A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Barbi!
Voltatok tegnap dokibánál? És nem volt még ez korai? Úgy értem, hogy Angéla még nincs 6 hetes... Ugye, nincs baj?

Deni!
Tök jó, hogy Bálint így elkezdett kajálni :D Emlékszem, mi mennyit szenvedtünk a hozzátápival, már azt hittem soha nem fog anyatejen kívül mást enni, aztán egyszercsak elkezdett enni, és úgy örültem!
Csokiskekszet pedig légyszi titokban süsd, mert az időjárás meghallja, aztán megint a férjuradé lesz az összes!!! :wink: Azért már csorog a nyálam :lol: Dokibácsi is megmondta, hogy egyek ám rendesen, mert szopi is van, meg új kisbaba, meg még én is :lol:

Ja, azt még nem is írtam, hogy délután a védőnő is megmérte a súlyomat, aztán este a rendelőben is lemértük, és sikerült másfél kilót fogynom az alatt a néhány óra alatt :mrgreen: Ezentúl csak ott fogok méreckedni :lol: Az utóbbi szerint még nem is híztam, pedig szerintem már látszik rendesen, Fibi is látta tegnap :D
zuzmo1

Macs,
köszi, pont olyat kaptam a patikában :)
és akkor mh látogatás után belefér egy közös fagyizás holnap a Sulyán cukiban? :wink: :) vagy nemtom, mi a programotok du-ra, akár hozzánk is elugorhatunk :D

Zuz,
Te tényleg csucsformában szoktál lenni, amikor én látlak :) sose nem is értem, mikor irod, hogy bögsz meg ilyesmi, mert én erösnek és vidámnak ismertelek meg :wink:
BS és Bazso :lol: :lol: :lol:
Irrigálon kivül mást is mondott dokibácsi, majd priviben (ha érdekel :) ).

KépKép
fibi

Zuz,
dehogy látszik, tök csinos vagy, néztem ám tegnap :) :) max pici poci látszik, amikor rásimul a polod 8)

KépKép
fibi

Fibi!
Naná, hogy érdekel! :D
zuzmo1

Fibi,
Sulyán bejátszik, de akár a park melletti fabodegás fagyizó is, ott sztem finomabb..
de akár egy kv-ban is benne vagyok Kép

vagy estleg:
Kép

:mrgreen: :mrgreen:

du sajna még mászkálnivalónk van :(

a részleteket megtelefonálom reggel, ha indulunk ki G.-re. Jó így?

Zuzi,

nincs egy pocak-fotód? :)
macskanyu

Gyorsba lefotóztuk, a nagy álldogálást :)
Őőőrült büszke magára :mrgreen:

Kép

Kép

Kép

hja, az uzsonna-nyomok ott figyelnek, a partedli használat ellenére is..
macskanyu

Macs,
jaaj de édes meg ügyes Fülicseked van :D :D
park melletti fagyizot nem ismerem, de majd felhomályositasz :lol:
Kv is okés, sör.... hááát :P én vezetni fogok :roll: :D amugy szeretem, na nem arrol van szo :lol:

KépKép
fibi

Vic: onnan tudom, hogy Anyu és Öcsém társalogtak éjszakánként, mert én fenn voltam és hallottam :) Volt egy időszakunk ugyanis amikoris egy szobába laktunk mindahányan...

Den, Zuz: köszi az infót a randihelyről, igy már menni fog :wink:
Indi: én szerintem tuttkóra autóval megyek, mert fosok a bkv-tól még soha nem mentem Kamillával bkv-n és nem ilyen távolságon szeretném kipróbálni... :roll:
De ha valahogy át tudsz jutni Csepelre, vagy a Camponához akkor fel tudlak benneteket csippenteni! No? Remélem az oltás meg nem viseli meg a pici fiút annyira és tudtok jönni.
Amúgy a 2 óra nekünk is jó, legfeljebb ha megéhezik a gyermek akkor kap szopit a bikák lábánál :D

Zuz: Anyu kolleganőjének a lánya tanul védőnőnek és amikor még pocakos voltam kölcsönadta a könyvét amiből tanulnak. Abba tuttkóra nem voltak ilyen vadbaromságok!! Úgyhogy passz, hogy honnan szedik, amúgy enyém védőnő is megéri a pénzét... :(

