A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Rylie!
különben,mikor legeslegelőször láttam, én is kiakadtam a gyerek pórázon.
a pedofilokkal meg én is azt tenném, amit te.
ancsipancsi

Sziasztok!

Ha lányzó felébred időben, akkor nekiindulunk Bikásnak.

Tud vki olyan üzletet, ahol a borosüvegre készítenek egyedi címkét és ahol még a bort is meg lehet venni? Neten néztem, "hűűdefriss" adattárral találkoztam. :roll:

Párom mind a mai napig sajnálja, hogy Mexikóból nem hozott gyerekpórázt. :wink:
zanza

[quote="zanza"]
írta:
zanzaTud vki olyan üzletet, ahol a borosüvegre készítenek egyedi címkét és ahol még a bort is meg lehet venni? Neten néztem, "hűűdefriss" adattárral találkoztam. :roll:

Én mintha a Mammut I-ben az elsőn (rögtön a mozgólépcsővel szemben) láttam volna egy bor üzletet, ahol van hasonló egyedi cimke izémicsoda.
ancsipancsi

Szijjasztok :)

Hamarosan lesznek képek a mai taliról, érdekes módon egész élesek lettek, pedig jó messziről fényképeztünk. Idő klassz volt - ideális egy jáccóhoz :)

Ma a Körtéren a gyógyszertárban irgalmatlanul nagy tumultus volt és egy néni addig lobbizott nekünk, amíg előreengedteka többiek - nem mertek a hangereje miatt ujjat húzni vele :lol:

Jucus:) köszi a cumikészletet, már fel is avattuk, Dominó benyomott egy adagot belőle, azóta nézelődik a nagyágyon :)

Votiv :) Nekem ez az egész soroztabetörés érthetetlen - mi is az ottani rendőrök feladata? Ja, és a valószínűsíthető tettesek leírása meg :shock:

A pedofil párt meg felháborító - és kínos, de én is megettem az egészet...

indianyo

Zanza :) Jól futottál, ügyesen boxoltál, többé már nem is próbálkoznak elvenni tőled a szakdogádat :lol: Tapsvihar és ováció!!!!!!!!!!!!!

indianyo

Indi, köszi! (igyekszem kecsesen meghajolni :lol: )

Ancsi, köszi, Bartókon találtam egyet, nem címke lett, hanem gravírozás. Reménykedem, hogy az ifjú párnak tetszeni fog, elvégre még olyan évjáratot is sikerült találnom, amikor összejöttek. :wink:
zanza

Indi!

Nagyon szívesen,használjátok egészséggel!

Zanza!

Ez igen,gratulálok!Jó erős vagy,hogy megvédted a szakdogádat :lol:
20170114224602

Zanza,
én is gartulálok :) kár, hogy Bikáson már nem futottunk össze.

Indi,
amikor leszálltál a buszrol, B még integetett utánad, és mondta, hogy "NÉ", az a néni :D és jo hogy a 73-asra szálltunk, mert elaludt féluton, és igy elmentünk a végállomásig, meg vissza a Bosnyákig, és kipihente magát :)
és várjuk a képeket 8)

Deni,
édes lehet B, ahogy táncikál :) enyém gyerek is szokott, és mindig továbbfejleszti. eleinte csak ringatozott, meg egyik lábrol a másikra billegett, most már rugozik is, és forog hozzá :D

Pocak,
Marci fiad nagyon hasonlo kaliberü az én Bálintommal, csupa energia és jokedv :lol: Már a csuszdázást is eltanulta töle B, és M megtanitotta palintázni :D

KépKép
fibi

Fibi, ennyit buszozni! :lol: :lol: Látod, a Ti kedvetekért meghosszabbították a 73-as útvonalát. :wink:

Ígérem a legközelebbi szakdogám vagy egy szép horgolás, vagy egy tűrhető rendezés lesz. :roll: Többet nem írok.

Köszönöm!
zanza

Sziasztok!

Már megint lemaradtam az olvasással, mint a borravaló :(
Zuzmó szólt, hogy lesz ma bikás, de Emma éppen aludt, aztán mire felébredt, elég késő is volt, meg hazaért korábban a férjem, így csak itt nálunk voltunk játszóterezni.

