A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!
Judit!
Őszintén sajnálom!Sok erőt kivánok,lélekben veled(veletek)vagyok!

Szani!
Húúúúú,GYÖNYÖRŰ kertecskétek van!! :) Részemről ok,mi szivesen megyünk hozzátok,remélem az időpont is jó lesz.Nagyon szeretném már megpuszilgatni a kompozó hercegedet is! :lol: :wink:

Inari!
Nagyon szép Anna lányod,gratula hozzá!
:lol: :lol:

Kata!
Pocak megtalálás. :lol: :lol: Bárcsak Nekem is keresni kéne! :lol: :oops:

Mindenkinek puszi!!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Újabb Judit hírek:

végül mégis a pvezető elejében volt a babó. Függőleges vágást kellett rajta ejteni, de ezzel érdemileg nem sérült. Krissz vele van, hétvégén kórházban marad.

Érdemes volt szorítani, legalább így a legrosszabbat elkerültük.

MIKOR LESZ MÁR VÉGE ENNEK AZ ÍRTÓ ROSSZ SZÉRIÁNAK? ELÉG VOLT!!!!
lkt

Timi :)
Köszi a híreket! Tényleg nagyon szerencsétlen dolgok történnek mostanában. De aztán beindúl egy jó széria!!!

Millió puszi Farkaséknak!

KépKép
gigi28

Timi, köszönjük a friss híreket!
Mielőbbi felépülést kívánunk Juditnak!!!
Még mindig meg vagyok döbbenve, hogy ez történt, hogy így alakult.
Mekkora terhesség volt? Most derült ki hogy terhes, vagy mi történt? Tudunk vmit vagy nem beszélt erről senkinek? Az az érzésem, talán nem akarta szétkürtölni, amíg nem biztos, mire meg elmondhatta volna, rosszra fordult... nagyon sajnálom.
szkatácska

Hát épp ezen töröm a fejem, hogy mennyi ideig magában tartotta ez a csaj, hogy mi van vele. Pedig már az elejétől kapott volna bátorítást, sok erőt lehet innen gyűjteni.
Nem tudom ti hogy vagytok, de én még mindig nem tértem napirendre, nagyon sokat gondolok rá, hogy minden rendben legyen. Végül is hogy így alakult ez a dolog, mindenképpen reményt keltő, hiszen összejött nekik is, legközelebb jó helyen. Sok erőt neki, írtó bátor csajszi.

Nagyon remélem, hogy a következő negyedév megint olyan jó lesz, mint ez előző. Elég legyen már ebből.

Én felhívtam azt a főorvost akit akartam, elvállalt. Kedves volt a telefonba, vasárnap délután vár, akkor megcsinálja a lamináriát, másnap a műtétet, és hétfő délután jöhetek is haza. Csak vasárnapig valahogy be kell szereznem egy vércsoport meghatározást, anélkül nem megy. Dévisznél van, de hát túl messze.
Hogy megint ne legyen felhőtlen a jókedvem, és tovább bonyolítsam a dolgokat, belázasodtam. Most aztán döntsem el, hogy miért. Kicsit mondjuk kapar a torkom, hátha attól. Olyan furán éreztem magam, gondoltam megmérem, és tessék. Hát komolyan mondom most elaludnék egy darabig. Még az hiányzik, hogy vasárnapig legyen valami baj. :cry:
Már biztos untok nagyon, de nekem muszáj kiirnom magamból ezeket, mert nincs kinek elmondanom, persze apát kivéve. De ő meg jobban be van sz.... mint én. Mondjuk én is attól a lamináriától, de arra gondolok, hogy igen sokan kibírták már. Meg még soha nem voltam kórházba.

Ági! Az a kutya olyan megzabálni való, hamm hamm.
vanda978

Sziasztok,

Bocsánat, hogy ilyen későn.... :(
Szóval este negyed 9-ig Juditnál voltam.
Még csövei voltak, amik nagyon zavarták, de reggel kiveszik őket.

Fizikailag biztosan hamarabb felépül.
Szerencsére "csak" lapar volt megint.

A lényeg röviden:

Amikor késett 2 napot - teszt - pozitív!
Öröm, hisz az átjárharó oldalon előző hónapban nem ért tüsző.
Tehát átvándorolt.
Vasárnap Kaáli vérvétel. HCG Progi rendebn!

1 hét múlva UH, sehol semmi.
De mivel biztos lassabban jöt le, meg a másik oldalról még nagyon kicsi. Öröm. Sárga test a bal (nem átjárható) oldalon.

Judit álmos fáradt, ahogy azt kell.

Ma újra UH, sehol semmi a méhben. HCG 10 000! Valahol lennie kell.

A Kaáliban nem látták, nem találták meg azt a magzatot, amit a Nyírőben egyből, pedig nem lett volna nehéz, már szívhang is volt.

S ez az a momentum, ami szerintem Juditot a legjobban megviselte.

Egyből műtét - 1,5 óra. Fülöp doki csinálta.
Végülis már a petevezető elejében voltak, csak nem értek le, elakadtak. De ennek köszönhetően nem kelett eltávolítani a pv-t.
Csak a végén egy hosszanti vágást kellett ejteni, effektív nagyobb lett a bejárata, de hogy lejjebb mi van nem tudni. Eddig jó volt, hisz a spermák feljutottak, igaz a PSejt nagyobb mint a sperma.

Judit megvan, de ez nagyon durva helyzet, nekem is. Erősnek kell mutatkoznom, de sokszor nem megy, - bocs Judit - .

Szóval reggel még a mennyben, mert hamarosan meglátjuk a jövőnket, aztán néhány óra alatt a pokolban voltunk.

Köszi hogy ennyien gondoltok ránk és tudom őszintén is gondoljátok, bocsánat, de nem ilyen hírt szerettünk volna közölni ma.

Holnap jelentkezem.

Farkaskoma
farkasok

Kedves Krisztián!
Megsirattalak titeket, azt, hogy ilyen csúnyán elbánt veletek a sors.
Miért ilyen nehéz, miért ilyen igazságtalan a sors?!
Nagyon sok erőt, szeretetet kívánok nektek, hogy túlélhető legyen ez a nehéz időszak.
Szeretettel, Kata

Vanda, neked is csak a legjobbakat tudom kívánni! Örülök hogy találtál orvost, remélem tisztességgel átsegít ezen a műtéten és aztán a lelkeddel együtt te is gyorsan felépülhetsz. Gondolunk rád hétfőn. Dévait nem tudod megkérdezni, hogy mivel s.o.s, át tudná-e faxolni a vércsoport papírod? Lehet hogy béna ötlet, de semmi jobb nem jut az eszembe. Vagy pedig szerintem ma kell vhol sürgősen intézned, mert nekem pl. itt három nap volt amíg meglett az eredmény.
szkatácska

Krisztián, én is megsirattalak Benneteket! Ez egyszerűen nem igazság!!! :cry: :cry: :cry: Emlékszem, micsoda öröm és izgalom lett úrrá rajtunk a pozitív teszt láttán és ahogy emelkedett a HCG szint. Tudom, Nálatok ez még erősebb lehetett, hiszen a természet megoldotta a legnehezebb feladatot. És hogy még szívhang is volt, ennél nagyobb fájdalmat nehezen lehet elképzelni. Őszintén sajnálom és kívánom, hogy mielőbb a méhben láthassátok azt a kis dobogó petezsákot!!! Kitartást és sok erőt Nektek, hamarosan teljes lehet az örömötök!!! Szeressétek nagyon egymást, az mindenen átsegít! Mi nagyon szeretünk Benneteket és sok energiát küldünk Felétek!!!

