A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Rolly!
Köszönöm,hogy drukkolsz!
Azért csináltam reggel egy tesztet,nehogy tévedjek esetleg véletlenül! :shock:
És teljesen negativ,pedig a 10-es erősségű! :cry:
Már egy orája ,és még mindig negativ! :cry:
Ezek a gyogyszerek ugy felboritanak mindent!Azért késik ennyit!
Igy ez a honap kilőve!

KépKépKépKép
aniko24

Fleur
Ilyen hővel lehet bizakodni!! Várj pár napot, aztán ha addig sem jön meg, tesztelj még egyszer! (Ha ennyit soha nem szokott késni, akkor lehet ennek egy csodaszép oka is :lol: )

Laura, Dóri
nagyon édesek vagytok és gyönyörűek!
(Unique, Évi77 sok-sok képet még, még, nekem mindig olyan végtelenül sok erőt ad, ha láthatom a kisbabáitokat itt a babaneten!! :lol: Nem lehet betelni velük!!)

Most viszont valóban megyek, kezdődik a nap :P
(Remélem, sokkal szebb lesz mindenkinek, mint a tegnapi volt!)
Rolly
rolly

Rolly!
Nagyon sajnálom az 1cn. Kép

Narco!
Csini a pocid!
Azért már látszodik szépen!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Szép, jó reggelt!

Anikó!
Köszönöm, de csak akkor látszik, ha lenyomom a gyomromat, mert annyira hájas lettem. Mutattam tegnap a férjemnek, hogy az eddig picit nagyobb melltartóból kilóg a cicim. Persze ő jobban örült neki.... :oops:

Rolly!
Nagyon sajnálom az 1. cn-t. Szegénykém. :cry:

Anikó!
Mit szedsz most, ami ennyire felborít?

Mátra!
Mit táncoltál?
Mi majdnem profi salsások voltunk. Illetve talán még most is menne. Csak nem tudom az 1,5 órát végigtáncolni, mert majd kiugrik a szivem. :(

N

Kép
narco

Narco!
Clostylt és Medrolt.
Honaprol honapra kitolja peteérésemet és ezzel késik a menstruáciom is!

KépKépKépKép
aniko24

Jó Reggelt Lányok!

Egyszerűen nem jutottam a végére tegnap sem. Elég sok mindent kell csinálni bent az irodában, így nincs időm napközben benézni. Este pedig miután hazaérek... max. fél 9-ig bírok fenntmaradni.
Ne haragudjatok, annyira szeretnék már jönni. Most reggel visszaolvastam 1 oldalt, kiírtam a mit akartam word-be, elküldöm e-mailben magamnak és hátha lesz időm bent folytatni. Aztán majd olyan hosszú levelet kaptok,h. győzzétek elolvasni.:)

Millió puszi Mindenkinek!
Vendég

Nárcisz!

Hú, hogy Te milyen szép vékonyka vagy! És szerintem is kezd már látszani a pocak! Nekem sajnos alapból nagyobb volt, mint most Neked, de nem panaszkodom :)

Brill!

Annyi eszem van, mint egy marék lepkének :) Azt a sort, hogy megjáratom az ebet én úgy olvastam, hogy megjáratom az ebédet. Egy csomót gondolkoztam, hogy ezt hogy érted, mire rájöttem, hogy már megint nem tudok olvasni :) Lassan a 3 hónapos gyerekem szintjére kerülök agyilag, és én is nyálbubikat fogok fújdogálni :D ha így haladok.

Jaj, Rolly, nagyon sajnálom :( De így legalább nyugodtan szedhetsz gyógyszert a betegségre, jól meggyógyulsz, és a következő hónapban babásodsz, na? Jól hangzik?

Nomi!

Fel a fejjel, minden rendben lesz, Te is babázol hamarosan!

Zsúka!

Ezt akár Neked is írhattam volna! Tudom, hogy nagyon rossz, és hogy ilyenkor nem vigasztal semmi, de előbb-utóbb itt mindenkinek sikerül!

Anikó!

Nagyon sajnálom a negatív tesztet :( Pedig ígéretesnek tűnt a ciklus...
Egyébként azt hiszem nem értem pontosan a kérdésedet, hogy hova szeretnél nevet írni? Az aláírásodba, vagy a vonalzódra? Bocsi, agyilag zokni vagyok, ahogy azt már írtam :D :D :D

Virág!

A hőd nagyon jó, én nagyon reménykedem ám! A dokid pedig szerintem menjen inkább birkapásztornak, az ilyen érzéketlen s***fej oda való :evil: Illetve még tán oda se... Ez az, inkább hentesnek...

Norwell!

Én is szívbajt laptam, ahogy olvastam a soraidat, de szerencsére jó vége lett a dolognak! Kendebaba! Nem éri ijesztgetni a "néniket"
:D :D :D

Pupy!

Szerintem senki nem sértődik meg, ha kimarad a leveledből! Emiatt nehogy izgulj!