Na megnézem a képeket, aztán húzok aludni.

Zanza!
Ezek szerint túl vagy az államvizsgán? Gratulálok!
manoka11

Manóka, sajna még nem. Jövő héten lesz az államvizsga.

Képeken a kőcök irtó édesek. És mekkorát nőttek! :wink:
zanza

Zanza,
akkor csak szorítok, előre nem gratulálok:)
manoka11

Zanza,
yeah :lol: :lol: :lol:

Indi,
köszi, nagyon jok lettek a képek :D

Recca,
Benke mosolya teljesen olyan mint a Tiéd :)

KépKép
fibi

Manoka,
remélem, legközelebb majd találkozunk Veletek is :) Privid megjött, holnap válaszolok, most én is beájulok B mellé, ugyanis ö már a mi naaagy ágyunkban horpaszt :roll:

KépKép
fibi

ez még eszembe jutott:

Indi,
igazad volt, tényleg fura lett a topic, olyan sokan eltüntek és/vagy ritkán irnak :( Fic, meg Dora, Proone, Mkatus, meg Bogárka, Beet, Moose (oké, neki "felmentése" van)... és még sokan, meg Kisün is rég irt, azért még egyben van talán :) Johi meg sokat dolgozik biztos :roll:

KépKép
fibi

jók a képek!!! :lol:

Rylie,
ime: http://www.sp-studio.de/

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szia Lányok!

Fú nagyon rég nem jártam felétek, de azért manóka néha néha beszámolt, hogy mi történik:)

Jól van mindenki? Csak néhány lapot futottam végig és láttam , hogy érdekes témákban értekeztetek.

Mi jól vagyunk. Az elmúlt 3 hét nagyon durva volt hajnali 1 előtt szinte alig feküdtünk le, mert dolgoztam. Itt hagy írjam le, hogy Votiv még mindig csodállak , hogy otthonról tudsz dolgozni és bírod az éjszakázást. Én nagyon kikészültem. Szererncsére a stratégiai részét letudtuk a dolognak, most már csak a megvalósítás jön, azt jobban lehet napközben csinálni. Bár lehet ez is csak egy optimista elképzelés.:)

Lilla már beszél mindent, mondatokat mond. Azt hiszem , most jön az utolsó 4 fog, kezdődik a macera.

Na majd most már próbálok többet jönni!

Legyetek jók!
pusz
beetrix

Beet, de jó, hogy írsz :) és nem is igaz, hogy bírom az éjszakázást :lol: most is olyan trutymasztikus vagyok, mint a tejbegríz :lol: és miután abbahagytam a munkát fél 12 körül, mert leragadt a szemem, Istike fél 1 kor már keltett is :(

örülök, hogy jó volt a bikás, Isti végig aludta - mert hát valamikor azt is kell :twisted: komolyan nem tudom, mi a csuda baja van, hogy minden éjjel bulizik :cry:

Kisün utóbb azt írta, most finisel egy munkát. de még csak most kezdte a málnalevélteát, hogy szülne? :D persze nem kizárt, de csodálkoznék, ha nem szólna.

Fibi, akiket írsz, vagy hónapokkal ezelőtt óta nem írnak, vagy szoktak, csak ritkán, de ez már korábban is így volt. szerintem nincs ok búslakodásra :D ez természetes velejárója a topikéletnek. aztán egyszer csak felbukkannak, mint Manóka és Beetrix, és akkor majd nagyon fogunk örülni nekik :D
votiv

Fibi,
ha nem lennék egyben, már tudnád :) kicsit korai lenne még, csak 36+2 vagyok. Munkafiniselés első szakasza már lezárult, most már a javítgatások korszaka van :) És beindult a heti nst-időszak is, ma megyek először :)

Beet,
jó hallani felőletek!!! :) Mindig annyira irigyellek, hogy Lillus már ennyire sokat beszél, Dóci még nagyon az alapoknál tart, bár néhány napja elkezdett feltűnően sok felismerhető szóra emlékeztető hangfüzért mondani... lehet, hogy mégiscsak fog beszélni? :)

Zsan,
köszi a linket, már akartam kérdezni, hol lehet ilyet gyártani, mindketten nagy sp-kedvelők vagyunk :)

vera
kisün

Sziasztok!