Hajnesz, ma sokat gondolok Rád is!

Melba

KépKép
melba

Sziasztok! Juditnak jobbulást!!

Kisvé ha nem zavar, hogy egy kis hugyos kutya, és hajnal 5-kor kelt, akkor kölcsönadom!! :-)

Hírek hétfőn lesz a 3. inszem 1-re megyek. Ma jó sokan voltak, de bosztival jót dumcsiztunk.
A 8 ból 3 nagy maradt, és két kissebb. Ja és apánknak ma nagyon jó kedve volt, énekelt is nekem UH-n.
Ági28

Drága Krisztián és Judit,
:cry: :cry: :cry: :cry:
így is nagyon erősek vagytok, hihetetlenül igazságtalan ez az egész. Juditunk erős csajszi, de biztos vgyok benne, hogy befelé nagyon emészti magát. Nagyon nagyon vigyázz rá Krisz és tényleg inkább gyertek és sírjátok ki rajtunk a bánatotokat. Tudom, hogy neked is iszonyú nehéz tehetetlenül végignézni, mikor velünk is közölték, hogy valószinű a méhen kivüli a férjem úgy zokogott, mint egy kisgyerek, de ettől csak jobban szeretem. Próbáljatok meg reménykedni, biztos vagyok benne, hogy egy kis pihenő után sikerül és végre annyi küzdelem után Ti is átélitek a megérdemelt csodátokat. Millió ölelés és sok puszi mindkettőtöknek.

Vanda,
nekem is az jutott eszembe, amit Kata javasolt. Kérd meg D. vagy a nővérkéket, hogy faxolják el. Ennyit igazán megtehetnek. Lázra meg szerintem vegyél be valamit, remélem nem gyulladás. Beszélj ezzel a miskolci dokival, ő mit mond, meg akkor egyenest oda a kórházba faxolhatná DI. Puszillak és vasárnapra +++++++++++

Viki,
köszi a segítséget, nagyon sokat segítettél :P

KépKép
inari

Kedves Farkasok,
Nem tudok mást, csak káromkodni magamban egyfolytában. Ne fojtsátok vissza az érzelmeiteket, bármilyen rosszak, muszáj megélni, hadd törjenek ki, különben bent maradnak és csak marcangolnak. Ettől most sokkal erősebbek lettetek, meglátjátok!
Szeretgessétek egymást, sírjatok, dühöngjetek és elkezdődik a gyógyulás. Nagyon sokat gondolok rátok.

Szanika,
Én is szívesen mennék hozzátok, gyönyörű az otthonotok, milyen rég találkoztunk, ... Enigma, már nem is mondok semmit... :oops: :lol:

Réka,
Nagyon szép a pocakod!!! Puszi a csajsziknak!
Köszi a csokikát!!! :wink:
Tegnap "végre" bementem dolgozni, ott várt az asztalomon. Nem gondoltam volna, hogy egyszer így fogok örülni a statisztika gyártásnak, valódi felüdülés volt a sok golyózás és fájdalom után. :)

Vanda,
Hogy vagy? Elmúlt a lázad?
Csak elküldi neked Dévisz a vércsoport papírt faxon, nem? Ennyit igazán nem lehet gond megtenni. Vagy ha nagyon nem ér rá, valamelyik asszisztenst megkérhetnéd...?
Megkönnyebbültem, hogy találtál egy kedves dokit. Ugye megvizsgál műtét előtt? Csak azért kérdezem, mert akkor talán látja majd, hogy kell-e egyáltalán a laminaria. Én ma rákérdzetem, hogyhogy nem volt, azt mondta a doki, mert - bocs mindenki, csak a segítő szándék vezérel - 7-es szívó elég volt hozzá, mivel kicsi volt a terhesség, ilyenkor nem kell tágítás. Azért gondolom, mert sajnos eléggé egy cipőben jártunk, hátha megúszhatod. Nagyon szorítok, hogy úgy segítsenek át rajta, ahogy engem is.

Ági,
:D Hogy mit csinált, énekelt??? :lol:
Drukk hétfőre!!!

Melba, Mindenki,
Köszi, minden rendben volt uh-n, mutatta a doki, hogy na ilyet szeretnek ilyenkor látni, hogy szépen kiürült és egyenletes a felszín. 1-2 mm az endom, úgyhogy tényleg "tiszta lappal" kezdek megint... 1-2 hétig még nem randizhatunk, aztán szabad az út. Köv. mensi után találkozunk dokival. Meglepett, hogy ilyen hamar mehetünk tovább, azt hittem, legalább 3 hónapot fog mondani. Na aztán ki tudja, mikor is lesz az a mensi, mert csak ez a barna folydogál azóta is, de azt mondta, ez ilyenkor természetes, majd kialakul az új ciklus.
Volt végülis szövettan, de semmi kórosat nem találtak, így alakult és kész, a természet tudja mint csinál...
hajnesz

Hajni igen énekelt, meg dalolászott közben, valamitől nagyon jó kedve volt.
Az aszisztens meg úgy megnyomta a bal oldalam, hogy bekékültem!!
Ági28

Hajnikám!!!

Ez az!!!!:):):):):):O:O :!:A folytatás szerinted miről fog szólni?? Irányított házasélet vagy lapar vagy esetleg inszem ( ezt gondolom legkevésbé) netalántán lombik???

Szanikám!

Én nagyon szívesen megyek Hozzád!!!

Lányok!

A jövő heti talit én a magam részéről lemondanám. Nem tali a tali Farkasék pörgős, humoros ottléte nélkül!!!!

Javaslatom: vagy toljuk el 1 héttel vagy legyen a júli 8, de Szaninál!!!! Tudom, a júli 8 nem jó Giginek:(:(:(

Inari drága!

Neked hol lenne a jobb Cegléden vagy Szaninál??
lkt

Timikém,

Ez mind lehetséges. Lombik most nem hiányzik. Megnéztük a miómámat, doki szerint nem kell aggódni miatta, ez nem szól bele a folyamatokba, de én úgy érzem, inkább ne etessük hormonokkal. Legfőképp most arra fogok megint koncentrálni, hogy megtaláljam a belső békét, rendbetegyem a dolgokat.
Pár ciklust biztos, hogy megpróbálunk irányítottan. Aztán esetleg lapar.
Jövő pénteken megyünk a Nyírőbe genetikai vérvételre is, azzal is okosabbak leszünk.

Nagyon jól esett olvasni, látni, amit ajánlottál tegnap este. Rengeteget segítesz nekem!!! :)

Részemről jó a 24. is meg a 8. is.
hajnesz

Athiz csak most olvastam el az írásod!! Nem már nem babakutya, szeptemberben lesz 2 éves!! :-)
Ági28

Megjöttem a kórházból.
Judit jobban van, fizikailag.
Fel tud kelni. csövek kiugrottak, sétálgat.
Eszik, iszik, erősödik.

Már nevetgélt is, de ez lehet, hogy csak csak.

