A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
mátra

Sziasztok!

Mátra!
Pogiról a hírt Angie írta meg :) Ezért nem találhattad az üziét! :wink:
Talira jövök. (a 1/2 10-et nem igérem :lol: ) Remélem szénhidrát napod lesz szombaton... :)
A 3:50-es ébresztést meg le se írd nekem..., akkor kerülök még csak Alfába. :wink: Hát igen, a vámpírélet! 8)
A megjegyzés rovatot látom, csak mindig elfelejtem megköszönni. :oops: Ari vagy! :)

Norwell!
Holnap szigorú nyugalom és semmi kávé! :D Könnyen beszélek innen a távolból :lol:

Szisz!
Ballagáson természetesen ott kell lenned! :) Ősszel tilos elkummantanod a talit :wink: (másnak is :) )
Marshallt megvadította a szomszéd vizslacsajszi :lol: Úgy tűnik, Neki a gyomrára megy a szerelem!? Különben rendesen eszik, iszik, játszik... Azért, ha még párszor ismétli a hányós dolgot, irány az orvos.

Évi77!
Dóricica szurihelyére puszikák! Kép
Jó tornázást Nektek holnap! :) Beszámolót kérünk szépen.

Aniko!
A nőgyogyid biztos a kevesebb hormon miatt favorizálja a z inszemet... De ha azzal nem megy... A fagyibabáidról nem is tudtam.
Mindjárt konzid van a doktornővel! :) És "indultok" az úton :)

Nomi!
Drukk a násznagynédnak!!! :)
Az én barátnőm ma szült (császározták)... Kislány (Liliána) 51 cm és 3500gr ... Jól vannak mindketten. Alig várom, hogy láthassam!

Virág!
Jó sokára lesz a HSG-d... Talán nem is lesz rá szükség! :)
A gólyák biztos a hideg miatt késnek... De jönnek!!! :wink:

Szép álmokat Mindenkinek!
Puszó
Brill Kép
brill

Kép
Kép
Kép
mátra

Jó reggelt!

Brill!
Köszi, akkor sem vagyok teljesen normális, mert azt hittem végigolvastam mindent, amit írtatok. Na da lényeg, hogy van babája.
Szombaton fehérjenap lesz, amibe nem nagyon passzol a fagyi :cry: Az a tegnapi vacsorám volt :lol: Nem tudtam megenni a 3 gombócot... Eddig ez nem igazán okozott gondot.
Azért a 3.50 nekem is meredek... :lol:
Minden látszattal ellentétben szeretek aludni. Viszont azt hiszem, hogy 24-ig ez nem lesz nekem gyakori.
Aztán pihike. Még egy tábor 8-11-ig, aztán 17-19-ig családi nyaralás Kép nekem, a páromnak (:)) Kép és aktív sport, mert valamikor öttusázott és igen hiányzik neki.
Aztán van még egy vállalása, miszerint engem megtanít úszni.
és az ilyen volt-ból Kép ilyen lett-et Kép akar produkálni. Szegény, nem tudja mire vállakozik.

Lányok, akár hogy gondolkodom nem jut eszembe a kávézó neve, ahol voltunk. Mindig a Hisztéria jön be, de tudom, hogy nem az, hanem mellette van. Ki emlékszik rá? Juca, ha olvasol minket és van egy kis időd segíts kérlek.

Mindenkinek szép napot kívánok. Itt most süt a napocska és remélem így is marad. :)

Kép
mátra

Sziasztok!

Angie!

Írtam privátba.

További jó napot.

Ildikó
tökmag

Nomi!

Nekem van véltelenül fölösleges 5-6 kilóm! Kéred? :twisted:
évice77

Sziasztok!
Nemrég értünk haza, máris elmesélem,h mi is történt ma. (ezt még tegnap este kezdtem el írni, csak aztán a páromnak szüksége volt a gépre)
Hát a doki, az horror volt.:twisted: Én az 1.-es női klinikára járok, és nem tudom mi történt ma de nagyon sok kismami volt. Annyira,h. kb. 4-5 órát töltöttem ott ÁLLVA, mert nem akartam elvenni a helyet a nagypocis kismamik elől, és persze egy-két kismami hozta az egész rokonságot, akik kényelmesen ültek a váróban, tehát esélyem sem volt leülni. Én már ettől is marha ideges voltam, ráadásul nem mertem elmenni pisilni, meg inni. :twisted: És ami a legrosszabb, h. el is késtem, ugyanis mire odaértem a dokim már a műtőben volt, ezért egy másik dokival beszélgettem. Persze ő ugye nem sok mindent tud rólam, és még a cytológiámat sem találta, amit pedig szeptemberben csináltak. Beutalt egy csomó vérvizsgálatra, remélem lesz annyi vérem, ami az összes vizsgálathoz kell. Jövő héten szerdán kell mennem. És kérdeztem tőle a derékfájást is, azt mondta,h. keressem fel a klinika gyógytornászát. Úgyhogy jövő szerdán megyek gyógytornászhoz is. Viszont a TORCH-s vérvételemnek még mindig nincs eredménye, és szerintem a doki még ráadásul macskagyűlölő is volt. Ugyanis közölte,h. lehet,h. 19-én levett vérből negatív lesz, de ha cicám van lehet,h. 20-án elkaptam,mert a cicáknak a szőre is kakis lesz a nyalogatástól. Baromira megnyugtatott köszönöm! Az Elevitre azt mondta,h. szedhetem(mondtam,h. 3 naponta szedem) És megvan az új UH időpont is: július 5. (ez apukám szülinapja is) Szóval ennyi történt, rettenetesen elfáradtam, és jövő szerdán megint ugyanez. De hát mind1. Viszont beszéltem rólunk egy kismamának!! Ugyanis mikor bekerültem pont akkor ült velem szemben NST-n. Elég kétségbeesett fejet vágott, én megkérdeztem,h baj van-e. Azt mondta,h. nem hallja a hangot. ÉS akkor eszembe jutott Juca és acsoki, és már épp kérdezni is akartam,mikor jött a nővérke, aki megkérdezte,h. evett-e a kismama.Kiderült,h. már vagy 4-5 órája, és a nővérke a csokit javasolta neki. Mikor lement, láttam,h kérdőn néz rám, és mondtam,h. a lányok is ezt tanácsolták,h. ilyenkor csokit kell enni. Szóval jövő héten kedden védőnéni, majd szerdán vérvétel, gyógytornász és megint véreredmény kutatás. De most már abbahagyom. Ja még annyit,h. az én pici páromcsám leütött nekem a vaterán 2 db szupi terhesgatyót. És tegnap meg is kaptam őket, a kettő volt 5000 Ft, ami szerintem nagyon jó ár! Hát nem egy tündér a párom!

