Barbi!
és nem volt kálcium meg ilyesmi hiányod? mert ismerősöm totál vegás, se tej, se tojás, se semmi. soha! de inkább aszkétának mondanám

, mert noha sarkított volt a krumpli-kenyér dolog, de valójában tényleg nem sokkal többet eszik, max még gyümölcsöket. nem tudatosan táplálkozik, az a gáz. a gyerekei akarnak húst, és nem kapnak, csak ritkán. imádják a kolbászt, szalonnát, ilyesmit soha nem kapnak, csak stikában másoktól
régi pasim is vegás volt, és ő simán kihordott volna még egy hármas ikreket is (úgy is nézett ki, mintha...

, szóval lehet ezt mértéktartóan is csinálni, nem kell az embernek aszkétának lennie. neked kellett valamit szedned terhesség alatt?
és várhatunk majd tőled babafotókat? ígérted, ígérted...
Vica!
már három gyereke van, és asszem akkor még nem volt teljesen vegás, ivott tejet és evett tojást.
a lépést meg mielőbb vedd fel, hiszen mindjárt itt a babád!
Zuzmó!
nem is tőled vettem magamra, hanem mikor olvastam egy tápszer ellenes cikket, hogy én milyen aljas vagyok, hogy az államot károsítom. ekkor

. meg amúgy is ott a szmájli. olyan jó idő van kinn, nem kéne ma játszózni?
Pajikának gratulációk a járáshoz, nagyon aranyos lehet, vedd fel videora!
Gabi!
gondolom az UHT tejet semeddig talán. (mivel ultra magas hőmérsékleten kezelték) vagy sima 1 napos, avagy "igazi" bocitejet kap? korábban azt írták a csajok, hogy elég pár hónapig forralgatni.
Dorka biztos szégyenlős

)), esetleg ülj le előtte te is a wc-re, vagy ilyesmi.
meg van olyan marha jó felmászós vécészűkítő, nekem nagyon tetszik, ha Dorka vagy Lencsi lennék, folyton ott hetelnék
Fibi!
ha lesz időd, mesélsz kicsit Berekfürdőről? én is kipróbálnám babástúl.
CICI
Indi!
Amway: én is hallottam ilyesmit, de nem hittem el. mondjuk nem kedvelem az ilyen MLM dolgokat, de nem foglalkozom velük. aztán egyszer egyik ismerősöm pár hónapos ezzel foglalkozás után totálisan megváltozott. teljesen eltávolodott a családjától, és azóta se a régi. egyszerűen nem értem, hogy változhat meg ennyire egy ember.