A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok :)

Wish :)
Nagyon sok boldogságot asszonyom!!! :lol: Bíztosan nagyon szép volt a szertartás. Most meg már ropjátok és jókat esztek. Szuper lesz a nászút is!!! Érezzétek jól nagyon magatokat!

Réka :)
Nem tartalak felelőtlennek. Én nagyon parás voltam. Október végén szültem, de augusztus 20.-án voltunk utoljára anyósnál Füreden :oops: A kis buborék pukkanása, az a baba :wink:
Szurkolok, hogy minél hamarabb el tudjátok adni a lakást!

Szani :)
Nagyon szép kiskertetek van. És nagyon ügyes vagy, hogy ennyi mindent meg tudsz csinálni Andris mellett. Ilyen nyugis fiú??? Olivér egész nap kizárólagos figyelmet követel... :roll:

Farkaskoma :)
Sokat gondolok rátok!!!!!

Tali: igaz, hogy nekünk nem jó 8.-a, de Ti érezzétek jól magatokat. Olyan időpont úgysem lesz ami mindenkinek jó. Azért nagyon sajnálom... :cry:

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Sziasztok, nem tudok most visszaolvasni, de hétfőn majd pótlom.
Most kérni szeretnék, nem tud valaki adni 50NE puregont? Ennyi kell hétfőn, és nekem vasárnap reggel elfogy, és mivel 16ezer ft, egy ampulla, most nem ruháznék be, ha nem muszáj.
Érd és környéke vagy Budapest lenne jó, akkor el tudnám hozni.
Ha tudtok segíteni, azt megköszönöm, ha nem, akkor sincs semmi.

Kép

Kép
boszti

Boszti! Bár segíthetnék, de sajna nekem ilyen nincs :( ! Remélem, azért lesz vkinek, aki odaadja neked!

Wish, engedd meg, hogy gratuláljak nektek! Úgy irigyellek! A gyönyörű ruha, a tánc, az egész ceremónia, a nászút, és még ami csak ezután jön...

Mindenkit puszálok! :lol:
Vendég

Vanda :)
A legfontosabbat kihagytam.....
Nagyon sokat fogok gondolni rád. És kívánom, hogy gyorsan szabadúlj meg ettől a rossz emléktől, hogy aztán tiszta és könnyű szívvel fogadhasd azt a babát aki veletek fog maradi!
Millió puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!!

Boszti tuti ez a hónapod lesz a nyerő, mert Katának ia akkor sikerűlt, miután a dokinál összefutottunk!! Remélem jó ómen vagyok!! :-)

Igen szerencsére jó fej a főnőköm, és nem terhel agyon, csak most sajnos nem tudtam szabit kivenni, úgyhogy kedden már dolgozom.
De annyirval könnyítettem a dolgomon, hogy ma mindent megcsináltam itthon, tehát most csilli vili minden, és nem kell itthon majd mással foglalkoznom, csak a pihivel!!

Vanda nagyon szorítok neked ám!!

Kata nyugi minden rendbe jön. Pénteken mi is átestünk egy ilyedségen, mert elvittük a kicsit beoltatni, és kapott féreghajtót, aminek a felét be is adtam neki, de fél óra múlva rosszul lett szegény, és telehányta a lakást, mikor takarítottam el, akkor meg persze én is majdnem mellé hánytam. Aztán szegényke alíg bírt megállni a lábán, én meg jól megsirattam, de az esti séta után teljesen rendbejött a kis drágám! Úgyhogy ne aggódj szívós állatok ők. A szeretet nagyon sokat segít nekik!

Wish NAGY NAGY GRATULA!! ÉS SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!!!!!
Ági28

Sziasztok!
Andi,Laci!
Nagyon sok boldogságot kivánok! :lol:

Judit,Krisz!
Sok erőt,kitartást,hiszem,hogy minden jóra fordul!

Tali:Én már korábban is írtam,hogy a 8.-ka Nekem nem jó,sajnálom. :cry:

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Inari!!

Megvettünk majdnem mindent, iszonyú fáradt vagyok! képzeld az a pelenkázó, amit az ikeában kinéztünk 40-ről 26-ra le volt árazva mert kiállítási darab!

Remélem ti is jót vásároltatok!

kerekpocak-zsófi
kerekpocak

Most kicselezem Enigma anyut és én osztom meg veletek, hogy mennyire édesek már a Zuxx ikrek ! :wink:
Kép
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Gyönyörű babák! :P

Wishéknek sok boldogságot kívánok!

Na, akkor próbáljuk meg a képet:

Kép

loihi

Lányok :) , a két kis prototípus nélkül milyen lenne a tali????
Bocsi Gigi és Dia, nem mindig tudom pontosan követni az írásokat, így nem tudtam, hogy nem tudtok jönni. Legyen máskor, pl. július 15? Vagy korábban?
Kéne egy táblázat július végéig minden szombatról és vasárnapról, hátha megtaláljuk a legjobb alkalmat. Ki tud ilyet csinálni és vezetni??? Köszi előre is!!!

Enigma:), De gyönyörűek a babáid!!!!!!!!!!! Zsombit szinte fel sem ismerem, akkorát nőtt és változott. Tegyél fel gyakrabban képeket, ezt is Giginek köszönhetjük.. :D ! A tali előtt is gyertek el játszani. Csak küldj sms-t, hogy mikor jönnétek.

Vanda:),
drukkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!! Minden rendben lesz!!!!
Andriska császáros baba a koraszülés és a farfekvés miatt is.
szani

Vanda!

Nagyon ügyes leszel ma!!!! Sokat fogok Rád gondolni!!

Szani!

Enigmáék sem tudnak július 8-án jönni... De én már nem merek szólni semmit...

Judit!!

Ha esetleg olvasnál: rengeteget jársz a fejemben!!!
lkt

Szia Mindenki!

Tali ügyben nehéz a döntés.
Egyrészről egyet értek, prototípusok nélkül nem buli a buli! És nagyon nem örülök, hogy sem Gigiék, sem Diáék nem érnek rá. :(
Másrészről viszont pont emiatt nem jött össze eddig sem, mert mindig volt valaki, akinek nem annyira jó.
Szóval el kéne határozni, hogy mi legyen.
Én vállalok egy táblát. Mindjárt összedobom. :)
Apropó tábla:

Ifjú asszony!
Ne tegyek fel táblát, míg nem vagy? Vagy kibírjuk addig?
Egyébként mikor indultok?
Nagyon-nagyon jó utat Nektek!!
Azért inkább felemás volt az idő szombaton, mint rossz, ugye?
Remélem, jól ment minden. Sokat jártam felétek gondolatban....

Ági!
Fúú, szegény kutyulitok. Szörnyű, miken mentek keresztül. Még jó, hogy most volt és nem néhány hét múlva, mikor már nem biztos, hogy kibírtad volna... :) :) :) :) ...ÉRTED!!!
Nagyon drukkolok és pihenj sokat!!

Boszti!
Puregon ügyben én sem tudok segíteni. Sikerült megoldani?

Melba!
Érdekes dolog ez a pocakméret...
Barátnőm két-három héttel van lemaradva tőlem, egy babát vár és u.akkora a hasa, mint az enyém. Igaz, hogy neki második baba. :)
Akkor Nektek is drukk a lakáseladáshoz!

Lányok!
Nagyon köszi a sok megnyugtató szót a mocorgásra vonatkozóan. A hétvégén kárpótoltak a Kicsinyeim. Ma megint nagyobb a "csönd", de most megnyugodtam egy picit. És mindjárt péntek, amikor lehet újra kukucskálni..

Loihi!
Szép poci! Te jó ég, vajon mekkora leszek? Nekem majdnem u.ekkora... :roll:
Én is beleolvastam Nimród blog-jába. Ilyenkor mindig sajnálom, hogy nincs türelmem ilyeneket írni. Talán majd egyszer...

