A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Zsúka!
Szívesen mondanám,h. segítünk majd a technikai dolgokban, remélem még sokáig bírom itt..:) Nekem nagyon tetszik a munkád.
Tényleg mikor akarsz tesztet csinálni?

Niki!
Gyönyörű szép anyudék tava.

Narco!
Örülök,h. kicsit megnyugodtál. Vigyázz nagyon magatokra, még max. 3-4 hét és elvileg elmúlik a rosszuléted.
Én hogy vagyok? Hát én szerintem azon szerencsések közé tartozom (még:D) akiknek nincsenek komolyabb rosszullétei. A múltkor mikor beteg lettem, halálomon voltam :D, de azóta nincs semmi gond (kip-kop). Álmos vagyok, feledékeny, reggel ici pici émelygés de 3db keksz segít. Aztán napközben 2-3 óra körül újabb álmos roham, de ennyi. Ezek szerintem a kellemesebb dolgok. És este újabb álomkór. Zsúkának is írtam. Épphogy lefekszem, ráhajtom a fejem a párom mellkasára és kész, vége filmszakadás..:D Mióta babás vagyok, még egyetlen esti (8 utáni) filmet sem láttam. De ennyi baja legyen mindnkinek, azt kívánom.
Vendég

Nárcisz!

Azok az álmok nem válnak valóra, amit elmesélünk másoknak :D Úgy látszik utolért téged is a kismama-rémálom szindróma. Én egyszer azt álmdtam, hogy Dórinak nincs lába... De minden pelenkázáskor le akarja rúgni a büfét :D rólam :D

Rolly!

Nagyon tetszett a vers, én még nem ismertem, és tiszta libabőr lettem tőle.

Timi!

Lehet tényleg, hogy már olyan álmos, hogy attól nem tud elaludni. Szegénykéim. Olyan édes nagyfiú már! Szinte hihetetlen nekem, hogy 3 rövid hónap alatt kis magatehetetlen gombóckákból ilyen érdeklődő kis emberpalánták lesznek! Kicsit kényeztethetnél minket képekkel... :D :D :D

Brill!

Írtad, hogy mi volt a dokinál a kontrollon? Csak ez én figyelmemet kerülte el?

Anikó!

Még nem oldódott meg a szopikérdés, de rajta vagyok a dolgon! Túl sokat tenni nem tudok, csak sok türelemmel és szeretettel próbálkozom, és igyekszem nem a falhoz kenni a csemetét:D :D

Monyó!

Jók a képek, Zeusz junioron még most is nyihogok! Olyan édes! A kutyát meg dolgoztatjátok? Nem semmi :) A munkáid meg szenzációsak, nekem a kulcstartó a kedvencem!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Pupy!

Mi az e-mail címed? Ugyanis már ajánlatokat gyűjtök a karácsonyi rendezvényünkre. Jó mi? Még csak június van. :D
Hétfőn szeretnék ha lesz értelme és kibírom addig.

Niki!

Nagyon nagyon szép ez a tó és a növények is ami körülötte van.

Nárcisz!

Próbáld elfelejteni a munkád, csodálatos évek elé néztek. :D

Annyira jó dolgom van ma, nincs itt egyik főnök sem és mi itt a kolléganőmmel cincogunk. :D

Zsúka
zsúka

Mit gondoltok, mit csinál a lányom 9 óta? Talált, süllyedt, alszik :D Hogy bír ennyit aludni??? Hajnali :D 9-kor már masíroztunk sétálni, egy órát voltunk lenn, azt vélgigaludta, meg itthon is alszik. Már megreggeliztem, összepakoltam, készül a vacsi (rakott krumpli lesz, nyami..), ő meg még mindig szunyál. Úri dolgom van. ÉÉÉÉÉÉÉÉs holnap a férjem szabin lesz, és így lesz egy nagyon hossszú hétvégénk, én úgy, de úgy örülök neki! Olyan társaság hiányom van, hogy na. Esküszöm, én már annak is örülnék, ha a ketyós szomszéd átjönne hozzám beszélgetni egy órácskát... Azért lógok a Ti nayakatokon is ha csak tehetem, mert szétver az unalom, ha alszik a pipi :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

latom bejon nektek is Az en zeuszom :) Hat en is imadom.o az en vigaszom most,egyutt szoktuk nezni a monikat.ime rola meg ket kep.aztan befejezem igerem. Kép kep

ilyen mikor felkeltem.

Kép kep

tegnap nagtyon unta a musort a tv-ben.inkabb elnyult :)

Kép
monyoka

latom bejon nektek is Az en zeuszom :) Hat en is imadom.o az en vigaszom most,egyutt szoktuk nezni a monikat.ime rola meg ket kep.aztan befejezem igerem. Kép kep

ilyen mikor felkeltem.

Kép kep

tegnap nagtyon unta a musort a tv-ben.inkabb elnyult :)

Kép
monyoka

Monyóka!

