A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

DorisKép Ezt irta Lora:

"A 22. héten beindultak a méhösszehúzódásaim, és a külsõ méhszáj kinyílott és meg is rövidült. 1 hét kórház. Aztán kiderült, hogy a távozó vesekövem volt az oka. Egy hétig otthon feküdtem becsületesen. Nem emelgetek, és nagyon vigyázok magunkra. Az ülõ jellegû munkám miatt nem jöhetek
vissza dolgozni, ami egy kicsit hiányzik.

A terheléses cukrom magas lett, a sok gyümölcstõl (csoki, nasi, üdítõ nem szerepelt eddig sem az étrendemben), és diétáznom kell.

Láttuk a kislegény kukacát, úgyhogy már csak nevet kell találnunk. Pompás eredményként a 26. heti uh-on 1227 g volt a becsült súlya. A doki szerint elõbb fog érkezni, számítsunk rá. "

A frissben volt nemregKép

orsoly
orsoly

Gitta!

Kozvetlen lefekves elott vedd be a Bromot, es akkor atalszod a hanyingeres mellekhatasat. Nekem bevalt Kép

kamilla
kamilla

Sziasztok!

Csatlakozom a türelmetlenek táborához. Én is unom már a várakozást...Ha lenne hozzá bátorságom, elmennék egy jósnõhöz, hogy mondjon egy dátumot.

A bizonytalanságnál nincs rosszabb! Na de sebaj, nemsokára mindannyian kisbabákkal megrakodtan sétázunk a parkban - és mindaz, ami most történik, már csak távoli emlék lesz.

Milena
milena

Kamilla!
Akkor veszem be, de nekem napközben is hányingerem van!!! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

OrsolyKép
Köszönöm szépen, hogy leírtadKép Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen velükKép
MilenaKép
Türelem babukát terem itt mindannyiunknakKép
CatEyeKép
Hová jársz erre az aquafitnessre? Nekem is kedvem lenne kipróbálniKép

Puszi: Doris
doris

Helló lányok Kép

Sajnos sok a munka, és tudjátok holnaptól nem vagyok 2 hétig, de azért majd érdeklõdöm felõletek, pl.Dorisnál, vagy Editnél, Bogárnál ...

Jó, hogy írtátok a veszélyeztettséget. Hogy tudjátok, akinek már volt vetélése akkor biztos, hogy táppénzre kell majd mennie kötelezõen a babával?

Nikie
nikie

NikieKép
Persze, nekem üzenhetsz mindenképpKép Nem, egyáltalán nem törvényszerû, hogy veszélyeztetett terhes legyen akinek volt már vetélése. Ez a helyzettõl és a körülményektõl függ. A munkavégzés minõsége és helye sem elhanyagolható... Nagyon jó pihenést és kikapcsolódást kívánok NektekKépKép

doris

Orsoly!
Koszi, hogy leirtad! Emlekszem, hogy vesekove volt. Kép

Doris! Kép
Megszereztem a telefonszamat, ha kicsit nyugisabb lesz itt a munkahelyi legkor valamelyik nap, akkor megprobalom felhivni es mindent megirok rola, jo?

Puszi!
Andi
andi28

Gitta!

Ha nem szeded az Elevitet, akkor ha nagyon hanyingered van vegyel be neha B6 vitamint, tok gyorsan elmulasztja Kép

kamilla
kamilla

Andi28Kép
Köszi szépenKép

doris

Sziasztok lányok!
Hébe-hóba (na jó, majdnem mindigKép) olvaslak titeket. Mindenkivel teljesen egyetértek, nehéz a várakozás, de megéri. Holnap jönnek anyukámék ide 6 hétre, igy most teljesen elmaradok az olvasással, remélem mire legközelebb erre járok nektek is,és nekem is csupa jó hireitek lesznek.
És még valami:
Lányok, a gondolatnak teremtõ ereje van! Ha te hiszel és bizol valamiben,és az agyadban is csak a pozitivumokra gondolsz, elõbb-utóbb meg is történik. Vegyük csak az ellenkezõjét,milyen sokszor van, hogy valami rosszra gondolsz, és be is jön...Ez éppen igy igaz a pozitiv gondolatokkal is!! Mindenkinek sok-sok sikert kivánok!!
Bucsúzóul egy arckép a mi vacakunkról:
Kép
(Egyszer még megzabálomKép)
Barbi

Sziasztok !

