A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok Lányok,
a tali miatt írok. Sajna csak Internetcaféból jelentkezhetek. Augusztus 21 az utsó napom, addig kéne megejteni a randit mert 22-én már utazom vissza, elõre kéne egyeztetni az idõpontot. Mit szólnátok az aug. 9-hez (péntek)? Mármint, ha nem túl korai. Nekem aznap délelõtt és délután is jó. 10-én csak délelõtt érnék rá, 21-én is. Remélem, hogy Ti akik többet vagytok netközelben, majd kitaláltok egy jó idõpontot és azt velem is tudatjátok.

Ezt a levelet elküldtem a telcsiszámommal együtt: Sashanak, Gömbölyünek, Kataanak, I_Ancsának.

Ha valaki 15 percen belül válaszol, akkor azt még el tudom olvasni.

Csipkebogyó
27+5
csipkebogyó

Kamilla
nyugi nekem is volt meg van is ilyen fehér váladék de azt mondták nem jelent semmit ez normális de ha téged ez megnyugtat meny el az ügyeletre csak egyre kérlek NYugodj meg . adig is küldük neked egy rakás mosolyt KépKépKépKépKépKépKépKépKép remélem ez majd jobb kedvre derit Kép

Nyula
szerintem csináld meg otthon a meghivokat ha van nyomtatotok mi amikor tavaszal az esküvöre készültünk a kispapával mi nem csináltatuk hanem a kispapa irta meg a meghivokat a számitogépel és utána csak rá kelet nyomtatni a szöveget a meghivokra és nagyon jok lettek és nem kelett külön pénzt fizetni azért hogy rányomtasanak valami szöveget a meghivora .

Puszancs Csics 40 hetes Kép
csics

Nyula, Kép
vegulis 7-8 meghivot kezzel is meg lehet irni. A [url=http://www.panton.hu/" TARGET="_top]http://www.panton.hu/[/url] cimen egy aruhaz web lapja jon be, vagy az o boltjaikban vagy a Deak teren a Kepeslapboltban is tudsz venni papirt es dekor filcet es kezzel meg tudod irni. Meg szemelyesebb is lesz. Kép
Gombóc
gombóc

Azt hiszem lecsillapodtam hala Nektek Kép
Olyan aggodalmaskodo vagyok Kép
ugy dontottem kivarom a hetfoi genetikai UH-t, es majd ha megint hallhatom a szivvereset, megeskuszom, hogy soha tobbet nem gondolok rosszra Kép

kamilla (17+5)
kamilla

Edit,
Kép MEg jo, hogy a 19. heten nincs csikod!!! Jol is neznenk ki, ha mar lenne, amikor meg pocakod is alig!
Azt mondjak, az olaj a legjobb, itt a nemeteknel lehet is kapni tobb fajtat, kb. 2 decis, 6 Euro, azaz 1500 forint korul van. Szerintem jobban jarsz, ha a babaolajnal maradsz, vagy hasznalhatsz meg olivaolajat is!
En anno 92-ben hasznaltam kremet, de annyit ert, mint halottnak a csok! Ugy kicsikosodtam, hogy azota a zebrak elbujnak mogottem, ha allatkertbe megyunk! Persze a masodiknal mar nem aggodtam, gondoltam, hogy ennel tobb mar ugysem johet...nem is jott, de igy is helyenkent ujjnyi vastag csikok vannak rajtam legalabb a koldokom magassagaig, a csipomon, mellemen, es eleg rohejesen hangzik, de egeszen 'odalent is, a combom belso felen!
Valoszinuleg ez alkati kerdes lehet inkabb, es kevesbe a kenocs fuggvenye!
Az olajos simogatas nekem nagyon tetszett, es az olivaolaj hamar be is szivodik. Szinten olivaval puccantottam a baboca hajlatait is. Szoval nem vesz karba, ha marad meg egy keves...

Kamilla, amit elmondtal normalisnak tunik. Fokozott mennyisegu valadek az egesz terhesseg soran elofordulhat, gondolom, ezzel vedekezik a szervezet a bakteriumok, gombak ellen, igyekszi oket 'kimosni' mielott megtelepedhetnenek!
Ha megsem nyugodnal meg, akkor hallgass anyai osztoneidre, es irany a korhaz, ahol a valasztott dokid is van, es addig hisztizz, amig meg nem bizonyosodsz felole, hogy minden ok! Igenis a babad erdekeben ki kell allni a jogaitokert!

