A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

BAlim, gyors gyógyulást! Sétáljatok, Belőled is kisüti majd a Nap! Meg biztosan Marciból is :) ! Eszter ugye nem kapta el?!

Mrege, mi egy képnek is örülünk ám!Meg az se baj,ha "hülyeségeket" kérdezel! Rendbejött kicsi Rege folyadékháztartása? Meleg ebéd: nem próbálad az előre megtervezést, esetleg néhány napra előre főzést? Én így próbálom, meg Hanna alvásai közben(ha nem ülnék a gép előtt, most is csinálhatnám a házimunkát :wink: ).

Kob! Gratulálunk a vizsgákhoz, jó pihenést a Balcsin!

Lina, nem vagyok gyerekgyógyász, és főként a folyadékvesztés miatt mondtam a sok-sok cicit. Ha vírus okozta a hasmenést,akkor miért is az anyatejtől lenne? Igen, a gyors anyagcserét meg azért mondtam, h nagkorában is ehet amennyi belefér,és mégsem lesz duci!

Mvirág, mi volt a szemészeten? B.K-nál voltatok? A kórházban vagy a magánrendelésen?

Bepa, hát ez a meztelenkedős mácsó?! :lol: Annyira édes kisfiú, h nagyon. Megjegyzem, Hannának is majd kiesett a szeme, amikor egymás mellett hintáztak, annyira nézte :oops: !

Cukker, akkor igazán jó dolgod volt tegnap du! És Adri jól elvolt a fiúkkal? Sygék, pakolnak, takarítanak, stb...ami egy költözéssel jár, néha úgy érzi, h sosem lesz vége.

Na megyek, felébredt Hanna

Kép
seriff

Sziasztok!

Előre is bocsánat mindenkitől... csak panaszkodás lesz...

Botond egész nap ORDIT!!!! Néha nagy nehezen elalszik és akkor alszik kb. 1-1,5 órát, aztán ordít! Ha ébren van kizárolag sír! :cry: :cry: :cry:

Mivel a mi gyerekdokink szabin volt, kedden elvittük a régi dokinkhoz, mert kőkemény volt a pocija. És igen ahogy sejtettük EXTRA hasfájós. Egyátalán nem tud magától kakilni, szélcsővezni kell, de azt meg nem lehet fél óránként, ugyhogy csak szenved szegényke.

Még csak 1 hete vagyunk itthon,de már kikészültünk. Nem segit semmi gyógyszer, én már teljes tejtermékmentes diétát tartok, alig eszek, de ez sem segít.

Du.-án jön Kiss Katalin kiváncsi vagyok mit mond.

Tali nagyon jó lehetett! :)

Mégegyszer bocsi és szép napot Mindenkinek! :)
nana09

Ser,
OK!Folyadékháztartás alakul,csak az a nagy bánatom,h.vizet nem nagyon fogad el.Gyümölcslével próbálom neki biztosítani a folyadékot,de ez nem mehet a végtelenségig.Úgyhogy mindig próbálom a vizet is,de még nem nagyon megy. :(
Tegnap barátnőzött a lány.Eljöttek a babaúszós barátnőink.Mármint az enyém is,meg az övé is. :) Erről majd küldök képet,de Peti elvitte a gépet.Ez volt az első ilyen alkalom,amikor ő ismerkedett egy hasonló korúval.Nagyon édesek voltak. :D
mrege

Ser,
pont a tervezéssel van bajom.Azért vagyok a házimunkával is mindig elégedetlen,h.nem látszik,amit csinálok,mert úgy összevissza megy minden.Mostmár lóg a hűtőn egy papír,amire ráírom előző este a következő napi teendőket,és pipálom,ha kész.Máshogy belekapok mindenbe,és nem halad semmi.Nagyon gáz vagyok,tudom. :? De mentségemre legyen mondva,próbálkozok! :)
mrege