Az orvosok egyenlőre biztatnak, nekünk is bíznunk kell.
Egymásban az orvosban is.

Úgy tűnik vasárnap haza jöhet.
Azé kiderült, hogy az a 16x18-as petezsák már megrepesztette a pvezeték elejét, ahol végül fel is vágták, volt már vérveszteség is. :(

Még a Kaálival nem sikerült beszélnem. De mindenképp felhívom Őket. A Dr.nőnek nem valami jó a statisztikája az utóbbi időben. Hallottam volt egy másik méhenkívüli amit nem detektált, ott össze esésig ment a dolog.

Este még benézett Vereczkey is Judithoz. Valamikor fél9 fele.
Ő is megnyugtatta, meg mondta, hogy beszélt a Kabdebóval is a dologról.

Mi vagyunk a kórházban az extra meg az a Kaális jelzővel rendelkező beteg.

Orvosok között megy a susmus, ők nem tudták, hogy én a Judithoz tartozom, ott beszélték előttem. De folyamatosan jönnek az orvosok, hogy van? kérdéssel, ki? tudod a Kaális......

Nagy a hírünk, de megbeszélték, hogy ezt kifele is publikálni fogják, burkoltan. Hogy azt akarják fényezni, hogy Ők milyen tökösek, vagy azt, hogy a Kaáli megin hibázott nem tudom.

Nem is érdekelne, hogy harcolnak, versenyeznek egymással, csak ne én, mi legyünk ennek az áldozatai.

Csók Drágáim!

Este jelentkezem!

Farkaskoma

Ja és köszi köszi a jókívánságokat, nagyon jól esik neki.
És köszi, hogy mellőzitek a látogatását!

Még egy csók!
farkasok

Farkaskoma!
Köszi, hogy írtál!
Elhiszem, hogy Neked is nehezen megy most erősnek lenni, de olyan szuper pár vagytok,
hogy kimásztok ebből a szarból is (már bocsánat) hamar-hamar!!
Jucinknak sok erőt és Neked is! Állandóan Rátok gondolok!!

Szerintem lehet, hogy jobb lenne, ha szólnátok, hogy ne rajtatok köszörüljék a nyelvüket, mert odamegyek!! Mit képzelnek ezek?
A folytatásról meg időben meg fogsz tudni mindent!
Zuram is minden jót kívánt nektek! (bár Téged még nem ismer, csak Jucit)

Timi Drága!
Köszi a híradást! Bár szebb hírekkel jöhettél volna...
Igen, én is javasolni akartam a júl. 8-ra tolódást. Farkasék nélkül nincs randi!

Lányok!
Köszi a pocidícséreteket! Igazán jól esik!

Kismamik!
Csak én rakok mindig fel képet? Én is kíváncsi vagyok a ti pocótokra!!!
Hátha megtörjük ezzel ezt a rossz szériát, mert már a nem létező t.köm tele vele!! :(

Athiz!
Akkor ezek szerint Te is ilyen megérzős típus vagy, mint Inari, hogy tudtad fiacskád lesz. :)

Gigi!
De ari lehet Oli, ahogy dumál!
Juj, mostmár tényleg muszáj lenne talizni.
Ami a nyaralást illeti, tudom, hogy kicsit bátor vagyok, de azért remélem, nem gondoltok
felelőtlen anyucinak. Igazán végiggondoltam, hogy mit bírok és dokinénim is maximálisan
támogatta... (Sokkal inkább azzal nyúzott, hogy ne dolgozzak már. :) )

Erika!
Igen, már érezgetem, azt hiszem. Már Sani is érezte Őket KÉTSZER!
De még mindig elég ritkás, de lehet, hogy többet érzem, ha többet pihenek?
Mintha mindig csak nyugiban akarnának mocorogni....

Tök jó, hogy kiálltál a véleményed mellett (amnió) és milyen cuki képek!!!
Juj, ezért kicsit irigyellek, mert nekünk már 18 hetesen úgy takarták egymást és a méhlepény is útban volt, hogy nem lehetett látni se nagyon, nem hogy lefotózni. De ez legyen a legnagyobb gondom...

Ja, házunk teteje lebontva, hét végéig elvileg kész lesz és már elkezdték a belsejét is,
szóval nyomulnak rendesen!
És képzeljétek, egy kis drukkra van szükségünk: ma volt az első érdeklődő megnézni a lakást (másfél hónap hirdetés után!!) és nagyon tetszik neki..

Ági, Inari!
Nem semmi ez a papír, amit újabban aláírat...

Viki!
Olyan sokára megyek kukucsra, csak jövő héten. Már alig várom.
Eddig még sosem kellett 3 hétnél többet várnom, most 4 hét lesz. De türelmet még nekem is kell tanulni, úgyhogy ha rossz gondolatok jönnek, elhesegetem és kész és jövő héten megkapom érte a jutalmamat... remélem.

Vanda!
Köszi a linket a nevekhez. Már tegnap óta bújom ezerrel!!
Húú, nagyon örülök, hogy megtaláltad a dokit.
De ez a láz? Mi ez már megint? Őt nem kérdezheted esetleg?
Veled leszek, gondolok Rád, szorítok vasárnap és hétfőn!
Minden rendben lesz és utána már csak előre kell nézni!!!
ERŐ-ERŐ-ERŐ!!!

Katácska!
Ez a puffadós dolog nekem is nagyon sokáig volt. Nekem vagy semmi, vagy néha az Activia joghurt segített. A "látványos" dolog pedig csak erősödni fog még egy darabig, úgyhogy ne bánkódj miatta.
Igen, tök hirtelen nőtt a pocim, de állítólag ez teljesen normális így..
Persze, lesznek képek is meg élménybeszámoló, de még nem jutottam odáig.
Jók ezek a felfedezések! Hihetetlen, hogy már Te is itt tartasz és közben annyira jó is!!! :) :)

Melba!
Örülök, hogy javul a derekad!!
Hmmm.. akkor mégsem vagyok olyan gyogyi ha aggódom, hogy miért nem ficánkolnak annyit?
Lehet, hogy besírom magam a dokinénihez előbb, mert csak jövő pénteken mennék...
Házról írtam feljebb.. asszem..

Szani!
Szuper kertetek van!
És a profil-fotódat nagyon bírom!! :) :)
Én szívesen megyek Hozzátok is, nekünk nem gond! És szívesen fuvarozunk is valakit, ha kell.
A lényeg, hogy talizzunk már!

Loihi!
Köszi! :)
Hajrá-hajrá, kattintgassatok csak!!!

Ági!
Hétfőn drukkolok nagyon!
Nekem is 3 nagy tüsszencsem volt, a többit D. nagyon "leszavazta".
Csak annyit kérdezett: "Hármasikrek elég lesz?" :)

Hajnesz!
Akkor nem olvadt el! Szupi!
Azt nem mondtam, hogy belesütöttem néhány jótevő angyalkát is!
Remélem, hamar elkezdenek dolgozni! 8)
Kezdik a mensivel, aztán jöhet a többi is! Tök jó, hogy ilyen jó híreket kaptál! Már amennyire lehetett, igaz?

