A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zuz,
nekem csak az első harmadban kellett gyakrabban pisilnem, utána normalizálódott a helyzet :) Egyébként szerintem vegyél az ikejában ilyen kis 3lábú összehajtható széket, könnyű és kényelmes, és elfér a babakocsin, azon kényelmesen tudsz ülni... tapasztalat :D Nem érzek még szinte semmit, kicsit jósolgatok, de semmi komoly, múltkor sem volt :D És mivel már úúúúgy szülnék, állandóan figyelek, hogy na, hátha most... de neeeeem :D

Indi,
ez a fajta főnök sajnos akkor a legrosszabb, ha kell a pénz :( és ezt ő szerintem pontosan tudja :(

Ancsi,
már nem olvasod, de jó nyaralást!!!! :)

Katus,
mi sem használunk cukrot, bár kap „cukros” dolgokat néha (pl. túrórudi). De ha pl. a teát ízesíteni szeretném, akkor csakis egy kis mézzel :) És szerintem semmi sem egészségesebb a sok gyümölcsnél, főleg nem a cukor!

Juc,
könnycsatorna-átmosás :( Jó velencézést!!!!

v
kisün

Oké, Fibi ne haragudj! Csak tényleg így jött ki.

Olyan hülye helyzet, mert meg vagyok 100%-ig győződve valamiről, erre jön Anyu, aki ugye bölcsiben dolgozik, értenie kellene hozzá és gyökeres ellenkezőjét állítja. Pl minek szoptatok/tattam gyakran, a 3 óránkénti a jó, most meg ez a cukor, meg a gyümölcs. Ezért kérdeztem, mert tök hülyén érzem magam emiatt. Meg neki ez a szakmája, és mondjam meg neki, hogy hülyeséget tanítottak. Ezt nem szeretném. Senkinek nem akaromk ártani, de főleg a gyerekemnek nem. Ezért kérdezősködök.. :oops:
mkatus

Találtam Nektek egy állatkertes programot, mondtátok, hogy szívesen mennétek közösben ide:

http://www.uno.hu/news/story/210302

Katus,
küldtem mail-t :)

Évi
vica94

Katus,
Te ne haragudj :) nem szoktam ilyen lenni, csak nem birtam magamban tartani :?
hát, tényleg nem vagy könnyü helyzetben anyukád miatt, de sztem kövesd a megérzéseid és az anyai ösztöneid, elvégre most Te vagy az ANYA :) és hát vannak helyzetek, amikor fel kell vállalni a véleményünket, mégha nehéz is... tudom, mert sajnos ezzel én is küzdök, csak én az anyosommal, és baromi szar helyzet :(

KépKép
fibi

Juc! Drukk hogy ez legyen az uccsó Pannának! Összeszorítottujjú smile

Ancsi! Tudom, hogy hülyén hangzott, de pont ma hallgattam Angit, s olyan hangot adott ki szuszogáskor, mintha lenne vmi az orrában.
Még régebben egyszer kérdeztem Fibit is, s ő ua mondta mint te.

Soosoo! Nekem 13 volt a vége. Amikor hazajöttünk még volt rajtam plusz ötös, de mostanság még nem mértem magam.

Vera! Töltődtél ma is a fincsi napon? :D

Katus! Én úúúúúúgy megértelek. Néha olyan emberek tudnak elbizonytalanítani vagy megingatni, akiktől a legkevésbé várnám.
Én is ezért zúdítok néha baromságot az itten lévő topikosokra. :oops: :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Örülök, hogy tisztáztuk Fibi. :) Megnyugodtam. :) Így utólag tényleg baromság volt, de olyan hihetően adta elő. Viszont ez tök érdekes, mert biztos sokan emlékeztek, milyen jóban vagyunk anyósommal. :D Viszont szopi, hozzátápi ügyben sokkal jobb tanácsai vannak, mint anyunak. :oops: Persze, ezt egyiküknek se vallanám be. :D

Ja, és Anyu ajánlott egy csodakencét ami csípésre, viszketésre jó a Neovakarin. Állítólag jobb, mint a Fenistil, mert lehet vele napra is menni. Hallott róla valaki, vagy tud ajánlani valamit? Még nincs rá szükség, de sose lehet tudni mikor kell.