Nárcisz!
Igen, valóban arra gondoltam,h végre „megszültem” a tegnapi levelet, amit már napók óta ígérgettem.Nem akartalak megilyeszteni. Ezt a mellbimbó dolgot szerintem is kérdezd meg, nem próbálkoztál még a körömvirágkrémmel bekenni? Egyébként bocsi a házassági évforduló miatt, majd akkor is gratulálok. Örülök viszont,h. másnak is eszébe jut,h. megünnepelje,h. mikor jött össze,mert ugye mi ebben az évben leszünk 5 éve együtt, de még csak augusztusban lesz az esküvőnk. Kimentettem amit a hüvelyfertőzésről írtál.Köszönjük!

Zsúka!
Vigyázz ezekkel a rosszullétekkel, nehogy bajod essen. Tudom miről beszélsz, én is BKV-val megyek dolgozni, és most amúgy is különösen zavarnak a rossz szagok. Biztosan fogod tudni használni a PG53-at, nagyon egyszerű, de majd úgyis jössz és elmeséled.:D

Virág!
Dejó,h. tettél fel képet magadról.:D Annyira örülök,mert így kicsit valóságosabbnak tűnik,h kihez is „ beszél” az ember.Sajnálom,h nem tudtam már később segíteni a vonalzóban, de már nem voltam itthon. De látom Angie tündér volt és segített. Nekem annak idején a nődokim azt mondta,h. nagyon sok folyadékot igyak hólyaggyulladáskor. És nem írt fel semmit, csak mikor ++ volt a vizeletem. Neked mennyire súlyos a gyulladás?

Brill!
Azért nem vagyok ám elkeseredve ettől a fájdalom, émelygés dologtól. Mert ezek olyan „édes terhek”. Bízom benne,h hamarosan te is átélheted.

Norwell
Megfogadtuk a tanácsod és tegnap este apa megmasszírozott. :lol: Most kicsit jobb. Hogy érzitek magatokat? Majd fent olvasd el amit írtam,megint volt egy kismamis eset.

Szisszka!
Fent leírtam mi volt a dokinál. Most én is a zárható ajtajú konyhára szavazok. Örülök,h tegnap tudtál pihenni és együtt lehettél a pároddal is. Nekünk is többször előfordul,h. mindketten ittohn vagyunk, ő zenét hallgat (DJ) én pedig fekszem és filmet nézek, de mégis olyan megnyugtató,h. ott van.

Évice!
Üdv. Közöttünk! Hogy te mennyit fiatalodtál. Ja és gratulálok, te egy babás új felhasználó vagy. Kisbetűvel írtad be magad, mert akkor lehet,h. azért nem ismert fel. Reméljük már a régi leszel.:)

Anikó!
Hogy érzed magad? Remélem már jobban vagy. Én hiszem,h. sikerülni fog nektek a lombik, és tudod utána már nem az a lényeg,h. hogyan fogant, hanem ,h. ott van. Mekkora lesz majd a kisfiadnál is az öröm, ha megtudja,h. jön a kistesó. Annyira büszke vagyok rátok,h. ilyen jól tudtok diétázni. De azért majd ha legközelebb bolognait csinálsz, én is kérhetek? :oops:
Átadom a páromnak,h örülsz. Én is úgy gondolom,h most kicsit megnyugodott a kiütései ellenére is,mert látja,h van eredménye a steroidoknak.

Angie!
Örülök,h. nem találtak semmit. Nekem is elég sok anyajegyem van, pedig az utóbbi 2-3 évben figyelek a napozásra is. Tényleg szerinted nem gond, ha olyan önbarnítós testápolót használok? Mert ugye jön az esküvő, nekem pedig pánt nélküli ruháim lesznek, és mióta babás vagyok (ez is egy édes teher lesz) tele van a vállam pici pattanásokkal, illetve eléggé ki vagyok már hipózva. :shock:

Mátra!
Köszönjük a táblákat. És az a férfiak üzenete? Nagyon jó, este meg mutatom a páromnak is. Én ugyan nem leszek ott a talin sajnos, de én is azt mondom,h talizzatok legalább ti. Mi pedig bűnösök ott leszünk az őszin. Biztosan azért nem tudtad megenni a 3 gombóc fagyit,mert már összeszűkült a gyomrod. De azért kitartás. Ennyire keveset alszotok? Úristen! Én nem bírnék felkelni. Angie írta meg,h. Pogi babás lett, mert ő most a mamaneten „nyomul”. Annyira szeretem az esti képeket amit felraksz. :D

Csibe!
Képek nincsenek? Gratulálok,h biztos kisfiú!

Nomi!
Örülök,h újra a régi vagy. De azért ha teheted, te se kapálj olyan sok hagymát. Interneten nem próbálkoztál még könyvet venni?

Évi!
Jó tornázást a kis hercegnővel! Te mikor kezdted el a kismama tornát?

Tökmag!
Nekünk is írj valamit magadról!! MI újság Veled? Miért nem jössz??

Dido!
Ma is dolgozol?

Ezer és egy bocsánat, annak aki kimaradt. Megyek zuhi, aztán munka, de ma csak 4-ig leszek: :lol:

Sok-sok puszi! Kép

(ma vagyok 9 hetes :lol: és mától Bubika már MAGZAT! Édes kis Magzatom! :lol:
Vendég

Lányok!

