A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!

Norwell!
Holnap ismét NST!!! Talán éberebb lesz Kendebaba! :) Enni, inni elötte, ahogy Juca tanácsaolta! :)
Nálunk, ha minden jól megy legkorábban szeptemberben lehet ismét "indulni". Addig kitisztul a brutál hormonmennyiség is amit kaptam...
Remélem Dido jóval elöbb fog babásodni! Kép

Nomi???

Angie!
Nem csodálom, hogy nem tudsz utánakeresni a dolgoknak... Nem is lehet ebben a rendszerben!
Megpróbálom röviden leírni a dolgot - sztem reménytenen terv... :)
Mindkettőnknél gond van.(fő az egyenlőség Kép ) Apáé minőségi probléma...
Nálam a betegség elég összetett... a szervezetem nem érzékeli az inzulint, ezért egyre többet termel belőle... Mivel hibás az alapműködés ez rengeteg dolgot von maga után. Eltérő hormonétrékek, megemelkedett tesztoszteronszint, stb... Az, hogy nincs peteérésem v ritkán, már "csak" végső tünet. Ezért kértem meg az orvost, hogy kezeljük az alaprpoblémát (inzulinrezisztenciát)! Tehát most nem az elsődleges célom (ebben a pár tétlen hónapban) a ciklus beállítása, hanem az alapprobléma kezelése! :)
Lombikra ezek ellenére szükség van...

Zsúka!
Nagyon szép a szivárványfotó! :) Én pont tegnap fényképeztem le egy duplát! :D

Juca!
Örülök, hogy a meghülés ellenére jól vagytok és, hogy Kingababa szépen gyarapodik! :)
A humorod meg magáért beszél!!! :lol:

Rolly!
Gyógyulgass továbbra is! :) Teszt?

Virág!
Izgulhatunk továbbra is, vagy...? :)

Ági279!
Továbbra is! Kép

Mátra!
Minden szavad a szívemből szólt! :)
Nem jött még meg... :(
Milyen volt a családi tali??? Lehet, hogy írtad már és én olvasok felületesen?

Pankaa!
Üdv köztünk! Kép
Kívánom, hogy tudd tartani a 6 hónapos átlagot! Az sem baj, ha szépíted egy kicsit a dolgot!!! :lol:

Kati!
Mázlistaaa! Nagyon szép jubileumi ajándék!!! :D

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Ui.: Ha ez most elszáll... remélem nem!
brill

Brill!

Remélem sikerül az alapproblémát rendbetenni. Csak halkan merném ajánlani neked is az aloe vera-t.
A tali jól sikerült, azt már láttam, hogy nem lesz nagy lagzink. :lol:
Az ott töltött idő is megfelelő volt, nem volt dögunalom és nagyon kedvesek voltak.
Aztán megismertük végre a párom (:)) kislányának a barátját is, úgyhogy minden tekintetben jók vagyunk. :)
Persze az elmaradhatatlan több órás beszélgetés is megvolt köztünk. Olyan jók ezek. Nincsenek kétségek, vagy csak nagyon kevés. Mindent lehet tisztán látni, még azt is, ami nagyon negatív.
A párodnak milyen az új munkahely????
mátra

Hol vagytok ebben a csúnya időben ??? :cry:
mátra

Sziasztok!

Ebba!
Igen, ő egy fajtatiszta beagle! egy huncut rosszaság! :D

Anikó!
Gratula a házassági évfordulótokhoz! :D

Norwell!
A családnév azért bonyolítja, mert nekem fontos, hogy kimondható legyen, összeillő legyen a két név, ne legyen nevetséges, ill. szegény gyerek ki tudja mondani!Sajna tudok egy-két példát a suliból is:Felkelő Napsugár, Vas Virág.Nem akarok senkit megbántani, de mosolyt csal az ember arcára! :)
Pl. nálunk a lánynévnél az Anna azért lett kilőve,mert csak "a" magánhangzó lenne benne!Jót mosolyogtunk rajta a férjemmel!
Hát ezért...
Én is csak biglinek hívom őket!

Zsúka!
Így van,én is döntöttem, csak sajnos a kutyus hátrányára! :oops:

Monyoka!
A kutyámat Ellának hívják.

Pankaa!
Üdv a csapatban!

Mátra!
Lehet egy kicsit érdeklődni a tali részleteiről?

További szép napot!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Helló lányok!
Láttam a Napot!
Igaz csak egy kicsit, a párom ki is ment horgászni. Ahogy ismerem,mindjárt bőrig ázva jön vissza. Mert ugye mostanában mindig esik. Tiszta Anglia.
Az osztályommal holnap kirándulni mennénk Lillafüredre, de lehet, hogy mozi lesz belőle.

Pankaa!
Üdv köztünk! Honnan költöztetek? Vagy írtad, csak nem láttam?

Mátra!
Én az aloe vera löttyét nem tudom meginni. Még a ta jó,olyan jó fahéjas, csak nem tudom mire is jó :) Ja? meg a first is jó a sebekre.

Felhívtam a dokim, amikor a vizsgálat nekem jó,ő megy szabira,mikor itthon lesz,én táboroztatok :(
Így jó sokára lehet az átjárhatósági...
zita
ebba

Csibe!
Láttam szombaton egy csomót a kutya kiállításon, olyan aranyosak!!A köv kutyám bizti az lesz! Bár remélem,jó sokára,mert az enyém még csak 2 éves :D [img]

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 019.88.jpg[/img] ez a kutyu is ott volt
ari mi?[/img]
ebba

Sziasztok lányok!

Itt vagyok csak olvaso üzemmodban! Kép Nálam még semmi hir semmilyen tekintetben! Kép De ha van akkor egyből irok!
Fájdogál a derekam de középen a forgomnál.Nem tudom mire vélni.
Köszönöm mindenkinek a gratuláciot a házassági évfordulonkhoz!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

Kép

Ebba!
Ha megpróbálod narancslébe önteni, akkor elviselhető. Anyám is úgy issza. A tea méregtelenít és rendben tartja az emésztést is.

Csibe!
A talival kapcsolatban azt kértem, hogy innen vegyék át a Pestiek a szervezését, mert én nem igazán ismerem a várost. Szerintem jó lenne 10 körül talákozni, úgy, mint a múltkor. Ha meg tudjuk oldani piknikként, akkor hozni is kellene enni-inni valót. Ha mégsem, akkor valahová beülni, mint a tavasszal. Ahogy az időt elnézem...

