éjszaka kis vérzés, fájások kevés, rendszertelen. Kis alvás aztán megint barnás vmi, gondolom nyákdugó...Danussal ilyen nekem nem volt.

Reggel dokit felhivtam, korházba be, doki megvizsgált...nyilogatok. Kérdeztem akár még napok is lehetnek? Azt mondta: akár. :(

Aztán amikor elköszöntem mondtam akkor reggel jövök Nst-re és találkozunk, ő erre azt mondta "vagy már éjszaka". :lol:

Bocsánat, kissé szét vagyok esve és nagyon keveset aludtam.

A C2222 pontosan mit jelent??? tudom a méhnyak megrövidülését és a külső és belső méhszáj nyitotságát, de ez 2 ujjnyi nyilást jelent???

És az mit jelent hogy a Koponya st. -3.?????

Esetleg Seriff????
nana09

Sziasztok!

Nana!
Megközelítőleg 2 ujjnyit jelent ha jól emlékszem.
Próbálj nyugodt maradni hiszen nemsokára kezedben a picúrkád.
A koponya st.... azt hiszem a koponya fekvése vagy hogy mennyire van ott.
De mindenképpen kérdezd meg a védőnődet ő bizti tudja.

Kob!

Köszike a képet én is valami hasonlóra gondoltam.
Megpróbálom feltenni a képet.
Kép

Ilyesmit szeretnék csak nem ilyenhosszú ujjal.

Várom azért az ötleteket!!!
samchee

nana szorítok,hogy melegyen..pőihenj ha tudsz...

ülésekről, köszi...
bepa77

Nana,
szurkolok, ne láss rémeket! Gondolj arra, hogy most már tényleg hamarosan meglátod Botondot. Mennek a drukkok.

Bepa,
szerdán megyünk a suliba szülőire és kiderül, hogy ki lesz Marci tanító nénije.

Dóra,
fog ez menni :)
balim

Sziasztok,
Visszatertem, latom vannak ujak is. Őket is udvozlom.
Tegnap megvedtem a doktori disszertaciomat Max pontszamot kaptam a vedesre. Ugyhogy most mar csak a doktorra avatas van hatra, valamikor szeptemberben... Most megprobalok gyakrabban benezni hozzatok. Meg probalok visszaolvasgatni, bar olyqa nagy a lemaradasom, hogy erre eselyem sincs.
Gondoltam, hogy valamikor ha ilyen normalisabb ido lenne mint a mai. Csinalhatnank egy babatalit a botanikus kertben. Mit szoltok az otlethez?
beni es Panka nonek mint a gomba es termeszetesen gyonyoruek :D
mvirag

Majus elején Szilvásávradon voltunk. Ott fotoztem ezt a két "vadmotorost" :lol: Kép
mvirag

sam :)

akkor nem is keresem ilyen volt a sogornőmnek is csak a felő rész anyagából volt az ujja nem ilyen mint itt a képen :)
szerintem ez szép és egyszrű :)
nekem nagyon tetszik nem tudom menyire fogsz pocakosodni ( 3 babánál általában hamarabb látszika pocak )
de lehet ezt szerintem olyanra is szabni hogy felülről a mell elvarrás alatt tesznek be egy hajtást (nekm volt ilyen egy lagzis rucim mikor adrival voltam terhes) ezt igy elmagyarázni nehéz de kb . ugy képzeld el hogy egy kicsit bővebre hagyják és középen hajtanak alá kb 10 -10 cm két oldara igy mell alat csinossan áll és középen van egy rész ami tud tágulni .. na ezt nem tudtam jól leirni de megprobálom előkotroni azt rucit lefotózni és ugy jobban látod

na rohanunk a csajomnak venni fehérbluz holnapra az oviba ....
lövésem sincs hol kapunk valami egyszerű olcso kis valamit
roz23

Kép A masik motoros: Panka
mvirag

Köszönöm a biztatást Mindenkinek!

Balim,
Nem látok rémeket! Nem értem ezt miből gondolod?

Sikerült 1/2 órát aludnom, teljesen nyogodt vagyok, fájások jelenleg nincsenek.

Mvirág,
Nagyon ügyes vagy! GRATULÁLOK!!!

Atinah?
nana09

Sziasztok,

Nana, sajna nem tudom ez kop. -3 mit jelent, és már visszavittem a barátnőm szülészet könyvét, így megnézni sem tudom... Szorítok Nektek! Említetted az uh-t is a dokinak?

Virág! Gratulálunk,! P&B édes kis motorosok! Beni is megy már?

Erszényes,, szuper ügyi Janika a forgással! Végre egy ffitornász is van köztünk! :lol:

Dora, hátról hasra sztem nehezebb, mert fordított irányba könnyen előfordul, h az "alászorult" kezén billen át, így meg magától! Ügyes csajszi, sztem innentől rohamléptekben fog haladni!

Kob, ez nagyon szép ruha! Hanna is pont 1év 1hetesen kezdte a sétát!

Sam,és megvan, h ki varrja? Itt a Hajó utcán van az Ámor varrodája.

Roz, sajnálom Anyukádat! Ez a Megyeiben történt?

Tegnap fél7 körül beszéltem Robival(Leona Apája), de azt mondta, aki komoly beteg az nem ilyen rosszcsont :lol: , ma még nem láttuk Őket.

Kép
seriff

Lili,
drukkolok a házhoz!Én nagyon szeretem a felújítgatást.A tervezgetést,meg amikor kész van.Olyan jó összehasonlítani,h.milyen volt,és milyen lett.A kertépítés meg külön élvezet.Szerintem érdemes belevágni! :)

Nana,
neked is drukkolok,h.minden rendben legyen!Milyen nagy dolog is ez a születés! :)

Sam,
én még nem üdvözöltelek!Sokszor eszembe jutottál az elmúlt hónapokban!Gratulálok a Pocaklalóhoz!
És az esküvőhöz is.Milyen lesz?Nagy lagzi,sok ember,vagy csak szolid,szűkkörű?A ruha nagyon szép!Nekem az ujja kifejezetten tetszik.Csak gondolom te melegre számítasz!Szeptembert írtál?Jól emlékszem?

Syg,
Leona?Jobban van?Szedi a homeobogyókat?Szegény kis szülinapos! :(

Roz,
tányérok,poharak: velem is időnként előfordul,h.mindent elszúrok!Olyankor rájövök,h.le kell egy kicsit lassítanom,mert túlpörögtem! :?

Dr.Mvirág,
gratulálok a doktorihoz!Mondtam én hogy sikerülni fog! :)
Gyerkőcök nagyon ügyesek.Hogy birod,hogy két felé kell rohannod?Én még az egytől is tartok! :)

Erszényes,
gratulálok a forgáshoz!Pedig azt mondják a lányok hamarabb csinálják ezeket a dolgokat,de a Janikád ezzel nem törődik! :D

Roz,
sajnálom Anyukádat!Nagyon észnél kell lenni,h.melyik dokinak hiszel! :(

Mennem kell,mert felébredt a lány!
mrege

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?