DorisKép
Aquafittness-re én a BVSC uszodába járok a Szõnyi útra, de több helyen is van. A www.aquafitt.hu címen találsz róla bõvebb leírást, és helyszíneket idõpontokkal. Telefonon minden esetben be kell jelentkezni, mert a férõhelyek száma korlátozott. Remélem tetszeni fogKép

NikieKép
Jó pihenést, és minden jót kívánok Nektek a nyaraláshoz.

BarbiKép

A babóca után jöhet egy ilyen kutyus is majdKép Várunk minél hamarabb vissza sok-sok pozitív hírrelKép

Jó éjszakát Mindenkinek.
CatEye

Cat
Kép
cateye

Szijasztok megint!Kép

Nagyon szépen köszönöm a gratulációkatKép Aranyosak vagytok! Nagyon remélem hogy a következöt már hármasban éljük meg! Most hogy nem melozok 1000000000szor nyugottabb vagyok, átköltöztünk másik lakásba és az is nagyon klassz! Iszonyatosan jol érezzük ott magunkat a másikhoz képest!Kép Az az igazság, hogy elég sokat pisilok a napokban, de felfázva nem vagyok, meg a pocimban is furákat érzek! Mintha egy labdacs lenne benne!Kép Remélem nem a kajálásoktol van!Kép Szoval értitek? Reménykedem nagyon, hogy a munkamentes nyugalom meg a sokkal jobb életkörülmények meghozták végre a várva várt bébit! És hogy jövöhéten nem fog megjönni kedden! Meg elöbb sem meg késöbb sem! Más tünetem nagyon nincs, a cicim néha megfeszül, de ez nálam már volt máskor is!

Na jo kis regénynek sikeredett!Kép Természetesen értesitelek benneteket ha meg jönKép, ha nem!Kép Tudom, hogy szoritotok nekünk is!Kép Én is mindenkinek annak ellenére hogy nem nagyon vagyok itt!Kép

Na millio babahozo puszi mindenkinek!

A millioszor nyugodtabb és kiegyensulyozottabb MamacsKép
mamacs

Kamilla!
Köszi, majd veszek! Kép

Mamacs!
Juppi! Kép Az a kis labdacs csuda jó érzés! Nekem már volt hozzá szerencsém!!! Kép Csak maradjon ott is még majdnem 9 hónapig! Kép Kép Kép

Üdv:
Gitta
gitta

LányokKép Szép jó reggelt MindenkinekKép
CatEyeKép
Köszi a címet, meg fogom nézniKép
MamacsKép
Téged mintha kicseréltek volnaKép Nagyon örülök, hogy sikerült megnyugodnod és mostanában pozitívabban látod a világotKép Drukkolok nagyonKép
BarbiKép
Édes ez a kutyuliKép Érezd nagyon jól magad ez alatt a 6 hét alatt és ne gondolj a problémákraKép Reméljük mire újra jelentkezel csupa ++++ híreket hozol majdKép

doris

Jó reggelt mindenkinek!

Mamacs!
Óriási drukk!!!!! Nagyon jó jeleket mondtál!

Barbi!

Nagyon jó pihenést, és sikeres heteket kívánok!

Andy, Rita, meg aki esélyes! Mi újság?

Nekem még mindig nem jött meg, de néha úgy érzem, hogy meg fog. Rossz ez a bizonytalanság.

Nelli
nelli2

Sziasztok, Lányok!

Megint úszik az asztalom a melóban, igy csak bekukkantok, nem tudom, hogyan alakul a mai napom, tegnap már 11-kor le akartam fordulni a székrõl a fáradtságtól. Alig vártam, hogy eltûzhessek haza, tele volt már nagyon a hócipõm a fõnökömmel, nagyon elkapta a munkaláz. Ma reggelre megint megárasztott melóval, azt sem tudom, mihez kapjak Kép, de jó lesz mielõbb nekifognom, mert sose végzek.