A talival kapcsolatban jó lenne, ha sikerülne a helyszínben megegyezni. Ha a piknik nem barátságos, nekem az Árkád nagyon tetszett a múltkor. Fixáljuk le ezt, mert már visszaszámolhatunk.
mátra

Sziasztok,

Már vagy kb. 15-ször nekifutottam, hogy írok, de csak odáig jutottam, hogy elolvastalak Benneteket, aztán elfogyott az időm :oops: (értsd: lányom elhívott a gép mellől)
Úgyhogy most nem olvastam, csak írok. Hátha így jobb lesz az eredményem :)

Mátra, kedves :)
Nagyon köszönöm a hiányolást, igazán jól esett! A szívem szakadt meg, úgy írtam volna... Láttalak! :shock:

Évi77 :)
Jó Neked, hogy unatkozol a szopi-szünetekben... Na nálam ez nem mondható el.. Amikor épp nem alszik Laura, akkor szinte állandó foglalkozást igényel. Na jó, kb. 10-15 percig elvan magával (na akkor én ezerrel eszem vagy WC-re megyek :) ), de aztán megint én kellek, bezsélgetni, gügyögni, sétálni és nagyokat nézni a világra :shock: (de hiszen tudod Te). Olyan szép kislány már Dóri! Sőt, már egészen nagylány! :)
Kérdezhetek egy kicsit indiszkrétet is? Neked meddig volt vérzésed a szülés után? Nekem még néha mindig elő-elő jön 1-1 napra. Nem komoly, csak nem értem, hogy 8 hét után még mindig... :(
Mi volt a szopi problémátok? Lemaradtam róla.. :(

Juca :)
Örülök, hogy megoldódott a szopi-kérdés. És a pocifájás is. Szépen hízlald csak Kingát, ahogy kell!
Kajcsik: nem tudok biztosat, de Laura megérez mindent, ha rosszat eszem. Így pl. gyümik közül maradt a barack. Ja, és ennek hála eszem még az Elevitet... Elkezdett fájni a torkom, így gyorsan elkezdtem szedni vitamin pótlásként.
Kilók: hát nem tudom, nekem még rajtam van, amit felszedtem. Utűlom is magam érte! Viszont azért, hogy legyen jó sok tejcsi, ugyanannyit eszem. Hat hónap után, ha csökkentem a tejcsit, majd elkezdem a fogyit. Pocim lement, de még kb. 3 hónapos benne a picike :twisted:

Norwell :)
Hűűű, ez már nagyon izgi!!! Drukkolok Neked! Ki fog tudósítani? :)

Szisszkám :)
Képzeld, a múltkor majdnem felhívtalak! Csak úgy gondoltam egyet... Aztán közbejött a lányom, mint mindig :(
Hogy vagy?

Timika :)
Kristóf nagyon szép fiú, olyan jó nézegetni! Hol vettétek a kiskádját? Látom, Te is rendesen el vagy látva vele, hogy foglalkozni kell vele állandóan! :) Jó látni, hogy nemcsak én vagyok ezzel így... :wink:

Duddu :)
Hogy vagytok így túl a félidőn? Pocifotó???

Kati :)
Gratula a kis 2,2 kilóshoz! 8)

Dobok pár képet Lauráról, igaz kb. 1 hetesek, látszik, hogy nehéz utólérnem magam.
Az eddigi tudományunk:
gügyögés Apával és Anyával, válaszolok, csak kérdezzenek bátran!
tartom a fejem (na jó, anya még picit fogja nekem)
buborékfújás Dóricia után szabadon...
csodálkozás a nagyvilágra
beszélgetek jókat a plüssmacikával
nagy nézelődés az új dolgokra
mosolygás Anyuékra

Ennyit tudok egyelőre, de ami késik, nem múlik... :roll:

Kép

Kép

KépKép
unique

Unique!

Komolyan láttál?????????????? Mikor? Hol? Vagy arra gondolsz, hogy itt??? :oops: :roll:
mátra

Sziasztok! ha valahol melegebb van, kuldjetek nekem is egy kis meleget!!!
Akkor kezdem a vegen:

Unique: Laura mar ilyen nagy?! csoda pofi! szerintem a masodik kepen meg bemutat egy uj dolgot: igy kell felfujni a pocit:) Puszi a kis edes fejere! Tudok egy vele egyidos kissracot, az is ilyen kis huncut:):)

Pankaa: udvozollek en is koreinkben! erezd jol magad itt velunk!

Brill: csak szep csendesen kezeltesd magad, ha majd sorra ledolnek az akadalyok, biztos lesz baba is! Kosz, hogy gondoltal ram, en is sokat gondolok foleg ratok (Te, Dido, Matra...), es tudom, hogy ti megertitek, milyen szar csak folyton remenykedni...

Kati: kislanykatok lesz? szuper! hat nojjon csak szepen! simogatast kuldok a kicsi buksijara!

Norwell, nalatok mi a mocorgas? Kendebaba biztos mar nagyon varja, hogy megismerje ezt a fura vilagot, de meg egy kis turelem kell neki:) Belefoglallak minden imamba, hogy szep elmeny legyen Kende szuletese:)

Zsuka: ez nem akaratero, csak dacolok ezzel a franya sorssal:)

Aniko: 31. nap...es meg semmi? hmmm...kezzel-labbal szoritok!!!

Pupy? Ugye minden ok?

Lanyok! Hova tuntetek?! Irto keveset irtatok, csak nem ez a gyonyoru ido csalogatott el a gep elol?

Rolunk: nem csinaltam tesztet sem a tegnap, sem ma...:( Csunya Nomi! Voltunk a doki bacsinal, kiallitott egy egesz listat, hogy mifele vizsgalatokat kerjunk Besztercen (mert ugye el kell menni oda ilyen osszetett vizsgalatra:) ). A parom katonait nezik meg+valami vervizsgalat nala is, nekem meg egy rakas hormon-cucc...na remelem lesz eleg verem hozza... :?
A doki mondta, hogy okvetlenul csinaljam meg azt a franya tesztet, mielott hozzafognank az egeszhez...o csak manualisan vizsgalt meg es nem igazan erzett semmit, pedig jo sokaig nyomogatott-nyomorgatott, tehat szinte 100%, hogy nem vagyok terhes:( Uh-t nem tudott csinalni, mert nem volt aram! tiszta rohely!
Most mar csak ossze kell szednem a batorsagom, es megcsinalni azt a tesztet. Vizsgalatokra csak honap vegen tudunk menni, addig nem tud helyettesiteni senki az irodaban, a parommal is csak igy tudtuk osszeegyeztetni a dolgot. Na. ennyi privat nyomoromrol...

