A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

LányokKép
Ne szomizzatok kérlek-kérlek-kérlekKép Kép
Néhány nap múlva minden a helyére kerül meglátjátokKép

Puszi: Doris
doris

RIBIZLI
köszi a tippet, estig még meggondolom, de a forró fürdõ már biztos (a só még nem).

DORIS Kép
igenis Kép! Remélem, már holnap "jó" hirekkel jövök.

Elmentem haza,

puszi!

Rita
knérita

CatEye,Moni,Doris,Éva

Köszi a hozzászólásokat. Egyenlõre nincs több plecsnim, remélem nem is lesz. Azért furcsa, mert máskor is tartottam szünetet a gyógyszerben- elfelejtettem bevenni és ezért kihagytam az egész hónapot és a következõt is - és akkor nem volt semmi. Majd meglátjuk mi lesz. Dokihoz legelõbb decemberben tudok menni, mert most külföldön vagyok, nincs biztositásom és anélkül elég húzós anyagilag.

Alma,Sziszuka

Gratula a babákhoz. Vigyázzatok magatokra és nemsokára követünk benneteket.

Egcsi
egcsi

Sziasztok Lányok!
Alig jöttem meg a Balcsiról máris rohantam hozzátok!
ALMA,SZISZUKA:nagyon gratulálok!Annyira örültem a nagy hireknek!Megérdemeltétek végre!KépKépKép
Sajnálom, hogy annyi mindekinek megjött, én is hamarosan csatlakozom, mert tegnap lement a hõm. Pedig úúúgy reménykedtem...
ESZTI: ne maradj itt sokáig! Remélem csak a pozítiv hozzászolások hatnak rád!
NYUSZAT: Ne menj el!!
CATEYE:húzz bele!Kép
RITA: fel a fejjel!
ÉVA:nem értem mit kérdeztél az archívomról?
Most el kell rohannom, de visszajövök!
Pussz,
Virág
Virág

Sziasztok Lanyok!

Gitta, Nelli, Doris, Andi, Eva, Virag es a Tobbiek! Koszonom szepen a kedves fogadtatast, olyan aranyosak vagytok!

Doris!
En is ugy gondoltam, hogy ez igy egyszerubb lesz. Kép)

Cateye! Kép)
A menszeszem rendesen beallt a fogamzasgatlo abbahagyasa ota. Eloszor 3 es fel evig szedtem, aztan 10 honapra abbahagytam, s a babaugy elott 6 honapig szedtem ismet. Egyedul az elso ciklus volt nagyon hosszu kb. 45 napos, de azota 32-34. A ciklus alatt megvan a ket fazis, de a hom nem nagyon eri el a 37-t. (talan 1x-2x surolja)

En is ugy dontottem, hogy a regi dokihoz nem megyek vissza, nem is tudom, hogy mit szolna az egeszhez. Maradok az ujnal.

Szeretnek kerdezni valami. Ugy erzem, hogy parocskam kicsit fel a vizsgalattol. Voltakepp azt hiszem inkabb az eredmenytol. Ugy hiszem, hogy szamara nagyon fontos lenne, ha vele minden rendben lenne. Azt hiszem ez elvi kerdes nala. Ez a Ti parocskaitokkal is igy volt?
Az az igazsag lehet szamomra egyszerubb lenne, mert akkor a ram varo vizsgalatoktol megszabadulnek. No, de mindent a babuciert!

Alma, Sziszuka! Kép)
En is sok szeretettel gratulalok!!!

Eszti
Névtelen

Eszti
Üdv körünkben, ne maradj sokáig. Kép

Sziszuka
Hatalmas gratula! Kellemes és problémamentes pocaknövesztést kívánok! KépKép

Cateye
A drukk gõzerõvel beindult. Remélem holnap is ilyen szép hõrõl számolsz be, és ... Kép

Alma
Magkaptad a manócskát. KépKép

Kép
Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok lányok!
Hulla fáradt vagyok, nemrég értünk haza. A párom üzletét újítjuk fel ezerrel, tapétázás-festés-mázolás-padlóburkolás önállóan s.k., és bár én még "csupán" három napot voltam vele, de totál k.o vagyok. Ennyi mérget életemben nem szívtam (festék, klf ragasztók, na és a padlopon pora). Iszom a tejet, mint védõital, mást nem tudok tenni.

Doris! Kép
Örülök, hogy hiányoltál! Látod itt vagyok KépHogy vagytok?

Alma, Sziszuka! Kép
Bár mi nem igen csevegtünk, azért boldog babavárást kívánok nektek én is! Kép

Az új lányokat üdvözlöm!
Eszti! Kép /Név szerint bocsi, akit nem említek./ Kívánom, hogy ne maradjatok sokáig!