Képek szuperek, de egy babát nem ismerek fel! :) Ő hol babakocsiban, hol meg a homokozóban ül sapkában. (nem Bazsó!) Kinek a babája lenne, Pocaké? (pl. 42-43-as képek)

Én is tegnap gondolkodtam el rajta, hogy mi volt a régi fórumomon (ahova már vagy 8 éve járok), mikor kezdtek eltünedezni az emberek. Elejében még nagy volt az ováció, minden hozzászólás erről szólt, majd jöttek az újak, és ennyi. Aztán a régiek vagy vissza-vissza tértek, vagy nem. A fórum ment tovább ás a társaság egy része is megmaradt ettől függetlenül.
ancsipancsi

Ancsi :) Ő Balu, Pocak nagyfia.

Kár, hogy tegnap nem jöttetek :(

indianyo

Tegnapi Bikás tényleg klassz volt, Dominó a vagány rucijában már igazi nagy fiú :) , megcsodálhattuk Benke új frizuját élőben is, ami nagyon király :) , kedvet kaptunk Marcitól a csúszdázásra :) , valamint homokozhattunk Bálinttal :) és kölesgolyózhattunk Bazsóval :) . Sajnálom, hogy lemaradtunk Jucról és Zanzáról :( , de a nagyfiú már kezdett fáradni, úgyhogy amint hazaértünk be is szunyált.

Fibi :) Eszembe is jutott tegnap hazafelé, hogy vajjjon hol aludt Bálintod, de most olvastam, hogy a 73-as milyen jó dajka :D

Zanza :) Ezek szerint a védés már megvolt, de még a vizsga hátravan? Akkor megy a drukk a jövő hétre, és a gratula a védéshez :)

Vera :) Te aztán nem vagy semmi! Ennyit dolgozni így már a 9.hónapban!! (A dokid tud róla?) Nst-n mi volt?

Beet :) Lillának gratula a komoly beszédhez! Remélem csüt.-ön együtt tücskölünk és meghallgathatom a kisasszonyt! :)

Indi :) Képek tök jók, a játszós pelusozás nagyon király :) Máskor, mielőtt mész a gyógyszertárba, egyeztess időpontot a nénivel, hogy megint lobbizhasson Nektek! :lol:

A pedofiloktól nekem is feláll a hátamon a szőr... és attól is, hogy ezt bizonyos egyházi körökben milyen könnyen meg lehet úszni... :evil: de nem is fortyogok tovább
denizsa

Hahóóóóó!

Fibi :) Édes kicsi Bálintod, milyen jót brümmögött tegnap a buszon, már ezért is érdemes volt bebumlizni :) Ja igen, a 73-as busz ráadásul még kellemes, halk is, bár a nyanyák viccesek voltak, akik gyorsan leültek az ajtó melletti ülésre aztán meg széles vigyorral magyaráztak, hogy üljünk le bátran, tele van a busz üres ülésekkel - ARRÉBB :lol:

Deni :) Jó volt tényleg tegnap :)
Szerencsére feltűnő színű naciban voltál és így rá tudtunk indulni a nyomkövetésre, különben még 5-kor is a homokozóban ücsörögtünk volna Pocakékkal, mert mi csak a játszótérre emlékeztünk, de arra nem, hogy az ötből melyiken :lol:

Szia Beet :) Akkor most már gyere sokat!

Votiv :) Isti nem alszik? Hát igen, a te esetedben a munka tényleg iszonyú nehezen megoldható egy ilyen örökmozgóval... én nem is tudom magam a helyedbe képzelni, és közben még állandóan mosolyogsz is, le a kalapokkal!

Vera :) Votivhoz hasonlóan előtted ismegemelem... ráadásul neked még pocakod is van...