Teszek fel egy friss képet, nehogy elfelejtsetek minket :D

Ugye, mi mindenre jó a szopispárna?
Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kedves Lányok!
Ugy érzem azt ami tegnap velem történt megkell hogy osszam veletek!
Tegnap este volt a férjemmel egy hosszu fájdalmas beszélgetés sirással egybekötve(mind a kettőnk részéről)!
Arra kért hogy hagyjam abba ezeket a gyogyszereket amiket most szedek mert ő nem látja semmi értelmét!November ota szedem a clostylt és nem történt semmi!Már olyan rosszul vagyok tőle(3x1)hogy amikor szedem nem látok rendesen,szédülök és már nem is tudok olyankor vezetni!Pedig nem vagyok egy nyámnyila de már a szervezetem nem birja!Arra kért,hogy menjünk vissza a Kaáliba és folytassuk ott ahol abbahagytuk mert ez a másik modszer közel egy év után sem vezetett eredményre!És ugy látom,hogy tegnap elszakadt nála az a bizonyos cérna!Tegnap ünnepélyesen eltettem a gyogyszereket és már az estit sem vettem be!Igy ma reggel felhivtam a doktornőmet a Kaáliba és beszéltem vele!Annyira aranyos és kedves volt!Mondta ha megjön a menstruáciom akkor menjek a harmadik napon egy vérvételre és 19-én egy konzultáciora,akkor megbeszéljük hogyan tovább!
Egész éjjel alig aludtam ugy járt az agyam,de éreztem hogy ezt meg kell lépnem már csak a férjem miatt is mert ez a több mint három év probálkozás már felörölte őt is!Belefáradt ebbe az egészbe!És most elindulok megint ezen az uton de most végig csinálom!Mert ha nem lehet másképp még egy gyermekem akkor ezt az utat járom végig!
Köszönöm,hogy meghallgattatok!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Az elhatározásod egy újabb lépés a baba felé. (Csak halkan jegyzem meg, hogy a clostylbegytet csak 3 hónapos kúrában lehet alkalmazni, és nem tovább, mert a petefészket túlstimulálja, és nem lesz peteérés egy idő után). Sajnálom, hogy idáig jutottak a dolgok, hiszen 3 év, az iszonyat hosszú idő ilyen szempontból. Igazából nem is értem, hogy miért nem léptek már hamarabb a gyógyszeres kezelésen. Szorítok neked nagyon, hiszen te is, (mint általam még ismert pár topikos) nagyon megérdemelnéd már azt a babát. Úgy gondolom, hogy az orovoskon kívül a hit, és a feltétlen odaadás fog majd segíteni. Sok szerencsét az újabb lépéshez.
Kép
És meg ne köszönd, mert nem használ majd :lol:

Ja és nyugodtan ossz meg velünk bármit, lagalábbis velem. Puszi.

Évi77!
Dóricicát akarok én is :lol:
Most ugye csak hízelegtél. Na jó, akkor nem nyígok többet :wink:

N

Kép
narco

Narco!
Én azért köszönöm,borzaszto jol esnek a szavaid!

KépKépKépKép
aniko24

Aniko
Nagyon szorítok, hogy sikerüljön!! És olyan jó, hogy elmesélted a tegnap estét. Én mindig úgy meghatódom az őszinte soraitokon, és ezért érzek én is mindig bátorságot ahhoz, hogy leírjam nektek az érzéseimet.
Én is úgy tudtam,hogy ezt a gyógyszert nem szabad ilyen sokáig szedni. :?: :!: Tehát akkor Kaáli. Drukkolok NAGYON!! :P
Szegény párodat is sajnálom. Teljesen átérzem, amit írtál, időnként nálunk is elszakad az a biz. cérna, csak aztán valahogy összekötjük, de mindkettőnket megvisel az örökös csalódás. Nálatok viszont még a gyogyi mellékhatásai, veszélyei is ott vannak, hát persze, hogy félt a párod! Vigyázz magadra!!

Még akartam írni, de most vége a tévében a mesének(azaz mennem kell).

Még gyorsan:
Pankaa
Üdvözöllek én is itt!!! Kívánom, hogy a sok ismerősödhöz hasonlóan neked is fél éven belül legyen pocaklakód!!! :lol:

Sok puszi: Rolly
rolly

Hello Lányok!
Hát ezért nem szeretek lemaradni, mert aztán órákra van szükségem, hogy bepótoljam a lemaradást. Akkor meg a munkámból esek ki. De hát sajnos nem tudom másképpen csinálni.

Anikó!
Nem könnyűek ezek a dolgok, de olyan jó, hogy meg tudjátok beszélni, és te is engedsz és belátod a dolgokat. Novembertől már több mint fél év eltelt, és ha a gyógyszer nem segített ennyi idő alatt, akkor lehet, hogy a férjednek igaza van: érdemes átgondolni. A szervezetednek sem tesz jót hosszú távon a hormonpótlás. De te nagyon pozitív vagy és tudom, hogy minden rendben lesz.
A kaja megérkezett, és a mai adagot is nagyon várom. Mi készül a mai napon?

Bogárka!
Én annyira reménykedtem, de a mensi azért jó, hogy megjött magától. A kivizsgálásokhoz sok erőt kívánok! Remélem, hamarosan meglesznek az eredmények. Te nagyon messze laksz Szentgyörgytől? Esetleg tudnánk találkozni? De jó is lenne.

Évi77!
Dórika annyira cuki. Ez rajta már az új kollekció? Mindig mosolyog a képeket. Ez a szopis párna pedig tényleg milyen jó ötlet kitámasztásra, vagy körbetámasztásra. Már alig várom a talit, hogy megfoghassam Dóricicát. Megengeded?
Szuper dolog, hogy éjjel nem kel fel. Azt mondják, hogy attól rosszabb nincs, amikor nem tudja egy anya kipihenni magát éjjel. Feltorlódik a fáradtság, és egyszer kiborul a bili.

Pupy!
Először is nagyon-nagyon, de még annál is jobban sajnálom, hogy nem jössz a talira. De persze, megértem, hogy közbejött ez a dolog. Tudom, lélekben úgy is ott leszel velünk.

Nárcisz!
Jobban vagy már? Róka koma reméljük elkotródott jó messzire. Szerintem is látszik már a pocid. Ne aggódj, lesz még akkora, hogy alig bírod majd cipelni magaddal. Én is akarok táncolni!!! Imádok táncolni, jártam is tánciskolába latin amerikai és standard táncokat tanultunk. Sajnos, a barátnőm kiment Angliába, és azóta egyedül nem megy. De nagyon hiányzik.

Rolly!
:( :( :(

Norwell!
Rollyhoz csatlakozom. Nekem is görcsben volt a gyomrom, amíg a leveled közepéhez nem értem. Bár gondoltam, hogy ha te pötyögsz, akkor mégsem jöhetett ki Kendebaba, de még a korházban sem lehetsz, de mégis izgultam, hogy mi a franc történt a mi drága Norwellünk babájával. Jól esett fellélegezni. Már alig várom Kendebabát, hogy megmutassa, hogy milyen tökös legény is ő. Ez már nagyon a finish! Köszi az építkezés dicséretet. Igen, most jön a java.