Folytatom az ingvasalast... Kép

Zsuzsi
14+1
zsuzsi74

Gombóc,

Szépírást melyik linkrõl lehet letölteni? KépKépKép
Nagyon jó kedvem lett, hogy ennyien segítettetek. Köszönöm a sok hasznos tanácsot.
Majd kispapával megbeszélem, hogy mi lenne számára is a legmegfelelõbb.

Nyula
13+5
nyulandi

Kamilla!
A nyákdugó nem egyformán távozik, van akinél egyszerre, van akinél már szülés elõtt akár egy-két héttel, és az még nem feltétlenül jelenti a szülés megindulásának kezdetét. Nálam pl. úgy volt, hogy a szülés elõtti 10. napon kezdett foszlányokban távozni, aztán amikor ténylegesen megindult a szülés akkor már nagyobb mennyiségben jött ki. Én úgy tudom, hogy a magzatvíz elfolyásának nincs köze a nyákdugóhoz távozásához. Nekem utána tényleg spontán folyt el a magzatvíz (bár mondhatom azt is, hogy ömlött, akkora tócsákat hagytam magam mögött, hogy én is csak néztem a meglepetéstõl, de ugye van akinél éppen csak szivárog-ez attól függ, hogy a baba feje mennyire zárja el a kijutás lehetõségét)
Az pedig elõfordul másnál is, hogy kis ideig nem érzi a magzatmozgásokat, aztán az ember úgy bestresszel, hogy amikor mozog már azt sem hiszi el... Csak akkor kell izgulni, ha huzamosabb ideig nem érzed-biztos vannak neked is kicsit inaktivabb napjaid, ez a babukáknál sincs másként. Persze utólag könnyen nagy a szája az embernek, de azért próbálj meg nem aggódni!
További jó (idegeskedés nélküli)babavárást:Moncsúr
moncsur

Kamilla! De jo neked hogy mar erzed a babasatKép En meg minidg nem erzem, de remelem most mar lassan eljutok odaKép

Cinedit! Szerintem azert van kesobbi idopontom, mert a dokineni nem tablazatozott, hanem a marc. 31-hez (utolso mensi) hozzaadott 9 honapot, plusz meg 7 napot. Merhogy elvileg igy kene, de ugye ez szerintem nem mindig igaz. De vegulis mindegy, en szamolom szepen az utolso mensitol es keszKép

orsoly 18+3
orsoly

Kamilla,
Ne aggódj, amíg ilyen kicsi a baba, addig sokszor "elbújik" - én nem is éreztem, csak a 19. héten elöször. Idövel viszont egyre jobb lesz a helyzet...

Edit,
Nekem is tetszett az amerikai kórház, amiben a könyökficamom miatt voltam kénytelen idözni - minden igaz, amir irtál a tisztaságról meg felszereltségröl meg kedvességröl, csak éppen iszonytató sokat várattak, és horribilis összegbe került a kezelés (szerencsére nem nekem, hanem az utazási biztositónak). A nyavalyás kis könyökficam (helyrerántás, 2 gipszelés, pár röntgen) több ezer(!) dolláros végösszeget eredményezett. Szóval akinek nincs drága egészségbiztositása, annak a legkisebb betegség is kész tönkremenés ott...

A Streptococcus-B szürést hányadik héten érdemes megcsináltatni?

Üdv:
Zita
33+4
parazita

Kamilla!

Nálam a nyákdugó csak a szülés megindulásával együtt távozott, viszont magzatviz egyáltalán nem, az csak már az orvos burokrepesztésénél.
A nyákdugót egyébként szerintem jól meg lehet különböztetni a normális folyásoktól (ez a terhesség alatt lehet fokozottabb), mert véres-nyákos.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Nyula,

Szerintem is a házilagos nyomtatás a legjobb ilyen kis példányszám esetén. Töltsetek le valami szép (esetleg kézirást imitáló) betütipust, meg esetleg valami jó kis clipart képet, és kész. Mondjuk a meritett papirt nem biztos, hogy átviszi a nyomtató, de talán valami szép szinü, kicsit keményebb papir is megteszi.

