A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Szijjasztok!

Még 2in1.

A dokim Szabó Gábor, egyébként Nanáé is. Ő azt mondta, hogy ha nem indul meg a kiírt időre még egy hetet ad otthon és ha még akkor sem, akkor még egy hét a kórházban. Az egy hét kórházat inkább hanyagolnám amennyiben lehet.
Mindegy, csak kicsit feszült vagyok már a várakozástól, pedig tudom, hogy nem kellene.

Ja, és köszi a bátorításokat, tök jó fejek vagytok! :lol:
atinah

Cukker,
a kedd nekem nem jó, vizsgáztatok Pesten. Szerda - csütörtök elvileg jó lehet, pénteken megint Pesten vagyunk, ott is alszunk a barátnőméknél, mert szombaton megyünk ki Bécsbe. Aztán vasárnap meg megint fel barlangba meg a Citadellába vacsizni.

Holnap lesz Lili keresztelője, olyan vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. Olyan meghitt kis családi eseményre gondoltam, aztán 53-an leszünk, az anyósom még a könyvelőjét is meghívta, és nagyon nem értem miért kellett lakodalmat csinálni a keresztelőből. Részünkről összesen 10-en, a szűk család. Na mindegy, csak azt hittem, hogy sokkal izgatottabb leszek, várni fogom, most meg úgy érzem, hogy inkább csak túl szeretnék rajta lenni, és kicsit szomorúvá tesz, hogy így érzek, öröm helyett.
Bár tudom, hogy azok a dolgok szoktak a legjobban sikerülni, amik így indulnak, ugye??????????????

Atinah,
én az első kórházi percben megbeszéltem még pocaklakó Lilivel, hogy bújjon ki gyorsan, hogy ne kelljen felesleges éjszakákat tölteni bent, főleg, hogy felkészítettek, hogy a mellettem lévő ágyon nagyon horkol a nő, én arra meg kimondottan allergiás vagyok. Aztán mikor kibújt, és ott volt a kezemben, mondtam neki, hogy nagyon ügyi volt, és nem kellett horkolós nénivel aludnunk, egyedül lehettem egy kétágyas szobában több, mint egy napig, az nagyon jó volt akkor....

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana

Nagyon nagy gratula Botond születéséséhez . Jo egészséget és sok-sok tejcsikét kivánok. Kép
kecsone

Sziasztok!

Köszönöm szépen az sms-eket, de sajnos itthon hagytam a telefonomat :oops: , így ma láttam csak, hogy írtatok. De nagyon szépen köszönöm Lina, és Roz! :)

GRATULÁLUNK NANA ÉS BOTOND!!!!!!!!!! Annyira éreztem, hogy a hétvégére meg fog születni Botond! :) :) :)

Nagyon jó volt Zalakaroson, és csak mindenkinek ajánlani tudom. A pici babákkal is nagyon jól el lehetett lenni. Rengetegen voltak most a hoszzú hétvégére, de a szálloda olyan nagy, hogy észre sem lehetett venni. Zsófi nagyon ügyes volt, és nagyon nagyon jó baba volt. Egy szavunk nem lehet rá. Igaz, olyannyira megszokta, hogy örökké körülötte forgott a világ, hogy most nem tdjuk letenni. Apa rengeteget játszott vele, anya is, fürödtünk, játszottunk, és azt nagyon élvezte Őnagysága. :) Majd elég lesz visszaszoktatni a hétköznapokba. Nagyon imádott pancsizni. A vizet csak úgy csapkodta. A medence oldalán lévő köveknek egyfolytában csak beszélt. És barátkozott is sok kisgyerekkel. :) A reggeli és az ebéd bőséges volt, igaz, 1,5 óráig tartott Zsófival. :) de nagyon sokféle finomságból lehetett válsztani. :) A Norbi Update szerint tudtam étkezni....... :lol: :lol: :wink:

Lina, ne aggódja keresztelő miatt, ha már ekkorára sikeredett, akkor ekkora lesz! És csak a lányoddal törődj, akkor minden jó lesz. :) Szerintem jó lesz, meglátod!

Syg, sokat gondolkodtam azon, amiket írtál (tegnap elolvastalak benneteket Zalakaroson, csak írni nem tudtam) és hát nem lettem nyugodtabb. Mindig úgy gondoltam, hogy inkább nem szólok, legyen béke, mert férjem nem fog szólni, az tuti..... :?
De ma is még hazafelé bementünk, és anyósom megint alakított. Miért nem tudja elfogadni, hogy én nevelem Zsófit, és hogy igenis felnőtt emberek vagyunk a férjemmel????? Úgy kezel mindig mint vmi gyereket. De megmondtam gabinak, hogy addig fog így viselkedni anyós, ameddig ő nem mondja meg neki, mert őt azért csak tiszteli, hisz a fia.....hát erre nem mondott semmit.....lehet, nem akart már vitatkozni ezen.... na mindegy. Csak szar, hogy nem lehet egymással békében élni.....miért kell örökké az ellenkezőjét tenni annak, amit én szeretnék?..... :roll:

Na, nem is mondok semmit tovább. Ser, én vhol megértelek, ha Te is ilyen vagy, mint én. Az ember inkább békét akar, nem harcot.

Ennyi ragadt meg most, de majd még jövök.

Kicsit fáradt vagyok, Zsófi pedig egyfolytában nyüszög. :?
birolili

Lili: juj de örülök, hogy jól sikerült...melyik szálló volt ? Kép Kép

csak egy kicsit nosztalgiáztam....akkor és most:)
bepa77

Bepa a Hotel Karos-Spa-ban voltunk. Szuper volt. :) Nagyon szép Beni! :)
birolili

Sziasztok!