Nana,
nem kell bocsánatot kérni!Azért vagyunk,h.meghallgassunk!
NAgyon sajnálom Botit! :cry: Remélem Kiss Katalin rájön,h.mi a baja.
A nővérem lánya addig csinálta ezt,amíg szopott(4 hónapig,mire rájöttek,h.tejfehérjeérzékeny),aztán megszűnt a rémálom!Nem tudom mikortól lehet allergiatesztet csinálni,de én megpróbálnám.
Megyek,mert ébred a lány!Sok-sok energiát és kitartást kívánok!
mrege

Halihó

Ser! juj, ne dicsérd már ennyire Benit mert mindjárt elolvadok...de azt láttam Hanna télleg nézte...de fiatalabbak vagyunk, vagy nem számít a korkülönbség ?:P

Nana! panaszkodj nyugodtan az is jót tesz ha legalább elmondod ...Nagyon sajnálom...én is így voltam 2 hétig hogy csak bömbölt a gyerek és nem tudtam miért (ugye nálunk tejcsiprobléma volt, magyarul éhezett a fiú)
Remélem azért idővel jobb lesz... :roll:

Rege! napi munka....én már nem tervezek, mert beleőrülnék, a főzés a fix és ami mellette még beleér...bár az ablakot már nagyon kéne puccantani, de máshol se vixolják minden nap:)
Amúgy meg, ha lenne legalább 1 ember akire rá tudnám bízni a fiút úgy hogy ne itt legyen akkor talán könnyebb lenne, de így nem megy.
Képet várjuk:)

másik oldalt még nem olvastam arra azért nem reagálok
bepa77

Köszi Mrege a biztatást! :)

Én ezt egyébként nem értem. Nem ugy van hogy az anyatej a legjobb táplálék a babának???????

Persze én is megprobálnám a tesztet, már mindent megtennék csak ne szenvedjen ennyire! de ez akkor is elkeserítő! :cry: Itt a sok a anyatej és lehet hogy tápszert kell neki adnom??? :cry: :cry:
nana09

Bepa,
kicsit megnyugtat,h.más is van így ezzel!Nekem most eza hűtőre írogatós bevált.Majd meglátjuk meddig! :) Ablakpucolás:még Rege születése előtt pucoltam 1-2 hónappal.Ennyire trehány vagyok ám! :?
mrege

egyí kérdés a lilipie.t hogy lehet beszúrni????? béna vgyok meg nincs időm ki bogarászni:(

Rege!kérdések..bocs ha nem válaszoltam a magam nevében:(házimunka nálam az van hgy útálok itt lakni és van vagy 7 szoba amiből 3-at használunk és 4 félszint np comment
bepa77

Sziasztok!

Nana,
nagyon sajnálom Botit, de téged is. Nehéz lehet idegekkel, hogy nem tudsz segíteni neki. Meg gondolom nagyon fáradt is vagy. Ötletem sajnos nincs, nálunk egyik lány sem volt sírós. Remélem nem az anyatej kavar be neki.

Mrege,
nekem is újra kell tanulnom az időbeosztást, most hogy elköltözünk. Itthon délig rábízhattam anyura Orsit, ha valamit el kellett intéznem. Flórát is elbírtam vinni az oviba reggel, csak kettesben voltunk addig is. Most mindez a kényelem megszűnik, viszont a saját magam ura leszek ismét. (többé-kevésbé, gyerekektől függően persze). Kicsit tartok ám én is tőle, hogyan boldogulok.

Bepa,
merre laktok? Hát igen, a nagy lakásnak is megvannak a maga hátrányai. Lilypie.com oldalon beállítod Benedekre vonatkozó adatokat és amikor készen vagy akkor lesz egy oldal, ahol a HTML, BB kód meg még valami van kis ablakban. Az ablakban lévő szöveget (én BBCode -t másoltam) bemásolod a profilodban lévő ablakba, ahol az aláírást kéri. Remélem érthető voltam. :) Elég nehéz így leírni.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Ser,
BK-nal voltunk az SzTK-ban. Pankat fel ev mulva ujra vinni kell, mert kicsi tavollatasra gyanakszik, egyelore nem irt ra szemuveget. Beninel minden rendben. Nagyon rendes volt a dokineni, pedig Panka vegig sikitott a fulebe :oops:
Hat ezen is tul vagyunk. Most csak ennyi, mert a parom ul a gepen :roll:
mvirag

Sygéket nem irigylem.
Nekem meg nem voltak meg a gyerekek, mikor ide koltoztunk, de mar nagy volt a pocim. (Koltozes utan egy hettel mar bezsuppoltak a korhazba, ugyhogy azt sem tudtam hol all a fejem). Eleg durva egy koltozes :roll:
mvirag

Sziasztok

Bepa
cuppantom a kis nagyszemű macsókát

Balim
Mielöbbi gyogyulást kivánok Nektek.