Zita
33+4
parazita

Most beszéltem Csipkebogyóval tali ügyben! 22.-e sajnos nem jó mert akkor utazik haza!!! [color=#ff0000]9.-ében állapodtunk meg
méghozzá a kis földalatti Szécséni fürdõ megállójának a kijáratánál
Idõpontot kéne találni,hány órakor lenne jó??? Holnap reggel fél 9-kor beszélek vele megint telefonon, addigra jó lenne ha tudnék mondani neki valamit!!!

Láynok nem olvastam még el a forumot, de bepotolom!!!
Voltam UH-n!!!
[color=#0000ff]KépKépKépKépKép

sasha
31+6

Kép
sasha

Koszi mindenkinek aki hozzaszolt, mert most mar biztos vagyok benne, hogy igaza van a dokinak Kép szerencsere nem volt veres meg ilyenek Kép
Ugye az is normalis igy a 18. heten, hogy ugy erzem mintha feszulne a mehem? mintha szabalyosan ereznem, hogy novekszik a terfogata...

Beszti!
Tok jo, hogy Te is itt vagy! Mar akkor a babaneten voltal, mikor meg a megint megjott topicban irogattam 11 honapon keresztul...
Azt hiszem Te szerencset hozol nekem, szoval gyere surubben, hogy majd az elso napok hetekben is ellathass jotanacsokkal Kép

kamilla (17+5)
kamilla

Sasha,

GRATULA a kisfiuhoz! Van már nevetek?
A 9-e nekem is jo lenne a talira, és pénteken csak 1/2 3-ig dolgozom, ugyhogy 3-tól ráérek.

Zita
33+4
parazita

Sasha! Kép Kép Kép

De tok jo!!!! Kép

kamilla
kamilla

Sziasztok!

Sasha, gratula a kisfiúhoz!!! Kép

Nekem is jó lenne a 9-e 3 körül.

Miszike
13+2
miszike

Szia Sasha,

Ezúton üdvözlöm Gábor Leventét - a profilod szerint ez lesz a neve, még igaz?
A Legény nem mutogatta eddig magát, vagy nem is akartad tudni?

Lányok,

Gondoljatok olyan kispocisokra is, akik még dolgoznak. Vagy mondjátok meg, hol lesztek és 1/2 4 felé oda lehet még érni, vagy már az késõ?

Nyula
nyulandi

Kamilla!

Ahol van 4D-s, ott van 3D is, pl. a Mega Toysban 4000 Ft. De azért hívd fel elõtte, én csak a kitett árjegyzékükön olvastam.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Bocsánat, természetesen úgy értettem hogy 2D van!

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Mano! Kép
Koszi, szinte biztos, hogy fogok elni a lehetoseggel Kép

kamilla (17+5)
kamilla

Sasha!
Gratulálok! Nagyszerû érzés lehet... KépKépKép
Nyula!
Ha küldesz egy mail-címet, lehet, hogy tudok segíteni "szépírás"-ügyben.Kép A meghívót is szívesen megcsinálnám neked, mert én meg ilyen helyen dolgozom, kiadványszerkesztõ vagyok, csak hát most itthon "kényszerpihenõzöm" a baba miatt... De ha gondolod, szívesen segítek, írj!

Sajnos a megváltozott tali-idõpont nekem nem jó KépKép De majd gondolok rátok.
Pussz
Franyo
franyo

Sziasztok,

Lanyok,
Voltam ma dokinal a varakozas nem tunt hosszunak mert ott szorakoztatott Pocok es Manka lanya.Hat az a kislany valami imadnivalo tunemeny.
Amugy minden Ok,zart mehszaj stb.A labam iszonyuan dagadt ma,erre a doki csk legyintett hogy igy van ez.Megbeszeltuk hogy a 39.heten megcsinalja a csaszart ugyhogy oktober 15.-e korul mar babazom.Az mar nem is sok,majdcsak kibirom valahogy….