Megvolt a keresztelő, és tényleg bejött, amit gondoltam, és jól sikerült. Igaz sokan voltunk, de sok szép ajándékot is kapott Lili. A szertartás szerencsére nem volt túl hosszú, ahogy megkeresztelték Lilit, el is aludt az ölemben, ki sem kellett vele menni a templomból.
Holnap felteszem a képeket a képtárba, most csak ide két jobban sikerültet.

Én, anya, keresztanyu, keresztapu:
Kép

És a keresztelésem:

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok :)

lina
nagyon szépek vagytok :) várjuka többi képet is :)

bepa :)
beni még mindig sőt egy szebb :) ezek a szemek a könycseppekel nagggggyon cuki :)

lili
örülök hoyg jól sikerült a kirádndulás :)

sam
mesélj hoyg sikerült a koncert meg a programok ???

nálunk niki mártól itthon szeptember 5. ig már előre elkeztem maga nyugtatni az este hoyg nem fogok iakadni ha nyirják egymást és ha felesel mondogatom még egy kicsit hátha el is hiszem :lol: :? tegnap ugyanis kb 10 kellett rászolni hogy a kocsiba szálljon be az autóba... mi lesz velünk 3 hónapig ??!!!
roz23

Sziasztok!

Roz, kedves vagy,h hiányoltál, esküvőn,lakodalomban voltunk Nagykanizsán, már pénteken elutaztunk, aztán vasárnap fel Bp-re barátokhoz,és csak tegnap jöttünk haza. Hanna nagyon jó volt, az utat is végig bírta,pedig nem igazán hosszúra sikerült, meg aztán ritka randa időben tettük meg azt a 4órát. Éjszaka is olyan volt,mint itthon. Az esküvőn előre akart menni a templomban,és közölte, h "nem". Attól félek, h most szombaton felbuktatja majd a menyasszonyt :lol: . Hiába a szép ruha, ebben a hidegben nem tudtuk Hannára ráadni, így farmerben "táncolt".

A legfontosabb: Nana gratulálunk Botond születéséhez!Remélem gyors volt,és olyasmi amilyet szerettél volna :) !

Bepa, a képek nagyon jók!

Lina, örülök, h végül jól sikerült a keresztelő, igazán csinik voltatok!

Lili, ugye ez még nem a házassági évfordulós "kirándulás" volt? Ja, persze, az Lillafüreden lesz :) .

A szomszédainkat (Sygéket) tegnap nem láttam, de ma hátha!

Kép
seriff

bocs: az út, igazán hosszúra sikerült-elírtam

Kép
seriff

Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

Sok dolgom van igy csak annyira ugrok be, hogy

gratulaljak Nananak es Botondnak!!!:) Gyonyoruszep kisfiu!
Minden jot es sok tejcsit kivanok! Remelem "sima" szules volt es a bent toltott napok is jok voltak! Majd meselj! Es kerhetek tesos fenykepet?:)
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ser, ez nem a szülinapi út volt. :) Az majd csak augusztusban lesz. :) Már majdnem megvan a pénz, ami kell hozzá. :) Nagyon várom.

Igaz, Zsófi mára kicsit úgy látom, megfázott. Nagyon nyűgös, folyik az orra, és tüsszög rendesen. de most elaludt. Nagyon sajnálom. Sztem a sok pancsolás volt az oka. :( Pedig n agyon élvezte. De hát nekünk, szülőknek kell okosnak lennünk, hogy ennyi elég volt.....na majdcsak megtanulom.
Mit csináljak, hogy ne keveredjen bele jobban? Mit adjak neki? Vigyem dokihoz? Help! Még ilyen nem volt......és szegény, látom, hogy szenved....
birolili

Na, ennyit a jól sikerült hétvégéről..... :( A dokinál kötöttünk ki.... :(
Zsófi lebetegedett. Még nincs láza, de szörnyű a kedve. Nem ilyen szokott lenni. :(
Azt mondta a dnő, hogy 2éves korig nem szabad közfürdőbe vinni. Főleg ahol a gyerekek ki-be ugrálnak. Ez nagyon sok. Szerintetek nem?
:cry: :cry: :cry: És mindezért én vagyok a hibás. Mindig megkérdezek mindent, mielőtt cselekszem, de ezt most nem.....
birolili

lili
sajnálom :(
és m baj zsófinak mi diagnózis?

seriff
naggyon csini eza kalap :)

képzeljétek annyira örülök a fibernet visszateszi a deko és tv paprika csatornát annyira szerettem őket de egy ideje nem lehettet fogni mert a fibernetnél megszüntteék ezt 2 csatornát és most küldek egy levelt hogy visszateszik ugy szertem az ilyen csatornákat :lol:
roz23

A füle fáj neki, és piros nagyon a torka.
És a hangulata egyenesen pocsék.
egész délelőtt tiszta kába, és alszik
pedig ez az utóbbi időkre nem jellemző.
birolili

Ser, nagyon aranyos Hanna, én most mosom az üléshuzatot 2.szorra, meg kisikálom az alapját. :) Aztán Zsófi is ebben fog feszíteni. :D

Lina, nagyon szépek voltatok! Lili milyen kis csini! :)
birolili

Lili

Nyugodj meg, nincsen semmi baj. Van ilyen. Valószínű, hogy megfázott. Ha láza lesz, akkor vinném dokihoz. Meg figyeld a pelust nehogy össze szedjen valami fertőzést. Ezért a nagy élményért akkor is megérte szerintem. Mi nyáron készülünk Sopronba nyaralni, onnan átmegyünk Ausztriába egy nagyon szuper fürdőzőbe. Van külön a bébiknek gyönyörű pancsoló, igaz a szülők is bele mehetnek, oda én is beviszem.
Gondolom a lányok adnak homeós tanácsokat. Ha meg össze szedett volna valami fertőzést, akkor kamillás vizes öblögetés kell. Sajna én ezt már tudom. A fránya híg kaki miatt megfertőződött. Most már meg is kérdem a dokit hogy mi legyen, mert ez már nem állapot.

