A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Nyúlné!
Mi igyekszünk nagyon a gyógyulással, remélem nem jön közbe újabb betegség. :(
Én is nagyon várom, hogy talizzunk, már elegem van az itthon levésből!
Gabi öccsét műtötték, ezért mostanában nem tudnak a fiúk menni "anyóshoz" (tudod, nem szeretem ezt a szót :) ).
Nagyi a telken van, így a MANO napok is elmaradnak, nem viszi el Nolcsit.
Anyukámék Rómában vannak, szóval segítség nincs. Jó lenne már kimozdulni.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Prüntyi :D :D :D :D :D :D
:wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi,
:(
jó fáradt lehetsz akkor!szegény!
akkor sok-sok gyógypuszi!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Elsőzör is óriási gratula Davallianak!!!:)

Ancsi!:)
Hú tényleg bevállalós anyukád van.
Neked meg bizti fog nagyon hiányozni, dehát értetek is teszi:)

Mi jól vagyunk, Lívinek kibújt már az egyik felső foga is és nem is nyűgös.

Rájöttem, hogy Lívinek nagyon magas a fájdalomküszöbe!!!

Soha nem volt(lekopogom) eddig gond sem oltásnál, sem fogzásnál.

Talán egy nagyon picit nyűgibb, de még ez is semmi, más örülne ha ilyne lenne mindig a gyereke.

Úgy , hogy büszke vagyok ám rá nagyon!!!!

Ja és (ezt is lekopogom) eddig 1x volt 2 napig náthás, csak folyt az orra.

Úgy hogy ő tápszeres és mégis iszonyatosan erős kisbaba!!!!

Ennyit a szoptatott babák kontra tápszeres babák ellenállóképességéről, egy baromság szerintem!

Amúgy egyik rokon baba 1 éves elmúlt és már vagy 5 x volt beteg pedig még mindig szopik.....

Na mindeg nem akarom borzolni a kedélyeket ezzel.:)

Babócák aranyosak nagyon!!!

Ja és Lívike is anyás, de nem vészes egyelőre.

Szép napot mindenkinek!!!!

Mea
mea

Beteg babócáknak meg jobbulást!!!!
Fáradt anyukáknak meg pihizést!!!!

Mea
mea

Sziasztok!

Remélem néhányan jöttök a talira. Eddig 4 v 5 ember mondta le.
Pedig a lányom is alkotott, teszek fel róla képet.

Néhány kép még rólunk és a paciról amit hétvégén fotóztunk.

Kép Ivett alkotta a babatalira. Kép Kukorica Kép Uncsitesó Kép egy gyönyörű paci Kép Tesó szobájában rámolunk és örömködünk

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Prüntyi, annyira édes Tüncsi :D

A rámolás nálunk is működik. Tegnap apa felrakta a gyerekzárakata szobában,mert Kincsike nyitogatta az ajtókat.
igaz még nem pakolt a szekrényekből ki, mint anno a nővére.

Lánykám bealudt, még mindig pizsiben, de ígykipihent lesz a talira. :)

Barbi, remélem mihamarabb ok lesz minden és valamelyik talin összefutunk.

Itt megint szomorú az idő, sehol sincs a napocska.
Hétvégére állítólag jóidőt ígér.

No tevékenykedem egy kicsit.

pusz mindenkinek

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kriszta, köszi:) Sajna nem tudunk menni a talira...csomó rohangálni valónk van :(

Kép

Kép
prüntyi

Lilinek nem jutott eszébe egy szó:
tudod, aza hely, ahol a ruhák várakoznak, hogy kimossuk őket.
(megfejtéseket a kiadóba kérjük)

Kicsit izgulok, mert ma adtuk le a pisjét (János kórház elfogadta), délután van eredmény.

Andris nem hízott egy hónap alatt szinte semmit (1 dekát). Azzal bíztatom magam, hogy most kezdett el igazán kúszni-mozogni, biztos ledolgozta. Amúgy iszonyú erős és vidám, biztos máshogy nézne ki, ha baja lenne.
Ja és most meg volt elégedve a súlyával a védőnő! :shock: :lol:

Úgy érzem, a második foga hegye is kezd kibukkanni!