Nagyon édi cica!!!!!!!!!!!!!!!!
Még kérek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azok a kék szemek. :)
Veled mi a helyzet, már kérdeztem? :)

Zsúka
zsúka

Évi!
Remélem minél hamarabb megoldódik a szopi kérdés. Annyira szeretem a stílusod, ahogy írsz. Mindig megnevettetsz(„ igyekszem nem falhoz kenni a csemetét”).:lol:
Örülök,h. holnap otthon lesz a párod is.Hát figyelj, menj át a szomszédhoz, és mond meg neki,h. most hazamész de jöjjön már át hozzád..:D

Zsúka!
Tudom ez így szokott történni, egy rendezvény előtt már akár fél évvel elkezdenek ajánlatokat kérni. Van már olyan üyfelünk is aki 2007. februárra kért ajánlatot. Valószínűleg a ti karácsonyi bulitokkor én már nem dolgozom..de ez nem jelent gondot.
A privi e-mail címem: pupy81@gmail.com
A céges e-mail: hezinger.aniko@colossal.hu

Megértem egyébként, azt,h várni szeretnél a tesztel, de hétfőre úgyis minden kiderül...:D
Monyo!
Úristen hát ez a cica gyönyörű!!!!!!!!! Én is én is, akarom simizni, ölelni puszilni……………………..:D:D:D:D
Kérlek, puszild meg helyettem is.
Vendég

Pupy!

E-mail ment a privire.

Zsúka
zsúka

zsuka bocs,de elvoltam ezzel a kepekkel,nem is olvastam vissza,ami nektek 5 percig tart megoldani nekem az ket nap.nem vagyok komputerzseni :oops:
velem minden okes.Teganap a parom hozott ajandek gyumijogurtot.
ezzel nem is volt gond,hanem ami utanna jott.
elkezdte sorolni hogy mivan ha teves a teszt.
azert mert olyan tesztet vett ami eleg fura volt.Le kellet a pisit huteni 4c fokra meg racsepegtetni,5 perc utan meg meg 3 csepett racsepenteni.szoval eleg gaz teszt.valami korhazi cuc.
szeinte kellene tesztelnem megegyet ugyanazzal a tesztel amivel a halvanycsikost produkaltam.
ezen akadtam ki.ha mar egyszer valami negativ akkor az az ,lehet az kinai akarmilyen teszt is.

neked nagyon drukkolok hetfore.Majd korabban kelek hogy megtudjam mi van.
Nagyon drukkolok:)

narco neked akartam irni hogy teccenek a nevek.Foleg a noi nevek kozul a masodik :P

roly.nagyon kiraly a vers:)Persze hogy kuldok gyogypuszit amenyit csak birok,mar zsibbad a szam :P

Niki.mi is szeretnenk valami ilyesmi tavat.cskhat annyi mas melo van amit meg kellene csinalni :roll: Buborek hogy van?mocorog?

pupy tiszta szivbol kivanom hogy meggyogyuljon a parod.nagyon nehez lehet neki :cry:

evi.kellemes hosszu hetveget a ferjeddel,biztos jol fogjatok magatokat erezni :wink:

lanyok en egyszeruen nem tudom utolerni magam.meire visszaolvasgatok addigra mar nem aktualis amit irni akarok :wink:

Kép
monyoka

zsuka bocs,de elvoltam ezzel a kepekkel,nem is olvastam vissza,ami nektek 5 percig tart megoldani nekem az ket nap.nem vagyok komputerzseni :oops:
velem minden okes.Teganap a parom hozott ajandek gyumijogurtot.
ezzel nem is volt gond,hanem ami utanna jott.
elkezdte sorolni hogy mivan ha teves a teszt.
azert mert olyan tesztet vett ami eleg fura volt.Le kellet a pisit huteni 4c fokra meg racsepegtetni,5 perc utan meg meg 3 csepett racsepenteni.szoval eleg gaz teszt.valami korhazi cuc.
szeinte kellene tesztelnem megegyet ugyanazzal a tesztel amivel a halvanycsikost produkaltam.
ezen akadtam ki.ha mar egyszer valami negativ akkor az az ,lehet az kinai akarmilyen teszt is.

neked nagyon drukkolok hetfore.Majd korabban kelek hogy megtudjam mi van.
Nagyon drukkolok:)

narco neked akartam irni hogy teccenek a nevek.Foleg a noi nevek kozul a masodik :P

roly.nagyon kiraly a vers:)Persze hogy kuldok gyogypuszit amenyit csak birok,mar zsibbad a szam :P

Niki.mi is szeretnenk valami ilyesmi tavat.cskhat annyi mas melo van amit meg kellene csinalni :roll: Buborek hogy van?mocorog?

pupy tiszta szivbol kivanom hogy meggyogyuljon a parod.nagyon nehez lehet neki :cry:

evi.kellemes hosszu hetveget a ferjeddel,biztos jol fogjatok magatokat erezni :wink:

lanyok en egyszeruen nem tudom utolerni magam.meire visszaolvasgatok addigra mar nem aktualis amit irni akarok :wink:

Kép
monyoka

Monyóka!