Ser

Nagyon szép Hanna. A szája olyan kislányosan szép.

Lina

Nekem elvileg jó a szerda, majd telón hívlak este, ha nem felejtem el.
Örülök, hogy jól sikerült a keresztelő, Lili és ti is nagyon csinik voltatok. A sapija meseszép.

Roz

Bence már szerencsére nagyobb, azt hiszem, hogy nem lesz vele gond. Most el van tiltva a tv-től, hétvégén itt kínlódott, hogy unatkozik. Mondtam neki, hogy porszívózza ki a nagy szobát, erre az egész lakást megcsinálta. :) Utána társasoztunk, Adri pedig mellettünk játszott a társas dobozával.

Ilyen még nem volt. Adrit betettem az ágyába pihizni, és egyszer csak azt látom, hogy elaludt. Amikor apja hazajött ebédelni, felébredt, de csöndben nézelődött és újra elaludt. Annyira szeretem benne, hogy nagyon tudja mit akar. Most már a száját is szorítja, ha elég volt a kajcsi, nem eszi túl magát, hogy aztán meg kijöjjön. Bence nem volt ilyen.

Bepa

Beni olyan formás szép baba.
cukkermáz

sziasztok,

Lina,
szépek vagytok :).

Lili,
Zsófi :(. Kapott valamilyen gyógyszert?

Ser,
Hanna nagyon édes, és milyen ügyes, hogy így viselte az utat. Nálatok ez az új divat, hogy minden hétvégén esküvőre mentek :lol: ? Mi nem megyünk mostanában.

Roz,
végre egy normális lépés a Fibernettől. Sajnos eddig nem sok ilyenről lehetett beszámolni. Hát így tényleg hosszú lesz a nyár... Kiváncsi vagyok hogy bírjátok majd. Én elég nehezen bírnám ki, hogy egész nyáron egyedül legyek a hárommal... La a kalappal előtted!

Bapa,
Beni gyönyörű. Azok a szemek... :).

Mi ma apák napjára megyünk az oviba, holnap meg Marcinak első iskolai szülői. Én jobban izgulok, mint ő :).
balim

Balim, télleg durva, de most szombaton lesz zsinórban a 4.esküvő,amire megyünk, de aztán semmi, legalábbis nem tudunk többről :lol: ! Apák napja, na ezt jól elfelejtettem már megint, na sütünk is estére vmit!

Bekopogtunk délelőtt a szomszédba, tényleg ittlaknak Sygék,ha minden igaz, ébredés után megyünk is az Arborétumba-csak maradjon jó idő!

Cukker, kedves vagy! Állítólag Apukám száját örökölte :lol: ...

Lili, a közfürdőt-főleg mondjuk strandokat értett alatta a doki-nekünk is mondta, h ne erőltessük. De sztem egy ilyen Karos Spa nem közfürdő... :)

Kép
seriff

Szijjasztok!

Még változatlan állapotban.
Tegnap már tök jó fájásgörbéim voltak az nst papíron, meg este is igazán furcsákat éreztem, de nem fizikai fájdalom volt, csak olyan furi alhas mocorgás. A mai nst meg még ennyit sem mutatott. Csütörtökön megyek újra.
atinah

Latom mindenki utazgat meg nyaralgat, csak mi ülünk itthon :(
Na sebaj jovo hettol beindul az elet nalunk is minden hetvegere van valami program.. Mi nagyon imadunk menni , a gyerekek is.
Terveztuk, hogy megyunk a Balatonra, meg Malyiba a csaldi nyaraloba, de ilyen idoben, mint ami mostanaban van :cry: ugíohgy csak kisebb utakat tervezunk.

lili,
remelem Zsofi gyorsan jobban lesz. Mi sehol nem voltunk, megis osszeszedtunk valami hasmenest.... A hetvegenek ennek jegyeben telt :cry: De lassan kimaszunk belole. Egyebkent a furdozestol , minket is ovott a dokineni, pedig annyira imadjak!! Meg en is imadom a vizet. Ugy szertnem oket sokat pancsiztatni a nyaron. Mondjuk van egy felfujhatos medencenk, de az nem az igazi...

Cukker,
Ugyes vagy, hogy Bencet is sikerult lekotnod es Adri is jol elvolt, nehez lehet ket teljesen eltero koru gyerek igenyeit egyszerre kielegiteni. Adri ugyes :)

Roz,
Kitartas.... Biztos nem lesz konnyu, de te olyan ugyes anyuka vagy.
Biztos szepen eljatszanek majd egyutt. Az enyemek meg csak 1 evesek multak, de a csetepatek gyakoriak... Azt mondjak ez normalis testverek kozott, en ezzel nyugtatom magam.