Macs: Hát ez a Fülicsek???!!! Nem semmi!!! Gratula!! :lol:

DM konci tegnap: JÓ VOLT! Kissé eláztunk az elején, de a végére megszáradtunk. Mi hátrébb álltunk a dühöngő részen, de volt egy-két régi szám amikor szívem szerint berohantam volna a tömegbe jó előre tombolni :o de aztán nem mentem...haja öregszem... :?
Davenek néha láttam a karját meg őt magát is, de kb akkora volt mint egy babszemjankó és a kivetítőt meg jól megeffektezték, úgyhogy inkább csak zenehallgatás volt, meg látványfigyelés :) De azért jó volt, tetszett, még elhallgattam volna egy-két órát! És hát a régi számoktól rögtön nosztalgiahullám öntött el :)
Kamilla meg itthon leüvöltötte Anyuról a bugyit is, állítólag nagyon szenvedősen aludt el :( Ezért aztán a közeljövőbe nem is igen megyünk ilyesmi programra....

Rylie
rylie

Rylie,
ááááá, Depeche Mode, imáááááádooooom, de irigyellek :!: :D :D
amikor tegnap a 7-es busszal mentem vissza a dokitol a hugomhoz, néhány jokedvü fiatal emlegette Dave-et, aszittem, részegek :lol: közben akkor tényleg ott volt 8)
Szegény Kamilla :( ö is még cicin szokott elaludni?
és dekár, hogy holnap nem ismerhetlek meg a bikás talin :( :(

KépKép
fibi

Sziasztok,
ne haragudjatok, hogy teljesen ismeretlenül megjelenek itt. A google kiadta nekem ezt a topikot, amikor az oltások homeopátiás kivezető szereire kerestem rá.
Tudja valamelyikőtök, hogy a hároméves oltásnak hogy hívják a kivezetőjét? A kiskönyv szerint DiPerTé-t és Sabin-cseppeket kapnak ilyenkor.
Egy "földi halandó" egyébként hol tud ezeknek utánanézni?
Előre is köszönöm a válaszokat!

Kati
katicabogár

Zuz :) Most én is így örülök, hogy végre eszik Bálint :D néha meg aggódom, hogy van-e elég tejem, ha ennyit meg bír kajálni mellette...
Ez a másfél kiló vmi mágikus dolog lehet, nálam ugyanez volt, a védőnéninél mindig ennyivel voltam több, sose értettem... :?
És dokibácsid jó fej, egyre szimpibb :D :D
A füldugós sztorin jót nevettem, sztem inkább akkor kéne használniuk a barátnődéknek, ha jön "tanácsot" adni ez a védőnéni :lol:

Fibi :) Apa igen rendes, hogy jár Veled jógázni! :) És ezt önként teszi, vagy kellett egy kis ráhatás is? :mrgreen: Hogy tudtad rávenni? Hátha van vmi jó módszer...

Rylie :) Anyukád vagy Kamilla szenvedett jobban? De legalább jó volt a buli és jól érezted magad! Hidd el, ez is kell néha!

Katica :) Én sajna nem tudok Neked ebben segíteni, de vannak itt a topikon nagyon jó homeós csajok, ők remélem majd igen.
denizsa

Szia Kati! A legjobb helyen jársz, majd jön Votiv és megmondja neked :) Addig is: enyém kisfiú ma kapta az első oldását: DPT - a kivezető neve: DPT D30 (REmedia) - talán ezen a logikán te is el tudsz indulni...

indianyo

Sziasztok!

Den: Balu is most kezdett el jobban kajálni, eddig nem izgatta nagyon a dolog. Tegnap este csúcsot döntött :D befalt egy banánt és még balhézott, úgyhogy apa összetört még egy felet és azt is benyomta a kismanó :wink: De a zöldségfélék még mindig nem csigázzák fel, viszont most már türelmes vagyok :)

Ja és ezt is most kezdte, nehogy lemaradjon a menyasszonytól:
Kép

Kép

És mindenkinek Boldog Szülinapot szép sorban! Oxi Vikkájának utólag!!! Sajnos nem mindig tudok az aktuális napon köszönteni, meg figyelni, hogy mikor ki következik ezért most előre és egyben Manó Zsombijának, Johi Fannijának, Fic Vincéjének, Eszti Domijának és Bogárka Donátjának!!!!:
Kép Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok,
vissza még nem olvastam sokat, de hagytam némi pauzét a tanulásban, és megpancsoltattam a lányom a kertben. :D Tündér volt, hableány kosztümben. :D
Remélem, mindenki jól van, ebben az időben hülyeség is lenne betegeskedni, ki a napra, evribádi! :lol:

Ja, egyvalami, amennyit sikerült átnéznem: hihetetlen, hogy azok a babák, akik csak tegnap bújtak elő a pocakokból, már mennek, ülnek, beszélnek.... :o vagy ilyen régen nem jártam erre???
neet
neet

Katica,
a DPT D30-as kell nektek is, remedia gyártja, és leginkább a gazdagréti patikában kapni. mindig az a neve a kivezetőnek, ami apz oltás neve...egyébként nem tudom sabin cseppet is ki lehet e vezetni???
és még jó ledumot is adni, szintén D30, mert az meg a szúrást gyógyitja...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Még 2in1 :lol: S a mai nst alapján egyelőre nem is készülődik kifelé :D

Rylie,
párom volt DM koncerten, ő is nagyon élvezte. Ők kaptak cégtől jutalomjegyet, úgyhogy a legjobb helyen burzsujkodtak, de azért ők is megáztak :lol:
Kamilla tök ügyes!

Den,
a gazolással az a helyzet, hogy 8 lakás van a lépcsőházunkban, s egyedül én szoktam néha rendberakni a kiskerteket. Most már nem bírtam tovább nézni, meg az idő is jó volt, apa is itthon volt, abból se lett volna gond, ha a baba "beindul" rá... de egy jó kis izomlázon kívül más bajom nem lett :lol: Viszont még csak az egyik oldallal végeztem. :D

Macs, Pocak,
nektek is turbó babáitok vannak :lol: :lol:

Zuz,
még a védőnői rendelő sincs akadálymentesítve? Ez azért nagyon gáz.... :evil:

Holnapi bikást kihagyjuk, a héten fog kiderülni, hogy kaptunk-e skarlátot vagy sem. Szerencsére az összes orvos nagyon optimista :lol:
soosoo

Deni,
mindig annyi tejed van, amennyire Bálintnak szüksége van :)
Az a titka a jogának, hogy ö is szereti, és régen járt is rendszeresen, szoval sokkal jobban tud mint én :D régen még tanitgatott ászanákat nekem itthon :lol:
Szal abszolut nem kellett gyözködni :D amugy a háta miatt találtam ki, hátha segit neki...

Neet,
pancsolás rulez :) még hány vizsgád van hátra?

Pocak,
Balu csucs figura :D

Soosoo,
már épp kérdezni akartam, itthon vagy e még :wink:

és Vera :?:

Zsanci,
Ti hogy vagytok? olyan ritkán és keveset irsz :(

KépKép
fibi

Pocak :) Látom, Balu már nagyon ügyes, és király a szerkója! :D :D Másfél banán nem semmi teljesítmény, gratula neki! Nálunk is így volt, hogy eleinte csak gyümit volt hajlandó enni, most már jöhet más is, tegnap és ma pl. gulyáslevest pusztított a fiatalúr turmix formájában :D

Soosoo :) Ja, hogy ez olyan "beinító" gazolás akart lenni? :D Ilyet én is elkövettem: amikor már túlhordani kezdtem a bébit, akkor nagytakarítottam, hátha... de nem vált be, csak baromira elfáradtam, sztem még szülni se lett volna erőm, ha mégis beindul. :) Szóval csak óvatosan a másik oldallal, vigyázz magadra plíz!
Kár, hogy holnap nem jöttök, remélem megússzátok a skarlátot!!
denizsa

Fibi :) Köszi a megnyugtatást :) Én is remélem, hogy elég, mindenesetre rendszeres szopi van még.
Nem is tudtam, hogy párod ilyen nagy jógatudor! Így már értem. De akkor is ügyes vagy, hogy eszedbe jutott és rávetted, mert tényleg hátha használ neki!
Mélt köszi :) Lenne egy kérdésem: az utazóágy mekkorára csukható össze? És kell még vmi bele/hozzá? Lehet, hogy mégis szükség lesz rá a Balcsinál...
denizsa