DORIS Kép
mai hõállásjelentés: 37,2. Még mindig. És sehol semmi elõjele a mensinek, ami elvileg ma volna esedékes.

Na, nekifogok, pedig annnnnnnnnnyira nincs kedvem Kép HAZA AKAROK MENNI!

Pussz mindenkinek!

Rita
knérita

Sajnos megint igaz a topic címe: me megint megjött. Jól éreztem a sorsom.
Olyan de olyan szomorú vagyok! Tudtam, hogy nincs esélyem, de mégis.
Edelweiss, légyszi javítsd a táblában: 3. ciklus, 1 cn.

Nelli
nelli2

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek! Kép

Rita!
Kép Reméljük, még 1 évig meg sem jön! Kép
Én is haza akarok menni! Kép Ki sem látszom a munkából! Kép
De vígasztal, hogy nagyon finomat eszem reggelire! Sajtospapucsot kakaóval! Kép Nyami! Folyik a sajt a közepében, épp most lett kész a boltban! Kép

Nelli!
Kép Majd a következõ! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok LányokKép

Csatlakozom a hazavágyókhozKép Kollektíven menjünk haza !!!!

NelliKép
Ne keseredj el, valahol érezted, hogy meg fog jönni, legalább nem húzódott tovább a reményteljes várakozás. Kezdheted az új ciklust!

RitaKép
Nagyon szuper a hõd !!!! Maradjon is így. Jövõhéten tesztelsz ?

MamacsKép

Nagyon-nagyon jó lehet a labdacs érzésKép Ott valaki lakikKép

Az én hõm is 37,2 a ciklus 26. napján, de nem érzek egyáltalán semmit. Sem mellfeszülést, sem Mamacs labdacsát
Kép

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Jó reggelet mindenkinek!
RITA:KépKépKép!
MAMACS:nagyon szorítunk és rendszeres beszámolót kérünk!Kép
Lehet, hogy nekem is abba kellene hagyni a melót? Egyébként amióta ide járok jelentõsen csökkent a teljesítményemKép de nem bánom! Szerencsére most picit nyugodtabb napokat élünk!
NELLI:méga jó motornak is be kell melegednie, mire a legjobb formáját hozza!!!Olyan csak a filmeken van, meg persze ott, ahol nem akarnak babát, hogy egybõl összejön, úgyhogy fel a fejjel!Kép
BARBI: annyira édes a kutyusod! Milyen fajta és mannyi idõs?
Lakásban tartjátok? Úgy szertnék én is egyet, ha az új helyre költözünk!
CATEYE:csak nem valahol a BVSC közelében laksz? Mi õsz végén költözünk Zuglóba. Télen is van Aqua fitness?
DORIS:a tegnapi 37 után ma visszament 37.1-re! Úgy örülök.
Pussz,
Virág
Virág

Mai baba:
Kép
Virág

Sziasztok!

Nálam sincs változás a hõm 37, a melleim fájnak. A mensim még mindig sehol most már engem is idegesít hogy nem tudom mi van. Szerintetek a nyaralás elõtt teszteljek vagy hétfõn menjek dokihoz? Mit csináljak???

Rita!KépKépKép
Húúú a hõd még mindig nagyon magas. Jövõ héten teszt? Azért egy SMS-t dobhatnál hogy tudjam én is.

Nelli!
Sajnálom hogy megjött, de fel a fejjel.

Puszi

Andy
Andy

Lányok!

OFF:Hogy jutok el a Nyugatiból a Délibe és mivel? Fél óra alatt át kell érnünk. Onnan indul a vonatunk Pécsre.
Valaki légyszi segítsen nekem! Köszönöm!

Andy
Andy

Sziasztok!
Rita,
nem tudod mikortól dolgozik a Sikó? 2 hét múlva el kellene mennem. Szegediek És természetesen a többiek is HAJRÁ!
Most húzok, mert bébibömbi van a kisszobába, hajaj!
Szép napot mindenkinek:
Ágci

Kép
Ágci

Nelli!Kép
Sajnálom!Kép Nagyon szorítottam neked, jó lett volna kézenfogva átsétálni a szomszédba.

