A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Éva!

Hát ez keméyn helyzet. A haszonélvezetről csak lemondani lehet. DE! Az ingatlan rendben tartása, tatarozása, renoválása, még az egészségügyi festés is az ő kötelessége. Tehát ha nagyon szívózik, akkor ez jó adu. Viszont, ha téged szeret, akkor vigyél át egy üveg bort, üljetek le, iszogassa meg, te is csinálj úgy mintha, és beszéljétek meg. Hátha így könnyebb lenne.

Az előbb majdnem ráborultam a tűzhelyre, annyira megszédültem.
Megjöhetne már...
mátra

Mátra!
megszédültél?
:? Mi a baj?

Kép
narco

Nárcisz!
Igen. Nem tudom, de a hús is odaégett, mert egyszerűen annyira szédültem, hogy nem bírtam felállni megfordítani.
Szokott ilyen lenni, mielőtt megjön, de ez most horror volt.
mátra

Mátra!
Nagyon vigyázz magadra. megijesztettél.

Kép
narco

Mátra!

Pihenj egy kicsit, feküdj le! Nagyon vigyáz magadra!

Megnézte a doki a leleteimet. A prolaktin szintem mérsékelten magas, a másik kórház lelete alapján, de megyek vérvételre ide is a 21. napon és megtudjuk, hogy a progeszteronnal mi a helyzet és a prolaktinnal. A coccusokra azt mondta, hogy vannak természetesek és kórosok, az enyém az előbbiek közé tartozik, a lelet alapján, így nem foglalkozunk vele. Azért amit Nárcisz írt megcsinálom.
Kaptam fényképet, de nem rakom fel, ugysincs ott baba, csak tüszők.
Az egyik 18 mm-es naponta 2mm-t nő és a 22-24mm-nél robban. Kérte, hogy vegyek LH-tesztet és amíg az nem mutatja, hogy van valami addig nincs sex.
Most tele vagyok reménnyel.

Most eszem valamit aztán jövök.

Puszi

Zsúka
zsúka

narco.dehogy bantasz meg.ezeket en mint tudom.tisztaban vagyok azzal hogy a ferjem nem konnyu eset.az hogy mert nem akar elmenni nem tudom.talan az az iszonyu nagy buszkesege.Egyebkent tudom ez fura,de nem tudom mit erez.Soha nem beszelunk arrol hogy mik a gondolatai.tiszta rejtely.tobbekkozott csak hogy jobban ertheto legyen.a multjarol sem tudok semmit.4 eve ismerem de hogy volt-e elotte szerelmes,hany novel volt,milyen volt az elete ez elottem mind titok.iszonyu zarkozott.nem bizik senkiben,senkinek sem mond el semmit.nincsenek baratai sem.En vagyok az egyetlen akivel ugy ahogy beszel,de akkor is csak olyanokrol hogy mik a tervek a jovore nezve.soha nem fogom megismerni igazan.
abban biztos vagyok hogy akar gyereket,es nagyon jo apja lesz neki.
egyszer bejott velem a psichiateremhez,aztan en kijottem,vele dumalt,aztan meg kulon velem.Azt mondta a doki hogyha sikerul rabirnom akkor nem artana egy par kezeles a paromnak,mert nnagyon zarkozott.
na mindegy.mind ahogy eddig minden akadalyt attortem ezt is atfogom valahogy.

juca.csodas erzes lehet hogy Kinga minden nap produkal valami ujdonsagot.mi amikor a komainknal voltunk a csaj elvonult szoptatni.aztan nem tudom mi tortent de beszelgetes kozben eleredt a teje vagy mi.csupa olyan lett a poloja.szegeny ugy szegyelte magat,hiaba mondogattuk neki hogy minket nem zavar.anyira rosz volt.

evi.ugylatszik egy csonakban evezunk.mi ugynigy vagyunk csak az en nagyszuleimmel.nincs kerites,es folyton atjonnek mert a "mi " reszunken vannak a fajaik.sokat konyorogtunk mar hogy szeretnenk keristest de eddig nem engedtek.(az o hazukban lakunk,illetve apajeban mert o orokolte de rajtuk van az elvezet)mindenbe beleszolnak,meg az sem mindegy hogy alla terito az asztalon.meg hogy milyen cirkusz van a haz korul stb.
Mi megoldottuk a dolgot.Felneveltunk egy kutyat,elkeritettuk a vetemenyest.a kutya az o kertjuket mindig kitapossa,atjar,megeszi az o kutyjuk kajajat.a tatam par nappal ezelott azt mondta hogy el kell keritenunk egymast mert a KUTYANKAT NEM LEHET KIBIRNI.elertuk a celunk,harom ev utan :)

Kép
monyoka

Sziasztok Lanyok!