Semmi baj, most ugyis benne vagy, ezért légyszike a cicusról csak egy utolsó képet, ha lehetne. :oops:
Ilyen tesztről nem is hallottam, lehet, hogy tényleg meg kellene próbálni a másik tesztettel.
Köszönöm a drukkolást, de nem tudom mi van, nem kellene, hogy fájjon a hasam. Lehet, hogy reggel fel is avatom a tesztet, lesz ami lesz. (Persze ha addig ne jön meg.)
A lényeg, hogy ne figyeljetek rám csak írok össze-vissza. Egyik pillanatban így gondolom a másikban meg úgy. Tiszta röhej, ha a hőmet nem kezdtem volna mérni, lehet, hogy csak türelmesen várnék, most meg csak pörgök.

Zsúka
zsúka

Zsúka!

Az egyáltalán nem baj, hogy fáj a hasad! Mensiszerű hasfájás tök jó jel! Mellé még jó a hőd is, szerintem nincs itt gond! Drukkolok, de ezt mondanom se kell, ugye? :D

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Zsúka!
Válaszoltam.:) Semmi gond, pörögj csak, de tudod inkább kellemesen csalódj, mint ...
Én is díjazom a cicáról a képet.:)

Monyó!
Nagyon köszönöm és átadom a páromnak, én is nagyon remélem,h. minél hamarabb meggyógyul. Semmi gond nincs a képekkel, nagyon ügyesen feltetted.:) De én is örülnék egy uccsó képnek a cicáról.... :oops:
Ez a tesz azért felettébb érdekes, honnan is hozta a párod?
Vendég

Évi!

Köszönöm. Tudom, és nagyon jól esik mindenkitől. :D
Most egy kicsit el kell mennem, de majd jövök.
Hát a mai béremet nem kellene kifizetni, itt lógok a neten egész nap. :D

Zsúka
zsúka

Évi!
Dóricica, még mindíg alszik? :P
Vendég

Na visszajöttem a dokitól. 12-kor lett volna vége a rendelésnek,
de akkor még voltak 15-en. A nénik és a bácsik majdnem összeverekedtek. Mi meg fiatalok csak röhögtünk a bajuszunk alatt. :lol:

Zsúka!
Mi 16 éves korunk óta járunk, és oviban, meg általános iskolában osztálytársak voltunk. Aztán két egymással szembeni kollégiumban laktunk, és két egymással szembeni középiskolába jártunk Miskolcon. Mi 9 éve vagyunk együtt, de már nem tudom pontosan kiszámolni. Szóval 2.-os gimnazista voltam, amikor összejöttünk június 2-án. Holnap lesz évfordulónk. :lol:
A papír folyamatos utánajárása muszáj, mert különben nem kapok manysit. Egyébként beszélni akarok a legfőbb főnökkel, hogy így tiszta legyen a dolog, és elmondani neki, hogyan állnak a dolgok.

Pupy!
A legdurvább az, hogy az álmosságom elmúlt. Hazamentem és mondtam anyukámnak, hogy a keresztcsontom fáj, plusz a tüneteim, és Ő azt mondta, hogy vele is ugyanezek voltak, csak külön-külön terhességeknél. Szóval tényleg a babától függ, hogy milyen tüneteink vannak, és nekem a kettő úgy tűnik összeadódik. Szuper. :wink:

Évi77!
De ezek az álmok olyan szörnyűek, és nagyon valóságosnak tűnik. Amikor felébredtem, akkor egyből megnéztem, hogy megvannak-e.

Monyo!
Ez a cica tiszta édi! :lol:
Mikor van Gabriella névnap?

Kép
narco

Monyo!
Anyuéka tavat már így vették a házzal, nem ők csinálták, a környezetet sem, ők csak a halat rakták bele. Majd szép lassan nektek is szép lesz.
Buborék jól van, most annyira nem éreztem mocorogni, bár a hétfői uh-n tapasztaltakból egy örökmozgó lehet.
Ja és ha valami negatív az nem 100 % hogy negatív. Ezek a tesztek nem megbízhatóak.

Zsúka!
Na én akkor keresnék sokat ha azt fizetnék hogy mennyit netezek :) még jó, hogy a jelenléti íven nem azt kell vezetni, hogy menniyt töltünk érdemi munkával :)

kancellárka

jo jo zeuszrol lesz kep delutan vagy este:)

hat ez a teszt ilyen.altalaban azt irja a teszten hogy a nap barmely szakaban de ajanlatos reggel.na ezen ezt nem irja.csak a reggeli vizeletbol jo.
a legjobb resze:"ha nem lehetseges a reggeli teszteles,a vizeletet le kell Fagyasztani :!: majd felmelegiteni osszekeverni :lol: es ugy tesztelni" ezen a mondaton haltunk be a parommal.
gyogyszertarban vette a ferjem.Szegenyt atvertek :cry:

narco .dec 16 a a nevnapom:)

Kép
monyoka

Gabi!Na ettől féltem, úgyhogy szerintem a Gabriella kiesett.

Szegényekkel nem szerenék kitolni, mert decemberben szülinap, névnap és karácsony. Ez így nem jó együtt.