Velem semmi újság nincs, pé-m most volt a 12. napon, amire a nyákból következtetek, mert nem hõmérõzök már. Viszont furcsán 12-13-14. napon is volt nyák. Eddig egy napon át volt, max. 2-n. A bromot meg lecsökkentettem háromnegyed szemre e ciklusomtól, próbaképp (a dokim el akarta hagyatni, hogy "nézzük meg, hátha jó enélkül is a prolaktinom".. Kép no comment). Hiszen nem szedhetem életemen át, abba hagyni meg nem lehet, nem is szeretném.

Ja és még egy tapasztalat. Az elõzõ mensim furcsán elhúzódott. Lement a nagyja két-három nap alatt, aztán még vagy öt napig pecsételtem (1 tiszt.betét/nap). Ez is progeszteron hiány lenne? Tudomásom szerint a mensi ELÕTTI barnásozás a progihiány jele. Na és a mensi utójaként?

Nyuszat! Kép
Azért olvasgass minket, és ha jó híred van, ne titkold, oszd meg velünk! Kép

Lányok, régi neveket alig látok, Alice, Alexandra, Sien, Breki (bár babás vagy), Marcsi merre jártok? Cipomama?? Redukció?

Puszi mindenkinek!
Megyek aludni, nagyon fáradt vagyok.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Edelweiss! Kép
Te is éjszakai bagoly lettél? KépKép Pöttömke anyut nem hagyja aludni? Kép

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Éva!
Nincs baba, biztos, ami biztos alapon reggel csináltam egy tesztet. Így legalább nyugodtan megyek a röntgenbe!

Rita!
Remélem ma már jobb a hangulatod, és végre újabb ciklust kezdhetsz. Bár ha nem kellene még legalább 1 évig újat kezdeni, az lenne az igazi! Kép

Lányok!
Ma késöbb jövök, az egész délelöttömet sorbanállással fogom tölteni! A guta majd' megütött tegnap, a nõgyogyimnak is pont most kellett elmennie szabira! Kép Most még állhatok a rendes rendelésen is sorba! Kép Útálok odajárni, mivel abszulúte futószalag az egész, és nem is foglalkoznak az ember gondjaival! Kép
Na, majd jövök, pá!

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt Lányok!

Gitta, az én dokim is most ment szabira, pedig nagy szükségem lenne rá. 40. napon vagyok, és semmi. Lehet, hogy kimarad egy hónap? Egyszer a szülés után úgy egy évvel volt ilyen. Akkor is csináltam egy tesztet, és negatív lett.
Elég rosszul aludtam, forgolódtam, így a hõm nem tudom, hogy hiteles-e: 36.9. Kicsit feljebb ment. Nem is közvetlenül ébredés után mértem.
Én is csak várni tudok, meg esetleg csinálok még egy tesztet holnap, mivel nincs doki. Bár semmi reményem a babára.
Ha kimarad, akkor meg nem fogom tudni, mikor lesz a következõ pé-m. Rossz ez a bizonytalanság.

Rita!
Sajnálom is meg nem is, hogy negatív lett a teszt. A röntgen miatt jó, bár már olvastam olyat, hogy letakarják a terhesek hasát, és úgy nem okoz kárt a babában a sugár. Viszont jobb lenne, ha.... Még azért van remény.

Nelli
nelli2

Virag! Kép
Megkaptam a cseppeket! Koszonom szepen. Viszont nem kellett erte fizetni. Kép Tehat Neked logok sok-sok penzzel. De harom napja nem tudom hasznalni a freemail-es cimemet. Kép Megadnad a tiedet es akkor irok a munkahelyirol, hogy lerendezhessuk a dolgot? Koszike! Kép

Edelweiss!
Mit csinalsz Te ejszaka a neten? Miert nem alszol?
Mamacs ketszer is szerepel a listaban. Javitod majd?

Gitta! Kitartast! Kép

Vanda! Tessek gyakrabban jonni! Ez parancs! Kép

Andi
andi28

Sziasztok LányokKép

EdelweissKép
31. napon vagyok, a hõm reggel 37,1 volt. Mensim még sehol. Ilyen hosszú ciklusom még sosem volt. Félek, hogy csak az Utrogestan miatt húzódik, bár ha jól emlékszem éppen Te mondtad, hogy a dokit kérdezted, és Õ azt mondta, hogy ez nem nyújtja a ciklust. A másik gond, hogy semmit de semmit nem érzek egyáltalán.