Vanda!
Sokat gondolok Rád!!! :) :)

Farkasék!
Tudom, hogy jobb dolgotok is van annál, mint hogy írjatok, de talán azért olvastok!
Sokat gondolok Rátok is és küldöm a sok felépülős energiát!!!

Kata!
Virág javulgat már, ugye?
Te nem küldesz pocifotót?

Erika!
Akkor Te végülis mégsem uszizol annyira, igaz?
Én is nagyon agyalok, hogy menjek, vagy sem.

Athiz!
Te kis boszi!! :twisted:

Kisvé!
Dehogy vettem sértésnek!!
Ahhoz korábban kell felkelned!! :lol: :lol:
Ennyi csipkelődés bőven belefér.
Kaptam én már itt virtuális pofont is és sokat segített!! :)

Szani!
Andris hamar behozza a lemaradását! Főleg ilyen Anyuci mellett!! :)

Enigma!
Nagyon cukik a baby-k és már olyan nagyok, hihetetlen!!
Lassan megbombázlak egy újabb mail-el a babakocsi kérdés miatt... ha nem bánod.

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Sziasztok Csajócák!

Nem tüntem el végleg,csak a két kis törpe mellett nem egyszerű netezni..... :wink:
Végig itt voltam Veletek,de csak olvasgatási szinten,mert hozzászólni,válaszolni általában már nem maradt időm..... :oops:

Wish!
Nagyon sok boldogságot és kellemes,valamint hasznos :shock: nászutat kívánok az egész családom nevében!
Várunk vissza az élménybeszámolóra,már ami a publikus részét illeti..... :lol:

És akkor jöjjön pár kép a kicsi családomról:
stellapa

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép [/img]
stellapa

A képekről lemaradt a szöveg,ezt most gyorsan megpróbálom pótolni:

1. Stella a tökösökkel
2. Stella a gyermekszobában
3. Az atya Olivérrel és a Keresztapával
4. A Keresztszülök ( Tesóm és kedvese )
5. Botond (jobbra ), Olivér ( balra )
6. Botond ( szintén jobbra ), Olivér ( ismét balra )
stellapa

Szevasztok Drágáim,

Igazán köszönjük a sok gyógyító energiát. Igyekszem hasznosítani őket.

Már a ciklus végén tudtam, hogy lennie kell valaminek mert annyira másképp zajlott minden. Amint tudjátok a baloldalon ért a Closty hatására is tüsző, így igaz a Kaáliban lemondtak rólunk mégis a guru nénivel rágyúrtunk, és az volt életem legjobb meditációja, éreztem , hogy szuper állapotban vagyok. Tovább szuggeráltam a jobboldali petevezetőt, hogy legyen ügyes és valakit kapjon el, és amikor május 17-én ismét voltam meditálni akkor azt mondta guru néni, hogy annyira nyugis a hasi energiám, hogy itt mostanság nem akar megjönni mensi. Ez egy kicsi erőt adott, majd 19-án csináltunk egy tesztet ami kis várakozás után zebrás lett. Határtalanul boldogok voltunk, majd nem bírtam tovább és 21-én vérvételt kértünk a Kaáliban ami igazolta a terhességet. Május 31-én kellett volna menni az első UH-ra de már 29-én ott voltunk, le is csesztek, ekkor láttak valami miniséget amiről azt mondták, hogy talán majd ő lesz, de én láttam egy hasonlót még amiről nem mondták, hogy talán ő lesz. Továbbra is küldtem a pozitív energiát és reménykedtem, hogy jó helyen fészkelte be magát és szépen növöget, lesz szívhang és akkor egy kicsit megnyugszunk. Május 18-tól csak du.1-ig dolgoztam utána jöttem haza, mert nagyon álmos voltam, így minden délután aludtam 3-5 között vagy feküdtem. A 29-i UH felkínálták, hogy vagy 6 vagy 8-án menjünk a következő UH-ra mondtam legyen 8, akkor már 7+2 napos leszek és előtte pont megyek guru nénihez, beszélek a babóval és akkor megnyugszom. Guru néni megerősítette, hogy már előző naptól beszélgethetnénk, mivel már olyan állapotban, ettől egy picit megnyugodtam de még mindig rettegtem, eszembe jutott sorstársaim esete. A 8-i UH-án babát nem találtak- Krisz is érezte baj van mert nem hívják be – drnő szerint a nyálkahártya leválóban, de vegyenek vért, amiből 1 óra múlva kiderült, hogy valahol él valami mert HCG 10.000 felett, baloldal ezerrel dolgozik, hogy életben tartsa. Kérdezték van-e orvosom, mert ha rosszul lennék akkor azonnal irány a kórház. Hát erre mi irány a Nyírő, mert ha valakit engedek hozzám nyúlni az csak Fülöp és Vereczkey dokik lehetnek. Persze a meddősségis nővérek hülyén néztek rám amikor mutattam a Kaális papíromat és a dokikat akartam, majd elszántságomat jutalmazva végül beeresztettek és Vereczkey azonnal megtalálta a húgyhólyag mellett jobb oldalon, rettentő volt hallani a kis szívét ahogy vert és élni akart. 16x18 mm petezsákban, 4mm szikhólyaggal dobogó szívvel csücsült a jobb oldalon a drága. Azonnal hívták Fülöp dokit, hogy intézze a műtétet és készüljön elő. Azonnal híre ment a dolognak az egész nőgyógyászaton, és már mennem kellett a még egy UH-ra ahol megint megvizsgált az osztályvezető főorvos, és ő is megmérte a babát, nézte a szívhangját, furcsállották, hogy nekem nem fáj semmim. Aláírtam a műtétes papírokat, adták a ruhát és már jöttek is értem. A műtét 1,5 órát tartott, én minden papírra ráírtam, hogy a jobb oldali petevezetőt meg kell menteni. Ragaszkodtam még az altatás előtt, hogy csak a Fülöp és Vereczkey műthet. Nagy nehezen elaltattak, és már csak a szobában ébredtem. Sokszor jöttek ellenőrizni, hogy mi van velem. Hál’ istennek nem hánytam az ébredés után, kissé a köhögés kínzott az altatás miatt. Krisztián beszélt a dokival aki elmondta, hogy a jobb oldali petevezető tetején csücsült a baba, onnan kifújták- kibillentették majd mivel kissé márt volt belső vérzésem, mivel kezdett megrepedni a petevezető és hosszanti irányban vágtak rajta egy picit és kifordították. Egyenlőre nem tudni, hogy mennyire átjárható, Fülöp doki javasolt egy átjárhatóságit kb. 2-3 hónap múlva, nem tudom addig hogy kibírni. Az biztos, hogy a Kaáli intézetben befejeztük a pályafutásunkat, a fagyikért visszamegyünk majd amikor a Nyírőben javasolják. A csöveket pénteken kivették, de meglehetősen gyengének érzem magam. Fülöp doki eltávolította még a méhben a terhesség miatt kialakult állapotokat is, hogy a hormonálisan mielőbb visszaálljak, illetve megint televoltam hasnyálmirigy összenövésekkel, illetve letapadásokkal. Találtak valami idegen eredetű daganatot a bal petefészken, amiből vettek mintát, ez csak az óvatosság kedvéért. Mind Fülöp mind Vereczkey doki jöttek látogatni, illetve az osztályos orvosok is mindig ellenőriztek, talán a statisztika végett, de engem ez nem érdekel, törődtek velem, és hiszem hogy gyerekeket csinálnak nekünk tutira.
Lassan a hormonok csillapulnak és már kezdem magam nem terhesnek hinni, így lassan de testileg javulok. Mindketten nehezen viseljük, de túl fogjuk élni. Próbálom kitalálni, hogy mi lehetett a gond, hogy túl nagy volt a pete, a másik két ért tüsző még a baloldalon csücsült ezt sem értem, talán el kellett volna durrantani őket amikor lefújtuk az egész inszemet, vagy a spermium volt túl gyors, vagy később kellett volna szexelnünk, vagy nem kellett volna olyan gyorsan nőnie a
Petezsáknak vagy nem is tudom mi lett volna jó. Az mindenképp megnyugtató hogy tudunk gyereket gyártani, csak még az időzítéssel vagy az iránnyal van gond. Azt már biztosra veszem, hogy a lombikok azért nem sikerültek, mert lelkileg sem voltam rájuk készen illetve a táptalajban nagyon megvastagodtak a membránok és nem tudtak kibújni belőle, nem is értem, hogy miért nem vágják meg őket minden esetben.
Csütörtökön délre megyünk varratszedésre, akkor mindenféleképpen megbeszéljük a továbbiakat, persze minden attól függ hogy mikor rendeződik a ciklusom, már elkezdtem inni a kecskerutafű teát és bízom abban hogy az energia szintem nem romlik és gyorsan segít helyreállítani a rendszert. Már jelentkeztem a guru néninél és hamarosan találkozunk, továbbra is hordom a woo-doo láncomat, és kérdezem hogy ki akarhat nekünk ilyen rosszat. Most 2 hétig itthon leszek, valószínűleg Krisz a hétvégén Angliába utazik tanfolyamra, közben megérkezett anyukám is, aki állandóan takarít, még jó hogy nem hiszem azt hogy koszos típus vagyok, mondtam neki, hogy fejezze be mert így nem tudok pihenni vagy legalábbis egyedül lenni a gondolataimmal. Lehet hogy amíg Krisz nincs itthon hazamegyek vidékre, de ennek egyre kevesebb esélyét látom mivel csendet és nyugalmat, emberek nélküli környezetet akarok magam körül. Ez pedig otthon szerintem nehezen menne, mivel mindenki csak segíteni akarna és a kedvemben akarna járni így nem tudnék egyedül lenni. Talán a kutya és macska miatt mennék haza, meg a kert miatt mert ők szavak nélkül is megértenek. Elég felemelő érzés ez.
Nem nagyon érdekel semmi, csak vagyok és bízom benne, hogy minden nap hamar elfáradok és átalszom ezt a szörnyű időszakot.
A kórházi tartózkodás nem volt rossz, jó fej szobatársakkal kerültem össze az őrzőben, majd mindig látogattam őket, Enigmáék kölcsönadták a kemping TV-jüket így gyorsabban telt az idő, utólagosan is köszönöm nekik, nagyon jót tettek velem.
A vasárnap reggel jöhettem haza, persze Krisz nem hozott pólót így meztelen egy mackófelsőben és egy alsóban jöttem haza, jót nevettünk rajta. Persze délutánra lett hőemelkedésem, és a műtét óta a pulzusom nem megy 85 alá, sőt inkább a 100 körüli értéket nyalogatja. Beszéltünk a házi orvossal aki megnyugtatott hogy a vérveszteség miatt van az egész, és Krisz próbáljon megnyugodni, és nem izgulja szét magát. Szóval most ülök az ágyban és írok nektek, anyukám meg takarít és a kedvemet keresi, és próbál nem tudomást venni arról hogy elsírom magam minden ok nélkül.