Én most már tényleg befogom, ha valaki nyavalygáson kapna, azonnal kapjon le a tíz körmömről, mert nekem irtó kényelmes életem van, csak az egyszem pöttöm huncutról kell gondoskodni, ő meg még ott marad, ahová lerakom :lol: És kiabálni is csak visszafogottan szokott - erre a hétvégi talin eszméltem rá :lol:

Rylie, jobban vagytok?

Mása csókol mindenkit, autó és internet még nincs, viszont Orsi mászkál mindenfelé, úgyhogy ő is szaladós :)

indianyo

Sziasztok!

Mi is hazajöttünk több, mint egy hét után! :) Egerben voltunk, sokat mászkáltunk, vásároltunk, úgyhogy jó volt nagyon kiszakadni a mindennapokból egy kicsit. Az idő is egész kegyes volt hozzánk, csak 2-szer esett, de akkor se volt vészes, mert egyszer éppen vacsoráztunk, utánna meg másnap reggel, de akkor meg Mátéval a játszószobában voltunk, ahol mi is jól elszórakoztunk, pl a kirakóval. :D Máté is jól viselte volt külön kiságya, meg kádas szobában voltunk, így a fürcsivel se volt gond. Elkezdtem neki adni a Chamomillát, mert 6 hónapos kora óta mindíg kelt 1-2-szer, pedig nagyon jó alvó volt előtte. Most megint reggel 5-6-ig alszik szerencsére. Gondoltam is rátok, mert hétvégén már venni kellett Chamomillát, viszont nem voltunk még itthon, mert útba ejtettük anyuékat, és ott az egyik gyógyszertárban nem tudta megmondani a nő, hogy mi a különbség az 5, és a 15 ch között. Ha a dokim azt mondta, hogy 15-set vegyek, akkor azt vegyek, és ne mást. Tájékozottak ugye? :wink: De végülis kaptunk egy másik gyógyszertárba. Azon csodálkoztunk, hogy nagyon jól tűrte ezt a sok utazást. Mert pénteken 4 órát buszoztunk nyelvharapós jó magyar úton. :( Vasárnap meg 3 óra vonatút, de ő sokkal jobban viselte mint mi. Bár itthon az első este nagyon zaklatott volt, úgy sírt, hogy ki se nyitotta a szemét, csak sírt keservesen, de aztán a cumija megnyugtatta....
Viszont szerdán elkezdett mászni, pénteken meg kutyázni, meg pakol ezerrel, úgyhogy nagyon kell már figyelni rá. Én is csak akkor tudok gép elé ülni, ha alszik, vagy elvan a játékaival...

Viszont elképesztő lányok, hogy milyenek az emberek. Ott állunk Egerben a buszmegállóban várjuk a buszt egy babakocsival, meg 3 utazótáskával. Az hagyján, hogy elénk durakszanak. De amikor beáll a busz, keresztül gázolnak/nának az emberen, a babakocsin. Olyan erősen kellett fogni, mert majd felborították. Mint a birkák. :( Valaki megkérdezte, hogy nem kéne-e előre engedni, de persze nem mozdult meg senki. Nem is ezt bánom, csak miért kell rajtunk keresztülgázolni??? Még jó hogy volt külön babakocsis rész a buszon, így azt kénytelenek voltak szabadon hagyni. Bár jártunk már úgy, hogy az is tele volt, és megkérdezték, hogy felálljanak-e. Naná!! Meg Máté aludt is akkor 1,5 órát, így sokat nem vett észre az egészből, mert utánna nem sokkal meg kürült teljesen, így volt helyünk. De ez a mentalitás nagyon szomorú. :cry:
mkatus

képek tök klasszak, Balubabát én is nehezen azonosítottam a sapecban :D

Indi, hogy Dominó mekkorát nőtt!!! eszméletlen!

Zuzi, Bazsóka már lépeget is? pocakod látszik már? :wink:

Recca, mikor vágtátok az új hajat Benkének? így olyan nagyfiú lett! :( :D és tettetek el a gyönyörű aranyhajából?