EsztiKép
Az én párommal szintén ez volt a gond, hogy azért forszírozta Õ mielõbb a vizsgálatot, hogy bebizonyosodjon, hogy nem Nála van a gond. Azt hiszem lelkileg nagyon megviselte volna, ha Nála lett volna. Ezért a Spermabankba menjetek, mert ott 20 perc alatt megvan a viszgálat eredménye, és nem kell hetekig bizonytalanságban lenni.

Sziasztok
CatEye

Cat
Kép
cateye

LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKép
VandaKép Írok magánbanKép
EsztiKép
A Férfiak ezt nagyon nagy kudarcként élik meg...sajna (mármint ha náluk van a gond) viszont sok erõt ad Nekik ha tökéletes leletet tudnak produkálni a Te szempontodból pedig tényleg nagyon fontos, hogy minden jó legyen Nála isKép
EdelweissKép
A tegnapi levelemre nem is válaszoltál...csak nem babukázol egész nap?::KépKépKép És miért nem tudtál aludni?
CatEyeKép
A hõd nagyon jóKép Mikor akarsz tesztelni?
NelliKép
Drukkolok, hogy "azért" késsenKép
LányokKép
Nincs valami bevált módszeretek tücsökfogásra? Ugyanis egész éjjszaka nem tudtam aludni, mivel beköltözött hozzám tegnap egy ilyen jószág és hiába kurkásztam egész éjjel sehol sem lelem. Ez még nem lenne baj, hisz bõven elférünk (Kép ) csak olyan hangosan "bulizott", hogy háromszor is fel kellett kelnem mert nem bírtam aludni...ettõl meg aztán teljesen értékelhetetetlen lett a hõmérsékletem...

doris

Sziasztok!

Cateye: nagyon gyanús vagy te nekemKép

Zebrások: sok-sok gratula és vigyázzatok magatokraKép

Csalódottak: a férjem után szabadon: sok tennivalónk-tennivalótok van ez ügybenKép És az eredmény sem várat sokáigKép

zsuzsu, Cateye, mj, Éva: bocsánat...ennyire szeles liba vagyok, hogy elírtam a hõmetKép
Természetesen nem 37,akármennyi, hanem 36.
Egyébként ma reggel 36,6-ra kúszott fel a higany.
Remélem eredményes lesz a mai esténkKép, mert a férjem holnap elutazik egy hétreKép

Puszi mindenkinek:
a jókedvû Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Doris: füldugóKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JoviKép
Aranyos vagy és hidd el erre is gondoltam csak izgultam, hogy nem hallom meg a vekkert meg a Párocskám telefonjátKépKép

doris

Sziasztok Lányok!

Egy napig nincs internet közelben az ember és máris mennyi dolog történt!
AlmaKép SziszukaKép
Szívbõl gratulálok Nektek és boldog babavárást kívánok.Kép

ÉvaKép
Köszi szépen az infót, akkor így fogjuk csinálni.Kép

CateyeKép
Tényleg Te vagy most a harmadik! A babák az utóbbi idõben hármasfogatban szeretnek érkezni. Drukkolok nagyon! A hõd szuper!Kép

RitaKép
Sajnálom, hogy még mindig nem jött meg. Kiváncsi vagyok, mit fog erre mondani a dokid.
Tegnap végül mit fõztél?

EsztiKép
Én is üdvözöllek körünkben és ne maradj sokáig!

GittaKép
Kitartást a sorban álláshoz. Én négy éve nem írattam át a személyimben az új nevemet, mert annyira nem birom az ügyintézést és a sorban állást. Most meg már félek is, hogy büntetést is fogok kapni.
nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen a mûtétednél.

GaluskaKépBnemethmKép
Éljen! De jó, hogy jelentkeztetek. Csak kár, hogy nem pozitív hírekkel.
Valamelyinkünknek már tényleg el kellene kezdeni a zebrásodást. A ciklusnapok alapján én vagyok a vezetõ helyen, szóval nem bánom, kezdem én, de aztán gyertek ám Ti is és akkor lehet, hogy mi leszünk a következõ hármasfogat!Kép

EdiKép
Sajnálom, hogy megjött. A pozitív hozzáállásod nagyon tetszik és mindenkinek követendõ példa. Így biztos sikerülni fog Nektek is nemsokára.Kép

MamacsKép
Sajnálom, hogy megjött, de próbálj a továbbiakban is olyan nyugodt és jókedvû maradni, mint ebben a ciklusban voltál, aztán meglátod, meglesz az eredménye.Kép

NelliKép
Sajnálom, hogy még mindig semmi.

VandaKép
Jó, hogy jelentkeztél. Kitartást a felújításhoz!