Fúú csajok!
Tudom, hogy sokat írtam, bocsi érte. De nagy itt a forgalom.
El is tartott 1 napig... :oops:

Sok puszi, főleg Juditnak!!!
réka
Vendég

duddu! Köszi a drukkokat!! :-)

Képzeljétek mesélték reggel a Dévisz, meg az aszisztens az Ági, hogy a multkor volt egy nő, és neki nem nagyon akartak haladni a dolgok, és mikor megemelte a gyogyó adagokat, a végén 5 db jött be neki, én úgy értettem,hogy 5 baba lett belőlle,és a nő álítólag elég érdekesen nézet a Déviszre!! Nem semmi lehetett!!
Ági28

Sziasztok,
szerdán lesz pungi, ez már biztos, de megyek hétfőn még UH-ra. Nagyon sok tüszőm van, nem is tudom hány kb 16-ot mondott, de vannak közte kicsik is. Abból nagyon sok. Szóval szerintem 5-6 db lesz belőle.
Ági: nem találkozunk, de sebaj, majd a kétcsíkos kontrollon ;)

Most még kevesebb szurit kapok 1/8 ampullát. Bődölet, megkérdeztem, hogy ennyi egyáltalán kell?? Azt mondta ennyitől is nőnek. Szóval még nem tudom, hogy mérem ki.

És még egy terhességgel bővült a mai nap dévainál. Zsuzsi bartánőmnek ma volt a kontrollja és két petezsákot látott és egy harmadik foltot. Nagyon örülök neki, ez a harmadik lombikja volt :)

Kép

Kép
boszti

Sziasztok,

Az nem állja meg a helyét, hogy a dotornő nem feltételezte a méhen kívülit.
Mondjuk ahhoz nem kell orvosnak lenni, hogy 7 hetesen nuku petezsák a méhben HCG 10000, hogy ez valahol van.
Tehát azt nem értem, hogy mi az hogy Ő nem látja. szívhang mellett.
Meg hüvelyivel nem lehet látni.

Közben beszéltem a Dotornővel.
Tudomásul vette, és beigazolódott a gyanúja, hogy méhen kívüli. ennyi, nem több. Mondtam, hogy 16x18-as petezsák volt a petevezetékben, szívhanggal. Mondom talán erre lesz valami reakciója. Semmi. Nem tudjuk, most nagyon elment a kedvünka Kaálitól, igaz van még 2 fagyink ott, azt azért visszakérjük.

Na megyek Judithoz!

Hajrá angia!

Farkaskoma
farkasok

Sziasztok :)

Na visszolvastam nagy nehezen, de mondanom sem kell, semmi időm nincs. Kicsit besűrűsödtek a holnapi napra a dolgok. Nincs semmi különös csak sok kicsi apróság. Holnap ilyenkor már nem leszek hajadon :lol:

Juditkám!
Kurvára szar az élet, de talpra fogtok állni, tudom. Innen már a következő lépcsőfok az egészséges baba kell legyen. Egyszerűen nem lehet másképp. Nagyon sok puszi és ölelés mindkettőtöknek.

Csajok, a másik kaális méhenkívüli, amit Krisznek meséltem és írt ide nektek, az én barátnőm. Szóval mostmár nagyon tele van a hócipőm ezzel a pechsorozattal, légyszi mire hazajövök a nászútról mindeki jó hírt hozzon. Ez a házi feladat nektek.

A júli 8 nekünk is jó lesz talira. És mi mobilak vagyunk, megyünk bárhová, csak ez már ne maradjon el légyszi.

Na folytatom a készülődést. A drukkok mennek Bosztinak és Áginak. Ügyesek legyetek lányok :)

Egy kérés: ha elintézné valaki, hogy holnap mégse essen az eső.... Köszi :)

Puszi mindenkinek!

wish

Teszek egy táblát, de csak az elejét, a másik fele most inkább csak pihenjen...

Kép

wish

Farkasok!
Sokat gondoltam rátok,és csak ezekkel a hülye közhelyes kérdésekkel van tele az agyam,hogy miért az ilyen emberekkel......stb?De ezekre még mindig nics válasz!Nagyon sok erőt kívánok mindkettőtöknek,így ismeretlenül!Tényleg csak abban lehet bízni,hogy már csak jobb jöhet!

Inari!
Szívesen!

Duddu!
Az tényleg igaz,hogy nyugalmi helyzettben érezni őket,még ilyenkor.Ha egész nap pörögtem,és du.-án eszembe jutott,hogy ácsi ma még semmi nem volt,lefeküdtem vártam és tuti,hogy történt vmi odabent!De szerintem addig is mociztak,csak még nem olyan erősek,hogy mindig érezni lehessen.A vége felé,meg akkor ficánlotak,ha nyüzsi volt körülöttem,ha csöndes szobában ültem,olvasgattam szerintem uncsiztak már a nagyok és bealudtak.Nehogy már te is parás kismami légy! :lol: Lesz még olyan erejük,hogy levegőt sem fogsz kapni úgy megrugdossák májadat,a tüdőd meg a torkodban lesz :lol: :lol: !

Ági!
Egy hugyossal több vagy kevesebb,teljesen mindegy!De ez az 5órás kelés?!Ez durva,ma az ikrek 1/2 8-kor keltek a szokásos 9 helyett és alig tudtam magamhoz térni :lol:.Drukkok mennek ám!

Wish!
Sok sikert holnapra!Ügyes legyél!
Vendég

Wish, drága! Majd én igyekszem elhajtani az esőfelhőket, jó? :)
Nagyon szép napot kívánok neked holnapra!!!
És persze gyönyörű nászutat!

Ui. Tudom, hogy nem ez az alkalmas időpont, nem is azért most írom, hanem mert máskor mindig elfelejtem. Szóval nagyon köszi, de sajna már 31. éves vagyok. Majd ha ráérsz egyszer, kijavítod. :)
szkatácska

Viki!
Igazad van, csak már nagyon várom.
Egyébként olyat viszonylag sokszor érzek, mintha kipukkadna egy levegőbuborék valahol nagyon-nagyon mélyen.
De már éreztem erősebb dolgot is egyszer-kétszer és ezért állandóan arra várok...
Azért én is tudok parázni, de igyekszem nem nyavalyogni sokat.. :twisted:
És különbözőek voltak rugdosás szempontból? Mert szerintem "Balocska" - akinek a neve hamarosan nyilvánosságra kerül - sokkal aktívabbnak tűnik... bár igaz, hogy mindig baloldalomon alszom.

Katácska!
Tudom, hogy nem ezért írtad, de: Isten éltessen így utólag is!

Wish!
Kívánom, hogy a holnap pont úgy teljen, ahogy elterveztétek!
És csupa minden jót Mindkettőtöknek!!
Mikor is indultok nászútra? Húú, az is gyönyörű lesz!