Ja, és kinnt voltunk ebben a nagy melegben, és megfogott minket a nap. Szegény Máté pici karja piros lett. Remélem, nem lesz semmi gond.
mkatus

Barbi, Katus :) Nyugodtan zúdítsátok a "baromságokat", sztem mindenki átesett ezen az itt lévők közül (tisztelet a kivételnek), és tök jó, hogy mindenkinek van véleménye és hozzáfűznivalója a dolgokhoz, ez így szép :) :)

Fibi :) Bálintnak 2 gyűrűs kismedencéje van (neki ez még épp elég), amit langyos vízzel töltöttem fel, mert nem lett volna ideje felmelegedni, mivel du. 5 után kezdtem a plázsépítést :D Csak azon drukkoltam, hogy ne húzza ki a dugót, mert természetesen az érdekelte a legjobban :lol:

Vera, Soosoo :) Gondolok Rátok ezekben a meleg napokban :) Nem csodálom, hogy már szülnétek! Drukk...
denizsa

Deni,
2 gyürüs, az ugyan mit jelent? :roll: és akkor nem is felfujhato vagy ezen most jot röhögsz? :lol:

KépKép
fibi

Neovakarin??? Ez olyan, mint egy Irigy Hmirigy elnevezés. :lol:

Juc,
hívhatlak még vajh? Vagy majd holnap?

Vic,
az nem érdekel, hogy 1000 ft csak, akkor is többet kaptok. :lol:

Többit holnap.
neet
neet

Katus, én "antivakarin" néven ismerem, de csak mert így maradt meg a családi legendáriumban :D Balcsiparti estékre ezzel kentek be minket szüleim :D óóó azok a régi szép idők!!! :D

jaj ma iszonyú nehéz volt a fijammal, azon kaptam magam, hogy már olyasmiket mondok, amiket a szüleim :oops:
úgymint: a sírba viszel, nooormális vagy? nem bírsz magaddal? idegrohamot kapok stb :shock: :D

ez egész nap azon mesterkedett, hogy csináljon olyat, amit nem kéne, szabályosan szivatott! amikor bosszankodtam, huncutul vihogott és menekült előlem, mint aki fogócskázni akar.

kezébe adtam 1 darab banánt, mesterien szétkente a frissenmosott parkettán. mivel nem volt rajta pelus, végigpisilte az egész lakást, vagy 6-7 helyen, de ez még csak hagyján. a teraszról ledobálta a játékait, ráadásul az alsó szomszéd is itthon volt :oops: aztán meg kipacsálta a vizet, az meg csorgott le a teraszukra :?
az összes virágomat megtépte, földjét kiszórta, az összes lábost kirángatta a konyhaszekrényből, kiborította a szemeteseket, lerángatott mindent az asztalról, porszívót előcibálta a gardróbból, és lesöpörte vele a konyhapultot (levert egy poharat is), fakirakósát bedugta a mosógépbe (kimostam), bidécsapot kinyitotta és eláztatta a fürdőszobát, vécékefét ellopta és hurcolta végig a lakásban, miközben én kergettem :shock:
mélyhűtőt kinyitogatta (az erre szétfagyott, pedig egy hete olvasztottam, ilyen akciók miatt :? )
miután ágyat húztam, lehúzott mindent a földre, ágyon ugrált, aztán fejjel előre akart lejönni onnan
mindent ledobált a fésülködőasztalról (a tükrömet is, még jó, hogy nem tört el) , az összes fiókot kirángatta, apja szekrényének kulcsát eldobta, hát kb ennyi, mindezt du. 3 és 6 között... :roll:
és úgy, hogy én közben folyamatosan a nyomában loholtam... és ha bármit is el merészeltem venni tőle, akkora ordítás meg hiszti volt!! :shock:

most megyek békében nyugodni.. nyelvkilógós szmájli

votiv 8)
votiv

KépKép
fibi

:D
Elírtam. Antivakarin. :wink:
mkatus

Juc, jujjj, ez nagyon durván hangzott. :(

Mi holnap megyünk pancsolni rokonékhoz, remélem addig kitart a jó idő. :roll: Kiváncsi leszek Réka reakciójára a "nagy víz" láttán.

Katus, hallgass az ösztöneidre! :wink:
zanza

Votiv,
ez nagyon durvaaaaaaaa :? :lol:
idönként B is csinál ilyeneket, de nem egyhuzamban 3 orán keresztül... és ö is kiröhög, ha raszolok, meg persze ha mondom pl, hogy Ne lépj a lábamra, akkor direkt jol megtapos :cry: ma rendesen fájt már a lábfejem, szandálban volt, és izombol rálépett többször, amig mosogattam (azt valahogy nem türi), meg fejbedobott a poharával, amikor kiitta a löttyöt belöle :x ...