A taliszervezésben esetleg lehet valakinek gond, hogy ezen a hétvégén nem fog járni a kettes metró? Mert az Árkád ezen a vonalon van... :(

Évi
évice77

Jo reggelt mindenkinek! Kép

Mátra!
Biztos megtanit a párod uszni,csak ne legyen viziszonyod mert akkor nehezebb! Kép Köszönjük a táblát!A kévézo neve nekem sem jut eszembe!

Brill!
Én már nem bizom senkiben és semmiben csak a Kaáliba,mondhat most már bármilyen orvos bármit!A nőgyogyászomban is biztam nagyon de sajnos rákellett jönnöm hogy ő ehhez abszolut analfabéta akármit is papol nekem össze!
Nekem 2004 december elején volt a lombikom amiből volt 9 petesejt, 8 gyönyörűen fejlődésnek indult.Elsőre kettőt kaptam vissza és hatot lefagyasztottak.Sajnos nem lett belőle semmi de én progi potlást alig kaptam.Utána hármasával kaptam őket vissza de sajnos annak sem volt eredménye!És utána mondta az orvosom,hogy ezt az injekciot kellene kapnom amit te is kaptál mert szerinte ott csusznak el a dolgok nálam!Mert minden más működik de a megtapadáshoz és a terhességfenntartáshoz nincs elég progeszteronom.De sajnos nem jutottunk el a másodikig.Igy ha 19-én megyek akkor onnan folytatjuk ahol abbahagytuk tehát jöhet a második!Szerintem nekem sem lesz augusztus-szeptembernél elöbb mert a fogigátlora nem igazán reagálok jol és azzal szoktunk szenvedni!De majd meglátjuk!

Pupy!
Azért jo hogy minden rendben volt a körülményeket leszámitva!
Nem is értem miért nincs már meg a toxoplazmád!
Szerintem a barnitokrémet lehet csak olyan fura büdös szaga van az embernek tőle!Gratulálok a 9 héthez!

Tökmag!
De rég voltál!
Mi van veled?
Nekünk is irjál!

Fleur!
Nagyon jo a kép rolad!

Évi!
Látom ma sem akarja az igazat ez a fránya babanet!

Dido!
Nem ér igy eltünni!

Zsuka!
Mikor mész az ultrahangra?Kiváncsi vagyok mit mond a doki?!

Angie!
Ez az anyajegyes vizsgálat nem rossz ötlet nekem sincs kevés!Sőt van egy-két érdekes is közöttük!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy nem tudok menni, de ősszel semmi és senki nem tarthat vissza. :D

Pupy!

Hát ezt nevezem, tuti, hogy senkit nem hagytál ki. :D
Annak is örülök, hogy tulajdonképpen minden rendben van, bár ezt az eredmény dolgot én sem értem, már rég meg kellett volna jönnie. Lehet, hogy ez a doki nem volt éppen a topon és nem is szimpatikus a cica miatt. Ennyi erőből a kutyát sem lehetne simogatni, kesztyűbe kellene mindent csinálni, mert ki tudja hova végzte el a dolgát az állat és minek dörgölözött.
Nálam gyakran előfordulnak ezek a tünetek, de nincs semmi bajom. remélem hamarosan kivonható leszek a forgalomból. Olyan jó lenni, hogy a nyári szabi után már nem jönnék vissza dolgozni és csak hánynék. :D

Mátra!

Túl leszel ezen a vizsgán és utána Tiéd a nyár. Neked nem lesz nyári szüneted? Nagyon jó volt a suliban, ahol ezelőtt dolgoztam a tavaszi, nyári, őszi, téli szünet.

Anikó!

Szerdán megyek, de leht, hogy teljesen felesleges a próbálkozás, mivel van ez a coccusos nyavajám, így nem tudok teherbe esni. Majd a doki biztos ír fel valamit és megkérem, hogy a progi szintemet nézzék meg és a toxoplazmosis eredményemet. Még most se értem, hogy a hormoneredményemen minden rajta van csak a progi nem, na mindegy mégegyszer megcsapolnak. :D
Miért kell várni szeptemberig a következő lombikhoz?

Évi!

Kétszer meg kell néznem az írásodat mire rájövök, hogy kit rejt az új név. :D Dóribaba?

Norwell!

Gondolom már tűkön ülsz, alig várom, hogy láthassuk Kende babát. :D

Monyoka!

Mi van Veled?

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Jól eltűntem, de egyszerűen nem érem magam utól :evil: , így jár aki gey-két hetet csak a netezéssel foglalkozik, utána meg egyáltalán nem tud jönni :evil:

De holnap TALÁLKOZUNK :D :!: :!: :!:
Akkor ha jól olvasom, akkor 1/2 10-10 között, ahol a télen voltunk. Én sem emlékszem a nevére :?

Most csak bele-bele olvastam, de annyi minden történt itt, hogy nem merek vállalkozni most az írásra, inkább megvárom a holnapot, ahol több mindent meg fogok tudni.

Anikó!
Azt azért nem tudom megállni, hoy ne írjam, hogy jól felpörögtek Nálad az események. Sajnálom a negatív tesztet, és azt is, hogy nem voltam itt, hogy melletted legyek :cry: :oops: .

Nomi!
Neked pedig azért írok gyorsan, mert Te nem leszel velünk holnap :( . Nagyon sajnálom, hogy nem baba volt a dologban :cry:

Ne haragudjatok, de ma is rohanok, de előbb-utóbb majd csak eljön megint a kis netezős időm :D :twisted:

dido
dido

Mátra!Köszi a táblát,de vagy Ti értettetek félre,vagy nem jól irtam!!!Most 12 hetes vagyok,és 2 napos!!De majd a Doki megmondja hétfőn,hogy "pontosan" mennyi idős is vagyok!!Kijavitanál a táblán?Köszi! :lol: És SORRY!!
Most megyek,majd hétfőn este a Doki után jövök.Remélem kapok megint UH képet!!
Mindenkinek szép napot :!:
Puszi,Bea

Kép
bea27

Sziasztok!

