A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

LÁNYOK !
CSUPA NAGY BETŰ: POZITÍV LETT A TESZT.
Most vettem, és meg is csináltam, pedig du. 2 óra van, de egyértelműen látszik a csík. (képzeljétek először nem tudtam megcsinálni, mert képtelen voltam pisilni, úgy izgultam.) Aztán ittam másfél pohár vizet és egy óra múlva sikerült.

Még most is remegek.

Ti vagytok az elsők, akik megtudjátok. Párom nem veszi fel a telcsit, húgom szintén lemerült, legjobb barátnőm szintén kikapcs.

Bocsi hogy most önző vagyok és nem írok senkinek külön, majd a napokban pótlom. (amúgy most dolgozom, de épp nincs senki az irodában.)

Pusza mindenkinek
és kösszi a drukkokat. Én is drukkolok az esélyeseknek: Angie34, Korek és Ági te se add fel.
syry
syrynx

Syry! :)

Hagy gratuláljak neked!!!!! :P

Végre megtörted a csendet! Remélem a többiek is gyorsan követnek! :P
Vendég

Jujuj Syry! :)

Én akarok az első lenni gratulál!

GRATULÁLOK!!!!! Tiszta szívből!

És Juca hogy ráérzett!!!
j.
Vendég

Junko!

Megelőztelek :lol:
Vendég

SYRY!!!

GRATULÁLOK!!!!! Kép

Kép
Kép
Ági279

Syry!

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖrülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!

Érdemes volt itt nézegetnem 10 percenként a topicot. :D

Zsúka
zsúka

Syry!

Annyira örülök, és szívből gratulálok!!! Nagyon boldog pocakosságot! A férjem telefonált az előbb, hogy néztem-e mostanában a babanetet. Modtam, hogy kb. 1 órája. Mert, mondja van új zebrásUNK :lol:
Még egyszer gratulálok!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Lányok!
Köszi a gratulációkat. Még mindig nem térek magamhoz. Végre sikerült a Párommal és a Hugival beszélnem a számomra két legfontosabb emberrel meg tudtam osztani a történést.
(képzeljétek, annyira biztos akartam lenni a dologban, hogy egyszerre két tesztet vettem-azelőtt soha, mindig szigorúan 1-et- , gondoltam ha ma negatív, holnap reggel próbálok újat, de a csík a main élénk.)

Most jön az izgalom, a dokiválasztás. Jövő héten el kéne menni. Párom már utana is jár kihez menjünk. (a februári magán dokihoz nem megyünk, messze van és drága is. Pedig nekem szimpi volt.)

Közben Húgomat kiengedték ma a kórházból, tovább kellett bentmaradnia. babóval minden ok, állítólag ultrahang közben mozgolódott, egy pici vérrögöt látott a doki, e miatt tartotta bent tesókát a kórházban. Ha Isten is úgy akarja, tényleg együtt leszünk terhesek a tesómmal.

Monyó, Mátra, Zsuka, Dido, Aniko és mindenki hasonszőrű, kívánom, hogy mihamarabb zebrásodjatok ti is.
(persze megpróbálok én is csak csendben örülni, mert meg kell várni az Uh-t és az első 3 hónapot.)

Tjuca
jó prókátor voltál, biztam is benned, hogy igazad lesz!!!

Pusza
syry
syrynx

Syry!

Olvasom a soraidat és teljesen átjön az öröm és az izgatottság érzése. Nem tudom elmondani, hogy mennyire de mennyire örülök Neked. :D
A biztatást pedig köszönöm.

Zsúka
zsúka

Kati!
Egyezzünk ki döntetlenbe. :)

j.
Vendég

Aniko!

köszi. írogatoka babát szeretnékbe, de inkább csak olvasok, de néha azt sem kéne annyi rossz történik néhol.

egyébként tudatosan 2-3 hónapja próbáljuk.

Én is szedtem Clostilt, de nekem nem vált be....
zsuzska80
Szombathely

ok, kiegyeztünk :)
Vendég

Syry!

Gratulálok, tiszta szívből röülök.
És, hogy most mennyire biztos voltam, már előre kerestem neked egy zebrát :wink:
Kép

Pussz:

Juca

tjuca

Zsúka!

Most alvászat van, én pedig 62-es cuccokat vadászok a hölgynek a neten. Már találtam nagyon édiket, az egyik csaj már válaszolt is. Boltban jóval drágább, és nem tudom, hogy csinálják, de vadiúj márkás cuccokat raknak fel. Gyanítom, a rokonok ellövik a méretet, és így más jár jól.

Jucmuc!

Lesz neked is kiscsajszid, meg kispasid, és viheted őket a tengerhez :lol:

Most nem tudom mitől, de olyan nagyon jó a kedvem, lehet, hogy az idő teszi?

Juca

tjuca

Juca!

A cica nagyon aranyos. :D
Kellemes elfoglaltság és főleg ha ilyen jó cuccokat lehet kapni, jó áron. Hétről hétre egyre nagyobb lesz Kinga. Mennyit gyarapodott mióta hazavittétek?

Örülök, hogy jó kedved van. Itt a nyár végre!!!!!!!!!!!