Boszti!
Akkor legalább mindig lesz kinek drukkolni.
Neked szerdára összpontosítjuk! :)
Vendég

Réka, köszönöm! De ha úgy írom, hogy a szívhang volt a szülinapi ajándékom, akkor már biztos beugrik, hogy futólag már felmerült a szülinapom! Május 9-én volt, ma már éppen 31 éves és egy hónapos vagyok :))
Ne izgulj a sok parán, szerintem mindannyiunknak van több, kevesebb. Nekem is vannak totál felszabadult, aggodalommentes napjaim, de vannak olyanok - ilyen a mai is - mikor többet aggodalmaskodom. Engem pl. ma az "aggaszt", hogy rengeteget szurkál a hasam, de most nem középen, ahogy eddig, hanem inkább oldalt. Olvastam persze én is, hogy méhszalagok feszülése, meg stb, stb, de azért minden újhoz hozzá kell szokni :))
szkatácska

Húúú Kata!
Bocsi a gyogyiságomért. Nagyon zűrös volt az az időszakom.
A szurkálás teljesen normális. Nekem még az erős nyillalásra is azt mondta, hogy tök OK, pedig az tök olyan volt, mint mikor felfáztam.
Lényeg, hogy ott az a kis lurkó a te pocidban is. :)

És mikor nagyon aggódom ám, kapok tőlük mindig egy kis jelet. :)
Régen voltam jógázni. Ott mindig sikerül megnyugodnom és kommunikálnom Velük!

Lányok!
Ezt most kaptam. Remélem, nem bánjátok, hogy felrakom:

Egy nap a paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan bőgött, miközben a paraszt megpróbált rájönni mit is tehetne.

Végül úgy döntött, hogy az állat már öreg és a kutat úgyis ideje már betemetni; nem éri meg kihúzni az öreg szamarat. Áthívta a
szomszédait, hogy segítsenek. Mindegyik lapátot fogott és elkezdtek földet lapátolni a kútba.

A szamár megértette, mi történik és először rémisztően üvöltött. Aztán, mindenki csodálatára, megnyugodott. Pár lapáttal később a paraszt lenézett a kútba. Meglepetten látta, hogy minden lapátnyi föld után a szamár valami csodálatosat csinál. Lerázza magáról a földet, és egy lépéssel feljebb mászik. Ahogy a paraszt és szomszédai tovább lapátolták a földet a szamárra, lerázta magáról és egyre feljebb mászott. Hamarosan mindenki ámult, ahogy a
szamár átlépett a kút peremén és boldogan elsétált!

Az élet minden fajta szemetet és földet fog rád lapátolni. A kútból kimászás trükkje, hogy lerázd magadról és tegyél egy lépést. Minden probléma csak egy lehetőség a továbblépésre. Bármilyen problémából van kiút, ha nem adod fel, nem állsz meg! Rázd meg magad és lépj egyet feljebb!

Látszik, hogy egész nap itthon vagyok, mi? Mennyit írok. 8)
Pedig még szunyóztam is egy óriásit délután...
Vendég

Réka, ha belegondolok, néha én sem szurkálást, hanem nyilalást érzek, csak szépítettem (elsősorban a lelkemnek, he-he). :)))

Ezt a szamarast én is ismerem, nagyon szép :))) Elgondolkodtató.

Ui: írjál csak sokat!!! Ugye milyen jó itthon/otthon? :)))
szkatácska

Sziasztok!

Farkaskoma, azért ez a dokinő nem semmi! :cry: Még szerencse a szerencsétlenségben, hogy időben észrevették és nem lett még nagyobb baj belőle! Ez a dokik közötti susmus is elég durva... :cry:
Sok-sok erőt kívánok Nektek és mielőbbi babá(ka)t jó helyre!!! Meglesz a csodátok, kitartás!!! Küldöm ám én is a sok-sok pozitív energiát!

Örülök Vanda, hogy találtál egy rendes dokit. Remélem hamar túlleszel rajta és nagyon vigyáz Rád majd a doki! Nagyon drukkolok, hogy minden "rendben" menjen! Sikerült átfaxoltatni a vércsoport-papírodat? Lázadat sikerült lenyomni?

Hajnesz, örülök, hogy "jó híreket" kaptál! Drukkolok a továbbiakban is, meglesz hamar az a csodababa! :wink:

Ági, ez az! 3+2 és harmadik inszem! Én is így futottam neki az utolsónak. :wink: És három petezsákocska lett belőle. :wink: Szorítok ám nagyon! :wink:

Boszti, akkor Feléd is küldöm az energiákat. Szerintem sokat számíthat az a nyolcad ampulla is, legalábbis nekem is volt gyógyszer, amiből csak negyedet kaptam és akkor lett ideális az adott hormonszintem. :wink: Ti kezditek Ágival az újabb szerencseszériáját a topiknak! :lol:

Wish, én megrendeltem a jó időt! :lol: Már meg is érkezett! :lol: Élvezd ki a holnapi napot! Kívánom, hogy ez legyen életed egyik legszebb napja! És nagyon jó pihenést a nászútra! Remélem, hasmenés már sehol...

Duddu, nyugi! Mocorognak ők eleget! Neked is vannak nyugisabb és pörgősebb napjaid, nem? Így vannak ezzel a pocakbabák is. Egyébként mozgolódásaim közben és is csak ritkán éreztem Őt. Most már azért persze állva és ücsörögve is, meg séta közben is, de ez kb. másfél hete jellemző. Ha lefekszem nyugiban pihenni és ráösszpontosítok, mindig elkezd mocorogni. Hidegfrontnál meg, amikor alig hajlandó valamit mocorogni, apuci keze a kulcs. Azért arra mindig mocorog egyet-kettőt. Ja és azt is nagyon szereti, ha fürdök. :wink: A 2006. őszi babás topikban is van, aki ikreket vár, és írja, hogy az egyik babó sokkal aktívabb, mint a másik. Szóval emiatt se parázz légyszi. :wink: De aztán ne reklamálj ám, ha majd a gyomrodat vagy a hólyagodat rugdossák ezerrel majd, az elég gáz! :wink: Ja Mozartot nagyon szeretnek a babák hallgatni...
Ja én elbújhatok a pocimmal melletted. :wink: Még mindig a múltkori pocifotó van érvényben. Haskerületem 90 cm. Úgy látszik, babám eldöntötte, hogy egyszerűen szétszedi a medencémet, mert a pocimat nem hajlandó növeszteni. :lol: Egyébként meztelenül nagyon szép már a pocim :wink: , de ebből ruhákkal már alig látszódik valami. Olyan, mintha egy kissé elhízott lennék. Ja és még mindig csak 1,5 kg-nál tartok. :wink: Majd akkor küldök pocifotót, ha lesz mit fotózni. Videofelvételt kéne inkább felraknom arról, hogy picifiúnk hogy hullámoztatja a hasamat, mert az nem semmi. :lol:
Megy a drukk a lakáseladáshoz. Drukkra nekünk is szükségünk lenne, mi két hónapja áruljuk a lakást...
Jó is ha igyekeznek a munkások, hisz még babaszobát kell csinálnotok. :wink:

Athiz, mi a játszóval szemben lakunk. :wink: Minden második nap itt vannak az ovisok. Ami nem lenne baj, csak így a kismamik a babáikkal kiszorulnak, pedig itt van piciknek való hinta is.

Inari, ez az almára való reagálás nálunk is így zajlott Dévai részről. Én mindenesetre azóta nem eszek almát, és sokkal jobb. És én sem használok sok sót, alig, de van kaja, ami sótlanul ehetetlen...
Minden rendben lesz a szívuh-on! :wink: Mikor lesz?