Elöször is nagyon örülök, hogy ilyen jol sikerült a talalkozotok :) sajnalom, hogy nalam sajnos szoba sem jöhetett, hogy elmenjek. :(
Szivesen megismernelek benneteket szemelyesen is de sajnos meg arra sincs mostanaban lehetösegem, hogy par napra hazaugorjak. Pedig mar nagyon hianyzik a magyar levegö.
Viszont az uj munkahelyemen nem kezdhetek azzal, hogy nekem szabi kell…

Evi!

Aranyos vagy, tenyleg nagyon jo volt ez a par nap pihi. Dorika meg mindig tünderi!
Meg kerdezhetem hanyadik inszemed lett sikeres? Ha tolakodo a kerdesem ne haragudj.
Csak azert erdekelne mert valoszinüleg nekem is az lesz.

Szisszka!

Köszönöm neked is nagyon jol ereztük magunkat es meg raadasul ott volt velünk Lorenzo is a sogornöm kisfia aki most 23-an lesz egy eves ugyhogy jol telt az a par nap.
A kutyusokat en is nagyon szeretem tervezzük is, hogy veszünk egyet.

Aniko!

Tünder vagy köszönöm a drukkokat, mar cask kb. masfel honap a következö spermiogrammaig + ma megyünk a sp.kultura eredmenyeert.
Akkor 19-en gondolni fogunk egymasra :)
A petevezetös inszemet a neten talaltam egy olasz oldalon, nem tudom mennyire elterjedt es, hogy csinaljak-e rögtön vagy elöbb a hagyomanyosat? Mindenestre egy het mulva mar okosabb leszek. Remelem :D
A tenger szuper volt jo kis szinem lett.

Dido!

Köszönöm nagyon rendes vagy, es en is nagyon sokat gondolok rad nagyon szeretnem ha mielöbb teljesülne a vagyad! :)

Duddu!

Orülök, hogy jol vagytok es a drukkokat gondolom mindenki tart karokkal fogadja. :)

Niki!

Ne is törödj az ilyen orvossal, az a lenyeg, hogy TE erzed minden rendben es, hogy nyugodt legy!

Mindenkinek nagyon szep napot kivanok! :)

Puszi
Judit
jucmuc

Jucmuc!

Irigyellek a tengerpartyért, nézd milyen sárga vagyok :wink:

juca

tjuca

Narco!

Erre céloztam. Van, hogy az embernek segítség kell, de az aktuális segítség csak hátráltat. Én is hat hétnek indultam neki, lazultam.
Most azon törpölök, hogy egy gyerek immunrendszerének a kórházi kezdés sem tesz jót. Ott eleve több ágyas szobában vagy, idegen orvosokkal, nővérekkel, gyerekekkel, anyákkal, van ahol látogatókkal... Ezt elég nehéz megúszni! Az akkori tömegekhez képest minimális ember látja, és nem fogja Kingát. Nyah mindegy. Ikrek mellé pláne kell segítség. Az első egy-két hézben a párod, aztán nem tudsz lízingelni barátnőt vagy testvért???
Én az energiáimat a költözésre hagyom. Akkor a segítség az lesz, hogy aki él és mozog jön takarítnai, mert én két szoptatás között nem fogok tudni festékes ablakot pucolni!
Anyu itt volt három napot, és a végén nagyon fellélegeztem, mikor elment. Lehet, hogy ez undi, de két dudás egy csárdában, meg arra készüljön fel mindenki, hogy nem tanácsokat adnak a rokonok, hanem ukászokat. És ha véletlenül nemet mondasz, akkor jön a pukkadás, hol látványos formában, hol kevésbé.

Juca

tjuca

Sziasztok!

Eszter!
Gyönyörűek a gyerekeid, de látszik, hogy másoltátok Olivérről Marcit!!! :D

Kanci!
Pedig még épp gondoltam is Rád, mikor ott ültem, hogy kb. félidőben vagy, amikor uh-ra kell ugye menni… Nem ér, most Te vagy helyzeti előnyben! :D

Évi77!
Semmi gond, tudom, a szitaagy nem múlik el a szülés után… :D

Anikó!
Köszönöm, és aranyos vagy! Most már el is kezdem szépen gyűjtögetni a drukkokat, hogy amikor kell, akkor mind egyben legyen! :lol:

Syry!
Nagyon izgulok Érted!!!!! :shock:

Mátrám!
Nagyon örülnék, ha már küldhetném az az sms-t! :D Igen, jól vagyunk. A mai éjjelem egy kicsit jobban sikerült, megdöntöttem a rekordomat, és csak háromszor mentem pisilni… :D

Ági!
Nagyon drukkolok Neked is!!! Gyere minél hamarabb az eredménnyel!

Csibe!
Ne hajtsd túl Magad!!!