Legyen mar jo ido, hatha a moralom is helyrejon kicsit a napsutessel...csak ez a varakozas ne lenne olyan kinzo...
Szerencsere vagytok ti! Bocs ha hosszura sikeredtem es osszevissza dumaltam itt.
szep estet Mindenkinek!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Ismételten sziasztok! :lol:

Mátra!
Örülök, hogy a párod( :) ) családja is elnyerte a tetszésedet, mert akárki akármit is mond, fontos dolog, hiába nem Velük élsz, stb..., azért a háttérben vannak!!! :wink:
Őszintén szólva, már próbáltam az aloét. Két gondom volt vele: 1. Hasonlóan Ebbához, nem bírtam meginni... 2. Ha mégis (narancslével), akkor rettenetesen égett tőle a gyomrom... Mondták, hogy elmúlik majd, nem tette, így felhagytam vele. Lehet, ha kitartóbb vagyok?! Sosem tudom meg... :roll:
Amit most iszom, az a kecskeruta tea (szintén netes olvasmányaim alapján :lol: ) Meglátjuk...
Apa nem vállalta el azt a munkát. A régi helyről ugyan eljött, de nagy örömmel vették vissza :D , természetesen hatalmas ígéretek mellett (több szabadnap, ...) Hát ezekből egyenlőre semmi sincs :( Sőt, most kezdődik a szezon, úgyhogy továbbra is sokat kell Őt nélkülöznöm :( .
A talis témához hozzászólva: nem tudok a szervezésben segíteni Neked (bár pesti vagyok :wink: ), de mint már írtam fogalmam sincs a Millenáris Parkban rejlő lehetőségekről... Sőt, szívesen venném, ha a tali elött összefuthatnék vkivel a Mamutban, mert szörnyen tájékozódom :oops: . Zárójelben az Árkád nekem továbbra is szimpatikus, főleg, hogy ott már voltam... Kép

Unique!
Laura is szépen tanulgatja az élet fontos dolgait! Legfőképpen, hogy anya mindig kéznél van. :) :) :)
Nagyon életrevaló kiscsaj! Hatalmas cuppanós az okos kis buksiára! :) Tünemény Ő is!!!

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Unique!

Laura nagyon szep kislany! Gratulalok :P

Angie!

Itt sajnos dolgozunk pünkösd napjan is, viszont a pentek az szabad volt (alkotmany ünnepe) igy harom napot itthon voltam :)

Aniko!

Nagyon sok boldogsagot kivanok Nektek a ahazassagi evfordulotokra!
Nekem majd csak szeptemberben lesz az elsö :)

Szep estet mindenkinek!

Judit
jucmuc

Helyesen írni, helyesen írni, helyesen írni!!! Mammut...bocsi!!! :oops:

Nomi!
Sajnálom, hogy mincs baba! :( :( :(
A ciklusról nem mondott semmit? Tudom, hogy szokott lenni pé nélküli jó hosszú ciklus...(én sajna ismerem a szitut)... Azért mostanában egy UH-got nem tudsz beiktatni vmikor? Az sosem árt a tisztánlátás végett! Meg a teszt is...
A hónap vége meg már nincs olyan messze. A bizonytalanság sokkal rosszabb!

Puszó
Brill Kép
brill

Sziasztok!

Panka!
Üdv köztünk!Kép

Unique!
Jó, hogy végre jelentkeztél!!! Ez a lány napról napra gyönyörűbb!!! Most aztán már én is szülni akarok!!!! :D Mátra fog értesíteni Benneteket, bár határozott szándékom, hogy mielőtt elmegyünk a kórházba, még beugrom egy "csajok, szülünk!"-re... Persze ha Kende baba másként gondolja... :lol: Nemsokára kiderül! :D

Nomika!Kép
Olyan aranyos vagy! Sokat gondoltam Rád, és többször is benéztem napközben... Ezek szerint még nem teszteltél. Mikor akarsz??? Doktor bácsi tapintásra annyit tudott volna mondani, hogy a méh felpuhult-e, nekem is így volt, amikor először elmentem Kende babástul, s utána csinált uh-t. Ettől függetlenül én nagyon bízom abban, hogy Nálad tévedett!!! A hónap vége meg hipp-hopp itt lesz, meglátod!

Csibe!Kép
Név-ügyben teljesen egyetértek Veled! Nagyon tudom sajnálni azokat a gyerkőcöket, akiknek rosszul hangzó vagy nevetségre okot adó neve van, egész életükben frusztrációt okozhat. Szerencsére még van időtök dönteni.

Brill!
Igen, holnap ismét NST. Mondtam apának, hogy este beszélünk Kende babával, hogy legyen szíves fél 11-től Kokót játszani, ahogy máskor is szokott...Kép
Nem irigyellek, hogy ilyen sokáig kell várni még a következő projekttel... :( Az inzulinrezisztancia hogy derült ki Nálad?

Mátra!
No, ezt a babakocsis futást előadom apának, kíváncsi leszek, mit szól hozzá... :D :D :D

Holnap NST, ahogy már írtam, kíváncsi leszek, mit produkálunk... :D Asszem, Snickers és egyebek fognak bejátszani közvetlenül előtte!!! :D

Pusszantás mindenkinek, jók legyetek!!!

Sziasztok

Kép
Kép
norwell

Csibe!

Nálunk is a Péter volt a fiúnév, az álca meg az András. Nagyon szép nevek!

Unique!

Hát nem mondom, a lányod foglalkoztat rendesen! Kingának is ilyen kis pók hasa van :-)

Syry!

Nem tudom én sem előkeresni, de valamikor múlt vasárnap táján írhattam, azt hiszem. Még próbálkozom.

Norwell!

Szerintem az NST-től nem lehet sokat várni. A legtöbb nő akkor szül, miután a méhtevékenysége egy egyenes görbét produkált :wink: Az igazi görbék a szülés alatt rajzolódnak! Persze én élveztem, hogy ott ketyeg a szíve a picinek, bár, amikor "sokkolták", akkor sajnáltam. Ja meg a szülésznő kilendítette a hasam. Ezért jó, ha te készteted mozgásra, erre jó, ha közvetlenül előtte eszel. Tényleg a legjobb a csoki vagy a fagyi erre a célra, mert hamar megnő a vércukorszint, és erre bepörögnek!