Loihi, most láttam Nimród naplóját, nagyon aranyos. :wink: Látom, Tampában vagytok. Mi Atlantában éltünk egy évet... Azért a medencében való fürdést kihagynám a helyedben. Hogy bírod azt a rohadt meleget és páratartalmat ilyen nagy hassal? Minden rendben lesz, nyugi! Szorítunk! :wink:

Kata, nekem is szokott oldalt szurkálni a hasam... Elég kellemetlen, de nő a pocid! :wink:

Mindenkinek sok puszi!
Melinda

KépKép
melba

Üdv Mindenkinek!

Bevallom, nagyon nehezen vettem rá magam, hogy most írjak, iszonyú rossz kedvem van, pedig még a napocska is süt.

Juditnak üzenem, hogy úgy érzem, minden rendben lesz, és a következő alkalommal, már egy gyönyörű és egészséges babátok fog foganni, és megszületni (szerintem kislány)! :wink:

Eddig még szinte minden jóslatom bevált, remélem, ez is majd!

Farkaskomám kitartás, türelem, szerelem, és sok gyógypuszi a párodnak!

Wish, felszóltam az időjárásfelelősnek, hogy holnapra mosolygós napocskát küldhetnek csak az égre, remélem, szót fogadtak, mert ha nem, megharagszom ám rájuk! Sok boldogságot is kívánok mellé mindkettőtöknek, és kellemes nászutazást!
:lol:

Duddu, drukkolok a lakás miatt! :wink:

Ez az Hajni, így tovább :) !

Boszti és Ági!

Szerintem minden OK lesz, hajrá-hajrá! Csak próbáljatok utána sokat pihizni! :D

Vanda!

Remélem, már jobban vagy, az is lehet, hogy besegített a félelem (kórház, orvosok, idegesség, stb.) ebbe lázba! Ugye sikerült elintézni ezt a vércsoport-meghatározásos dolgot! Kedden már csak rossz múló emlék lesz ez az egész, és nemsokára, talán beköszönt a babás boldogság időszaka!

És ezt kívánom szívből mindenkinek, aki vágyódik rá!
Vendég

Farkasék!
Végül is ha már így alakult ez a helyzet, örülök neki, hogy a petevezető nem ugrott, jó szolgálatot fog még tenni, tudom.
Juditnak ezer puszi, ügyes volt, gyógyuljon hamar. Vigyázz rá nagyon Krisztián!

Hajni! De jó, hogy minden rendben volt, ennek is örülök. Persze azért megkérdezem, hogy nem lehet-e elhagyni a lamináriát, vagy kérni valami fájdalomcsillapítást, de nem hiszem, mert már telefonba mondta, meg vasárnap du. lesz.

Wish! Hú, holnap nagy nap. Annyira gyorsan eltelt ez az idő, előr eis sok boldogságot nektek. Érezzétek jól magatokat, később pedig egymást, :lol: táncoljatok, vígadjatok hangosan!

Ági4 Daloló Dévisz! Nem semmi, milyen élményeid vannak. Csak nehogy rosszat álmodjál este! :lol: :lol: :lol:
Az a 3 tüsző nagyon jó, úgyis 3 gyereket akar a párod, drukkolok.

Boszti! majd gondolok rád is hétfőn, mindenképp jobban végződjön mint a múltkori, de ennyi tüszőből nem is lehet másképp.

Sikerült elintéznem a vércsoportos papírt, már rögtön kettőt kértem, előre gondolva, hogy be kell szereznem megint az eredményeket Dévisznek. Újhelybe kellett mennem érte.
Egy nő először úgy kérdezte, hogy tehességmegszakítás?, mint aki leharapja a fejem rögtön. Őrület. Előttem abortuszosok voltak, gondolta én is. Később elmondtam mi a helyzet, erre aranyos lett, hogy látja másnak meg... De akkor is megdöbbentett hogyan viselkednek velük. Majd magyarázkodhatom mindenkinek a kórházban is, biztos.
Megint lázas vagyok, reggel úgy kelltem, hogy majd kiszakadt a torkom a nyakamból, ez az érzés állandósult. Gondolom vasárnapra megint kellően beteg leszek, remélem megcsinálja azért, ha lázas is vagyok. Nem akarok már várni, ez a hülye félelem a legrosszabb.
vanda978

Sehol a hozzászólásom?????? Ezt nem hiszem el!!!!!
eper1

Duddu! Csinike a pocid, a párom is mindig megkukkolja. Kösz a történetet a szamárról, én nem ismertem! :lol:
eper1

Bocs, így fogom elküldeni a hozzászólásaimat, mert néhány perc után nem hajlandó működni a rendszer. Vagy csak engem utál? Nem tudom. :shock:

Ági!
Ez a 3. biztos sikerülni fog!
Na, most már papírod van róla, hogy pihenned kell. Jó fej a főnököd? Mit szólt hozzá? :lol: Hétfőre megy a drukk!
Az 5 babás történet azért elég durva.
A szőrgombóc nagyon édi.
eper1

Athiz!
Jó, hogy ennyire érzed a babádat! Pontosabban érezted/érezni fogod. Volt egy kolléganőm, hozzád hasonló megérzőképessége volt, előre megmondta, hogy fia lesz, pedig még a teszt sem volt pozitív, de már érezte őt! Van ilyen, én hiszek a megérzésekben. Hajrá a kislányért, szorítok!
eper1

Boszti!
Megy a drukk a szerdai punginál. Minden rendben lesz! Már a kapuban vagy, ez olyan jó! :lol:
Az 1/8-ot nehéz lehet kimérni, tiszta patikus leszel, mire sikerül! (Egy pillanatra elképzeltem a jelenetet.)
Zsuzsi barátnődnek gratulálok!
:lol: :lol:

Inari!
Komolyan könnyes lett a szemem a kis Annától! Hihetetlen, hogy már ekkora! :lol: :lol: :lol:
eper1

Sz.Katácska!
Gratulálok az UH-hoz és a 2 centis növéshez! :lol: Olyan jó, hogy már házimozi is van a babádról!Istenem, elképzeltem, milyen boldogság lehet nézegetni. :lol:
A barátnődnek nyugodtan hihetsz, tutkó biztos látszik már a pocikád! :lol:
eper1

Melba!
Megértem az amnio elutasítását. Szerintem is elég ijesztő. :shock:
a savra mit mond Dévai apánk?
Hogy van a derekad? Küldöm a virtuális masszázst! :P

Szani!
Nagyon szép a kertetek, igazán mesebeli! De a kisbogár a legszebb dísz! :lol:
eper1

Hajni!
Olvastam a folytatásról a terveidet, sok erőt kívánok hozzá! A genetikai vérvételről még nem hallottam. Megkérdezhetem, mi az?

Wish!
Köszi a táblázatot, nekem nagyon sokat segíít a tájékozódásban, és erőmerítőnek is szuper! Megmutattam a páromnak, hogy tessék, nem szabad feladni, nézze meg, van, akinek csak a többszöri próbálkozásra sikerült, de megérte, mert olyan gyönyörű babák születtek!
eper1

Judit és Krisztián!
Megrázó és nagyon szomorú, ami veletek történt, nem is tudom, mit mondjak... :cry:
Nagyon sok erőt, kitartást kívánok a folytatáshoz.
A doktornő viselkedésén kiakadtam.
eper1

Elnézéseteket kérem, amiért ennyire sok lettem ma, de ha egyszerre hosszabbat írok, gyakolatilag eltűnik a semmibe a levelem!
Tud valaki segíteni, hol kell elmenteni, amit begépeltem?
eper1

Eper!
Én úgy szoktam, hogy Word-ben, vagy a Jegyzettömbben (Notepad) írom meg és mikor kész, akkor másolom be ide egyben.
Próbáld ki! :wink:
Vendég

Jó estét!