Mar egyszer irtam, de megint felvetem, hogy lehetne egy piknikes tali az Arboretumban. Persze csak ha legalab olyan ido van mint ma. Ki csatlakozna szivesen?
mvirag

Sziasztok,
sokat írtatok, nem tudok mindenkinek válaszolni sajna, tanulnom kell....

Gyorsan:
Virág, 20-a után benne vagyunk a piknikes taliban!

Lili,
nem Te vagy a hibás! Ez nem erről szól, jót akartál Neki, ne okold magad, ok? Egyébként gyerekmedencébe én is vittem, viszem őket, mondjuk ahol felnőttek is voltak, oda csak 2 éves koruk után. Erre gondolt a doki? Antibiot kapott Zsófi?

Roz,
ha gondolod, jöhettek hozzánk, akár minden héten is, így tudtok Ti is szervezni, és állandóság lenne az életetekben. Autóval már tudsz mozogni? Kamilla is a héten van utoljára oviban, szept 5-ig semmi... Mondjuk mi legalább nagymamázunk néha, és nem vagyok egyedül. Úgy becsüllek, hogy ilyen ügyesen bírod!

Seriff,
nem Szegedre mentek esküvőre szombaton? Mi oda...

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok,
sokat írtatok, nem tudok mindenkinek válaszolni sajna, tanulnom kell....

Gyorsan:
Virág, 20-a után benne vagyunk a piknikes taliban!

Lili,
nem Te vagy a hibás! Ez nem erről szól, jót akartál Neki, ne okold magad, ok? Egyébként gyerekmedencébe én is vittem, viszem őket, mondjuk ahol felnőttek is voltak, oda csak 2 éves koruk után. Erre gondolt a doki? Antibiot kapott Zsófi?

Roz,
ha gondolod, jöhettek hozzánk, akár minden héten is, így tudtok Ti is szervezni, és állandóság lenne az életetekben. Autóval már tudsz mozogni? Kamilla is a héten van utoljára oviban, szept 5-ig semmi... Mondjuk mi legalább nagymamázunk néha, és nem vagyok egyedül. Úgy becsüllek, hogy ilyen ügyesen bírod!

Seriff,
nem Szegedre mentek esküvőre szombaton? Mi oda...

Kép

Kép
kobudo

Kapott egy vsomó mindent Zs. Antibiót, de ezt eltettem, majd akkor adom oda neki, ha belázasodik, fülcseppet, orrcseppet, és suspensio terpinit. Ez nem antibiotikum, ugye? Mert ezt adom neki. 1kávéskanállal kell.

Köszi, mindenki, már lenyugodtam..... :) Tudom, h. nem én vagyok a hibás....és olyan jó volt. :) Mint egy kis sziget. Tényleg szuper hely! :)
Kob, azt mondta a dnő, h. a meleg vízben terjednek a legjobban a bacik. És sok beteg gyerek fürdik, mert sok felelőtlen zülő van....erre értette. a hideg víz lenne jó, csak a picik ugye fáznának....
birolili

ez a nap is eltelik lassan :)
voltunk játszótéren de olyan pipa lettem ,hoyg haza is jöttünk egy kisfiu egyedül jött előszőr lelökte nikit a hintáról és azt mondta vissza sem engedlek mert ez az én hintám utánna meg letolta a nadrágját és lepisilte a csuszdát meg a padot mondom a csajoknak gyertek megyün kerre megszólalt a kissrác : igen menjetek mert ez az én jászóterem ... ugy meglepődőm az ilyeneken egy ártatlan gyerek hoyg lehet ilyen ....
egyébként jól telt a mai nap sokat segittek a csajok aranyossak voltak csak a szita agyamml elfeljttem hoyg holnap EEG és most igy hirteln alig találtam valkit a kicsik mellé
anyut kiengetdték de még 6 HÉTIG kell feküdni addig én főzők nekik is anyunak külön pároltakat mert diétázni a is kell nem ehet oljakat meg tojást meg egy csomo mindent ( tök jó .. :( :? )

seriff
kérdezted multkor igen itt történt a megyeiben
hu ezek az esküvök jóóó kis bulik :lol: na meg jó kis lééé költés is :lol: Hanna birja az ilyeneket ?Ha elalszik akkor elmetek eludni vagy.hagyjátok addg táncizni mulatni amig ő szertné ?
sikerült a csajokat szinkronba hozni ? voltatok az albarétumban ?
Leo jobban van ? és sygék ? betegség ? házikó ,pakolás halad ?

kob .
aranyos vagy:)
mostmár mondom majd t.nek hoyg tankolja fel a kocsi és álljon ki vele kicsit gyakorlok :D mert a tolatás pl . abszolut nem megy még mindig hát igen 4 éve nem vezettem ...
és elég vacakul megy most :oops: :roll:
jó lenne nálunk is valmi jó kis megbízható nagyi pótlék :D
anyu még 6 hétig fekszik addig biztos nem leszünk ott vagy csak ugy hoyg én is ott vagyok
anyos meg max nikit viszi el 1 éjszakára

mvirág
aranyos vagy hogy bíztatsz :) el tudom képzelni neked is milyen nehéz lehet sokszor . nálunk elég nagy viták vannak a csajok között adri olyan kis rombolo niki szépen berendzi a babáhazt ő meg szétsszedi persz hoyg öszevesznek :(
ma miko mentünk a játszóra akkor meg niki játszott az uralkodót mindig löktöste adri motorját meg direkt ráment a kerekére 2 szer el is esett adri motorral ....

megyek megágyazok mert adri nagyon elfáradt ma :)
holnap du szertném öket kivinni a vadasparkba persze ha csak nem eik és nikink is lesz kedve még az orvososdi után mászkálni....
roz23

Seriff,
de jó nektek, ennyi esküvő... pont tegnap mondtam, hogy igazán lehetne valami esküvő, hogy Lili még egyszer felvehesse a keresztelős ruciját. Tényleg annyira csini volt benne, olyan pelenkavillantós :D

http://fototar.t-online.hu/media/medial ... um=1778644

Ide feltöltöttem a többi keresztelős képet is.