Prüntyi!
Rongyász :lol: Egy női hölgynek kell is!!!
Duplaujjszopi :D :D

Kriszta!
Nagyon édes Kincsi! :D
Sajnálom, hogy nem tudunk menni, egy kicsit messze vagytok :( .
Ez a tál süti aztán végképp nagyon csábító pedig!!! :D

Mea!
Büszke is lehetsz Livire. Én is csak három hónapos koromig szopiztam, aztán majd vaslapáttal kell agyonütni (remélem :lol: ).
Sok múlik a géneken. Meg azon, hogy az erősebb nemhez tartozunk.
De azért hadd jegyezzem meg, hogy Lili is kétéves korában volt beteg először, mert nem volt tesó, aki hazahordja a bacikat :? .

Na megyünk, kúszunk, hogy megint becsusszanjon egy délutáni alvás :D .

ayse

Zsteri!
Lujzi nagyon cuki!!! :D :D :D
Jó a frizkó!!!

ayse

Ayse!:)

Köszi:)
Szerintem is később lesz betegesebb mint most mert tényleg nincs olyan sokat gyerekek között még.

Bkriszta!

Ivett nagyon ügyes!!!:)
Gratulálok neki:)
Kincső meg nagyon ari:)

Puszi![[/b]

Mea
mea

Sziasztok!

Először is Davallia :) !!!
Nagy-nagy gratula a Pocaklakóhoz!!!
Vigyázz Magatokra, és pihizz, amennyit csak tudsz!!!

Benianyu, Andi, Zsóf, Barbi, And, Ayse, Juci, Kriszta köszönjük a bókokat!!!

Andi!
De aranyos vagy :) ! Ezt spec. még senkitől sem hallottam, de nagyon jól esik :D !
Ölembe felkéredzkedős, odakuporodós édibédi Bébike nálunk is bejátszik :) ! S per pillanat most Ő is úgy gondolja, hogy csak ANYA van a világon (na jó, estefelé azért Apa is :) )
Most volt itt a védőnő, de szinte Őt is elzavarta :oops: :) :oops: ! Mondjuk szerencsére Neki nem kellett magyarázkodnom.

Benianyu!
Nagyon helyesek a Fiúk :) :) a hintázós képeken. Azért Neked Beni nagy segítség Dani "pesztrálásában", ugye?

And!
De jó, hogy voltatok moziban és még a pancsizásra is jutott idő :) :) :) !!! Gondolom Rátok is fért :D !

Hari!
De jó, hogy ilyen jó hírekkel tudsz szolgálni :) !
Továbbra is vigyázz Magadra! Egyél, igyál, aludj rendesen!!!

Ayse!
Gratula Andris kúszásához :) :) :) !
Hipp-hipp hurrá, A SOVÁNY FIÚCSKA RÁKAPOTT A KAJCSI ÍZÉRE :) :) :) !!!
Oltás-projekt :( :( :( !
7végi program, alvás :) :) :) !!!

Prüntyi!
Pakolós Tüncsike nagyon édes :) :) :) !
Dupla-ujjszopi :lol: :lol: :lol: !

Mea!
Gratula Livi újabb fogacskájához :) ! De jó, hogy ilyen jól viseli :) !!!

Zsteri
Úgy tűnik Lujzi baba elégedett az új frizurájával :) :) !

Kriszta!
Ivi milyen aranyos, hogy Ő is készül a vendégfogadásra :) !
Sajnálom, hogy mi sem tudtunk most menni :( , de remélem majd legközelebb sikerül.
Édes, fürtos Kincsi rámolás közben nagyon huncutul vigyorog :) :) :) !
Irigykedem a pacis :) hétvége miatt. Már én is úgy lovagolnék újra!
Jó bulizást Nektek :) ! Aztán majd kérünk képeket!!!

Beteg Babáknak-Mamáknak jobbulást!
C.

KépKép
cinka

Jucc!
Jobbulást kívánok Neked!!!

ayse

Cinka!
Ari vagy!
Andris még seholsincs Rékádhoz képest a kajcsiban.
Most bepróbálkozom a krumplival lágyított brokkolival, hátha...
ayse

Sziasztok!