Zsúka
zsúka

Sziasztok!
Micsudi jó hírre érkeztem! :lol: :lol:

Syry!
Tiszta szívemből gratulálok!
Remélem, hamar eléred a szeretteidet is, te kis önző!
Hát ki mással tudnál most foglalkozni?? :) :)
Ezek szerint már megszabadultál a gipsztől...

Lányok!
Szégyellem magam, mert nem tudok már úgy jönni, mint rég. És persze Ti, topiklakók is duplaannyian vagytok. Szóval hiába próbálom, nem bírom követni az eseményeket.
Már gondoltam, hogy elköszönök, mert bántja a lelkiismeretem, hogy ha csak szelektálva írok, de aztán rájöttem, hogy az is több a semminél.
Teljesen elvesztem a pelus ügyben is, meg a babakocsiban is. Csak a lényeg nem maradt meg...
Szóval csak megosztottam Veletek a dilemmámat, ez legyen a legnagyobb problémám, de téllleg zavar.
De nem fontos ennyire az egész, mint amennyit írtam róla. :) :)

Évi!
De fura: most egy éve, hogy beköltöztették Dóricicát a pocidba!
:) :) :) :)
És micsoda gyönyörűség lett belőle!!

Drága Mátra!
Ezt nem hiszem el, hogy mi minden történik Veled.
Ebből a gumisztori persze pech a köbön, meg minden, de Anyukáddal kapcsolatban nagyon nem értek egyet (gondolom Párod is ezzel nyúzott)! Főleg azok után, hogy múltkor Magad fejtetted ki, hogy Te vagy az első és a legfontosabb és mindenki másról le kell szakadnod.
Tudom, hogy k..va nehéz, én is végigcsináltam. De azért azt hiszem, nagyon jó úton haladsz!
Drukkolok a fogyihoz!! Remélem, sok-sok erőt ad Neked!
Remélem, már jobban vagy!

Ironram!
:( :( :(
De gyönyörűek a srácok!
Inkább priviben írok!

Juca!
A Jóbarátok jutott eszembe a haverok elriasztásáról.
A szoptatás kérdése még nekünk csajoknak is elég intim dolog, hát még a pasiknak!
És én sem szoptatnék előttük!
Tök érthető, hogy egyedül vagy. Ettől én is félek kicsit, bár attól is, hogy majd nem lesz időm egyedül érezni magam... :) Mikor költöztök? Ott tényleg jobb lesz a helyzet!

Zsúka!
Nagyon jófej a párod! Megtartjuk! :) :)

Évi79!
Nem irigyellek az após-anyós kérdés miatt. Engem is nyugtalanít a dolog, hogy hogy lesz.
Azt hiszem, az elejétől kezdve nagyon határozottnak kell lennünk.
Mondjuk nekünk talán azért könyebb, mert párommal teljesen egyetértünk, így nem lesz az, hogy mit mondtál az én anyámnak.., legalábbbis remélem.
Sok okos ötletem nincs sajnos. :(

Junko!
Boldogságosan szabad remélni és várni a babát!!
És tényleg jó lesz majd! A nyaralás is csak segíthet!! :)

Dido!
Ezek tényleg szép tüszők!
Nagyon-nagyon drukkoloK!! És még annál is jobban! :)
Most olvasom, hogy megfáztál!
Remélem, húzod a lóbőrt az Algopyrintől. Én is ezt javasoltam volna!
Jobbulást, de gyorsan! :)

Zsúka!
Neked is mennek a drukkok, a nyálkahártyádnak pedig egy kis növesztő energia!

Évi, Juca!
Legalább Apucik is tudnak vállalni valamit a teendők közül, nem?
Kíváncsi vagyok, nálunk is így lesz-e, hogy Ő jön rá a trükkökre.. :)

Ági!
Sajnálom. :(

Rólunk:
Mi tök jól vagyunk, elég fáradékony vagyok, pedig itthon és az új háznál lenne mit csinálni és ötletelni is, de az alvás az első. Kicsikéimet nagyon rég láttam már (komoly 4 hete!! :) ), ezért néha már tűkön ülök, meg aggódgatok is, pedig semmi okom rá. Mocorognak és úgy nő a hasam, hogy ha így folytatom, tényleg bálnaszindróma lesz a vége.

Sok puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Zsú!

Szerintem most olyan négy kiló lehet. Vasárnap mértük, akkor volt 3,8 kiló. Amikor hazahoztuk 2,9 kiló volt. Mit mondjak igencsak ki van kerekedve:-)

Duddu!