Nana
Remélem mielöbb találtok valami megoldást pici Botond pocifájására

Rege, Bepa
Egy ideig én is görcsöltem , hogy mindig minden rendben legyen , de belefáradtam, hogy csak addig tart ameddig megcsinálom, gyerekek hazaérnek és hopp már nem is látszik semmi, hogy csináltam volna valamit, szerintem nyáron uszni fogunk mindennel, mert nem fogom magam azon idegesiteni , hogy hiába csináltam bármit is , inkább amig takaritanék azt az időt velük töltöm .

Virág
Örülök hogynem találtak semmit gyerekeknél , Pankánál meg hátha változik valami fél év alatt.

Nálunk mai napunk eddig katasztrofális , Kata nem hajlando aludni , eddig ma fél orát, amugy meg sirás , én ugy látom hogy felül jön két fogacska egyszerre már csak épp át kéne törnie , de remélem gyorsan kint lesz , mert kicsit hozzászoktam hogy nyugis a lányzó.

Tudna nekem valaki segiteni etetőszék ügyben , tudom hogy volt már téma , és hogy amit kinéztem talán Kobudóéknak is ilyen van , de sehol nem talkálok rola semmit a neten , egyet láttam aki árulja ,de árban nem igazán felel meg . Pesten láttam ilyet a Pólusban 9ezerért , de nekem jo lenne a használt is , nem látott ilyet valaki valamerre?????? Kép
kecsone

Sziasztok!

Nana, sajnálom, gondolom, h mindent bevetettetek már, de ne add fel! :)

Mrege, nálunk sincs mindig csilli-villi, több részletben takarítok, hol egy kis portörlés, hol egy kis porszívózás-mondjuk az mindennap van-hol meg felmosás is belefér. Régen mindig csütörtökön takarítottam, nahát manapság amikor épp akad rá idő.Kicsit azt hiszem kompromisszumot is kell kötni tisztaságügyben :D !

BAlim, ma még nem jártunk sikerrel a szomszédban :cry: .

És egy mai kép: Kép

Kép
seriff

Kecsóné, ezt is indjárt megkérdezem Sygtől.

Kép
seriff

Bepa,
nekem sem siekrült eddig ez a beszúrás,várom én is a választ!Azt hittem csak nekem nem megy! :) Nem értem milyen kérdésre nem válaszoltál?
mrege

Lili

Gratulálok a 9 honaphoz
kecsone

Balim
Eszternek is gratula a honapfordulóhoz
kecsone

sziasztok,

szörnyű éjszakánk volt. De hajnali háromkor, miután kijött belőlem minden, végre el bírtam aludni és ez eltartott egészen hatig :lol: . Az a baj, hogy jártányi erőm sincs, tegnap óta alig ettem, folyamatosan hányingerem van, semmi étvágy :(. Bár most bírtam enni egy kis levest, talán erőre kapok. Eszter még egyelőre nem kapta el, de félek, nem marad ki belőle. Marci ma már volt oviban, ő rendbe jött.

Kecsóné,
köszi, tényleg ma 9 hós, el is feljetettem. Sajnálom a kis Katát, biztos gyorsan túl lesz rajta, ő olyan kis jó baba :). Domi is otthon van már?

Ser,
boldog 13 hót :). Nagyon cuki Hanna a képen.

Takarítás: én is kicsit belefáradtam, nálunk is amint hazajönnek a kispasik fél perc múlva minden szanaszét, olyan nehéz. Egyébként csak részletekben, de mióta Ezti mászik még nehezebb :(.