Nálam még mindig semmi. De annyira nem érzek semmit, hogy nem is merek arra gondolni, hogy baba lehet a dologban. Persze titokban nagyon reménykedem. Ma reggel megfordult a fejemben, hogy elõveszem a hõmérõt, de ellenálltam a kísértésnek. Nyugodt vagyok, türelmes vagyok, kivárom mi lesz. Mondogatom is magamnak folyamatosan: türelmes vagyok, türelmes vagyok, türelmes vagyok...TESZTELNI AKAROK!!!Kép

Edi
edi

Andy,
Kékmetró nyugatitól a deák térig, onnan átmész a piros metróra és ottvagy a déliben. Ez a leggyorsabb út. Fél óra pont elég rá.

Pusszantás mindenkinek,
Moni
mj

Andy!

Több megoldás:

1) 3-as metróval a Deák-térre, onnak a 2-es metróval a Délibe.

2) 1-es villamossal a Moszkva térig, onnan 1 megálló metróval a déli.

Én ezeket tudom.

Köszi mindenkinek a drukkolást. Az elsõ nap rossz, még igazán semmi sincs, csak a radar szemem látott valamit WC közben (bocsi) Azóta semmi.
Új ciklus, új remények!

Edit!

Nagyon drukkolok! Azért hétfõn tesztelj, ha nem jön meg. Vagy mérd meg a hõdet.

Nelli
nelli2

Jó reggelt lányok!

Mamacs! Nagyon jó híreid vannak. Biztos nem hiába érzel labdacsot. Kép Csak így tovább!

Doris, Hermi, Nelli, Cateye, Gitta, Andi!

Köszönöm a vígasztaló és lelket belém öntõ szavakat. Remélem nektek van igazatok és nem nekem.

Lorának szorítok, hogy ne legyen semmi baj, és minden jöjjön rendbe. De ugye már rendben is van velük minden, csak a köve miatt volt egy kis ijedelem?

Gitta!
Én is szedek Serocryptint, minden este 1 egész tablettát már február óta. Nekem az elején sem és most sem okoz egyáltalán semmi kellemetlenséget vagy hányingert. Biztos hogy neked az okozza? Van olyan, hogy te a negyed tbl. mellett is hányingert érzel, én meg az egésztõl sem?

Nelli!
Sajnálom, hogy megjött. Tudom, hogy ez borzasztó érzés, mert az ember mindig bízik egy picit, hogy hátha épp most sikerült. Én is és mi is itt mindannyian újra és újra átéljük ezt, de kérlek ne légy szomorú, hisz még nem túl rég prbóbálkoztok. Ha nincs semmi baj, akkor is átlag 6 hónap alatt jön össze a baba. Tehát elkeseredésre semmi ok! Mi mindenben melletted állunk, és számíthatsz ránk! Tessék picit mosolyogni!!!!!

Rita!
A hõd nagyon jó! Remélem ilyen is marad, vagy még fentebb megy! Mikor tesztelsz? Szorííííítok!!!! Hol méred a hõdet?

Andy!
Te is nagy esélyes vagy. Ezek a nagyon érzékeny mellek és a magas hõd errõl árulkodik. Figyelj! Én úgy tudom, hogy megtermékenyítéstõl számított 10. napon a nagyon érzékeny teszt már kimutatja a terhességet. És neked már 10 napja fenn van a hõd, igaz? Mikorra tervezed a köv. tesztet? De ugye mindenképpen értesítessz minket!!Kép

Én is haza akarok menni!

Éva
Éva

Andy!Kép

Nyugatiból metróval Deák tér, onnan piros metróval Déli. Fél óra alatt bõven átérsz. Vagy Nyugatitól 4-6-os villamossal Moszkva tér és onnan metróval 1 megálló a Déli. Szerintem a fél órába ez is belefér, de az elsõ talán gyorsabb.