Annyit gyere, amennyire erőd és kedved van. Biztosan rengeteget fog segíteni a párod. Ha mást nem ringatni ringatni ringatni. Kofa rengeteget segít, pl. mindent bevásárol. Ez trivinek tűnik, de nem az. Ügyet intéz... Leszereli az anyumat, amikor én már morrannék. Visszatérve, nekem az anyám és anyósom is aranyos, de mint tudjuk a jó szándék ellenére is van azért morr. Anyu még pólyában tartott minket, és ki van akadva, hogy Kinga mennyire erős, és miket művel. Tény, hogy nekem megvan a babakönyvem, és kb. két hónaposan produkáltam azt, amit most ő, de hát a pólya az korlátozott!
Na meg az öltöztetés, mindig van ötlete miért sír a gyerek, persze, nem azért. És amikor ezt hallgatja az ember, akkor egy kicsit hajlamso murrogni. Másik, hogy nincs nagy tisztaság, már feladtam, úgyis költözünk. Persze nem is disznóólban lakunk, de lusta vagyok összezárni reggelente az ágyat, pláne, ha du lepihenek, nem rakom el a vasalnivalót... Amikor anyu jött, az volt az első, hogy kitört rajta a takarítási láz, amitől én a falnak tudtam volna menni, mondván mit szól a védőnő. Védőnő csak vigyorgott, és megjegyezte, hogy nálam tök szép rend van. Nyóc kerhez van szokva :twisted: Gyerekorvos is csak a gyerekre volt kíváncsi, meg bevetette magát a fotelba, és megdícsérte, hogy milyen kényelmes, legszívesebben elvinné, és biztos jó lehet ebben szoptatni, és ott ücsörgött jó darabig.
Engem nem nagyon érdekel, hogy valaki észreveszi, hogy régen nem pucoltam ablakot, a nagy pocakommal nem másztam fel megpucolni, pláne, hogy tök magasan vagyunk. Azóta meg úgy vagyok vele, hogy minek, ha úgyis elköltözünk, és mielőtt kiadjuk kifestenek. Nyah most jól rátok öntöttem a fájdalmamat. De akik before álltok a szülésnek, és gyermekágynak, vértezzétek fel a szíveteket. Ja meg ahormonjaitok is úgy lesznek kihegyezve, hogy előbb morrantok.

Pusza:

Juca

tjuca

Sziasztok!

Na most érkeztünk vissza.
Mindent sikerült elintézni még 1 óráig, az üzemben kajáltunk is.
Délután pedig a párommal sétáltunk egy kicsit a városban. Befizettük a Görögországot is, és az utazási irodás csajnak lyukat beszéltünk a hasába. Fagyiztunk is, mert olyan jó az idő.

Anikó! :)
Búcsúparty nincs, mert visszajövök, de mindenki annyira kedves volt. Teljesen odavoltam, és nagyon megérintették a szívemet minden helyen.

Zsúka!
A róka ma reggel végképp átköltözött egy másik helyre, már nem találkozunk többet. :)
Igen a főnököm gáz volt, de remélem 3 év múlva, ha visszamegyek, akkor remélem másik területre kerülök, másik főnök alá. Bár kitálaltam a főnökségnek, hogy milyen volt. A legutóbbi hírek szerint már utánakérdezgettek, hogy miért olyan nagy nála a fluktuáció. Na majd meglátjuk, hogy később még ott lesz-e.
Dobok neked egy jó kis grafikont. Így változnak a hormonszintek a ciklus alatt. Érdemes kibogozni.
Kép

Junkó!
Igen az euro csak kúszik. Ma 10 perc alatt 1 forintot növekedett, csak fagyiztunk egyet közben. És nekünk is kellene ugye Görögországra. Nem tudom mi lesz, bár eddig kb. csak 2000-t buktunk rajta.

Dido!
Gyógyulgassál. Kép Szegényke. :(

Syry!
GRATULÁLOK!
Kép

Kati!
Te is már igencsak a végén jársz. Mi újság? Hogy vagytok?

Duddu!
Itt ne hagyj engem most nehéz helyzetemben. :wink:
Azt szerettem volna kérdezni, hogy ugye simán elengedett a doki nyaralni. Mert mi szeretnénk menni a 19.-20 héten nagyobb útra, de azt mondta elmehetek, ha nincs semmi baj. Mesélj nekem légyszi.

Puszi: N

Kép
narco

Kép

Kép
narco

Apák és fiaik!
:lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
narco

Syry!
GRATULÁLOK :D :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
De jó ilyen hírre kelni :D
Nagyon boldog és problémamentes pocakoskodást kívánok Neked :D :!: :!: :!:

Nárcisz!
Nagyon jók a fotók :D

Egész nap szinte csak aludtam. A lázam a gyogyitól lement 37.8-ra, de a torkom még mindig nagyon fáj :cry: Az algopirinre meg nincs ráírva, hogy torokfájásra is jó, pedig gyorsan túl kéne lennem ezen a nyavaján. Holnap ráadásul Gyöngyösre kellene mennünk, mert a Keresztlányunk ballag az ált. isk.-ból. Nem tudom, hogy mit tegyek, elmerjek-e indulni. Ma du. is lett volna egy munkamegbeszélésem, de azt lemondtam, hátha holnapra már jobban leszek.

dido
dido

Narco!
Nagyon viccesek a képek!
Oké-oké, nem hagylak itt Titeket, de tényleg annyira nehéz követni az eseményeket, ha meg csak a néhány utsóra válaszolok, olyan bunkónak érzem magam. De mostmár tényleg befejeztem!