DorisKép
Nagyon jó a koncertezõ banda smile. Remélem, ma mi is ilyen hangulatban leszünk.Kép Sajnálom, hogy az új albérlõtök nem hagyott aludni, valahogy ki kéne lakoltatni,csak sajna nem sok jártasságom van a tücsökvadászatban, ezért nem tudom, hogy fogjatok hozzá.Kép Talán ki kéne valahogy csalogatni valamilyen kajával...Kép

Puszi Mindenkinek:
Zsuzsu
zsuzsu

ZsuzsuKép
Ma minden fegyveremet be fogom vetni és addig le nem fekszem míg hallom a muzsikátKép Pedig a kis buta ha tudná, hogy kiereszteném a szabadba....biztos megadná magátKép
GittaKép
KitartásKép

doris

Cateye!

Én is szurkolok nagyon! Azért a hármas fogathoz még hozzácsapódhatnak kísérõk is. Milyen jó lenne nem megállni 3-nál!

Lányok!

Tegnap volt egy javaslat arra, hogy az elhúzózó ciklusnál hogy hozzuk meg a menzit: forró fürdõ+tengeri só. Ennek azért van veszélye, ha esetleg mégis babás valaki, akkor a forró víz vetélést eredményezhet, nem?

Nelli
nelli2

NelliKép
Ezt én akartam már írni, hogy nagyon kell vigyázni mert terhesen vetélést okozhat... Ezért pl. Te ki ne próbáld amig orvos nem látott!!Kép

doris

DorisKép

Kár, hogy nincs már a kiscica Nálatok. Mi a korfui apartmanunkból macskával ûztük ki a betolakodó tücsköket. Nem tudjátok kölcsönkérni a kis rakoncátlant megint ?

ZsuzsuKép
Úgy legyen !!!

LányokKép
Tegnap Gombóctól kaptam egy szerencsehozó képeslapot, amit dedikált is Nekem, és három tündéri babóca van egy fészekben rajta. Arra kért, ha teljesítette a lap a küldetését, 2 doboz szerencsehozó Closty-val adjam tovább valakinek. Remélem hamar körbeér a lap köztünk !!!!! Egyébként holnap reggel tesztelek.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEyeKép
De a dögicét kölcsönkérhetném, de tuti soha többet nem tudnám visszaadni mert annyira hozzám nõtt....hiányzik minden délután mert nincs aki kitetováljon meg átharapja a bokámat meg az ujjaimatKép Ma már hazajön a Párom így valószínûleg vadásznia kellKép
Nagyon drukkolok, hogy +++++++++++ eredményt hozzon a holnapi tesztedKép

doris

CateyeKép

Nagyon fogok drukkolni, hogy holnap reggel "kettõs látásod" legyen!Kép
Kerestelek a táblában, de nem találtalak. Te hányadik ciklusban is vagy most?

NelliKép
A hármasfogat csak a minimum, igény szerint bõvíthetõ!!!Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Cateye!

Én is holnap csinálom a második tesztemet, hogy biztos legyek magamban (bár esély semmi)
Neked nagy esélyed van rá, szorítok!

Doris!

Épp ezért nem akartam én se kipróbálni! Jó, hogy egyezik a véleményünk.

Nelli
nelli2

NelliKép
Még ha negatív lesz a holnapi teszted akkor se próbáld csak miután orvos látott és biztosra mondja, hogy nincs babaKépKép

doris

Sziasztok! Eygszer már írtam hozzátok, de általában csak olvasni szoktam az írasaitokat. Tök aranyosak vagytok, hogy így aggódtok egymásért. Mi már 4 éve próbálkozunk ha jól számolom kb 56-57 ciklus. Én is minden hónapban átélem ezeket az érzéseket és nagyon rossz, hogy egyedül voltam vele - mert szerintem ezt egy férfi nem tudja úgy átérezni mint mi nõk - még ha nagyon akarja is. Kiderült, hogy endóm van és sok-sok kivizsgálás után enegem rögtön lombikra utaltak ami most lesz októberben. Ha van köztetek Pécsi és a Mánfai dokihoz jár - írhatna nekem, mert igencsak izgulok. Köszönöm, hogy elolvastatok és bocs, hogy bepofátlankodtam. Láttam, hogy van Eszti köztetek, ezért a második nevem használom:
Anna
bodai@freemail.hu
Anna

Sziasztok, Lányok!

Itt vagyok ám, csak dolgozok ezerrel, nincs idõm irni. Úgy néz ki, végre megjött, majd holnap hivom a dokimat a HSG-vel, egyebekkel kapcsolatban. Ja, és csak a forró fürdõt alkalmaztam, só nélkül.

CATEYE Kép
drukkolok nagyon, várjuk a holnapi eredményt!

Mennem kell....