Edi
edi

ANDY,EDI:teszteljetek!Zebrákat kérünk!
ANDY:a metró a leggyorsabb! Nyugatiból kék metróval Deák térre (vagyis Kõbánya Kispest felé 2 megálló) és onnan piros metróval Déli felé (4 megálló). Nagyon kell sietnetek!
Lehet, hogy mégiscsak taxiznotok kéne, ha nincs csúcsforgalom. Milyen idõpontban jöttök?
Virág
Virág

Edi!

Természetesen neked is nagyon szorítok, hogy ne jöjjön meg, és babás légy.Kép

Mikorra nem várod a mensit? Vagy netán már késett is pár napot?
Csak most nem méred a hõdet, vagy az egész ciklusba nem mérted?

Éva
Éva

EdiKép
Ez a semmi nagyon jó hír...Kép Remélem ebbõl babuka leszKép
NelliKép
Fel a fejjel, új ciklus új reményekKép
RitaKép
Ez a hõ nagyon-nagyon jóKép Hány napja magas a hõd? Mikor tesztelnél?
AndyKép
MIóta magas a hõd? Mikor tervezel tesztelni?
VirágKép
Ez tényleg jó...reméljük így is maradKép
CatEyeKép
A hõd nagyon jó és még korai lenne érezni bármit isKép Mikor (nem)kéne megjönnie?
LányokKép Remélem ebben a hónapban beindítjátok a babaesõtKépKép

doris

lÁNYOK!

Nagyon köszönöm az infókat. Így legalább tudom az útvonalat és azzal nem megy el az idõ hogy kérdezgetni kelljen. Én is a Metrora gondaltam. Amúgy 10:14-re van fent a vonatunk a Nyugatiban és 10:45-kor indul a Délibõl a másik.

Éva, Virág!
Valószínû hétfõn vagy kedden mielõtt elutaznánk tesztelek megint. Majd küldök üzit.

Mégegyszer köszi mindenkinek a segítséget! Így már oda találunk.

Puszi

Andy
Andy

Doris!
11 napja magas, de én érzem hogy valami más miatt nem akar megjönni.
Ha szerdáig nem jön meg akkor és negatív akkor nem tudom mi lesz. A csomagokat is cipelni kell vagy málházzam fel a férjem. Legfeljebb nem viszem el most a félszekrényt.

Andy
Andy

Rita!Kép
A székrõl lefordulás nagyon jó jel!!!KépKépKép Nagyon izgulok, mikor tesztelsz?

Andy!Kép
Én a helyedben tesztelnék!Kép

Éva!Kép
Ebben a ciklusban egyáltalán nem mértem a hõmet és azt se tudom mikorra nem várom a mensimet, mert most teljesen gyogyi és doki mentes ciklusom volt, az is lehet, hogy anov. ciklus, de a hõmérõtlenség miatt ezt sem tudom. Szeptemberben lesz a következõ inszem, szóval spontán ciklusban nincs sok esélyem, de az ember lánya mindig reménykedik.

Edi
edi

Sziasztok!
Andy,
férj legyen a málhás. Ilyenkor nagyon vigyázni kell az ilyenekre!Kép (Mondom én, aki hatalmasak bukott a sípályán, bár mentségemre legyen mondva én azt akkor nem tudtam, hogy épp helyezkedik egy pocaklakóKép!)
Rita,
köszi az infot! Tudod, mit, ha van vmi akkor a szegedi topicba írok neked, ok? Ott megtalálsz, meg így most már én is téged. A többit ott.
Pusszancs:
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Most van egy lélegzetvételnyi idõm, úgyhogy irok gyorsan. Köszi mindenkinek, aki szorit, olyan aranyosak Kép vagytok!

DORIS Kép
ma 15. napja, hogy ilyen magas. De a teszteléssel mindenképpen megvárom a jövõ hét hétfõt (vasárnap lesz a 31. nap, a múltkor is ekkorra jött meg, ezt feltétlenül kibirom). Nem is akarok tesztet venni, majd hétfõn, ha addig sem jön meg.