Engem simán elengedett dokinéni azzal a kikötéssel, hogy úgy telibe napra kifeküdni nem kéne. Azért a számát magammal vittem! :)
A repüléshez érdemes kérned egy igazolást a dokidtól, hogy engedi, mert egyes légitársaságok kérik. Tőlem kutya nem kérte (Lufthansával repültünk). Ja és visszafelé sokkal nagyobb hasam volt, már egyértelműen látszott és akkor nem küldtek át a fémdetektoros kapun, hanem nagyon udvarisan elküldtek mellette és egy nőci megmotozott, de azt is nagyon udvariasan. Szóval szerintem ez tök korrekt dolog volt.

Én a melegtől féltem a legjobban, Portugáliában 30-33 fok volt és tök jól bírtam. Az étkezést nyűgös kicsit megoldani, hogy óvatos is legyen az ember, meg meleg kaját is egyen néha, de ezt is csak akarni kell. :)

Érzelmileg kicsit labilisnak nevezném magam, mert mikor ellopták a pénztárcánkat a legelső nap, akkor a kelleténél is tovább itattam az egereket és egy nap múlva is bármin elbőgtem magam, pedig sikerült mindent a lehető legjobban elintéznünk. Viszonylag "olcsón" megúsztuk: 170 €-t, 2 bankkártyánkat és 2 jogsinkat vitték el. Az volt az öröm az ürömben, hogy a kocsibérlés így ugrott és pont annyi pénzt vittek el, amennyi arra kellett, szóval a többi kp-nk elég volt a továbbiakra.
Más kis hülyeségek is úgy fel tudtak izgatni (pl. megalázó recepciós a hülye Meridien Hotelben - soha többet nem megyünk oda), hogy picsogás lett a vége, de ez legyen a legnagyobb gondunk, komolyan. :)

Mi inkább várost (Lisszabon és Porto) néztünk, mert az óceán 15 fokos volt, autónk pedig nem volt kirándulgatni. Apa megbeszélte velem, hogy én viszem a gyerekeket, ő pedig a hátizsákot, szóval cipekedéstől is mentesítve lettem és így minden jól működött.

Remélem, kedvet csináltam! Szerintem még elég korán vagy Te is ahhoz, hogy ne kelljen aggódnod!
Vendég

Duddu!
Kedvem az igen van. Ma elmentünk befizetni, és letizstázni a részleteket. Hát én már most indulnék.
Teljesen kész vagyok.
Nekem azt modnta a doki, hogy élő vízben lehet fürdeni. 2 éve itt 26 fokos volt a víz, és igen meleg. És az a görögdinnye. szerintem gurulva fogok majd hazajönni.

N

Kép
narco

Sziasztok!

Nagyon lemaradtam... :( :oops:

Amit tudok:
Syry!
Tiszta szívből gratulálok!!! :D
Gyönyörű, problémamentes pocakosodást! :)

Ági279!
Sajnálom... :( :( :( De még nem jött meg...

Dido!
Még nem olvastam vissza, de Mátrától hallom beteg lettél, pedig szép tüszőid vannak... :cry:
Gyógyulj gyorsan meg! Tényleg szeretném, ha elöttem lennél a táblában! :) Eszedbe ne jusson megvárni a zebrásodással!!! :wink:

Zsúka!
Örülök, hogy ha pár szót is, de beszéltünk! :)
Szép tüszőkről hallottam..., ügyesen! :)

Ebba!
A táblát néztem... sajnálom, hogy megjött. :(:(:(

Sosi!
Nektek is mindent bele! :)

:!: :!: :!: Friss infó :!: :!: :!: (én olyan pirosat nem tudok... :oops: )
Mátra most hívott, hogy Norwell jól van, még nem szül, csak náluk is gépkarbantartás van, ezért nem tud írni bnetre...! :)

Mátra Kedves! Nagyon örültem, hogy ismét láttalak! :D

Próbálom a lemaradást behozni! :)
De nem ma..., úgyhogy az ördögi kör beindult... :lol:

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Sziasztok Lányok!

Apa még dolgozik úgyhogy enyém a gép!!!!!!
Most értem haza és mit látok:
Syry!!!!!
ÓRIÁSI GRATULA!!!!!!!!!!:lol: Annyira örülök!!!!!
Nagyon boldog pocakosodást kívánok!!!!!
Hurráááááá!!!!!!!!!!!!!:):):):)
Dejó annyira jó!!!
Most megyek visszaolvasni, és jövök!!!!

Puszo!!
Vendég

Kép

Kép

Kép

Húúúú, Syry annyira örülök, még most annak is örülök,h Apa nincs itthon,mert így most megtudtam a jó hírt!!!!
Vendég

Syry!
Én annyira de annyira örülök!
Vigyázz nagyon magadra!
És a 12-ig hétig csak halkan! Kép Végre megtörted ezt a csendet és ahogy lenni szokott most hárman-négyen egyből követni fognak téged!
És ezt most neked küldöm! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Duddu!

Én hormontúltengés nélkül is hasonló tüneteket produkáltam volna.
Dobsz majd képet az egyre növekvő hasadról??? Na léci!

Narco!