Sasha,
Hat nekem SAJNOS nem jo a pentek mert akkor megyunk ¾ 4-re a 3D-Ultrahangra a Praxis rendelobe.Na mindegy majd a kovetkezore tuti megyek.
Gratulaloka kis fiucskahoz!!!

Csipkebogyo,
Kar hogy nem fogunk talakozni.Talan legkozelebb….

Cinedit,
De jo is az hogy az ember parja ugy gondoskodik rola.Nagyon elerzekenyulok en is barmikor ilyeneket csinal.
Nalam is ugy van ha feszul a hasam utana no egy nagyot is.

Zita,
Nekem a dokim 36.hetet mondta a kenetlevetelhez.Huha neked az mar nemsokara itt van.

Pocok,
Latom autoban neked is a kek a szined.

Pusz mindenkinek,
Kataa
29

Kép
Kép
kataa

Szassztok Lányok!Kép

Most beszéltem Csipkebogyóval telefonon, nekem is nagyon jó a péntek, reggel van valami dolgom, de mondjuk úgy 10 után bármikor jó nekem a nap folyamán!
Én is szívesen bevállalok valami sütit! Édeset, nem sósat!(Oké, Sasha?KépKépKép)

Nyula!Kép
A Nagymezõ utcában (közel a Bajcsyhoz) van egy mûvészellátó bolt, ott a szivárvány minden színében kapsz papírt, ami már elég kemény meghívónak, de még bírja a nyomtató! Ha jõl emlékszem kábé 200 grammos. (Mi is így csináltuk házilag a meghívóinkat, mert közölték, hogy 10 darabbal menjek a sunyiba...) Ja, és azt hiszem, a Kossuth Lajos utcában van az a nagy Ápisz, ott is van ilyen papír!

iancsa
30+2

Kép
Kép
iancsa

Norkini!Kép
Most kaptam mélt Dockától!KépKépKép Akkor már náluk is nagy az öröm!!!

Sasha!Kép
Gratulálok pici fiacskádhoz! Kispapa is elégedett?
(Az enyém azt mondta, neki mindegy, CSAK LÁNY LEGYEN!)

Kataa!Kép
Olyan kár, hogy pénteken nem érsz rá!Kép Szerintem azért a másik idõpontot se felejtsük el teljesen! Hátha akkor összejön!Kép

iancsa
30+2

Kép
Kép
iancsa

Nyula!Kép
Ezt találtam!
Wedding related clipart
Persze van ott egy csomó gagyi clipart is, de ha rászánod az idõt, biztos találsz valami használhatót!
Kép

iancsa

Kép
Kép
iancsa

Jo reggelt
Sasha
nem tudnád elintézni Csipkebogyoval hogy legyen inkább 8ka (csütörtök) mert nekem se jo a péntek mert akor kell menem ujra CTGre+doki+akora vagyok kiirva ugyhogy a péntek egyátalán nem jo de a holnapi nap azaz 8ka igen ha még egyben leszekKép Kérlek intézd el ha Tudod Csipkebogyoval hogy 8ka legyen remélem még idöben elolvasod az üzenetet .külünben Gratulálok a leendö Fiadhoz KépKépKép

Lányok
iszonyu éjszakám volt nem tudtam aludni az esö miatt mert a Vasgyuronak az esö vagy Nagyon tetszet vagy nagyon nem mert bárhogy feküdtem mindig fájt valamim és ö is mindig kidugdosta valamiét csak az esö eláltával tudtam aludni egy picit Kép akora nyugodot meg .ugy hogy megyek is vissza aludni ha tudok.

Puszancs Csics 40 hetes
csics

Jó reggelt minden pocakosnak!

Sasha
Gratulálok a kis trónörököshöz. Csudi jó tudni már elõre hogy fiú lesz. Ezzel mi is így voltunk, majd kibújtunk a bõrünkbõl.

Kataa
Hidd el hogy a lábdagadás tényleg csak átmeneti. Emlékezz vissza hogy még 12 napja én is ettõl szenvedtem. De szülés után, már a szülõágyon lement az összes víz a lábamról. Most olyan kis pipaszárnak néz ki, a párommal mindig ezen vigyorgunk! Kép

Csics
Nagyon drukkolok a bébidhez, már nagyon a finisben vagy. Mi sem nagyon tudtunk aludni Levivel, bezzeg az apuci!!!! Kép Vigyázz magadra!

