Sziasztok!
Nemrég értünk haza, máris elmesélem,h mi is történt ma. (ezt még tegnap este kezdtem el írni, csak aztán a páromnak szüksége volt a gépre)
Hát a doki, az horror volt.

Én az 1.-es női klinikára járok, és nem tudom mi történt ma de nagyon sok kismami volt. Annyira,h. kb. 4-5 órát töltöttem ott ÁLLVA, mert nem akartam elvenni a helyet a nagypocis kismamik elől, és persze egy-két kismami hozta az egész rokonságot, akik kényelmesen ültek a váróban, tehát esélyem sem volt leülni. Én már ettől is marha ideges voltam, ráadásul nem mertem elmenni pisilni, meg inni.

És ami a legrosszabb, h. el is késtem, ugyanis mire odaértem a dokim már a műtőben volt, ezért egy másik dokival beszélgettem. Persze ő ugye nem sok mindent tud rólam, és még a cytológiámat sem találta, amit pedig szeptemberben csináltak. Beutalt egy csomó vérvizsgálatra, remélem lesz annyi vérem, ami az összes vizsgálathoz kell. Jövő héten szerdán kell mennem. És kérdeztem tőle a derékfájást is, azt mondta,h. keressem fel a klinika gyógytornászát. Úgyhogy jövő szerdán megyek gyógytornászhoz is. Viszont a TORCH-s vérvételemnek még mindig nincs eredménye, és szerintem a doki még ráadásul macskagyűlölő is volt. Ugyanis közölte,h. lehet,h. 19-én levett vérből negatív lesz, de ha cicám van lehet,h. 20-án elkaptam,mert a cicáknak a szőre is kakis lesz a nyalogatástól. Baromira megnyugtatott köszönöm! Az Elevitre azt mondta,h. szedhetem(mondtam,h. 3 naponta szedem) És megvan az új UH időpont is: július 5. (ez apukám szülinapja is) Szóval ennyi történt, rettenetesen elfáradtam, és jövő szerdán megint ugyanez. De hát mind1. Viszont beszéltem rólunk egy kismamának!! Ugyanis mikor bekerültem pont akkor ült velem szemben NST-n. Elég kétségbeesett fejet vágott, én megkérdeztem,h baj van-e. Azt mondta,h. nem hallja a hangot. ÉS akkor eszembe jutott Juca és acsoki, és már épp kérdezni is akartam,mikor jött a nővérke, aki megkérdezte,h. evett-e a kismama.Kiderült,h. már vagy 4-5 órája, és a nővérke a csokit javasolta neki. Mikor lement, láttam,h kérdőn néz rám, és mondtam,h. a lányok is ezt tanácsolták,h. ilyenkor csokit kell enni. Szóval jövő héten kedden védőnéni, majd szerdán vérvétel, gyógytornász és megint véreredmény kutatás. De most már abbahagyom. Ja még annyit,h. az én pici páromcsám leütött nekem a vaterán 2 db szupi terhesgatyót. És tegnap meg is kaptam őket, a kettő volt 5000 Ft, ami szerintem nagyon jó ár! Hát nem egy tündér a párom!
Nárcisz!
Igen, valóban arra gondoltam,h végre „megszültem” a tegnapi levelet, amit már napók óta ígérgettem.Nem akartalak megilyeszteni. Ezt a mellbimbó dolgot szerintem is kérdezd meg, nem próbálkoztál még a körömvirágkrémmel bekenni? Egyébként bocsi a házassági évforduló miatt, majd akkor is gratulálok. Örülök viszont,h. másnak is eszébe jut,h. megünnepelje,h. mikor jött össze,mert ugye mi ebben az évben leszünk 5 éve együtt, de még csak augusztusban lesz az esküvőnk. Kimentettem amit a hüvelyfertőzésről írtál.Köszönjük!
Zsúka!
Vigyázz ezekkel a rosszullétekkel, nehogy bajod essen. Tudom miről beszélsz, én is BKV-val megyek dolgozni, és most amúgy is különösen zavarnak a rossz szagok. Biztosan fogod tudni használni a PG53-at, nagyon egyszerű, de majd úgyis jössz és elmeséled.
Virág!
Dejó,h. tettél fel képet magadról.