Pussz,

Rita
knérita

Rita!

Az jó, hogy megjött, legalább nyugodtan mehetsz a röntgenre.

Lányok!

Tudna valaki ajánlani egy jó nõgyógyászt, aki a Ráday utcához közel rendel (9. ker.), és nem túl drága? Barátnõm keres egyet.

Elõre is köszi.

Nelli
nelli2

Sziasztok koránkelõk és éjszakázók!
Ma megint megjött, úgyhogy EDELWEISS, légyszi írd át: 33c 1cn.(Ja és éjjel tessék aludni!)Most mégsem borított ki annyira, mint szokott. Azt hiszem miattatok!Kép
CATEYE:nagyon várom a párhuzamosokat!
NELLI: mikor jön meg a dokid?
DORIS: hagyd nyitva az ablakokat, hátha kimegy magától!
ANDI:felejtsd el, nem tartozol semmivel! Remélem hamarosan rendbe jön a ciklusod! Nekem most hogy ittam a teát és a cseppeket hajszálpontosan jött meg! Azt írja a cikk a cickafarkfûrõl hogy az elsõ vérzésmentes naptól a 14. napig kell inni naponta 2X.
ESZTI: ebbõl minden pasi presztízskérdést csinál! Magyarázd el neki, hogy ez mennyire fontos ahhoz, hogy tovább tudj lépni és mondd el neki, hogy sokkal nagyobb a valószínûsége, hogy nálad találnak valamit, úgyhogy ne izguljon!
Virág
Virág

ZsuzsuKép,DorisKép,RitaKép,NelliKép és Mindenki !

Köszönöm a drukkolást, ha ezen múlna tudnátok mi lenne az eredményemKép!

RitaKép
Örülök, hogy megjött. A HSG után nagy esélyed van a teherbeesésre.

NelliKép
Szerintem se használj addig forró fürdõt, amíg bizonytalan a babus. Az orvos jobb megoldás, ha elõkerül. Szerencsés tesztelést NekedKép

AnnaKép
Sok-sok szerencsét Neked a lombikhoz. Én is azért kezdtem el ide írogatni, mert bár nagyon megértõ rendes férjem van, de vele nem tudom így megbeszélni a problémákat, mint itt a lányokkal. Én nem vagyok jártas a lombikban, de itt biztos sok segítséget fogsz kapni a kérdéseidre a Lányoktól.

ZsuzsuKép
A táblában azért nem látsz mert babonából nem akartam felkerülni, nehogy ott ragadjak. Mi még nem próbálkozunk olyan régóta mint itt a lányok többsége, de szerencsére az orvosom nem akarja kivárni a hosszú éveket, mert 31 éves leszek az év végén, és a korom miatt sem, meg amiatt sem mert a hormoneredményeim sem jók, tehát van mit orvosolni.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Szia Mindenkinek!

Ma reggel megkaptam a tüszõrepesztõ injekciót, amitõl annyira féltem - és EGYÁLTALÁN NEM IS FÁJT! Úgy örülök, hogy túlvagyok rajta, és elérkeztem a ciklus második részébe, amikortól megint lehet reménykedni!!!

Ki tudja? Ez az injekció HCG-t tartalmaz, becsapja ez a terhességi tesztet?

Edelweiss, Szmonka és Anna!

Gratulálok Nektek és gyönyörû várakozást kivánok!
(A nehezén már túlvagytok.)

Nelli!

Az én makacs ciklusomon nem röviditett a tea egy napot sem, de a progiszintemre jó hatással volt.

CateEye!
Kivánom, hogy ez a teszt eddigi életed legemlékezetesebb tesztje legyen!

Elõre a Babáért!

Milena

Ui: Hogy kell smilekat csinálni?
Milena

MilenaKép
Ez izgalmasKép Drukkolok nagyon: Smilekat úgy tudsz készíteni, hogy ütsz egy : ) vagy : ( csak a kettõspont és a zárójel "kinyit" vagy "bezár" közé nem kell szünetet ütnödKép

doris

Sziasztok!

NELLI Kép
összekeversz Gittával, õ megy röntgenre. Én majd HSG-re, úgy a 10. cn tájékán.

