Üdv Mindenkinek!
Kb. másfél órámba tellett mire átbogarásztam a heti "termést", mivel csak most jutottam netközelbe(még mindig nem jelentkeztek a t-online-től

)
Bocsi, de sajnos csak átfutva tudtam olvasni a hozzászólásokat, de már nagyon vártam, hogy csacsoghassak Veletek!
Következzen egy pár reagálás, aztán majd kiírom magamból a felgyülemlet gondolatokat.
Zsúka!
Egy évig én is tanultam szülésznőnek, de az iskolai morál miatt otthagytam, amit azóta is bánok, bár a gyermelápolónői hivatás is nagyon szép, de egészen más.Igen, az első szülés amit láttam, felejthetetlen volt. "Sajnos" én mér azóta szeretnén babát amióta az eszemet tudom(persze ez évekig csak "életcél" volt, most lett éles a helyzet

) Most alakultak úgy a dolgok, hogy "már jöhet a baba".
Narco!
Nem tudtam végig követni az írásaidat, bocsi. Megszüntek már a rókás-promlámáid?Nekem van egy kis füzetecském, patikában kaptam, amibe van egy pár homeo golyó ilyen jellegű problémákra, és nincsennek mellékhatásai a babára nézve sem.
Én nagyon bízom a homeós dolgpkban amióta elmulasztotta az allergiámat!
Norwell!
Azt olvastam vhol, hogy a koffein, alkohol, gyszerek, stb. sokkal magassabb koncentrációt érnek el a magzat vérében, ezéert is kell kerülni a fogyasztásukat.Lehet, hogy ettől(kávé) volta magas a pulzusa?
Ffleur!
Te az álterhességre gondoltál? szerintem ott még nem tartok, nem szeretnék görcsölni a dolgokon, de ha valami gyanújelet találok, akkor sajnos elkezedek reménykedni. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül.Hogy álltok az inszemivel?Lehet, hogy már írtad, csak lemaradtam róla?
Aniko24!
A 3 év az valóban sok.De itt most felvenék egy érdekes témát:nem tudom, hogy mit gondolsz, gondoltok Kedves Többiek,de ezen már sokat gondolkoztam(nem vagyok túlfűtve ezotériával):állítólag mielőtt megszületünk kiválsztjuk a szüleinket, és azt, hogy mikor akarunk megszületni ahhoz, hogy az eltervezett életünket meg tudjuk valósítani. Nem lehet, hogy ezért van az, hogy valakinek sokáig nem jönn öszze a gyermekáldás?dDe ha ez tényleg így lenne, akkor meg teljesen fölöslegesnek tűnik ez az sok próbálkozás, amit csinálunk.Vagy ezt is a leendő gyermekünk műveli velünk, vagy ezt vállatuk volna, mielőtt megszülettünk?
de hagyjuk talán a témát, ez már egy másik topik témája lehetne.
De nem törlöm ki, hátha valaki szól hozzá vmi okosat.
Pupi!
Hogy érted azt, hogy csak 1x használtad a PG 53-at? elsőre sikerült a baba? Megvettem de én csak lámpafénynél látok benne vmit.Hát majd meglátjuk, hogy "használ-e".
Junko!
Nekem is többször voltak babás, ill. terhes álmaim, meg olyan is amiben már volt gyerekem(mindig kisfiú, talán így nem is kérdéses a leendő baba neme).Érdekes amikor azt álmodja az ember, hogy szoptat, olyan valósághű.Volt már, hogy felébredtem , és kerestem a gyerekemet, de hamar észrevettem, hogy a kezem a bilibe lóg
annyira tudja szeretni az ember ilyenkor az álombeli gyerekét.Valyon a valóságban is ilyen lehet?Remélem hamr megtudom.
Szerintetek a babaproject nem rontja meg a sexuális viszonyt a férjünkkel?Hiába, hogy ő is akarja a babát, de szerintem ők mégiscsak másképp állnak a dologhoz.Az én férjem is elszontyolodott, mikor legutóbb 4 napos késéssel megjött(ami nem szokványos, pontos szokott lenni).Bár még az elején tartunk a dolgoknak, de félek, hogy egy idő után már csak erről fog szólni a házaséletünk.(Ennek elkerülése végett most kipróbáljuk a Tv.ben reklámozott Durex-Ringet. Majd meglátjuk milyen.

)
Hát így gyorsan ennyit tudok írni, mert a férjem gyomra már igencsak vacsiidőt jelez(talán már az enyém is), de olyan jó megint itt lenni, főleg az egy hetes "megvonástól".
De még visszajövök!