A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Boszti, nekünk ezt Dévai mondta, ahogy írtam, hasonló okok miatt kérdeztük mi is, hogy lehet-e tárolni. De mondta hogy nem, mert ennyi idő alatt lebomlik, ha nem adom be.

Melba, nem akarok okos lenni, de ilyenkor sajnos nincs magyarázat, csak találgatás. Lehetett rossz hormonális háttér, elégtelen beágyazódás, elégtelen egyesülés, gentikailag károsodott embrió... választ csak a magzati szövetek vizsgálata adhat(na talán), de ezt nem szokták elvégezni, max. ha sokadszor van vetélés. Hormonális okra esetleg vérvételből is lehetne következtetni, de Hajni is kapott gyógyszereket ha jól emlékszem, úgyhogy ez nem lenne mérvadó.
szkatácska

hajni ezt nem hiszem el, ilyen igazságtalan nem lehet az élet, hogy neked is és Vandának is ekkorát kelljen csalódni!! A francba!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Ági28

Hajni, :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ezt nem hiszem el. Ennyire nem lehet kegyetlen az élet.Remélem legalább az vigsztal egy kicsit, hogy most már mindig van remény egy spontán babára. Veled vagyunk és kérlek ne gubózz be, gyere és sird ki magad a vállunkon.

Sok-sok gyógypuszi,
Inari

KépKép
inari

Szia Viki! (kisvé)

Ma voltam vérvételen 300 lett a hcg.
Ma vagyok az ET utáni 13. napon.

Neked mennyi volt ilyenkor?

Üdv! Crys
crys74

Ja, túl sok magyarázat nincsen, nem is fárasztom a dokit, úgysem tudna mit mondani, és ahogy Kata is mondja, ilyenkor nem végeznek szövettant. Most már tényleg megtanultam a leckét - legalábbis remélem -, hogy nem érdemes parázni, úgyis a sors kezében vagyunk.
Viszont most mégis "jobb" érzés, hogy nem tudtam egy percig sem felhőtlenül örülni, bármennyire is szerettem volna, így legalább kevésbé fáj...

Olyan édik ezek a számlálók, már két éve, hogy én is rátaláltam a lilypie-ra, most végre volt nekem is, de most már örülök, hogy legalább azt nem tettem ki. Én is a sárga szirmos babát választottam, mint Inari. :)

Köszi az együttérzést.
Timikém, ne haragudj, hogy nem vettem fel, de hidd el, nem tudtál volna kihúzni belőlem értelmes szót. :( :)

Lányok, azért most ne fogjátok vissza magatokat, oké? Nekem továbbra is nagyon jól esett Kata örömteli beszámolóját olvasni, hogy Melbababával is minden rendben és hogy Inariék Csigája Anna lett! :D
Roxal, sajnálom a vizsgát, pedig nagyon gondoltam rád hétfőn. De legközelebb úgyis meglesz. Milyen az új otthon? Szokjátok? :) Kicsit irigykedek, most úgy érzem, nekem is kéne egy ilyen horderejű változás.
hajnesz

Hajni! :cry: :cry: :cry:
Nem akarom elhinni.... Siettem a géphez, mert gondoltam már írtál. A francba, hát ennyit a statisztikámról is. Tudom mit érzel. :cry: Muszáj művi úton befejezni?

Boszti! Engem is mindig halálra idegesített, hogy mennyi pénzt kidobálok, mert negyedeket meg feleket írt, de nem lehet másnap beadni. :( Még aznap sem már. Szerintem inkább ne kísérletezz.

Roxal! Ez a 29.-e nem volt valami szerencsés nap. Bízzunk az Inari pocakos ötletében, akkor már úgysem húznak meg.

Inari, Kata, Melba! :)
Milyen butaság ez, hogy nem örülünk a híreiteknek, én mindig nagyon szívesen olvasom mi történik a pocakotokban, egyszer úgyis mi is megtudjuk, és akkor mindig kérdezgetni kell majd. Szóval csak írjatok mindent.
Inari! Nagyon szép név az Anna, az én páromnak is az tetszik legjobban. Gratula a lánykához. És az úszásról: ha tényleg ilyen szuper hely, akkor rosszat nem tehet, az uszika meg egészséges, úgyhogy bizti jót tesz nektek.

Wish! elájulok, milyen jó munkahelyed van. Amúgy is most 5 nap pihi, esküvő, nászút, de jó!

Réka! Sajnálom, hogy ilyen szarul indult a pihi, most már biztos nagyon jó minden. Még jó, hogy nem volt nálatok minden pénz, gyűjthettünk volna. :lol: :lol:
Tavaly minket is megkönnyebbítettek Olaszba egy jó kis összeggel, azt hittem elharapom a nyelvem az idegbajtól.
vanda978

Bocsi lányok, hogy pár napig nem voltam, így most utolag olvasom vissza a híreket. Szörnyűű :!:
Vanda
Komolyan mondom ez hihetetlen, hogy így kell, hogy végződjön... Ennyire kegyetlen nem lehet az élet :cry:
Kép
Hajnesz
Nincsen baba :?: :!: Én ezt nem értem :!:
Crys74

Kép
Wish és kiskata
Szerintem tök jó a lány bucsuztatás. Egyáltalán nem megbotránkoztató :!: Nekem nagyon tetszetek amiket kitatáltatok. :lol: Sajnos nekem nem volt ilyen, de olyan jót tudtam volna szorakozni rajta :!:
Kép 28
Nagyon aranyos kiskutyáid vannak.
Vanda
Bocsi, hogy így utolag kívánok neked: Boldog Születésnapot :!:
Kép
kagyló

Kagyló!