Kisün, a vége előtt azért lesz pár napod pihenni, ugye? :) nagyon kíváncsi már vagyok a kisfiadra! :P

Szia Kókuszka! hogy vagytok? mit csinálnak a csajszikáid? és nagyfiad?
votiv

Indi,
jol esett, amit irtál, aranyos vagy :)

Beet,
jo hogy bejelentkeztél, pont tegnap hiányoltalak :D

Katus,
mi is sajnos ezt tapasztaltuk, amikor Bajára mentünk le busszal :(

Kisün,
jaaa, még majdnem 4 hé van hátra :) akkor nem tudom, mire emlékeztem a másfél héttel, vagy azt csak álmodtad? :o :lol:

Boltban történt:
B terpeszkedik a babakocsiban és iszik. Idösebb fazon odajön mellénk, és elkezdi nyomni a szöveget: "Jaj, Neked a legjobb komám, csak ülsz a kocsidban, kezedben a pia, hahaha!" Aztán elkezdi vakarni a fejét, elgondolkozik majd igy folytatja: "Á, tudod mit, inkább mégsem cserélnék Veled... mi lesz ITT, mire Te felnösz, jaaajajjj.... nem irigylem a mai gyerekeket EBBEN A MAI VILÁGBAN...."
JAJ, kövezzetek meg, de én valahogy annyira nem birom az ilyen sopánkodást, hogy majdnem beszoltam neki, hogy miért kell mindenhonnan ezt a pesszimista szöveget hallani lépten-nyomon?? :( És akkor mi a megoldás, ne szüljünk gyereket?? :?: Másképp is hozzá lehetne állni sztem... lehet hogy sokan hülyének néznek, amiért bizakodo vagyok a jövöt illetöen, de a nyavalygás nem old meg semmit sztem... és lehet hogy ha több ember lenne manapság optimista, akkor más lenne a helyzet, meg az általános közérzet. Azt vettem észre, hogy ha vki panaszkodik, mindjárt lesz "közönsége", aki sajnálkozzon rajta. De ha vki jokedvü és optimista, akkor max csodálkoznak rajta...

KépKép
fibi

Votiv, mikor? kb. egy honapja? raktam is fel akkor kepet. de lehet, h pont akkor voltatok angelusorszagban? asszem. es azert mostanra mar en is egeszen megszoktam, h fiam van, es nem lanyom :mrgreen: :mrgreen:
ja es tiramisu :) :)

Indi, koszi a kepeket :)

Fibi, tenyleg? na legalabb valamiben ram utott (auu :mrgreen:)
recca

Sziasztok!

Zsarnokkirály alszik!!!
Én teljesen kivagyok. Nem tudom, hogy a fogak miatt-e, de megint nagyon rosszul alszunk. Azért gyanakodok a fogakra, mert ordítva sír fel szegénykém, és azt ilyenkor szokta, de nem látok semmit a szájában.
Emellett Bazsó teljesen kikészít az új szokásaival. Felmászik a kanapéra, onnan a radiátorra onnan az ablakpárkányra, és húzogatja a redőnyt. Ha ezt megunta, akkor jöhet a számítógép, lerángatja az alkatrészeit, billentyűzet, egér stb. És hiába mondom, hogy nem szabad, magasról tojik rám :roll:
Lehet a terhesség is közrejátszik, de ma edddig kétszer bőgtem, annyira kivoltam....

És akkor itt olvasom, hogy Ti milyen szuper csajok vagytok, szakdogavédés (Zanza, gratula!!!), éjjeli meló gyerek mellett, + pocaklakóval! Csodállak titeket. Nekem arra is rá kell készülnöm, hogy elmosogassak.
Na, de nem vinnyogok tovább, ilyenkor utálom magam!

A tegnapi tali tényleg nagyon jó volt, és jó volt megismerni Pocakékat és Indiéket :D Fotók klasszak!!!

Ancsi!