Tényleg, mához három hétre megyünk Balatonra. Oda be lehet vinni Lilit, vagy megfázik? Az az igazság, hogy úgy vesszük észre, hogy nagyon mindegy neki, hogy hideg, vagy meleg a víz pl. babaúszáson, pancsizáskor, nem zavara, ugyanúgy a kajánál, ha hideg, ha forró, ugyanúgy megeszi.

Lili,
ne aggódj a megfázáson, változtatni úgysem tudsz rajta, és még csomó ilyen lesz. Mi most épp hasmenéssel küzdünk, és fogalmam sincs mitől, mert látszólag semmi baja Lilinek, rosszalkodik, eszik, vidám..., nekem ez a legnagyobb aggályom, hogy nem szeretem orvoshoz vinni, mikor látszólag semmi baja, nehogy ott kapjon el valami betegséget.

Roz,
ez a játszótér dolog... érdekes. Bár ahova járunk úszni-tornázni, ott a tulaj kisfia olyan, hogy gyepálja a többi gyereket, pedig van vagy két éves. Liliről is letépte a sapkát, mikor aludt, és büszkén újságolta az apjának, hogy bántotta a babát. Ezen már annyit gondolkodtam, hogy a legnagyobb bűnöző is biztos nagyon aranyos kisbaba volt, mikor megszületett, akkor hol vagy mivel rontja el az ember, vagy hogy működik ez a dolog.

iwiw meghívó továbbra sem kell senkinek, mert akkor elosztogatom :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina

mekem jöhet meghívó!! köszi :)
roz23

Sziasztok!

Kob, nem, most Királyrétre megyünk esküvőre, Szegeden a múlt héten voltunk :) . Akkor még csak pár napja járt Hanna, és "csak" hamarabb akart gartulálni az ifjú párnak, kb az első percben :lol: .

Mvirág, piknikes tali ok, csak lenne jó idő!(Benit én kérdeztem :) )

Lili, Zsófi jobban van?Terpinhydrát, nem antibiotikum.

Lina, hasmenés elmúlt? Lehet,h jön Lili foga, olyankor is előfordul(meg ugye arra minden ráfogható :wink: ). Mi sajna nem tudtuk csinibini ruciját ráadni Hannára,annyira hideg volt. Élő vízbe- bár én az Adriát kérdeztem, de a doki a válaszában azt mondta, "az élő víznem érdekes"-sztem vihetitek, bár ha ilyen idő marad,nem tudom hogy melegszik fel a Balaton. Vasárnap lementünk a partra, de iszonyatos szél volt, óriási hullámok, vmilyen sportág-nem jöttünk rá, h melyik-képviselői,ott melegítettek, de sztem simán belefagytak.

Ha jól számolom, Nanáék már túl vannak az első otthoni éjszakán.

Roz, ja, nem semmi pénzbe kerül ez a 4 esküvő.Az első itt Kméten volt, egy kerti party, az du 4kor kezdődött, 8előtt pár perccel eljöttünk,mert Hanna már kezdett nyűglődni. A második Szegeden, ott csak az esküvőn voltunk, nem válalltuk be az este 8kor kezdődő vigasságot. A harmadik most Nagykanizsán, elutaztunk már pénteken, szombaton délelőtt pihentünk, délben-ez már lassan 1 hónapja így megy-aludt Hannácska majd 2órát, 2-re mentünk a lányos házhoz, menet, templom, stb...a vacsi 6kor kezdődött, felváltva ettünk Apával, a másikunk meg járó Hannát kísérgette, akkor is 8-ig bírta, visszamentünk a szállásra, megfürdettük, Apa visszament a buliba,mi meg lefeküdtünk. Most meg ott lesz a lagzi,ahol a szállás, úgyhogy lehet, h viszünk bébifoont,aztán ha lefektettem, még én is visszamegyek egy kicsit. Szóval,nagyjából hagyjuk addig mulatni amíg akar, de ez eddig 8-ig tartott aztán kidőlt :D .
Voltunk igen hintázni, bár mikor átkopogtunk Leo épp aludt, de felébredt,és elmentünk. Ő jobban van, Sygnek csak a hangján hallani, de Robi épp dokinál volt.
Kép

Kép
seriff

sziasztok
Tök jók a babás képek! :D

Paradicsom mikortól adható? ez egy kicsit megkavart. Néhol azt olvasom, hogy csak 1 éves kor után szabad. Bébiételben pedig már van 4 hónapos kortol is...Most akkor hogyisvanez?
Nincs vkinek vmilyen táblázata mit mikortól lehet bevezetni?
köszi
quill

Quill,
eléggé allergizálhat a paradicsom, Kamillának is kicsapta a szája szélét, és akkor csak 8-9 hós korában adtam először, ezért utána csak 1,5 éves kora körül kapott megint. A bébiételeken szerintem sokszor vannak butaságok, így ne azt vedd alapul, én még nem adtam Emesének, majd talán 1 éves kora után megpróbálom. Egyébként a Kismama naptárjánal a hátuéjűn van egy jó kis táblázat, hogy mikortól mit lehet adni, talán fent van a honlapon is.
Hogy állsz a vizsgáiddal?