Juca!
Sírás: most még én is azt mondom, hogy nem fogom felkapkodni, de szerintem nem így lesz. Olvastam valahol, hogy az első hat hétben nem lehet a babát elkényeztetni, azzal sem, ha állandóan vele foglalkozol, ha viszont nem reagálsz a jelzéseire, akkor azt fogja megtanulni, hogy hiába van valami gondja, úgysem törődik vele senki, kvázi minek is sírjon, úgysem veszi észre senki, és a bizalmat rengeted meg benne. A szoptatás-ügyről: most úgy érzem, hogy majd zavarni fog, ha mások látják, de a szülést követően szerintem nem lesznek gátlások e téren. :wink: És a hat hetet, mint gyermekágyi időszakot jónak tartom, más kérdés, hogy ki látogat. Kofa-meghívó nagyon jó!!! :D

Monyó!
Elvileg nem fekszem be, hacsak Kende baba meg nem gondolja magát. Holnap leszünk 39 hetesek, nálunk akkor fektetik be a kismamákat, ha 10 napot ráhúznak (legalábbis az én dokim így szokta).

Évi79!
Vagyok-vagyogatok… :)

Narco!
Hát, főleg akkor jó a háztáji, ha a kaját nézed… :D Amúgy rucit nem muszáj vinni, azt adnak, de a pelus úgy műxik, hogy a nővérek nem vehetik észre, mert ha látják, hogy van Nálad, egyet sem kapsz… Amúgy jár 3 darab egy napra… De ez egy másik téma. Köszönöm az érdeklődésedet, most már tényleg a „terhes” szó a legmegfelelőbb az állapotomra… De vigasztal, hogy már nem tart olyan sokáig.

Zsúka!
Örülök, hogy rendben vagy! Remélem, tényleg robbannak azok a tüszőcskék, és akkor jöhet(nek) a bébi(k)! :D

Anyós-téma: én mindig hangsúlyozom, hogy egész jól kijövök anyósommal, néha jobban, mint a saját anyámmal (vele néha nagyon nehéz az élet, azóta vagyunk jobb viszonyban, amióta elköltöztem…). Annak ellenére, hogy elég nagy a generációs különbség, azért viszonylag fiatalos a gondolkodása, de neki is vannak dolgai, amiket néha nem könnyű elviselni. Mindenesetre az már ő maga leszögezte, hogy nem fog ám beleszólni a gyereknevelésbe (erre varrjatok gombot! :D), meg hogy segíteni fog a baba körül, de csak akkor, ha én kérem, és inkább a főzésben, takarításban, ilyesmiben akar segíteni. Aztán hogy majd ebből mennyi és hogyan valósul meg, az nemsokára kiderül, mindenesetre indulásnak nem rossz… :wink: Ja, és július közepén elmegy tíz napra Erdélybe kirándulni (először azt mondta, hogy nem akar menni, merthogy akkor itt hagy bennünket és mi lesz velünk – mondtuk, megáll az élet… :D), tehát azért egyedül is leszünk, ami jó lesz abból a szempontból, hogy kicsit edződünk. :D

Fúúúúúúú, most aztán jó hosszú lettem!!! :D

Jók legyetek, puszika mindenkinek, és (elvileg) még jövök, mert apa horgászik… :D

Kép
Kép
norwell

Norwell!
Helyzeti előnyben te vagy, te fogsz hamarosan életet adni egy csöppségnek, aki 40 hétig növekedett a pocódban.
Amúgy ha véletlen a belvárosban jársz összefuthatunk akár, mert a Városháza téren dolgozom tök normális főnökökkel, bár te lassan inkább a szülőszoba felé mászkerálj :). Hogy ez eddig nem jutott eszembe :) Ha gondolod küldök privátban telszámot is akár.

Mátra!
Vigyázz magadra, én mindig úgy féltelek téged!

kancellárka

Juca!

Ugye nem bántottalak meg a sírni hagyós levéllel kapcsolatban? Mert nagyon kényes téma ez, és tudom is, hogy nem hagynád bömbizni Kingát. Ugye nincs harag? :)

Mátra!

Jobban vagy már?

Jucmuc!

Az első inszemem volt sikeres, és éppen ma egy éve történt :D Ezért egy éves ma a pici lányom :D

Norwell!

Finiselő kismamáknak egyenesen kötelező a napi bejelentkezés :)

Eszter!

Nagyon szép kispasijaid vannak! Gratulálok hozzájuk!

Zsúka!

Egy angyal a férjed... Ritka kincs az ilyen pasi, szeresd nagyon :) A tüszőid szépek, ebből lehet valaki, és lesz is!

Syry!

Kezd izgalmas lenni!!! Remélem "kell" tesztelned holnap reggel!

Niki!

Az új naplóbejegyzésed megint szenzációs. Úgy szeretem olvasni.

Évi!

Nem túl rózsás a helyzet, nem irigyellek... Úgy látszik annak is vannak hátulütői, ha közel laknak az ember szülei... Az enyémek, és a páromé is 200 km-re innen, és iszonyúan hiányoznak :(

Monyó!

Jó a problémamegoldó képességetek :) Így mindenki jól járt :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Egy tegnapi kép:
Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Norwell!

Visszavontam, amit neked írtam :D

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok.

Én már úgy, de úgy szeretnék egy babát.