Jók a képek, az utolsót el is mentettem. Merre mentek Görögországon belül?
Mi Prevezában voltunk, ahol a madár sem jár. A tengerparti strand úgy nézett ki, hogy volt egy föveny. Se budi, se zuhanyzó, se egy bódé, semmi. Jött haza a pasi robogóval a munkából, lehajigálta a gönceit, maradt az alsógatya, úszott egyet majd ment tovább. Az állam esett le. Mi egy kórusversenyen voltunk, és bámultak ránk nagyon, hogy jé turist, és senki nem beszélt nyelveken, de nagyon próbálkoztak:-) Nagyon jól éreztük magunkat!!!! Igaz ez a határtól kb. 9 óra busszal, szerpentineken, és ugyanennyi még Athén. (Az már egy másik történet, hogy középiskolai kórust nem vet fel a pénz, így Bulgárián, Románián keresztül Ikarus 250-essel mentünk, haza az út 40 óra volt :wink: ) És mivel én senior voltam (már nem gimis voltam, csak elkelt az erősítés), akkor már jött velem Kofa is. Na ekkor már tudtam, hogy komolyan gondolja, hogy kellek neki :twisted:
A környék viszont leírhatatlanul szép!!!
Ha van kedved nézelődni: http://kofa.smugmug.com/gallery/870755
de nem röhögni ifjonti kinézetemen :twisted:

Juca

tjuca

Dudu!

Nem ám eltűnni, mert a akkor a kicsi szívem megszakad :( Szerintem senki nem sértődik meg azon, ha kimarad egy-egy válaszból! Én se írok mindig mindenkinek, sőt, olyan is van, hoyg böszme módon csak képet teszek fel, és mégse vertek még meg a lányok :lol: :lol: :lol: És igen, pocisképet akarunk, gyerekektaláninkábbkérünkhurrrrááááá! És képes élménybeszámolót a nyaralásról. Nem úszod ám meg :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Arra a kérdésre, hogy kire hasonlít Dóri, én inkább rád szavaznék, bár maga az arcformája inkább a párodé. No mindegy, szép csajszi. :lol:

Na mára elteszem magam, Kofa lumpol a fiúkákkal, akik beijedtek :twisted: Én meg alszom egy nagyot :wink:

Juca

tjuca

Syry!
GRATULÁLOK!!!!! :D
Nagyon szép pocakosodást kívánok Nektek!

Junko!
25-e után én bármikor ráérek!Mondd az időpontot és a Timinek is jó, mehetünk!!!!! :D

Jó éjt!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Juca!

Tök érdekes, mert mindenki mást mond arról, hogy kire hasonlít a csajóca. Szerintem a Kovács doki jól megkeverte a koktélt, mert mindkettőnkre és egyikünkre se :lol: Az én kolléganőim szerint rám, apa kollégái szerint őrá. Anyu ismerősei szerint pont így néztem ki én is ennyi idős koromban, anyósom szerint pedig az Attilának pont ilyen kis pofizacskói voltak, mint a Dorcusnak. Az biztos, hogy pont úgy ásít, mint az apja. :D

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Újabban így a karjára fűzi a csörgőjét, mint egy karkötőt. Hiába, nőből van...

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Syry!

Gratulalok! :D Nagyon szep kilenc honapot kivanok!

Judit
jucmuc

Évi!
Beszarok a rövidgatyán!
Annyira édes!
Abszolut nőből van!

Réka!
Én néha átnézek a a másik topikba hogy olvassak rolad egy pár sort!Senki nem fog megsértődni ha nem szolitod meg személyszerint!Örülünk,hogy ha tudsz jönni és magadrol irsz egy pár sort!Az a legfontosabb!

Juca!
Én azért kicsit nevettem! Kép Nem igazán ismertelek volna meg!
Azért jo kis csaj lett belőled!

Narco!
Nagyon jo a vicc! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Nárcisz!

Köszi az ábrát. A vicc és a képek nagyok jók. :D
Irány Görögország!!!!!!!!!!!!!!

Duddu!

Megtartom, ez nem kétséges. :D Várjuk a pocis képeket, na meg a nyaralásról is.

Brill!

Én is örülök, hogy élőben is tudtunk beszélni. Kutyát megsimogattad helyettem? :D

Évi!

Dórival nem lehet betelni. Méééééééééééééééééééég!!!!!!!!!!!!

Juca!

Bocsánat de elsőre nem ismertelek meg. :D
Nagyon szép helyen voltatok.

Megcsináltam az első LH tesztet, még csak halvány csíkot mutatot, ami azt jelenti, hogy van LH, de még nem elég. Sötétebbnek kell lennie.
Megyek lefekszem és addig még kitalálom, hogy elkapja-e apát vagy nem.

Mindenkinek Jó éjszakát!!!!!!!!

Zsúka
zsúka

Dido!

Gyógyuljál és tessék hancúrozni!!!!!!!!!!! :D

Zsúka
zsúka

Jo reggelt lányok!
Kép
Zsuka!
Csaloka ám az LH teszt,mert nekem is halvány volt a csik és azt gondoltam na majd holnap bika erős lesz.De nem igy volt másnap nem volt rajta csak egy csik!Ha ma is megcsinálod és nem lesz rajta csak egy csik akkor a tegnapi volt a jo eredmény!Csinálj ma is egyet feltétlenül!