Köszönöm szépen a gratulációt! :)
crys74

Sziasztok!
Hajnikám!
Szívből sajnálom!A francba a francba...... :evil: :evil:

Eszter!
Nem kaptam meg. :?: :?: :cry:

Boszti!
Köszi szépen a segítséget,amint látod sikerült. :wink:

Mindenkinek szép estét!Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Hajni!
Rettenetesen sajnálom...nagyon sok erőt kívánok a folytatáshoz. Istenem, úgy mondanék valami bölcset, de sajnos nem tudok... :cry:

Vanda!
Rád is sokat gondolok. :cry:

Szkatácska!
Olyan jó, hogy meg tudtátok nézni a kisfiatokat, s minden rendben vele! Remélem, a keneted is jó lesz.
Dévainak hatvan kismamája van? Nem semmi...
A várakozás...Istenem, én olyan boldogan ülnék ott, ha tudnám, hogy van pocaklakóm, és nemsokára magamhoz ölelhetem...egyelőre csak a reménykedés van, meg időnként nagy bőgések.

Melba!

Olvastam, hogy mennyire fáj a derekad, sajnálom. De a zárt méhszáj szuper hír, meg a pocakhancúr is!
És igen, légyszi mesélj! Örömmel hallgatjuk a híreket.
eper1

Sziasztok!

Már egy ideje olvasgatlak benneteket (amiket írtok), és szívesen csatlakoznék, ha megengeditek. Igazán átérzem a csalódásokat, nekem is volt párszor, és az örömöt is, amikor sikerül, egyszer nekem is sikerült, ugyanis már van egy kisfiam.

Nehezen szántam rá magam, hogy írjak, mert egyszer próbálkoztam egy másik "helyen", és majdhogynem elküldtek melegebb éghajlatokra! Úgyhogy ha zavarok, inkább nem írok többé!

Köszi és üdv mindenkinek :)
Vendég

Athiz! :)

Mi mindig örülünk az új "hozzánkcsatlakozóknak", üdv a csapatban.
Úgyhogy nem zavarsz egyáltalán, ezt a többiek nevében is kijelenthetem.

Írj magadról, kisfiadról, meg tudod... mindent. :)
vanda978

Athiz
Üdv itt :!: :D
Szívesen látunk :!:
kagyló

Most beszéltem Hajnikánkkal!!!

Elhiszi azt, hogy - az óriási nehézség ellenére- ebben igenis van pozitív. És ez a fontos!!!
Az ő kívánságára ünnepéjesen kihírdetek egy tali időpontot nálam. Sőt legyen 2 időpont, aztán szavazzunk:

június 17 vagy július 8.

Úgy döntöttünk Hajnival, hogy elég ebből a rétestészta húzásból. Találkozni akarunk és kész!!!!!
Persze aztán ha valaki (Dia:):):)) átvállalja a pesti helyszínt, nekem az is tök jó, mert akkor nagyobb eséllyel találkozhatunk a lurkókkal is. Lényeg, hogy történjen már valami!!!

Athiz!

Mi mindig nagy szeretettl fogadunk mindenkit!! Szia itt!
lkt

Köszi Csajok mégegyszer.

Timikénk, Te Tündérbogyó!!!

Én mindkét időpontra igent mondok!

Csajok, ugye gondoltok rám holnap? Bébikémet már elsirattam, elengedtem, csavarogjon még egy kicsit. Itt volt a barátosnőm, megváltottuk a világot, lement egy kis sangria, likőr, a többit nem is mondom :oops: , most már sokkal könnyebb elviselni, és igenis pozitívan megyek tovább!!! :)

Üdv itt Athiz! :)
hajnesz

:roll: Crys!
Hát sajnos ezt nem tudom.De én úgy emlékszem,hogy nem is volt akkor vérvételem,amikor kellett visszamentem Dévaihoz,ő megnézett uh.-val és ott voltak a kicsik.Akkor voltam 5 hetes.De ez a 300 elég magasnak tűnik.

:D Melba!
Szóval sokat ficánkol a pici fiú?Nálunk Johanna volt ilyen mozgékony,a ctg meg egyenesen utálta,mindig szétrúgta az összes belsőszervemet,és szegény Gergő is arra ébredt,hogy tombol a huga :D .Kint is maradt ez a felosztás,Gergő evett-aludt,a csajszi meg csinálta a műsort :lol: .Én is mindig a mocorgásoknál éreztem,hogy tökéletes emberkék laknak bent.Jó,hogy hallgatsz a kisfickóra,hisz ő tud mindent!

:( Hajni!
Nagyon sajnálom,és minden elismerésem a tiéd,hogy ilyen klasszul kezeled!

Csináltam egy szép vonalzót,de nem tudom felrakni :shock: .Az 1 szülinapjukat jelzi(ami jun.22.),de szerintem rég lejár mire lementem.Olyan béna vagyok :( !