Mátra!
Nagyon drukkolok az államvizsgádhoz. De szerintem a te maximalitásod itt is segítségedre lesz. Én nem féltelek téged.
A levelet még mindig nem kaptam meg, pedig annyira szeretném megkapni. Próbáld meg légy szíves az üzim alatti címre elküldeni.
Azt nézem, hogy nagyon keveset alszol. Éjfélig babanet, hajnali 6-kor már kész a tábla. Kicsi Mátra! Jó ez így, hogy ilyen sokat vállalsz?
Hánykor legyen a tali?

Brill!
Köszi a képet, örökbefogadtam :) És megpróbálok nem azonosulni a képpel :D Kutyusunk nemrég maradt egyedül. Volt egy Jenny nevű Rottweilerünk is, de ő megöregedett és a saját szülinapján meghalt. Nagyon hűséges, fegyelmezett, okos kutya volt. A Rotikra jellemző agresszivitás leghalványabb jele sem volt benne. Szeretetreméltó volt. Nagyon hiányzik.
Reméljük, azért annyira nem csúszik el a lombik.

Ági!
Mi újság veled? Érzel valamit? Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön elsőre!!! Gyere, ha tudsz!

Unique!
Gyönyörű kislányotok van. Hatalma halacskaszemei vannak. Veled találkozunk a talin? Úgy tudom, a legutóbbin ott voltál? Kérünk még több képet.

Eszter!
Régen hallottunk rólatok. Hogy van Marcika? Gyere és mesélj nekünk, dobj pár képet a fiúkról.

Virág!
Közben lekódoltam a vonalzódat. Bemásoltam a címmezőbe, és feladta a kiscsigádat. Nagyon sajnálom, hogy nálatok sem állnak jól a dolgok. Egyeseknek valamiért ez adatott, de ez még nem a teljes reménytelenség, mert van rengeteg féle segítség. Ne adjátok fel, és lesz gyereketek. Nálunk sem akar jönni, pedig elvileg rendesen működünk. Drukkolok, hogy legalább megjöjjön, ha nincs baba.
Technikai tanácsokat Kancellárka tud profi módon adni. Nekem fogalmam sincs, hogy miért nem jeleníti meg.

Lányok!
Annyira édes a keresztlányom! Alig tudtam betelni vele. 5 éves, és tipikus nő. Neki nem játékot kell venni, hanem ruhát, mert imád öltözködni. Illeg-billeg az új ruhácskáiban, mint a modellek. És olyan kis finomka, magas vékony gazella alkatú. Na meg aztán amikor el kezd beszélni magyarul jó kis német akcentussal, hát akkor zabálni való. Ukrajnai magyar anyuka, vérbeli német (magyarul is beszélő) apuka. Gondolhatjátok, hogy ennek a vérkeveredésnek milyen szép gyerek lett az eredménye. És ami még tetőzi ezt, nagyon fegyelmezett. Bocsi, hogy így ömlengek nektek, de annyira feldobódtam tegnap. Csak sajnos ma már mennek vissza Berlinbe. Tegnap éjfélig dumáltunk. Ma alig élek.

Lehet, hogy valakit kihagytam, de nem igazán tudok több időt visszaolvasgatásra szánni.
Szép napot MINDENKINEK!
Vendég

Norwell!
Igen, még neked akartam írni tegnap. Azt nem tudtam, hogy mit érzek, de úgy tűnik, hogy ugyanazt, mint atöbbiek. Ahogy olvastam teljesen kiakadtam, aztán megláttam a közepéna mosolygó fejecskét. Nagy kő esett le a szívemről.
Mit érzel ma?

Angie!
Akkor már megvan a minta. :lol:

N

Kép
narco

Igen Nárcisz!
Van még pár minta, Dórika, Laura, stb. (a fiúkat szándékosan hagytam ki, mert valahogy most nagyon a lányra vagyok ráállva, de ha fiút az Isten, akkor azt is imádni fogom, mert ők is nagyon édesek)
Vendég

Angie!
Laura, Dórika természetesen az alapminta.
Szoktam mutogatni a férjemnek, hogyha Isten is megsegyt, akkor ilyenünk lesz! :lol:

N

Kép
narco

Anikó, szívem!

Én annyira a szívembe zártalak, és nagyon rossz látni, olvasni, hogy mennyire szomorú vagy... Nem tudom, mivel vidíthatnálak jobb kedvre, és hogy küldhetnék Neked egy kis optimizmust és jövőbe vetett hitet a sok sikertelenség ellenére, de megpróbálom. Az, hogy már van egy gyönyörű és egészséges kisfiad, az bizonyítja azt, hogy teherbe tudsz esni, és ki is tudod hordani a babát. Ez már fél siker, sokan eddig sem jutnak el sajnos. Talán az orvosváltás, más alkalmazott gyógyszer segíthet. Én is fél évig szedtem azt a nyavalyás Clostit, de a bőgőrohamokon kívül más nem lett tőle... Meg kóvályogtam tőle, mint a gólyafos a levegőben. A Kaáliban vérprofik a dokik, de ezt már írtam, mindenkinek "csinálnak" gyereket! És amikor végre megszületik az a drága kis pötty, és meghallod a rekedt kis sírását, hát már biztos nem fog érdekelni, hogy mi mindenen kellett keresztülmenni érte. Tudom, hogy Te tudod ezeket a dolgokat, mert átélted már, csak emlékeztetlek rá... Na, jó ömlengős lettem, bocsi...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Nárcisz!

Csak úgy, hízelgésből sose írok senkinek, csak ha tényleg úgy látom! Úgyhogy innentől kezdve egy hangot se halljak hájról :D :D :D

Köszi mindenkinek lányok a bókokat, átadom a pipinek! Egyelőre nem ígérem felelőtlenül, hogy meg lehet dajkálni Dórit, az az ő pillanatnyi kedvétől függ. lehet, hogy óbégatni fog a sok ismertlen láttán, de az is lehet, hogy jóban lesz a világgal, és nem lesz baj. Meglátjuk!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Annyiszor elkezdtem visszaolvasni , de mindig megzavarnak. :(
Egy-pár reagálás:

Évi!

Dóri baba gyönyörű, remélem majd engedi jól megdögönyözni magát. :D

Norwell!

Örülök, hogy minden rendben. Simizd meg a pocidat helyettem is.

Anikó!