Kép

Kép
kobudo

Quill,
Nálunk a paradicsom Panka fenekét csapta ki, ha parit kapott olyan piros lett a popsi, hogy csak na :( Olyan 9 honaposan probaltam ujra, es heba hoba kapnak konzerv paradicsombol keszult paradicsomos husgombocot, de nyers parit meg nem. Majd juliusba probalom a szabadfoldi paradicsomot. (Addigra mar majdnem masfel evesek lesznek.)

Mrege,
Jartok meg uszizni?

Lili,
Gyorsan rendbe jon a kileany, ne aggodj. A fulet figyeld, mert az alattomos tud lenni. Figyeld hogy nincs -e hoemelkedese.
Mi mostanaban a furdeshez is bekenjuk a fuluket babaolajjal kivulrol, mert allitoleg igy kevesbe folyik bele a viz, mert lepereg. Nalunk a furdes ugy nez ki, hogy minden plafonig vizes, es tobbet vannak a viz alatt mint felett :) Esetleg a fulbekenes jo otlet lehet akkor is ha strandolni megy a babakkal az ember. Nekunk a fuleszeten javasoltak.

Seriff,
Jo a foto a kalaposokrol.... Hol vannak fotozva ezek a klassz hintak?

Roz,
Nekem nem olyan nehez, mert sok a segitsegem... Oszinten csodallak, hogy ilyen ugyesen rendezed a gyerekeket. vagj bele a vezetesbe. En hat evig nem vezettem, de most en is ujra vezetek, mert muszaly! Nehez volt elkezdeni...
mvirag

Mvirág, ez az Arborétum játszótere,mi is tegnap voltunk először, Syg azt mondja ez a régi hinta,mellette még néhány régi fa játék(csúszda,lovacska,homokozó)van,és jónéhány új is, még rendes hinta, ilyen bébihinta is.

Quill,paradicsomtól nálunk is a popó pirosodott ki.

Roz,mi volt az EEG-n?Más vizsgálat is volt?

Lili, hogy van Zsófi?

Kép
seriff

Ser, köszi, már jobban van, igaz, ma is sokat alszik. De láza nincs. Bágyadtabb, anyukám is látta rajta. Bár az ásványvizes üveggel harcolt rendesen. :) Még nem a régi Zsófi. :)
De az előnye megvan, hoyg ennyit alszik, kitakarítottam. :D :) Annyira örültem. Mert ha ébren van, el sem mozdulhatok mellőle.

Roz, a jászótéri sztorihoz akartam még írni, hogy olyan brutális amit írtál! Nem akarom én sem elhinni hogy vannak ilyen gyerekek....pedig vannak. :(

Virág, köszi, majd kipróbáljuk legközelebb, ha megyünk. :) Én is olvastam vhol ezt a beolajozást.

Képzeljétek pár héten belül kapunk Zsófival klassz járgányt. Én biciklit, ő pedig gyerekülést hozzá. :) Már nagyon várom, tudunk tekerni a városba. :) van valakinek közületek gyerekülése biciklihez? Milyet érdemes venni? Én az okBaby ülését néztem ki, sztem jó, mert dönthető is.
birolili

Még vmit meg akartam veletek osztani:
www.babakozelben.hu
Hallottatok már erről a kengururól? Sztem nagyon jó lehet.
birolili

sziasztok
köszi a paradicsomos válaszokat
Úgy néz ki későn néztem utána. Már adtam a Zsombinak paradicsomot. :( De szombaton adtam neki először és utána mindennap többet.Nincs rajta semmi pirosodás. Akkor azt jelenti hogy semmi baja tőle? Egy kicsit megijedtem. :shock:
Ha valakinek lenne sz.gépen táblázata vagy vmi ilyesmi nagyon megköszönném. A kismama oldalon kerestem, de nem találtam.

Kob
Még egy vizsgám van. Amin már túl kellett volna, hogy essek. Múlt hét szombatra volt a vizsgaidőpont. Csak a kedves "tanárnéni" elfelejtett szólni, hogy egy héttel elhalasztotta! Így feleslegesen utaztam le Szegedre. Most szombaton mehetek megint! Pedig már írhatnám a szakdogát...! :)
Te hogy állsz?

Lili
Zsófinak jobbulást!

Roz
Kezdj csak el vezetni. Én is szüneteltettem vagy 8 évig...Aztán pár éve elkezdtem..de egyátalán nem bánom! :) Nagyon soxor szükség van rá!
quill

Lili,

nekünk van Kamillának, szereti nagyon, csak sajnos én nem tudok vele menni, nem bírja a térdem a tekerést :( Egy tök egyszerű van, nem dönthető, de nagyon kényelmes. Mi úgy kezdtük a bicajozást vele, hogy rögtön bukósisakot adtunk rá, így ezzel most már nem kell harcolni.

Quill,
még két vizsgám van hátra, kettő már megvan. Táblázatom papíron van, gépen nem tudok küldeni.

Megyünk tanévzáróra :)

Kép

Kép
kobudo

Zsófinak jobbulást kívánok!

Ser

Nagyon ügyik a csajok a hintában.

Mvirág

Én is benne vagyok az Arborétumban egy talira.