Sziasztok:Viki
Vendég

Csajok, itt vagyok a háttérben, csak meg akartam várni ennek a rengeteg történésnek a végét.
Hát csak Kósa szavaival tudnék élni, kibaszás! (asszem ezt mondta) Drága Vanda, nagyon sajnálom és Hajnikám, még egyszer itt is, nagyon sajnálom.
Mióta követem ezt a két csodatörténetet és látom most a végét - plusz menetköben én is láttam a Zsuskás sztorit, hát hihetetlen érzések kavarognak bennem. Az biztos, hogy borzasztó szerencsésnek érzem magam és mindennap hálát adok az égieknek ezért a két gyönyörűségért. Ugyannakkor fura ez, mert néha még mindig előfordul, hogy rájuk nézek és el sem hiszem, hogy ők az enyémek...
Mindannyiótokra annyit gondolok, virtuálisan mindig megölellek benneteket, akár ismeretlenül is. Nagyon drukkolok nektek és ha tudtok olyan fantasztikusan pozitívan továbbmenni előre, ahogy a Hajni, akkor minden sikerülni fog!!!
enigma

:D Inari!

Gratulálok az izgő-mozgó csajszihoz!
Vendég

Szani :)!
Mikor talizunk? Kimegyünk hozzátok, ha gondolod, csak beszéljük meg hol találkozunk. Szentendréig kitalálok :) Gyönyörű nagylegény lett Andriskából is! Ilyen foltja a Zsombinak is van, csak neki a hátán. Kicsit kisebb, de szerintem ugyanaz. A Panna már ezerrel mászik, mindenhol feláll, nagyon édi. Jön az 5. foga. A Zsombi már kúszik, ha nagyon akar mászik is. Ül már ő is egyedül. a 3. foggal küzd, de ő férfi módjára meg is szenved ezzel, egy hétig keltünk óránként. Na ez elég nehéz volt - hozzászoktunk hogy átalusszák az éjszakát :lol:. Sokat dumálnak, szeretgetik egymást. Nálunk a Panci az anyásabb, állandóan engem követ, rámmászik, puszilgat = nyálaz :lol: Nem is tudom miket kérdeztél még... Esznek már sokmindent, egyelőre elég jól. Ciciharapás nálunk is volt, de hidd el ez elmúlik!!! Tejed meg biztos van még valamennyi, ha nem, jó neki csak a komfort cici is, az anya!!! Mondjuk ha rendszeresen csinálja akkor talán tényleg nem kéri már... Nem tudom

Stellus :)!! Gyönyörűek a fiúk! Így képről szerintem egyelőre rád hasonlítanak inkább, nem? Főleg a Botond. Szerintem. Jól bírod, csajszi? Sokat sétáltok? Tényleg, milyen kocsitok van? Beállt már valamilyen napirend? Nekünk úgy ahogy. De azt vettem észre, hogy az egynemű ikreknél ez talán könnyebben megy. Úgy találkoznék veletek is!!!!

Inari :) Nagy gratula Csiga Annához!!! Ennyit arról, hogy totál azt érztem, kisfiad lesz!!!

Timi :) Dia = én? Szivesen felajánlom, bár nálam ez a dolog totál befuccsolt, kicsit el is ment a kedvem... Részünkről beszélek Zuxxal az időpontokkal kapcsolatban.

Kata :) Örülök, hogy ilyen boldog vagy, olyan szépeket írtál!! Csak így tovább!! (jaj, azt akartam kérdezni, hogy ugye anno odaadtam azokat a candidás papírokat? Majd valamikor vissza tudod adni? Egyszer hátha összefutunk :lol: )

Melba :) Túl a félidőn máris! Észbe sem kapsz és már a kezedben is tarthatod ŐT!!!

Andinak :), kellems pihenést, hát igen, jó kis cég ez :lol: :lol: !!

Roxall, drága :) Már akartam milliószor írni neked, meg kérdezni az államvizsgád. Eszembe voltál aznap. Sajnálom, hogy nem sikerült. Tárgyalásban vagyok ám a Gigivel, mert valamikor elmegyünk hozzájuk visszadni valamit és jó lenne veletek is talizni. Mit gondolsz? Csak én vagyok béna, mert elnéztem múltkor is az időpontot :lol:

Gigikém :lol: , bocsi. Majd írok privit, aztán csak összejön.

Kagyló :), ti mikor kezdtek?

Kisvé :lol: : a profilodban az aláírásodba be kell másolni a BBcode-ot - az egész szöveget ami ott van. Menni fog ez a szülinapig biztosan! Gyönyörűek a babáid. Pannának is ilyen édi lábai vannak :lol:

athiz :lol: , szia, mesélj magatokról!

eper :lol: , fogsz te még várakozni a Dévainál!!!!

Tudom sokmindenkit kiagytam, de elvesztem néha a fonalat. Drukkolok nektek, sok puszi
enigma

Drága Hajni :lol: , gondolok rád holnap!
enigma

Most csak nagyon röviden, holnap majd hosszabban, bocs, de nem bírok ülni.

HAJNESZ, MINDEN GONDOLATOM A TIÉD HOLNAP IS MEG MA IS!!!
Nagyon sok puszi a lelkednek, a szívednek és a pocódnak is!!!

KépKép
melba

Sziasztok!

Tehát kezdem a történetemet. Nem járok Dévaihoz, van egy nőgyógyászom, de most a hőmérőzésnél tartok (szeretnék egy második babát), és majd csak 22-én megyek vissza hozzá. Van már egy fiam, Szilárd, 26 hónapos. Egyébként Budaörsön lakunk. Éppen itt csücsül az ölemben, és dumál, hogy Ő is szeretne gépezni.
Szilárd fiamra 4 évet vártam, mire sikerült befészkelnie magát a méhembe. Ha kíváncsiak vagytok a többire, majd leírom, de elég hosszadalmas!

Mindenkinek köszönöm a kedves fogadtatást, és hogy hisztek a csodákban! :D

Üdv
Vendég

Enigmám, Diám!!!