Védőnőnél taliztam a kiscsajoddal! Egyből elkezdte nyomni a dumát Bazsónak. :lol: Egyébként egymás mellett vetkőztek :oops:

Votiv!
Nme lehet, hogy nálatok is fogzás van? Vagy Istinek már kint van az összes? Olyan gyorsan jöttek Neki !!!
Bazsó még támaszkodva járkál, de egyre többször áll meg támaszték nélkül! Ja, és mindenre felmászik :cry:
Pocakomról a többieket kell kérdezni, szerintem már látszik, de ők aranyosak, és azt mondták, hogy még nem :lol:
Garázsos sztoritok nagyon durva. A rendőrség hozzáállásán már meg sem lepődöm :(

Beet!
De jó, hogy benéztél! Mit is dolgozol pontosan?
És Lillusod tényleg szuper csaj!!! :D
Ma szűrjük le a bodzaszörpöt, nagyon izgulok :lol:

Kókusz!
Régen voltál, jó, hogy benéztél! Hogy vagytok mostanában?

Ja, és ma megkérdeztem a védőnénit, hogy lehet-e, hogy a terhességtől kevesebb a tejem, mert félek, hogy Bazsónak nem jut elég. Erre ő: igen, jobb is lenne, ha elválasztanám :shock: :shock: :shock:
zuzmo1

Sziasztok!

Nem sok idom van irni, mindig akad valami mas tennivalo. Olvasni azert probalok, igaz most van lemaradasom boven, mert mi is elutaztunk anyuekhoz meg anyosekhoz.

Fibi, jol esett, hogy hianyoltal!

Deveny torna heti egy alkalommal jatszik, mult heten volt az elso. Azota forog a csaj, igaz gurulassa meg nem fejlesztette tovabb. Szoval ugy nez ki, hogy nagyon hatasos! Vincehez is jar a lany, de rolunk nincs hirem, egy hete beszeltem Ficcel utoljara.

Keveske idomben meg tervezem a lakasunk alaprajzat, de sehogy sem jo igazan. Van egy olyan falresz, ami nem mozgathato, felbeszeli a lakast, az ablakok fixek, nehez igy rendezgetni a szobakat. Most talan van egy elfogadhato rajz, de erre meg a tervezo srac huzza a szajat, mert az eredetihez kepest a tulvegebe raktuk a konyha. Na jo bolere eresztettem a lakasmizeriat...

Tok jo, hogy talalkozgattok, egy Bikasra lehet hogy majd mi is benevezunk Kataval.

Puszi mindenkinek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra!
én annyira szeretem az alaprajzokat átvariálni, hogy a régi melóhelyemen folyton azt csináltam, mikor jöttek a vevők, hogy kicsit mást szeretnének. :) itthon is folyton jár az agyam, ahogy szóba jött egy lakás, mindig néztem hogy lehetne az igényeimhez mérten igazítani, mi több, ha nem tudok elaludni, akkor mindig képzeletbeli lakást rendezgetek, alakítok. :) hobbim a lakberendezés, még el se adtuk a mostani lakást, de már az új lakást teljesen beredeztem, mi több, még a fürdőszobai csempetervet is elkészítettem minap :))
szívesen megnézném, hogy miből mit hoztál ki! nagyon kíváncsi vagyok!

Zuzi!
hasad nem látszik, mert anyósom mondta, hogy "Henike barátkozott egy kisfiúval". mondom nem a Pajival? nem volt terhes a mamája? erre ő aszonta nem :)). tudtam ,hogy csak Ti lehettek!!!

jövő szerdára nem szervezünk Bikást, vagy hasonlót? jó lenne kimozdulni messzebbre is, mint a Diószegi utca és környéke :)
ancsipancsi

Zuz,
védönö hüje, miért kellene elválasztani Bazsit?????? :shock: :o

KépKép
fibi

Sziasztok!

Tegnapi tali tényleg naggyon jó volt, mindkét gyerkőc elaludt mire a buszmegállóhoz értünk és hazáig egy hangjuk sem volt :D
Remélem lesz még hasonló buli :) :) :)

Indi: köszi a képeket!!! És hogy dajkálhattam Dominót :lol:

Ezt érdemes megnézni, hátha valaki jár arra: http://www2.csurgo.hu/?module=events&action=event&eid=484

Most fennforgás van, Marci őrjöng :evil: és nemtom mi baja :cry:

jók legyetek és jól öltözzetek fel a nyár örömére :twisted: :oops:

Pussz: Pocak
pocakpacni

Ancsi: NAHÁT! Nekem is ez a hobbim :D Fejben rendezgetni a nemlévő kertes házunkat :) És már én is rajzoltam egy csomó alaprajzot és fejben már a függönyöket is megvarrtam :) De azért most épp a nappalinkban van felfordulás, mert még mindig nem jött meg az ikejás sarokbútorváz :(

Indi: köszi, jól vagyunk. Én még krákogok, de már nem vagyok lázas, Kamilla pedig tök jól van. Újra alszik éjszaka, csak kissé korán kel: 1/2 5-kor :( Nem tudom, hogy bírnám rávenni, hogy legalább még egy órát aludjon, mert azért 1/2 6 csak emberibb lenne.... :?