Nana,
nagyon sajnálom, átérzem. Nekem mind a három nagyon hasfájós volt, de főleg Marci, ő két hós koráig állandóan üvöltött nappal, kénytelenek voltunk a papaverinis cseppet adni. Néha legszívesebben kiszaladtam volna a világból. De legalább éjszaka aludt. Botond éjjel is sír?

Bepa,
ez a kis macsó csuda édes! Gyönyörű bőre és szemei vannak.

Atinah,
nem is gratuláltam még a szüléshez. Ügyesek voltatok. Hogy voltál megelégedve a dokiddal?
balim

Köszi Mindenkinek!

Igyekszem, igyekszünk! de nagyon nehéz! :cry: Én mindennap sírok...pedig probálok uralkodni magamon. Danussal egyszer sem sírtam szülés után, pedig ő is nagyon hasfájos volt, de soha nem ordított így.

Balim,
Papaverines cseppet már kedden kaptunk, pedig elméletileg 3 hét alatt fel sem írják. De nekünk az sem segít, illetve attól nagyon aluszékony lenne szegény, de mivel a pocija nem engedi, felébred és még jobban ordít mert még iszonyatosan álmos is. :cry:
Ja és éjjel, nappal, reggel, délben, este....mindig!!!!!!
nana09

És GYORS GYÓGYULÁST mindkettőtöknek BALIM!!!
nana09

Bocsi most olvasom Marci már rendbe jött, szerencsére! :)
nana09

Kis Sárkánynak sikerült elaludni apa mellkasán és apa is elaludt..hogy most milyen aranyos!!!! :) :)

De hogy mi lesz jövőhéttől??? Apa megy dolgozni, Dani ma hazajön a mamitól....elkpézelni sem tudom mi lesz.... :(
nana09

BAlim, ferrum-foszforicum és ferrum-metallicum, 15- CH-s, és 30 CH-s hígításban, 3x5 golyó /nap. yg szerint MArcinak a f-foszforicum lesz jó, mert magas és vékony. Köszi a köszsöntést és viszont kívánjuk! Hű,és nagyon hamar gyógyulj meg!

Nana, Neked is üzeni, h esetleg próbáljatok ki homeos szereket hasfájás ellen, de mindenekelőtt talán a Viburcol kúpot, ami nem hasfájásra való, hanem -nyilván ilyen kicsinek még nem hiszti-nyugtalanságra.
És légyszi ne sírj, próbálj megnyugodni! Volt már a doki?

Kecsóné, a székre való etetőszéekt Ők az Alföldben vették, de ami a Kismamában szokott lenni az a Corában, ill. itt a Faktumban van, ez drágább, de nagyobb gyerekeknek talán jobb

Kép
seriff

Nana

Nehogy mást adj Botinak tejen kívűl! Attól még ugyanúgy fájni fog a hasa. Kitartás anyóca! 1 hós kora után adhatsz neki angolvizet. Nekünk sokat segít a mai napig. Ha kimarad véletlenül még mindig iszonyatosan szenved és ordít, pedig már 4 hónapos lesz holnap.

Kép
Kép
Kép
thymi

lányok beszéltem MSN-en a friss kismaminkkal :wink:

Úgy irigykedek a tali miatt....

Kép
Kép
Kép
thymi

Kati,
Lili is extra nyügi, nem alszik, csak sír, de én fogat sem látok a szájában :(
Ráadásul tiszta kiütés....

Seriff,
a doki csak azért mondta, hogy fogjuk vissza a tejcsit, mert az nem annyira diétás, mondjuk azért nem fogtam annyira.

Na azt hiszem ennyi, mert segí teni akar gépelni, na meg mindjárt repül az egész billentyűzet...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Először is: MEGVAN AZ 1.FOGACSKÁNK. :) :) :)
Kocog a kanál....:D
Bocsánat, hogy önző módon magunkkal kezdtem....de úúúúúgy örültem.

Nana, nagyon sajnálom! :( Tudom, hogy ezzel nem sokra mész.....én nem tudom elképzelni, hogy bírják azok az anyukák, akiknek hasfájós a gyerekük....nekem nagyon keveset, ritkán sír/sírt Zsófi, de nehezen bírom...nagyon sajnállak. Remélem sikerül vmilyen szer.