KépKép
fibi

Den :lol:

Votív :shock:
gödibarbi

Votiv :) A ma délutánod nem volt irigylésreméltó... :lol:

Fibi :) A 2gyűrűs azt jelenti, hogy két karikát kell felfújni, ezek "tartják" a vizet. Ez egyébként bébi medence, mert a 2 gy. miatt alcsony, de ebben a korban megteszi. :wink:
Bálintod bizti azért balhézott, mert ő akart mosogatni... :lol:

Jó éjt :)
denizsa

Deni,
ujabb pirospont jár Neked :D :lol: :D :lol:

KépKép
fibi

Sziasztok Csajok!

Bocs, hogy csak ilyen későn szólok, de holnap reggel 9-től a Kossuth Rádión a Családi Tükör c. műsorban megy le olyan riport, ami itt készült a talin :) Nem tudom biztosan, hogy csak az enyém (a babanetről :)), vagy másé is (bár azt hiszem volt olyan, amit a Vendég a háznál-hoz csinált)

Remélem Mindenki jól van, mi élünk-virulunk, bár az elmúlt hét nem volt túl rózsás, amellett, hogy az egész család átesett a nyári náthán :(, Doni még egy 3 napos lázzal is kénytelen volt megküzdeni....:(.....

...emellett meg jól el vagyunk havazva, emlékeztek meséltem, hogy milyen sok esküvőre megyünk a nyáron, hát most jól benne vagyunk a sűrűjébe, és a legfontosabb, az öcsémé az épp egy hét múlva lesz, ráadásul a gyerkőcök szülinapja is a nyakunkon :) és az is igényel némi szervezést :)

Azért ha lefut ez a zűrös időszak ígérem jövök majd....

Mindenkinek sok puszi:

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv: innen nézve vicces, hogy Istók milyen energikus, de gondolom Te ezt nem így éled meg, és még az is lehet, hogy én is leszek ilyen szituban :)

Indi: munkahelyed hányós simle! Szerintem is kezdj el keresni vmi mást, bár nem egyszerű a történet baba mellett :( Sz*r ügy ez mindenképp és elkeserítő... eleve az, hogy miért nincs olyan szociális jólét nálunk, hogy a munkára tényleg ne kelljen gondolni 3 évig ??

Naptej: én a múltkor olvastam egy cikket valahol, hogy kb a 30 faktoros naptej a valóság a többi már csak reklámfogás mert ugyanazt bírja-tudja, mint a 30-asok... nem tudom, hogy igaz lehet-e??

Kérdés: szerintetek kell(ene) Kamillának adnom valami plusz itókát ebben a melegben a szopin kívűl?? Én úgy gondolom, hogy elegendő ha többször cicire teszem, de a körülöttem lévők meg folyamatosan agitálnak, hogy ha szomjas akkor víz kell neki vagy tea! Szerintetek???

Indi: képet rakok majd fel frisset, ha letöltöm végre a masináról őket.

Jövő heti tali egyenlőre nekünk is passz, mert ha ennyire dögvész lesz akkor mi kihagyjuk, mert ma szegény kis babám annyira szétizzadt a kocsiba,hogy nagyon :(

Jó hétvégét Mindenkinek!
Rylie
rylie

Ja tudom még mit akartam:
Macs: Pastel Stúdiót már nézted?? Nem a legolcsóbb, de nagyon szép holmijaik vannak. Van egy üzlet a Jászai Mariska téren és van egy a Madách téren.

R
rylie

Jóó reggelt mindenkinek :)

Köszönöm a ruha (és egyéb) ügyi hsz.-eket és tanácsokat. Priviket megkaptam, meg a méleket is, de sajna nem tudtam még válaszolni, mert Fülicsek ezerrel pörög (most is, meg tegnap is).

Votiv,
nem írigyellek a tegnap miatt :shock:

Fibi,
nálatok nem férne el a kertben egy pancsoló?