A nyákdugóról csak annyit hogy én pl. nem is találkoztam vele, hogy mikor ment el és hova... azt csak a doki tudja! Kép Kép

Forti és a 12 napos Levike

Kép
Kép
forti

sziasztok

Nem tudok aludni Kép mar egy jo ideje itt maszkalok fel-ala a lakasban.

Sasha
Gratula! Jok a megerzeseid ;)

De jo Nektek, hogy taliztok! Aztan majd reszletes beszamolot es kepeket is kerunk am!

Nemsokara elindulunk uh-ra Kép meg cukrozni Kép brrr. Delutan jelentkezem.

Edina 33+1
edina

Sziasztok,

Nekem is sz..r éjszakám volt: állandóan felriadtam és rosszakat álmodtam, meg az ürhajós is nyugtalankodott. Ezen felül kitört a rendes évi szénanáthám, és kiadósakat tüsszögtem, ami ugye nem a legjobb dolog nagy pocakkal... Szóval eléggé levert vagyok most.

Nekem jó a talira a csütörtök is, de akkor csak 5-töl, mert 1/2 5-ig dolgozom.

Zita
33+5
ParaZita

Sziasztok!

Oké akkor legyen holnap! Bár az meg nekem van túl közel... de majd megpróbálok odaérniKép Holnap kell mennem a dokihoz 14:00-re. Ki tudja meddig kell várnom. Mit szólnátok ha 16:00 lenne a tali idõpontja? De akkor sajnos nem tudunk piknikelni, mert ha ilyen rosz idõ lesz akkor annak lõttek!

Mit szólnátok a Jégbüféhez?? Egy fagyi, süti?KépKépKép

Lányok!

Tegnap óta nagyon szarul vagyokKép Az UH után kb fél órával elkezdett görcsösen fájni a bal oldalon a pocakom. Olyan nem tudom milyen. Csak azért vagyok nyugodt, mert semmi más nincs. Semmi vérzés, és nem középen fáj, na meg Gabi-baba is aktivKép Annyira fájt hogy minden 3. lépés után meg kellett álljakKép Ráadásul a combom csatlakozojával is valami baj van, mert tegnap kinomban már röhögtem mert az is fájt... A hasi görcs elmult reggelre, hogy pihentem, de már megint itt van és kinozKép Nem akarom!!!

Edina!

Hát a megérzésemre én is kiváncsi vagyokKép Eddig nagyon úgy néz ki hogy nem jött beKép De minden kiderül októberbenKép

Fényképezõgép sajnos nincs! Kb 1 hét múlva hozza párom az új digitális fényképezõt és mondta, hogy majd elhozhatom, de igy sajna nem lesz.

sziasztok
sasha+Gabibaba
32+0

Kép
sasha

Zita!

Ok akkor holnap 5-kor, de jó a Jégbüfé??? Vagy maradjon a Szécsényi fürdõ és akkor majd kiderül, hogy milyen idõ lesz és mit csinálunk??

sasha

Kép
sasha

Joreggelt!

Lanyok tegnap jol megfaztam! Nem tudom mikor es hogyan...de mar este jo koran bebugyolaltam magam es reggel is csorgo orral ebredtem..Kép Szoval gyogyot semmikepp nem akarok bevenni, meg annyira nem is vagyok ramatyul, de szeretnem, ha mihamarabb elmulna. Van valakinek valami boszorkany modszere erre???

Babona
Azt irtatok,hogy mikortol megmozdul a baba. Lehet,hogy buta vagyok, de a baba mar az otodik hettol mozog neem? Attol,hogy mi nem erezzuk, meg mocorog ezerrel. Akkor mikortol lehet vasarolni? (Lehet,hogy majd jol megszivom, de mostanaban csak somolygok az ilyen babonakon). Ja, raadasul tegnap meg temetoben is voltam! Kép Kép

Pussz
Norkini
(12+1)
norkini

Sasha,

1. A görcsöt valószinüleg az csinálja, hogy feszeng a gyermek odabent. Nekem is szokott lenni mostanában, de szerencsére nem túl hosszan. A gyomrom se az igazi, az is sokszor befáj, meg inkább hasmenésem van, mint az ellenkezője (szerencsére).