Balim, jobbulást nektek!

nem nagyon tudtam visszaolvasni....Zsófival vagyok egész nap.

Ser, jó a kép!

Kecsoné, kívánom, hogy mihamarabb kijöjjön a fogacska! Köszönjük a köszöntést! :)

És, a tegnapi 9.hónapos szülinapra megtapsolta Zsófi magát. :D Megtanlta a tapsolást a kiscsillagunk. És annyira élvezi, hogy tapsol azóta is. :) Apát meglátja, és már tapsol is. :) Erről is szeretnék képet feltenni, csak utálom kicsinyíteni....
Lina, küld át légyszi a linket. Nagyon megköszönném! :)

Ser, sajnos nincs benne abba az egészségpénztárba a bicibolt, ami nekünk jó lenne....:( de lehet, hogy rábeszélem őket.... :D

Jó éjt, megpróbálok többször jönni, olvasni....
birolili

Na elszallt, ugyhogy megegyszer.
Nana,
Nem mondom, hogy ne sirj, (en is sirtam), mert az tudja csak, hogy milyen borzaszto a folyamatos siras, aki atelte... Amint lehet, menjetek setalni, az sokszor segit a nyugtalan babanak. Ha faradt vagy, probalj megkerni valakit, hogy vigye el setalni, addig pihenj. Valoszinuleg semmi komoly, csak nehezebben szokja meg a kulvilagot. Azert persze konzultalj az orovosotokkal. Emlekszem en folyamatosan azon paraztam, hogy valami komoly szervi baja van a gyereknek (Panka volt nagyon hasfajos), es hat persze semmi gond nem volt, csak az embernek hihetetlen, hogy ennyira borzasztoan lehet sirni :cry: Ha mar nem birod, kerd meg a ferjed, anyukad, barkit, hogy vegye at, es menj el otthonrol. Ez komoly!!! Mert szukseged van arra, hogy erot gyujts. Lassan majd o is nyugodtabb lesz es a hasfajas is csokken majd. Ki kell valahogy birni az elso heteket....
mvirag

Sziasztok!

Olvastalak titeket csak írni nem jut időm. rengeteg a munka kinn és most még homokozó építés...
Plussz baba örökmozgó.

Nagyon dühös voltam ma mert 5-re mentem a fogorvoshoz és kiderült hogy 3-ra volt időpontom.
valahogy félre értettük egymást és most várhatok hétfőig.

De utána megnyugodtam mert 7-re mentünk dokihoz és láttam a picúrkát.Nem egészen 3,2cm és olyan édes. :lol:
Apa is megnézte és teljesen elolvadt.
Kb most vagyok 10 hetes.

Nana!
Nyugodtan írd le/ki magadból a bánatod, az is segít.
És ne szégyelld ha kibuksz szerintem az tök normális dolog.
Erős vagy és meg fogsz tudni bírkózni a helyzettel, ha apa visszamegy dolgozni.

képzeljétek apának lesz legénybúcsúja. Olyan fura mert én igazán nem tudnék meghívni senkit.
Arra gondoltam hogy ha nektek megoldható akkor nincs kedvetek velem leánybúcsúzni? Egy kis babamentes esti kiruccanás....

Sok puszi nektek.
Jó éjt
samchee

Samchee,
Szerintem nem rossz otlet. Marmint a kiruccanas :) Idejet sem tudom mikor voltam "csajbulin".
mvirag

Samchee

Csajbuli jól hangzik :D

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Megint köszi Mindenkinek!

Tegnap volt dokinéni, azt mondta (szerencsére) marad az anyatej. :)

Seriff, Mvirag
Tudom hogy a hasfájásnak egyes elméletek szerint lelki, idegrendszeri okai lehetnek. Nekünk a "nyugtató" nem segítene, mert aludna ő szegény, azzal nincs gond, csakhát a fájdalom felébreszti.

Az a baja szegénykének hogy túl híg székletből eredő "székletszorulása" van, azaz nem kap megfelelő ingert a székletüritésre, így a gázok és a kaki is benmarad. :cry: :cry:

Bármit megadnék attól, ha egyszer magától jól összekakilná magát. :) :(

Egyelőre a babakocsiban is sír... :cry:

Lili,
Gratulálok az első fogacskához! :lol:
nana09

Sziasztok!