Deni,
amikor én tulhordtam Bálintot (végül összesen 10 nappal), akkor mindenkitöl kaptam tökjo tanácsokat, hogy vasaljak, meg lépcsözzek, meg párommal bujjunk össze, meg sétáljak jo sokat, stb... és SEMMI nem használt, pedig volt közben telihold, hidegfront, melegfront, minden :lol: :lol: :lol:

KépKép
fibi

Fibi :) Hát hiába, ezek a Bálintok már csak ilyen ragaszkodóak :D :D
denizsa

Hogy mekkorára csukhato össze, ööö, hogy is mondjam? jo keskenyre :D elfér a kocsi csomagtartojában, ha erre gondolsz :) és nem kell hozzá semmi, bele van rakva egy anyagbol készült tartoba, na ez jo értelmes lett, bocsiii :lol:

KépKép
fibi

Fibi :) Igen, erre gondoltam, hogy befér-e a csomitartóba vagy kell-e tetőcsomitartó hozzá (mert az nekünk nincs). Köszi, akkor írok!
denizsa

Sziasztok!

A segítségeteket kérném.
Orvost keresek a Szt Imrében. Ami nekem fontos, hogy legyen UH készülék a rendelőjében, és legyen korrekt és alapos az orvos. Szintén szeretném, ha (legalább szülés előtti hetekben) adja meg a mobil számát.
Ha tudtok ajánlani valakit, légyszíves küldjétek el az orvos adatait emailemre vagy ide a fórumba.

köszönök minden segítséget és hozzászólást!
babicskó

Sziasztok!! sajnos már Kocsis Éva doktornő erre az évre nem vállal több szülést, igy próbálok valaki mást keresni sos!

Ki tud nekem valamit irni Rabóczki Marietta doktornőröl?

Vagy esetleg ajánlani valakit aki nagyon profi a szent imrében!

Köszi mindenkinek előre!

üdv Mara
mara25

Fibi,
még egyszer: ha már nem leszek egyben, tudni fogjátok :)

Oxi,
Vikkának utólag is boldog szülinapot!!!!!! :)

Macs,
Fülitől mindig vigyorgok egyet, annyira aranyos!!!! :)

Pocak,
Balu nagyon ügyes! :)

Mara,
üdv! Rabóczki Mariettával nem találkoztam sajnos :(

Babicskó,
üdv neked is! Hol tartasz? Már pocakos vagy? Azért, hogy tudjuk, ki tud nagy eséllyel elvállalni! :) UH-készülék: azt szeretnéd, ha az orvosod csinálja az uh-kat is, vagy csak hogy legyen nála a magánrendelőlben uh-lehetőség?

Soosoo,
írok! :)

Zuz,
örülök, hogy minden rendben, és drukkok, hogy múljon a fáradtság! :) Egyébként én is hallottam tavasszal, hogy beutalót már csak háziorvos ad, de nekem továbbra is a dokim adja (de csak a bártfaiba), szóval nem tudom, mi igaz ebből :)

Jelentem, kórházi cuccos bepakolva, kivéve, ami nem (ma jöttem rá pl., hogy törülköző is kellhet esetleg). Hétfői nst alapján még egy ideig egyben leszek :)
Viszont itt a NYÁR!!!! IGEN!!!
Bikást kihagyjuk, sok lenne az már nekem, és soosoo nélkül a csúszdázás sem annyira buli :mrgreen:

vera (37+1)
kisün

Vera,
törölköző :mrgreen: ez már a terhességi amnézia :) És tök mindegy mit mutat az nst. Nekem előző nap sem mutatott semmit, sőt alig valamit, amikor már 2!!!!!ujjnyira tágultam. Szóóval mennek ám a drukkok ezerrel :)

Babicskó, Mara

Az én dokim nagyon profi és uh is van a rendelőjében. Dr.Szőnyi István.Ha kellenek a paraméterei, holnapra előkeresem, csak szóljatok :) Ha lesz tesó, csakis nála fogok szülni újra(már ha elvállal) :)
Rabóczki doktornőt sajnos nem ismerem
macskanyu

OFF:

hogy' a rákba lehet, nem itteni emotikont beletenni aláírásba :?: :?: :?:

OFF-vége
macskanyu

Egy cikkben találtam...