Fú most nagyon ilyen hangulatban vagyok. Pláne hogy elnézegetem Norwell vonalzóját, meg Dórit meg Marcit, és és és.

j.
Vendég

Szóval a szédülés nem múlt, csak enyhült. Azért elmesélem mi történt az elmúl két órában.

Először is sikerült megégetnem a húst ezt már tudjátok. Aztán eliondultam anyámért az iskolába, úgy, hogy a párom(:)) felhívtam, hogy beszélgessünk, mert nem vagyok jól. Amit én kaptam. Húúúú :roll: persze igaza volt. Elmentem anyámért. Ott elmesélték, hogy készülnek a ballagásra, és reggel szaladt az egyik kisfiú anyámhoz, hogy tanár néni tanárnéni ma tróbálunk. Anyám mondja, hogy próbálunk, p-vel kisfiam. Mire a gyerek azzal is tanár néni meg zenével is... (fogyi suli). Na jó, aztán hazafelé is én veztettem, de miután elmondtam, hogy igen sz@rul vagyok, még be kellett menni a tüdőgondozóba valami papírért. Én menetem parkolóhelyet keresni, fel akartam állni a parkolóba, volt ott valami kiálló betondarab, teljesen szétnyírta a gumit. Jó, defekt. A párom(:)) Pesten, (azért kapott egy sms-t, izguljon már még jobban :wink: ) én nem mertem nekiállni. Kollégának telefon, jött, kerékcsere. Máér ha ilyen jól ment és még mindig nem döglöttem meg, ugyan menjünk már be a boltba is. Olyan Penny méretű én igen nagy barátságot kötöttem a bevásárlókocsival, mert az adott biztonságot, hogy ne vágjam el magam. Ezen is túl voltunk. Jön a páromtól (:)) a telefon, hogy mi van. Mondom már kész, jövünk hazafelé. Szerintem nem hiszi, hogy nem én cseréltem ki a kereket... De hogy még telejes legyen a délután, ha már útba esik, menjünk be a gumijavító bácsihoz. Ő közölte, hogy nem lehet megjavítani, ennek annyi. Aztán, mivel ez még a téli gumi volt :oops: holnap átcseréli a nyárit. De azt tudjuk-e, hogy a téli gumi garnitúra nem a kocsira való, mert kisebb. Jól átvágtak minket. Most vagy veszek egy nem jó gumit, vagy veszek egy komplett téigumi garnitúrát :evil:
Már itthon vagyok és azon gondolkodom, hogy kellene ebédet lkészíteni és remélem nem vágom el az ujjaim. Ma fehérje nap van, úgyhogy husi, sajt stb.
Anyám, még leírni is sok volt :shock:

Zsúka!
Akkor nagyon-nagyon szorítok. Vettél LH tesztet?

Holnap megyek Pestre és elméletileg lesz 2 szabad órám. Valaki a Da Vinci kódra, vagy csak úgy? kb 14.30 és 16.30 között.
mátra

Eszter!
Gyönyörűek a fiuk!
Köszönjük a képeket!

Rolly!
Hogy sikerült a kertiparty?

Zsuka!
Nagyon örülök,hogy nem kell gyogyi ezekre a coccusokra!
Szép tüsző méretek!Nyálkahártyára mennyit mondott?

Dido!
Este feltétlenül gyere,hogy mi volt az orvosnál?

Juca!
Én sosem hagytam sirni a kisfiam!
Még nyüszögni sem!
Valahogy mindig az volt az érzésem hogy valami megoldani valo van a problémája körül,melege van,szomjas,büfi,kaki,pelus,álmos vagy csak szimplán anyahiány!
De igazábol okosat nem tudok mondani mert nem biztos hogy én csináltam jol!
De nekem azért is evett éjszaka másfél éves koráig mert sirt hogy éhes és én nem hagytam sirni,nem volt szivem hozzá!Inkább felkeltem minden éjjel!Sőt amikor már nem evett akkor is mert már megszoktam!
Az meg hogy társaságra vágysz teljesen természetes!És ugy csináld,hogy jol érezd magad ha igy látod jonak akkor csináld igy!Nem szabad mereven hozzállni a dolgokhoz mert annak jo vége nem lesz!
Aranyos Kofa invitálása!

Monyo!
Én már akartam neked irni,hogy ha elkezdenétek a kivizsgálást és találnának nálad valamit(mivel nem szabályos ciklusod van)azt könnyen lehetne kezelni és nem biztos hogy szükség lenne a férjed vizsgálatára!Ha meg még is akkor ráérnétek akkor átbeszélni a dolgokat!De nem biztos hogy jol nézem a dolgokat!Nem tudom,hogy van a menete a dolgoknak nálatok!

Syry!
Nagyon drukkolok!

Kanci!
Szeretem a naplodat!

Narco!
Örülök,hogy jobban vagy már!