Dóri: Mi épp ma megyünk tornanénihez. Kivácsni vagyok mit szól majd hozzánk!

Volt már valamelyikőtök Debrecenbe az Aquaticumban??

Jó lenne egy jövő heti Bikás, mert szeretném lesasolni közelebbről a kendőtémát :wink: Meg végre valahára talizni is jó lenne veletek!:)

És SP Rulez :D Kösz Zsanci!

Rylie
rylie

Sziasztok!

Tegnap óta én is kiskönyv tulajdonos vagyok :D

Ma pedig voltam életem első relaxációs óráján a kórházban. Jár valaki oda közületek? :D

Kép
szdorka

Dorka, gratulálok! relaxon én nem voltam, de csak jókat hallottam róla.

Indi, miből gondolod, hogy mindig mosolygok? :D

Recca, hát akkor le vagyok maradva mint a borravaló. bocsesz. és nemigaz, hogy Benke valaha is lányos volt! szemüveget az ítészekre!

radio cafén egész du. az "indigógyerekeket" cinkelik... állítólag van egy fószer is, aki össze akarja gyűjteni a "kristálygyerekeket", akik kiválasztottak, hogy megmentsék a földet... hát, az ilyen kiválasztottá nyilvánításnak eddig még sose volt jó vége a történelemben :roll:
votiv

Zuz, sztem jobban jarsz, ha megprobalod hozzaszoktatni magad a gondolathoz, h ez most egy ideig igy lesz (felmaszas, huzkodas, szetszedes, le-, fel-, be-stb. pakolas...) aztan majd egyszer megunja :mrgreen:
vedonyanyaval meg ne foglalkozz :evil:
recca

Dorka,
én amikor csak tudtam, elmentem a relaxra, és imádtam :) sztem nagyon jooo :D másodikkal is szeretnék majd járni, ha meg tudom oldani...

KépKép
fibi

Fibi, azért az erős, hogy hülye lenne! több álláspont van a terhesség alatti szopival kapcs., sőt görcsök esetén nem is szabad folytatni, de mivel nem áll fen Zuzinál a dolog, csak fogy a teje, szvsz nem kell vele foglalkozni. ha fogy, hát fogy, Paji már 13 hónapos, szóval majd a természet elintézi az ügyet.

Zuzi, neked is ezt mondom. ha a természet úgy akarja, úgyis marad Pajikának tejcsike, nem kell izgulnod miatta. védőnéni miatt ne izgulj, én is hallottam már furcsákat tőle, de alapvetően jószándékú a lány!

Rylie,
:wink: :wink: és te is szoktad elalvás előtt rendezni a képzeletbeli tereket? én most kis alapterületű nyaralókat rendezek be pár hónapja :))))))))).
ancsipancsi

Dorka!
meglásd milyen gyorsan eljön a szülés ideje, egyszer csak azt látjuk, hogy a babaszalagod a végét járja :lol:
ancsipancsi

Szia Lányok!

Na mielőtt jönnek hozzánk munka ügyben gyorsan írok:)

Szóval mi ma a fonyód utcai bölcsiben voltunk manókáékkal játszóházba. Klassz volt. Hihetelne, hogy Emma milyen gyorsan fejlődik. Akkor imádjuk őket, amikor Lillával ülnek az asztalnál és etetik egymást. Igen Emma már majdnem egyedül eszik, pedig még csak 13 hónapos:) Turbó csaj. Mi szinte minden szerda délelőtt ott vagyunk úgyhogy aki épp ráér jöhetne.:)

Votiv! nem úgy volt, hogy Isti már tök jól alszik éjszaka? Te honnan vetted az erődet késői munka + ébredések után?