Juca

tjuca

Nomi!

Sajnálom, bár azért az orvosnak nem kellett volna figyelmen kívül hagynia azt az aprócska tényt, hogy miért nem jött/jön meg! Ha nincsen baba, amit azért érzett volna, felpuhult, megnagyobbodott méh, szederjes szín, akkor ennyiben hagyta a témát? Vagy holnap a teszt után kell telefonálnod? Ez az áramkérdés... no comment. :evil:

Juca

tjuca

Juca!
Épp anyósom mondta a múltkor, hogy anno bizony nem voltak mindenféle megfigyelések, aztán mégis megszületett a gyerek... :D Már mondták más topikban is, hogy az a tendencia, hogy ahol egyenesebb a görbe (na, ezt jól megmondtam...:D), ott hamarabb jöhet a baba. A hallgatózást nagyon élveztem én is, de a böködést már kevésbé... :? Jó, hogy mondod a fagyit, van a kórház mellett egy fagyizó, ahol isteni gyümifagyikat csinálnak... hmmmmmmmmmmmm............... esetleg a (nagy) snickers után egy eper-sztracsi-túró kombináció.... jujjjjjj, de megenném most is! :P

Pusszantás, nyugodt éjszakát Nektek!

Kép
Kép
norwell

Juca, Syry!

Szüléstörténet: 2006. Máj 28 Vasárnap-19.12

Brill
brill

Sziasztok!
Juca! eppen arrol van szo, hogy a doki bacsi mar reg tudja, hogy nem jott meg, azert vagyunk mar beinditva a sokfele kivizsgalasra (eloszor is hormonok). Sajnos nincs arra idom, hogy naponta rohangaljak hozza uh-ra, de elobb meg egy teszt lesz...remelem hamarosan:)

Angie! Ma jelent meg a privid, persze most privit nem enged kuldeni ez a ... babanet, igy hat ide irom: Irtam helyzetemrol bovebben a topikban:) Jaj, de jo, hogy jossz haza! Szentgyorgyre? Na errol meg beszelunk :wink:
Szoritok neked nagyon, hogy osszejojjon a dolog! Drukk a katicaknak!
Puszillak!

Babas almokat minden babara vagyonak es minden kismaminak, anyukanak!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Kendemami!
Meséld majd el apa reakcióját. :lol:
Kendebabának üzenem, hogy holnap a megfelő mértékben szíveskedjék magát aktivizálni. Ha Zsúka néninek szót fogadott, hogy benn maradt, akkor nekem is tessék. :)
Bár rám mostnában nem hallgatnak a gyerekek.

Unique!
Laura annyira szép kislány. Mindig meghatódom, mikor rá nézek a babákra. Látszik rajta is, hogy milyen nyugodt.

Nomi!
Azért kérlek tesztelj egyet. Sohasem lehet tudni. Szegénykém, én nagyon dühös lettem volna az áramszünet miatt...

Lassan én is elteszem magam holnapra, de az államvizsga szele már nagyon itt fú a kertek alatt. Azzal egyenes arányban indul be a zabszem reakció.

Jó éjt mindenkinek
Kép
mátra

Sziasztok Lányok!

Sajnos nem tudtam jönni, de igyekszem mindent bepótolni. :D

Ma annyira begörcsölt a hasam, hogy gyógyszer, melegítő párna, na meg apa has simizése segített csak. :) Szörnyű, hogy mióta abbahagytam a gyógyszert azóta úgy görcsöl a hasam mint a gyógyszer előtt, de sebaj kibírom. :)

Mindenkinek babás álmokat kívánok.
:D

Zsúka
zsúka

Kép Kép
Kép
mátra

Jó reggelt!
Kép
Szép napot kívánok mindenkinek, lehetőség szerint kevés esővel.

Kép
mátra

Megnéztem az időjárás előrejezéseket szombatra. Kép
9-18 fokot ír. Mi lenne, ha a piknik gondolatát eltennénk az őszi talira. Akkor talán melegebb lesz. (Vagy mondjuk karácsony körül...) :evil:
Szóval valamelyik bevásárlókp. vagy valami más szép hely?

Kép
mátra

Szép Jó Reggelt Lányok!Kép
Nagyon eltűntem a hétvégén, ne haragudjatok. Pénteken párommal voltunk a fogászaton, nem találtak neki semmilyen góc pontot. Viszont úgy néz ki,h. a szakálla egy kicsit elkezdett visszanőni, tehát valamit csak használnak a steroidok. :DMost már csak bőrkiütései vannak tőle. :(Na jó,nem várunk rögtön csodát.. :oops:
Szombaton vendégeink voltak, vasárnap pihi, séta kettesben, tegnap pedig rokonlátogatás Dunakeszin. :DSzóval ez a nagy bűnöm, amiért nem jöttem.Illetve amikor otthon voltunk a kedvesem birtokba vette a gépet, és zenéket másolt fel.. tehát esélyem sem volt. :DDe azért néha bekukkantottam hozzátok. Most viszont megyek visszaolvasok azt a 4 oldalt. És mindenkinek írok majd valamit.:lol:
Hiányoztatok ám nagyon!!!!!:oops:
Jaj, viszont van egy rosszhírem… sajnos nem tudok elmenni a talira. :cry: Péntekre lesznek kész az esküvői meghívóink, és haza kell menni Nyíregyházára,h. ki tudjuk vinni őket. Mert az étteremben már szeretnék tudni,h. pontosan hányan is leszünk. Nagyon nagyon sajnálom, de kérlek csináljatok képeket,h. én is láthassalak benneteket, és a következőn mindenképp ott leszek.(Most is nagyon szerettem volna…):oops:
A Millenáris Parkot én azért javasoltam,mert kb. 1,5 perc séta és bent vagytok a Mammutban rossz idő esetén, ami ugye olyan mint az Árkád, van benne egy pár kávézó.:)

Sok-sok puszi!Kép
Mindenkinek legyen szép napja!!
Vendég

Sziasztok! Kicsit nem jön az ember hétvégén, és már ki sem látszik a visszaolvasnivalóból :D Szerencsére :) Nekünk nagyon jól telt a hétvége, sokmindent csináltunk, jól kiapáztuk magunkat. Szombaton családi napon voltunk, amit a férjem cége rendezett, utána vásárolni mentünk, és kapott a királylány egy járókát, meg egy rakat 68-as rucit, mert a 62-es kollekciót is kinőtte. Meg egy vagány nyári kalapot, olyan édi benne!
Most éppen nagyon nagy munkában van, mert két új tudománya is van hirtelen, és azokat gyakorolja felváltva: kéznézegetés és hasra fordulás. Ez utóbbi még nem megy tökéletesen , mert nem billen át, de nem sok híja van.

