Sziasztok!
Tegnap hazajöttünk!!!
Jól vagyunk! Botond imádnivaló kismanó!
"Kiscsomagnak" vagy "bogyófejnek" szoktam hívni mert annyira olyan..
A szülés....
Szerencsére -ügyesen- itthon vajudtam végig a nagyrészét és már csak akkor mentem be a korházba amikor éreztem hogy menni kell.
Az aznap reggeli nstm már kisebb fájásokat mutatott és már csütörtök éjjel is voltak csak nem lettek rendszeresek.
Aztán péntek délben kezdődött újra akkor már jöttek a 10, majd 8, majd 6 perces fájások és bizony erősődtek!!!
Aztán 1/2 9-re értünk be a korházba, akkor magzatvízvizsgálat (ami szörnyű volt), de szerencsére tiszta, viszont már 3 ujjnyira kivoltam tágulva ugyhogy azonnal hívták a dokit, aki gyorsan jött is és végülis 3/4 11-kor bújt ki Botond.
Fantasztikus érzés volt, euforikus hangulatban voltam, össze-vissza beszéltem örömömben a dokinak, a szülésznőnek, a tanuloknak stb.
Egyedül én szültem akkor, így minden figyelem ránk írányult.
Óriási hálával tartozom az egyik szülésznőmnek aki rengeteget segített (a másik csak kinzott

)
Nem akarták megengedeni hogy felkeljek és azon az ágyon vajudni...Borzalmas volt.

Aztán szerencsére az emlitett szülésznő kezébe vette a dolgokat, megengedte hogy felálljak, belé csimpaszkodtam, terpeszben rúgoznom kellett a fájások alatt és szabályosan érteztem mennyival könnyebb így Botondnak és ahogy halad egyre lentebb.
Aztán – ahogy ők mondták- profin,3 nyomással kint volt Botond és orditott ahogy csak bírt.
Sajnos a köldökzsinor egyszer rátekeredett a nyakára és van egy kis köldöksérve, de reméljük semmi baja nem lesz.
Nagyon fájt (minden), jobban mint Danussal mégis sokkal, de sokkal jobb volt.

Jobban észnél voltam és nem merültem ki annyira. Sajnos pici metszés csak lett, de nagyon gyorsan gyógyul, már 2. nap szinte nem is éreztem, bár állitólag csak azért nem mert volt más ami elterelte a figyelmem….ugyanis szülés közben ELTÖRT a farokcsontom.
Ami borzalmasan fáj, de …Botondot már 2. nap törökülésben szoptattam.
Sajnos az első 2 nap nem adták oda egész napra, csak a szopikra hozták, mert be volt gyulladva a szeme.

Aztán már egésznap együtt lehettünk. Nagyon ügyesen szopizik, csak kicist lusta és nagyon gyorsan bealszik.
Hú, bocs hogy ilyen hosszú lett és még annyi mindent tudnék írni.
Köszönöm Mindenkinek a gratuláciokat, a férjem kinyomtatta és behozta a korházba.
Atinah KITARTÁS!!!!!!!!!!
majd jövök...puszi!