Előre is elnézést a nem kutyásoktól, de én már csak ide jövök kutyás örömeimet/aggodalmaimat is megvitatni.

Kétségbe vagyok esve, mert Virág kutya egy napja hagyta abba a második hólyaghurutjára folytatott antibiotikum kúrát és most este újra véreset pisilt. Nagyon sajnálom és meg is ijeszt, hogy miért ilyen makacs ez a dolog. Felhívtam az állatorvost, holnap be kell mennünk egy állatklinikára, kérni uh-t, vér- és vizeletvizsgálatot. Nagyon izgulok, mert a doki is felvetette, hogy lehet egy makacs hólyaghurut de lehet más probléma is. Légyszi, szorítsatok!
Úgy szeretem ezt a kutyát, mint tényleg egy családtagot. Nem bírom ha szenved és a gondolatát sem annak, hogy vmi baja lehet.

Sziasztok!
szkatácska

Szkatácska!

Nekem volt régen olyan, hogy véreset pislantottam, marha sokára gyógyultam ki belőle, egy kilo antibiot beszedtem, mire kiöltük a dokibácsival a bacit, azt hiszem egy bizonyos Coli baktériumot, amire azt szokták mondani, hogy inkább gyerekbetegség!
Amúgy édi név egy kutyának, hogy Virág! Szerintem, még ne aggódj túlzottan, várd meg az eredményeket! Remélem, más baja nincs! :D

Eper!

Köszike a szorítást! Egyébként régebben, mielőtt férjhez mentem volna, szinte mindig megéreztem mindent. Főleg, ami a párommal történt. Hidd el, volt olyan, amikor már megijedtem saját magamtól is, hogy hogyan csinálom, hogy mindig megéreztem, éppen mit csinált. Nem is tudott nagy meglepiket okozni! Olyan is volt, hogy másoknak megjósoltam valamit, és be is jöttek mindig, legfeljebb az idő nem stimmelt (pl. nem 1 hónap hanem 2).
Az a mókás, hogy még a tévében is megmondom, hogy mondjuk az Áll az alkuban, ki mennyit fog kb. nyerni, és hogy melyik bőröndben van nagy pénz, melyikben kevés! Eddig talán egyszer tévedtem! Valahogy jó az intuícióm!
Vendég

Jó reggelt!

Sz. Katácska!

Szegény Virág! :cry: Naná, hogy családtag! Arra gondoltam, nem lehet rezisztens a baci az antibiotikumra? Lehet kérni tenyésztést? Remélem, semmi komolyabb nincsen!!!!

Athiz!

Te kis hírnök! :lol: Akkor sok nyomasztó és bizonytalan érzéstől menekülsz meg, hiszen előre tudod, mi fog történni. Nekem is bejönnek a megérzéseim általában, de azért ennyire nem vagyok képben. :P

Duddu!

Köszönöm az infót, azt hiszem, ezentúl a Word-öt használom majd, mert ez így elég bosszantó. Tényleg kösz! :lol:
Simi a hercegnőknek!

Ma elutazunk a nagyimhoz, már annyira szeretném látni. Vasárnap este jövünk haza. De egyből el is kell kezdenem pakolni, mert hétfőtől szerdáig szintén utazás, ezúttal munka. Lehet, hogy csak csütörtökön tudok írni, de nagyon sokat gondolok rátok, és természetesen mennek a drukkok! Remélem, megszakad már ez a hervasztó statisztika, s csupa jó hírre jövök haza! :?
Kellemes, pihenéssel és jókedvvel teli hétvégét kívánok Nektek! :lol: 8) :lol:
eper1

Drága Wish :P !

Kívánok nektek nagyon-nagyon sok boldogságot!! Áldja meg isten a házasságotokat annyi édes, egészséges babával, amennyit csak szeretnétek!!
A forró Mauritius kárpótol majd benneteket a mai hűvösebb napért. Fürdőrucit ne feledd itthon, mert ott csak azt lehet elviselni!! Estére vigyél elegáns ruhákat a vacsorához, meg a tánchoz, szeretik a helyiek. 15 óra repülés (szesöltől még 3 óra!), elég kemény. Gyomorrontásod rossz kajától nem lehet (mert olyan ott nincs), legfeljebb attól, hogy degeszre eszed magad a sok finomsággal :lol: ! Üljél sokat az óceánban (már amennyire a hullámok engedik), tudod, rá 2 hónapra megfogant Andriska...
Forró hófehér homok, meleg eső, meleg óceán.., életem legszebb élménye volt. KÍVÁNOM, HOGY NEKTEK IS AZ LEGYEN!!! És hasonlóképpen végződjön!!!!!!!!!!!!!

Szeretettel küldjük nektek:

Kép
szani

Lányok :) ,
köszike a kertünk nevében is! Reméljük, személyesen is látni fogjátok majd :wink: . A kép egyébként csalóka, a kert icipici. De mégis jó, hogy van, imádok kapirgálni benne. Minden nap találok benne egy kis gyomlálnivalót, leszedegetem az elvirágzott szárakat, fellazítom a talajt, füvet nyírok, locsolok, tápoldatozok. Egy kis eldugott sarokban még veteményem is van: sárgarépa meg petrezselyem. Ha jöttök, kajálás után kicsit lesétálhatnánk a patakpartra.. Hú, jól beleéltem magam, nagyon-nagyon szeretném, hogy minél többen jöjjetek :D :D !!!! Július 8. jó lesz akkor? (Andriska éppen a 9. hónapot tölti aznap. Imádja a társaságot, nagyon szép szülinapi ajándék lenne számára.)

Vanda :) ,
sokat gondolok rád, hogy szerencsésen túl legyél ezen a nehéz időszakon. Vanda, Hajni, Judit, olyan erősek vagytok, pedig iszonyú nehéz lehet. Még arra is van erőtök, hogy a saját gondotok mellett másoknak továbbra is drukkoljatok.

Csajszik, olyan sokan vagyunk már, hogy - ha nem haragszatok - nem írnék egyesével. Rékának is 1 teljes napjába telt, mire megírta azt a kedves levelet. De majd nem fog már ennyit írni, ha a gyerkőcök nem odabenn, hanem idekinn dörömbölnek... :lol: :lol: :lol: !!! (Egyébként el sem tudom képzelni, hogy lehet ikreket nevelni, amikor még 1 baba is hatfelé húzza az embert :lol: .) Réka, Andriska a pocakomban csak és kizárólag akkor volt hajlandó mozogni, ha nyugton maradtam, nem beszélgettem senkivel. Akkor is várt 5 percet, hogy tényleg nyugi van-e, csak akkor jelentkezett. Úgy gondoltam, ő olyan kis udvarias típus, megvárja míg sorra kerül. De ez csak a pocakban volt így.. :lol: . Ő végig farfekvéses volt, s a vége felé heteken át rugdosta a gátamat, néha úgy éreztem, mindjárt kilóg a lába. Nem is értem, mi az, hogy szülőcsatorna, hiszen az csak pár centi lehet. Tényleg, szinte rajta ültem a lábán :) . Andriska labdás kisképe tényleg jól sikerült. Mire a digitális fényképező kattint, addigra a baba már egész mást csinál, mint amit fényképezni szeretnél, így született ez a muris jelenet.