N

Kép
narco

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés, hogy élek... :lol:
Nagyon nagyon sokat írtatok az elmúlt pár napban.
Sajna nem tudtam jönni, mert behalt a gépünk. Szörnyű érzés volt. hogy van itthon 3 gép, de egyik sem működött :evil:
Most szaladok, mert dolgom van.
De ígérem, ma még jövök, visszaolvasok, és írok :)

Addig is puszika mindenkinek!
Kép
Szisz
szisszka

Narco!
Aranyos vagy! Dehogy kell kevesebbet irnod :)

Matra!
Utolag is NAGYON SOK BOLDOGSAGOT KIVANOK SZULETESNAPOD ALKALMABOL! :)
Remelem jobban vagy, es otthon is rendezödtek a problemak!
Olvastam valamelyik nap, hogy valaki felvetette a heti tablazat lehetöseget azok szamara akik ritkabban jönnek a topicba. Ha lenne ilyen tabla szeretnek en is belekerülni ha lehetseges.

Angie!
Semmikeppen ne aggodj, mert mint, ahogy mar Narco is irta teljesen JOK a ferjed eredmenyei!
Az en ferjemnek 15-17 mill./ml 60%-a nem mozog, es cask 10%-a a jol mozgo es meg igy is azt mondta az andrologus, hogy összejöhet a baby. Persze nagyon keves a valoszinüsege ezert nagyos sokfele vitamint szed es ket honap mulva ujabb spermiogramma. Ha akkor is rossz, hormonkura.
Tehat van megoldas meg ebben az esetben is. De hal’istennek nalatok ilyenröl szo sincs! Ugyhogy nyugi!

Dido :) Aniko :) Norwell :)

Hat igen, nem szokta a paraszt a szantast de mar eleg jol viselem. Csak hat este rossz amikor egy filmet sem nezhetek meg mert a hirado utan irany a haloszoba :wink:

Sziasztok lanyok, mindenkinek szep napot kivanok!
jucmuc

Nárcisz!

Ti is korán kezdtétek. :D Holnap ünneplitek az évfordulótokat, biztos lesz valami meglepi. :D Mi július 17-én leszünk 12 évesek és 20-án a 4. házassági évfordulónk lesz.
:)
Mikortól fáj a keresztcsontod, ugynis én is ezt írtam, de lehet, hogy már mindent beképzelek. :)

Niki!

Gondolom mit szólna a főnök, hogy ha elé állnék, hogy ilyen bontásban kérem mostantól a fizum. :D

Szisszka!

Várunk! :)

Monyóka!

Köszike előre is a képet. :D

Jucmuc! :)

Zsúka
zsúka

Cica-mica meg minden más volt itt a délelőtt :)

Anikó!
Nagyon le vagy lassulva? Keveset jössz, és hiányzol!
Sok a tennivaló?
Biztos ezerrel:
Kép

Monyóka!
Nagyon szép dolgokat készítettél. Gratula! Én is szeretek kézműveskedni, csak épp az időm nem engedi.

Na lányok, itt én is leblokkoltam agyilag, pedig nincs pocaklakóm. Fogalmam sincs, hogy kinek mit akartam írni, mert amíg elolvasom a teljes termést, addig közbe bejön 5 hívás, 10 e-mail, és 20-an idejönnek az asztalomhoz a problámájukkal.
Tehát most többet nem tudok írni. Elnézést, akinek nem válaszoltam. Fogok!
Vendég

Kaptam egy mnitortisztító kommandót:
Kép

Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi:N

Kép
narco

Na, megjöttem.
Rengeteget írtatok, hihetetlen!

De jó, mennyien vagytok Forma 1 rajongók :)
Én egyszer voltam kint a Hungaroringen, életreszóló
élmény volt! A boxlátogatást imádtam!
Szeretnék idén is kimenni, háát nem tudom sikerül e.

Juca
Köszi, hogy megosztottad velünk a szülés történetét :)
Kinga gyönyörű :)

Monyóka
Huh, Kimit én is birom.
Hát én igazából a jó, izgalmas versenyért drukkolok.
Nem is tudom, nekem régebben Montoya volt a kedvenc,
mostanában viszont nagyon drukkolok Schuminak.
Én szeretem Monacot, jó kis pálya, közben meg esz a
sárga irigység, mert egy barátnőm épp Monaco-ban van :)
Na, de már nem off-olok, nagyon drukkolok nektek a
babócához!
Jók a képek! :) Köszi! Nagyon cukika a kutyus meg az az
ici-pici cica! :)

Anikó
Aranyos vagy :)
Igazából pár hónappal ezelőtt volt egy kisebb kiborulásom
egyébként annyira nem visel meg a menzi.
Nem tudom, ezt hogy csinálom :)
Lazázok :D
Közben rájöttem, hogy van egy album, amibe tettem a
kutyukról képeket! :)
www.babanet.hu/album/main.php?album=6127&p=5143414

Junkó
Ez a két hét Olaszo. jól hangzik :)
Remélem addigra már egy csöppséggel a pocakodban mentek!

Lory-d
Üdv újra itt!

Rolly
Jobbulást! Gyógyulj meg hamar!

Syry
Gratula az eljegyzéshez!

Nárcisz
Ez a Forma1-es vicc nagyon jó volt :)
Ezek az animációk is cukik nagyon! :)

Csibe
Gratula a fiúcskához!
Nevetek van már?