Mielőtt Anya lettem

Mielőtt Anya lettem,

Főzhettem magamnak meleg ételt.

Ruháim nem voltak pecsétesek.

Nyugodtan telefonálhattam.

Mielőtt Anya lettem,

Addig aludtam, amíg akartam

És nem izgultam milyen későn fekszem le.

Minden nap megfésülködtem, és fogat mostam.

Mielőtt Anya lettem,

Minden nap kitakarítottam.

Nem botlottam meg játékokban, és

nem felejtettem el altatódalok szövegét.

Mielőtt Anya lettem,

Nem izgultam, hogy a növényeim mérgezőek-e.

Nem gondoltam védőoltásokra.

Mielőtt Anya lettem,

Nem hányt le senki

Nem lettem kakis

Nem köptek le

Nem rágcsáltak meg

Nem pisiltek le

Vagy nem csipkedtek meg pici ujjak sem.

Mielőtt Anya lettem teljes birtokában voltam:

Gondolataimnak

Testemnek

Lelkemnek.

Végigaludtam az éjszakákat.

Mielőtt anya lettem,

Sosem tartottam egy síró gyereket, hogy az orvos megvizsgálhassa

Vagy beadja neki az injekciót.

Sosem néztem könnyes szemekbe és sírva sem fakadtam

Sosem váltam boldoggá egy egyszerű mosolyon.

Nem maradtam fenn késő éjjel, hogy egy alvó bébiben gyönyörködjek.

Mielőtt Anya lettem,

Nem tartottam kezemben egy alvó babát, mert nem akartam letenni.

Sosem éreztem, hogy a szívem apró darabokra törik

Mikor nem tudtam megszüntetni a fájdalmat.

Nem tudtam, hogy valami olyan pici ekkora hatással lesz életemre.

Sosem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire szeretni.

Nem tudtam, hogy ennyire imádni fogom az Anyaságot.

Mielőtt Anya lettem,

Nem ismertem az érzést, hogy a szívem a testemen kívül dobog.

Nem tudtam milyen nagyszerű érzés a gyerek etetése.

Nem ismertem az Anya és Gyermeke közti köteléket.

Nem tudtam, hogy valami oly pici

Olyan fontossá tehet.

Mielőtt Anya lettem,

Sosem keltem fel az éjszaka kellős közepén

Minden tíz percben, hogy megnézzem minden rendben van-e.

Nem ismertem a melegséget

Az örömöt

A szeretetet

A szívfájdalmat

A csodát

Vagy az Anyaság élvezetét.

Nem tudtam, hogy képes vagyok ilyen érzésekre, mielőtt Anya lettem.
macskanyu

Szépséges, pihentető éjjelt mindenkinek :)

Macsek Kép
macskanyu

Ehhez én se tudok semmit hozzátenni...
Boldogságost minden születésnapolónak útólag és előre is, jó sok írást ide nekünk, szép csillagfényes éjszakát és honlnapra is szép időt és jókedvet!

Mi szerintem itthon pihizünk holnap - egyedül elszünk az egész nagy házban, ezt megünnepeljük :lol: És kis nyulacskám bár jókedvű, elég kókadt, úgyhogy nem teszem ki az utazásnak még.

Csókolat és világbéke :lol:

indianyo

sziasztok,

Fibi,
azért irok mostanság oly' keveset, mert párom szülinapját szerveztem, és ez leszivott minden energiámat...
de most már kezdek regenerálódni... :wink:

kérem szépen a pozitiv engergiáitokat egy pici lánykának, aki ma született, 2 hónappal korábban, mint kellett volna, és még csak 1,25 kg...és hát, nagyon erősnek kell lennie... :) :D

most eldőlök, de remélem hamarosan már ismét itt nyomulok ezerrel...

ja, és kedves ismerősöm, aki a múlt héten szült...hááát, kicsit gáz volt állitólag. Első babáját császárral szülte, ezt a mostanit meg hüvelyi úton, csak hát az egyik tolásnál szétrepedt a méhe.... :( annyi hülyeség történik mostanság...épp itt az ideje, h vége legyen!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci :) jó szervezést és aztán nyomuljál ezerrel :)

Jaaaaj... tényleg annyi hülyeség történik :( Pici babára szeretettel gondolunk és sok erőt kívánunk az egész családjának! Kedves ismerősödnek is hasonlókat!

indianyo

Vera, SooSoo: húúúúúúúúúú de izgisek vagytok lányok!!!! :) :) Nagyon drukkolok!