Igenigenigen, Rád gondoltam.
Én magam sem értem, hogy mi ez az állóvíz tali ügyben.
Ha másért nem Hajni jókedvre derítéséért igenis mindenkit szépen kérek, hogy nyilatkozzon tali fronton!!!

LÉgyszíves egy fotót rakjál fel a gyönyörű babáidról!!!!!

Megfogadtam, hogy ha a talin nem tudunk találkozni, akkor jJúnius nem fog úgy eltelni, hogy személyesen meg ne ismerjem Zsombit és Pancit!!!! És ezalól Andriska sem kivétel!!!

Inari!

Én is ám nagyon örülök Anna-Pannának!!! Bocs, de a tegnapi napom "Hajnival" telt...
lkt

Hajnikám :)
Sokat gondolok ma rád. És nem is találok szavakat, hogy milyen fantasztikus lány vagy. A babussal meg majd Olivér papa megbeszéli, hogy ne csavarogjon már ennyit, mert ilyen fantasztikus anyuka vár rá!!!! Le a kalappal elötted!! Tényleg csodálatra méltó a hozzáállásod!

Enigma :)
Én is sokszor úgy vagyok vele mint Te. Hogy elnézem Olivért és sokszor nem is értem, hogy én vagyok az anyukája :) Főleg mikor hív reggelente, hogy anya, anyuka.......... Nemrég még csak harcoltam érte. Most meg már olyan nagyfiú...... Furcsa dolgok ezek.
Ha nem tudunk hétvégét megbeszélni, én hétköznap is nagyon szívesen látlak titeket. Viszont akkor nincs Viktor és gondolom Zuxx is dolgozik. De majd megbeszéljük.

Megyek mert a nagyfiú hozza az egyik mesekönyvét.

AZ új csatlakozót és is szívből köszöntöm. Itt nem fogsz rosszindúlattal találkozni! :)

Puszi

KépKép
gigi28

Tali:
Nekünk az első időpont jó, a másodikon már nyaralunk!!!
Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!! Most jöttem apánktól a bal petefészekben 3 6mm-es, a jobban 5 6mm-es petécske van, mennyiség jó, a méret nem. Hétfőn megyek ismét. Jön valaki akkor??

Képzeljétek ma reggel 6 műtétes volt!! (úgy látszik ez a nap a 6-osé, remélem nem kell 6-ig dolgoznom!! :-) )
Ági28

Hajni!
Nem is tudok mit mondani, csodállak csajszi, amiért ilyen vagy. Szokjuk a házat, még furcsa hazamenni, de imádjuk nagyon. Persze nem is mi lennénk, ha nem történne velünk mindig valami... De dologzunk rengeteget, hogy mielőbb vendégül láthassuk a csapatot.

Lldicsi!
JObb híjján akkor itt, 309103073

Enigma!
Bármikor jöhettek, többnyire otthon vagyunk. Csörögjetek, s szívesen látunk. Ha Gigiékhez mentek akkor is, meg ha csak úgy van időtök, akkor is :) Vagy mi is szívesen megyünk hozzátok, ha az jobb.

Timi!
Nekünk is inkább az első időpont jó, a második csak akkor, ha nálunk lesz (ha minden jól megy, transzfer utáni kocsitilalomban leszek)

Athiz!
Üdv itt, szívesen látunk.
roxal

Timcsikém,
Jó a Június 17 és a július 8. is. Majd a többit igazítjuk a választott időponthoz! Talizni akarunk mi is!!!

Hajneszkám,
Veled vagyunk! Te aztán végképp tudod, hogy az ember eleve elrendelt, nincs mit tenni. Remélem sokat meditálsz, olvasom a könyvet és mindig eszembe jutsz, meg ez a lökött LKT.
Puszillak!

Vandalino,
hogy vagy?

Farkasok J
farkasok

Ági: én csak szerdán megyek, szerencsére :)

hát a 60 kismami tényleg nem kis szám, nem csodálom, hogy nem bírja...
boszti

boszti szerdán szerintem nekem is kell majd mennem. Majd akkor kedden megbeszéljük, hogy miről ismerjük meg egymást! :-)
Ági28

Hajni,
Te egy igazán fasza csajszi vagy, már alig várom, hogy megismerjelek. Le a kalappal előtted, fantasztikus vagy. Remélem ma minden rendben lesz/van. Nagyon drukkolok

Enigma,
olyan jó, hogy így képben vagy. Nem te voltál az egyetlen, aki kisfiúnak gondolta, meg úgye Dévaink is folyton ezt erősítgette. Na de hát nehogy már ne úgy legyen, ahogy én akarom :lol: :lol:
Már az UH előtt napokkal mondogattam a pasimnak, hogy én tutira érzem, hogy kislány, mondhat a Dévai amit akar. Ilyen izgő-mozgó rugkapáló, dörömbölő manó csak csajszi lehet. (Én is ilyen voltam 9 hónaposan már mentem, 1,5 évesen létrára másztam és ráadásul közben állandóan beszéltem). Modta is az UH-s dokinő, hogy Anna egy ördögfióka lesz, olyan kis izmokat fejleszt ettől a sok mozgástól már odabent. :lol: Na de hát nálatok is Panna drusza a perpetum mobile :P

Timikém,
ez az csak határozottan tali ügyben. Június 17-én nekünk lehet, hogy családi szülinap lesz, de remélem inkáb csak vasárnap tartja anyosóm. A júli. 8. egylőre jó.

