Vica!
bocs, nem Erőmű utca, hanem mi is?

ahol az Önkormányzati segélyt osztogatják. ..
órabér: így legalább jobb szájízzel melózik. mondjuk mikor egyszer egy évvégén halálra hajtottak, akkor azt mondtam, hogy már semmi pénzért többet.
én is 4. hónapban házasodtam, mert addig lusták voltunk megszervezni.
Macs!
én is Lencsivel vettem a ruhámat, csak a hasamban. és megnyugtatlak, a "ledér" magazinban is jól mutatnál, főként milyen jól keresnél!!
nálunk a trükk, hogy kb. 2 hete eszik pogácsát néha. ha megyek vásárolni, viszek neki egyet (olyan mini Fornetti méretűt) és két részletben oda adom neki. ezzel órákig elvan

. tegnap két pogácsát is megevett a nap során, habár volt, hogy gyanús, hogy eldobta. csak ehhez még Fülike fiatal, nem beszélve róla, hogy neki még ott a tejcsike.
amúgy estélyit szeretnél? vagy kosztümöt? mert "estélyit" láttam a Westend földszintjén, a nagy élelmiszer üzlet mellett. pl. pezsgőszínű tök hosszú, szinte egyenes szabású, némi díszítés a mellközeli részeken.
Naptej: tegnap elbeszélgetve egy szakemberrel erről, ő azt mondta, hogy érdemes az 50+-osokat venni (pl. Vichinek van ilyen), főleg, hogy Füli még nagyon pici! miután minden faktorúnak ugyanannyi az ára (dög drága, 3700 Ft), rajtad áll a döntés, ráadásul nekik van direkt gyereknek szánt naptejük. tegnap már használtam is, semmi baja nem lett Lencsinek tőle.
Zuzmóék 40-es Níveát vettek, ez spray-s formula, és ez is jó, de Pajika már bőven elmúlt egy éves. a mi lyányaink meg ugye még bőven nincsenek egy évesek, elvileg még napra se lehetne velük menni. a 100-as faktorúakról meg azt mondta a figura, hogy ilyen csak elméletben létezik, kb. 60-as faktort tud, úgyhogy most egységesítik a rendszert, és minden naptej gyártó céget kötelezni fognak, hogy legyen 50+ (ami több lehet, kevesebb nem)-os baba naptejük is.
Zuzi!
ezekben az időkben marha kényes volt a hasam, már nem tudtam többé farmert viselni, csak valami puha anyagút. mindenről úgy éreztem ,hogy szorít.
Ikea frankó volt, Lencsi marha jól elvolt, végig nézelődött, nem is nyűglődött szinte semmit. ő is nagy plázás lesz!
és bennem is maradt ilyesmi, hogy folyton a gyogyótárba küldtem a férjemet, már a Tena betétekben is teljesen kiokosodott

. durva, nem? mindig mondtam, hogy rohanjon haza, ne lézengjen, pedig hozzánk is közel van az az ominózus patika.
Votiv!
hogy oldod meg, hogy a kádban ne fázzon meg Istók? mindig utána engeded neki a melegvizet? mert Lencse nálunk is maradna a kiskádban, de félek, hogy megfázik.
Barbi!
amíg még pici a babád, szerintem vehetsz hangyacsapdát, amibe belesétál, majd a talpán behordja a bojba a szert. később sajnos ez nem jön be, de én végig járattam férjemmel a hangyaforrásokat, és begipszelte a mini lukakat, és nem tudtak többé feljönni. legrosszabb esetben te is ki tudod hívni a "Köjált", vagyis az Ántsz egyik kis Kft-jét, ami ezzel foglalkozik.
Recca!
képzeld, utána jártam, és mégis esett! csak én nem vettem észre!!!!
Votiv!
máskor írd, hogy lebzseltél, mert ne sajnáljunk feleslegesen!
Indi!
voltam ilyen helyzetben, és sajnos nyelnem kellett. mondjuk gyerekem még nem volt, de szüleim megmondták, hogy nem hagyhatom ott a munkahelyet. a melóhely nagy gané volt, irodista voltam, és egyszer csak kitalálták (mivel látták, hogy nyúl vagyok), hogy áttesznek 3 hónapra az üzembe, aljamunkára. napi 12 órát kellett dolgoznom és nem adtak szabadnapot. a harmadik héten alig bírtam felmenni a lépcsőn. később visszatettek az irodára a szezon befejeztével, de sosem feledem el. (meg szüleimnek sem, hogy azt mondták, ki kell bírnom. bezzeg testvéremhez másképp álltak.) kérdés: a minden napi 2 órát fizetik? a külföldi hívásokat gondolom nem... én valószínűleg a gyerek érdekében (éhhalál elkerülése végett) tűrnék.
MI MOST EL 1 EGÉSZ HÉTRE. nem hiszem, hogy vissza tudom olvasni a termést, úgyhogy mikor majd jövök, mondjátok el, hogy ki szült meg addig