ANDY Kép
küldök SMS-t, OK? Ha nem tudnék irni (még nem tudom, mi fog rájönni ma fõnökömre, de van egy olyan levelem is, amit százon felüli területtulajdonosnak kellene kiküldeni, brrrr), akkor nagyon jó pihit és lazitást! Teszt???

GITTA Kép
reméljük, igen, de egyelõre nem bizakodok, nem akarok pofára esni.

MAMACS Kép
gyanús vagy, nagyon!

CATEYE Kép
mennyi szokott lenni az alaphõd? Mert ez a 37,2 nem hangzik rosszul Kép! Nekem azért feltûnõ, mert ennyi ideig még sosem volt ilyen magas, talán ez adhat okot egy incifinci bizakodásra.

VIRÁG Kép
köszi, hogy drukkolsz!

NELLI Kép
sajnálom, hogy megjött, de fel a fejjel, tudod: új ciklus=új remények.

EDI Kép
mintha magamat hallanám Kép Hanyadik napon vagy? Az, hogy nem érzel semmit, még nem jelenti azt, hogy nincs babó, hiszen tudod, ahány csajszi, annyiféleképpen érzi ezeket a dolgokat. A kolleganõm semmit sem érzett, csak az tûnt fel neki, hogy nem jön meg, akkor csinált tesztet, és pozitiv lett, de utána se volt semmilyen tünete (hányinger meg ilyenek), már félidõnél jár. Tehát ne keskenyedj el!

Na, befejezem, mert jó hosszú lett, gyõzzétek csak olvasni!

Puszi,

Rita

Ui.: végszóra megjött fõnököm is Kép
knérita

Edi!
Azért gondontam, hogy a jövõ héten, mert a 34. napon már teszteltem de az negatív lett.
Te nem tesztelsz? Miért ne sikerülne spontán? Kár hogy nem mérted a hõdet, mert abból ki lehetne következtetni.

Puszi

Andy
Andy

Andy!
Ne is vidd a fél szekrényt! Gondold el, hogy mutatna a párod hátán! Kép Kép Kép Ne is gondolj cipekedésre! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!
Reméljük addigra kiderül már hogy miért késik a mensim. Azért szegény férjem nem bír el mindent. Majd õ viszi a nehezeket.

Rita!
Volt már ilyen hogy 15 napja fent volt a hõd? Szerintem már baba lesz a dologban!Kép

Andy
Andy

AndyKép
Kedden tesztelj...szerintemKépÉs küld SMS-tKépSemmiképp se cipekedj, csomagoj kevés ruhátKép
EdiKép
Drukk-drukk, hátha pont spontán sikerül a babuka...KépKép
RitaKép
Ez már tényleg nagyon komolynak tûnik...KépKép

doris

Edi!

Szeptemberben hányadik inszem. lesz? Miért kell az inszem.?
Azért sosem lehet tudni, spontán is összejöhet a baba!!Kép

Cateye!
A te hõd is elismerést kíván. Te mikorra nem várod?

Lányok!
Ma még csak az 5. napon tartok, tehát még nagyon a ciklus elején. De nekem borzasztóan szúrkál a jobb petefészkem, úgy mint peteéréskor szokott. Mi lehet ez?
Most nekem is csak 3 napig tartott a mensi (igaz nagyon erõs volt), pedig 5-6 napig szokott. Nem értem mi történik odabenn velem.
Észlelt valaki hasonlót korábban magán? De fõleg ez a szúrkálás idegesít. Ilyen korán nem lehet peteérés, de akkor meg mitõl van?

Éva
Éva

Hú lányok nagyon sokan a ciklus vége felé vagyunkKép Felpörögtek az események, szerintem lesz pár babánk a jövõhétreKép Edi,Andy,Rita hajráKépKépKép

DorisKép, RitaKép

Túl sok reményt nem fûzök ehhez a hõhöz, mert bár az alaphõm 36,6-36,7, de amióta a Closty-t szedem mindig ilyen szép ívû görbém van, és menetrendszerûen a 30. napon megjön.
Ja és semmit nem érzek. Egyébként keddre nem várom a mensimetKép

VirágKép
Sajnos nem Zuglóban lakom, de ez az uszi van a legközelebb hozzánk. Mi is néztünk a Kassai téren lakásokat, de még nem szántuk rá Magunkat a cserére. A mostani lakásunk nincs jó helyen, de nagyon szép maga a lakás, és nagyon szeretjük. Ezért nincs kedvünk újabb lerobbantat újítgatni, mert belefáradtunk már ebbe is.