Ági,
szóval így belehúztok, még akartok indulni családilag a foci VB-n? :lol: Mennek a tüszőnövelő energiák, és egyél sok húsit, turót kefirt, attól szépen meghiznak. Ja, és én még mindig ajánlaom a méhpempő kapszulát, szerintem nálunk Annába rendesen besegített.

Melba,
na te aztán tényleg megszenvedsz ezért a kis pasiért. Az elején a rosszullétek, most meg a derekad! Remélem most már mást nem talál ki a kicsi fiad. A keresztcsontom néha nekem is sajog, biztos ahogy tágulunk, készülünk a szülésre úgy lesz egyre rosszabb. Mondjuk ezekre a sajgásokra nekem nagyon jó volt az aquanatal, víizben tényleg jobb ilyenkor tornázni egy kicsit.

Athiz,
üdv köztünk. Ha van időd és energiád írd meg nekünk a történeted nyugodtan. Ugyis annyit tanulunk itt egymástól. Szilárdról kérünk fotót!

Roxal,
hát persze, hogy otthon fogsz csücsülni júliusban. :) Azért a kéróról rakhatnál fel képet.

Gigi,
hova mentek nyaralni? Olyan jó belegondolni, hogy jövónyáron végre mi is családként nyaralhatunk. 12 éve mindenhova ketten járunk és elég extrém túrákat tettünk, úgyhogy most érdekes lesz kipróbálni egy nyugis családi nyaralást :lol:

Kata,
igen a Kleopátra házban voltunk mind a kétszer. Nagyon kedvesek és alaposak. Mindent elmagyaráznak. Remélem nektek is tetszeni fog.

Mi most hétvégén hazamegyünk anyukámhoz Miskolcra, úgyhogy nem leszek net közelben. Mindenkinek kellemes 3 napos hétvégét és végre egy kis napsütést is. (Imádom az ilyen borongós esős időt, de ez már nekem is kezd sok lenni). Júniusban fűteni kell, hol vagyunk Norvégiában?

Na, puszi

KépKép
inari

Inari végül is ha összeadom 8+mi 2+2 ktya az tényleg 11! :lol: :lol:

Egyébként reggel délben este natúr csirkemell a menű!!! Kicsit unom is, és szedem a méhpempőt is. At FLP-től vettem, és nagyon fincsike!! :-)
Ági28

Hajnikám :)
Sokat gondoltam rád! Mi van veled? Jól vagy?

Inari :)
Ide megyünk nyaralni: www.bluewaters.com.tr
Nyugodt családi nyaralás.......... :roll: Na majd rájössz!! :wink: Bármelyik extrém nyaralásotokat felül fogja múlni! :lol:
Anna babát puszilom!!! :) Én tudtam, hogy fiam lesz. Lány neveken nem is gondolkoztunk. Jó nagy koppanás lett volna ha a szülőszobán derül ki, hogy nuni van. Egy darabig nem lett volna neve :lol:

Puszi

KépKép
gigi28

Hellóka Nektek!

Sajna nem lesz mindig időm írni, de próbálkozom!
Szóval van egy férjem, akivel már 7 éve vagyunk együtt, bár kissé se veled, se nélküled volt az első jó pár év! Aztán 2003. augusztusában összeházasodtunk. Azon izgultam, hogy vajon meglesz-e a mensim aznap, mert persze nem voltam soha az a rendszeres ciklusú nőci, és fél évvel az esküvő előtt jelentkeztünk be a polg.mest. hivatalban. Aztán 4 év próbálkozás, gombás fertőzések, kikezelés, ciszta, vesekőgyanús állapotok után végre sikerült a baba. Persze nem volt csak ennyi, mert gondoltam, kivizsgáltatom magam esküvő előtt, lehet-e egyáltalán gyerekem. UH-on kiderült, hogy 2 szarvú méhem van. A nődoki kijelentette, vszínűleg beavatkozás nélkül óne bébi. Aztán nemsokára mentem boldogan vissza hozzá, h pozitív lett a tesztem!!!
Beközölte, h ne éljem bele magamat túlzottam, mert vszínűleg nem marad meg!!! Hát szarul esett, de tudtam, reméltem, h nincs igaza a doknak! Mindenesetre más dokit kerestem (hát ez sem volt egyszerű), és sajna a 28. héten elkeztem vérezni, kórház! Undorítóan viselkedtek a dokik, rémesen éreztem magam, főleg h a karácsonyt is bent töltöttem! De végigcsináltam, és végül a 40. héten szültem. Persze már előtte 3 nappal bementem, mert folyt a magzatvíz, fájások nem voltak, úgyhogy végül gyógyszerrel beindították a szülést. 5 óra alatt lezajlott, viszont nem voltak perces fájások, hanem durr bele a közepibe!!!

Bocsi, de mondtam, hogy hosszú lesz. Ha sikerül, majd felteszek Sziliről képet.

Nagyon sajnálom, ami Hajnival+Vandával is történt, és együttérzek a többiekkel is, akár örülnek, akár sírnak!

Üdv :D :cry:
Vendég

Kép

Szóval sikerült nagy nehezen Sziliről egy képet feltenni, és hát nem igazán tökéletes, mert drága kisfiam kissé rakoncátlankodott, olyan volt, mint egy sajtkukac! Azért remélem, lesz értelme, hogy "szenvedtünk"!
Vendég

Lányok!!!

Nagyon szégyenlem magam :oops: :oops: :oops: , mert az ünnepélyest j-vel írtam. Pfúú ez nagyon égő...... Bocs

Athiz!
A doki, akihez jártál Dévai volt??