Zuz , Denizsa! Holnap mi is megyünk az utolsó tücsökzenére, azért hiányozni fog.

Zuz! Egyébként marketingtanácsadok. Na milyen lett a szörp?

Vera! persze tök jó, hogy beszél a Lilla és elmondja mi a gondja, de a beszéd már olyan nagygyerekes. Nem akarom, hogy az én kis pöttöm pannám hamar nagy legyen:)

na még akarok írni csak a páromnak kell valamiért a gép.
beetrix

Beet, Isti nagyon jo alvo volt, de miota a frontok jottek, szinte minden ejjel kel :( fogai nem lehetnek, mar a hatso nagyorlok kivetelevel mind kinn van par honapja, hamar tulestunk rajta. meg jo, mert horror volt :!:

help, milyen billentukombinacioval lehet vissyakapcsolni a nzelvet magzarra<>? :(

es hogz lehet lementeni a south parkos figurat? nekem nem megy :oops:
votiv

sziasztok,

egy másodpercet engedélyezett nekem kisfőnököm, még csak most fog lefeküdni és amig apa fürdet írok.... fürdés ma béna körülmények között megy, mert lyukas a bojlerünk, szerelelő volt, de komplett csere kell. brrrr. már csak ez hiányzott. na sebaj.
:twisted:

Votiv: éjszakai kelés, nálunk is bejátszik, már nagoyn szívesen lemondanék róla, bár azért hiányozni fog az éjszakai szopi majd ha egyszer elhagyja már.

Bikás tali: mikor lesz legközelebb? mi is mennénk?

Holnap vacsizni megyünk apával, mert öregszem egyet, megszervezete, hogy anyósék hazajöjjenek, jó kis meglepi. Éppen főztem a holnapi vacsit amikor mondta, hogy arra nem lesz szükség. De jó lesz. nyámiiiiii........

Jaj mennem kell, én vagyok a fektető... jó éjt johi
johanna1975

Votiv!
húzd jobb oldalra az egeredet, ahol az óra van. ott van egy szürke mezőben egy EN felirat, azt egyes kattintással át tudod állítani magyarra, vagy hogy úgy mondjam, vissyakapcsolni a nzelvet magzarra. általában a Bal ALT+Shift is váltja őket.
kipr=b'ltam, m\k0dik.
:)
ancsipancsi

Johi!
Boldog szülinapot!

Votiv!
képet lementeni jobb egér, mentés másképp módon lehet könnyedén.

Beet!
Lilla már Bogárkáéknál is tök jól beszélt! én is sajnálom, hogy Lencsi túl gyorsan nő :roll:

na átadom a terepet másoknak is ;-)
ancsipancsi

jjk';'';';;;;;;;;;''';;;;''';;'''''';';';';':":""::;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
votiv

bocsi :oops:
votiv

Nálunk is van éjszakai ébredés, nátha előtt egyáltalán nem, most mintha kezdene leszokni megint az ébredésekről. Megyek gyorsan lekopogom.

Johi, holnaptól még okosabb leszel? :wink:
zanza

Ancsi, köszi, az alt-shift bevált :D ezen a kuka gépen nincs en/hu lehetőség :evil: valami lebutított Xp professional van rátelepedve :roll:
de a képet azért nem tudom menteni, mert flash. a gyikben azt magyarázza a bikinis törpe, hogy a print billentyűt nyomjam meg (nekem olyan nincs), és bármilyen képszerkesztőbe vagy wordbe beillsztve menthetem másként. hát ezért nyomkodtam összevissza a gombokat! :evil:

mi az a jó szám, amivel a szigetet reklámozzák? ki tudja?

Johi, bojler :( hányadik szülinapod lesz? és előre is boldogot :D
votiv

Votiv!
(remélem senki nem fog utálni, hogy megint írok :)
print = PrtScr feliratú gombod nincs? Print screen=vagyis nyomtassa a képernyőt. és ekkor START-Programok-Kellékek-Paint és ott beillesztés a menüből.
ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?