Tréfás kedvű "rajzolónk" egy apró különbséget rejtett el az eddigiekhez képest alábbi képen. Na mit?
Kép

Visszaolvasok, jegyzetelek, aztán jövök!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Nárcisz!

Boldog évfordulót! Ti is már jó régen vagytok együtt a pároddal, mi is már 10 éve. De házasok "csak" 5 éve :)
Jó volt ez a monitor-tisztító kommandó! Billentyűzet-tisztító nincs véletlenül? :D
Pocisképet nem láthatunk véletlenül rólad? Látszik már egyébként?

Norwell!

Szerencsére már helyrejött a szopisprobléma, de nem tudom, mi lehetett a baj... Csak rángatta a cicit, morgott, rugdalózott, tekergett, láthatóan ideges lett tőle, de nem a hasa fájt... Régebben megnyugodott rajtam, de most idegesítettem Mintha nem lett volna jóízű a tejcsi, nem tudom, de nagyon rossz volt :( Lényeg az, hogy elmúlt, és remélem nem is lesz többet!

Ági!

Nagyon sajnálom, hogy fájdalmas volt az inszem, de kb. 8 hónap múlva sokkal fájdalmasabb dolgod lesz! Drukkolok, hogy így legyen :)

Sysy!

Sajnálom Andriskát, remélem azért nem kell 3 hónapig hordania azt a kengyelt! De ha szükséges, akkor inkább most, mint később...

Niki!

Nagyon szép dolgokat csináltál Buboréknak, irigylem a kézügyességedet! Ügyes vagy!

Csibe!

Ti is szép neveket választottatok! A fiúnév nekünk is nehezebb volt, de nem is lett rá szükség :)

Bocsi, pipike reklamálja a sétáját, majd innen folytatom!
Pussssz!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Pupy!
Sanálom nagyon, hogy nem tudsz jönni a talira!!!!!!!! :cry: Az esküvő viszont mindennél fontosabb.
Az ilyen hétvégék pedig csodálatosak tudnak lenni.

Dóricicamami!
Szerintem a FÜLBEVALÓ a különbség. Biztosan nagyon szép az új ruhatár. :)
Te/ti jöttök a talira ugye? Ekkora hercegnőt már be lehet mutatni az udvarban... :lol:
mátra

Évi!
Szerintem én nyerem meg a lemezjátszot!
Fülbevalo!
Annyira gyönyörűséges!
Kérünk egy kalapos képet is!

Pupy!
Gondoltam rád a hétvégén a vendégsereg miatt!

Brill!
Én azt hittem hogy most már lehet a másik lombik egyből!
Tévedtem!Örülök,hogy apát visszavették a régimunkahelyére!Én is vendéglátos vagyok és ez ritkaságszámba megy!

Mátra!
Drága,köszönöm!Örülök,hogy jol sikerült a családlátogatás!

Csibe!
Neked is,örülök,hogy sürübben tudsz jönni!

Norwell!
Várom a fejleményeket,hogy mi volt ma!

Lányok!
Csak egy vélemény,de szerintem dobjuk a szabadtéri programot mert nem mond jo időt.A Millenáris nem tul komfortos hely főleg kismamik számára!Csak egy lepukkant kávézo van ott ahol talán még pálcikás jégkrém sincs!Az Árkád már megszokott és jol bevállt!És aki vidékről jön már az is könnyen megtalálja!De ha nem igy gondoljátok akkor én alkalmazkodom hozzátok!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

Imádom, mikor mindig egyszerre írunk :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezért a lemezjátazó az enyém, mert 2 perc a különbség. Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mit főzöl ma? Túléltem a gyümölcsnapot, most kicsit beszélgethetünk a kajáról. :lol:
mátra

Mátra!
Én is gondolhattam volna,hogy egyszerre irunk! Kép A mai menü paprikás krumpli!Kovi ubi!Ja,és a lemezjátszo tényleg a tied!De a második helyezettnek is jár valami!Esetleg egy fülhallgato?!
Angie!
Menj le a bejárathoz mert megy az ebéd délben!

KépKépKépKép
aniko24

sziasztok:)

Evi en is eszrevettem a fulbevalot:)

Aniko.Te lapitasz???17 dpo.es?nem gondolkodtal teszten meg,vagy nem szokott pontos lenni?

Matra.Orulok hogy jo benyomast tett azelso tali a parod( :) )szuleivel.
mindenkepp jo ha ez ember joban van az anyosaval,sok bajtol megovja magat az ember.

pupy.borkiutes?ismeros.addig meg meg nem ismerkedtem a parommal es el nem koltoztem otthonrol,en is es az ocsem is ismeretlen allergiaban szenvedtunk,allandoan tele voltunk pottyekkel.Aztan mikor eljottem megszunt.azzal szoktunk viccelni hogy mi egymasra voltunk allergiasak.:)

zsuka.sajnalom a menzigorcsot:(milyen edi lehetett a parod ahogy simizte a pocid:)nemsokara masert fogja simizni :D

Nomi.micsoda pech hogy pőont akkor nem volt aram.Szerintem mindenkepp tesztelj,ne kinozd magad.En ismerek egy csajt akinek meg az uh-sem mutatta ki es a doki felirt menzihozo bogyot,meg szerencse hogy a csaj nem szedte be,azota mar megszult.Drukkolok nagyon.

panka.udv koztunk:)

lanyok.meg nem emlitetetek de van olyan hogy Progitultenges?Alig varom mar hogy teszteljek,ha negativ akkor mekj a dokihoz hogy adjon menzihozo inekciot.en igy nem birom tovabb.

Kép
monyoka

Szép Jó reggelt Lányok!

Sajnos nem igazán lesz időm visszalolvasni és írni, mert a kolléganőm szabin van és helyettesítenem is kell.
Sokat gondolok Rátok.
Ha nem is tudok ma részt venni a csacsogásban, azért még élek és virulok.