Gigi!
Tök jó ez a hely!! Nagyon jó lesz Nektek 3asban. Megy Medve barátom is, ugyi??

Kutyaimádók!
Képzeljétek vasárnapra bejelentkeztek Kekszem tenyésztői, és hozzák magukkal Foltost, Keksz testvérét, aki állításuk szerint kiköpött ebim. Hát nagyon kíváncsi vagyok, mit szólnak majd egymáshoz.
Tiborom ma kinagyítatott néhány sztárfotót ebiről Annyira de annyira jók lettek. Azt kell eldöntenünk, hogy hova rakjuk ki őket.
Mindjárt felteszek egyet a legújabb Paptibi művészi kattintásából, ami a falunkra kerül.

MEgjárta Papjenőtibi az andrológust. Nagyon jó lett a spermaképe. Marad a megtervezett program: még egy inszem, aztán lombik.
lkt

Kép Kép
lkt

Az első így kicsiben nem olyan jó, mert nagyon elvetemült kutyinak tűnik rajta, pedig nem, épp rohant gazdihoz az úszás után, az első lerázások alatt készült a fotó. Kinagyítva látszanak a vízcseppek is.
lkt

Én is itt vagyok a háttérben, bár sokszor nem jön be az oldal :( meg aztán egyre nehezebb leülni.

Az utóbbi napokban történtekhez egyszerűen hozzá sem tudok szólni :( :( :( :( :(

Sok erőt Hajnesz a műtéthez. Nekem 3 hónappal a műtét után költözött be pocakomba Nimród. Hátha ad ez egy kis reményt Nektek...

Enigma! Csak bámulok, Panna már feláll! :roll: Mennyi idősek most? Csinálhatnál egy pofás kis vonalzót! :P :mrgreen:

Mindenkit puszilok
loihi

Hajni!
Hogy vagy drágám? Amikor már tudsz, vagy bírsz jelentkezz, sokat gondoltam ma rád, remélem érezted a topikról irányuló erőket! Én nem is tudom, hogy ilyenkor bent kell-e maradni a kórházba, vagy hazaengedtek, de gyorsan múljanak a fájdalmak, ha vannak.
És vígasztalásként sok olyan esetet olvastam, hogy kaparás után (de gyűlölöm ezt a szót) nemsokkal megérkezett egy új pocaklakó. Csak Dévisz szerint 3 hónap mire felépül újra a méhnyálkahártya, de neked is megmondja majd a dokid gondolom, hogy ő mit gondol erről. Puszi neked!

Kagyló! Már hiányoltalak ám!

Boszti, Ági! Küldök sok tüszőnöveleő energyt, jót fog tenni.

Enigma! Jó téged olvasni, olyan nyugalom árad minden betűdből. Tényleg nemrég volt még, amikor szültél, és most már feláll Panna. Szinte hihetetlen hogy repül az idő.

Timi! Örülök a jó spermaképnek, azért igencsak megnöveli az esélyeteket, főleg a legutóbbi inszem után. Keksz még mindig szép, majd fotózzátok le a tesóval is.

Athiz! Még olyat soha nem hallottam, hogy kétszarvú méh. Az mi? Amúgy pesti vagy?
Szilinél kaptál hormonszurikat, meg gyogyikat is, vagy ő spontán baba? Már bocsi ha nem jót írok, de itt így mondjuk, ha "véletlenül-tervezve" jön össze.
Nagyon aranyos a kisfiad, mi szeretjük ám a képeket nagyon.

Inari! Akkor itt lesztek a szomszédban! Vigyázzatok magatokra!
Mire jó a méhpempő kapszula?

Judit! Köszi kérdeésed, a vártnál sokkalta jobban vagyok, mondjuk most estem be a munkából, ami jól elfoglal, időm sincs gondolkodni a rossz dolgokon. Bár ez direkt volt így, mert itthon egyedül nem volt valami kellemes a közérzetem, főleg ilyen időben.
Lehet, hogy durva lesz amit írok, de néha eszembe jutnak olyan dolgok, hogy őt soha nem felejtem, ezt a nevet senkinek, stb... ha érted, de aztán rá kell jönnöm, hogy ez csak olyan bebeszélés, annyira keveset gondolok már rá. Nemtom biztos én vagyok baromira érzéketlen, de ki kell mondjam, már inkább a következőre készülök, és várom a mensit. Mert ugye amin Hajnesz most átesett, azt azért elszeretném kerülni. De az is lehet, hogy ez a van, nincs, van, nincs helyzet miatt alakult ez ki bennem, nem bíztam igazán. Nem tudom érted-e mit akarok itten kinyafogni? Szóval nagyjából ennyi, persze már most tartok a hétfői uh.-tól most éppen milyen meglepi vár rám!

Veled mi a helyzet? Megjött a drága? Vagy még mindig fel van borulva az egyensúly? :wink:

Tsók mindenkinek!
vanda978

Timi :)
Medve barátod természetesen a csapat része. Nem tudnám elképzelni, hogy nélküle menjünk. Biztos, hogy többet tudnánk pihenni de egy nyugodt percem nem lenne, hogy épp mit csinál és nagyon anyás is. Egész gyermekbarátn a hely. Majd jókat csúszdázik meg fürdik.
Fantomas baromi jó képeket tud csinálni!!!! Keksz nagyon jó fej kutya. Talán végre már megismerem!! Hajrá inszem. Bízom benne, hogy lombikra már nem is kerül sor!!!