2. Nekem nagyjából bárhol jó a tali metró- vagy földalatti-közelben. A Jégbüfé is OK, csak ott nem nagyon lehet leülni. (Öregasszony nem vénember...) Szóval én alkalmazkodom bárkihez.

Zita
ParaZita

Norkini,

A megmozdulást természetesen úgy kell érteni, hogy amikortól érzed, azaz kb. 17-20. hét... Nyilván mozog már azelött is, ahogy van neki mivel Kép))
Szerintem vásárolj akkor, amikor kedved tartja! Örülj, hogy nem vagy babonás! Ez azt jelenti, hogy bízol magadban és a babában.

Megfázás ellen akácfa-hársfa tea, gözölés (inhalálás)...

Zita
33+5
ParaZita

Franyo,

Mail ment a profilodban lévõ címre.

Iancsa,

Hát belenéztem a linkbe, jó hosszú és sok, majd munka végével átnézem a linket, köszönöm a segítségeteket.

Norkini,

A tea mézzel és az izzasztást illetve Zita által ajánlott technikákat alkalmazhatod. Jobbat sajnos én sem tudok.

Nyulandi
nyulandi

Nyulandi,

mikor lesz az esküvõ? mert a miénk aug.31. Papírt szerintem is a mûvészellátóban kapsz a legjobbakat (Kossuth u.2.), de figyelj arra, hogy a fényeset nem mindegyik lasernyomtató kedveli, lehet, hogy ilyen szempontbõl jobb a matt papír.

jó készülõdést

Orsi
kovacs.orsolya@balzer.hu

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zita!

Tényleg! Amióta pocakos vagyok nem voltam a Jégbüfébe, addig viszont nem tünt fel, hogy nincsenek székekKép Akkor azt talán lõjük ki, mert állva dumcsizni még 1 órát is sok, fõleg ahogy ma érzem magam.
Levittem a kutyát és 2x meghaltam közben. 15x megálltam, fujtattam mint a vonat. Nem igazán értem. Ráadásul a nyilalgatások (késsel böködnek alulról felfelé) az még mindig megvan, csak sokkal durvábban. Olyankor fujtatás, megállás, nyöszörgés. (az egyik "meghalásnál" még egy kisebbet kiabáltam is, de szerencsére nem járt arra senki) A gyerek iszonyuan aktiv. Ha egy bizonyos pontra rálép akkor nagyon fáj. Szóval rokkant vagyok. De erre már tegnap rájöttem. Mindegy, holnap megyek a dokihoz, mint emlitettem és majd kiderül, mi az ábra. Olyat fogok panaszkodni, hogy na.

sasha

Kép
sasha

Norkini, nem tudom mennyire szabályszerû a jelen állapotunkban, és még az is lehet, hogy az influenzára sem hat, de ezt találtam a nõk lapja honlapján:
Gyorsan elkészül a koktél, de azért ne sétálj ki influenzásan mezítláb a hideg konyhakõre. Szükséged lesz 5 cl Napoléon konyakra. Bontsd fel azt, amit anyósodtól kaptatok a házassági évfordulótokra. Kell még 15 cl tej, hogy sovány-e vagy sem, az feltehetõen fordított arányban áll a te alakoddal, de a koktélnak mindegy. Végül 2 ek. méz. Remélem, nem a frigóban tartod a mézet, mert akkor gyurmázni lehet vele inkább, nem koktélt sékelni. Esetleg melegítsd fel kicsit a mikróban.

Lányok,

Mennyi idõ alatt teszi túl magát az ember azon a traumán, hogy ami nadrág múlt héten jó volt rá, reggel már nagyon kényelmetlen, öt perc után pedig inkább kigombolja és lecseréli? Tegnap még magamban panaszkodtam, hogy nincs is terheshasam, ma reggelre pedig már én is látom.
A terhescsíkokra már én is beneveztem, mert a jojo fogyásoktól a vádlim és a combom, már most csíkos, úgyhogy még fejlõdhetek a hasamra. Tegnap éjszaka vettem egy J&J aloa vera-s babaolajat, remélem használni fog. Ha més nem legalább finom illata van. Nálatok mi használt?