Megint köszi Mindenkinek!

Tegnap volt dokinéni, azt mondta (szerencsére) marad az anyatej. :)

Seriff, Mvirag
Tudom hogy a hasfájásnak egyes elméletek szerint lelki, idegrendszeri okai lehetnek. Nekünk a "nyugtató" nem segítene, mert aludna ő szegény, azzal nincs gond, csakhát a fájdalom felébreszti.

Az a baja szegénykének hogy túl híg székletből eredő "székletszorulása" van, azaz nem kap megfelelő ingert a székletüritésre, így a gázok és a kaki is benmarad. :cry: :cry:

Bármit megadnék attól, ha egyszer magától jól összekakilná magát. :) :(

Egyelőre a babakocsiban is sír... :cry:

Lili,
Gratulálok az első fogacskához! :lol:
nana09

Sziasztok,

Nana, a Viburcolt nem azért írtam, vagy mondta Syg, mert a hasfájás lelki eredetére gyanakodnánk. Csak az jutott eszünkbe, h hátha nem hasfájás miatt sír ennyire, mert 3hetes kor alatt ritkán mondják rá egy babára, h hasfájós-legalábbis mi így tudjuk, tudtuk eddig. De mindegy is, mert a puszta elméletekkel sajna nem segítünk Botin :( . Igaza van amúgy Virágnak, csak az tudhatja ezt,aki maga is átélte. Úgyhogy csak hallgass a józan eszedre,és ne bocs,nem akartunk mi beleszólni :) !

Lili, gratulálunk az első fogacskához, és a tapsoláshoz is! Vigyázzatok, nehogy éjjel is tapsviharra ébredjetek :lol: !

Kép
seriff

Lili,
Mire felocsudsz , mar a rantott csiket fogja ragni a lanyod. :wink: Olyan gyrosan telik az ido. Gratula a fogacskahoz :lol:

Tegnap Beni kicsit kiboritott :oops: , mostanaban barmit kap enni, neki valami mas kell (nem csak kaja hanem pl kanal , szalveta, cumi,) "nyavogva" mutogat hogy most ezt kermikor odaadom valami mas kell. magyaran ugraltat :( En meg hagyom :wink: Ugyhogy azt hiszem meg is erdemlem. Mikor mar 10 perce roghangaszom es hol kanalat hol pedig banat adok neki, akkor meg besokallok. De mindig a kajalas korul van a cirkusz. Ha viszont nem ugralok, akkor elkezd sirni... Panka kozben tok nyugodtan uldogel es var a sorara...
mvirag

Sziasztok!

Úgy szeretnék gyakrabban írni,de én nem is értem valahogy mindig elrohan a nap :( .Pedig az új hintánk nagyon jól beválik (többnyire),babóca most is abban szundizik :D .

Pille,ezt a bölcső-hintát kint vettük a Faktumban,de teszek is képet fel róla.

Cukker kérdezted mi az a hamartoma,hát egy jóindulatú daganat,ez veleszületett,csak míg öcsém pici volt anyuék nem merték műtetni,inkább most mikor már maga dönthette el,hogy akarja-e.

Bepa,Seriff nagyon édesek a gyerkőcök!

Nana,én is sajnálom,ez tényleg nehéz,néha én is sírtam/sírok vele együtt.De majd kinövi,addig meg csak bejön valamelyik csodaszer!Nekünk mondjuk az angolvíz pont nem jó,mert visszaöklendezi,úgyhogy ha kell,csak szólj,itt van egy fölös teli üveg!

Balim nektek jobbulást!

Minden kis hófordulósnak boldog hófordulót :D !

Samchee ez szerintem is jó ötlet!

Olyan jó,már Lencike is egyre többet nevet meg próbál gagyogni,meg kell zabálni :D !Csak az alvással állunk sokszor hadilábon,mivel nem nagyon akar egy-egy óránál többet aludni egy huzamban,na meg most már a babakocsiban is inkább nézelődik,aztán ha elunja rázendít,biztos mert tudja a kis ravasz,hogy akkor kivesszük :lol: !