Annyira örülök,mert így kicsit valóságosabbnak tűnik,h kihez is „ beszél” az ember.Sajnálom,h nem tudtam már később segíteni a vonalzóban, de már nem voltam itthon. De látom Angie tündér volt és segített. Nekem annak idején a nődokim azt mondta,h. nagyon sok folyadékot igyak hólyaggyulladáskor. És nem írt fel semmit, csak mikor ++ volt a vizeletem. Neked mennyire súlyos a gyulladás?
Brill!
Azért nem vagyok ám elkeseredve ettől a fájdalom, émelygés dologtól. Mert ezek olyan „édes terhek”. Bízom benne,h hamarosan te is átélheted.
Norwell
Megfogadtuk a tanácsod és tegnap este apa megmasszírozott.

Most kicsit jobb. Hogy érzitek magatokat? Majd fent olvasd el amit írtam,megint volt egy kismamis eset.
Szisszka!
Fent leírtam mi volt a dokinál. Most én is a zárható ajtajú konyhára szavazok. Örülök,h tegnap tudtál pihenni és együtt lehettél a pároddal is. Nekünk is többször előfordul,h. mindketten ittohn vagyunk, ő zenét hallgat (DJ) én pedig fekszem és filmet nézek, de mégis olyan megnyugtató,h. ott van.
Évice!
Üdv. Közöttünk! Hogy te mennyit fiatalodtál. Ja és gratulálok, te egy babás új felhasználó vagy. Kisbetűvel írtad be magad, mert akkor lehet,h. azért nem ismert fel. Reméljük már a régi leszel.
Anikó!
Hogy érzed magad? Remélem már jobban vagy. Én hiszem,h. sikerülni fog nektek a lombik, és tudod utána már nem az a lényeg,h. hogyan fogant, hanem ,h. ott van. Mekkora lesz majd a kisfiadnál is az öröm, ha megtudja,h. jön a kistesó. Annyira büszke vagyok rátok,h. ilyen jól tudtok diétázni. De azért majd ha legközelebb bolognait csinálsz, én is kérhetek?
Átadom a páromnak,h örülsz. Én is úgy gondolom,h most kicsit megnyugodott a kiütései ellenére is,mert látja,h van eredménye a steroidoknak.
Angie!
Örülök,h. nem találtak semmit. Nekem is elég sok anyajegyem van, pedig az utóbbi 2-3 évben figyelek a napozásra is. Tényleg szerinted nem gond, ha olyan önbarnítós testápolót használok? Mert ugye jön az esküvő, nekem pedig pánt nélküli ruháim lesznek, és mióta babás vagyok (ez is egy édes teher lesz) tele van a vállam pici pattanásokkal, illetve eléggé ki vagyok már hipózva.
Mátra!
Köszönjük a táblákat. És az a férfiak üzenete? Nagyon jó, este meg mutatom a páromnak is. Én ugyan nem leszek ott a talin sajnos, de én is azt mondom,h talizzatok legalább ti. Mi pedig bűnösök ott leszünk az őszin. Biztosan azért nem tudtad megenni a 3 gombóc fagyit,mert már összeszűkült a gyomrod. De azért kitartás. Ennyire keveset alszotok? Úristen! Én nem bírnék felkelni. Angie írta meg,h. Pogi babás lett, mert ő most a mamaneten „nyomul”. Annyira szeretem az esti képeket amit felraksz.
Csibe!
Képek nincsenek? Gratulálok,h biztos kisfiú!
Nomi!
Örülök,h újra a régi vagy. De azért ha teheted, te se kapálj olyan sok hagymát. Interneten nem próbálkoztál még könyvet venni?
Évi!
Jó tornázást a kis hercegnővel! Te mikor kezdted el a kismama tornát?
Tökmag!
Nekünk is írj valamit magadról!! MI újság Veled? Miért nem jössz??
Dido!
Ma is dolgozol?
Ezer és egy bocsánat, annak aki kimaradt. Megyek zuhi, aztán munka, de ma csak 4-ig leszek:
Sok-sok puszi!
(ma vagyok 9 hetes

és mától Bubika már MAGZAT! Édes kis Magzatom!