Mi is nagyon gratulálunk Davallianak a pocaklakóhoz!

Mikor Bogi megszületett én is kis korkülönbséget szerettem volna, kiindulva abból, hogy a hugom és köztem 15 hónap van, és mindig olyanok voltunk (a mai napig így van) mint két jó barát, mindig is őt tartottam a legjobb barátnőmnek is, mindent megbeszéltünk egymással. De most már szeretnék 2-2,5 évet, hogy mire jön a kistesó Bogi oviba menjen. A párom és a bátyja között pedig csak 12,5 hónap van!

Hétvégén anyukáméknál voltunk, tegnap pedig visszaolvastam.

Minden baba nagyon szép és ügyi. Majd én is teszek fel képet Bogiról.

Ayse!
Bogi is 8 és 9 hónaposan is 8600 gramm volt, de a doktor néni azt mondta nem baj. A mozgásfejlődése ebben az 1 hónapban sokat ugrott, megtanult négykézláb mászni és felülni. De azóta 2 hét alatt hízott 220 grammot.

Boginak kijött a negyedik foga is. Ez is alul. Felül meg még semmi.[/b]

Szilvi és Bogi

Kép
ssziszi82

A beteg babáknak és mamáknak mi is jobbulást kívánunk!

Szilvi és Bogi

Kép
ssziszi82

Sziszi!
Gratulálunk Boginak a fogacskákhoz! És várjuk a képeket!
A húgom és köztem két év négy hónap van (a másikkal 12 év), és őt is Boginak hívják!
Nálunk teljesen mindegy, hogy mi hogyan tervezünk, ezek a gyerekek abszolúte máskor jönnek (egészen pontosan éveket késnek). Biztos a papájukra ütnek, ő legendásan nagy késő. Lánykoromban Pesterzsébetről akkor indultam el a Belvárosi randevúra, amikorra meg volt beszélve és még így is én értem oda előbb!!!

Dálutáni szundikálás becsusszant, olyan jóóóóóóóóóóóóó volt!!!
Most megyünk Lilért és megfagyiztatjuk.

Ti meg ne pangjatok már! Sz.r az idő, tedssék irogatni és a nagyközönséget szórakoztatni!!!!

ayse

Ember tervez...

Még itthon dekkolunk, mert jött a NYÁRI zápor.:mrgreen:

Andrisnak a krumplis brokkoli sem csúszott. Egy hirtelen ötlettől vezéreltetve turmixoltam egy kis meggyet is a krumplival (hogy ne legyen olyan savanyú). Ettől egyenesen öklendezett. :(
Pedig szerintem jóízű volt mindkettő...

ayse

Boginak ma paradicsomos kelkáposzta főzeléket csináltam egy kis rizzsel. Nagyon szerette, de nekem szerencsém van, amit idáig adtam neki azt mindig megette. Mindegy neki csak sok legyen! :lol:
Kb. 2 kis üveges (190g) bébiétel adagnyit eszik meg. Mindig nagyon sokat eszik ebédre, uzsizni meg alig akar, de nem csodálkozom, hiszen délre annyit eszik mint egy rossz étvágyú felnőtt.

Szilvi és Bogi

Kép
ssziszi82

Sziszi!
Én meg hogy örülök, hogy az egy üvegnyi kaja lecsúszik Bendegúznak. :)
Mondjuk amit én főzök neki, azt ő is jobban szereti, mint a bolti babakajákat, de azokat is megeszi azért, bár a vége már inkább vakoláshoz hasonlít :lol: .

Ayse!
Cukkinit adtál már Andrisnak? Azt biztos szeretni fogja kis krumplival, hagymával. Bendegúz imádja.
Meggyel én nem próbálkoztam még, mert még a savanyú almára is fincsorog Bendegúz, mi lenne akkor a meggyel!! :roll: Szerintem kapnám az arcomba. :D

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sziasztok!