Vanda :)
Totál megértem az érzéseidet. Pedig én nem mentem át hasonlón. De mégis.... Nekem ugyan ilyen vegyes érzéseim voltak a sikertelen lombikok után. Főleg már a végén. Baromira szégyelltem de már szó szerint megkönnyebűltem amikor kiderült, hogy nem sikerült. Ez a bizonytalanság nagyon nagy terhet rak az ember vállára. Persze elbőgtem magam, de aztán szinte repkedtem, hogy szabadon kocsikázhatok, jöhetek-mehetek. NEm kell tovább rettegnem,hogy akkor igen vagy nem. Persze aztán már azt számoltam, hogy mikor jöhet a következő.

Athiz :)
Bocsánat de én sem vagyok képben. Akkor most volt valami meddőségi kezelésetek vagy a kisfiad természetes úton fogant? Nagyon édes!! Próbálkozz még a fotózással.

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Drága Hajni!
Fantasztikus a hozzáállásod, komolyan!
Természetesen gondolunk rád holnap! :lol:

Athiz!
Üdv itt!
Nagyon édes a kisfiad! :D Várjuk a folytatást!

Kisvé!
Akkor hamarosan szülinapi buli! :lol: :lol: :lol:

Enigma!
Olvastam Zsombiról és Pannáról a beszámolót, tündéri. Olyan jó volt!
Annyira, de anyira köszönöm azt a sort, amit írtál...ez a várakozás olyan rossz...úgy tolnám előre az idő kerekét. De sokat tanulok tőletek a türelemről. Úgy látszik, most ez a leckém.

Melba!
Gondolok rád!
Simi a derekadnak és természetesen a pocaklakónak is!

Ági!
Mit jelent az, hogy nme jó a méret? Miért nem? Mekkorának kéne lenni?
Én kedden megyek Déviszhez.

Inari!
Mesélj még Annáról! :lol: :lol: :lol:
Bocs, hogy megkérdezem, de mire jó a méhpampő kapszula? :shock:

IKt!
Gratula a hadsereghez! :oops:
Jaj, nagyon jók a képek!!! Puszi a gyönyörrrrrű pofácskára! Hú, de megdögönyözném! Dehogy elvetemült, igazi kis jóllakott napközis mosolya van!
eper1

Szóval csajszikák nem, nem a Dévaihoz járok, és tulajdonképpen a hőmérőzésnél tartottam csak, amikor bepottyant Szil bébi, tehát mondhatjuk, hogy spontán jött! A kétszarvú méh (Uterus bicornis) olyan méh, amelynek egyik vagy másik, esetleg mindkét, hogy úgy mondjam "szárnya" nem alakult ki rendesen, és a méh belső mérete is szűkebb, nem tud olyan jól tágulni, így van rá esély, hogy nem vagy nehezen jön össze a baba, vagy vetélés lesz a vége, mert nincs elég helye a kicsinek.
Ezért estem én is pofára, amikor megtudtam, hogy mi van, és hát az orvosi duma, miszerint ne is reménykedjek, mert nem valószínű, hogy megmarad, kiakasztott!

Köszi, hogy tetszik a fiam, pedig elég gagyi kép lett, mert mint írtam, nem maradt nyugton, de megjárja. Csakhát ezek a képméretezések, szörnyű kevesek! Nem tudom, hogy tudtok ilyen nagy és jó képeket feltenni.

Szegény fiam, most este megörvendeztett bennünket egy kis külön programmal (hányt szegény, már bocsi), de túléltük!

Ma már szerintem nem tudok írni, majd holnap csatlakozom, ha lesz időm, és köszi az érdeklődést! Ja, és budaörsi vagyok, ha jól tudom, Melba is.
A kutyis képek pedig tök arik!

Jó éjt! :wink:
Vendég

Hajnesz!
Remélem minden rendben veled!
Gondolok rád rendesen és nem értem miért történik mindez. Nagyon remélem, hogy most már csupa-csupa jó dolog következik!!!

Vanda!
A francba...

Enigma!
Hát, néha én is úgy érzem, hogy csak kölcsön kaptam a tökiket valakitől. Talán, ha nem csaszi lett volna, akkor másként éreznék, de lehet, hogy ez hülyeség!
Napirendünk van, legalábbis, ami a kajálást illeti. Az, hogy mikor pihiznek és mikor dorbézolnak, teljesen változó!
Carena típusú kocsink van, egymás melletti. Eddig bevált. Nem túl széles és nagyon könnyü vele közlekedni! Nekem kicsit magasan van a tolókar, de ez nem a gyártó hibája :lol: !
Hát, én is nagyon szívesen taliznék már mindenkivel, de egy ilyen nagy utazással még várnunk kell, de ami késik nem múlik!!!
Képek???

Kép
stella9

Eper nem tudom, a Dévai momndta, hogy a 8. ciklusnapon már nagyobbaknak kellene lenniük. De remélem hétfőn majd már kellően nagyok leszenk, teszek is értük, szugerálom ezerre, délelőtt megettem negyed kiló túrót, és most nyomtam be két szelet óriási husikát!! :-)

Egyébként köszi mindenkinek a növesztő erőket!! :-)
Ági28

Helló!

Mindenkinek nagy kalappal :oops: , aki várja a csodát!!!!