Dia :) ,
én is nagyon várom már a találkozást veletek. Bár nem ismerem személyesen Domit, a képeknek köszönhetően mégis nagyon megszerettem őt!

Inari :) ,
Anna-bébi csodálatos!!!!!! Micsoda élmény ez!!! Nekünk nem lehetett ilyen képünk, mert a farfakvés miatt a baba befelé nézett, ezért csak a tarkóját lehetett volna látni.

Megyek, vasalok babaruhát, most alszik a kiskutyusom. Ha fent van, igyekszem minél többet fejleszteni őt, mert azért a koraszülésből eredően picikét le van maradva, pl. még nem kúszik, csak hátrafelé.

Puszi mindenkinek, puszi a kinti-benti kisbabáknak-nagyfiúknak!!!
szani

Duddu!
Remélem nem vetted sértésnek azt hogy ne legyél parás kismami?!Csak csipkelődésnek szántam :wink: !Nyafizni meg kell,mert akkor a többiek mindig tudnak mondani vmit,amitől megnyugszol,ezért jó ez a topik!Kár,hogy én annak idején nem tudtam róla,azt hittem minden ami velem történik,csak velem történik.
Nekem is más intenzításúak voltak.Gondolom amelyik jobban helyezkedik,annak nagyobb területe van mocizni.Gergő sokkal kevesebbet mocorgott,be is voltam parázva,de szegény be is volt nyomva a belek közé,tehát nem is csoda, a csajszi kicsit elnyomta :lol: .Nemsokára állandósul az erősebb moci,én egyszer felhívtam D.-t,hogy valamelyik nap láttam kívülről a hasamon ahogy rugdosott vmelyik és azóta ilyen erős nem volt :oops: .

Szani!
Ezzel a fényképezéssel én is mindig így járok!Főleg mostanában amióta mennek,esélyem sincs jó pillanatot megörökíteni!

Kata!
A mi kutyink egy időben havonta esett vissza vmi bélfertőzéses betegségbe.Tömték mindenfélével,már uh.-t is csináltak,aztán egyszercsak elmúlt.Remélem csupa jót mondott az állatorvos!

Wish!
Hát az esőt nem sikerült elűzni,de annyi boldog együtt töltött évet kívánok nektek,ahány csepp eső esett/esik ma :wink: !

Athiz!
Remélem a topiklakókkal csak pozitív megérzéseid lesznek/vannak :wink: !Jó,hogy mersz hallgatni a belső hangra!

Melba!
Remélem a derekad nem érzi meg ezt a változékony időt!Sok simit a pocilakóra,meg a derekadra!
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm, aki velünk aggódik Virágért :)

Elmentünk reggel a klinikára, este óta nem volt véres pisi, vidám is a Virág, eszik, pisil rendesen.

Szegénykém, vettek tőle vért, meg vittünk itthonról pisit (lehet nevetni, még a lombikhoz vett tűvel szívtuk fel a pisijét a padlóról, de még szerencse, mert így megúszott egy katéterezést, brrr).
Hát nem tudom anyukának milyen leszek, de én bizony nem tudtam (nem volt szivem) lefogni a vérvételhez :( Még jó hogy Ati megfogta.
Uh-t nem csinált a dokibácsi, azt mondta, előbb legyenek meg az eredmények. Arra sajnos hétfő délutánig várni kell. Ő is azt mondta, vagy egy makacs hólyaghurut, vagy (ne adj Isten) vesebetegség, ami lehet veseelégtelenség vagy daganat, esetleg kő, de ennyi idős korban szerencsére kicsi az esélye. Hát remélem, mert komolyan, a szivem jégbe fagyott már az említésüktől is.

Hát ennyi van kutyafronton, remélem nem lesz baj.

Krisztián, hogy van Judit? Remélem legalább fizikailag gyorsan javul! Gyógypuszikat küldök neki!

Wish, ne hari, de nem sikerült az esőfelhőelzavaróprojekt... :( Azért remélem, így is nagyon boldog napotok lett, sokat gondoltam rátok, hogy pl. vajon fotózáshoz milyen helyszínt választottatok. Mi márciusban házasodtunk, kétséges lett volna a külső helyszín, ezért a Corinthia Grand Hotelben fényképezkedtünk.

Szani, beállok a sorba, gyönyörű a kertetek! Én/mi szivesen ücsörögnénk benne egy tali erejéig :)
szkatácska

Wish!
Már most tuti nagyon jól érzitek magatokat, úgy sejtem már az igent is kimondtátok. Mégegyszer kívánok sok-sok boldogságot, remélem, hogy ez az összetartozás tényleg meghozza a gyümölcsét mihamarabb. Bízzunk Maurutius-ban.
Kép

Jucika! Remélem már sokkal jobban vagy, még mindig mennek a gyógyítő erők az éterben!

Eper! Jó utat, jó utazást, várunk mihamarabb!

Kata! Sajnálom, hogy Virágnak ilyen makacs ez a dolog. Mondjuk gondolom ez nem mérvadó, régen nekem is volt hólyaggyulladásom, borzasztó sokára gyógyultam ki belőle, tényleg nagyon makacs betegség.
Ez a vizeletminta még egyszerű is, hogy fel tudjátok szívni. Mondjuk gondolom nektek nem, hogy még mindig bepisil a drága. :lol: Mi a dokinál szoktunk utánuk szaladgálni, alájuk tartani az edénykét, mikor a Babaesiosis-t összeszedik a kullancsoktól. Ha valaki látna... :lol:
Amúgy én is nagyon nehezen fogom le a kutyákat, annyira sajnálom én is őket. De meg kell bírkózni a feladattal, meg nekünk is volt ttöbbször is, hogy apa nem lehetett ott, és muszáj voltam. Képzeld el amikor a Hédikém fialt, nem jött ki az első kölyök. Gyorsan kocsiba tettem, orvoshoz el, szegénynek olyan fájdalmai voltak, közben oda hátulra injekciót kapott, meg a doki benyúlt az elakadt kölyökért. Iszonyú volt, azt hittem soha nem lesz vége. Utána már itthon jött ki a többi 4. Szaladgáltam utána, mert húzta őket a konyhakövön! szedtem a burkot, stb... Tiszta vér volt minden. Na nem is tudom miért írtam le, de szóval ilyenekre is fel kell készülni.
Tegnap is tanítgattam őket az udvaron, pfit dobáltam közben neki, és egyre inkább beigazolódik a gyanúm, hogy Hédi nem nagyon lát. Azt nem tudom, hogy melyik szemére esetleg mindkettőre, majd jövő héten leviszem dokihoz, csak olyan furcsa, nem vesz észre mindent, főleg kisebb dolgokat. :(

Szani! Andriska hiába koraszülött, biztos hamar összefogja szedni magát, általában így van. Pl. a tesóm is. Főleg ha így fejlesztgeted is.
Ő a farfekvés miatt császáros volt? Bocsi hogy nem tudom.
vanda978

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?