Cupp,

Rita
knérita

Sziasztok koránkelõk és éjszakázók!
Ma megint megjött, úgyhogy EDELWEISS, légyszi írd át: 33c 1cn.(Ja és éjjel tessék aludni!)Most mégsem borított ki annyira, mint szokott. Azt hiszem miattatok!Kép
CATEYE:nagyon várom a párhuzamosokat!
NELLI: mikor jön meg a dokid?
DORIS: hagyd nyitva az ablakokat, hátha kimegy magától!
ANDI:felejtsd el, nem tartozol semmivel! Remélem hamarosan rendbe jön a ciklusod! Nekem most hogy ittam a teát és a cseppeket hajszálpontosan jött meg! Azt írja a cikk a cickafarkfûrõl hogy az elsõ vérzésmentes naptól a 14. napig kell inni naponta 2X.
ESZTI: ebbõl minden pasi presztízskérdést csinál! Magyarázd el neki, hogy ez mennyire fontos ahhoz, hogy tovább tudj lépni és mondd el neki, hogy sokkal nagyobb a valószínûsége, hogy nálad találnak valamit, úgyhogy ne izguljon!
Virág
Virág

MilenaKép
Te hány ampulla tüszõrepesztõt kaptál?
Mert én is fogok kapni jövõhéten hétfõn és kedden is, 2-2 ampullával. A csomagban összesen 5 ampulla van, de én csak 4-et kapok és azért két napon keresztül, hogy nehogy cisztám legyen, mert már volt egy cisztám két éve.
Szerintem a tüszõrepesztõ injekcióban olyan hormonok vannak, amik kiváltják az LH csúcsot és ezzel létrejön a tüszõrepedés.

Zsuzsu
zsuzsu

Rita!

Bocsi! Tényleg!

Ha nem tudtok dokit javasolni a 9. ker. környékén, akkor hol tudok ennek utánajárni?

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Cateye és Nelli!
Ugye mind a ketten holnap teszteltek? Nagyon szorírtok értetek, hogy holnap reggel újabb zebrásaink legyetek!Kép

Anna!
Mi már átestünk az elsõ lombikon, és õsszel jön a következõ. Bár nem Pécsre járunk, de ha van kérdésed a témával kapcsolatban, kérdezz bátran.

Virág!
Sajnálom, hogy megjött, de látom nem vagy úgy elkenõdve, mint én szoktam hasonló helyzetben. Hogy csinálod?
És azzal az archiv visszaolvasással kapcsolatban, szerintem én érthettem félre valamit. Bocs.

Rita!
Ha meglesz a HSG, akkor még jobb esélyeitek lesznek a babára, meg persze legalább kiderül, hogy nincs semmi baj. VAgy ha esetleg mégis, akkor már tudni fogjátok, hogy mi az ábra és a doki már fogja tudni, hogy mit kell tenni és segít.
De remélem nem lesz semmi baj. Amúgy nálunk is a tavalyi spontán terhesség (amit sajnos vetélés követett) a laparoszkópia utáni közvetlen elsõ ciklusban sikerült. Úgy hogy a HSG után tessék belehúzni.!!!

Eszter!
A párodnak mindenképpen el kell mennie vizsgálatra, mert téged hiába vizsgálnak ki tetõtõl talpig, ha esetleg mégis nála lenne a prücök, akkor annak úgyis ki kell derülnie, hogy lépni tudjon a doki. Mondd el neki, hogy mindkettõtöket ki kell vizsgálni annak érdekében, hogy az orvosok ténylegesen hozzá tudjanak segíteni titeket a babához! Sok sikert a gyõzködéshez.

Milena, Zsuzsu!
Én úgy tudom, hogy ha Profasit kaptál és túl korán csinálsz tesztet, akkor lehet hogy tévesen lesz pozitív a Profasi miatt. Valamennyi idõnek el kell telnie, hogy ez a Profasi-hatás elmúljon, és ha akkor is pozitív a teszt, akkor az már a te saját terhességi hormonodtól lesz, és az bizony babát fog jelenteni.
Olvassátok el a Profasi dobozában a tájékoztatót, azt hiszem ott olvastam ezeket.
Bocs, nem akarok tudálékoskodni, csak jót akarok! Ugye nincs harag?
Sok sikert!!Kép

Éva
Éva

Doris Kép
Most megpróbálom, köszi a magyarázatot! Kép Kép Kép

Zsuzsu Kép
Én két ampullával kaptam ma, és többet nem fogok kapni igy elsõre. Egyáltalán nem fájt, és tök jó, hogy most biztos lehetek benne (99%), hogy 36 órán belül van peteérés, tehát holnaptól biztos, hogy érdemes akciózni.

Éva Kép
Köszi, hogy irtal a Profasi hatásáról, mert az orvostól elfelejtettem megkérdezni, de mindenképp meg szeretném kimélni magam egy hamis pozitiv teszttõl. A tájékoztató papirkát az asszisztensnõ nem adta vissza, én meg nem kértem el, gondoltam, jobb, ha el sem olvasom a mellékhatásokat. De jó lenne tudni, hogy mikortól igazi a tesztelés. (Bár ettõl egyelõre még igen messze vagyok, ma, még az esélyes akciók elõtt.)