Mátra!
Drága vagy hogy hiányolsz!
Ma angolon voltam és ebéd után elhoztam a kisfiamat az ovibol!
Most tudtam leülni a gép elé!Remélem jobban vagy?Mi ez a szédülés?

Éva!
Sajnálom,nem vagy könnyű helyzetben anyosügyben!
Én nem kezdem el a sját történetem mert csak fröcsögni tudnék és nagyon rondán beszélni!
És azt nem akarom!

Jucmuc!
De jo lehetett a tengernél!
Jo kis kikapcsolodás!
Nagyon kiváncsi vagyok mit mond neked az orvos,hogy melyik inszemet csinálja!
Akkor 19-én gondolunk egymásra!
És persze reméljük a legjobbakat és javul a férjed értéke!

Norwell!
Örülök,hogy jol vagy!
Már nagyon nagyon várjuk Kendebabát!

Évi!
Dori egyszerűen észbonto!
Boldog egy éves "születésnapot"a gyönyörűségnek!

KépKépKépKép
aniko24

Junkó!
A képen milyen állatkát tejcsiztetsz?

Juca!
Az egész kórházi helyzet úgy van elcseszve, ahogy lehet. Bár arra gondoltam ma, hogy lehet én is kiviszem majd a rajkókat, he nagyon besokallok. Bár akkor éppen december lesz. Na majd meglátjuk. Nem nyilatkozom előre, mert úgyse tudni.

Mátra!
nagyon aggódom miattad. Nagyon vigyázz, bár gondolom, ez így nem megy nagyon könnyen. Gyógyulást kívánok neked (és meg ne köszönd).

Puszi: N

Kép
narco

Köszi lányok Dóri nevében :) Olyan kis golyó, megzabálom :D Most azzal foglalatoskodtam, hogy visszaolvastam azokat a napokat, mikor babás lettem. Jó volt nosztalgiázni :) Hihetetlen, hogy már egy éve volt...

Évi!

Vigyázz magadra, mert még egy esés, és elverjük a fenekedet :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Narco!
Jó, nem köszönöm, de ezt ugye szabad: Kép

Anikó!
Már megint egyszerre :D
Kép
mátra

Évi79!
Azt ettem! Egy csík trappistát :) TE vigyázz magatokra! Eléred, hogy Virág kaszkadőr lesz.
Kép
Junkó!
Nagyon sajnálom, hogy ebben a hangultaban vagy!
Kép

Zsúka!
Olyan izgatott vagyok! Tudod mit! Az sem baj, ha nem vársz meg! Sőt. Tudunk menni egymást látogatni, én is úgyis Pesten szülök. Remélem.Kép

Évi77!
Egyszerűen meg fogom zabálni. Érted?????? Felteszem képernyővédőnek lehet? Szeretném mindig látni a kisasszonyt.
mátra

Mátra!

Nem kopirájtos :D :D :D

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Kép
mátra

Mátra!

Mozgalmas napod van. Gondolj arra, hogy túl leszel az államvizsgán és utána költözhetsz, ha akarsz. :D
Igen, vettem LH tesztet, hát nem mondom, hogy olcsó volt.

Anikó!

A nyálkahártya vastagság csak 4 mm volt, ez még kevéske. Múlt hónapban a 24. napon 11mm-es volt, de ha összejön most a dolog remélem meg tud tapadni.

Junkó!

Neked is lesz babád, 2 hét Olaszország meghozza a gyülmöcsét. :D

Évi!

Hát igen a párom egy kincs, erről jut eszembe, hogy mindjárt egyeztetetek neki egy időpontot. :D
Remélem nekem is hamarosan lesz legalább egy olyan szép babám, mint Dóri baba.

Hozzászólva az anyós témához nagy szerencsém van. Egyszerűen tökéletes, délelőtt is ott volt velem, míg a doki bennt vizsgált. (Ő is a kórházban dolgozik.) Jöttem visszafelé a munkahelyemre, amikor anyu telefonál, hogy mi a helyzet. Tündéri mindkettő. :D Ja és az apuról meg apósról nem is beszélve. Már alig várom, hogy beosztva jöjjenek ha megszületik a baba. :D

Zsúka
zsúka

Mátra!

Mit szólsz, ahhoz a felálláshoz, hogy ha én most terhes lennék Te a jövő hónapban és egyszerre szülnénk? +/- 2 hét simán belefér. :D

Zsúka
zsúka

Zsúka!
Az evidence (asszem standard) LH teszt a legolcsóbb, ha épp nincs egy patikában akkor meg kell rendeltetni, hoznak.

Mátra!
Osztom Évi véleményét, nemet tudni kell mondani, még az édesanyádnak is.

kancellárka

Zsúka!

Az ötlet jó, csak kivitelezhetetlen. Őszig nem igazán lehet próbálkozni sem.
És költözöm bizony!!!!!!!!!!!!!!
mátra

Niki!
Hát igen. Tudni kellene. Kép
mátra

Mátra!

Bármi előfordulhat vagy bárki! :D
Reméltem is, hogy költözöl.