Tegnap voltak itt az ifjú házasok hoztak tortát, írtó finom volt, ma utaznak remélem jól érzik magukat. Krisz volt az esküvőn majd tesz fel képet. Itt volt a Zuxx család is, kölykök nagyon ügyesek már. Mindig ráébresztenek, hogy ezért megéri csinálni.

Timcsikém,
Köszönöm! Kívánom, hogy beindítsátok az új babás ritmust, én nagyon szorítok Nektek, hogy ez az inszem sikerüljön! A tanfolyam meg mindjárt itt lesz, Tibink pedig egyre tökösebb hát mi kell még, én átadom Neked a mi kis csoda gólyánkat addig feltöltöm energiával hogy nálatok minden rendben menjen. Kekszet külön puszilom. Ha megkérhetlek, hogy a belső utazásos CD-ét juttasd el hozzám, mert végig szeretném csinálni.

Foxikám, Enigma, Lara és Mindenki
Köszönjük a támogatást, és csak előre van , ahogy Szani mondta és én azóta azt mondogatom: Napról napra jobban vagyok embrióim megtapadnak karácsonykor együtt ülünk a fa alatt. Ezt mondogatom és ez így is lesz.

Vandalino,
Remélem jól vetted a kanyart ma és gyorsan felépülsz, nem is értem miért kellett ilyen sokáig csinálnod. Vizsga hogy sikerült?

Hajneszkám,
A híreid nagyon jók, felállunk akárhányszor ellöknek minket és nem hagyjuk magunkat!

Duddu és pocakosok,
Szépen növekedtek, megnyugtató hogy ilyen szépen fejlődnek a babák. Pihenjetek sokat és élvezzétek ezeket a gyönyörű napokat, igaz nekem csak eddig 3 hét jutott de maga volt a mennyei boldogság még akkor is ha így végződött.

Szanikám,
Talira feltétlen megyünk igaz most már biztos hogy külföldön nyaralunk de még nem tudom mikor, de minden időpont érdekel, hogy találkozhassunk veletek – gátépítő Szilivel, kompos Andriskával és Veled te baldahinos megszállott -. A kert irtó cuki, nem számít a méret a lényeg hogy van.

Továbbá ezúton szeretnélek benneteket tájékoztatni, hogy a hétvégén az Illatos úti kutyatelepen örökbefogadást szervez a TV2, nem formálisan hanem rendes ebet-hazavivős formában, aki kutyatartáson gondolkodik kérem gondolja meg hogy innen választ magának egy hűséges társat- nagy többségük keverék, de van köztük fajtatiszta is -. Én még nem tudom, mert hát lakótelepre nem biztos hogy jó ötlet, de még nem vetettem el, bár ez eddig én érdekeimet szolgálná, pedig hát a kutyu érdekében kell hogy történjen.

Bocsi hogy ennyit írtam de talán most már jobb lesz, ez még kellett a lelkemnek.

Puszillak benneteket és ígérem rendszeresen jelentkezem.

Farkasok J
farkasok

Jucuskám!
Nagyon örülök, hogy írtál.
Érződött, hogy kiadtál egy adagot magadból!
Szívem szerint kocsiba vágódnék és meglátogatnálak, hogy vigyek valami pozitívat Neked.
De annak is eljön majd az ideje!
Nagyon sokat gondolok Rád és mi itt vagyunk Neked!! :wink: :wink:

StellApa!
Olyan gyönyörűek vagytok! :)
Van kikre büszkének lenni!
Vendég

Sziasztok!

Judit, örülök hogy volt lelki erőd kiírni magadból a történteket! Nagyon átérzem a soraidat és szívből sajnálom, hogy ezt kellett átélnetek!
Olvasom, milyen mélységében foglalkozol ezekkel a lelki dolgokkal. Sajnos, én igen racionális tipus vagyok, sosem ment jól hogy ilyesmiket próbáljak alkalmazni magamon, de ha nálad ez működik, az nagyon jó!!!
Gyere ha néha van erőd, kedved és írj. Itt is sírhatsz, nem csak anyudnak! Puszi!

Vanda, remélem a nehezén ezalatt már túl vagy, legalábbis ami a dolgok fizikai részét illeti. Sok erőt küldök feléd is!

Kata
szkatácska

Juditkám :)
Tegnap nagyon hiányoztatok ám! Sokat gondoltam rátok. Örülök, hogy írtál. De leginkább annak örülök, hogy pozitívan tekintesz előre. Én is tudom, hogy lesz babátok!!
Tegnap akartunk nektek küldeni valami finomat. A husit leszavaztuk mert mondta Dia, hogy Anyud nagyon bevetette magát :wink: Viszont nálunk meg süti fronton Olikám jeleskedett. Akárhányszor térült-fordúlt, süti volt a kezében. Legközelebb neked majd külön sütök és együtt jól bezabálunk. (ha már sikerült valamennyit leadnunk a husikánkból....)
Azért küldök neked egy "csokor" virágot! (igaz büdöske.... :oops: , de a szándékot nézd!!! :wink: )
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Szani!
Nekünk a júli 15 jó,de ha 8.án lesz természetesen akkor se lesz örök harag. :lol:

Juditkám!
Nagyon szeretlek és csodállak a szívósságodért!Nagyon drukkolok ám Nektek!!!