Sasha,
Azért vigyázz magadra és ne aggódj túl sokat.

Nyulandi
15
nyulandi

Sziasztok,
Sasha, gratula a fiuhoz. Kép
Nalunk a parom mindenkinek azt mondja, hogy mindegy, csak egeszseges fiu legyen. Aztan hozzateszi, hogy szerinte lany lesz. En meg azt, hogy szerintem fiu. Kép Mindegy, mondtam neki, hogy ezt a reszet o intezte. Azt mondja, o mar nem emlekszik mit intezett...KépKépKép

MA voltam vedonnonel. Multkor csak a helyetteseitojevel talalkoztam, de megnyugodtam, az enyem is eleg normalis. Ellatott egy csomo tanaccsal, meghallgattuk Gombócka szivvereset Kép, lemazsalt (hiztam jun. 24 ota 2 kilot Kép ), dicserte a dokimat, elmagyarazta, miert erzek "valami szurasfelet" Gombocka legkisebb koratol egy ponton a hasamon, szoval most nyugi vagyok. Kép

Sasha, Kép
mar nalam is vannak olyan nyilallgatasok. Kép Tenyleg vacak. Te tudod mi ez?

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!
Sasha, remélem, semmi gond, majd írd meg ide is, mit mondott a dokid, mert a talira páran nem tudunk menni. Addig is próbálj inkább pihenni.
Nyula! Mail ment!

Franyo
franyo

Gombóc,

Ne aggódj a kilók miatt, én az elmúlt héten híztam 2 kilót, mert mindennap stresszelem magam a súlyméréssel. Kép De ha azt nézem, hogy az elsõ 3 hónapban meg 4-et fogytam a melegtõl már nem is olyan rossz Kép
Csak annak örülj, hogy Gombócka nagyon jól van. Miért van ez a szúrásféle, mert egy helyen nekem is érzékeny?

nyula
nyula

Nyula Kép,
nekem az az "egy ponton erzem, hogy van ott valami" erzes az elso pillanattol kezdve van, vagyis mar akkortol, amikor meg csak a petezsakot lehetett latni UH-n. Azt mondta most a vedono, hogy szerinte Gombócka pont egy ideg kozeleben telepedett meg, es azt erzem.

A kilok miatt muszaj aggodnom, tavaly az eskuvon 58 kg voltam, aztan telen (pajzsmirigy alulmukodes) mar 67 korul, az egy honapos vetelesgyanu miatt, amikor otthon fekudtem es ettem, mert a hanyinger ellen csak az segitett: 71 kg jun. vegen, most meg 73....KépKépKép Meg eletemben nem voltam ekkora....KépKépKépKépKép

Sasha, Kép
ird majd meg legyzsives, hogy mi ez a nyilallas alulrol felfele, jo? Nekem is van neha..KépKépKép

Gombóc
gombóc

Sziasztok lányok!
Úgy látom, hogy még nem fixáltatok tali ügyben semmit.
Én szeretnék elmenni, de nem ígérek semmit.

Borcsa
borcsa

Franyó,

Mail ment, ha kétszer is, akkor többet bénáztam a kelleténél.

Sasha,

Megvagy még? Remélem azért nem írsz, mert pihensz, és a minden fájon túl más bajod nincs.

Ma mindenki a kedve az idõjárással együtt beborult?

Gombolyu,
Tegnap írtam egy mailt a profilodban lévõ mailre.

Nyula
nyula

Sasha,
Ne aggódj, de kíméld magad, próbálj kényelmesen elfeküdni/ülni és lazulni! És az orvossal is beszéld meg holnap... Milyen fekvésben van Gabibaba? Fejvégü vagy "lábvégü"?
Én nem tudom, hogy lehet fejjel ekkorákat bikázni, de föleg a hólyagomon szoktam érezni. Meg néha akkorákat keményedek, hogy fennakad a szemem.