Milliónyi puszi Nektek.

Mátra!

Irgum-burgum tessék tanulni! :D

Zsúka
zsúka

Norwell!
Hétvégén újra ettem epret, újra megjártam, úgyhogy muszály lesz váltanom más gyümire, anyós hozott is nekem szőlőt (ezen a párommal jól meg is lepődtünk :)) Remélem kint is ilyen is álomszuszékl lesz majd Kendebaba, mint az NST-n, a szülei legnagyobb megelégedésére.

Dido!
Ennek az 1 cn-nek kivételesen akkor lehet örülni. Hajrá! Előre a cél érdekében :)

Anikó!
Gratula az évfordulóhoz, így utólag is.

Brill!
Azért ezek jó hírek, én ezerrel szorítok nektek, Brillapunak pedig boldog szülinapot!

Juca!
Örülök, hogy jelentkeztél, bár az elején lévő gyors rövid üziktől megijedtem, azt hittem Kingáról is kb ennyi hírt hallunk, de a végére megnyugodtam, és örülök, hogy a kezdeti nehézségek után alakulnak a dolgok. KÉPET KÉRÜNK! Bohócos tudományról is! :)
Tudod ez egy ilyen képmániás telhetetlen banda itt :)

Kati!
Örülök, hogy látlak. A 13-a szép nap, jó emberek a 13-án születettek ;)

Ebba!
Jó kirándulást!

Mátra!
Köszi a barátságos szöveget, nagyon tetszik. Örülök, hogy jól sikerült a párod családjával a találkozás. Apum szokta mondani, hogy a párodat megválaszthatod, de a család az jön vele :) Kb hatszázszor mondta el a férjemnek esküvő előtt, hogy a mienk az egy bolond család :)

Unique!
Juj de zabálni való!
Nagyon édes Laura! Tessék sűrűbben jönni, mégtöbb képpel! :)

Évi77!
A fülbevaló nagyon tündérien áll neki! :)

És a sok visszaolvasás miatt lekéstem a lemezjátszóról 

Köszönöm a dícséreteket mindenkitől a kézimunkámra, nagyon aranyosak vagytok.

Ja és megfejtettem Virág vonalzóját, egy csigabiga a 37. napon totyorog.

Üdv mindenkinek

kancellárka

druuuuuk viragnak :!: :!: :!:

Visszaneztem.

Laura tenyleg csodas kislany.ha lesz idod unique tegyel fel meg kepet.Olyan jo nezni a csopsegeket.Mind olyan szep.

kati.most latom hogy beprogramozott szules lesz.13 a tenyleg szep datum.a parom is 13-ai:)

Kép
monyoka

Sziasztok Lányok!
Most zéró időm van, de ha időm lesz alaposan visszaolvasni, akkor írok bővebben.

Mátra!
Szerintem is legyen inkább az Árkádban. Az idő sajnos kiszámíthatatlan, és az Árkádban legalább lehet fincsi fagyit enni.

Bogárka!
Nagyon sajnálom :!: Én csak azt furcsálom, hogy eddig soha nem voltak ilyen mensi kimaradásos problámáid, akkor most miért jön elő? A hónap vége már nagyon hamar itt van, de nagyon ne halogassátok el a dolgokat.
Az áramkimaradás engem egyáltalán nem lep meg :lol:
Vendég

Lányok!
Gyorsan pár kép az én kutyusomról. Bellának hívják, és anyuékkal lakik a kertben, de úri dolga van, mert apu még egy kutyapavilont is csinált neki.

Kép
Kép
Kép

Hamarosan jövök többel is de most nagyon:
Kép Kép
(bocsi Brill, hogy elloptam tőled, de annyira bejött nekem ez a figura, hogy azóta is többször halálra röhögtem magam rajta)
Vendég

Sziasztok!

Remélem mindenkinek csodálatosan telt a hétvégéje, mint nekem.
Olvasgattalak titeket, de nem volt keretem írnni.
Az esős idő ellenére a párommal nagyon jól elvoltunk egymással. Szombaton vásárolgatás, baba cucc nézegetés, és piacolás. Vasárnap májparty a haverokkal. Hétfőn pakolás, és egymás szeretgetése. Valamint sok TV nézés.
És a párom azt mondta, hogy ő a legszerencsésebb ember a világon, mert a felesége szép, jobban főz, mint a saját mamája és pocakos is. Na ettől majdnem sírtam.

Sziszka!
Akkor végig dolgoztál a hétvégén? Fáradt vagy?
A kis konyha méretben én vagyok a nyerő, mert összesen 1,5 négyzetméter. De baromi jól telepakoltam.

Csibe!
Beagle nekem is az egyik kedvencem a kedvességével, és okosságával. Tetszik, hogy nem nagy szőrű, nyálcsorgatós kutya. Viszont kis lakásunk van, így lemondtunk róla, de ha majd kertes házat veszünk, akkor nekem is lesz egy. Vagy egy Jack-Russel terrier. Na még ebbe vagyok beleesve.

Pupy!
Nem tudok semmi konkrétat a köpetvizsgálatról. Szerintem az ottani dokikat kérdezd meg. Bocsi. De gyógyulás kívánok anyukádnak.

Brill!
Nagyon örülök, hogy sikerült megegyezni a dokival. Így most már azt érzem, hogy sokkal jobb a lelkednek is. Sok sikert kívánok neked. Olyan jó olvasni, hogy az írásod tele van nevetéssel, és bizalommal.

Norwell!
Már 5 hete nem dolgozok. Sokat gondolkodtam a dolgon, de nem megyek vissza, mert nem tudok KV-t inni és vezetnem kell sokat. Pakolásznom kellene nehéz dolgokat, és sokszor a dugóban ülni. Úgy, hogy a szívem sokszor most is majdnem kiugrik. Hát elvagyok így itthon.
Teljesen kész vagyok ettől az eper, meg cseresznye, meg gyümiszezontól. Pont most szeretnék kimenné, és egy egész fát lekopasztani, de nem lehet, mert meg sem érik. Vágyom a sok-sok gyümire, de szinte nincs. Anyukám telefonált, hogy csomóstól rohad a fáról a cseresznye, és nem biztos, hogy kibírja péntekig, mert akkor mennénk haza megint.

Dido!
Akkor most örülök az 1. cn-nek.