Lányok ugye nem baj ha egy kicsit büszkélkedek az én hercegemmel? :wink:
Szóval:Nem tudom emlékeztek e rá,hogy anno szerepelt Domi egy fotópályázaton ahol nyert is több gyerkőccel együtt.Nos akkor mint büszke anya úúúúúgy belelkesültem,hogy regisztráltam egy modellügynökségnél.De csak poénnak szántam,nem hittem,hogy valaha is hívják szerepelni.Pénteken kaptam egy email-t majd hívtak is,hogy szombaton várják Domit egy reklámfilm castingra.El is mentünk,vasárnap szintén hívták.Aminek az lett a következménye,hogy ma már meg is volt a forgatás.Nagyon szupi volt,élveztük mindketten. :lol: Ez egy tápszer reklám,de sajna Izraelben lesz a tv-ben,de megkapjuk a kész anyagot dvd-n is.30eft ot fizetnek /nap és plusz korlátlan étel-ital fogyasztás.No és anyucinak még nagyobb öröme legyen az apát a filmben Kasuba L Szilárd játsza. :lol: :lol: :lol: Nagyon aranyos,szimpi bácsi! :oops: :lol:
Ép,hogy hazaértünk hívtak,hogy a rendezőnek nagyon tetszik Domi és ezért holnap ismét várnak egy forgatásra.E mellett még egy filmszerepet is felajálottak(2 hét múlva forgatják)a címe Régimódi történet Bereményi Géza rendezi.

Lehet,hogy nem tudok szeptembertől dolgozni mert a gyerek lesz a kenyérkereső és őt vihetem forgatásokra??? :roll: :wink:

Mindenkinek sok puszi!Jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia! Ejha! Ez már valami. Gratulálunk az önálló keresettel rendelkező nagylegényhez. :D

loihi

Juditom, Hajnikám!

Keresem a Belső utazás cd-t, de eddig sikertelenül... Ígérem, nagyon gyorsan előkerítem, és eljut Hozzátok.

Judit!

Légy csak egyedül!! Én is úgy gondolom, hogy ilyenkor az a legjobb. Átolvastam a Kaáliba, látod, MElcsinek már 4 hétre megjött. Az gyorsan eltelik.
Azért az megnyugtatott, hogy ennyire odafigyeltek Rád a Nyírőben. Ez tök fontos, mert ugyanennyire oda fognak figyelni a babakészítős időszakban is.

Dia!

Na tessék!! Ha így haladunk, tényleg nem kell visszamenned dolgozni. És ha még Domi is élvezi...:) (Eszembe jutott Tiborom filmes időszakából, ahogy mesélte, hogy az egész stáb mennyire a tenyerén hordozta a gyerekeket.) Én ezen a filmes ajánlaton sem gondolkodnék a helyedben...!!!
lkt

Na sziasztok csajok!! Tegnap azért nem jelentkeztem, mert otthon valami volt a babanettel nem tudtam valami miatt bejelentkezni.
Szóval sikeresen megvolt a szex a doktorbácsival, apa 27 gyerekre való jó anyagot adott. Eddíg mindíg csak 15-re volt elég!! :-)

Olyan szerencsém volt, mert előrre vett, pedíg pont egy terhes kismama jött volna, de hát én ugye max 5 percet voltam benn.
Már vasárnap délután nagyon fájt a hasam, meg tegnap is, bár kevésbé. Remélem most elkaptuk a tüszőrepit!! :-)

Judit pihenj sokat!
Ági28

Ja az lemaradt, hogy tegnap megjártuk a pszichológust. Én a magam részéről feletébb izgultam, de kár volt, mert egy szimpi fiatal pszichológus fogadott minket, ráadásul gyorsan végeztünk, mert azt mondta, hogy bárcsak mindenkinek ennyire a helyén lenne a gyereknevelésről kialakított gondolkodása....
Jövő héten tanfolyam, aztán már hívom is a Gólyahírt, és beállunk a sorba.
Persze azt nem kell mondanom, hogy a bürökrácia mennyire lassú: már több, mint 1 hónaja bejelentkeztünk, és még 2-3 hónap, mire megkapjuk a határozatot arról, hogy örökbefogadó szülőkké válhatunk... Hihetetlen.
Ezzel csak az a baj, hogy - amennyire jók az értesüléseim- egyedül a Gólyahír Alapítvány ilyen rugalmas, hogy az ügyintézés felénél már szóba áll velünk, de a másik két újszülött öribefogadással foglalkozó szervezet csak a ahtározat után teszi ezt meg.

Persze tudom: türelem, türelem... gyereket terem... :)
lkt

Sziasztok! Tegnap este már itthon voltam, csak nem nagyon volt erőm írni, meg lázas is voltam, inkább gyorsan elaludtam...

Judit! Jó, hogy túl vagy rajta, már ami a fizikai részét illeti, a lelkit talán nem érdemes most emlegetni, ki tudja túl lehet-e lenni rajta valaha is, és ha igen mennyi idő.
Mindenképp megnyugtató, hogy lehet babátok, főleg hogy ilyen szép nagy volt még méhenkívüli létére is (bocsi), hihetelen hogy nem vették észre. Szerintem nem érdemes azon agyalni, hogy mi történhetett, én is ezt csinálom, pedig semmire nem megyek vele. Annyi minden történhetett, ezt nem fogjuk megtudni soha talán, valamiért így kellett lennie. De azért sem hagyjuk magunkat, majd beköltözik egyszer, aki nagyon akar hozzánk jönni.
Egyedül lenni csak azért jó, hogy minél hamarabb kisírd a feszültséget magadból, de igazán jobb terelni a figyelmedet. Nekem pl. annyira hiányzik anyukám, egy hete elutazott, amikor pont szükségem lett volna rá, és hiába beszélünk msn-en, az nem ugyanaz.
Nem lesz gond a bevágott vezetőddel? Vagy ez majd az átjárhatóságin derűl ki?
Sok erőt nektek, szeressétek egymást most nagyon-nagyon, a rossz után majd jobb jön.

Dia! Nem semmi a kicsi fiad, így lenyűgözi az embereket? A végén tényleg ő lesz a kenyérkereső! Látod mondtam én is, hogy próbáld meg, nagyon jól tetted. Kár, hogy itt nem láthatjuk majd a tévében ezt a reklámot, olyan büszke lennék rá én is.
Holnapra nagyon drukkolok ám a vizsgádhoz, ügyes legyél, ne izguljál. Oké?

Stellacsalád, Zuxx család! Olyan édesek ezek a gyerekek, szerintem ezen e topikon csak gyönyörű gyerekek vannak, lesznek. Olivér és Botond annyira hasonlítanak egymásra, mintha egypetéjűek lennének.
Enigma! Panna és Zsombi meg már akkorára nőttek, hogy hú! :lol:
Tényleg olyan ritkán raksz fel képet!