Pupy!
Jó hírem van! :wink:
Az időszakosan jelentkező keresztcsonti fájdalom átmegy egy olyan fájdalomba, ami az egész medenceövre kiterjed. Nekem most olyan fájdalmaim vannak, hogy aludni sem tudtam éjszaka. Szupi lesz!
Az 1-es női a Baross utca nem? Oda jártam gyakorlatra. Ki a dokid? Egyébként ott mindig ezren vannak. De gondold el, hogy nekem még semmilyen szűrést nem csináltak, de hát mindegy is. Szuper a hely nem? Viszont a szülésznők tényleg nagyon jók ott, bár azt olvastam, hogy vidéken szülsz majd. Viszont ezt nem értem.

Norwell!
Ha azt veszem, akkor nem sikerült annyira későn (4 ciklus). Itt vannak olyanok, akik igazán megszenvednek egy csöppségért. Ezért kívánom nekik, hogy a terhességük viszont ne legyen ilyen nyüglődős, mint az enyém, hanem nagyon szép. :)
Úgy tűnik, a MÁV-ba megyek. Arról szedtem össze a legjobbakat. Most már a védőnőm is rá van izzitva a dologra. Még megvárom a júliusi nyaralást, aztán átpályázok. Persze a dokinak szólni fogok. Had kérdezzem meg, hogy te merre szülsz majd? (Ha mondtad volna, akkor bocsi, de tudod szitaagy). :oops:

Anikó!
Nagyon szurkolok a lombikodhoz. Tudom, hogy csak később lesz, de szeretnék kitartást, és megrendíthetetlen hitet kívánni az elkövetkezendő hónapokban.
Ennyire szeretne a kisfiad testvért? Nem is gondoltam volna. Az én unokaöcséim letárgyalták az angyalkákkal, hogy legyen nekem babám. Túl jól sikerült. Szólok nekik, ha gondolod.
Igen, a streptococcus agalactiae-t ki kell szedni onnan. Nem csak azért, mert visszafertőzhet, hanem azért is, mert a herében, spermavezetékekben gyulladást okozhat, és további rossz következményei is lehetnek. Szerintem ennek mindenképpen utána kell járni, én biztosan nem hagynám. Az ondónak sterilnek kell lennie.
A keresztcsontunk azért fáj, mert úgy mondva nyílik szét a csípő, ami vongálja a keresztcsontot. Nekem, pl. szélesebb lett a csípőm, nem minden jön fel rám. Olyan fél-2 cm-ről lehet szó, de inkább kevesebb. Hát már most készülünk a szülésre.
A menstruáció előtti csípőfájdalom azért hasonlíthat erre, mert a méh súlya az, ami nyomja a csípőt. Persze ott 2-3 napról van szó, mi tovább haladtunk 3-4 héttel. Azt hiszem így érthető.
Az irrigálószer neve: ACIDUM LACTICUM DILUTUM (magyarul tejsavas oldatot jelent).

Évi77!
Állítólag nagyon élvezik a babák! Sok hasznos dolgot meg lehet ott tanulni. Jó szórakozást . :)

Csibe!
Aranyos lehetett. Csináltatok róla videót, vagy képet? Lehet látni? :)

Fleur!
Nem azért írtam le a dolgokat, mert rosszak lennének a dokik, vagy magamat gondolom túl jónak. Ugye nem erre gondoltál. Bár remélem, hogy antibiotikumok közül ofloxacint, vagy pefloxacint kaptál.
Ha nagyon erős fertőzésed van, szedd be, de utána helyre kell állítani a flórát, mert úgyis visszajön a fertőzés.
Sok sikert a HSG-hez. Minden jót neked is.

Mátra!
Nyugodtan vigyél belőle egészségtanra, ha szeretnél valamit, vagy hasznosnak tartasz. Szól, és kerítek még anyagot. Úgyis itthon vagyok, és legalább így tanulok. Mert ugye az agyamat járatni kell.

Brill!
Nagyon aranyos lehet Marshall. A szerelmi élet mit tesz a férfiakkal.

Hát legalább fél óra volt, hogy leírtam ide mindent.

Puszi: N

Kép
narco

Végre egy nagyon pozitív gyors teszt. :D

"Végre egy teszt, amit érdemes végigcsinálni.
Nagyon pontos eredmények, nagyon rövid időn belül!

1. Szép vagy?

igen - 1 pont
nem - 0 pont

2. Okos vagy?

igen - 1 pont
nem - 0 pont

ÉRTÉKELÉS:
2 pont: Szép vagy és okos.
1 pont: Vagy szép vagy, vagy okos.
0 pont: Egy randa kretén vagy."
zsúka

Az, hogy paranoiás vagy, nem jelenti azt, hogy senki sem akar kicsinálni. :)))

Jézus megváltoztatta az életedet! Akarod menteni a változásokat?

Nem az a baj hogy nyakig vagyunk a sz@rban hanem hogy lötyögtetik.....

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé.

Az alkohol folyékony pszichiáter!

Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog.

A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.

Az a nő, aki nem csinos, milyen? Csintalan?

Fogadd el: egyszer te vagy a galamb, egyszer meg a szobor.

Ha mindenképpen fogyni szeretnél, egyél amennyit jól esik, csak ne nyeld le!

Az együttérző ember sohasem gazdag, a gazdag ember sohasem együttérző.

Barátok: olyan emberek, akik jól ismernek és mégis szeretnek...

Az élet nem arról szól, hogy milyen gyorsan futsz, vagy milyen magasra tudsz ugrani. Arról szól, milyen gyorsan állsz talpra.

Zsúka :D
zsúka

Csináltam a cicámról képet. Gyönyörű nyári bundája lett. A szívem szakad meg, hogy el kell kerülnie tőlünk egy időre. Bár úgy tűnik anyukám befogadja, amíg mi nem tudjuk elllátni, de aztán vissza szeretném kepni a moszatoknak, mert nagyon jó természete van.

Most is itt ül a lábamnál, és nézi, ahogy netezek.

Íme:
Kép

Kép

Kép

Kép

Szép nem? N

Kép
narco

Zsúka: :lol:

N

Kép
narco

Én csak kaptam ma:
"Ha majd lesz gyerekem, veszek egy iker-babakocsit, és azt
mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem
fogadott szót..."

Kép
narco

Nárcisz!

Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!!!
Én is úgy szeretnék egy ilyen cicát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Látom rajta, hogy kész egyéniség lehet, azon túl, hogy minden cicmarek egyéniség.