Ne légy elkeseredve. Annyira szép családod van, a kisfiad tünemény, a férjed meg egy gondoskodó, aggodó, szerető ember. :) Jó úton haladtok, csak így tovább.
Ha jól emlékszem kutyus párti vagy, ezért rakok fel egy tüneményes kiskutyáról egy képet, hátha jobb kedved lesz.

Kép
zsúka

Nárcisz!

Nagyon helyes kis pocid van. :D

Zsúka

Igyekszem lassan mindenre reagálni.
zsúka

Megint én érek rá egyedül? :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77!
Hát akinek ilyan álomszúszék lánya van........
:) :) :)
Vendég

Sziasztok!
Hihetetlen, hogy már megint mennyit írtatok.
Nem bírom követni :oops: :cry:
De azért megpróbálok visszaolvasni! :lol:

Kép
Szisz
szisszka

Sziasztok!

Kép
Lányok, először is: MEA CULPA, MEA CULPA... nagyon-nagyon bocsánatot kérek mindenkitől! Nem akartalak Benneteket megijeszteni tegnap a beszámolómmal, de olyan jól esett kiírni magamból a feszültséget… A legrosszabb az volt, hogy a doki ugyebár mondta, hogy nem kell ám megijedni, meg hogy nem lesz semmi gond, de hát nem úgy készültem én tegnap, hogy akár szülhetek is. Múlt szombaton meg, amikor rákérdeztem, hogy mit lehet tenni, ha nem jó az NST eredménye, azt mondta a doki, hogy akkor szülünk… Szóval szinte sokkolt az, hogy lehetséges, hogy mindjárt… Pedig annyira várom már, hogy kibújjon ez a csöppség, de tudjátok: valahogy, valamit elképzeltem, amit szeretnék a szüléssel kapcsolatban, de ez, hogy akkor most azonnal, na, nem erre gondoltam…
És ugye, hozzá a bizonytalanság, hogy akkor most rendben van-e minden a kicsivel, nehogy valami baja legyen... Ezt nem is magyarázom, úgyis értitek...
Ja, és hozzá tartozik: utálom a kórházi tartózkodást!!! No, de ki nem??? :wink:
Ma reggel már nem ittam kávét, még egy nagyon lájtosat sem (csak egy gyengét szoktam, sok-sok tejjel), majd meglátjuk, hogy esetleg nem attól volt-e. Ne haragudjatok rám, hogy megdobtam a vérnyomásotokat, nem állt szándékomban... :(
És még egyszer nagy-nagy köszönet, hogy bátorítotok!!! :)

Unique!
Igen, elindult már a zabszem… :D Bár Kende baba is elindulna már lassan… Gyönyörű a lányod!!!

Brill!
Nem kell várni olyan sokáig, pénteken megyünk újra. Kíváncsi leszek! :wink:

Narco!
Deeeeeeeeee, azért ha jobban megnézem, mintha látszana! Hát, fájogatott jóslásilag hajnalban, most meg a szeméremcsontom, egyelőre várok… Apa horgászik, de telefon van nála…:D
Te hogy vagy? Rókák ma elkerültek?Kép

Rolly!
Igen, lehet, hogy tényleg átvette az izgulást, bár én akkor ott nem éreztem magam izgatottnak.
Sajnálom a mensit… :cry:

Évi!
Dóri annnnnnnnyira édes... Jaj, de hosszú lesz még ez a pár nap...

Anikó!
Megértem a férjedet, hogy ennyire aggódik. Félt Téged is, hogy a sok gyogyitól nehogy bajod legyen. Ha a Kaáliban többet tudnak tenni Értetek (illetve a babáért), akkor tényleg nem biztos, hogy érdemes várni és sok-sok hormoncuccost beszedegetni. Én nagyon imádkozom azért, hogy minél előbb kistesót adhassatok a fiadnak!!!

Szóval a mai nap egy kicsit nyugisabb, nem idegeskedem, úgysem használ... Reménykedem, hogy minél előbb kibújik a csöppöm, bár sürgetni nem szeretném, úgyis ő tudja a legjobban, mi jó neki. Csak hát... már nagyon szeretném őt megismerni!!! :D *norwelltürelmetlen*

Pusszantás mindenkinek, és még egyszer bocsánat az izgalom miatt!!!

Sziasztok

Kép
Kép
norwell

Angie
Én is több mint fél órán át kerestem, amit írtál, de aztán feladtam. Biztosan nem nekem írtad, de egyébként is az írásaid összképe adta nekem ezt az érzést, ahogy reményt öntesz másba, magadba. Nem tudom, értesz-e... :?:
A kutyusod nagyon cuki. :) Mi jövőre fogunk kutyust venni, kisfiam mondogatja is mindig: Ha 5 éves leszek, kapok egy kiskutyát!
Amit a keresztlányodról írtál, nagyon tetszett. :P Te tényleg egy csupaszív nő vagy!! Aki így tud lelkesedni és szeretni!! (Hát ezek miatt éreztem úgy, hogy biztosan ismered, de ha nem, akkor is tetszeni fog)

Mátra
Amit a barátságról írtál, nagyon szép és igaz. El is mentettem.

Monyoka
Látod, így lett jó, ahogy lett. Most legalább biztosan hamar meggyógyulok! :)

Narco
A pocis képed olyan jó!! :lol: (Sajna nekem baba nélkül is legalább ekkora. Amikor 40 kilo voltam, akkor is mindig volt hasam. Aztán mikor férjhez mentem, állandóan azt kérdezték, ugye terhes vagyok. na, ezzel aztán a világból is ki tudtak kergetni. )
Ma jobban vagy??

Évi77
Az újabb terved (miszerint akkor a jövő hónapban baba) szuperül hangzik!! :lol: Kaptam is ma kétféle gyógyszert, meg is röntgeneztek, szóval majd csak meggyógyulok!! Úgy imádom az optimizmusodat!! :) És Dórit úgy megölelgetném! És amit Anikónak írtál, azon elsírtam magam.

Csibe
Kitartás!! Már mindjárt itt a nyári szünet!!!
A babanevek nagyon szépek!

Brill
Amíg várakoztok szeptemberig, addig kell szedned valami gyógyszert? Azt kívánom, élvezzétek ezt az utolsó kettesben töltött nyarat, mert után már minimum hárman lesztek!! :wink: Én nagyon drukkolok!!!