Indi: akkor nem jöttök :( remélem azért Domicsek jól van!

Macs: ez szép volt és megható!

Fibi: bizony, Kamilla cicin alszik el. :roll:

Den: Szerintem Anya jobban szenvedett...

Pocak: képek szuperek!

Szülinaposoknak sok boldogságot!

Holnap randi!!!! :) :)
Rylie
rylie

Zsanci,
én páromnak is nemsokára lesz a szülinapja (jövö péntek), és még nincs is ötletem ajándékilag :(
Nálatok buli lesz? :)

na, én is megyek eldölni, mert furán zsong a fejem egész este...

KépKép
fibi

Sziasztok!

Hú, Zsanci, mindig olyanokat írsz, hogy tiszta libabőr leszek :( múltkor a trombózis, most meg ez! Nem is hallottam még ilyet! :shock: Azt olvastam, hogy ha valaki kettőt császárral szült, akkor utána már csak császárral lehet. És egyébként ilyenkor mi van??? Lehet még gyereke? :cry: Remélem, hamar rendbejön!

Pöttöm babónak kitartást, sok tejcsit, és gyors gyarapodást kívánok!!!!!

És férjed szülinapja már megvolt, vagy még csak ezután lesz? És mit szerveztél? 8)

Indi!
Akkor ezek szerint túl vagytok a kéthónapos oltáson! Gratulálok! :D És remélem, hogy nem is lesz gond!
Sajnálom, hogy holnap nem jöttök :cry:

Tényleg, ki jön??? Én eszem meg Deni sütijét??? :lol: Rylie írta, hogy jön, és Recca is múltkor, és talán Ancsi??? Ki még?

Macs!

Nagyon szépet írtál :)
Lányod gyönyörű, és hihetetlen gyorsan fejlődik! Jó sörözést, öööö.... bocsi, fagyizást holnapra Nektek! :lol:
Pocakon még nincs igazán mit fotózni, oyan, mintha jól bezabáltam volna :D

Pocak!
Balu is nagyon kis ügyes! Holnap Maccsékkal mentek Gödöllőre? Akkor nem jöttök ti se :(

Újak!
Én a kérdezett dokikat nem ismerem, és az én dokim már nem vállal új embereket, szóval sajnos nem tudok segíteni :(

Vera!
Igen, én is kaptam a dokimtól beutalót, és nem csak az AFP-set, hanem az előzőt is. Fáradtság kezd normalizálódni, azaz ez már az alapfáradtság, a gyermekem lefáraszt. Ma a játszótéren találkoztunk Manóka férjével és Emmával, és kérdezi, hogy Bazsó spenótot evett, hogy így fel van pörögve?? Hát, nálunk ez az alapjárat. Nincs pihenő :lol:
Kórházi cucc :lol:
Sajnálom, hogy nem jöttök, de megértem :D
Dóci egyébként mennyire fogja fel, hogy jön a tesó? Mit szól a pocakodhoz? Mondtad már neki, hogy náéhány napig kórházban leszel? Olyan kíváncsi vagyok ezekre a dolgokra!

Soosoo!
Nálatok ez hogy van??? A bátyók öcsit, vagy hugit várnak??? :D
zuzmo1

fibi! zuz! amikor kértem időpontot 6hetes kontrollra a tegnapot vagy egy héttel későbbit mondott a csajszi, szóval inkább előbbet választottam :)

tegnap próbáltuk ki először az autósülést.szegény angi úúúúúúúúgy beleizzadt. :cry: igaz klímánk sincs per pill az autóba,mert fel kell tölteni. :roll:

holnap jön a hordozókendő (zanza féle). már úúúúúúúúúgy várom. nagy segítség lesz nálunk, mert pl. ma sem sikerült leraknom angit egész délelőtt. no de holnaptól :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Indi! olyan szar az az oltás? ijedt smile
gödibarbi

ja és most sem olvastam alaposan :oops:
gödibarbi

Votiv!
Mi van veletek?? Ilyen sok a meló? :cry: Istid legalább jobban alszik? Holnap esetleg tudtok jönni???
zuzmo1

oh, hat mennyien nem jottok holnap :( mi megyunk :)

Fibi, ismered a Lazar lovasparkot Domonyvolgyben? esetleg Macs te? igazandibol az erdekelne, h ez milyen messze van a hevtol? (eskuvore vagyunk oda hivatalosak :()
recca

Szép jó reggelt mindenkinek :)

Recca,
lovaspark őrült messze van a hévtől, annyira, hogy Gödöllőn is teljesen kívül van. Ha jól emlékszem, akkor megy oda távolsági busz, de ha ma megyek ki G.-re, megkérdezhetem neked...