Zsúka
zsúka

Nárcisz!

Az utolsó képet, hogy csináltad? :D

Zsúka
zsúka

Zsúka!
Műhelytitok!!

(de megsúgom, nem én csináltam ..) :lol:

N

Kép
narco

Nárcisz!

Oké. :D

Anikó!

Megyek ebédelni, Te mit főztél ma?

Zsúka
zsúka

Lányok!
Olyan iszonyatosan el vagyok havazva, amiért most egy hétig nem jövök dolgozni, hogy mea culpa, mea culpa, de nem tudom végigolvasni a sok üzenetet. Hétvégén bepótolom a szüleimnél. Most csak röviden:

Mátra!
Pogi nekem írt mailt, és említette, hogy babát vár.
Kicsréljük priviben a tel.számainkat. Nem tudom, hogy még tudok-e ma jönni. Kérnék szépen egy SMSt, hogy pontosan hol és mikor találkozunk, meg ha valami közbejön akkor én is tudjam jelezni.

Pupy!
Szerintem a barnító krém nem árt. Két pocis kolléganőm is azt használja (én is :)). A napra azért kimehetsz (ha majd egyszer meg is mutatja a meleg sugarait). Óvatosan, előbb 15 percre, aztán 20-ra és így növelve az időt max 1 órára. És mindenképpen KEND BE magad. Előbb min 30-as faktorral, aztán lemehetsz 10-re. A kismama könyvem azt írja (Czejzel írta), hogy óvatosan nyugodtan lehet napozni, sőt, a napnak rengeteg a jótékony hatása.

Tökmag írt privit, hogy tudjunk találkozni, mert jövő csütörtökön megyek abba a városba, ahol lakik. Fel fogom keresni. Most lazít egy kicsit a babatémában, próbál kikapcsolódni, nyaralgatást terveznek. Azt mondta, hogy még benéz valamikor.

Bogárka!
Ha hamarabb kitalálod ezt a Harry Potter cuccot, akkor én megveszem neked a könyvet, és eljuttatom hozzád. De lehet, hogy még belefér az időmbe. Priviben egyeztetünk.

Most ennyit, de majd holnap jövök a litániámmal :D

Puszi MINDENKINEK!
Vendég

Szép napot mindenkinek! :)

Anikó :)
Remélem a kockacukor nálatok is beválik :)
Huh, gratulálok a 8 kg-s fogyáshoz! Nagyon ügyes vagy!
Én is néztem a 90 naposat, csak én nem tudtam volna
megjegyezni, melyik nap mit kell kajcsizni :)
Végülis összesen 12 kg-t fogytam kb. 1-1,5 év alatt.
De alapból meg 48 kg voltam, amikor megismertem a párom.

Mátra
Ez a "férfiak üzenete nőknek" baromi jó :)

Erről jut eszembe, már ma Forma 1 van :))))

Csibe
Nem baj, majd legközelebb :)
Ha eszedbejut, azért oszd meg velünk :)

Virág
De jó, te is Harry Potter rajongó vagy :)
A 6. kötet nekem is nagyon gyorsan ment, nagyon izgi!
Nem tudod, a következő mikor jelenik meg?
Jó az ugráló macsek! Nagyon cuki :)

Krumplispogi
Gratulálok!
Azért ha van egy kis időd, írhatnál, mesélhetnél!!!

Brill
Jaaa, hogy a szomszéd vizslacsajszi :) Így már értem :)
Nálunk róka akkor szokott lenni, amikor túl sok füvet
esznek meg kint a kertben. Nem győzök rájuk szólni,
hogy ne legeljenek! :)
Oksi, őszi talira nincs kifogásom :)

Pupy
Akkor a nehézségeket leszámítva, minden rendben ment!
Örülök, hogy jól vagytok! :)
Az én párom is zenével foglalkozik :)
Eddig minden nap együtt voltunk, de most 2 hete jár
dolgozni is, ezért is érzem a hiányát, és tényleg
olyan megnyugtató, amikor hazaér, itthon van.

Zsúka
Jó ez a teszt, és még önbizalomnövelő is, mostmár
biztos, hogy szép és okos is vagyok :)

Nárcisz
Gyönyörű a cicád!
Az a nézés... ááá attól kész vagyok!

Kép
Szisz
szisszka

Angie!

Légyszi írd le mégegyszer, hogy meddig leszel szabin, mert már nem tudom. Ez azt jelenti, hogy közben nem tudsz jelentkezni vagy csak nagyon ritkán. Mit fogtok csinálni?
A katicáknak mennek a drukkok, tuti, hogy az a gyertyaállás bejött. :)

Szisszka!

Nagyon édi ez a fagyis cica is. Neked is mennek a drukkok most vagy közép időben. :D

Virág?????????????? Már úgy várom, hogy gyere és mond, hogy terhes vagyok!!!!!!!!!!!!

Nárcisz!

Rakjál még képet!
Hogy vagy ma?

Zsúka
zsúka

Zsúka
Köszi aranyos vagy!
De én azt mondom, most dobjuk át a drukkokat annak, akinek tényleg szüksége van rá (monjuk Virágnak :) ) mert nekem pé-m
általában 16-18 cn körül szokott lenni :)

Szisz
szisszka

Anikó!

Neked szerettem volna még írni, hogy köszi a pelenkatippet, mindenképpen ki fogjuk próbálni. Persze most vettem a napokban egy új csomag Liberót :evil:

Nárcisz!

Cukker a macskád! Annyira szépek a szürkék, nekem különlegesek.

Zsúka!

Én is megcsináltam a tesztet, és én is szép vagyok, és okos is. A szerénységemről pedig már nem is beszélve :D

Sziszka!

A kockacukorról jutott eszembe, hogy régen itt nálunk a topicban (a régi motorosok talán még emlékeznek) a cserépfestés volt a menő. Valaki egyszer feltett egy olyan képet, amiben virágcserepekben ültek a kisbabák. Eztuán állt neki mindenki cserepet festeni és kirakni az ablakba, hátha akkor hoz bele a gólya valamit :) Ha rá tudom szánni magam akkor talán visszakeresem, de nem ígérek semmit...