Na akkor... túl vagyok rajta már végre, ami a fizikai részét illeti. Szóval vasárnap mentünk, megvizsgált, még mindig 10mm volt, nem igazán csökkent a "zsákom" mérete. Ő is azt mondta, mint Dévai, hogy nagyon kapaszkodik, semmi jele nem volt annak, hogy a közeljövőben le akart volna válni. Komolyan nem értem, hogy egy magzat nélküli zsák mi a francot kapaszkodik. Olyan 5-6 hetesen állt meg a fejlődésbe, gyakorlatilag mikor előkerült a semmiből, utána nem is sokkal felszívódott a magzatom. A doki rendes volt, mint kiderűlt ő a miskolci Kaáliba van, csak ritkán jár be a kórházba, úgyhogy képben volt inszemeket illetően. Meg tudtam kérdezni tőle mindent, készséges volt, de azért éreztem azt a bizalmatlanságot, hiszen nem ismertük egymást. A kórházra nem is tudok mit mondani, áldatlan körülmények voltak ott, bár még más kórházban sem voltam, de ez nagyon szar volt. Az az igazság, hogy a nővérek keserítették meg legjobban ezt a két napot, durvák, személytelenek voltak, leginkább semmilyenek, természetesen mint számítottam is rá, besoroltak a kaparásos betegek közé. Első nap egyedül voltam egy szobába, ami jó is volt, mert a köhögésemtől úgy sem tudtak volna aludni, tegnap pedig kaptam 3 szobatársat, rendesek voltak.
Vasárnap este 7-kor volt a laminária, hárman voltak a műtőbe, nagyon féltem, bár nem kellett volna annyira, egy kis csípés volt, pici görcs, ennyi. Nem volt vészes, simán kibírható dolog. Utána visszamentem a szobámba, magamra zártam az ajtót, és reggel fél 7-ig senki se nézett be az ajtón. Reggel én voltam az első műtött, 7-kor már aludtam. Itt még két fővel bővöltünk, két altatóssal. 8-kor ébredtem, ti már tudjátok milyen az altatás, nekem még nem volt ilyen, olyan furcsán kelltem, de utána szobatársaim ébredését végignézve könnyen is. Az egyik csak majd egy fél óráig félrebeszélt, nem tudta hol van, stb. A nővér erre annyit mondott be az ajtón, hogy nem baj, majd legközelebb jobban vigyáz. Komolyan mondom és bocsi a csúnyaságért, de úgy seggen rúgtam volna, hogy ...
Véreztem nagyon, az ágyat is rendesen, amit utána nem cseréltek le, úgyhogy próbáltam tiszta oldalt keresni, és abban fetrengtem egész nap. Akik nem voltak tágítva, azoknak sokkal jobban fájt a hasa, de most már visszanézve szerencsére az én dokim ebbe nem ment bele, pedig nagyon kértem, mert féltem. (így költőien) Amúgy ő 6 hónapot javasolt a kezdésre, de ugye Dévai csak hármat.
Szóval így alakult a dolog, nagy fájdalmaim nincsenek, picit érzem a hasam. Nem tudom miért, de alig vártam, hogy apa elmenjen reggel, hogy jól kibőgjem magam. Engem kicsit idegesít, hogy annyira félt, ne sírjak meg ilyesmi. Tudom, hogy jót akar, de most olyan ingerült vagyok, nem igazán tett jót az elmúlt két hónap a kapcsolatunknak.
Próbálom mondani magamnak, hogy bátor vagyok meg erős (műtét előtt is), de be kell valljam, nagyon megviselt ez a két nap, vagy csak most jött ki nem tudom, de elég szarul vagyok. Gondolom ez mindig jobb és jobb lesz, már nagyon várom.
Bocsi a hosszú írásért. És köszi a drukkokat, bátorításokat.
vanda978

vanda kitartás, minden rendben lesz!!! :wink:
Ági28

Sziasztok!
Bocs, hogy csak most írok, de egyszerűen nem jutottam elég időhöz. :cry: De a gondolataim mind Veletek voltak: Judit, Vanda, Hajnesz! Nagyon-nagyon sok gyógyenergiát küldtem Felétek.

Judit, sírjátok ki magatokat, az kell, és utána tényleg csak előre nézz! Megsirattalak Benneteket tegnap és a kis angyalkátokat is. Annyira fantasztikus csaj vagy Te is!!! Komolyan mondom, tanulnom kell Tőletek, van mit. Olyan igazságtalan az élet, tudom. És miérteket is kár keresni, bár gondolom sokat kutakodtok utána. Sajnos ezt nem érdem alapján osztják. Nagyon sok erőt és kitartást kívánok, és sok-sok szeretetet, szerelmet Nektek! Annál nagyobb gyógyerő nincs is. Szerintem egy kiskutyus csak jó lehet, főleg most. Persze, most Neked van nagyobb szükséged rá, de neki szerintem ugyanúgy. Neki elsírhatod bánatod, megérti szavak nélkül is és csak még jobban fog kötődni Hozzád, még jobban fog szeretni Téged. És mint olvashattuk már a topikban, a kutyusok mindig segítenek. Persze hogy már legalább hárman fogjátok ünnepelni a karácsonyt! Életetek legszebb karácsonya lesz, tele örömmel, várakozással és már sok aggódással is, hiszen a picúrral a pocidban abból is jut majd elég... Szorítok Nektek és Veletek vagyok gondolatban! Csütörtökre Neked is jó híreket kívánok, mint Hajnesznak és drukkolok az átjárhatóságira is. Persze biztos ok lesz, ilyen klasz dokival.

Vanda, olyan szemétség, ahogy a kórházban Veled bántak! :cry: A férjed nem osztotta ki a nővéreket? Az enyém nyugodt ember, de biztosan nekik ment volna. Ne gondolj a kórházra, gondolj arra, hogy nem telik el nagy idő és újra kezdhettek. Az jó, hogy kapaszkodott. Így a következőt, remek szívhanggal, egyszerűen nem veszítheted el, gyönyörűen fog fejlődni! Mert lesz, hamarabb, mint gondolnád. A karácsonyt már Ti sem kettesben töltitek majd! A lázadra mit mondott a doki? Gyógyulj meg mielőbb, bár ahhoz a lelked is kell. A pasik sokszor nem merik kisírni bánatukat, valószínűleg a párodban is rengeteg a feszültség. Kívánom, hogy mielőbb ismét egymásra találjatok! Muszáj megértenie, hogy a feszültséget ki kell adni! Sokáig tanítottam én is a páromat erre...
Drukkolok, hogy mielőbb tudj örülni a napsütésnek, madárcsicsergésnek, kutyusnak, ... Megérkezik Hozzátok is a csoda hamarosan!!!

Timi, örülök, hogy jól alakulnak a dolgaitok! :wink: És közben észrevétlenül az inszemmel be is babásodtok... :wink: Mikor is lesz? Mármint az inszem.

Ági, mennek ám a drukkok!!! :wink: Remekül alakul a hónapotok, a miénk is hasonló volt. 3+2 pete, a Dévai engem is előrevett, rengeteg babára való anyag... Hasonló befejezést kívánok Nektek is, legalább egy pocaklakót!!! Persze, hogy elkaptátok a tüszőrepit! :wink:
Szegény kutyusod!

Dia, gratula a kis sztárotokhoz! :lol: Nem csodálom, hogy már most befutott! :lol:

Stellacsalád! Gratulálok a fiúkhoz, gyönyörűek!!! :wink:

Kösz, Duddu a drukkot, de egyelőre elég reménytelennek tűnik ez a lakáseladás dolog... Nektek hogy sikerült a múltkori vevőjelölt-látogatás?
Egyébként rájöttem, hogy nem olyan kicsi a pocim, csak ha ruhában vagyok, nem látszik. De nagyobb bajom sose legyen! :wink: Meg hát kárpótol a kis aktív babócánk! Hogy miket bír alakítani! :lol:

Loihi, szép a pocid! :wink:

Hát ezek az Enigma ikrek! Csodálatosak! :lol:

Boszti, remélem, sikerült injekciót szerezned! Jól vagy? Mikor is lesz a nagy nap, szerdán? Küldöm ám a sok petenövelő energiát! wink:

Kata, remélem már teljesen remekül van Virág! Megvannak a leletei? :roll:

Köszi Viki, aranyos vagy! :wink: Most nem viselődtünk meg annyira, bár azért megéreztük ezt a frontot is. De nem volt annyira hirtelen és erőteljes a lehűlés és az eső sem volt annyira vészes. És hát görcseimet meg kárpótolta pocaklakónk, aki most megtartotta aktivitását. :lol: Veletek mi újság? Gondolom az ikrek élvezik ezt a remek időt!