Zsúka
De szép cicáid vannak! :)

Bocsika, hogy csak ennyit írtam, és nem mindenkinek,
de a 7 oldal átolvasása nem volt egyszerű feladat.
Most rohanok, nehogy odaégjen a kajcsi.
Majd még jövök szerintem.

Szisz
szisszka

Sziasztok!

Fúúúúúúúú, micsoda szómenés volt itt ma délelőtt!!! :D :D :D

Timika!
Nekem is olyan hihetetlen… Tegnap én is mondtam a dokinak, hogy vajon minden kismama ilyen lökött-e, vagy csak én, de valahogy nagyon távolinak érzem, hogy szülni fogok…. Erre mondta, hogy „pedig csak szokja a gondolatot, mert nincs már olyan messze!”

Mátra!
Hol vagy, kicsim? Olyan rég jöttél!!!

Csibe!
Épp tegnap mesélte egy anyuka, hogy a második kislányánál végig fiút mondtak neki, és mikor kibújt, akkor derült ki, hogy a kis szeméremajkai voltak annyira duzzadtak, hogy mogyikának nézték… Úgyhogy biztos, ami sicher alapon készüljetek!

Rolly!
Gyönyörű volt a vers! Kié?

Pupy!
Jönni fogok szombaton (is…)!

Zsúka!
Mi is vártunk egy évet a gyógyszer abbahagyása után, én is úgy voltam vele, hogy nem hittem el, hogy öt év szedés után elég három hónap a szervezetnek. Igen, igen, tesztelj!!!!!

Ági!
Örülök, hogy túlvagy a dolgokon, nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!!

Kanci!
Hajrá, eper!!! :D :D :D :D Tudtad, hogy rengeteg benne a C-vitamin és a magnézium? Én is a kismama-újságban olvastam, hogy mennyi jó van benne… Mondtam már, hogy tetszik a naplótok?

Angie!
A párna dolgot én is csináltam néha, ha eszembe jutott, sokak esküsznek rá (és élettani alapja van a dolognak). A gyertyázást még nem próbáltad??? :D Jó ötlet, hogy írjuk be a tábliba, ha valaki nem jön esetleg egy darabig szabadság miatt, és akkor nem zaklatjuk szerencsétlent, hogy miért nem ír… :D

Monyó!
Fúúúú, de durva ez a teszt-dolog… mármint a fagyasztás… Lehet, hogy tényleg venned kellene egy másikat?! Zeusz junior nagyon édes!

Narco!
Édes vagy! Barátnőm írta a múltkor mélben, hogy ő úgy izgul értem, hogy nekem már nem is kell… Látom, Te is így vagy!!! Olyan jó, hogy nemsokára viszontizgulhatok!!! A múltkor én is mentem házidokihoz, és hát ugye nem akartam várni, ezért szóltam telefonon, hogy mikor menjek, és akkor egyből behív. Na, ne tudd meg, hogy ha szemmel ölni lehetne, én már nem jövök onnan haza… :D

Évi77!
Megkérdezhetem, hogy mi a gond a szopi körül? De csak akkor válaszolj, ha nem gond… (Tudod, begyűjtöm előre az infót, hogy mivel mit lehet kezdeni…)

No, ha minden igaz, akkor írtam mindenkinek, akinek akartam... de az is lehet, hogy nem... Majd még jövök, ha tudok!

Pussszantás mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Lányok, Kismamik!
Lenne egy elég érdekes kérdésem. Szóval két napja enyhe fájdalmam van és ezzel együtt nehezen megy a wc-zés is. Sajnos én gyerekkorom óta küzdök székrekedéssel. Most ugye szedem az elevitet is, ami tel van vassal, szóval teljes a mámor.:lol:
Viszont a fájdalmaim olyanok, mintha a a kaki nyomna.:D ezt nem tudom másképp leíírni, de ez is csak néha, tegnap óta.(Pedig már voltam azóta wc-n) Ütöttétek már be a popsitokat? Pl. egy seggreülésnél?:D Na ilyen, csak kicsiben és néha nyilalgat.
Ugye nincs gázzzz???????? Jaj mennyire parás kismama vagyok.
Vendég

Pupy!
Ne aggódj!!!! Nekem ugyanilyen tüneteim voltak az elején, és az Elevit valóban betette a kaput... Igen, ez teljesen normális! A védőnő nekem azt tanácsolta, hogy joghurtba tegyek zabkorpát (akárhol lehet kapni már), és úgy egyem meg, plusz egyek sok gyümit (Neked szerencséd van, itt a szezon, nekem novemberben már csak naracs jutott, banán kilőve, mert szintén székrekedést okoz... :D ) és igyak naponta legalább 2 liter folyadékot! Remélem, hogy használni fog!

Szió

Kép
Kép
norwell

Norwell!
Annyira köszönöm, megnyugtattál, gondoltam én is,h. az Elevit még rátesz egy lapáttal. ÉS tényleg nagy szerencsém van mert most jön a gyümölcsszezon.:D
Veszek majd zabkorpát is.Egyébként már vagy fél éve minden reggelt joghurttal kezdek.
Köszönöm még1x, örök hálám...:)
Vendég

Sziasztok!