Kisfiam most alszik, nekem javítani kellene, mert ugye mások megíratták a dogákat, de nekem kell kijavítanom. És a gyerekek már érdeklődnek. Összekapom magam, aztán nekiállok - valamikor. Lehet, hogy holnap hajnalban.

Sok puszi: Rolly
rolly

Nya, az első adag :)

Csibe
Nagyon édi a kutyusod :)

Zita
Hát igen, azt hiszem, konyha ügyben egyet értünk.
Nekem volt nagy konyhám is, na, az szörnyű volt, állandó
kupi!!! :D

Huh csajok mindenki vásárol?
Nekem is kéne, mert már lógnak rajtam a ruháim...

Viszont a talira sajna nem tudok menni, öcsém ballagása
lesz.

Dido
Jajj, úgy örülök, hogy újra próbálkozhattok!
Hajráááá!

Zsúka
Sajnálom a menzit :(

Anikó
Utólag is gratulálok a házassági évfordulótokhoz!

Brill
Párodnak utólag is boldog szülinapot!
Úgy örülök, hogy a dokival jól megbeszéltétek a
dolgokat. Nektek is drukk drukk drukk!

Rolly
Örülök, hogy jobban vagy, gyógyulgass tovább!

Angie
Huh, az nagyon jó, hogy ilyen szép kilátás lesz a
konyhaablakból! :)
Én onnan csak a szomszédházat látom.
Viszont a hálószoba ablakunk a Dunára néz, gyönyörű a
kilátás mindig.

Panka
Üdv itt! :)
Mielőbbi babásodást! :)

Monyóka
Gratula az új konyhabútorhoz! :)
Biztosan nagyon szép!
Hjajjj, de az a teszt...

Unique
Laura gyönyörű! :) És milyen nagy már! Hihetetlen!
Hívj nyugodtan bármikor :)
Vagy dobj egy mailt, vagy valami.
Nálam a munkán kívül most nem sok minden van :S

most ennyi, majd még jövök!

Kép Szisz
szisszka

Szisszka
Hát igen, kicsi konyha, jó konyha. (De nekem még a kicsi konyhában is sikerül kupit csinálnom :roll: )
Miért lógnak rajtad a ruháid?? (Valamiről lemaradtam :?: )
Dunára néző hálószoba!! Ó, de szép lehet!! :o

Norwell
A mea culpa-s fejecskéd haláli!! :D De nehogy már bocsánatot kérj!! (na jó, a rémísztgetés ténye fenn áll, na de nem volt szándékos).
Reméljük, pénteken minden rendben lesz (azaz tudjuk!). Tegyél az üzidbe sok mosolygó fejecskét (így: :lol: ), hogy már ránézésre tudjuk, minden oké. És akkor csökken a szívinfarktus veszélye.
Kendebaba, ne tessék ijesztgetni minket!! Pénteken tessék szót fogadni Anyának, de hát te tudod, ügyes fiúcska vagy!!

Puszi: Rolly
rolly

Rolly és többiek!
Én is nagyon szeretnék egy kiskutyát. Igazi falusi gyerek vagyok, így nőttem fel.

N

Kép
narco

Szioka!
Latom a hetfoi "ma meg a fu sem no " allapot utan beindultatok irni:)

Fleur: drukkolok neked, hogy megissak baba legyen a dologban...
habar nagyon ismeros a helyzeted, nekem is ezek voltak a
szimptomaim, a hom is fenn volt rendesen, aztan megiscsak megjott.
Nem akarlak ekleseriteni, mig neg nem jon, addig van remeny:)
En melletted vagyok!

Unique: akarhogyis: jollakott babanak nagy pocival all jol:)
Laura egyszeruen egy angyalka!

Narcisz: mar hogy ne latszana semmi:) es ez meg csak a kezdet:)

Rolly: legalabb a remeny maradjon:) latom nalad is 1 cn.
Uj kezdet, talan egyszerre erunk celba...

Aniko! Csak annyit, hogy fel a fejjel! En fogom a kezed!

Angie: eleg messze tolunk Szentgyorgy:( de hatha...

Sokat gondolok mindenkire, meg megprobalok jonni ma, de kert-program van:) Puszi!!!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Rolly
Nekem is sikerül a kicsi konyhában is nagy kupit csinálni :lol:
Azért lógnak a ruháim, mert az utóbbi időben fogytam pár kg-t, és már nem jók rám azok a ruhák, amik eddig :(

Kép
Szisz

Ja, szóljatok, ha zavarnak az állandó "HelloKitty-s képeim.... :oops:
szisszka

Szisz!
Nagyon édi a cicus a neved mellett. Biztos te is ilyen bájos vagy.
Nagyon szomorú vagyok, hogy te sem tudsz jönni a talira :( :(
Itt van egy kép a telek felőli kilátásról. Már túrkálják a földet:
Kép
Mindkét oldalunkon már épült ház, de olyan nagyon a telkek, hogy nincsenek egymás hegyén-hátán a házak.
Én nagykonyha-párti vagyok. Nálam biztos mindig rend lesz, mert a férjem is ultrapedáns (nem férfire jellemző módon), és ha én nem, akkor ő mindig elpakol, elmosogat (a mosogatási technikáján még van csíszolni való, de tervezek mosogatógépet :)).

Rolly Drága!
Értem, hogy mire gondolsz. Én örülök, ha így érzed, és tudok segíteni. De hidd el, maximum azt adom vissza, amit itt TŐLETEK és Istentől kapok. Néha nagyon nehéz, de itt vagytok TI nekem és itt van elsősorban Isten, akihez bármivel fordulhatok. Talán ezt a bizalmat sugározhatom. Ez a célom :) Segíteni, ha tudok.
Örülök, hogy jobban vagy, és "megúsztad" a röntgent. Kisfiadról a kapunk egy képet? Milyen kutyust szeretnél neki. Egyébként, ha egyszer kutyát veszek a saját telkünkre (ami nem mostanában lesz), akkor Labradort fogok venni. Annyira értelmes, okos kutya.
Kitartást a munkához. Na látod, én ezért nem fogok soha tanítani (én is pedagogus vagyok végzettségem alapján), mert otthon is javítgatni kell a dogákat, na és arról nem is beszéljek, hogy milyen cudarul bánik az állam veletek (óraszám-emelés, leépítés, stb). Tisztelem benned, hogy ennek ellenére te maradsz a szakmádnál.