Niki!

5100 Ft. volt, Corax LH ovulációs teszt, plusz az elevit 2090 Ft., na meg a dokinak is. Fájdalmasan érintett a dolog.

Zsúka
zsúka

Évi! Anikó!

És akik válaszoltak. Azért kérdeztem, hogy okosabb legyek, hogyan haragudnék? Én is ilyen állásponton vagyok és nagyon vaj szívem van ám :-) Egyszerűen kíváncsi voltam Ti mit csináltaok/csináltatok. Az ember kitől kérdezzen, ha nem tőletek? 8)
Évi, olyan jók ezek a fényképek. te csinálod őket? Én mire előkapom a gépet, addigra már nincs miért, pedig olyan jókat produkálnak. Jó az acucc nagyon :wink:

Norwell!

Most már kezd izgalmas lenni, egy baj, hogy nem jönnek azok a fránya frontok. Tudod vannak házi praktikák és fortélyok :lol: Az biztos, hogy alkoholt ne igyál, mert azt koraszüléskor szokták itatni, hogy pár nappal kitolják a születést. Ez is régi trükk.

Narco!

Ja, hogy te ki sem viszed őket? Nekem a védőnő azt mondta, hogy 10 nap után folyamatosan szoktatva, előbb ablakban, aztán lenn emelve az időlimitet vigyem ki a gyereket, mert kell neki a fény, meg levegő. Többiek?

Ági???

Tudom csak holnap, na de addig is...

Syry!

Nem mondok semmit, csak annyit, hogy Kinga ma is termelt jó minőségűt, küldök egy kalappal.

Mátra!

Ehh, a baj nem jár egyedül. Vegyél szeletelt sajtot :wink:
Egyébként ma én is holdkóros vagyok, minden esik ki a kezemből.
Szerintem a hirtelen meleg miatt bekrepáltunk, de már végre meleg van!

Juca

tjuca

Sziasztok!
Beleolvasgattam az üzenetekbe, sajna követni nem nagyon tudom, ha 1-2 nap kimarad, nehéz újra felvenni a fonalat. :(

Azt láttam, hogy az anya-anyós téma megint előjött, bár kicsit másként, mint a múltkor. Én már akkor is akartam írni ehhez, de valahogy elmaradt.

Én amondó vagyok, hogy meg kell próbálni javítani a kapcsolatot, amíg esélyt látunk valami jobbra, de csak addig. A saját életünk ne menjen rá. Nekem jó a kapcsolatom anyukámmal, anyósommal is, de amikor 19 évesen volt egy barátom, ott az anyukája tette tönkre a kapcsolatunkat. :evil: Elmondta (Kép )hogy nem ilyet képzelt a fiának, hanem kövérebb lányt, aki a kertben is sokat tud dolgozni, és a malacokat eteti(nehéz a vödör stb). Kép Ki nem állhatott. Aztán amikor a fia mégis engem választott :P és vérlázító módon húsvétkor eljött otthonról hozzám, akkor láttam hogy tényleg szeret ez a férfi. Viszont akkor anyukája annyira kiborult, hogy beleugrott az udvarukban álló kútba. Kép A szomszéd húzta ki őt.
És ez volt az a pont, amikor tönkrement a kapcsolatunk. A fiú látta, hogy anyukája (akinek szerencsére semmi baja sem lett) az életét adná érte, meg én is láttam, hogy milyen boldogság lenne, ha ezért más halála következne be. Így szakítottunk. Nem rögtön.

Azóta már látom, hogy ez örökös háborút okozott volna, ha mégis kitartunk egymás mellett. Azután megismertem a férjemet, féltem a családjától, de a szülei azonnal elfogadtak, mert látták, hogy boldog a fiuk. És ez a legfontosabb nekik. Én is ilyen anya, anyós szeretnék majd lenni, aki nem a saját elképzelését várja el a fia választottjától.
Aki küzd az anyósával (sőt, ami még rosszabb, az anyukájával), annak kitartást kívánok, és sok erőt, és kifogyhatatlan szeretetet, hogy boldogok lehessetek. Én hálás vagyok a Sorsnak, hogy anyósomékkal és a férjem egész családjával jól megvagyok, de mivel átéltem már mást is fiatal szerelmesként, megértem, mennyi szenvedést tud jelenteni egy rossz kapcsolat.
Ezt most elküldöm, aztán írok tovább (nehogy a babanet megsemmisítse).
Rolly
rolly

Zsúka!

DM-ben is van lh teszt, olyan 3000 körül. A többire fel kell készülni sajnos :cry: Ez a magyar egészségügy. Egyszer TB, másszor patika, harmadszor meg hálás vagy. Nézd a célt! Még mindig nem olyan borsos, mint egy lombik vagy inszem, pedig arra is összekuporgatja az ember a pénzt, csak legyen baba!

Juca

tjuca

Juca!
Nekem anyukám mondta, de ne felejtsd el, hoyg nekem decemberi babáim lesznek, és úgy másabb. Azért írtam a 6 hetet.