Én is várom, de lehet, hogy megint hiába :!: :?:
:cry:
Vendég

Gigi! Hát igen, pont ez az. Azért valljuk be igencsak megnehezíti az ember dolgát, ha nem üllhet autóba, nekem momentán másfél óra volt megjárni gyalog a legközelebbi boltot. Persze ez is relatív, mert ugye azért boldogan vállalnám a cél érdekében. De most ehetek is sajtot, fagyit, ami csupa jó dolog. Most délelőtt is meggondoztam a virágjaimat, jól esett. Mikor mentek pihenni?

Ági! Jó lesz az, majd meglátod, szépen megnőnek, mint eddig is. Milyen szurikat kapsz? Még megvan nekem a Hajni által küldött Fostimon ha kell valakinek, mindjárt lejár a szavideje, azt hiszem még egy hétig jó. Gondoltam hétfőn leadom Dévisznek.
Remélem találkozunk hétfőn, de mi számításaink szerint olyan fél kilenc felé fogunk odaérni, mert még anyukámat fel kell pakolnom a paksi buszra. Tegnap mondta a főnök, hogy vigyünk enni, inni, mert vagy 5 órát kell majd várni. Szóval mi erre készülünk.

Stella! Nem kölcsön vannak a fiúk az biztos, örökre a tieid. :lol: Azért most már hátha lesz rátok is egy kis napfény, biztos jobb úgy sétálni, stb.

Athiz! Hát... ilyen dumák sokszor vannak, azt hiszem már mindnyájan hallhattuk ettől-attól a dokitól. De téged Szili már igazolt is. Most mióta próbálkoztok a tesón?
vanda978

Most nézem, hogy az óra nem valami jól működik. Nálunk még csak 13.34 van. :lol: :lol:
vanda978

Sziasztok Csajszik!

Köszi, hogy velem voltatok. :)
Az egész olyan volt, mint egy pungi, annyi különbséggel, hogy dokim mindent megtett azért, hogy a lehető legemberibb módon essek túl rajta, alapítványi szobát kaptam tv-vel, külön mosdóval, nem voltak abortuszos kiscsajok, szólt a műtősöknek, hogy "ő egy angyalka", nehogy másnak nézzenek :) és simogatta a karomat. Nem sokat beszéltünk, megkaptam a kokszot, sokmindent álmodtam, hamar megvolt, egy hét múlva megnéz, hogy rendben van-e minden. Az fura volt, hogy nem kaptam előtte laminariát (méhszájtágító pálcika), mindenesetre igen nagy megkönnyebbülés volt, mikor kiderült, hogy megyünk egyenest a műtőbe. Nem görcsöltem sokáig, most olyan, mintha a szokásos mensim lenne meg, szóval sokkal "jobban" alakult, mint amire számítottam, ha lehet ilyet mondani... :)

Vanda,
Már itthon vagyok, 10-kor vittek vissza a szobába, este hatig kellett maradnom, nem görcsölt, nem volt lázam, nem szédültem, így hazajöhettem.
Nem is tudom, mit kívánjak neked a hétfői uh-hoz. Tudjuk, hogy vannak csodák, de félünk bennük bízni. Remélem végre eldől, aminek el kell dőlnie, piszokul kikezdi az ember idegeit a bizonytalanság, remélem, te is megtalálod a magad kapaszkodóit, amik megkönnyítik ezt az időszakot. :)

Anyukák!
Bár nem tapasztalhattam meg, amit írtatok az érzéseitekről, nagyon-nagyon át tudom érezni, milyen lehet ez az "és el sem hiszem, hogy ők az enyémek..." állapot, de az is biztos, hogy ezt nemsokára kinövitek. :D

Timi,
Nagyon örülök a jó hírnek! Kósa biztos mondta volna Paptibornak, hogy keretezze be és tegye ki a falra, mindig ezt mondja, ha jó kiskatona eredmény jön vissza a laborból. és ha már úgyis benne vagytok a dekormunkálatokban... :lol: Apropó, szuper képek!!! Mindenképpen látni szeretném én is Kekszet a tesóval!!!
Elolvastam S_nori írását. Nagyon tetszett. Laosz is kérte, hogy tegyem a kedvencek közé, majd elolvassa.
hajnesz

Helló Vanda!

Amikor Szili megszületett, még nagyon nem szerettem volna mégegyszer átélni a gondokat, probléma- és gyötrelemhegyeket, de eltelt pár hónap, talán 4-5, és egyre jobban vágytam arra, hogy legyen egy tesója, ráadásul meg vagyok győződve róla, hogy kis korkülönbségű tesók jobban kijönnek, valahogy tesóbbak egymással. A nővérem és köztem 7 év korkülönbség van, és vhogy sosem éreztem igazán tesónak, nem nagyon tudtunk mit kezdeni egymással, csak amikor mindketten felnőttek lettünk.
Nos tehát mondjuk, 1,5 éve próbálkozunk a baby-vel, de nem sikerült. Ezért pár hónapja felkerestem a dokimat, aki hőmérőzésre ítélt. Ebben a ciklusban már vettem LH-tesztet is, és úgy vélem, mindent megtettünk a párommal a siker érdekében, és a hőmérő ment és kúszott felfelé, ahogy azt kell, de ma reggel a drága visszaesett, úgyh. most még várom a csodát, bár szerintem hiába!

Kedves Hajnesz!

Örülök, h. otthon vagy, és a körülményekhez képest pozitív a hozzáállásod. Én biztos nem tartanám ilyen jól magam, bár igazad van, a kesergés nem segít! Kitartást kívánok neked is és mindenkinek aki hasonló cipőben táncol! :wink:
Vendég

Kép

Helló, megint én, csak sikerült még egy képecske Szilről.
Remélem, tetszik! :mrgreen:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?