Kivagyok! :(
Vizsgázott a nővérem és megkért, hogy vigyázzak a legkisebb csemetéjére, aki 8hós.
Reggel 7.30 körül hozták és alig fél órája vitték el.
Nagyon édesek voltak együtt a gyerekek, de amikor egyszerre lettek álmosak és egyszerre kezdtek sírni, majdnem én is bőgtem!
Na mindegy, túl vagyunk ezen is. Most ebédeltem! :D
Nati 1 órája alszik, azok után, hogy napközben nem sikerült elaludnia szegénykémnek.

Ayse!
Randis sztorin jót nevettem! :lol:
Én annyira tudok haragudni a későkre! Nagyon bosszant! :(
De jó, hogy te ilyen jól viseled! :)
Most nagyon irigykedem a délutáni szundi miatt! :)

Mea!
Hagyjuk már ezt a szopi, kontra tápszer dolgot léccci! :)
Nati 10 hónapja szopizik és már egyszer :!: volt beteg!
Nem hinném, hogy csak ezen múlik, de hadd legyek már kicsit büszke arra, hogy ennyi ideig szoptathatom!
Sajnálom, hogy neked nem sikerült! De tényleg! :(

Kriszta!
Ivi nagyon guszta sütit sütött!! Hogy hívják?
Remélem jól sikerült a tali! Képeket kérünk szépen!!!!!!! :)

Megyek mosogatni! :(

Andi&Nati

KépKép
duda

Meg volt a tali 3-an voltunk, de nagyon jól éreztük magunkat.
Íme a képekből ízelítő. Kép Jó lenne elérni a sütt! Kép Jé, itt vannak a babák! Kép Biztos jó helyre jöttünk? Kép Anya, téged akarlak! Kép Biztosan tiszta a szőnyeg? Jobban szemügyre kell vennem. Kép Nem akarom! Kép No ide értem Kép Működik ez? Kép Engem se felejtsetek ki belőle!

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok.

Segitsetek már ezzel az iwiw-vel kapcsolatban.!
Hogy lehet megnézni pl. azt hogy Miskolcon kik az iwiw tagok?
Vagy nem is lehet megnézni csak ha beirok a keresésbe nevet??

Ebéd.
Melinek ma olyat csináltam,hogy felkockáztam krumplit,cukkinit,paradicsomot kicsit megsóztam reszeltem rá sajtot és az egészet becsomagoltam alufóliába és 30percig sütöttem légkeveréssel.Husi is mehet bele,de az nekem külön le van fagyasztva.Nagyon finom lett,be is vágta Melike mindet.
Próbáljátok ki!

ancsi26

Kép

Szilvi és Bogi

Kép
ssziszi82

Ő Bogi. Ő születésétől ilyen kis őszibarack fejű, most kezdett nagy iramban nőni a haja hátul.

Szilvi és Bogi

Kép
ssziszi82

Kép

Szilvi és Bogi

Kép
ssziszi82

Davallia
hatalmas gratula a zebrás teszthez :D
És tengermély tisztelet a bátorságod előtt. Én Kevin 1 év+3 hós koráig (azaz a minima 2 év korkülönbségig) kőkeményen és elszántan védekeztem. Az 1,5 év az már jó húzós. (Kevin és Tamó közt 2é+3h van és ez sem sétagalopp.)
Viszont nagyon klassz lesz mikor összenőnek.:)

Tamó 8 hós volt 2-án:) Néha így alszik be az ágyunkon:
Kép

Ha énekeljük neki a "Tapsi-tapsi mamának" kezdetű dalt, akkor tapsikol és vigyorog :D
Kép

...de azért a Kevinnel való pogácsasütés is jó móka :?
Kép

Read only üzemmódból üdvözeletem küldöm
p
penna

Beszéltem Annamamival telefonon.
Anyukájánál vannak "karanténban" 2 hete, mert Marci rózsahimlős lett. :cry: Már van 2 foga, továbbra is csak szopizni hajlandó. Ha minden jól megy, vasárnap este hazamehetnek.

Én ma voltam uh-n, 1cm-es a Kistesó. :wink:
Vendég

Duda!:)

Egyszóval sem írtam, hogy ne legyenek büszkék akik szoptatnak:)

Én csak azt írtam, hogy akik jönnek a nagy előnyökkel a tápszerekkel szemben, meg hogy immunrenszerük erősebb az anyatejeseknek stb. nagy baromságot beszélnek.
Mert rohadtul nem ettől függ, inkább a gének stb.