Mátra!
Merre költözöl? Ez olyan izgi!
Kép

N

Kép
narco

Sziasztok!
Ujra megkerdem: hol lehet megnezni a talis kepeket?? Bocs, de magamtol nem jovok ra:)

Anyos-temaban: az enyemmel ki lehet jonni, csak nem kell tul sok idot vele egyutt tolteni:) Szerencsere a 4. emeleten lakunk,es neki fajnak a labai felmaszni, igy hat csak akkor latjuk, ha mar nagyon hianyzik:))

Mindenkinek hatalmas puszi, rahanok tovabb...
Meg megprobalok beugrani:)

esomentes napot!!!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Most nem lesz aktuális, amit írok, ezeket még tegnap hajnalban jegyzeteltem.

Juca, Évi 77
Örülök, hogy tetszett, amit küldtem Én is mindig sírok, ha megnézem. :P

Juca
4,2 – ez az összátlag. Sajnos a magyar csak 3,68. Azt mondják a gyerekek, hogy szigorú vagyok. :twisted:

Duddu
Hurrá, újra itt vagy! És köszönöm a dupla puszit! :wink:

Dido
Lassan már gyógyulgatok, Kalcid Uno, napi egy. Brrrrr!! :roll:

Unique
Nekeünk a Pampers vált be. Barátnőm javasolta, aki előtte sokfélét kipróbált. A kisfiamnak nagyon érzékeny a bőre (az ajkán is kb 1 éves koráig ekcémás kiütés volt). A Pampers-től soha nem volt semmi baja. Ezért merem jó szívvel ajánlani.

Szisszka
Gimiben tanítok, jövő héten érettségiztetek németből (tegnap volt itt az érettségi elnök és elvitte a német dolgozatokat átnézni :shock: )

Narco
Babócák édik!!! :lol:

Monyoka
1.cn :cry: - de tudom, ha a teszt negatív, akkor ez a legjobb, ami történhet, hogy megjön.

Mennem a kisfiamért az oviba!!

Rohanok, sziasztok: Rolly
rolly

Sziasztok!
A tejről én is azt olvastam, hogy növeli az esélyét az ikerterhességnek, mert a tehenek hormonokat kapnak a jobb hozam érdekében, meg persze hogy kicsinyeik legyenek :D
Én már amióta az eszemet tudom minden reggel megiszok fél lityó kakaót :!:
Ez most azt jelenti, hogy... :?: :D (nem bánnám :D )

Van valakinek PG53-mal tapsztalata? Én vettem egyet de még csak most kezdtem használni, és a leírás sem világos.Beszélnek benne mindenféle ovulációs időről,+- 48 óra, meg páfrányokról,de hogy most azon a napon van páfrány amikor peteérés van, vagy az azt megelőző,és követő 48 órában?Pénteken kéne pé-nek lenni, de nekem már ma is olyan páfrányosnak tűnt az ábra, és egy kicsit fáj a hasam is, de nem annyira mint szokott. Lehet, hogy csak holnap lesz pé-em?Miért nincs vmi tutibiztos teszt?!

Minden esetre a tejet iszom tovább, bár olyat is olvastam, hogy milyen káros(ha jól emlékszem a geocites.hu-n), mert ugyebár állati eredtű fehérje, és az emberi szervezet csak kb 4-5 éves korig tudja megemészteni, utánna csak átzubog az emberen és lerakódik belőle vmi a bélfalra, így károsítva a felszívódást.
De ki tud már eligazodni ezeken a híreken?Talán legjobb lesz az aranyközép, és csak 2-3 naponta kakózni(amit nehéz lesz megállnom, mert függő vagyok :roll: )

Hát ennyi, nincs több time, mennem kell grillezni, meg bogrács gulyás is lesz, amit a férjecském csinál céges bulin.(így ma este nem lesz bújcika, bár lehet, hogy kéne :wink: )

Üdv Mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka!
Jó szórakozást.
Mi hétévégén szalonnát sütöttünk, de nekem ez is olyan nagy élmény volt. A családommal lenni, meg tűz, és még finomat is eszünk.

Nagyon szupi.

Kép
narco

Juca!

Fel vagyok készülve, de ez az LH-teszt nagyon meglepett.
Másra se tudok gondolni, mint a célra. :D Most is úgy fel vagyok pörögve, mintha tuti összejönne, hogy megcsinálom a tesztet, pozítiv akkor sex és utána már nem jön meg.

Nomi!

Szombati napra ha visszamész, oda írta Évi a linket.

Rolly!

Szerintem ez egy jó eredmény, gratulálok. Nagyon ne rohanj, még vigyáz magadra.

Mátra!