Na, nem lesz ma torna... Kicsi lányom kitolt velem :) Hiába, ő a főnök! Direkt korábban mentünk ma sétálni, hogy ha közben elalszik,akkor délre kialudja magát, egykor pedig indulunk. 11-kor sikerült nagy nehezen elaltatnom, azóta persze húzza a lóbőrt.

És azt sem értem, hogy a babanetes szerkesztőnek miért nem az volt ma reggel az első dolga, hogy az én azonosítómat helyreállítsa?! Hát mi fontosabb lehet annál??? :D :D :D lehet, hogy így maradok? Egyébként köszi a tippeket, de biztos nem az volt a baj, hogy rosszul írtam be ezt vagy azt, mert automatikusan lépek be mindig, nem kell írni semmit. Tegnap egyszer csak minden előzmény nélkül aszonta, hogy inaktív felhasználó, vagy hibás jelszó... Kértem új jelszót, de azzal se engedett be :evil: Ezért regisztráltam újra. Délután írtam a szerk.-nek levelet, de még semmi... :roll:

Évi
évice77

Zsúka!
Rakok majd még képet, de szerintem nem ma, bocsi.
El kell kezdenem pakolászni, és rendbetenni magamat, mert megyünk haza, ahogy 2 héttel ezelőtt is. Viszont ez nagy szervezést igényel a részemről. :)

Ma egyébként elvagyok. Megvolt a regegli utáni öklendezés, meg bélgörcsbe feszülés a mosdókagyló előtt. Nem tudom visszahoznia 2 héttel ezelőtti állapotot.

Ja és hétfőre kértem UH-re időpontot, a pasim is elkísér :)
Viszünk DVD-t felvennia mozit. Csak akkor rakok ide valamit, ha minden rendben lesz, mert már nagyon izgulok, hogy ne legyen semmi baj. :shock: Zabszem......

Szisz!
A 2-es kép a kedvencem. Ott látni igazán a színét, meg a természetét. :lol:

Évi77!
Mások arról panaszkodnak, hogy nem alszik a gyermekük. Adnál valami receptet, hogy hogyan kell ilyet csinálni? :lol:

Ja és tegnap elmentünk újra babakocsinkat megnézni, de csak a single modell volt. Nagyon tuti, szétszedte nekünk a srác, és rendelhetünk kékben is állítólag. Rohangáltam vele egy kört, az üzletben, ők meg nagyon örültek nekem :) Főleg, hoyg otthagyk majd egy valag pénzt. :twisted:
teljesen odavagyok. :lol:

N

Kép
narco

Sziasztok Lanyok :)

Aniko!

Nagyon sajnalom ezt a sok torturat amin keresztülmentel es ez a sok gyogyszerszedes eredmeny nelkül… :( Viszont annal jobban örülök, hogy most mar jo kezekben vagy es meglatod igy vagy ugy de mindenkeppen lesz meg babatok! Bar mar en tartanek ott, hogy ilen profi emberek kezebe kerüljek!
De nekem sem kell mar sokat varni mert 19-en megyek a doktornöhöz es remelem mond nekem majd valami biztatot!
Mi egyelöre meg kell, hogy varjuk a Julius veget a ferjem uj eredmenyeivel. Becsülettel szedi a vitaminokat, en nagyon bizom benne, hogy segitenek. Aztan ha azok sem segitenek en nagyon szeretnem az inszemet. Olvastam a neten, hogy ketfele inszem is van. Az egyik amikor a mehbe juttatjak a masiknal pedig egyenesen a petevezetöbe. Es allitolag ez utobbi sokkal hatasosabb.
Hat majd meglatjuk mit mond a doktorneni. :)

Ma delutan lemegyünk a tengerpartra 4 napra, a sogornömek mar ott vannak mult szombat ota a kisfiukkal aki 11 honapos es nagyon-nagyon szeretem! Ugy hivjak, hogy Lorenzo.

Kivanom, hogy legy nyugodt es meglatod minden rendben lesz! Addig is fözzel finomakat en is ilyen kis fözös vagyok nagyon szeretek a konyhaban tüstenkedni. :)

Mindenkinek nagyon szep hetveget kivanok sok-sok napsütessel! :)

Judit
jucmuc

Nárcisz!

Nem tudom a receptet az alvós gyerekhez :) Nevess sokat a babavárás alatt, legyél optipista :D és kiegyensúlyozott, az már fél siker. Nem?

Évi és Dóri

KépKép
évice77

Szisszka!

Most néztem meg ma vagy a 14. napon, honnan tudod ilyen biztosan, hogy nem mostanában lesz a nagy nap? :D

Évi!

Örülök, hogy szép és okos vagy, de ezt eddig is tudtuk. :D

Zsúka
zsúka

Zsúka!
A katicák alá beírtam, hogy 19-ig leszek szabin. 20-án leszek legközelebb.

Mátra!
Beírnád a táblába, hogy 11-től 19-ig szabadságon leszek? Köszönöm előre is nagyon-nagyon!
A levél nem jött meg. Nagyon :cry: vagyok :!:
Vendég

Zsúka!
Most látom, hogy milyen nyersnek tűnök a neked címzett üzimben. Nagyon rohanok, ezért!. Bocsika!
Vendég

Nárcisz!

Fele mondandómat meg elfelejtettem leírni... Hiába, a terhességi szitaagy nem gyógyul meg a szüléssel :D
Örülök, hogy élőben is klassz a leendő babakocsitok, biztos a kölkök is szeretni fogják. Mondjuk ennyi pénzért jól is teszik, ha megszeretik :D

Judit!

4 nap tengerpart? Nyami... Kicsit se vagyok ám irigy, áááááááááá!

Évi és Dóri

KépKép
évice77

Évi!
Ja! Azt mondta az ürge, hogy Liptai Kludia is ilyet vett, és valami riporban nagyon dícsérte.
Tök sokat, és jót beszélgettünk vele. Nem annyira drágák, mint a Brendon, de azért megvan az áruk, akár babakocsi, akár berendezési tárgyak, vagy ruhák.

