Juc, sörösüveg
Rylie, szerintem napi 3x1 adagot mondhatott a patikárius. egy adag 5 golyó. egy golyókkal kibújik az összes foga, mire elmúlasztja az orrfolyását
hulla vagyok, megint szerda-éjjeli-munkában voltam, Isti is felkelt egyszer, hülye anyja rosszul adta rá a pelust és tök átázott, és ő így nem bír ám aludni egy percet sem! inkább átöltöztette magát
de már csipog is jaaj (ilyenkor még 10 percet elszórakázik az ágyában)
akkor gyorsan írok: hülyénalvós képek állati jók, enyém fiam is rendeltetésszerű, mint Norka csajai, de nagyon én sem bánom
és kajaügyben meg nagyon gyerekfüggő, hogy mennyire bátran lehet neki adni a kajákat. nálunk is mindent ehet, amit kíván, de általános elvként visszafogom magam, és igyekszem nem túlterhelni a szervezetét, de ezt úgy oldom meg, hogy magunknak is "könnyű kaja" van, és abból kap (egyébként meg nem is tudok pl gombapörköltet meg babfőzeléket készíteni). és megőrül a szalonnáért, adhatok neki bármit, ha meglátja az apja szalonnáját, addig vinnyog, míg nem kap! és míg Londonban voltunk nagyim minden nap
na és Istit a rota totál visszavetette ételtolerancia-ügyileg, azelőtt már evett tojást is pl. de rota után Pöttyös Panni lett belőle! szóval biztos a gyermek bélflóráján/annak erősségén is múlik, mire lesz allergiás, egyáltalán lesz-e.
és ropit Isti is evett már (meg túrórudit meg Kinder Pingvit is, az egyetlen elv amit alkalmazok, hogy ez kaja után legyen, és ne helyette) és néha veszek neki gabonapárnácskákat vagy kölesgolyót, de ezt sokatoknál láttam is már, és ezt tök jó, mert a gyerekek szeretik, jóízű, jó rágcsálni, és mégsem totál egészségtelen
egyébként meg mindig arra gondolok, hogy a teljes tiltás semmiben sem jó, annál vonzóbbá teszi a tiltott dolgot. inkább az egészséges arányokat kell próbálni megtalálni és ezt igyekezni átadni a gyereknek, legyen ez a tévézés vagy a számítógépezés, az evés, az ivás