Nárcisz!
A kötelező genetikai uh-pn voltam és a rengeteg adat után volt egy olyan, hogy "Megjegyzés:posterior szarv mindkét oldalon 6,5 mm." Na ezért nem értettem.Köszi a választ mégegyszer!

Sziszka!
Köszi a gratulációt! Az előző hozzászólásomban már írtam, hogy még nem igazán jutottunk előbbre név ügyben! :)

Pupy!
Nekem a dokim amikor kiderült, hogy terhes vagyok csak a folsvat mondta, hogy szedni kell és amikor kb. 14 hetes lettem, akkor kezdhettem el az Elevitet és azt is mondta, hogy nem engedi sokáig szedni! A folsavtól nekem inkább mindig picit ment a hasam, de nem úgy hogy 5 percenként jártam, hanem amikor egy nap 1x, akkor elég könnyen ment!
Egyébként székrekedésre megengedett a Tamarin lekvár, kismamák is ehetik (este 1 káváskanál), csak szoptatós anyukák nem! Gyógynövényboltban lehet kapni! Segít az emésztésben! Szerencsére én csak 1x kaptam be egy kiskanállal, azóta Wc ügyileg rendben vagyok! :)

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Leányok!

Visszaolvastam. Ezért elfelejtettem, hogy ki volt 1cn-es a héten és még nem javítottam a táblában. Már egy fél órája keresem és nem találom. SOSSOS
Mindenki, aki a dokiról kérdezett!

Nem tudom mitől ment el a baba. "Valami hormon baj lehetett" ezt mondta szó szerint. Szóval most kivárjuk a hat hetet (vagyis nem, csak ezt a dokinak nem kell tudni :oops: :oops: , persze ésszel)
és utána megyünk Pestre a másik dokihoz. Bár tegnap előtt éjszaka majdnem elcsábítottam apát a teljesvégéig, de észen volt és nagyon kikpatam. :lol: :oops: Pedig olyan billings-es dolgaim voltak...

Ági!
Nagyon-nagyon-nagyon-nagyonx100000000000000 szorítok.

Zsúka!
Már az autót is elhoztátok, akkor biztos meg lesz az értelme, hogy akkor kocsival mentettek... :oops: Ugye meég NINCS mensi?????
Naaaaaaaaaaaaaaaaaagyon jók a viccek :D

Monyóka!
Kicsim nagyon sajnálom. És nem KELL sírni. Csak ha úgy érzed. Én az elmúlt két napban sokat nevettem, és eleinte lelikfurdi volt, hogy én nem nevethetek. Sajnálom nagyon.... Egyébként én azt éreztem, hogy te is fogod a kezem....

Pupy!
Rendbe jön minden.

Angie, Anikó mail megy

Kendemami!
Finish az finish :D Ne félj. Olyan szép szülésed lesz, mint a többieknek, mert veled leszünk.

Jucmuc!
A tábla a babásokra vonatkozott. Ha be akarsz kerülni kérek adatokat és szívesen beteszlek. Más is van, aki nem jön minden nap, mégis benn van. Várom az adatokat és remélem sikerül pihenned is.

Évi 77!
Fényképek?????????????????? :evil: Amíg unatkozol, addig pakolássz képeket a hercegnőről.

Nomi? Unique? Juca?

Ma benn voltam az Árkádban, és nosztalgiám lett a kávézónál ahol a tali volt. Eszembe jutott Juca fagyikelyhe........... De nem csábultam ám el :D (Aki még nem látta, nézze meg a fotók között :D)

Bocs, ha valaki kimaradt.
mátra

Csibe!
Nagyon köszönöm neked is a választ. A dokim még a terhesség előtt nekem is a folsavat mondta. A múltkori vizsgálatkor a 6. héten még nem a saját dokim vizsgált,mert én nem magánrendelésére járok, hanem be az 1-es női klinikára. Ugyse itt akarok szülni Pesten..
Szóval a doki aki megvizsgált, annak mondtam az elevitet, és azt mondta jó. Egyébként felváltva szedem, egyik nap folsavat, másik nap elevitet. Viszont az émelygés miatt nem mindíg szoktam enni, és nem lehet azt mondani,h. nagyon egészségesen táplálkoznék.
De jövő héten úgyis talizom vele és akkor megkérdezemh, így szedhetem-e. Vagy hagyjam abba.
Vendég

Most látom, hogy apát írtam. ajajajajajajajajajajajaj remélem nem olvas bele, a tudtomon kívül :lol:
mátra

Mátra!
Annyira örülök,h. megint "mosolyogni" látlak. És nem baj, igen Ő APA!!!:lol:
Köszönöm a bíztatást is.
Én ha jól emlékszem talán Junko volt 1 cn-en tegnap, de ha nem kövezzetek meg a hülyeségek miatt.... :oops:
Vendég

Draga Lanyok!
Nem ment a net 2 kerek napig, mar kezdtek jelentkezni az elvonasos tuneteim!!!
Latom irtatok boven most is...probalom visszaolvasni, hogy mindenkinek irhassak par sort.
Tegnap este olyan hirtelen belazasodtam, aztan tea-tea-tea,
38, 38.5 , aztan szep csendesen visszaesett, 11-re mar semmi bajom nem volt:) A parom mar szinte bepanikolt, meg sose voltam lazas, miota egyutt vagyunk:) Ma szerencsere semmi bajom nem volt, igy hat csak torom a fejem rajta, hogy mi lehetett ezzel a magas lazzal...
Na, olvasok, aztan remelhetoleg meg megy a net es irok is!
Puszi nektek, nagyon hianyoztatok!!!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Helló lányok!