Lányok!
Ti mikor kezdtetek el bevásárolni?
Mennyi idő kell hozzá?
Nekem azt mondták, hogy a 30. héten, vagyis olyan szeptember végétől már nem leszek nagyon mozgékony, plusz július végén, augusztus elején elmegyünk nyaralni Görögországba, akkor leszek a 19-20 héten. Plusz mindenből ugye más szokások szerint kell vásárolnunk.
Szóval mikor kezdjük?
Vagy érdemes megvenni, amit meglátok, aztán szép lassan összegyűlik?

Köszönöm: N

Kép
narco

ÉVI!
Végülis ha azt nézem, akkor 3 év múlva elég jó áron el fogom tudni adni, mert valszeg az ára nem fog lemenni.Így ha szerencsém van, és jobban megismerik az eberek ezt a márkát, akkor akár lehet, hoyg csak 60 ezret bukok rajta. Szóval még meglátjuk.
Mert van rá 2 év garancia.

N

Kép
narco

Angie!

Dehogyis! Én vagyok vaksi, hogy odaírtad a végét is, csak nem vettem észre, de lagalább tudom, hogy nem tudsz benézni.
Szóval hol fogtok pihenni?

Nárcisz!

Megnéztelek volna, ahogy az üzletben tólod a babakocsit. :D
Jó hétvégét Nektek és ha van még cseresznye, akkor egyél helyettem is. :D

Zsúka
zsúka

Zsúka!
Hát igen, nagy pillanatokról maradtok le.
Pl babakocsi tologatás egy újjal, vagy 46-os gumicsizma hordása, és falumegfulladásaröhögéstől.

Ezek fontos dolgok.

Figo!
megtalálta a rég eldugott, agyonharapott, szinte már szőrtelen egerét, és berámolta a kanapé alá. Ma megtaláltam neki, és most elvan vele. :lol:
Annyit szoktam rajta röhögni.
ja és egyébként valami lehet vele, mert mindennek nekimegy véletlenül, felkenősika falra, leesik bútorokról, felkenődik a radiátorra. Szóval nagyon mókás cica. :lol:

N

Kép
narco

Kedveseim!

Nagyon jól esett hogy hiányoltatok. Sokat dolgoztam most, meg rohangáltam és a kolleganőm is már egy hónapja beteg. Így elég nehéz. Aztán meg hipernagy dolgok nem is történtek velem. Max. annyi, hogy tegnap éjjel rémálmom volt. Azt álmodtam, hogy lekéstük a pé-met, és teljesen kiakadtam.
Sztem ez már beteges.

Olvasgattalak is titeket, de csak nagyon felszínesen.

Azt látom, hogy van új topiklakónk, Évice77.!!! Nagyon szinpatikus nekem ez a jány, és úgy hasonlít itten valakire. :)

Ne haragudjatok, hogy nemigen reagálok, de jövő héten már valahogy majdcsak képbe vergődöm magam.

Norwell még húz minket egy kicsit, azt is látom azért. :)

Ja és jó Topiktalit. Talán egyszer már én is részt vehetek majd rajta.
Sziasztok.
j.
Vendég

Junkó!
nem tudom már ki mondta ebben a topikban, hogy arról álmodunk, amitől félünk, vagy nagyon vágyunk rá. Úgy látom, hogy ez nálad is így van. Szegény. Már nagyon rágörcsöltél, d elátod vannak itt alternatív módok.Pl: cserepezés, gólyák, kockacukor meg sorolhatnám. Mondjuk nekem a szerelmeskedés jött be :wink: de hát ki hogy csinálja :twisted:

Bocsi lányok, de ezt nem tudtam megállni. Kép

N

Kép
narco

Narco!

Igazad lehet. Én alapvetően nem érzem a görcsölést, de úgy tűnik mégis itt van bennem.
Az álmamiban egyébként egyre lejjebb adom. Először simán megálmodtam, hogy babám van. Aztán jöttek a terheses álmok. Aztán a csíkos álmok. Később azt álmodtam hogy feszül a cicim. (olyan terhesesen amit nem tudok milyen mert az életben még nem feszült-de ez egy másik topik vesszőparipája :)). Most meg jönnek a PÉ-s álmok. Érted a sorrendet? Már álmomban is megkérdőjelezem, ezt az egészet, hogy képes vagyok rá.
Szóval lassan ott tartok, hogy álmomban kinő a fütyim. :)
Őrület.

j.
Vendég

Junkó!
nem tudom, de nagyon sajnálom, és nagyon drukkolok neked. :)
De biztosan képes vagy rá, hiszen mindenki képes rá, csak mondjuk slőbb, vagy később jön el.
Szerintem talán az is fontos, hogy fel tudod-e adni magad ezért az egészért.
És mi van az orvosi segítséggel, ha megkérdezhetem.

Puszi: N

Kép
narco

Narco! :)

Most HSG után vagyunk. Kértem két hónapot. Főleg ,mert júliusban úgysem tudnék menni a nyaralás miatt ezért a júniust is kihagytam. Ha júliusban már a fütyinövéssel fogok álmodni, lehet megkapirgálom a Kaáli ajtaját.

Köszönöm a szorítást. Neked pedig kitartást a rosszullétek közepette. Ez sem lehet könnyű.

j.
Vendég

Junkó!
Igen. Mindketten nemes célért küzdünk, és ez megadja a szépségét. De most komolyan.

Jó hétvégét neked akkor.

Mi lassan indulunk, úgyhogy mindenkinek szép hétvégét, kellemes időtöltést, és szikrázó napsütést kívánok. Legyetek nagyon jók, és öleljétek meg apát.

Nagyon szupi topkitalit kívánok neketek. Remélem a legközelebbi már nekem is jó lesz, és kimerészkedek ismeretlenségemből.

Sok puszi neketek: N

Kép
narco

Évi
Lehet, hogy ez a cserepes dolog is bejön :)
Leht, hogy majd kipróbálom :D

Nárcisz
Nekem is a kettes kép a kedvencem a cicádról!
Gyönyörű :)
Aranyos lehettél, ahogy rohangáltál a babakocsival :)

Jucmuc
4 nap a tengerparton???
Úúú az nagyon jó lehet :)

Zsúka
Nem tudom... csak abból indulok ki, hogy 31-33 nap
hosszúságú a ciklusom...