Valaki kérdezte, hogy merre vettünk telket (bocs, hogy nem emlékszem). Vácdukán (Váctól Pest irányába 7 km-re).

Én mára búcsúzom. Még benézek indulás előtt, de már nem tudok írni.
Vendég

Angie
Szuper lesz a kilátás az tuti :)
Nagyon szép helyen vettetek telket!
Bárcsak mi is ott tartanánk már :)
Nálunk mindketten ultrarendetlenek vagyunk, bár én magamhoz képest sokat fejlődtem :lol:
Azt viszont egy kezemen meg tudom számolni, hogy a párom hányszor mosogatott el, amióta együtt vagyunk :lol:
A cica dícsértet köszi, kiskorom óta imádom ezt a macsekot. Volt egy csomó cuccom. Mostanában megint elkezdték árulni, csak sajnos nagyon nagyon drágán :(

Csajok
Egyébként hihetetlen ez a mai nap.
Szerintem már túlságosan is fáradt vagyok.
ott kezdődött az egész hogy rémálmaim voltak, ebből kifolyólag rosszul ébredtem.
Eltörtem ma már három poharat, kétszer leborítottam egy kupac ruhát, beütöttem a kezem a polcba (de úgy, hogy vérzik is a kezem), és a polcról leborult minden :( És összetört a kedvenc kacsás tolltartóm :(
Hogy lehetek ilyen béna????

Azt hiszem inkább leheveredek, és olvasom a Harry
Pottert... :oops:

Kép
Szisz
szisszka

Hello ujra! Uszott a kertes dolog, Anyoska idoben meggondolta magat:) pedig olyan szep ido van kint, na de majd holnap bepotoljuk a gyomlalast!
Angie! szep a telketek, gondolom a haz is hozza melto lesz:) En is nagykonyha-parti vagyok:)

Szisszka: pihenj le, mielott meg tonkreteszed a hazat es magad:)

Nomibogar
Kép
nomibogar

Lányok!
Este jövök válaszolgatni!:):)

Nárcisz!
Küldtem neked egy privit, egy fontos kérdéssel, kérlek nézd meg, fontos lenne!
Köszönöm:)
Vendég

Pupy! varunk am estere! mi ujsag veled? a kis babucid jol van? gondolok sokat Rad!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Rolly!
Köszönöm,hogy szoritassz és hogy vigasztalsz!
Aranyos vagy!

Angie!
Gyönyörű a hely ahol lakni fogtok!Csodaszép lesz a kilátás!
Igen probálok pozitiv maradni és csak a cél lebeg a szemem elött!
De borzaszto nehéz már!
Gratulálok a kis keresztlányodhoz!
Ma sajnos nem főztem mert most jöttem haza igy a tegnapi paprikáskrumplit ette a párom ebédre!Neked is két adagot küldtem tegnap,hogy mára is jusson!

Évi!
Drága,megmondom őszintén elsirtam magam a soraidon!Annyira aranyos vagy és köszönöm a kedves szavaid sok erőt adnak!
Én is sokszor elgondolkodom rajta,hogy hogy birom ezt igy végig csinálni és szinte kivülálloként nézni magam az események alatt.És igazad van mert én már ezt a gyönyörű dolgot egyszer átéltem és már tudom hogy mi vár rám ha megküzdöm ezért a babáért!És ez visz engem töretlenül előre a cél felé!Kersztülmegyek bármin érte és ahogy Brill fogalmazott még a kutyasz...rt is megenném ha azt mondják hogy az segit!És ha majd ott fogom a kezembe akkor elfelejtem az összes megprobáltatást ami ért addig!
Dóricica annyira gyönyörű kislány!Megprobáljuk nem megrohamozni a találkozon!Nehogy megilyedjen tőlünk!

Zsuka!
Köszönöm neked és a képet is imádom ezt a fajtátá is(bordeuxi dog)bocsánat ha nem jol irtam!

Norwell!
Köszönöm neked is!Aranyos vagy!
Én is azt a pillanatot várom amikor azt mondhatom a kisfiamnak hogy itt van a pocakomba a kistestvére,és azt az arcot és pillanatot biztos soha nem fogom elfelejteni!
Szoritok a pénteki NST-re!

Szissz!
Köszönjük szépen!
Mitől fogytál igy le?

Nomi!
Drága vagy és köszönöm,hogy fogod a kezem!

Nagyon jolesnek a szavaitok és olyan jo hogy bátoritotok!
Ez nekem nagyon nagyon sok erőt ad!
Szeretlek benneteket nagyon!

KépKépKépKép
aniko24

Drága Nomi!

Bizony már én is nagyon váromh, jöjjek.Most fogok indulni haza nemsokára.
Jól vagyunk, holnap megyek dokihoz, nekem viszont 2 napja nagyon fáj a keresztcsontom, fáj, ha állok, ha megyek.És félek, nehogy baj legyen... ezért kérdeztem Nárciszt!
Kismamik!
Nektek nem volt ilyen? Úgy félek!! Mert kell nekem olvasgatni a neten hülye cikkeket, ahol azt írják,h. a vetélés is kezdődhet így.:cry:

Este vagyok!!:)
Vendég

Sziasztok,

Valér :)
Hát, a fiúkat igazság szerint már most is nehéz elhessegetni Laurától: mármint az apját és a nagyapját :) :)

Évi77 :)
Gratula a hasraforduláshoz! Nem kis teljesítmény! Csináltál valamit, hogy rávezesd, vagy magától tökéletesítette tudását? Mikortól kezdte magától tartania kis fejét Dórika?

Nárcisz :)
Ez igen, szép a pocid nagyon! És hol van még a vége…
Ja, és nem utolsósorban, irigyellek, hogy Neked egyszerre KÉT moszatkád is lesz!