Ha belépek, 3/4 óra, míg újra képbe jövök, annyit írtatok.
Nem vagyok még előjegyezve,de a dokim is mondta, hogy kellene,mert jú. elején megy szabira,és addig meg kell lennie. De én annyira félek, és annyira bízok, hogy esetleg összejön..

Pupy!
És az átjárhatósági heg hol van? és utána összejött rögtön? vagy nem is kellett volna? Mesélj!

zita
ebba

Sziasztok lányok!
Ma azért nem tudtam jönmni mert évzáro volt az oviban és kicsit elcsuszott a napom e miatt!

Angie!
Annyira ari vagy hogy hiányolsz!De azért ma is összedobtam egy gyors sonkás tejszines tésztát ez hamar megvan és finom is küldtem egy adagot remélem odaért! Kép

Szisszka!
Megnéztem a kutyusokat!
Egyszerűen gyönyörűek!És az utolso képen a mellénybe?!
Annyira édesek! Kép

Zsuka!
Hogy vagy?Gyönyörű a kerted és a cicáid szépek! Kép

Monyo!
De szép lesz az a kis to!
Zeusz lenyügöző!
Nagyon tehetséges vagy ha ilyen szép dolgokat tudsz csinálni!

Rolly!
Versed nagyon szép volt!Igazán megérintett!

Nomi!
Örülök,hogy jobban vagy!

Mátra!
Drága várom: Kép

Évi!
Olyan jot mosolyogtam a büfés jelződön!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat, bízom benne, hogy segíteni fog :D

Anikó, Narco! Nem kaptam kupot és tesztet sem. Kellett volna?

Pupy! Mindenre képes leszel a baba érdekében, a végeredmény számít.

Zsúka! Milyen eredményre gondolsz? Két hét múlva kell csinálnom tesztet, ami 13-án lesz. Nagyon szeretném, ha kétcsíkos lenne. Majd meglátjuk, addig csak reménykedem.

Angie! Pontosan, ahogy írtad! Fekszem és pihenek. Idő pontot nem beszéltünk, hanem telefonálok a dokimnak, hogy mi lett az eredmény.

Ha tudok, akkor ma még jövök :D

Kép
Kép
Ági279

Kép Kép Kép
mátra

Mátra!
Én szerettem volna tőled kék babát kérni, ha megoldható a tábliba, de biztos elkerülte a figyelmed! Köszike!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok Lányok!:)

Csak egy rövid bejelentkezésre van időm sajnos. :(
Most már egyáltalán nem tudom hogy kivel mi helyzet,mert nem tudok visszaolvasni.

Velünk sajnos elég sok minden történt.
Még mindig sárgák vagyunk,de kiderült hogy ez csak anyatejes sárgaság és hamarosan elfog múlni.
A nagyobb baj viszonz az hogy Pavlik kengyelt kell hordani a drága kisfiunknak,mert az anyaméhben valahogy elfeküdte a bal lábát.
Kedden kaptuk a kengyelt és azóta szenvedünk a manóval együtt . Annyira sajnáljuk szegénykét bár tudjuk hogy ez csak az ő érdekét szolgálja.Még nem tudjuk meddig kell hordania,lehet akár 3 hónap is de ezt majd az orvos fogja megmondani ha megyünk kontrollra.

Ne haragudjatok de én most többet nem tudok írni.
Megpróbálok sűrűbben jelentkezni,bár a manótól ez nem könnyű.

Mindenkit puszilok! :D

Sysy
sysy77

Sysy!

Andriska biztosan hamar rendbe jön majd. Nagyon sajnálom szegényt, de ha kell, hát kell. Sok-sok-sok gyógypuszi neki

Csibe!
Még fel is írtam. Bocsáááááánaaaaaaaaaatttttttttttt!!!
Kép
mátra

Mátra!
Köszönjük a táblát.:) Azért majd ha időd engedi, gyere és mesélj nekünk, milyen volt az elmúlt 2 napod.:)

Aniko!
Nekem is hiányoztál ám ma.KOmolyan olyan büszke vagyok rád,h. bármi is történik,mindíg friss és finom ebéddel, vacsival leped meg a kis családod és minket. Ez nekem sajnos nem mindíg sikerül. És milyen volt az évzáró?:)