KépKépKépKép
aniko24

Dido!
Kedves,hogy vagy?
Lázad? Kép

KépKépKépKép
aniko24

Syry!
GRATULÁLOK!!! Ez nagyon jó!

Áginak még reménykedem!

Duddu!
Gyere csak amikor tudsz, szerintem mindenki megérti miért vagy kevesebbet és senki nem sértődik be ha nem írsz neki, de legalább kapunk hírt rólatok és az már nagyon sokat jelent. Úgyhogy még akkor is tessék jönni ha senkihez nem írsz csak helyzetjelentesz magatokról!

Juca!
Még ennél is rosszabb lesz a hormonhelyzet? Tegnap szegény párom nem tudta mi van velem, annyira nyűgös voltam, a végén inkább már nem szólt hozzám, úgy sajnáltam reggel, de még én sem tudtam mi bajom van. :)

Narco!
Örömmel látom, hogy jobban vagy és már ilyen jókat tudtok sétálni. A fagyi meg a kismama legjobb barátja :)
Az apák és fiai képek nagyon nagyon jók, jó így kezdeni a reggelt, hogy ilyeneket látok.

Dido!
Vigyázz magadra, gyógyulgassál. Remélem azért nem úszik ez a hónapotok, olyan jó volt olvasni a nagy tüszőket.

Brill!
Azért jó egy kicsit rólad is olvasni. Köszi az infózást. De milyen kár hogy Norwelléknél épp most van karbantartás.

Évi!
Ez a csajóca! Nem tudok betelni vele!

Zsúka!
Hajrá az erős tesztért, tessék betartani amit dokibácsi rendelt.
Bár engem is megviccelt az LH teszt.

Mátra!
Mi újság? Beválni látszik az újítás a diétán? Mert egy fogyikúra sem ér annyit, hogy rosszul legyél a párod is és mi is szeretünk így ahogy vagy.

Anikó!
Mai menü? Olyan jó olvasgatni mindig, hogy ilyen lelkesen főzöl, főleg, hogy én nem tudok. :

Ja a kajáról jut eszembe a palacsinta. Valakinek kellett recept a tésztához mindjárt írok egyet, csak előbb tegnapi sztori.
Anyós megkívánta a palacsintát, kevert ki délután tésztát (még nem voltam otthon) és sütött ki magának épp annyit amennyi kellett neki. Mikor hazaértem, közölte velem, hogy van palacsinta süssem ki !!! Na már előre féltem tőle, mert én csak az általam kikevert tésztát szeretem, mert anyós minden egyes pali előtt olajozza a sütőt és én azt úúútálom. De megpróbáltam kisütni, hát persze hogy a harmadik elrontott után feladtam (egy se sikerült) és közöltem vele, hogy azt csinál a palacsintájával amit akar én így nem eszem meg, mire kiderült, hogy tejporból csinálta. Ugyanis a párom hozott egy kiló tejport a kávékhoz erre ő belendült és most mindenhez azt használja.

recept folyt köv.

kancellárka

Niki palacsintatésztája:

Összekeverek (én habverővel) 7 nagyon púpos evőkanál lisztet, 2 egész tojást, fél evőkanál cukrot (ne legyen több, mert leragad), egy csipet sót egy pohár tejet és annyi szódát (vagy bubis ásványvizet, de legrosszabb esetben csapvizet), hogy palacsintatészta állagú legyen (tejsűrűségűnél kicsit sűrűbb). Majd jól belekeverünk két evőkanálnyi olajat is a tésztába, ettől nem fog ragadni és csak az első pali előtt kell olajozni a serpenyőt.
Egy órát szobahőmérsékleten állni hagyom, mint tegnap anyós tésztáján megtanultam, hűtőbe nem szabad berakni, mert akkor állandóan elhűti a serpenyőt. Ez alatt több, mint valószínű sűrűsödik kicsit, így szódával újra a megfelelő állagúra feljavítom. A serpenyőbe kevés olajat öntök és felforrósítom, majd kisütögetem a palacsintákat anélkül, hogy többet olajoznom kén a serpenyőt. Olyannyira nem ragad, hogy én dobálni is szoktam, nem használok semmit a megfordításhoz. :)
Jó étvágyat hozzá :)

kancellárka

Lusta anyuka palacsintája: emeld fel a telefont, és rendelj palit a Lagúna pizzériából :lol: Tegnap így csináltam :oops:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jó reggelt!

Gyönyörű időnk van és jön a hétvége kánikulával, Már annyira de annyira vártam.

Ági?

Mi a helyzet ma?

Anikó, Niki!

Éjszaka megtörtént a dolog, utána szigorú ágynyugalom volt reggelig. :D Az összes tesztet megcsinálom és majd a végére okosabb leszek, hogy mutatott valamit vagy egy újabb sikertelen próbálkozás volt. A tájékoztatóra az volt írva, hogy ha a 2. csík halványabb akkor van LH, de ez még nem elég, tehát negatív, ha erősebb vagy ugyanolyan erősségű mint a kontroll csík akkor van az LH csúcs. Kiváncsi vagyok, hogy ma mit mutat majd. :shock:

Mindenkinek szép napot.