Roz

Én is nagyon kiakadok az ilyen gyerekektől és sajna nem nagyon ők tehetnek róla, hogy így viselkednek, mégis nem fogják őket így szeretni. Múltkor mi találkoztunk a főtéren egy rossz hisztis, elkényeztetett kislánnyal. Mindenkihez odarohant, és, ami megtetszett neki, azt elszedte. Alig tudtam Adri cumisüvegét visszavenni. Az anyja meg csak röhögött és tipegett utána tűsarkúban, mini szoknyában marha barnán.

Quill

Azt hiszem te írtad, h Zsombinak nem kellett a cici. Most Adri csinálja 3 napja azt, h, ha éhes, akkor ordít és csak üvegből fogadja el.

Ma itt volt nálunk Lili baba. Nagyon örültem neki, jól elszaladt az idő. Lili már majdnem mászik. Adrinak is tetszett a barátnő, amíg meg nem szólalt Lili, nem tudom miért. Akkor mindig elsírta magát. Görbült a szája. :)

Ezt a csúnya időt. Azt hiszem kis Botond sem veszi még fel egy ideig a napozókat. :cry:
cukkermáz

sziasztok :)

seriff :)
nagyon aranyossak a csajok :) sygéknek jobbulást :)
ééédes lehet hannci ahogy mászkál a násznép között :) a hangos zene nem zavarja ?
EEG megvolt 2 hét mulva postán küldik az eredményt nagyon ügyes volt acsajom mert most "dolgoznia" is kellet sóhajtozni strobozkóp vagy nem tudom hoyg hivják másként az a folyamatos erős fényt ami villogazzal villogtaták meg néha meg végig szemet becsukva kellet pihennie. Nagyon meglepődtem ugy fejlődik az izsáki úti kórház is :) ezt a büfét sem láttammég :) meg az eeg szobát is felujjították egy relax fotelban ült niki amineka feje és lába dönthető volt és távirányitóval lehetett mozgatni nagyon szuper volt és tetszett neki hoyg milyen nagy fotelban ülhet

kob
:oops: :? :lol: képzeld megprobáltam kitolatni letört a jobb oldali tükör szerncsére t. nem szólt semmit merta multkor ő is így járt aniyra keskeny a kijáró
de ez amit mondtál nagyon jóóóó ötlet :) csajok naggyon élveznék :)
milyen volt az évzáró ?
kamilla verselt ?? nálunk nikinél a szokásos sirás volt az évzáron :( egyszerűen lámpalázas a drágám bezzeg hazafelé meg itthon már kb .200* hallotuk a házikós mondokát :lol:

sam ???

nana
nemsokára hazajöhettek vagy már itthon is vagytok ???

lili
örülök hoyg jobban vagytok :)
remélem a lelki világod is rendbejött :) üléshuzat ?

quill
ilyenkor nem hívod fel a sulit hoyg menj e vizsgázni ? jó kis távolság azért szeged :(
de lagalább még tanulhattál rá :)
paradicsoom nálunk is nagyon -nagyon piros fenékkel járt sőt adrikának a gyomrát is felkeverte nagyon minidg sokat csórézott töle olyan savasat

virág
szerintem is nagyon szupi a alberéumi játszó még ákinak való is van 2 homokózó van van nagyobbaknak való szuper tornázós kapaszkodós mászoka meg egy csomo csúszda
probáljátok ki ha végre vissza szokok a veztésre mindig ott leszün k :D

athina ????

lina
kösszi a meghívot :) a képek szuperek :)
szép volt lili és látom kakilt is :lol: :lol: :lol:
leirnád hoyg nagyjából hol van az origon ez progi hova lépjek be olyan béna vagyok nem találom :oops: kössszi :)

annyira utálom ezt az időt bár nem tételnkedtünk ma sem itthon sóliszt gyurmát gyrtottam ésazzal játszottak több mint 1 órát még áki is gyurmázott és vágta és dolgozottt annyira ügyi volt :)
és be sem kapta :)
majd leöltöm a képeket és megmutatom :)
roz23

cukker
Igen én írtam. Nekem valszeg a "nagylányságom" miatt volt az egész! Én Zsombi 6 hetes korától "kínlódtam" vele. Volt kisebb nagyobb megszakításokkal. Aztán májusban már időre jött. Ekkortól kezdve Zsombinak sajnos egyátalán nem kellett a cici, bár abban a pillanatban ahogy megjött mindjárt felére is csökkent a tejcsi. Sajnos már nem is kap anyatejet. Így szegénykém mindjárt meg is fázott. Remélem gyorsan felépül az immunrendszere!
Remélem Nálad nem lesz "hosszútávú" és Adrinak újra kelleni fog a cici! Légy kitartó!

Lili olyan kis ügyes. Eddig úgy történt, hogy Lili elkezdett vmit azt Zsombi kb 1 hónapra rá csinálta. :)Tehát, ha Lili már lassan mászik...akkor Zsombi is hamarosan fog! :) Na ennyit az eszmefuttatásról!
Amúgy olyan aranyosan emelgeti a kis popóját...és milyen mérges lesz mikor nem tud előre menni! :) szegény még nem tudja hogy a kezeit is használnia kéne! :)bár mutatom Neki! :D

Na megyünk uzsizni! :)
quill

Köszönjük a jobbulós kívánságokat! Már kezd olyan lenni, mint 3nappal ez előtt. :)

Kob, akkor adjak én is rá már most ilyen "kicsin" sisakot? Szerinted kell?

Lányok, túrót, sajtot adjak Zsófinak 1éves kora előtt? A Kismama már írja, hogy szabad. ÉS a védőnő is tanácsolta.