Kép Dupla keresztelő

Kép A picurok

Kép A hintánk

Mindenkinek további szép napocskát!
dettus

Sziasztok !

Bocsi nem olvastam vissza.
Nem jó a gépem meg betonozunk is ezerrel .
Csak azért írok mert, vasárnap nem lehetek itthon a srácokkal, és kitaláltam, hogy reggel kimegyünk 10 körül az alborétunba és estig ilyen 4-5 ig ott lennének nem lenne kedve valakinek csatlakozni hozzánk ?? Bár tudom Ti most voltatok alborértumban csak gondoltam hátha kijöne valaki most kb 1 órahosszáig betudok még jönni ebbe szobába ahol van gép ha valaki ki tud jönni irnátok addig mert ha nem jön ki senki más programot találok ki magunknak :)

kössssszi puszi

kb olyan keddtől leszek ujra :)
roz23

Sziasztok!

Sam
Jo ötletnek tartom nagyon ezt a lánybucsut, még soha nem voltam ilyenen.

Nana
nagyon örülök , hogy nem kell Botitól megvonni az anyatejcsit, és remélem gyorsan tul lesztek ezeken a rossz napokon.

Dettus
Nagyon szépek vagytok a képeken , és csuda klassz ez a hinta.

Lili
Gratulálok az első fogacskához, édike lehet ahogy tapsikol. Én nem tudom erre rávenni Katát semmivel.

Katának ma reggelre kijött a 3. fogacskája , uton van a negyedik is szerintem holnapra az is meglesz.
Tegnap kaptam ezt a kalapot , csak mindig életépem a fejemről
Kép
kecsone

Sziasztok!

Nana, nagyon sajnalom, hogy kicsi Botond ilyen hasfajos! A szelcsovet senki sem ajanlotta neked? Pont az ilyen problemara talaltak ki! Egyik ismerosom kislanyanal nagyon bevalt es nem szokott hozza, mar egy eves es nincs semmi szekletproblemaja. Azt hiszem a forumrol mas is hasznalta.

Lili, Zsofinak gratula az eslo fogacskahoz!:)

Beni, Hanci nagyon edesek!

Dettus, latom szinkronban a picurok oltozeke!:) Csudijo hintaja van a lanynak, nem csodalom, hogy edesdeden alszik benne!:) A keresztelos kepen melyik paros vagytok ti?

Balim jobbulast!

Virag, sokszor nem lehet konnyu kettovel... meg jo hogy Panka ilyen kis turelmes! Mindig csodaltam az ikres anyukakat, en biztos nem birnek ket egyforma koru kicsivel.

Holnap Kecskemet, ugy varom, igy meg nem "zsongtam be" haznezes miatt... :lol: Csak nehogy csalodnom kelljen :roll: .

Szep delutant mindenkinek es jo hetveget!

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Gratula Kata harmadik fogacskajahoz!:)
Igazi no ebben a kalapban!:) Latszik, ha nem a kalapot szedi le magarol, akkor a zoknit!:)
Tegnap tesomeknal elhagytuk Kati fel par zoknijat, hazafele menet lattuk meg a haz elott az uttesten. :oops: Gondolom seta kozben elhajitotta - en meg azt hittem a babakocsiba suvasztotta el, mert ugy szokta. :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok

csak kevés írásra tudok most reagálni

Dettus

fotók nagyon jók!!!!!!!!!

kecsóné

Kata olyn kis huncut

Seriff

Hanna kis édes csini bini

hú nekem ma lenne újra lánybuli, de apa nincs iithon, sportnapra ment és hát nem tudom anyu hogy bírna velük, vagy fordítva

nana

próbáltad már hasra tenni? úgy altatni? sokan nem merik még ennyi idős korban
adri is sírt az elején, (na talán nem ennyit), meg rángatózott, aztán rájöttünk, h csakis hason képes aludni. elég erős volt, tartotta a buksiját, így mertük.
vagy szeretik, ha a karodra fekteted hason és úgy rázogatod
cukkermáz

Jaj, Cukker, elfelejtettem: PO body elerhetosege 0620/771-5485

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

4Köszönjük :oops: !

