Sziasztok!
Köszönöm szépen az sms-eket, de sajnos itthon hagytam a telefonomat

, így ma láttam csak, hogy írtatok. De nagyon szépen köszönöm Lina, és Roz!
GRATULÁLUNK NANA ÉS BOTOND!!!!!!!!!! Annyira éreztem, hogy a hétvégére meg fog születni Botond!
Nagyon jó volt Zalakaroson, és csak mindenkinek ajánlani tudom. A pici babákkal is nagyon jól el lehetett lenni. Rengetegen voltak most a hoszzú hétvégére, de a szálloda olyan nagy, hogy észre sem lehetett venni. Zsófi nagyon ügyes volt, és nagyon nagyon jó baba volt. Egy szavunk nem lehet rá. Igaz, olyannyira megszokta, hogy örökké körülötte forgott a világ, hogy most nem tdjuk letenni. Apa rengeteget játszott vele, anya is, fürödtünk, játszottunk, és azt nagyon élvezte Őnagysága.

Majd elég lesz visszaszoktatni a hétköznapokba. Nagyon imádott pancsizni. A vizet csak úgy csapkodta. A medence oldalán lévő köveknek egyfolytában csak beszélt. És barátkozott is sok kisgyerekkel.

A reggeli és az ebéd bőséges volt, igaz, 1,5 óráig tartott Zsófival.

de nagyon sokféle finomságból lehetett válsztani.

A Norbi Update szerint tudtam étkezni.......
Lina, ne aggódja keresztelő miatt, ha már ekkorára sikeredett, akkor ekkora lesz! És csak a lányoddal törődj, akkor minden jó lesz.

Szerintem jó lesz, meglátod!
Syg, sokat gondolkodtam azon, amiket írtál (tegnap elolvastalak benneteket Zalakaroson, csak írni nem tudtam) és hát nem lettem nyugodtabb. Mindig úgy gondoltam, hogy inkább nem szólok, legyen béke, mert férjem nem fog szólni, az tuti.....
De ma is még hazafelé bementünk, és anyósom megint alakított. Miért nem tudja elfogadni, hogy én nevelem Zsófit, és hogy igenis felnőtt emberek vagyunk a férjemmel????? Úgy kezel mindig mint vmi gyereket. De megmondtam gabinak, hogy addig fog így viselkedni anyós, ameddig ő nem mondja meg neki, mert őt azért csak tiszteli, hisz a fia.....hát erre nem mondott semmit.....lehet, nem akart már vitatkozni ezen.... na mindegy. Csak szar, hogy nem lehet egymással békében élni.....miért kell örökké az ellenkezőjét tenni annak, amit én szeretnék?.....
Na, nem is mondok semmit tovább. Ser, én vhol megértelek, ha Te is ilyen vagy, mint én. Az ember inkább békét akar, nem harcot.
Ennyi ragadt meg most, de majd még jövök.
Kicsit fáradt vagyok, Zsófi pedig egyfolytában nyüszög.