Sziasztok

Milena
Milena

ÉVA:gyakorlom a türelem erényét...Hiszem, ha eljön az ideje lesz baba is. Valami oka biztosan van, hogy nem ebben a hónapban fogant (talán nem lett volna egészséges vagy pedig én még mindig nem vagyok kész a fogadására). És próbálok azokra a dolgokra koncentrálni, amiket el kell végeznem (munka, költözködés stb.) Mi most egy nagyon mozgalmas idõszak kellõs közepén vagyunk és ha mondjuk most lenne kisbabánk, bele sem tudtunk volna vágni mindebbe. Tehát nem véletlen, hogy eddig nem jött.
Azonkívül a nagy babavárásban az emberek hajlamosak elvesztegetni a legszebb éveiket, mert nem veszik észre, milyen jó is nekik együtt. Akkor és oda megyünk, amikor és ahová akarunk, annyit alszunk, amennyit szeretnénk stb. - amikor megjön a baba megszûnik a személyed és onnan kezdve a gyermekért létezel. Ez persze csodálatos, de nagyon-nagyon kimerítõ. Próbáljátok meg kiélvezni azt a kis "haladékot", amit kaptatok, hogy utólag ne bánjátok az elszomorkodott, elrontott éveket.
Virág
Virág

ÉvaKép
Dehogy haragszunk, sõt, nagyon köszönöm Neked a fontos infókat. Én nem profasit kapok, hanem valami choro... akármit, sajnos nincs most nálam a doboza. Gondolom, ugyanúgy mûködik, mint a Profasi, de azért majd megkérdezem a dokit.

MilenaKép
Akkor hát holnap mindent bele! És várom ám majd a fejleményeket és a pozitív (szó szerint Kép) példát.Kép Már annyira izgatott vagyok én is, pedig még csak hétfõn kapom meg az elsõ szurit.Kép

AnnaKép
Üdv közöttünk és gyere gyakrabban. Éva biztos sokat fog tudni segíteni Neked, ha kérdésed van.

Zsuzsu
zsuzsu

VirágKép
Nagyon tetszik a gondolkodásod. Az elmúlt napokban, hetekben én is pont ezen gondolkodtam, és arra jutottam, amire Te, mégpedig, hogy igazából nincs is miért elkeserednünk, hiszen fiatalok vagyunk mindannyian, van szeretõ párunk és biztos hogy elõbb-utóbb mindenki kismama lesz.Kép Addig pedig élvezni kell az életet és a sok szomorkodással és görcsöléssel nem elrontani az utolsó hónapokat, amiket a párunkkal kettesben töltünk. Utána egy jó darabig már úgysem lesz soha ilyen szabad, gondtalan életünk.Kép
A másik pedig, amire jutottam, az az, hogy nem bánom, hogy nem sikerült rögtön a teherbeesés, mert úgy érzem, hogy az elmúlt hónapok alatt több, gazdagabb lettem lélekben és sok dolgot már egészen másképp látok.
És akkor még nem beszéltem arról, hogy Benneteket is ennek kapcsán ismertelek meg és találtam barátokra.Kép

Zsuzsu
zsuzsu

ZSUZSUKépKépKép
Virág
Virág

Virag! Nem akarom, hogy ne beszeljuk meg az anyagiakat. Nem fogadhatom el toled csak ugy ajandekba a cseppeket. Kép Kerlek!!!
Egyebkent koszi, hogy leirtad hogyan igyam majd. Kép Most meg en is varakozo statuszban vagyok Kép, nekem sem akar megjonni Kép, de most nem vagyok annyira ideges miatta, mint szoktam. Csodalkozom is magamon, de nagyon. Kép
Mostanaban en is ezeket mondogatom magamnak, amiket Te leirtal. Ha voltunk valahol a parommal, csinaltunk valami jo dolgot, akkor mindig megjegyzem, hogy babaval errol is lemaradtunk volna. Kép Es ez tenyleg sokat segit.

Cateye! Nagyon varom a holnapi hireket!

Andi
andi28

ANDI: hogy áll a hõd??? Remélem nem is lesz szükséged azokra a cseppekre! Tényleg nem volt összeg az ára, inkább hívj meg egy kávéra ha Pesten jársz!!!
Virág
Virág

Nelli!
Röntgenre én mentem! Kép

Doris!
Micsoda ingyenkoncert lehetett az éjjel! Kép Kép Nem irigyellek érte!