Zsúka
zsúka

*Az anyuka ruhái*

Első gyermek esetén (1.): Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani,
amint megállapítják a terhességet.

Második gyermek esetén (2.): Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat
hordod.

Harmadik gyermek esetén (3.): A kismamaruháid a rendes ruháid.

*
Felkészülés a szülésre*

1.: Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.

2.: Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített.

3.: A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.

*
Babakelengye*

1.: Előre kimosod, színek szerint rendezed, és precízen
összehajtogatod a babaruhákat.

2.: Ellenőrzöd, hogy még tiszták-e, és csak a legsötétebb foltokat
tartalmazóktól válsz meg.

3.: Miért NE viselhetnének a fiúk is rózsaszínűt?!

*
Aggódás*

1.: Az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod.

2.: Akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet.

3.: Megtanítod a hároméves elsőszülöttet, hogyan tologassa a
babakocsit.

*
Cumi*

1.: Ha a cumi leesik a földre, elteszed, majd otthon elmosod és
kifőzöd.

2.: Ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből vett folyadékkal
leöblíted.

3.: Megtörlöd a pólódban és visszadugod a szájába.

*
Pelenkázás*

1.: Óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.

2.: 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá.

3.: Igyekszel még azelőtt kicserélni a bugyrot, hogy a többiek a szag
miatt panaszkodni kezdenének vagy kifolyna.

*
Pelenka tisztítás*

1.: Mosás, szárítás, vasalás.

2.: Mosás, szárítás.

3.: Szárítás.

*
Babaprogramok*

1.: Eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére és babamese-
klubba.

2.: Eljártok babatornára.

3.: Eljártok a közértbe. Mert, kell a kimozdulás!

*
Kimozdulás*

1.: Első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre.

2.: Mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számodat, ahol
elérhetnek.

3.: Meghagyod a bébiszitternek, hogy csak akkor hívjon, ha vér folyik .

*
Otthonlét*

1.: Hosszú órákat töltesz el naponta csupán azzal, hogy a
gyermekben gyönyörködsz.

2.: Naponta többször rájuk nézel, nehogy az idősebb összenyomja,
böködje vagy megüsse a kicsit.

3.: Minden nap igyekszel némi időt eltölteni a gyerekek látókörén
kívül.

*
Lenyelt pénzérmék*

1.: Ha elsőszülötted lenyel egy pénzérmét, rohantok az ügyeletre és
vered az asztalt röntgenért.

2.: Ha másodszülötted lenyel egy pénzérmét, gondosan figyeled a
pelenka tartamát, hogy távozott-e. (És csak akkor aggódsz, ha a
lenyelt 2 Ft-os helyett két 1 Ft-ost találsz.)

3.: Ha harmadszülötted lenyel egy pénzérmét, levonod a
zsebpénzéből.
zsúka

Évi77!
Az is finom, csak én mindig olyan palit csinálok amilyet sehol máshol :)

Évi79!
Szigorúan teflonosban, a hagyományosban tényleg minden darab előtt olajozni kell és én azt nem szeretem se csinálni se enni.
Kérdéseidre a válasz engem is érdekel, kíváncsian várom a válaszokat.

Zsúka!
akkor üzenem a katonáknak, hogy hajrá! Mindent bele! :)
Amúgy nekem LH teszt:
Kaptam egy tippet, hogy ha igen haloványka a második csík akkor sprolás miatt érdemes egy napot kihagyni tesztelésben, én kihagytam véletlen kettőt is (bár ágytornában szerencsére nem) és utána már szinte csík se volt a második, elvileg a két teszt között fogant Buborék de nem hiszem, hogy ha csináltam volna tesztet akkor erős lett volna, mert fokozatosan erősödik. De mindegy az eredmény a lényeg. Remélem neked is már tapad és osztódik lassan valaki odabenn a pocidban :)

kancellárka

Dido!
Jobbulást. Te szegény, pont most lettél beteg!

Narco!
Az utolsó képen mintha a férjem látnám. :)

Niki!
Tejporos palacsinta? Hááát! Még jó hogy feladtad. Nem lehet egyszerű tényleg az anyósod.

Dudu!
Ne csinálj ebből ügyet. Én se bírom követni, és nem is válaszolok mindig mindenkinek. Remélem ezen nnem is bántódik meg senki.
Van hogy elküldöm a levelet és akkor jövök rá, még kinek nem írtam, aztán meg elfelejtem. stb.
Írj akkor és annak akinek jólesik.
Érzelmi labilitás? Én alapból sírok mindenen.

Csibe!

Akkor a 25-i hetet majd kommunikálom Timikának.

Zsúka!
Nagyon helyes hogy tegnap elkaptad Apát. Nehogy aztán a végén lecsússzatok a pé-ről.