Ebba!
Igazából nagyon nagyon picike a heg, legalábbis gondolom az a két heg lehet. Mert ugye volt egy ciszta eltávolításom is, és a műtét előtt megkérdeztem a dokimat,h. csinálna-e egy átjárhatóságit, ugyanis akkoriban (máfél éve) még "nekem nem is lehet gyerekem" szindrómában szenvedtem. ÉS így végülis 4 db pici heg maradt vissza.' a kis kamera, 2. amivel leszedték a cisztát, és 2 az átjárhatóségi miatt. Viszont azóta tudom,h. pontosan hol a petefészkem.:) A műtét után nekem azt mondta a doki,h. 3 hónap és már nyugodtan terhes is lehetek, de ez mondom a ciszta miatt volt, elég nagy volt már. Mivel akkor még nem volt minden körülményünk adott, ezért újra kezdtem a fogigátlót. Amit tavaly novemberben hagytam abba, márciusban voltam a dokinál, megvizsgált, azt mondta minden rendben van, még a méhszájsebem is elmúlt.:) És idén március közepén kitaláltuk,h. akkor uccu neki, és április közepén össze is jött. Ha rajtam múlna mindenkinek ezt kívánnám,h. 1,5 hónap alatt (végülis ez volt a 2. peteérésem, de az is lehet,h. a márciusiról lekéstünk, akkor viszont az első)legyen meg a babája. A Fertilityn, ahol a hőmet vezetem, ez az 1. ciklusom.:) Szerintem ne izgulj, meg fogsz nyugodni az eredmény kapcsán, és már jön is a baba.

Lányok, senkit nem akartam elszomorítani, azzal,h. ismét leírtam,h. nekem milyen könnyen összejött, pedig én meg voltam róla győződve,h. nekem nem is fog ez menni...

Nomi!
Sajnálom a lázat, és téyleg remélem,h. azóta minden rendben. Holnap reggel lesz valami? :oops:

Most megyek és elkapom apát :)(ahogy ZSúka is tanácsolta, jól fogok vele lakni:)) mindenkinek csodaszép álmokat és sok-sok puszit!
Reggel találkozunk!

Ja és a párom is MINDENKIT üdvözöl és köszöni MINDENKINEK a jókívánságokat!!:)
Vendég

Sysy!
Még annyit szerettem volna,h. nagyon sok gyógypuszit küldök a drága kicsi fiadnak! ÉS Mátrának igaza van, ha kell, akkor kell!
Vendég

Pupy!

Sokat dolgoztam az elnúlt két nepban. Voltam a Minisztériumban (Fúújjjjjjjj) és egyeztettem az ózdi tábor programját. Asztán találkoztam a külső résztvevőkkel és kicsit átalkaítottuk az programot. Persze azt , amit már előtte leegyeztettem... Kép
Végül is ők jobban ismerik ezeket a gyerekeket. Aztán a párom(:)) jött értem és úgy elaludtam, mint akit fejbevágtak. Nagyon fájt a hasam. Szerintem az előző esti akciózás is odatett neki :oops:
Ma és tegnap is kicsi egyetem, kicsi munka még ma, aztán most itt ülök és várom, hogy mikor ér haza.
Rengeteget beszélgettünk, végre a baba is szóba került, meg sok-sok minden más kellemes és kellemetlen téma.
De minthogy egyenes emberek vagyunk mind a ketten, inkább hirtelen fájjon, mintha elhúznánk és lassan adagolnánk, vagy hazugságban élnénk. De minden rendben, szerelem, szeretet, megértés.
Ja azt elfelejtettem, hogy tegnap délelőtt bevitt a munkahelyére és ott is együtt lehettünk délelőtt. Ezért késtem le a Zsúkával való találkozást. :oops:

Azzal pedig, hogy neked olyan gyorsan összejött senkit nem szomorítottál el. Kell pozitív példa elénk is :D
Én is üdvözlöm a párod. :)
mátra

Pupy!
Köszönöm aranyos vagy! Kép Megmondom neked őszintén,hogy nem volt ez ám mindig igy!
Amikor megszületett a kisfiam akkor sajnos semmi segitségem nem volt és annyira nem tudtam felfogni az akkori helyzetet hogy elfelejtettem vásárolni és méginkább főzni!És megilyedtem saját magamtol hogy ur isten ez az én dolgom lenne és erre sem vagyok képes?Gyorsan megkellett emberelnem magam és probálok azota megfeleni (persze saját magamnak is)!De ebbe ha belejön az ember akkor már nagyon egyzserű!Küldtem neked is egy kis tésztát!

Ági!
Én azért kérdeztem a kupot mert "ahány ház annyi szokás",és kiváncsi voltam nálatok mi lesz a menete a dolgoknak.Nekem pl.Duphastont soha nem irtak fel!Mindenhol más szisztémát alkalmaznak!Mondjuk én nem is vagyok mérvado 8 sikertelen inszemmel!Lehet,hogy pont ez lesz a megoldás kulcsa nálad!
Nagyon szoritok!

Dido!
Ugy látom ma tényleg dolgoztál mert nem olvastalak!

Puszi Jo éjt mindenkinek! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Szép álmokat mindenkinek.
Kép
mátra

Matra!

Akkor leirom az adataimat: 34 èv, januar 18., Padova, 2005. 05. ota probalkozunk. 29-32 napos ciklus.
Remelem jol irtam ha valami hianyzik csak szolj potolom.

Es elöre is köszönöm.

Jo ejszakat mindenkinek :)
jucmuc

Kép
Kép
Kép
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?