Ennyi:)

Mea
mea

Sziasztok!

Davailla!

Részemről is nagy-nagy gratula a legfrisebb pocaklakóhoz!!!!!

Nyúlné! Ill. , akinek már megvan a szupertitkos recept!

El tudnátok nekem is küldeni azt a bizonyos szuper-popsikrém receptet???
Kb. 4 napja nagyon piros Gergő popsija, sem a Neogranormon, sem pedig a Sudocreme nem segített.
Gyanítom, hogy a fogától lehet (bár kibújt már mindkettő), de szegényt nagyon sajnálom. Ráadásul elég híg a kakija mostanság, úgyhogy még az is rátesz egy lapáttal.

Szóval várnám a receptet (jobban mondva az összetevőket) erre a címre:

kuha@citromail.hu

Köszönöm szépen előre is!

Kép
kuha

Hello! :) :) :)

Davallia,
Én is gratulálok a csíkos teszthez!

Ayse,
Igazoltan voltunk távol délután, az Anyuéknál voltunk, ezért nem jöttem szórakoztatni. :)
A késős sztori jópofa, bár én nem bírom a későket.
Nálunk holnap lesz először brokkoli, kíváncsi vagyok, hogy Dani megeszi-e. Eddig a spenóton és a meggyen kívül mindent megevett.

Cinka,
Köszi, igen Beni elég nagy segítség tud lenni, ha neki is van kedve, leköti Danit, ha épp be kell fejeznem valamit.

Prüntyi,
Tündike nagyon aranyos. Két-ujj cumizás :) :) :)

Kriszta,
Sajnálom, hogy csak hárman voltatok a végén. Képek nagyon jók! :) Aranyos a három baba és így jó sok helyük volt kúszni-mászni. :) Kincső fürtjei annyira szépek! :)

Duda,
Nem lehetett ma egyszerű dolgod a két babával. Nem csoda, hogy fáradt vagy!
Egyszer én is elvállaltam ilyet, mikor Beni pici volt és hasonló élményben volt részem. Amikor mind a ketten egyszerre kezdtek el sírni, elővettem a videót és elkezdtem kamerázni. :)

Ssziszi,
Bogi nagyon édes kislány a kis őszibarack fejével. :)

Penna,
Tamó (nagyon tetszik a neve, nálunk is Tamara lett volna, ha lány) édesen alszik az ágyatokon. Beni is hasonlóan néz ki, mint Kevin, amikor együtt sütünk. :)

Tünde,
Gratula az 1 cm-is pocaklakóhoz! :) :) :) Kicsit irigyellek, én imádtam terhesnek lenni. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu, kezet rázhatunk, én se szeretem, ha vki késik, sőt, fel tudnék robbanni olyankor, ha 5 percnél többet kell várnom. Bár amióta Zita van, velem is megesik.
Én meg Téged irigyellek, hogy szerettél terhesnek lenni. zitával nagyon nem szerettem, Kistesóval még nem szeretek, eléggé bolygatja a gyomrom.

Ayse, Győrben szép idő volt, este volt 1 zápor.
Vendég

Tegnap Dani azzal szórakoztatott lefekvésnél, hogy mihelyst letettem és ő azonnal felállt az ágyában fülig érő szájjal. Ezt a kis mutatványát előadta legalább 10-15-ször. Mikor bementem, hogy újra lefektessem, olyan csibész módon vigyorgott, azt hittem megzabálom. Egy idő után bent maradtam, simogattam a hátát és mikor elkezdett emekedni, óvatosan visszanyomtam. Ott ültem mellette a kisszéken és majdnem előbb elaludtam, mint ő. Igaz, hogy már átalussza az éjszakákat, de a 1/4 6 - 1/2 6-os kelés elég fárasztó. :) :( :)