Sziasztok rövid munkaidőt így péntekre!!!

j.
Vendég

Lányok!
Nagyon édesek vagytok!
Köszönöm és megértettem.
JÖvök, ha tudok, írok, ha tudok és maradok, amíg csak bírok! :)

Syry!
Dokiválasztásban szívesen ajánlom Évi77-el közös dokinéninket. (nekem is Évi ajánlotta)
Persze sok jó orvos van, de ha érdekel, írunk róla szívesen.
Én végre leparkoltam és nem állok tovább!

Juca!
Babaruha: szomszédasszonyom Amcsiból rendel nagy csomagban ruhákat, a felét megtartja, másik felét pedig eladja. Itt árulja őket: http://www.babymarket.hu/
És tényleg sok márkás van köztük. Én vettem tőle olyan király karácsonyi rugdalózót KETTŐT, hogy ha meglátjátok elájultok! Majd lefotózom.

Zuram szerintem is sokat fog segíteni. Olyan a fajtája! :)
Muszáj is lesz. Főleg, ha kettőnél pl. egyszerre törik el a mécses...
Néha aggódom, hogy hogy is lesz, de majd megoldjuk valahogy... :)

Dido
Hogy vagy?

ÉVi!
Szerintem van Dóriban Apuci és Anyuci is.
Jó kis mix! :)

Anikó!
Te is milyen kis szemfüles vagy, hogy átolvasgatsz.
Az a topik ehhez képest nyögdíjas tempóban halad, így azt bármikor behozom.
De majd igyekszem itt is. Bár ma érkezik sógornőm, aki nálunk fog lakni, szóval...
De fontos az érkezése, mert őt kértem meg segítségnek, mikor otthon leszünk a kicsikkel.
Apropó:

Kismamik!
Szerintetek mikorra hívjam a segítséget? (Mivel vajdaságiak, előre meg kell beszélni, hogy kb. mikor jöjjön)
Szülés előtt is jó lenne, mert költözés után lesz mit rendezkedni, főleg, hogy gondolom, nem leszek túl mozgékony.
Szülés után közvetlenül viszont szeretnék kettesben, azaz négyesben lenni Sanival és csak mikor neki vissza kell menni dolgozni, akkor kellene valaki.
Én így képzeltem. Nagy hülyeség? :)

Zsúka!
Tudom, hogy marha drága az LH-teszt, de sajnos az igazi LH-csúcs, amikor tényleg sötét a csík lehet, hogy csak 5-6 órát tart. Így én amikor nagyon-nagyon biztosra akartam menni, reggel és este is csináltam egyet.
Ha papírcsíkos megoldást vettél, esetleg félbevagdoshatod őket, de vigyázz, hogy éles ollóval vágd, mert a tompa leszedi az egész felső felületét. Kipróbáltam. Képzelheted, hogy szentségeltem. :) :)

Niki!
Köszi a receptet! ELmentettem!! Éviét is!!
Hormonokról pár szót: eddig nekem kb. 3-szor fordult elő, hogy olyan röhögőgörcsöt kaptam, hogy potyogtam a könnyeim és annyira rázott, hogy szegény Uram nem tudta, sírok vagy nevetek. Hát, látnotok kellett volna. És tudjátok min? Pl. azon, hogy elmeséltem, mit ettem aznap! :) :) :)

Junko!
Neeem, Te most pont tök jó passzban vagy, hiszen tegnap írtad.
Nagyon jó volt olvasni!!
És igyekszünk ilyen vidáman tartani, jó? Hiszen itt a nyár!!!

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Réka!
Ja, de attól még bármin tudok sírni. :) Csiksomlyói búcsú Himnusz, Ruzsa Magdolna interjú, kiscica a fán, éjféli keringő egy esküvőn. Jöhet bármi. :)

j.
Vendég

Duddu!
Ha már beígérted mihamarabb kérünk képet karácsonyi zabálni való rucikról és Rólatok is :)
Nekem is ugyanígy lett megrendelve a segítség. Költözéshez, mert augusztus végén már tuti nagy pocakom lesz. Meg a szülés utáni első hét az csak a kis családé, apáé, Buboréké és az enyém, utána jön anyám aki valszeg inkább háztartást rendez majd, mint gyerekhez tanácsot ad ha nem kérdezem, de akkor is muszály lesz szerintme.
Ja és hormonok hát igen, az ok nélküli sírvafakadás is meg volt már egy szolíd bírkózás közepette :)

Junko!
És ez a tejporos téma még kismiska ahhoz képest amit szokott művelni, de nem fárasztokitt vele senkit :)

kancellárka

Junko!

Remélem az elkapásnak lesz eredménye. :D
A hétvége nem igazán lesz alkalmas az egymáshoz bújáshoz, mivel utazunk a szüleimhez és hát ott nem igazán megy, de majd ezt is megoldjuk. :D

Niki!

Remélem igazad van és alakuló félben van valami vagy valaki.
Ma este csinálom a követekező tesztet.

Duddu!

Ez a teszt nem ilyen papírcsíkos, hanem egy pipettával kell 5 csepp vizeletet rácseppenteni a tesztre és ha megszívta magát akkor 5 perc múlva lehet az eredményt leolvasni, hogy hány csík jelenik meg a másik ablakban.

Nárcisz, Duddu!

Kép
zsúka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?