HI Everybody!
Van egy fantasztikus felfedezésem!:ha megnyitom a topikot egy másik ablakban, akkor nem kell jegyzetelni, meg fejben tartani a dolgokat, hanem csak átváltok, és már írhatok is!
Erre már más is rájött, vagy enyém a Nóbel-díj?
Szóval most így fogok írosgatni.Méghozzá sorban,ott ahol abbahagytam legutóljára, így lehet hogy kicsit zavaros lesz,

, de majd igyekszem.
Fleur!
Az álterhességet én sem úgy gondoltam, attól még szerintem messze vagyok(lehet az igazitól is).szerintem nem lihegem túl a dolgokat, és egyenlőre kordában tartom az érzéseimet, tumot, hogy mit miért érzek.Igen, figyeljük a jeleket, és reménykedünk, de ez szerintem is normális, ha vki szeretne vmit.
A Durex- ringet a tv-ben szokták reklámozni, főleg a viasaton este felé.Még soha nem próbáltunk ilyesmit, és ez szolíd dolognak tűnik, szerintem mást úgysem mernénk kipróbálni(vagy inkább nem akarunk, mert egyenlőre elég vagyunk egymásnak

)
De ha érdekel nézz utánna a Durex honlapján.
Mi lett az átjárahtósági vizsg. eredménye?(lehet hogy még nem tartok ott az olvasásban?)
a sexulis életünk eddig rendben van, csak érdeklődtem, hogy kik régebb óta próbálkoznak, ott a pasik hogy viselik.
Juca!
Köszi a tippeket, ezek benne vannak a pakliban.szerencsére jól működik a szervezetünk, meg az eszünk, így nem vesszük rá magunkat, ha nincs éppen kedvünk hozzá, csak a baba miatt, bár az ominózus napot nemigen hagyjuk ki addigra tartalékolunk kedvet
Mátra!
Most olvastam amit magadról írtál.Nagyon tetszett, igazad van. Lehet, hogy ldöntöttünk sok mindent születésünk előtt, de most élünk arra nm emlékszünk. Most kell irányítani az életünket, úgy hogy boldogok legyünk. A rossz azért kell, hogy értékeljük a jót, hiszen nem lennénk tudatábn a jónak, ha nem lenne negatív tapasztalatunk. Én hiszem, hogy minden betegség lelki eredetű, mert már megtapasztaltam, és kár hogy az orvoslás nem így gyógyít(talán a homeopátia közel áll ehez).A betegség a tested jelzése, hogy vmi nincs rendben a lelkedben.Először csak apró jelek vennak, aztán komolyodnak a tünetek.Van, aki soha nem figyel föl rájuk. Ha nekem csak egy náthám is van, egyből keresem a lelki problémákat, hoyg ez miért van.a vetéléseknek is meg van az oka, abból is tanilni, fejlődni kell lelkileg.sajnos az ember ezeket nem "értékeli", hanem nagyon negatívn éli meg. És ez addig lesz így, miíg meg nem tanulod a leckét. Az ember mikor leszületik a földre tanulni jön, lelkileg fejlődni.Csak ezt itt lennt elfelejtjük.De tudat alatt működik a dolog, és visz előre, de talán csak a halálos ágyán esik le a tantusz sokmindenkinek, hogy mi miért volt az életében, és csak akkor tud rá pozitívan visszaemlékezni.
Egy példa ezekre:apukám egy kicsit még mindíg gőgös bizonyos dolgokban. Azt hitte, hogy tőle biciklit nem lophtnak el.Persze 3x lopták el e bicaját, mire rájött, hogy a dolgok nem így működnek.Hasonló dolgokat már én is átéltem, azóta nincsennek visszatérő, megoldandó problémák. Csak addig ismétlődnek a negatívumok, amíg nem tanulunk belőle.
Na ezt jól kiveséztem.
És az idő is eltelt, mennem kell mindjárt dolgozni, de este folyt. köv.
Ja, és ha tényleg levetted a gyázruhádat, akkor talán tényleg ennek a tanulási folyamatnak, phenj, gyűts erőt, és újjultan vágjatok bele a jövőbe.Már biztoasan vár a kisbabád