Pupy :)
Látom, rajtad is kitört a kismami álomkór :oops: Naugye, nem is olyan egyszerű…

Angie :)
Igen, a legutóbbi talin ott voltam, de a mostanin nem biztos. Majd írok Mátrának ezzel kapcsolatban. Apa nem nagyon szeretné még emberek közé vinni Laurát, meg aztán nem is bírná ki (Árkád elég messze van tőlünk) szopi nélkül az utat oda-vissza és így nagyon macerás nekünk az út. :x Te mész?
Egyébként kislányt szeretnél? (persze melyik lány nem…)
Minden drukkom a Katicáidé!!!

Norwell :)
Ne aggódj, baba még nem maradt benn. Bár ezt én sem akartam elhinni anno, de tényleg így lett! :roll:

Anikó :)
A Clostyt szerintem sem szabad ilyen sokáig szedni. Egyébként pedig meg tudom számolni 1 kezemen, hány lánynak segített amikor csak azt szedte. Szóval egyáltalán ne szomorkodj miatta. És a Kaaliban tutira nagyon jó kezekben lesztek! Én is ott kezdtem :) Kihez mentek?

Bea :)
Merre vagy? Már nem írsz ide?

Lányok,
Dudduról tudtok valamit? Rég nem írt...

Sziszka :)
De jó, hogy újra írtál! Jó Neked, hogy fogytál... Én még tartom a szülés előtt rámjött kilókat. Nem merek fogyizni, amíg szoptatok, nehogy ne legyen tejem :) majd utána fogyizok. Addig meg kéne tornázni, tudom, csakhát Laura mellett még dolgozom is, és így elég hulla vagyok minden nap végére...
Kutyuk hogy vannak?
Hozz nekünk nyarat!!!!!!!!!!!! :wink:

Puszi

KépKép
unique

Lanyok! Latom, sokan ott lesztek a talin! Ugy mennek en is! Ha nem lenne a hatar es az a sok-sok kilometer! Csinaljatok kepeket, hogy legalabb igy lathassalak! Lelekben azert igyekszem idoben odaerni:)

Aniko! Aki annyi szeretetet es vigasztalast ad, mint te, megerdemli, hogy a szazszorosat visszakapja szukseg eseten! Mostanig Te voltal eros es batoritottal...most, mikor Neked van szukseged vigasztalasra, itt vagyunk melletted...szeretunk nagyon! En megertelek! Az orvostudomany ma mar annyit elert, biztos nektek is lesz meg egy baba, ha egy kis segitseggel is, de lesz! Imadkozom, hogy ugy legyen! Habar ez a 33.cn...

Nomibogar
Kép
nomibogar

Unique!!Aranyos vagy,hogy hiányolsz!!Jól esik! :lol: Minden rendben van a babócámmal /azthiszem!/Hétfőn megyek arra a 1.hetes vizsgálatra!Pedig már akkor 13.hetes leszek!A nyaki redőn nézik a Down szindrómát!!Remélem jól irtam!! :lol:
Majd akkor még jelentkezem.Mindenkinek minden jót!! :) Mielőbbi babásodást!!
Ja!!Ezt nem hagyhattam ki=Zsúka!!Tündéri ez a kiskutya!!
Pupy!!Te,hogy vagy??
Anikó!Te??

Kép
bea27

Bea! Nagyon orulok, hogy eddig minden rendben veled es babocaddal! Gratulalok mar elore a 13 hethez! Kep a kicsirol?
Puszillak, tovabbi jo egeszseget!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Ha tudok hétfőn "hozok"!Puszi!!

Kép
bea27

Unique!
Köszönöm,hogy irtál nekem!
Igen sajnos én is utána olvastam ennek a clostys kezelésnek és nem sok mindenkinek segitett!Csak esetleg akinek tényleg egy kis lökés kellett!De sajnos nálam többről van szo!A Kaáliba Dr.Kováts Timeához járok!Nagyon aranyos ember, de ott mindenki!
Büszke lehetsz a kislányodra csodaszép baba!
Kérdezted az Évitől a pelus dolgot,nekem is volt ilyen tapasztalatom,hogy kifolyt felül a derékrészen reggelre a pisi és tiszta pánikba voltam hogy megfázik miattam a gyerekem!És én arra jöttem rá,hogy a Pampersel és a Liberoval volt a baj ugyan is nincs semmi ezeknek a pelenkáknak a derekánál ami ezt a kis mallört kivédené!És én a Huggisal voltam nagyon megelégedve mert ha azt kiprobálod akkor ez nem fog előfordulni(persze csak ha nem azzal volt a gondod)az a derékrészénél nagyon ügyesen van kialakitva!És ami a legfontosabb hogy combiba sem szoritja el a gyönyörűséges hurkácskákat!

Bea!
Örülök,hogy minden rendben veled!
Kiváncsi vagyok mekkora már a kicsike?!
Várjuk a képet!

Pupy!
Te mikor mész ultrahangra?
Mert az orvos hátha megtudná mondani mi ez a derékfájdalom!Nárcisz mit mondott?Persze csak ha nem gond hogy megkérdezem!

Nomika!
Köszönöm!Annyira aranyos vagy!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

Remélem, hogy már egy kicsit jobb a kedved. Én nem tudom, hogy milyen kutyust raktam fel csak azt, hogy amikor mailben megkaptam és előtte olvastam , hogy milyen szomorú vagy rögtön Te jutottál eszembe. :D
Mi is szerettünk nagyon, le a kalappal előtted, hogy ilyen kitartó vagy.

Angie!

Gyönyörű ez a telek, nagyobb képet nem tudnál felrakni?
Sajnos úgy nézik ki, hogy nem tudok menni a talira, de az aloe verad készen áll, ha valamikor meg tudunk beszélni egy időpontot, akkor szívesen elviszem Neked.
A katicáknak pedig annyit üzenek, hogy hajráááááááááááá!!!!!!!!!!!

Rolly!

Örülök, hogy jobban vagy és nagyon sajnálom, hogy megjött. :( A következő hónap minden babára váróé lesz. :D

Virág!

Mi van Veled? Hogy érzed magad? Ezerrel mennek a drukkok.

Bea!

Gartulálok a 13. héthez. Várjuk a képet.

Pupy!

Merre vagy?

Zsúka
zsúka

Anikó!