Sziasztok
CatEye

Cat
Kép
cateye

ÉvaKép
Szúrkálásom nekem is volt ebben a ciklusban egészen a tegnapi napig és a peteérés utáni napon kezdõdött...fogalmam sincs mi lehet, talán a petefészkeink aktívabban mûködnek és dolgoznak mint eddigKép
CatEyeKép
Azért csak tessék reménykedniKép

doris

Lányok!

Én úgy vettem ki, hogy ma megjött, de most még semmi nincs. Mi lehet ez?
Ha meg akar jönni, akkor rendesen tegye.

Nelli
nelli2

Sziasztok lányok!
Valaki most már remélem bebabásodik közületek. Elég sok esélyesünk van KépKépKép Sajnos az eredményt nem fogom megtudni, mert két hétig szabin leszek és sajna nem fogok netközelbe kerülni. Már most jelentkeznek az elvonási tüneteim...
Drukkolok mindenkinek KépKépKépKépKép

Edelweiss
nem tudtam ezt a festékekrõl. Megnéztem és megnyugodtam (vizes). Lehet, hogy már akkor éreztem mit kell vennem...

Nellike
nem légy nagyon szomi, mert nemsokára itt vannak megint az izgi napokKép

Éva
Nálam pl ebben a hónapban elég korán jelentkeztek a szurkálások odabent (5-6 napon) és lehet, hogy már repim is volt, mert most már nem érzek lent semmit (utólag kiderül). Nekem is 3 napos volt a mensim, elõtte nem sûrün ilyen rövid. Szerintem csak érik a tüszõcskédKépne izguljKép.

puszika
Bogár
bogár

Nelli!

Nem szokott neked olyan lenni, hogy mensi elõtt pár napig csak ilyen WC papiron látszó piros valami van, egyébként meg semmi? Mert nálam is úgy volt, hogy a mensi elõtt 2 napig csak olyan rózsaszín valamit láttam a WC papiron, de rendes vérzés csak ezután a 2 nap után volt. Lehet, hogy nálad is ez van. Vagy ez rád nem jellemzõ?
De az is lehet, hogy mégiscsak baba Kép és csak átmeneti progi szint csökkenés okozta azt a színt, amit láttál.
A hõd mennyi volt?

Doris!
Én sem tudom, hogy mire gondolja ezzel a szúrkálással kapcsolatban. Nekem a múltkori ciklus is így volt, hogy már a 6. napon (most meg már az 5. napon) szúrkált jobb oldalon.

Azt hiszem tegnap azt írtad, hogy õsszel együtt kezdhetjük, együtt indulhatunk. Arra értetted, hogy a lombikot kezdhetjük együtt? Neked is arra van szükség? Sajnálom.

A középidõsek húzzanak bele!

A ciklus végén tartóknak meg még egy kis türelem, és reméljük nagyon sok babás bejelentés lesz hétfõn!!!Kép

Éva
Éva

Bogár!

Remélem, hogy tényleg a tüszõim érnek, és nincs semmi baj. De hát ilyen aktívak lennének érésügyileg, hogy már az 5. napon szurkálnak? Ebben a ciklusban még nem mértem a hõmet, de holnaptól mérem, hogy észrevegyem ha esetleg korábban lenne tüszõrepedés. Egyébként 13-14. napon szokott.

És veled mi újság?

Éva
Éva

Éva!

Nekem nem szokott ilyen lenni, de biztos még türelmetlen vagyok, és délután beindul a dolog. Most úgy veszem, hogy megjött, aztán majd meglátjuk. Inkább próbálok elõre nézni, és az új ciklusra koncentrálni.

Nelli
nelli2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?