Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezésre futja.
Egyszerűen nem tudlak követni Titeket, annyit írtok!
Felszínesen olvastam, hogy kivel mi van, de nem állítom, hogy mindennel képben vagyok. Úgyhogy per tangentem:
Valér!
Köszi.
Zsú!
Sajnálom!
Dido, Brill!
Mindent bele!
Krumplis Pogi!
Üdv!
Mátra!
Rá se ránts az orvosra, nekem nem is csináltak szövettant, vagyis nem volt eredmény. Új terhesség, tiszta lap:-)
Nomi!
Drukkolok!
Monyó!
Nem lehet, hogy még nem állt be pontosan egy hosszúságúra a ciklusod? Tudom, hogy neked nagyon hektikus.
Narco!
Akkor van új hely? Azért arra készülj fel, hogy ahol azzal kecsegtetnek, hogy nem lesz császár, ott is csak egy két kis apróság, és máris vágnak. Hiába, ez nem játék, de ezt te is tudod. Bécsben próbáljatok még babakocsi ügyben szétnézni, lehet meg fogsz lepődni, hogy ott olcsóbb is van esetleg.
Angie!
Ez az eredmény a párodnak nem annyira rossz. Ginzeng, maca, e vitamin...
Anikó!
Hát nem mondom, mennyi energiád van főzőcskézni. Most családom egyik fele azt várja, hogy főzzek, míg a másik, hogy nemá. Én rendelek kaját, amíg nagyjából nem rendszeres a szopi, addig nem főzök, mert széttöredezek.
Kanci!
Nagyon szép lesz a rácsvédő, nekem nincs ilyenhez időm sem, és tehetségem sem. De az új lakásba már tervezgetem, hogy néz ki majd a gyerekszoba.
Norwell!
Az NST előtt inni kell, meg enni, akkor mozognak. Persze ezt nekem sem mondta senki sem előtte. Szerintem biztosan gyors és könnyű lesz a szülésed.
Évi79!
Ne izgulj a súlyod miatt. Most ne bántódj meg, de neked alapjáraton is kellett volna híznod egy keveset. A 9 kg. teljesen normális, a végén már nem te fogsz hízni, hanem Virág. Nekem kb. 11-12 kg jött fel, plusz a végén erre még vagy 8 kg víz!!! 70-ről indultam, és most 65 vagyok!!!
Kati!
Hát igen én is toxémiás lettem, de ez várható is volt. Most már majdnem eltűnt az összes víz, csak a bokámon van még esténként. Állítólag ez tovább rajtam maradhat.
Kismamákok!
Lenne pár együgyű kérdésem: meddig tart a vérzés? Kinek mikor ugrott vissza a hasa, súlya? Normális, hogy öt kilóval kevesebb vagyok, mint lánykoromban? Nincs valakinek olyan listája, hogy mit tilos és nem ajánlott enni? Nem akarok monodiétán élni, elég, ha Kinga ezt teszi:-) Mikortól marad fenn az evések között? Mikortól meséltek neki? Létezik, hogy ennyire kicsi és ma tudatosan vigyorgott? Vagy az is csak gázmosoly volt? Na abbahagyom a hülyeségeimet.
Rólunk röviden:
Szopi nem ment könnyen, a kórházban pár dolgot rosszul csináltak vele, és ezeket nehéz elfelejteni. Volt tápi bikalukú cumiból, meg nyomták a kis fejét e mellemre, amikor sárga volt és nem akart enni. Ennek a vége lett a "cicifrász". Van horrorvideóm is, de azt nem mutatom meg, mert ilyenek lesztek

.
Szóval Kinga meglátta mellemet, pepörgött, hergelte magát, és ennek volt hogy három óra bömbi lett a vége! Már minden szoptatós pózt kipróbáltam. Aztán egyszercsak minden átmenet nélkül feladta az elveit, és rámcuppant.
Na most úgy néz ki, hogy normalizálódik a helyzet, már csak éjszaka szokott bömbizni, akkor is keveset, általában pár percet.
Amúgy jól eszik, hízik is szépen
A másik, hogy a kórházban mindketten megfáztunk, én maszkban mászkáltam, úgy néztem ki, mint Dart Véder és Shrek közös gyermeke. Persze ott állították, hogy csak azért magasabb a hőm, mert megjött a tejem, sajna a köhögésre és a takonyra nem tudtak mit mondani. Kinga is tüsszög(ött) persze ő meg a pollenektől. Aha, azóta is porszívózzuk az orrát! Ja ezt meg úgy tűri, mint egy Buddha. Egy nyikk nélkül. Valami hiba csúszott a tervezésbe és a kivitelezésbe

.
Ja és az éjszakáink is viszonylag nyugisak, mert egyszer vagy kétszer kel fel ennya! Nappal meg kifejezetten jó baba. Homeós bogyeszről lecsusszantunk, infacol megy neki, orvos, védőnéni is rábólintott, így viszonylag keveset szenved a hasfájástól, bár így is van, hogy fáj neki. Ja és a legújabb tudománya, van neki egy zenélő bohóca, ma szemezett vele, meg pofozgatta, de a legjobb az volt, amikor szopizni akart. Itt nevettünk a kis manón, annyira mókás volt! Persze aztán adtam neki tejcit, ha már a bohóctól nem kapott
Na megyek alukálni.
Pusza:
Juca