Dora,Kecsone tündériek ezek a lányok!Én is szeretem a kis kalapokat,csak ilyen piciben nem nagyon kapni.Ja,a baloldali páros vagyunk mi,cumi nélküli baba(szerencsére majdnem végigaludta az egészet :D ).Nagyon élvezzük,főleg a nagymami,hogy lehet a picurokat egyformába öltöztetni :lol: !Dora nekünk is van ilyen lepkés bodynk :D

Lili,Kecsone gratula a fogacskákhoz!
dettus

Lili,
e-mailben elküldtem a linket! Gratulálok a fogacskához. A miénket nézték ma, de se híre, se hamva.

Dóra,
a kendőd még mindig nálunk van, de végül nem használtuk. Mikor, hogyan tudnám visszaadni?

Nana,
nekünk is 3 hét után a hasonalvás jött be, ahogy Cukker is írta, meg apa alkarján lelógva, ha emlékszel, tettem is anno fel olyan képet. Így múlt el a hasfájás. Most járunk babamasszázsra, és ott is van egy-két mozdulat, amivel fel lehet lazítani a bentrekedt dolgokat, mesélték, hogy van baba, aki nagyon hasfájós, de masszázs után két pelust is telerak.

Sam,
jó ötlet a lánybúcsú, anno nekem nem is volt, nem mintha apának lett volna legénybúcsúja. Anyu akart szervezni nekem (bár lehet, hogy magának) még chipandale fiút is, de mivel már 11 hetes terhes voltam, azt mondta, hogy most már nem illik. Pedig nem egy konzervatív fajta, mondjuk elég nagy rohanás is volt az esküvő előtt, valahogy kimaradt.

Cukker,
tornázó tetszik Adrinak továbbra is?

Képzeljétek, ma csak elvittem Lilit megméretni, fogyott 45 dekát, és nőtt 2,5 centit. Még jó, hogy fogytak a hurkák. Szóval akár a főzelék rovására is, de vissza kell állni a Pregomin táp+anyatej és este Sinlac pépre, mert ezek teljes értékű kaják, a répától meg nem fog hízni. Aztán az anyatej mennyiségét visszanövelni annyira, ami volt a hasmenés előtt, és továbbra is, de csak kiegészítésnek alma-banán-krumpli-répa. Jövő csütörtökön mérik újra, meg megbeszéljük, hogyan lehet visszavezetni a kajákat, mert állítólag ilyenkor még hetekig érzékeny lehet a tejcukorra, meg tejfehérjére.

Kati, Dóra
olyan édesek ezek a kalapok a KisKatákon, úgy megkívántam, de annyi sapink van már. Baseball, kiscsinos.... végül is kalap még nincs :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana,
örülök,h.maradhat a tejecske.Mégis az a legjobb egy babának.Honnan tudja doki,h.nem az a baj?

Dora,
Szerintem használtak Nanáék szélcsövet,ha jól emlékszem írta!
Nagyon kedves kislányod van! :)
mrege

Balim,
gyógyulj meg mielőbb!Drukkolok,h.ne kapja el a család!
mrege

Lina, holnap nem jartok Kmeten? :wink: Egyebkent nem surgos.

Igen, igazad van Rege, nem olvastam eleg figyelmesen. :oops:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sam,jó ötlet!
Én 2 hete voltam a barátnőmén.Olyan igazi chipandale fiús volt.Hát nem volt semmi.Nagyon érdekes volt,de én az enyémen örülök hogy nem volt ilyen.Mire gondoltál?Mikor lenne?
mrege

Dóra,
holnap délután biztosan megyünk be, háromra anyuért a munkahelyére, aztán otthagyjuk nála Lilit, és megyünk Pestre. Végre fél év után lesz gardróbszekrényünk, megyünk Ikeázni. Ha oda jössz most is, ahol máskor találkoztunk, befelemenet oda tudom adni a kendőt.
Hú, el sem hiszem, hogy lassan rend lesz a lakásban :D :D :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?