Zsúka!
A sógornőm önkormányzatnál dolgozik, de ott már annyira utálják, ha a gyerekek miatt megy betegszabira, hogy a múltkor terhes volt, és tüdőgyulladása, és nem ment betegre. Teljesen ki van készülve e miatt, de ugye nem rúghatják ki. Sajnálom szegényt, mert nem túl megértők ilyen szempontból az emberek.

Juca!
Jó olvasni téged, nagyon örülök, hogy volt egy kis időd. Írtam már korábban, csak szerintem akkor nem tudtad elolvasni, hogy tisztában vagyok a császár jelentőségével, és nem attól félek. A Margitot a csecsemősök miatt, és a hozzáállás miatt fogom otthagyni. Ahogy veled bántak, úgy bánnak másokkal is, és a nehéz helyzetemet nem szeretném még jobban rontani velük. A védőnőm is segít és utánakérdez, hogy jók-e az értesüléseim a MÁV-ról.
Jövő héten már kocsim sem lesz, így nem tudunk igazán kinézni Bécsbe, pedig nagyon szeretnénk, de most tényleg nincs rá lehetőségünk. De majd lesz valami. Egyébként nem sajnálom a pénzt érte, ha megoldja a problémámat, hogy el tudjak menni sétáltatni. Bár azt tudom, hogy metrózni, villamosozni nem fogok, mert 2 baba nagyon nehéz, és BP nincs akadálymentesítve.

Rolly!
Örülök, hogy meggyógyultál. Szerintem nem érdemes kockáztatni a röntgennel. Legyetek minél hamarabb egészségesek, ezt kívánom.

Fleur!
Akkor már ti i régi motorosok vagytok. Gratulálok.

Panka!
Üdv köztünk!

Unique!
Nagyon csodálatos Laurád van!

Mátra!
Nagyon szurkolok az államvizsgádhoz.

Évi77!
Pociképet rakok majd fel, ha hazajött a párom, és csinál rólam egy 11. hetit. Szerintem még nem látszik, csak hízom.
Dórinak milyen szép fülbevalója van!

Na ennyit bírtam írni, emóciók nélkül. (Róka koma megint kopogtat az ajtón, és nyúzott vagyok)

N

Kép
narco

Na, megint itt vagyok. Lányok, talált, süllyedt, fülbevalója lett a nagylánynak. Annnnnnnnyira dögös!!! A lukasztást nem viseltem túl jól, anya jobban bőgött, mint a lánya...

Anikó!

Utólagos gratula a házassági évfordulótokhoz! Hogy van a vagány nagyfiad? Akkor nekik most már nyári szünet van?

Norwell!

Kendebaba nagyon kis hamis :D Nálunk a csokievés jött be, utána nyomult ezerrel a drága. El se hiszem, hogy nemrég még a hasamban lakott... és tényleg nagyon megható a kis szívverésüket hallgatni az NST-n.

Angie!

Ássák már az alapotokat? Itt a jó idő, nekiláthatnak már a munkának azok a jó munkásemberek :D :D :D

Juca!

Nekem 6 hétig tartott a vérzés. Illetve 5 hétig, de utána még 1-2 csepp volt. A hat hetes kontrollra is úgy mentem, hogy még picit maszatoltam. Annak csak örülj, hogy kevesebb kiló vagy, mint voltál, tök jó! Én "csak" 2 kilóval vagyok kevesebb, mint terhesség előtt voltam, jók rám a régi gatyáim, de a hasam már nem a RÉGI :roll: Olyan állaga van, mint egy jól sikerült fánktésztának :) Hogy miket ajánlott, és miket tilos enni témához: nálunk semmi nem okozott gondot, de ez gyerekfüggő. Klasszikus tiltott kaja a tehéntej, ami allergizál, de ezt írtad is, hogy nem iszol. Puffasztó ételek, bab, borsó, egyéb hüvelyesek, valamint tojás, káposzta, k betűsök, de itt a krumpli burgonyának minősül :) Ja, és van olyan baba, akit zavarnak az erős illatú fűszerek és a fokhagyma. Van egy listám valahol elmentve, megkeresem neked és elküldöm, csak kérek szépen egy e-mail címet.
Nálunk Dóri már egész pici korában is fent volt már evések között, de csak az esti órákban. Olyankor játszottak apával "ébrenlétes" játékot. Mesélni konkrétan nem szoktam neki, csak versikéket, mondókákat mondok neki, meg sokat énekelek (vagy inkább óbégatok) Szerintem mosolyoghat már, de nem igazán tudatosan. Vagy nem tudom. Én tudatos mosolynak azt venném, amikor visszamosolyog rád, nem? Nekünk az kb. 5 hetes korában volt. Most már van, hogy ő kezdeményezi a mosolygós játékot, és ha nem figyelek éppen oda, akkor kiabál, hogy eeeehhh :D Amíg oda nem nézek.
Örülök, hogy szopikérdés megoldódott. Puszild meg a buksiját a nevemben, jó?

Rolly!

Megvolt a tüdőröntgen? Hogy vagy?

Fleur!

Írhatnál ám!!! Mi van veled? nem ér titokzatoskodni, nekünk meg már óóóóriási lyuk tátong az oldalunkon :D

Pankaa!

Szia, üdv közöttünk.

Unique!

Jucának írtam, hogy nekem 6 hétig volt vérzés. Húúú, de utáltam már a végére, azt hittem, már sose tudok betét nélkül létezni, de csak elmúlt.
Laura egyenesen gyönyörű, és biztos egyre kis okosabb is :) nem sokára felfedezi majd a kis kezét, legkésőbb akkor jobban ellesz majd magában is. Dóri most éppen nagyon odavan érte, hogy neki kettő is van, nem győzi csodálni.

Mátra!

Szeretnénk jönni a talira, és én jó ötletnek tartom az Árkádot. Ha a többieknek is megfelel, akkor szerintem mehet!

Évi!

Jobban vagy már pocakilag? Kipihented magad?

Na, biztos nem írtam mindenkinek, akinek akartam, de ha valamire nem válaszoltam nyugodtan sikítsatok rám.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juca!

