Edó, tök kiakadtam ezen a bőrgyógyin, kerüld el messze, amúgy meg semmi köze ahhoz, hogy meddig szoptatsz, és miért....
Azért ne add fel, van jó bőrgyógyász is, bár kevés...
Gratula az ügyes nagyfiadhoz!
Kata, én már annyira izgulok, majd mindennap gondolok rátok, hogy már nagyon nemsokára itt van, hogy jön a kiscsajszi. Annyira izgi. Hogy bírod az utolsó heteket? Nekem az utolsó 3 volt nagyon nehéz, bár érdekes, de már alig emlékszem rá.
Nálunk volt egy kis riadalom, persze csak én voltam az, aki felfújta a dolgot, mert Bencének egy hete hót zöld a kakija, meg egyszer valami kis icipici pirosas dzsuvát is láttam benne. Na persze azonnal tesómat hívtam, meg a dokinéninket, mind a ketten uazt mondták persze, hogy nyugi, ha amúgy a gyerek jól van, akkor nem lehet semmi dráma. A zöld kakit fogadjam el, a pirosas trutyi pedig lehet sokmindentől, főleg attól, hogy még fejlődik a bélrendszere. Meg nem iszom most tejet, mert még lehet allergiás reakció is. Azért ma beadtunk egy mintát a Lászlóba, ez fog igazán megnyugtatni, hogy minden ok.
Amúgy Benyókám marha jól van, szóval semmi tünet amúgy.
Na hát velünk ez történt.
Diám, kitartást kívánok nektek a takonykórhoz, és remélem minél hamarabb rendbe jöttök. Ha már jól vagytok és Bence kakijáról is kiderül, hogy okés, akkor majd megint meglátogatunk, de én viszek ebédet!!!!
Mi hétvégén lemegyünk a Balcsira, már nagyon várom, remélem jó lesz, bár hát milyen lenne ott a jó levegőn, madárcsicsergésben...???
Puszi nektek