Zsána,
+++++++++ megy teljes gőzzel a babóknak és anyáiknak is
Meg neked is, hogy jól sikerüljön a buli, ha már ennyit szervezted :)

Barbi,
Mi tegnap kaptuk az utolsó oltást(a 4. hósat, igaz az 5. hónapjában), semmi baja nem lett tőle Fülinek. (az előzőektől se). Viszont elérte a 6850g-t és 71 cm. A szomszédos pelenkázón feküdt egy két héttel fiatalabb baba, Füli óriásnak tűnt mellette.... 7cm vel "magasabb". Már csak azon kell izgulnom, nehogy az apja is felfelé nézzen, ha köszönni kar a 'kis'lányának (a Zapa 197cm...) :mrgreen:
macskanyu

Jó reggelt!!!

Barbi :) egyelőre csak annyit érzékelek az oltásból, hogy kicsi nyulacska nem balhézott az este - minden este van egy ilyen 1-2 óra, mikor még nem akar/tud aludni, ilyenkor kiabál. No ez tegnap nem volt, kicsit mosolygott rám kaja után és bealudt. Láza nincsen, eszik rendesen és nem fáj semmije - füdést is élvezte. Mondjuk - hála Votivnak - kapja a kivezetőt.

Azt hiszem, hogy most inkább én vagyok megviselve, mint ő, bár őt se szeretném órákig ma cipelni meg békávézni vele, de nekem se lenne könnyű, meg kihasználom, hogy nincsenek itthon a szüleim és kiülünk a kertbe egy fa alá - és olvasni fogok juhéééj! Na ilyenkor lenne jó egy autó...

Rylie! A felajánlásodat köszi, a gond az, hgoy kábé kétszer annyi idő alatt jutnék el Csepelre vagy a Camponához, mint a Bikásra :lol:

Zanza!!!! Gratulációk a diplomás törtészléthez!!!!!!!!!!!!!!

Pocak :) Macs :) Akkor ma már gyalog megy a vőlegény és a menyasszony kirándulni? :lol: Szép napot nektek is!!!

Védőnőhöz+gyerekorvoshoz: Mondom tegnap a doktornéninek, hogy segítsen lemérni a fiam hosszúságát, pusztán kíváncsiságból. Mire ő: minek az, ránézésre látszik, hogy szépen nő és jól van. - ja,a poén csak az, hogy ő erőltette rám a hülye mérleget, hogy minden nap mérjem meg és írjam fel, mennyit hízott ... persze én nem mértem, csak hetente (jó esetben), fizettük a bérletet és azon tároltam a tápszereket :lol:

Nektek kívánok jó jáccózást! Viszont pénteken szívesen találkozom bárkivel, ha úgy alakul.

Most hallottam a híradóban, hogy kibékült Hajdú Péter és Bálint Antónia - ugyan fogalmam sincs, kik ezek, de a hír biztosan rendbehozza mindannyiunk kibillent egyensúlyát :mrgreen:

indianyo

Huha, Macskanyu, kicsi lanyod nem is olyan kicsi!!! Kata most 9,5 hosan 72 cm....
Es milyen ugyesen alldogal!:) Zabalnivaloan edes!:) Meg a volegeny is! :wink: :lol:

Mindenkinek puszi, Dori

Jo bikazast! Hol lesztek? Lehet hogy elmennenk mi is.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Bocs, most csak ennyire futja belőlem, de azért remélem, tetszik.

Mit tanultunk szüleinktől?