Eper, remélem jól sikerül az utatok és tudtok pihenni is! :wink: A savra ugyanazt kaptam meg Dévaitól már nagyon korán, amit most Inari. Csökkentsem a bevitt sómennyiséget... :cry:

Athiz, remélem már jobb a kedved így, hogy megérkezett végre a nyár! :wink:

Hajnesz, rég adtál hírt magadról... Küldöm ám a sok pozitív energiát Felétek! :wink:

Nekem egyelőre elég szabad minden hétvégém... Hogy tudok-e mozogni, az igazából csak az adott nap derül ki. De nagyon szeretnék Veletek találkozni!

Mindenkinek sok puszi és szép napot kívánok!
Melinda

KépKép
melba

Sziasztok!

Vanda, annyira sajnálom, hogy te is ilyen rossz élményekkel tértél haza a kórházból, nekem sem volt sokkal jobb, amikor kórházban voltam. Egyszerűen undorító, hogy a normális, jó emberekkel is úgy bánnak, mintha valami főbenjáró bűnt követtek volna el!

Remélem, azért hamarosan jobban érzed majd magadat, és tovább haladsz a kijelölt úton!

Amúgy a megérzéseimről csak annyit, hogy rendeltem neten valamit, és tegnap írták, hogy ma szállítják. Éjszaka pedig alig aludtam, és közben volt egy olyan érzésem, hogy reggel tájban tudok majd biztos visszaaludni, pedig már 8 körül hozzák a cuccot, becsöngetnek, én pedig tuti kapkodva húzhatok magamra gatyót meg pólót! És képzeljétek, pontosan így volt, 8 óra pár perckor hangos csengetés, ugrás ki az ágyból, kapkodva gatya+póló, éppen azok, amit "megálmodtam"! Na ilyenkor szoktam kissé rosszul lenni magamtól, és mindig csak azt mondogatom, hogy bár a lottón lenne ilyen találatom! De persze ott sosincsen! Amúgy azért engem is érnek váratlan dolgok, csak legfeljebb érzem, hogy valami nem stimm, de nem tudok mindent előre! Mert ha tudnék, akkor azt is tudnám, hogy mikor fogan meg végre a kislányom! Inkább mindig csak azt érzem, hogy most sem sikerülhetett, de azért persze a végsőkig mindig reménykedem... Gondolom ezzel sokan vagytok így! Bocsi a sok rizsáért! :oops: :lol:

Azok a gyönyörű babás képek, nagyon cuki minden baba!

Dominak gratula, én is vinném Szilit ilyen forgatásra, ha tudnám, hol van ilyen megbízható társaság!

Áginak és minden babára várónak kitartás és hajrá!

Kedves Judit!

Próbálj csak a jóra figyelni, gondolj szép és kellemes dolgokra, talán segít egy picurit! Azt hiszem, hogy igazán jó lehet neked ilyen kedvessel, aki mindig támogat!

Pusz mindenkinek!
Vendég

Hát igen sajnos a korházakban eléggé rosz viszonyok vannak, bár mikor tavaly volt az átjárhatósági vizsgálatom, előszőr még azt hitték, hogy küretre jöttem, tök bunkó volt a nővérke, de mikor mondtam neki, hogy nekem átjárhastóságim lesz, mintha kicserélték volna, olyan kedves volt, de nekem csak ez az egy rossz élményem volt a korházzal.
Ági28

Melba: köszi a drukkokat, rám fér :)
Ági: hogy vagy? Gondoltam rád tegnap, mert délelőtt voltam UH-n.

Sikerült puregont szereznem, hála Zsuzsinak, aki olvasta a fórumot, és küldött e-mailt - itt is köszi Zsuzsi.
Így meg volt a hétfői adag is.
Menopur szokásos 1/8 adag, hát kimérni nem egyszerű, kell hozzá egy egységes fecskendő, és ha nem pontosan 1 milis az oldószer, akkor osztani. Még jó, hogy vegyész az eredeti végzettségem :) :)

Viszont már csak 6 versenyzőm maradt, aminek D. örült, mert így jobban lehet stimulálni a tapadást. Úgy legyen. Csak eljussunk odáig, mert ugye legutóbb meg sem termékenyültek. :(

Szóval izgulok, holnap lesz pungi.

Köszi mindenkinek a durkkokat.

Kép

Kép
boszti

boszti szorítok!! Köszi jól vagyok, de most olyan semleges érzelmekkel. Munkában nem hajtom agyon magam, csak úgy elvagyok. :-)
Ági28

Ági! Ha fáj a pocid, akkor tuti elkaptátok a tüszőrepit, nagyon jó lenne, ha most már neked sikerülne, mert igencsak leromlott a statisztikánk az utóbbi időben.
Az én párom is 26 gyerekre valót adott legutóbb, mindent bele ám otthon is.
Dévisz mindig előre veszi az inszemeseket amikor itt az idő, nekem volt hogy egy csaj fel is háborodott emiatt.

Hajni! Neked hány hét szexelvonást javasolt a dokid? Na nem mintha annyira igyekezni akarnék, majdnem két hónapja nem volt semmi sem, ez már igencsak nem számít. Nekm 3 hetet mondott. Kicsit keveslem.

Jucuska! A kecskerutafű mire is jó? A neten nem találtam róla semmit.
Ja, és kutyi ügyben biztos tudod a véleményem, főleg ha "elárvult". azok a legjobb kutyák, és igencsak hálásak. De persze ti tudjátok lenne-e rá időtök, mert másképp nincs értelme valóban.

Timi! Hát persze, hogy ilyen szépeket mondott nektek a pszichológus. Nem is hittem volna el, ha nem valami jót mond.
Hidd el, az a 2-3 hónap is elfog röpülni mint mindig, egy hét múlva meg tanfolyam, olyan kíváncsi vagyok, mi lesz ott. Utána kb. hanyadikak lesztek a listán vagy nem is tudom hogyan mondják ezt?
Az újabb inszemet csak ezután tervezitek?

Melba! Az az igazság, hogy apa nem is tudja, hogy mi volt, amikor ő nem volt ott, mert nem akartam semmiféle konfliktust, az sem jó semmire. Amúgy meg úgy voltam vele, hogy gondoljanak amire akarnak, leszarom őket. Bocsi. Egyébként sem lehetett velem túl sokat.
Nem is kellett volna írnom, hogy picit nélküle akartam lenni, az van, hogy ő tényleg semmiben nem hibás, próbál segíteni nekem, én vagyok bibis, de hosszú lenne ezt elmondanom, hagyjuk.
A doki írt fel a torokfájásra is gyogyit. A műtétet úgy kezdtük el, hogy előtte megmértük a lázam, és pont határeset voltam. Azért arra volt eszem, hogy mielőtt elkezdtük, kissé kinyitottam a számat, mert az orromon nem kaptam levegőt.
vanda978

Drága Juditom,

Sírd csak ki magad bátran, anyukádat meg kérd meg nyugodtan, hogy menjen el egy-két órára vásárolni-nézelődni, mert szeretnél egy kicsit egyedül lenni, ő biztos meg fogja érteni. Örülök, hogy guru néni segítségével így megerősödtél és remélem még sokat fog segíteni neked a továbbiakban is. Fontos, hogy valakiben ennyire meg tudj bízni.
Szerintem a kutya dologgal vár egy-két hónapot, hogy ne azt érezd, hogy csak gyerekpótléknak kell. Addig Te is helyrejösz lelkileg és fizikailag. Nyaraljaiok egy fantasztikusat még utoljára kettesben, aztán jöhet a gyerek meg a kutyi. Nagyon sokat segítehet neked elterelni a gondolataidat, és te is egítesz neki. Egyébként meg ne zavarjon, hogy neked van most nagyobb szükséged a kutyára, mert ők ennek ugyis csak örülnek, szeretnek önzetlenül segíteni, és ezzel soha nem élnek vissza. Viszonzásként csak egy kis szeretetet kérnek, abból meg nálatok jut neki bőven.