Milyen müintézmény van ott a Felszab környékén, ahová normálisan be lehetne ülni?

Zita
33+5
parazita

A Nyugati Meki jó ötlet, mert ott van egy nagy asztal, meg az emeleten egy másik olyan rész is, ahol többen tudnak leülni egymáshoz közel. Persze kérdés, hogy mennyire lesz tele 5 körül...

Zita
parazita

Gyerekek! Igaz, hogy én semmit nem tettem a megakadályozására, és híztam is a terhességem alatt rendesen... nekem még a vádlim is zebracsíkos lett.
És mondjak valamit? Még csak nem is igazán érdekel. Majd elhalványodik és majd nem hajolnak közel, hogy szemrevételezzék!!! Kép
borcsa

Sziasztok Lányok,

Nyilalás alul nekem is van néha, de úgy gondolom, hogy ha másnak is van, akkor normális. Már elég sokszor megijedhettem volna, de eddig mindig volt rá több példa is, hogy olvastam itt róla, és ezért mégsem kaptam frászt. Pl. a múltheti vizsgálat után egy picit narancs színû valami jött belõlem, de csak egy pici, és másnapra el is múlt...de itt olvastam, hogy vizsgálat után volt másnál is ilyen...meg amúgy sem vagyok egy olyan nagyon parázós egyéniség. Mondjuk azért ha valami ismeretlent tapasztalok, akkor megijedek, de mindig meg próbálok utána járni, hogy mi lehet az...

Csíkok elleni krém: én vettem Vichy-t, de nekem nem tûnik olyan jónak, mint egy jó kis testápoló...mindig olyan, mintha lehámlana rólam. De lehet, hogy ez normális. Most felváltva használom a testápólóval. Késõbb lehet, hogy áttérek valami olajra. Lehet, hogy buta kérdés, de étkezési oliva olaj jó?

Nyula,
Tegnap kaptam egy levelet Csipkebogyótól, meg még egyet, "Ajánlat" címmel, amihez csak egy file van csatolva, semmi szöveg. A file-t viszont nem tudom megnyitni. Esetleg ezt küldted Te?

Tali: Holnap lehet, hogy én is tudok menni, de a péntek az tuti necces, mert csapatépítésre megyünk, és ki tudja mikor érünk vissza. De holnap is lehet, hogy egy picit késõbb...viszont tudom Csipkebogyó számát, majd ha úgy alakul, akkor rácsörgök (Szóljatok neki lszi, hogy ne kapcsolja ki a telcsijét)

Remélem, holnap találkozunk Kép

gömb (20+5)
gombolyu

Nyugati Meki kulturáltabb hely, mint bármelyik Burger King. Ez akkor tapasztalható leginkább, ha elmégy WC-re. Márpedig pocakosoknál ez igen fontos szempont. Én a nyugati mekire szavazok.
borcsa

Sasha
sajna bárhogy szeretnék ugy látszik nem fog sikerülni elmeni mert nekem az 5 ora nem jo Kép mert a kispapa negyedhat és félhat közöt ér haza tehát én csak 5ig érek rá

Lányok
a poci fájásrol meg annyit tudok mondani hogy szerintem azért fáj mert vagy idegre ültrá a baboca vagy a méhtartoszalagok nyulnak meg . nekem inkább az elsö változat jön már be mert olyan kicsi a helye a Vasgyuronak hogy ha megmozdul akor az már fáj Kép

Nyulandi
szerintem hamar tul lehet teni magadat azon hogy nem megyrád a tegnapi nadrág inkább örüj neki hogy most már látszik a pocakod Kép ne aggodj vissza fogsz fogyni a réginacidba .

Sasha
én is rosszul érzem magam még mindig és én is majdnem csilagokat látam a fájdalomtol hazafelé a piacrol Kép mert hogy a babocának ugylátszik nem tetszik ez az idö vagy nagyon tetszik Kép

Forti
szerintem az én kispapám nem aludt valami sokat mert én annyit járkáltam az ágy és a WC között+ állandoan forgolotam meg nyöszörögtem mint egy kölyökkutya Kép hogy ara nem lehet nem felkelni Kép

Na eldugulok most már
Puszancs Csics 40 hetes
csics

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?