Megtaláltam a listámat a tiltott kajcsikról, de szerintem finoman szólva is ökörség... Alig van rajta valami,ami szerintük nem árt... Kiindulási alapnak mondjuk lehet, hogy jó, de szerintem kivitelezhetetlen. Na, küldjem?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Sajnos most is rohannom kell, nem érem utól magam :(
Csak egy pár sort azért írok:

Anikó!
Így utólag, de nagyon sok boldogságot kívánok Nektek a házassági évfordulótokra, és még vagy 100 ilyen szép ívet :D :!: :!: :!:

Panka!
Üdv. közöttünk!!! és mielőbbi pocakosodást kívánok Neked :D :!: :!: :!:

Tali:
A hideg miatt én is a bevásárlóközp.-ra szavazok, és az Árkád szerinte is jó. Hány órától találkoznánk???

dido
dido

Lányok, most egy gyors bekukk, míg anyukám kiment az udvarra a kisfiammal.
Szóval: tesztet megcsináltam (25-ös, Gabriell, csak ez volt a gyógyszertárban), természetesen negatív. :( Nem tudom, miért reménykedem évek óta minden hónapban. Utána mindig kiborulok, meg dühös vagyok, hogy mért kell egyszere két rossz(mármint : 1. nincs babuka 2. nem jön meg, késik). :cry:
Párom persze még így is reménykedik -én már nem - és rábeszélt, hogy azért kérdezzem meg a dokit a röntgen előtt. Oké, felhívtam, mondtam neki a negatív tesztet, erre páromnak ad igazat: ne kockáztassak a röntgennel, amíg meg nem jön. Ha 1-2 napon belül megjön, akkor csinálják meg.
Hát, most mindjárt indulok is, már most elegem van a hülye magyarázkodásból :roll: , főleg, hogy 3 ember is ismer az asszisztensek közül. Most nagyon kivagyok.
Bocsánat a nyavalygásért, ne haragudjatok, de a páromon kívül csak neketek tudom elsírni a bajaimat. :cry:
Még jövök: Rolly
rolly

Kedves Rolly!
nagyon sajnálom :(
Azért reménykedünk mindannyian nagyon sokáig, mert nagyon szeretnénk. Hiszen mindenre van esély. Most már a doki is segíteni fog neked, és ez még újabb remény nem?
Nagyon drukkolok, és szerintem nagyon jó dolog, hogy már van egy kisfiad, és nem reménytelen a dolog.

N

Kép
narco

Nárcisz!

Nem lehet elbocsájtani, azért mert táppénzen van. Jogszabályi keretek között szinte lehetetlen kirúgni egy köztisztviselőt. Itt az a probléma ha nem bírja a dolgozó cérnával, akkor ő saját maga mond le a köztisztviselői jogviszonyáról. Lehet olyan légkört teremteni, de ez más munkahelynél is így van.
Szóval nem akar békén hagyni ez a fránya róka koma, küld nekem, annyira szívesen venném. :D

Panka!

Üdv a kis csipet csapatban. Mielőbbi babásodást kívánok. :D Én is ápolónő vagyok és dolgoztam kórházban egy rövid ideig, de a gyakorlatok közül a csúcs a szülészet volt.

Évi!

Köszönjük ezt a gyönyörű képet Dóri babáról. A fülbevalóval pedig egy kész nő.

Angie!

Szép kutyus. :D Látom a háttérben muskátli nevelde van, nagyon helyes ,kelleni fog Neked is. :D

Monyoka!

Nagyon köszönöm, remélem így lesz. Tegnap az én férjem azt is mondta, hogy ha ma beszélek a dokival kérdezek rá, hogy ő hogyan tud elmenni ilyen vizsgálatra. Azt is mondta, ha véletlenül nem jön össze a gyerek, (persze ilyenre ne gondoljak) örökbefogadunk egy drágát. Hát majd leestem az ágyról, mikor ezt kinyögte, úgy látom rajta van a témán eléggé. :D

Anikó!

Nagyon fincsi a mai menü. Nagyon várom, az ablak nyitva van. :D

Mátra!

Nagyon helyes, tanuljál csak, így tovább. :D

Virág????????????????????????????

Zsúka
zsúka

Zsúka!
Nem megy, most hánytam ki az ebédet... :cry: Ebben az a nagyon gáz, hogy sikerült eddig megoldanom, hogy ne hányjak ki semmit. Teljesen kész vagyok. Kétségbe estem. Nem szeretném, hogy bajuk legyen. :cry:
A jogszabályokkal ő is, és én is tisztában vagyunk, tudom, hogy nem rúghatják ki. nem is erről van szó, hanem arról, hogy ez így nagyon gáz. De igazából ez egy kis falu, így még jobban szenved szegény.
:cry:

N

Kép
narco

Nárcisz!

Nagyon sajnálom. Szívesen elintéztem volna.
Ha most, egyszer dobtad ki a rókát, ez nem jelenthet veszélyt a kis Moszatkákra. Ha rendszeresen hánynál és nem maradna bent semmi az lenne a gáz. Te ezt tudod, csak most nagyon aggódsz. Nyugi.

Hát igen, ha megkeserítik a helyzetét akkor amúgy sem érzi már jól magát a munkahelyén és valószínűleg váltani fog. Ha viszont terhes, akkor próbálja addig húzni, amíg táppénzre nem tud menni és 3 évig nyugi lesz. :D Ennyi idő alatt pedig sok változás lehet, főleg, hogy hamarosan itt vannak az őszi választások.

Zsúka
zsúka

Zsúka!
Nincs más munkahely, mert ez Borsod.:( Ide is nagyon nehezen vették fel, leginkább ismeretség miatt. Most végzi az iskolát.

A babája meghalt még ősszel, mert gócos tüdágyulladása volt, és nem feküdte kia, aztán pedig Claritromycint kellett szednie.

Persze én mindent tudok....
De mostmár a maradék gyomorsavat is siekrült kiadnom a 2. adaggal. Zokogok itt magamban, mert lehet jöna köv roham. csak azt nem tudom, hogy mit rontottam el, mert eddig jó volt. Tényleg nem tudom....

N

Kép
narco

Narco!
most szerintem még az is baj, hogy pluszban aggódsz rókakomák miatt és amiatt is még rosszabb, próbálj megnyugodni.

kancellárka

Nárcisz!

Semmit de semmit nem rontottál el. Egyszerűen most ki kellett jönnie.
Igaza van Nikinek, még jobban izgulsz, úgyhogy próbálj megnyugodni, tudom nehéz. :)
Egy jó film?
Egy kis séta?
Egy rövid telefon Tomival?
...............................

Zsúka
zsúka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?