A másik, amit el akartam mesélni, kicsit kiakasztó. :cry:
Tegnap fagyiztunk az Anyuval. Az eladó csaj akart adni Daninak egy üres tölcsért. Nagyon kedvesen megköszöntem, de visszautasítottam, mivel Dani még nem eszik liszteset. Erre megkérdezte, hogy mennyi idős. Mikor kiderült, hogy lassan 8 hónapos, az eladó teljesen kiakadt, hogy ez hogy lehet, hogy még nem kap szegény tölcsért. Mondtam neki, hogy ajánlott később bevezetni a lisztes, tojásos ételeket, ez a tendencia. Erre ő teljesen kiakadt, hogy ez milyen hülyeség és a babapiskótára is rá van írva, hogy 6 hónapos kortól adható, mindig kitalálnak valami hülyeséget. Még neki állt feljebb, beszólt, hogy köszöni a kiokatatást. Pedig a bunkó stílusa ellenére teljesen nyugodtan reagáltam.
De még a végén nekem tesz jót, mert nem fogok menni oda többet fagyizni, ennyivel is kevesebbet eszem. :)

benianyu

Zita,
Késés :)
Hányadik hétben vagy? Lassan el fog múlni az émelygés, gyomorháborítás by kistesó, nem?

benianyu

Még felteszek két képet, aztán eldugultam. Nem szórakoztatom magamat tovább, inkább lassan elmegyek aludni, mert Dani kiskakas üzemmódban működik.

Fürdés, csak, hogy a pocakversenybe mi is benevezzünk. :)
Kép

Így álldogál az ágyban, lelazulva, mikor már rég aludni kéne
Kép

benianyu

Hahó.

Az iwiw-es kérdésemre ha válaszolna valaki nagyon megköszönném!!

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!

ancsi26

Benianyu, a Te pocakodban nincs Kistesó? Már másodszor Zitázol le. :lol:
Még nagyon az elején vagyok, ma 7 hetes az embrióm. Tehát még 5 hét????
Fagyiseladó nagy bunkó volt, semmi köze hozzá, mit ad más a gyerekének, pláne, ha nem is ismered, és nem is kérdezted. Én tuti beszóltam volna!

Majola, Te hogy vagy? És hol vagy?
Vendég

Ancsi, én nem értem, mit nem értesz az iwiw-en.
Beírod a megfelelő helyekre, hogy mit keresel.
Aztán ha éppen jó a szerverük, akkor löki az adatokat. :lol:
Vendég

Benianyu, Danigombinak nem is nagy a pocakja! :wink:
Olyan aranyos a Yoda-füleivel, Zitának is ilyen. Remélem nem kell majd hajcsattal elcsatolni...
Vendég

Na, ha már így elbeszélgettem magammal, megyek én is aludni.
Vendég

Benianyu!
Köszi, engem azért elszórakoztattál, ha egy kis fáziskéséssel is!!!
Főleg a sárgaruhás angyalkának öltözött Danigombóc nagyon bájos!!! Nálunk én nevezhetnék be a pocakversenybe, de ettől inkább megkímélnék mindenkit! :( vagy :lol:
Fagyis csaj :evil:
Én ilyenkor elteszem a tölcsért, vagy amit adnak, aztán odaadom Lilinek, vagy kidobom...

A késést én is úúúúúúúúúútálom. Csak már hozzászoktam.
Azt hiszem jó, hogy egy ilyen nyugis fickó van mellettem, kell, hogy valaki visszafogjon a pörgésben. Ha ő is ilyen lenne, rövidtávon kiégnék. Ez a filozófiám és ez sokat segít pl. akkor, amikor a bulikon rendszeresen hallom a mondatot:
- Na megérkezett a Fehér család, akkor most már kezdhetjük sütni a húst... :twisted: :twisted: :twisted:

Tünde!
Asszem a skypon elbénáztam az utolsó mondatot, ezért ideírom:
bocsi egy kicsit elhúzódott az iwiw és jó éjt!

Penna!
Óriásit változott Tamó! Nagyon helyesek a gyerekek!!!

Nem is tudom, hol szedhette össze a rózsahimlőt szegény Marci!!! AZ ellen kötelező védőoltás van!!! Igaz később...