Lányok!
Köszönöm mindenkinek a bíztatást!
Sikerült mindent elintéznem a délelött. Sajna, a dokim szabizik, így 1,5 órát álltam (ültem) sorba a nõgyogyinál, pedig én voltam az elsõ!!!
Kellemesen csalódtam a dokiban! Emlékezett a nevemre, pedig nem látott már vagy 6 hónapja!!! Kép Csinált vizsgálatot, az jó lett. Elküldött UH-ra a saját kérésemre. Hát, eléggé elkenõdtem. Ma járok a 10. napon, a nyálkahártya mindössze 6 mm. Azt mondta, ez jó, de én úgy emlékszem mindenki többet mondott itt. A petefészkeim meg abszulút nincsenek rendben. Mindkettõ megnagyobbodott, mindkettõben számos 5-6 mm-es tüszõ látható. A doki azt mondta, kiújult a PCO-m (v. el sem múlt). Kép Szerinte így minimális a teherbeesés lehetõsége, így azt hiszem nem is fogok tovább védekezni. Ha jön, jön a baba, nem fogom kivárni a 6 hónapot! Szerinte a mûtét után kezdjek el fogyókúrázni erõsen min. 1,5 hónapot, majd hagyjam abba és bogyóval serkenteni lehet utána a tüszõérést. De álljon még helyre a prolaktinszintem is! Így esetleg sikerülhet. Ti mit gondoltok? Én nagyon letörtem! Nagyon bíztam benne, hogy talán még az idén sikerülhet! Kép De majd meglátjuk! Ha ennyi tüszõt kezd el serkenteni a doki, akkor mekkora esélyem van arra, hogy csak 1 tüszõ érik meg és nem több? 2 baba még rendben van, de több? Mondjuk, mindig is ikreket szerettem volna! Kép
Egyálltalán, mekkorának kellene lennie a 10. napon a tüszõnek normális körülmények között?
Na, túl sokat írtam már, majd még jövök!

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
Ne szomizz, szerintem a nyálkahártyád vastagsága normális. Nekem mindig a 24.nappon volt 9 mm-es és azt mondta az orvosom, hogy ez jóKép Fogyókúra...nehéz kérdés. Ha gondolod próbáld meg a Duci-tornát. 25 perc az egész és nem olyan kifullasztó, végig lehet csinálni. Ezen kívül a táplálkozásodon ha tudsz valamit módosítani akkor érdemes. Nekem is PCO-sak a petefészkeim, de engem nem riogatott az orvosom... Ne csüggedj, csak kitartás és hidd el sikerülni fogKép

doris

GittaKép
Sajnálom, hogy ilyen sokat kellett várnod, de a doki legalább rendes volt.
Szerintem a 10. napon 6mm nem rossz, hiszen naponta nõ egy kicsit és a középidõben 14-15. napon kell, hogy 9-12 mm legyen. Én így tudom. Szóval a Tiéd 4-5 nap múlva pont ideális lesz.Kép
Az sajnos nem jó hír, hogy esetleg kiújult a PCO-d, de serkentõvel szerintem lesz domináns tüszõ. Egyébként az én dokim, Dr. Fábián Mo-on az egyik legjobb a PCO kezelésében, ezt Erazmusz mondta. Ha gondolod, és nem gond a felutazás, õt is felkereshetnéd.
Volt itt a topikban egy lány, Krisztinka, akinek szintén PCO-ja volt. Fábián kezelése után azonban hamar terhes lett és szerintem lassan már szülni is fog.Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!!!

Milena

A HSG injekció dobozára rá volt írva, hogy meddig fejti ki a hatását, már nem emlékszem pontosan, de mire meg kell jönnie, már nem csapja be a tesztet úgy emlékszem...

Anna

Én ugyan pécsi vagyok, a kórház stimmel, csak a lombikhoz nem sok közöm van...de a Mánfai doki ennek a specialistája, én csak jókat hallottam róla!!!!

Hermi
Hermi

LányokKép

"Hirtelen felindulásból" kivettem még két nap szabit, szóval holnap és holnapután nem leszek. Meg szombaton se, mert azt meg megkapta nálunk mindenki szabadnapnak.Kép
Hazamegyek Debrecenbe meglátogatni a szüleimet, meg van egy-két elintéznivalóm is.
Hétfõn jövök és remélem csupa jó hír fogad majd.Kép
Jujj, most jutott eszembe, hogy Cateye eredményét nem fogom megtudni holnap. Na majd beugrom egy Internet Café-ba, ha tudok.Kép

Puszi Mindenkinek
Zsuzsu (még 4-ig azért itt lõdörgök)
zsuzsu

ZsuzsuKép
Jó pihit NekedKép Én elmentettem még a buli elött a telcsi számodat így ha gondolod szívesen küldök Neked SMS-t az eredményekrõlKép

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?