Vanda,
tényleg megalázó, amit a kórházban műveltek. Annyire utálom, amikor csak így ránézésre ítélnek az emberek. Remélem hamar kigyógyulsz belőle lekileg. Pároddal próbáljátok meg kihasználni ezt a 3 hónapot, hogy végre "leszálljatok" a babagyártás kérdésről. Kényeztessétek egymást, nyaraljatok Ti is egy jót, találjatok újra vissza egymáshoz és magatokhoz. Ezt az egészet normálisan csak stabil háttérrel lehet végig csinálni. Drukkolok neked nagyon.

Dia,
gratulálunk a kis filmsztárnak. Azért maj remélem sorban állás nélkül kaphatunk tőle autógrammot :lol:

Ági,
vigyázz magatokra, remélem tényleg a Melba-féle forgatókönyv vár rátok :lol:

Timikém,
nagyon ügyesen haladtok az öribaba projekttel. Ha egyszer paptibi beindul....... Az inszemetek most mikor lesz?
Nekünk mindegy, hogy hol lesz a tali. Szentendre és Cegléd innen kb. egyforma messze van. Ha tudunk, akkor megyünk, mi alkalmazkodunk az időpontokhoz is. Remélem!!!!!!

Roxal,
mi van veled? elkezdtétek?

Réka,
ha ezek a lányok egyszer beindulnak.....
így, hogy DI aláiratta ezt a hülye papirt, úgy döntöttem, hogy inkább nem úszok. Ésszel tudom, hogy hülyeség és nyugodtan megtehetném, nem ártok vele a babámnak. De valahogy olyan rossz érzés, mert mi van ha bejön a DI féle 0,0001% és mégis. Vagy ha ettől függetlenül történne valami, akkor ugysem tudnám megbocsátani magamnak. Szóval, egyszerűbb, ha nem. Amennyi áldozatot hozunk ezekért a babákért, már ez a legkevesebb.

Enigma, Stella
babák -, mit babák kész urak és hölgy!- gyönyörűek

Wish,
remélem jó időtök van és éppen a spontán örömködést gyakoroljátok :lol: Még egyszer gratula az ifjú párnak.

Tegnap voltunk szív UH-n a genetikán, ott is minden rendben volt, úgyhogy én befejeztem az orvoshoz rohangálást. Innentől úgy kezelem magunkat, mint egy "normális" terhességet és igenis élvezni fogom :lol:

Mindenkinek sok puszi

KépKép
inari

Boszti++++++++++++++++++++++

Kerekpocak,
irok neked a János tpoikba, jó, hogy vasárnap találkoztunk. :lol:

KépKép
inari

Inari vigyázok is!!

Képzeljétek a régi felhasználónevemmel nem tudok bejelentkezni, már tegnap otthon szórakozott, most meg már itt benn sem tudok belépni. Így kénytelen voltam újjra regelni. Az emilcímemre meg azt mondja, hogy nem tartozik hozzám!!! :cry:
ági29

Lányok, olvasok minden nap, de ne haragudjatok, ha nem írok, pillanatnyilag nem tudok a babatémával foglalkozni, vannak sokkal fájdalmasabb, megoldásra váró problémáim. :(

Vanda, nekem is ennyit mondott a dokim, 3 hét után nyugodtan megszeretgethetitek egymást! :)

Remélem, hamarosan visszajöhetek hozzátok.

Ha valami sürgős dolog van, írjatok mailt. Köszi.

Puszi mindenkinek!
Hajni
hajnesz

Szevaszok Drágáim,

Köszönöm a bíztató szavakat, igyekszem hasznosítani őket.

Vandalino,
Ügyes voltál, kitartást és pozitív gondolatokat kívánok Neked. Biztos rendeződik az uraddal is a helyzet hiszen ez nekik is tényleg nehéz, pedig az ember azt gondolná illetve úgy emlékszik, hogy régebben tényleg csak a nőkre figyeltek ilyen helyzetekben és a férfiak érzéseit totálisan negligálták. Erre valójában úgy néz ki a helyzet, hogy talán nekik még több segítségre van szükségük, hiszen fizikailag őket nem éri semmilyen macera – akárhogy is nézzük ez valamilyen szinten egy folyamat befejezése -, az egésszel csak lelkileg kell megbirkózniuk, és ezt nehezen vallják be maguknak kifelé pedig szégyenlik a dolgot. Szóval én úgy érzem, hogy nekünk kell bíztatni őket, hogy tessék felvállalni azt amit gondolnak ha el akar menni otthonról hadd menjen, haverokkal akar lenni menjen, ha szeretgetni kell hát meg kell szeretgetnünk és valójában magadra kevesebb idő jut, tisztára olyan mintha az anyjuk lennél. Csak előre van, nagyon kíváncsi vagyok, hogy csütörtökön mit mond a doki, hogyan tovább, remélem hamar telik az idő, én szeretnék már jövő héten dolgozni kedd-szerdától, tudom talán túl gyors, de ha kell úgy is abbahagyom és pihenek. Pénteken délelőtt megyek Violához – guru néni- , már várom de mégis egy kicsit félek, mert szembe kell néznem a történtekkel, de meg kell tennem úgy hogy hallom magamat, mert ez a szadista módszer eléggé hatásos nálam. Kutyuk biztos lelki támaszt nyújtanak Neked, bízom benne hogy Hédi már szőrösebb és kigyógyult a másik bajából is és a másik blöki is jól van.
Kecskerutafű: agyalapi mirigyre hat a női hormonok normális működését segítve, normális petefészkek működése, normális ciklus hosszúság, ha kell Neked és nem találsz a gyógynövényboltban akkor szólj és küldöm, 90Ft egy zacsi, 3-4 hétig elég. volt nekem is egy harcom az egyik banya nővérrel, mert nyomott a katéter, mondtam neki adjon valami fájdalomcsillapítót, mert így egész éjjel fent leszek, erre előjön egy szaros algopirin szurival, mondom neki itt a branül nyomja be, erre abba nem, forduljak oldalra, mondtam neki hogy nem megy csak annyira most bírom oldja meg így, erre ő hát így nem adja be- nem akarja, mert hát nem tudok oldalra fordulni, na nekem sem kellett több beszóltam neki, hogy ennyire telik tőlem oldja meg és legyen humánus, na erre benyomta.Igaz nem sokáig oldotta meg a problémám, de ez is valami volt, mert így hajnali 3-ig aludtam, utána nézlődtem majd behunytam megint.

Hajneszkám,
Mizu Veled? Mikor mész a belső utazásos tanfolyamra?

Én most utána nézek az Aviva tanfolyamnak, mert állítólag segíti a petevezető tágítását, és ez kell nekem.

Athiz,
Köszi a bíztatást, remélem a kiscsajt hamarosan megérzed. Isten szóljon belőled a gyors és sikeres teherbeesést illetőleg.

Ági,
Bízzál bennük, hogy egymásra találnak, ne gondolj a mi rémtörténetünkre!!!!

Gigi,
Zuxx mondja Viktor és Te is mennyit fogytál! Nagy gratula! Hallom Oli is óriási magaslatokra tör 90cm, lassan törpék lesztek mellette. Még megvan a csoki tető a műalkotásomról, majd azzal beszállok a következő taliba.

Kata,
Mizu Virdzsinivel?