Mi a helyzet most?

zsúka
zsúka

Sziasztok,

Nárcisz!
A képen egy kis vidra van. Sajnos nem én cucliztatom, csak a vágyam fejezem ki vele. :) Nagyon szeretem a vidrákat, no de egy gyerekkel is beérném. :)

Mátra!
Szörnyű tortúra. A jó benne mégis az - legalábbis én ezzel szoktam vigasztalni magam - hogy csőstül jöjjön, aztán legyen egy pár nyugodt nap. Jobb így mintha minden nap van valami kis bosszantó.
Ja nincs bajom, olyan örömmel gondolok most arra, hogy én is szeretnék babát. Olyan boldogságosan, hogy de jó lesz majd. Érted. Ez nem az a sóvárgós, nekem már úgysem lesz hangulat. Addig még van egy hét. :)

Zsúka!
Jézusmáriaszentantal. Egy héten kétszer is nyírsz füvet?????? Én örülök ha ráveszem a férjemet a kéthetente fűnyírásra.

Ági!
Szomorú vagyok, de hátha még korai volt. Hőt nem mérsz?

Rolly!
Durva ez a kútba ugrás történet. Jobb is talán hogy vége lett annak a kapcsolatnak. Az anyós miatt sosem lett volna teljes.

Na most mék.
j.
Vendég

Panka!

Kakaóról a szopi alatt, legalábbis az elején le kell mondanod, mert ebből tiltott a kakaó, a tej, a cukor meg minek? Úgyhogy lassan kezdj edzeni :twisted:

PG53: mókás kütyü, megbízhatósága kétes. Ha ma nagyon páfrányos, akkor azt jelenti, hogy péd 48 órán belül van, tehát most vannak a legjobb napok. Ugyanilyen elven működik az lh teszt, csak az sokkal megbízhatóbb. Tehát nagyon páfrányos/ nagyon két csíkos lh teszt, onnan kb. két nap múlva pé, úgyhogy úgy lehet időzíteni, hogy ma meg holnap, meg holnapután huncutkodni. Azt hiszem a hímivarsejtek kb. 3 napig élnek odabenn, de van akiknél csak egy napig, vagy addig sem. Az átlagnál azért mondják, hogy most kell elkezdeni huncutkodni, mert ezzel a három nappal operálnak.
Remélem tudtam segíteni:

Juca

tjuca

Nomi!

Képek alant:
https://www.babanet.hu/album/main.php
album=9822&page=1&image=220318

Juca

tjuca

Nomi!

Hülye ez a babanet, két sorba töri, de egybe másold fel a fejlécbe.

Juca

tjuca

Nomi!

Ne haragudj! A képek:

Fotóalbum, azon belül tali-Árkád060610 néven, de egyszerűbb így:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=9822

Juca, Norwell!

Én azt hallottam/olvastam, hogy létezik egy bizonyos "bábakoktél", ami alkoholt tartalmaz, és szülésmegindításra használják :D

Dóri is gyakorlatilag téli baba, és mi 3 hetes korában kezdtük szoktatni a levegőhöz. Először csak a szobában nyitott abklaknál, de nem negyedórával kezdtük, hanem amennyi jól esett neki. Ez ment egy hétig, utána 1/4 óra erkélyen levegőzés, másnap negyed óra séta az udvaron, utána egyre hosszabb séták. Én úgy vagyok vele, hogy jól felöltözteteve, széltól óvva nem lehet baja kint. Meg ha nem érezte volnba jól magát nem aludt volna a levegőn órákat. Ha nyári baba lett volna mi se vártunk volna még 3 hete se!

A képeket én csinálom, méghozzá úgy, hogy ha jó kedve van a csajócának, akkor lesbe állok a géppel, és fényképezek ha kell, ha nem, és biztos lesz közte tuti jó is. Így aztán már kismillió képünk van róla... Köszi a dicséreteket, hízik a májam :D

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mi az? Szabványos szőrös állatka kést élez egy tölgy tetején? (lásd

lent)

Mintamókus fen a fán
Kép

Kép
narco

Belepusztulok úgy fáj a hasam. Ennyi energiával már megszültem volna.
mátra

Görcsöl a hasad?
És mot mi lesz? :?

N

Kép
narco

Sziasztok!

Évi!
Tényleg tök jó volt vásárolni, már alig várom, hogy még lehessen!
Még dolgozom 2 hétig, utána ráérek csak ezzel foglalkozni! :D

Monyo!
Akkor lesz annál sokkal szebb babakocsi!Hidd el nekem! :D

Norwell!
Aranyos vagy, lazítanék, de most szinte lehetetlen!
24-e utá azonban semmi dolgom!!! :D

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Mátra, mia baj???
Mitől görcsöl a hasad??? Kép

Rolly
rolly

Nárco!
kínlódás. Vagy megjön vagy nem. De már egyre nehezebben bírom. Napok óta így megy.
mátra

Csibe!

Jövő hét után Timika látogatás? Mert utána meg én nem leszek két hétig.
Most már lazább nekem is, mert újra van kollegám.
És mér téged is szívesen megtekintenélek. :)

Mátra, jobbulást.

j.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?