Junko
Jó olvasni rólad!
Tessék piehnni ilyen nehéz napok után, aztán majd csak
bepótolod a lemaradásod itt a topicban :)

Kép
Szisz
szisszka

Lányok, először is: ekkora kitolást velem!!! Annyit írtok, hogy nem bírom végigolvasni… :shock:

Bea :)
Örülök, hogy minden rendben van Veletek! Én is várom a hétfői sztárfotót!
Jól írtad, a nyaki redőt mérik ilyenkor, ez a Down-kórt szűri ki.

Anikó :)
Köszönöm a jótanácsot pelus ügyben. Az az igazság, hogy mi Libero-t használunk, eddig a mini változatot (3-6 kg), most már elkezdtem a midi-t (4-8 kg) adni rá. A Huggies-t próbáltam amikor kezdtük a pelusozást( newborn), de egyáltalán nem jött be nekünk. Mondjuk én nem látok sok különbséget a kialakításban a Libero-hoz képest. Most a Midi-ből eddig még nem folyt ki semmi (kopp-kopp) :roll: Még kipróbálom a Pampers-t is, azt mondják, az most jobb, mint a Libero.
Kováts doktornőről eddig csak jókat hallottam! Mi Krizsa dr.hoz jártunk, őt is imádom. Ott tényleg mindenki profi!

Sysy :)
Örülök, hogy kezd jobb lenni Andriska pocifájása. A kengyel pedig hamar lekerül, ne aggódj! Nemsokára már csak mosolyogva gondolsz vissza rá. Jobb a hangulatod mostanában?

Mátra :)
Én sem tudok menni a topiktalira, apa nem szeretné a lányunkat még nagyközönség elé vinni! Légyszi, írd át a táblában! Köszi!

Angie :)
Igen, nincs annyira közel Bia, de amúgy tényleg az a gond, hogy még picike Laura. Mindegy, legközelebb már tutira minden OK lesz. :) Köszi az infót Dudduról :)
Add át legjobb kívánságaimat Krumplispogácsának! :!:
Nagyon szép a telketek! Hajrááá! Mi is saját magunk építettünk családi házat, már 3,5 éve lakunk benne 8)

Pupy :)
Ok, köszi! Gondolom, hogy lemegy majd minden a szopi után, csak nehéz elhinni :)

Nárcisz :)
Igen, komolyan irigyellek a két babóért. Mi is kettőt szeretnénk, de így lesz köztük időeltolódás .) Olyan édik a gyerkőcök egyforma ruciban!!!
A patológiás terhességgel én sem értek egyet. Hülyeség. Amit a természet ad, az minden teljesen rendben van.
Az meg nagyon durva, amit a gyógyszerek adagolásáról írtál, hogy mennyire nem figyelnek oda a dokik. Teljesen fel vagyok háborodva miatta!!!
Egyébként Laurával (nem tudom, emlékszel-e) én is padlón voltam, de a 14. héten elmúlt minden mint a karikacsapás. Kitartás!!!
És nem lehet elég korán elkezdeni a bevásárlást, hidd el. Legalábbis én a 24. héten kezdtem, de még így is maradt utánra is. Hiszen nem tudhatom, mi marad ki, hiszen első gyermek :wink:

Norwell :)
Visszahallottad, úgy ám… És még olyanabbakat fogsz visszahallani, ha még sokáig benn marad Kende baba :P

Szisz :)
A mi kutyuink is jól vannak, bár most iszonyú melegük van. Jön nekik a horror időszak (én remélem nagyon!) :)

Évi77 :)
Szegény kis Dóri! Az első oltását is ilyen nehezen viselte, vagy az jobb volt? Mi jövő héten megyünk az elsőre. 3 hónapos korban már lehet menni baba-mama tornára???

Nomi :)
Nekem van fölösleges 20, mennyit kérsz belőle? :shock: :shock:

Puszi

KépKép
unique

Unique!
Köszönöm a tanácsokat.

Tényleg írjátok le légyszi kisamamik, babások, tapasztaltak, vagy akinek van valami jó ötlete, mert nem tudom mikor robbanok le. Persze szeretném magamat minél tovább tartani, de valamikor el kell kezdenem.

Sok puszi nektek: N

Kép
narco

Unique
Hát igen, szegény kutyusok, a meleget nehezen bírják :s
Szerencsére a mi kutyusaink még nem érzik, nem sokat voltak ma kint, bent hűsölnek a nappaliban
Te hogy vagy?
És a kis gyönyörű Laura?

Szisz
szisszka

Unique!

Az első szurinál is nagy volt a bánata, de nem lett tőle lázas, még hőemlkedés se volt, csak megsértődött szegénykém, mint most is :( De jogos...
3 hónaposan már bárhová mehetünk, nemhogy baba-mama tornára :) Szeretném hozzászoktatni ahhoz, hogy más emberek is léteznek anyán és apán kívül, mert nem szereti az idegen helyeket és embereket. A család nagyon messze lakik tőlünk, így jóformán csak minket lát nap mint nap, és ez nem jó. Meg nagyon rám fér a mozgás és egy kis kimozdulásos program. Te hogy bírod otthon?
Egyébként mi használtunk Pampers-t, a 2-5-ös és a 3-6-os jó volt, de a hármas kódú (azt hiszem 4-7 kilóig) nagyon gyatra :evil: Annak gumi sincs a derekában :(

Évi és Dóri

KépKép
évice77

Nárcisz!

Mi a huszonvalahanyadik héten kezdtük a vásárlást, bár én elég jól bírtam magam végig. az utolsó 1-2 hétben már nem vállaltam be hosszú túrát, de a babacucc vásárláshoz sose voltam túl fáradt! :D Mondjuk neked lehet, hogy egy picit nehezebb lesz, mint nekem az alig három kilós gyerkőcömmel :)
Szerintem a második harmad ideális, mert tényleg akkor a legkönnyebb a babavárás, és a legjobb a közérzet.

Évi és Dóri

KépKép
évice77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?