1. Megbecsülni mások munkáját ("Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást az öcséddel, kint csináljátok! Most takarítottam fel")

2. Vallást ("Jobb lesz, ha imádkozol, hogy kijöjjön a fehér ingedből!")

3. Az időutazás alapjait ("Úgy megcsaplak, hogy a jövőhéten térsz magadhoz!")

4. Logikát ("Azért, mert én azt mondtam")

5. Tornamutatványokat ("Most nézd meg hogy néz ki itt hátul a nyakad!")

6. Bőrön át táplálkozást ("Fogd be a szád, és edd meg a vacsorád!")

7. Türelmet és kitartást ("Addig ülsz ott, amíg a spenót el nem fogy")

8. Meteorológiát ("Úgy néz ki a szobád, mintha tornádó söpört volna át rajta")
neet
neet

Lányok, köszi a drukkokat, ránkfér :D

Indi,
örülök, hogy az oltással eddig nincs gond! :) mi a pelenkázón mértük Dóci hosszát, és jelölgettük dátummal, amíg le nem nőtt róla :) annak volt ugyanis fejtámlája, amihez hozzá tudtuk tenni a fejét, így mindig ugyanonnan indult a mérés :)

Zuz,
örülök, hogy múlóban az ólmos fáradtság :) Dócinak mondogattuk kezdettől fogva, meg sejti, hogy a kistestvére az én pocakomban van (vagy néha a sajátjában :)), szokta simizni meg puszilni, aztán majd meglátjuk, hogy mit kezd marcival, ha már kint lesz :) Kórházat nem igazán mondtam neki, csak hogy nem leszek egy kicsit :)

v
kisün

Recca,
szégyellem magam, de nem jártam még Domonyvölgyben :oops: pedig ha közel van és szép hely, be kell potolnunk! majd mesélj :) volán busz nem rossz ötlet.

Indi,
látod, nekem meg itt a kocsi, de olyan béna vagyok, hogy nem merek keresztülvezetni Bp-en :cry: Ha viszont közelebb laknánk a Bikáshoz, gondolkodás nélkül elmennénk :( :(

Igy megint kimarad Deni csokis keksze, és jövö hét után megint elutazunk, nem tudok senkivel talizni :(
Hétfön vagy kedden kinek lenne jo egy tali???

KépKép
fibi

Barbi,
valld be, hogy már nagyon hiányzott a dokibácsink, azért mentél ilyen hamar hozzá :lol: :mrgreen:

Jaj, Bálint is rengetegszer beizzadt az autosülésben (tavaly még nem klimás kocsink volt), dehát amig aludt, talán nem zavarta. :wink: Aztán meg lecseréltem a ruhácskáját (ha éppen volt nálam váltocucc :D )
Ismerös, amit irsz. Én soxor csak délben jutottam el oda, hogy fogat mossak és reggelizzek... a kendö jo megoldás lett volna nekem is talán... és akkor föz helyetted valaki?? :)

KépKép
fibi

Sziasztok,

Jó rég nem írtam..... 8)

Lehet, hogy mi is mennénk talira? hátnytól van? és Bikáson? Hehe jó tájékozott vagyok. :roll:

Recca: Lázár-parkba mikor mentek? Én jövő héten turpistákkal. MIt értesz messze alatt? Mert egyáltalán nem vészes, de hogy mentek? stb.... Szép hely nagyon és olyan tisztaság van amilyet még sose láttam sehol. Főleg nem ahol ennyi ló van.

Johi
johanna1975

Sziasztok!

Szia Kissün!

Még nem vagyok pocakos, és idejében akarok orvost keresni, hogy rákszűrés, ismerkedés, stb. megtörténjen, hogy ha már terhes vagyok, ne ismeretleneül menjek oda. Már van két gyerkőcöm, sajnos az előző orvosaim nem jöttek be nekem, így most kórházat és orvost váltok.
A szt Imre szimpatikus, csak nem ismerek ott senkit.

uh: Szeretném, ha az orvos rendelőjében legyen uh, és minden alkalommal nézze is meg a babát vele. Vagy legalább a szüléshez közeledve. Még jobb, ha olyan orvost tudnátok ajánlani, aki rutinszerűen használja az uh-t, tehát ha most elmegyek rákszűrésre, akkor is megnézi minden rendben van-e.

A korrektségen olyan gondolok: ha pl. az ügyeleti idejében bemész a kórházba, mert problémád van, akkor ne kérje már el a magánrendelőjében szokásos díjat (az előző orvosom elkérte).

sziasztok
babicskó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?