Ancsi!
Az összetett keresésben a váronál kijelölöd, hogy Miskolc. Nagykovácsinál én ált egy életkori behatárolást is szoktam tenni, végül is nagyjából a saját korosztályom érdekel, meg innen van a legtöbb ismerősöm.

ayse

Szia Sis!
Látlak ám!!! :D

Képzeljétek a 2006 őszieknél az egyik babát Gesztenyének fogják hívni....

ayse

Na én is megyek aludni, nem is tudom, mi van velem, már rég aludni kéne :twisted: :twisted: :twisted:

ayse

jó reggelt!
Kisnyúl ma megpróbált kemény lenni és 5 után valamivel felkelt,hogy akkor buli van,de elég nyüglődős volt a dolog,gondoltam megpróbálom visszaaltatni,már durmol is
:wink:

tali
Köszi Kriszta a vendéglátást,tényleg jó volt nagyon,olyan kis meghitt volt,még amikor egyszerre ment a sikongatás,akkor is :D KIncső angyalkanagyon édin vigyorog állandóan,Lililány meg eszméletlen hajlékony végtagjait ide-oda pakolgatja,Kisnyúl meg semmi ösztönzést nem kapott a fencsinülésre,csak a hajhuzogatásra....mindkettőt sikerült megríkatnia....most még így próbálkozik,de már így is sírnak a csajok miatta
lányod csigasütije bagyon fini volt,én végig azt dézsmálétam,amikor kisnyúl nem figyelt
azért Hari remélem legközelebb otthon marad,kicsit uncsi a csaj :lol: :lol: :lol: na mindegy,kibírtam!
nálamtali :(
rossz hírem van,sajna el kell halsztanunk a nálamtalit,mert apa pont a köv.hétre vett ki szabit és megyünk ZALAKAROSRAAAAAAAA!!!!!!!!
persze nagyon-nagyon el vagyok keseredve,hogy nem lesz így nálem most tali :cry: ,de azért valahogy ki fogom bírni fürdőzgetés közben :roll:
ha jó mindenkinek a rákövetkező héten megtarthatjuk,nekem mindegy mikor,megint szavzásra bocsátom!és mégegyszer bocsika!
tudom Hari azt mondaná,hogy menjek csak pancsikálni,de a kulcsot igazán odaathatnám valakinek(mondjuk neki 8) ),elvégre a lakásom a lényeg a taliból nem én!Húúúúú,de megverem,ha újra talizunk!
:twisted: :lol:

Kriszta,azért ha lesz rá egy kis időd dobj fel néhány talis képet még,mert hogy én is csináltam ám,vagy 50et!:)))))))

mi van még.... :idea:
Danigombóc pocakja! :P :P :P husi-musi falatka!!!!!!!!! 8) 8)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

jaj és azt a képet mindenképpen tegyétek fel,ahol Hari ölében duzzog Lili a szemét dörzsölve....az anniyra cuki!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Megszólítottalak ám tegnap este! :D

Röviden: megtennéd, hogy elküldöd nekem a szuper kis popsikenőcsöd "részleteit" e-mail-ben?
Gergő popsiján 5-6 napja nem segít sem a Neogranormon, sem pedig a Sudocreme.
Megköszönném, mert akkor ma rohannék vele a dokihoz felíratni.

kuha@citromail.hu

Ide várnám.

Pussz!

Kép
kuha

elküdtem Kuha!
nem olvastam vissza,most lebuktam :roll:
bocsika!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

kicsi Gergő popója reméljük rendbe jön ettől!:)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Nagyon szépen köszönöm!

Kép
kuha

Jó reggelt! :) :) :)

Tünde,
Bocsánat, hogy leZitáztalak. Kistesó nincs a pocakban, csak kiskakas üzemmódban működő Dani, emiatt kicsit fáradt vagyok. Jó mentség?
A yodafülekkel kapcsolatban én meg abban reménykedem, hogy Daninak göndör fürtjei lesznek és azok álcázzák kicsit. Nekem is ilyen füleim voltak újszülött koromban, az Anyu leragasztotta éjszakánként, hogy kicsit visszamenjen. Szadinak hangzik, de kamasz koromban biztos nem örültem volna elálló füleknek, bár fürtjeim nekem is voltak.

Davallia, Nyúlné, Ayse
Köszi a bókot! :)

Nyúlné,
Zalakaros nagyon király! Inkább pancsikáljatok! :) :)

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?