Nem is meséltem, hogy Zsófi végre eszik főzeléket! :) :D Nagyon örültem. De nem a Hippeset, hanem a Kecskemétit. Az nagyon ízlett neki. Győztem kanalazni.

Ser és Syg, nagyon szépek a lányok! Milyen jó, hogy így összetalálkoztatok itt a neten. :) És szomszédok is lettetek. :) :D
birolili

Roz, gyerekülés már a helyén van az autóban. :) A huzatból szépen kijött a penész. Egyszer átmostam a mi mosóporunkkal, aztán átmostam Zsófi mosoporával. És így szép lett. Már ha lehet szépnek nevezni...egy kicsit kiszívta a nap a huzat színét, de tökéletes így is. Mert a váza az olyan, mintha új lenne....Zsófi már aludt is benne egyet. Az autóban mindig elalszik. :)
birolili

Atinah??????
birolili

Quill,
Lili is evett paradicsomot, de semmi baja nem lett tőle. Ivott paradicsomlét, Kecskemétit, meg a paradicsomos krumpli, szintén kecskeméti bébiétel a sláger. Na olyat evett már csirkehusival is.

Roz,
küldetek neked a Szlávával olyan progit e-mailben, és akkor nem kell keresni, jó?

Nálunk újra hasmenés, az orvos azt mondta kijön, de még nem ért ide. Azért remélem jön, mert nincs kedvem holnap három órát beteg gyerekek közt ücsörögni Lilivel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina :)
kössszi :)
roz23

Sziasztok!!

Végre megérkeztem én is.

NANA!!! AZT KÍVÁNOM LEGYETEK NAGYON BOLDOGOK, SOK-SOK EGÉSZSÉGET, MEG TEJCSIKÉT.

Lili!
Tündéri a pici lánykád. Akkora nagy már pedig még ő is most született.
Ha nem kell senkinek akkor én szivesen fogadom a meghívót.

Nagyon szuper volt a koncert szombaton.
Pláne az benne hogy apósék nem jöttek hanem unokáztak és évek óta először kettesben mentünk apával este valahová.
Délután indultunk még csavarogtunk Pesten.
Este a kisstadion körül belefutottunk az UTE szurkolókba, a másik utcában meg a Dózsába.
Nem mondom milyen jó hogy pár méterrel odébb jártunk amikor találkoztak.
Előttünk verték az embereket, rongálták az autókat.
Szívem szerint szóltam volna hogy ennyi az inteligencia szintje mint amit csinál..de nem akartam én is kapni.

A koncert bejáratánál elkobozták az esernyőmet, mivel baleset veszélyes. Persze a kisstadion nyitott, és fél nyolckor már csepergett az eső.
Mivel a lelátó tömve volt lenn a szimpad előtt meg alig voltak, apával feldobtuk a tutyit és irány a szimpad elé.
Volt egy órás Roy és Ádám....és utána az Omega.
Igaz két órát álltunk a szakadó esőben de fantasztikusan jó volt.
Mivel az eső miatt minden ember fenn volt rögtön a szimpad előtt álltunk...Mindenem csurom víz lett de megérte mert leírhatatlan volt. Apával imádjuk az Omegát és ez olyan szuper közös emlék.
Tőserdőből vasárnapra nem lett semmi az idő miattés estére egy kicsit belázasodtam.
Szerencsére hétfőn már semmi baj nem volt.

És ami nagyon fura Hanna itthon felébred éjszaka. A mamáéknál olyan szépen átaludta az éjszakát hogy csak na.

Roz!
Bogi is mától itthon van szüneten és én is abban a cipőben járok hogy mivel fogom lekötni egész nyáron.

Nem tud valaki olyan helyet ahol megtanítják lovagolni?

Mennem kell baba felébredt.
Jó éjt!
samchee

Bocsi!
Az előbb nem Lili akartam írni hanem Linát.

Bocsi még egyszer
samchee

Sam,
értettem ám. Szerintem még van egy meghívóm, holnap majd megkeresem a régi regisztrációmat, és akkor küldöm.
Anno a tesómat a Csinos farmon tanították lovagolni, én is voltam ott még jó pár éve. A tesóm pont hétfőn mondta, hogy újra volt.

Roz,
ment a mail.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, nem is írtam:
Volt az orvos, egy órán át itt volt, teljesen barátilag, semmi anyagi vonzata... Nagyon átvizsgálta Lilit, holnap küldet székletmintát az ÁNTSZ-be. Azt mondta, valószínűleg valami banális vírusfertőzés, és nem is fog kiderülni, hogy a több 1000 féléből melyik, de azt a néhányat, amit igazán komolyan kell venni, azt ki akarja záratni.

Lányok,
megyünk szombaton Ausztriába SCS-be. Toysrus, Babyone. Nézzünk valakinek valamit. Én most néztem ki az autósülésünket, 7000 Ft-tal olcsóbb talppal együtt, mint az Interstore-n talp nélkül, és még tartozék a nyári huzat, a játéktálca meg a fejszűkítő, amit itt még plusz 16-ért lehetne megrendelni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Halihó Lányok!

Nagyon aranyosak a gyerkőceitek. Remélem a betegeskedők jobban vannak már.

Mi még mindig egyben! Brühühű!
Már kezdek majrézni, remélem nincs semmi probléma a kisasszonnyal, csak jól el van számolva az idő.
Most megyek megint nst-re 9.40-re, remélem tud majd mondani valamit a doki, mert tényleg aggódom.
atinah

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?