Remélem, hogy már egy kicsit jobb a kedved. Én nem tudom, hogy milyen kutyust raktam fel csak azt, hogy amikor mailben megkaptam és előtte olvastam , hogy milyen szomorú vagy rögtön Te jutottál eszembe. :D

Angie!

Sajnos úgy nézik ki, hogy nem tudok menni a talira, de az aloe verad készen áll, ha valamikor meg tudunk beszélni egy időpontot, akkor szívesen elviszem Neked.

Rolly!

Örülök, hogy jobban vagy és nagyon sajnálom, hogy megjött. :( A következő hónap minden babára váróé lesz. :D

Virág!

Bea!

Pupy!

Merre vagy?

Zsúka
zsúka

Anikó!

Angie!

Rolly!

Virág!

Bea!

Pupy!

Merre vagy?

Zsúka
zsúka

Bocsánat, ezt nem tudom, hogy hogy csináltam. Háromszor elküldeni ugyanazt?????????
zsúka

Zsuka!
Köszönöm!Jobb kedvem lett a képtől és ugy megdögönyöztem volna ezt a kis gyönyörűséget!Nagyon szeretném a kiskutyámat pároztatni csak gond van a hormonjaival(mint az "anyjának" :roll: )És a mostani tüzelése kimaradt!Pedig van egy gyönyörű jelentkezö is!És sok hasonlo kiskutyám lesz egy darbig!Csak nehéz lesz nekik gazdát keresni mert elég nagytestű és félnek tőle az emberek de én állitom hogy egy birka jobb házörző mint ő!

Pupy?

Timika!
Régen jelentkeztél!
Hogy vagytok?Minden rendben?

Jucmuc?

Panka!
Én is üdvözöllek közöttünk! Kép

Krumplispogi!
Hogy sikerült az a mulatság? Kép Már rég voltál felénk!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lányok! :D

Ne haragudjatok de képtelen vagyok mindent visszaolvasni.

Mindenkinek köszönöm az együttérző szavakat,nagyon aranyosak vagytok! :o
Jó érzés hogy még nem felejtettek el,pedig én mostanában sajnos csak nagyon ritkán tudok jönni,annyira lefoglal a manó,de nagyon sokat gondolok rátok.

Tegnap voltunk megint dokinál,állított egy kicsit a kengyelen,most már egy fokkal lazább.
Szegény manókánk most már lassan kezdi megszokni ezt a "kalodát"(mert én csak így hívom),de sajnos még mindig nagyon sír amikor fürdés után ráadjuk. Azt mondta az orvos,hogy sajnos hosszadalmas lesz a gyógyulás,ez gondolom hogy hónapokat jelent,de inkább most hordja mint később akadályozza a mozgásban amikor már mászni vagy menni akar.

Egyébként most már nagyon sokat nézeget,minden érdekli,ad ki különböző hangokat,és olyankor meg lehetne zabálni.
Az éjszakák még nagyon fárasztóak,és a frontok is nagyon megviselik szegénykét. Állandóan enne ha lehetne,én meg nem győzöm őt etetni,de ez így van jól mert így legalább fejlődik.

Lassan befejezem mert muszáj aludnom ilyenkor amikor manó alszik.

Mindenkit puszilok! Vigyázzatok magatokra!
Kismamik kitartás! A többieknek pedig zebrásodást kívánok!

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Mátra!
Tábla - 5:56..., minden leírt mondatom így teljesüljön! Kép Azt hiszem, egész nap a gép elött ülnék és gépelnék Mindenkinek! :D
Tanulás megyen?

Rolly!
Sajnálom... :(

Évi77!
Bár már az "ebédjáratásnál" tartanék..., le és fel (bocs Nárcisz, ez tudom, hogy erősen érint Téged :) ) Amíg ez nincs, marad az Eb! Kép

Angie!
Gyönyörű helyen laktok majd! :) Nem kicsit irígy... Kép

Zsúka!
A kutya talán Bordeaux-i dog? Sztem... Mindenesetre tündéri.
Te sem leszel ott a talin? :( "alig" leszünk...

Szisz!
Nekem is pont ilyen napom volt ma...Ami összetörhetett, az össze is tört...
Veled is elmarad a személyes tali. :( :( :( Megint. A következőn nem fogadunk el kifogást :lol: !
Remélem a fogyás szándékos és nem a rengeteg meló velejárója... :?: Ha így van várjuk a titkod! Kép
Apa köszöni...tényleg átadom ám! :)

Norwell!
Kiváncsian várom a pénteki NST eredményt is! A mosolygós fejecskéket ne feledd! (nem tudom, már ki írta, de én is csak ezek miatt voltam nyugodt a minap! :wink: )

Bea!
Hétfőre drukk és várjuk az infót! :)

Sysy!
Nem felejtünk és türelmesek vagyunk! :) (ez sokunknak nagyon jól megy!!! :roll: )
További kitartást Nektek a "kalodához"! Főleg, hogy van eredménye a dolognak! :)

Gondolom már szépeket álmodtok! :wink:
Puszó
Brill Kép
brill

Sziasztok!!
Mindenkinek nagyon szép reggelt és még szebb napot kívánok - még nélkülem is!! :lol:
Ugyanis: Sikerült visszaolvasnom, de csak holnap fogok tudni újra írni, ma MUSZÁJ kijavítanom 60 db témazárót, a többiről nem is beszélve :cry: , egyedül vagyok ma itthon a kisfiammal, tehát művészet lesz mindezt megoldani (meg még feküdjek is :roll: ). A nagy része éjjelre meg hajnalra marad, ma is 5-kor akartam kelni, de csak fél 6-kor nyílt ki nagy nehezen a szemem. Pár perc múlva jön a barátnőm (Te jó Ég, én még pizsamában ülök itt!!! :o ), viszi be a suliba a kész dogákat és az év végi jegyeket. Hát, ennyit arról, miért nem tudok ma Hozzátok jönni :cry:
Holnap jövök újra, ha sikerül, olvasgatlak Titeket, de az írást nem ígérem. Azt azonban igen, hogy sokat-sokat gondolok Rátok!!!
Millió puszi Mindenkinek, és ne haragudjatok, hogy most nem válaszolok senkinek!
Rolly
rolly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?