Inari,
helyes döntés, inkább legyünk óvatosak mint utólag bűntudatunk legyen. Köszi a drukkot, hiszem hogy gyorsan felállunk hamar. Blökit tényleg meg kell gondolnunk, mert az örökre szól.
Puszi Nektek Farkasok J
farkasok

Ági: szerintem én is jó ómen vagyok neked, mert az egyik csajjal együtt volt a stimunk, neki két nappal korábban volt pungija, és most két babát vár és 6 hetes :)

Vanda: hogy bírjátok a szexmentes napokat? apát mindig lerázod? :)

inari: pihizz csak, és élvezd, amig lehet, mert néhány hónap és hajjaj... :)

Kép

Kép
boszti

Na ajánlom is boszti, ha már annyit dumáltunkl!! :-)
ági29

akkor 3 hét múlva ugyanakkor, ugyanott folytatjuk :))

Kép

Kép
boszti

Oké én benne vagyok!! Addíg nem is akarlak látni!!! :lol: :lol: :wink: :wink:
ági29

hehe :lol:
boszti

Hajnesz! Jaj, szegénykém, kívánom mihamarabb oldódjon meg az újabb rossz az életedben, tényleg nem tudom mitől van ez, hogy ha valakinek valami baja van, az még azértis tetőzik. :cry: Remélem hamar visszatérhetsz ide.

Inari! Még azt neked leírom, hogy a kórházban volt egy ismerősöm, aki ikrekkel terhes, most 22 hetes, és magas vérnyomással befektették. De a lényeg, hogy állandóan ezek a várandós kismamák kockasajtot, fura kinézetű felvágottat, párizsit, májkrémet meg ilyesmiket. És ami a legrosszabb, hogy hiába mondtam ott a kismamáknak, hogy ilyeneket nem lehet enni, nem hittek nekem. Na ehhez mit szólsz? Ja, és utána amikor jöttem haza, hozattak maguknak velünk egy fagyit. :? Mondtuk, hogy szívesen, ők tudják.

Jucus! Irigyellek Viola guru néni miatt, de biztos vagyok benne , hogy más guru nénik meg téged irigyelnének tőle a hozzáállásod miatt. A szadista módszer a legcélravezetőbb, nálam most voltak a tesómék kis családjával, jól kisírtam magam nekik, elmondtam mindent részletesen, és nagyon megkönnyebbültem, szinte már féltem ettől az első találkozástól. Ez lehet, hogy furcsa nektek, de köztünk elég különös kapcsolat van (anyukámmal és két nővéremmel nőttem fel) kissé szimbiózisban, mi négy nők, nagyon-nagyon fontosak nekem. Utána lelkiztem egyet mamámmal is, persze csak az éteren keresztűl.
Férfi kapcsolataim problémái is innen erednek, (ha már nagyon átmentem pszichológusba :lol: ), nem igazán engedtünk be férfiembert a kis világunkba, nem éltem velük, és nem is nagyon értem meg őket. Tudom, hogy apának is nagyon rossz most, mindig sóhajtozik meg ilyesmi, és azt is tudom, hogy én vagyok a hunyó. De úgyis hamar túlleszünk ezen, és megint megtartjuk a verekedős délutánjainkat. :lol:
A kecskerutafüvet holnap megkérdezi nekem a drogériába a tesóm, ha nincs akkor majd jelzem neked, köszi. Gondoltam csinálok egy cickafark, palástfő, kecskerutafű elegyet, és majd jól helyrehozom magam. :)
Azért ha tudtok, menjetek el a kutyusokat megnézni, azzal nem veszítettek semmit, hátha rátok kacsint valaki. :?

Boszti! Nem az akarattal volt probléma. :lol: Először tudod a méhenkívüli téma, nem volt javalt a dolog. Utána friss terhesen megint nem, és most elhaltan már nem is volt kedvünk. Most meg megint szünet. Hát így eset az eset...
Holnapra ezer drukk neked, mégegyszer nem történhet meg a múltkori, bízzunk bennünk.
vanda978

Kép

Vanda
Nem semmi amin végig mentél. :cry:
Szomorú, hogy milyen kórházak vannak. És nem magyaráztad el nekik, hogy te miért is vagy ott :?: :!:
Azért szerintem is adjál magatoknak még 6 hónapot, és addig a pároddal is rendezödik minden. Neked sem volt könnyű, de azért hidd el a párodnak is vannak érzelmei, és lelkileg fel kell dolgozniuk a tényeket. Nem sírnak, és nem lelkiznek, de amikor egyedül vannak, igen is sokat gondolnak rá. :!:
Pihenjél, menjetek nyaralni. Gyűjtsetek erőt a következő alkalomra, és ott majd minden simán fog menni. Leszel te még babás, és egészséges lesz majd. :wink:
Farkasok Juditka
Hihetetlen , hogy veletek is mi minden történik. :cry: Remélem már jobban vagy, és készülsz lelkileg az újjabb örömködésre. De legalább mostmár biztos, hogy lehet spontán babátok. :wink:

Olvasom az írásaitokat, és innen a hátérből mindenkinek szórítok. Veletek örülök, és veletek sírok.
kagyló

Sziasztok!

Na ennyit a nagy szabadidőmről és pihenésről..
Be kell mennem dolgozni. :(
Persze nem nagy ügy, mert csak ma megyek és nem szívesen szúrok ki a főnökömmel, aki elég nagy bajban van, mert a legutóbbi utódom is lemondta a melót.
Érdekes, nem?

A táblát ma akartam összedobni, hogy ki mikor ér rá. Estére megcsinálom, ok?
És így vagy úgy, de csak találkozunk mostmár...
Lehet, hogy két bulit kéne csinálni két helyszínen? :) És akkor mindenki el tudna jönni valahová... :lol:

Már alig várom!!!!!

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!!! Na csak beengedett a régi regemmel!! :-)

Szerintem szóljunk a Dévisznek, hogy egy napra rendeljen vissza bennünket, és akkor ott megeshet a tali!! :-)
Ági28

Csajok ha valakit érdekelnek parfümök, eredeti minőségben márkás parfümök, nem eredeti csomagolásban, jó áron, akkor szóljon nyugodtan. Kérésre elküldöm, hogy milyen parfümök vannak.
Ági28

Boszti, küldöm a drukkokat mára és az elkövetkezendő napokra!!! Sikerülni fog, muszáj neki!!! :wink:

KépKép
melba

Fú tényleg bosztinak ma van a napja!!! DRUKKKKKKKKKKKKK!!! :roll:
Ági28

Boszti!
Drukk megy ezerrel, nem lesz baj.

Hajni!
Ne tűnj el, sírd ki magad, hiányzol ám nekünk.

Vandám!
Sajnálom a kórházat, próbáld elfelejteni, meg a lekedet ápolni. Most ez a legfontosabb. A csodák meg majd jönnek maguktól.

Réka!
Csak módjával azt a munkát, a lányok a legfontosabbak. Hogy áll a ház, tető visszakerült már?

Judit!
Nem is tudom, mit mondjak. Becsüllek, mert ilyen vagy. Ha egy picit jobban vagy, összefuthatnánk. Bár tudom, hogy most senkire nem vagy kiváncsi, de azért mégis. Majd ha úgy érzed...

Stella!
Nagyon szépek a fiúk. Hogy telnek napjaitok? Nyugisak a fiúk?

Inari!
Jól érzed, elkezdtük. Kétséges a végkimenetel, lehet, hogy punkció sem lesz, de be kellett vállalnunk ezt a verziót. Tudod, én vagyok az, akinek az eddigi 3 próbálkozásból nem sikerült éretten kivenni a petécskéket, ezért most egy nappal később kezdjük a stimut, mint a ciklusom indokolja, plusz a végén is beiktat Dévai egy plusz napot. Így viszont van esély arra, hogy idő előtt elszállnak. A másik, hogy csak szimpla adag gyógyszert kapok, mert az utolsó kettőnél elszállt az ösztrogénszintem, úgyhogy várhatóan kevés pete fog érni. Szóval a szokásosnál is nagyobb lutri ez az egész. Tegnap kezdtem a gyógyszert, ma kaptam az első szurikat. Dévai nincs 19-20-án, Vass doktor fogja helyettesíteni, s ha minden igaz 21-22 környékén várható a punkció. Hát ez van velem.
roxal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?