Most sajna ennyire futotta csak :cry: Igyexem válaszolni mindenkinek, csak még nem tudom mikor sikerül.. :(

Viszont süt a nap ezerrel :D :D :D úgyhogy:

Szépséges napot mindenkinek Kép

csók

Macs és újcsörgőjéveljátszó-egyedülüldögélő-antialvósFülibaba
macskanyu

Kérdés: Miért jó, ha a gyerkőc reggel már 6-kor fenn van?
Válasz: Anya korán leülhet a gép elé :lol: ja és ilyenkor még csak 20 fok van, kiráááály :D

Rylie :) Sztem elég, ha Kamilla gyakrabban kap szopit. Bálint tavaly júl.-ban született és én is kaptam hasonló tanácsokat, hogy ha nem teáztatom ebben a melegben, akkor szomjan fog halni... Nos én nem teáztattam, annál inkább szoptattam, és múltkor láthattad a játszón, hogy még nem halt szomjan :lol: Persze a kétség kis ördöge azért bennem is megvolt, ezért minden nap főztem neki a teát és kínálgattam, hátha? Szerencsére a fiamnak több esze volt, mint nekem és nem kellett neki a tea, a cici annál inkább :D Bálint csak az elmúlt 1-2 hónapban kezdett iszogatni, amikor már kajált a tejcsin kívül is rendesen. Keveset iszik, de nem aggódom, mert a meleg miatt úgyis gyakrabban kap szopit.
A képet várjuk :D

Bog :) De jó, hogy bekuksiztál :)
denizsa

Ja és Rylie,

Füli sem kap külön inni, csak tejcsit :) (Azt hiszem két héttel idősebb, mint Kamilla :) ) és teljesen jó neki :)

Denizsa,
kertben tök jó ilyenkor a 20 fok, de itt onnét tudom, h süt a nap, hogy az ablakhoz állva, orromat az üveghez nyomva felfelé nézek és akkor, ha elég ügyes vagyok, látom az ég egy kis darabkáját, amiből a kellő rutinnal, meg tudom mondani, milyen kint az időjárás :mrgreen:
/de nemsokára nekünk is lesz kert :) /

Csók

Macs
macskanyu

Rylie! szopi: Ugyanez volt a dilemmám ugyanilyen okokból mint neked.
Én kitartok! :D de persze tudom merre forduljak, ha megerősítésre van szükségem :lol:

Orrfuvásos témámra valaki reagálna? Plííííííz

gödibarbi

Én is jó reggelt!

Votiv :) egyszerűen érthetetlen szémomra, hgoy hogy bírod ennyi energiával - Mármint Istók mellett... hozzá tényleg egy teljes ember kell, elképesztő kispasi :)

Barbi :) Nem emlékszem pontosan az orrfújós kérdésedre csak nagyvonalakban: elméletileg porszívós orrszenyót már kisbabánál is be lehet vetni, én is használtam és Dominó egyáltalán nem ellenkezett. Viszont a pici babák szörcsögése nem taknyot (milyen ronda szó!) jelen többnyire, hanem egyszerűen tisztulnak a légúti járatok - mint ahogy a tüsszentés is még a pocaklét folyománya. Tehát ha megpróbálod kiszippantyúzni de ne jön számotevő anyag annak ellenére, hogy szörcsög ded - akkor aggodalomra semmi ok :) - ha nem ez volt a kérdés, akkor bocs, egyszerűen képtelen vagyok visszakeresni :(

És az oltásra visszatérve: most, ennnyi nappal a hátunk mögött azt mondom, hogy nem volt semmi gáz, csak egy kis többletalvásigény jelentkezett két napig :)

Szép napot!

indianyo

Macs :) Ezt az orrnyomást az ablakhoz és az ég kis darabkáját olyan érzékletesen írtad, hogy tisztára a "Börtön ablakába" dal jutott eszembe... de arra még gondolni se merek, hogy hány évvel ezelőtt énekeltem utoljára ezt a méltán népszerű műremeket :mrgreen:

Indi :) Tök jó, hogy Dominó ilyen jól vette az akadályt és nem lett gond az oltásból! :) Meleget hogy bírjátok?

Barbi :) Én csak azt a kérdésed találtam meg az orrszivattyúval kapcs., hogy mikortól kell ill. lehet? Indi tök jól leírta, hogy kicsiknél is lehet, ha indokolt a szívás, pl. folyik az orra. De ha csak az a gond, hogy szörcsizik kicsit és nem jön ki vele semmi, akkor nem kell erőltetni. Ha jól emlékszem Bálintnak is volt ilyen, de nem tudtam kiszívni semmit, és a dokink is azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni, de próáljam meg, ha ez megnyugtat. Úgyhogy én se tudok Neked okosabbat mondani :roll:

Zuz :) Mi van Veletek? Nagyon csöndes vagy :(
denizsa

Indiiiiiiiiiiiii! amint láttam, hogy topikon vagy virtuálisan én is berohantam, mert tudtam te bizti írsz nekem :lol:
te nem hagyod az ember lányát kérdésekkel :P szóval köszönöm!
érdekes, hogy amit te írtál sehol nem olvastam! :twisted:
szóval okosodtam,kipróbáltam, s várom a szörcsögést vagy nem szörcsögést
gödibarbi

den! most látom, te is írtál :P :P :P gondoltam,hogy te is fogsz :lol:
köszönöm :lol:
gödibarbi

Barbi :) hiába... :) Nekünk ugyan azon kívül, hgoy családi barátunk a doktornéni, nem sok hasznot jelent, viszont ezért hálás voltam, mert azért ijesztő, amikor egy kisbaba egyfolytában szörcsög meg tüsszent.. de hát a jelek szerint ez őt nem zavarja. Remélem, nálatok is csak ez a helyzet :)

Deni:) egy szál pelusban az árnyékban csücsülve jól ki lehet bírni a meleget :) Dominó - bár gondolom a legtöbb gyerkőc ilyen - imád pucérkodni, úgyhogy tegnap egy órát pelus nélkül szellőztete a popsit és nagyon elégedett volt vele :) Tovább is hagytam volna, de gyanús sárkányeregető hangokat adott ki magából és ugye kölcsönbabakocsink van :mrgreen:

És ti hogy bírjátok a városban? Mert nekünk a hideg a nehéz, a meleg azért kertes házban kibírható.

indianyo

Haliho,
megjöttünk, elköltöttünk egy rakat pénzt a Corában, Bálint bébi kapott pancsolot, talicskát, kismotort, mindent :D és ezektöl ugy felpörgött, hogy egy orán át nyüglödött, mielött elaludt végre az elöbb :(
éjszaka meg nemtom, mi volt, mert 20 percenként felsirt, alig aludtam valamit :( :( lehet hogy a meleget nem birja ö sem? :cry:

Zuzi,
Nálatok milyen volt az éjszaka? és Bazso nappal kétszer aludt még?

Barbi,
bocsi, én azért nem válaszoltam, mert nem értettem a kérdést (mikortol lehet szivni :arrow: hát akkortol ha folyik az orra :wink: ), és gondoltam, majd az okosabbak válaszolnak :lol:

Deni,
végül ugyanolyan bébi medencét (2 gyürüset) vettünk B-nek, tök occso volt, és elég még neki, hamar meg tudom tölteni vizzel, meg tisztitani :) volt 3 gyürüs is, de kifogyott a raktárbol, elöször azt néztem ki. A nagy medencék (a 6-7ezer forintosak) majd pár év mulva ráérnek :D

Macs,
de, elfér, akár 10 pancsolo is, mert 800 nm-es a kertünk :)
ha jöttök du. a lovastalálkozora, majd meglátod :lol:

KépKép
fibi

Fibi,
nem megyünk most sajna :cry: de nem feladni :) jövő hétre, hétfő kivételével, ígérem összehozunk valamit.. :) Esetleg Állatkert?

Barbi,
Fülinek szívtam az orrát, ahogy taknyos lett. Kb.4,5 hós korában először volt ilyen. Nekünk nagyon bömbölt, de utána láthatólag megkönnyebbült :)

Megyek, mert leég a sonkás zsömlém :)

Csók

Macsek
macskanyu

Macs,
de kár :( bár itt is log az esö lába, lehet hogy elmossa a lovakat mingyá :lol: :D
jövö héten pont hétfön lesz tali, áááá :?
és csütörtökhöz mit szolsz? Indinek is jo lenne :) nekem csak a délelött jo, de megoldhato :lol:

KépKép
fibi

illetve nemcsak a délelött jo, mert 5-kor kezdödik csak a joga, és az Állatkert közel van a hugomhoz (ö vigyáz B-ra :D )
és végülis a lovakat meg bármikor megnézheted, mert a felettünk levö utcában lovarda van :) :)

KépKép
fibi

látom néha probléma van a fogalmazásommal :oops: ha előbb odaírom a magic word-ot : szörcsögés, akkor nem néztek ennyien hülyének :lol:

egyébként egy pici kézink van, s azt használtam. ma még nem hallottam szörcs-szörcs-öt :P

Indi! igen nálunk is ez van. semmi gáz, de én túlbuzgultam :lol:

Fibi! jó cuccok!!! csoda hogy Bálintnak ott lebegtek a szemei előtt, s nehezen aludt el :?: :P

gödibarbi

Barbi,
hát, ja :( csak azért (is) vettünk neki jo cuccokat, mert olyan rosszkedvü volt reggel (a nehéz éjszakátol...), hogy fel akartuk dobni, meg motort is régota terveztünk már neki. és ö is izzados, mint anyukája, és pancsolni imád :D A talicskát meg egyszerüen leszedte a polcrol, és hurcibálta végig magával, nem volt szivünk azt mondani neki a pénztárnál, hogy nem vesszük meg :lol: :lol: igy jár, akinek vajbol van a szive 8)

KépKép
fibi

Vajszívű Fibi,

csütörtök belőve :mrgreen:
ajándéközön rulez :) mi is voltunk vásárolni reggel, Füli is jól felpörgött, most igyekszem elaltatni :)
macskanyu

Indi :) Kertes ház tényleg jó ilyenkor, Dominóval jót lehet üldögélni :D Bálint nem marad egy percig sem nyugton, úgyhogy ha kimegyünk a kertbe, még jobban kimelegszünk, mint bent :mrgreen: egyébként ő is lenge ruciban van: egy atlétában feszít itthon :D

Fibi :) Akkor jó napotok volt :D Bálint sok szép cuccot kapott :D A pancsolót mi az Obiban vettük, tényleg olcsó volt (főleg a többi medencéhez képest), gondoltam, ha leamortizálja, akkor nem kapok szívbajt :lol:
denizsa

Akkor Csütörtök lesz a napja az Áallatkertnek? De jó! :) CSak ne nagyon korán lécciiiii, mert nálunk nehézkes az elindulás a rengetg magamra pakolandók + Dominó úri huncutságai miatt :lol:

indianyo

Sziasztok,

teljesen új vagyok koztetek, Komáromban lakom, (Szlovákiában), es nagyon örülnék, ha tudnátok tanácsot, segitseget adni.
Első babás vagyok, a 26-dik hetben jarok, szeptember vegere vagyok kiírva es szeretnék PESTEN szülni.
Leginkabb a Szent Imreben, (esetleg a Peterfyben vagy a Margitban).

A ferjem magyar,(Nagykatai) en szlovak allampolgar vagyok, 100 km- re lakunk Pest-tol.
Tudnatok segiteni, ilyen esteben hol kezdjem az intezkedest, melyik dokihoz fordujak, mi a teendő?
Vagy csak egyszerűen hivjak fel pár dokit, hogy melyikük válalna?
Nem tudom, mit tegyek, kerlek SEGITSETEK!
Mindenkeppen azt szeretnem, hogy a szules elott megismerjem a orvost es a korhazat.

Ha esetleg van koztetek valaki, aki hasonlo cipoben jar(t), vagy ismertek valakit, aki kulfoldi allompolgarkent szult Magyarorszagon, kerlek irjatok, mert egyenlore nagyon tanacstalan vagyok es az ido is mar kezd surgetni.

Szóval, ha tudnátok segiteni, hol is induljak el, nagyon hálás lennék.

Mindenkinek kellemes babavárást és babázást kívanok.

Szilvi.
lola73

Sziasztok,

Ez az állatkert ez bárki által látogatható? :roll: mármint lehet menni veletek esetleg ha úgy jön ki.

Indi: irtál mélt? mert nem jött semmi. Irhatsz privátot is. ..... és köszi.

Johi
johanna1975

Szilvi,
Sajnos én nem tudok neked ebben segíteni, de hátha jönnek okosabbak akik igen :) Ha már 3 éve házasok vagytok, akkor elvileg automatikusan megkapod a magyar állampolgárságot és akkor tutira semmi akadálya, hogy itt legyen választott dokid, ha ez az eset nem áll fenn, akkor lehet, hogy csak az ügyeletesnél tudsz szülni.. Bár az sem feltétlen rossz. Bár ha 26. hétben vagy, már nem biztos, hogy könnyen bevállal bármelyik doki..

Johi,
persze, hogy gyere :) miből gondoltad, hogy zártkörű a buli? :) Én személy szerint örülnék :) :)

Indi,
tudtál valamit kezdeni a küldött linkkel?

Fibi,
méééltem :)
macskanyu

Johi,
johogy gyere :D bárki jöhet aki szentimrés topikos :lol: az Állatkert egy ideje már szervezödik, csak mindig másnak nem volt jo, nade most :D

Macs,
kösziii :)

Indi,
a fél 10-10 már nem nagyon korán van? :wink: :P

KépKép
fibi

Ja, és elkezdte mondani Bálint, hogy "hiita-pajinta" :D amikor a hintaágyon ringatozunk :) és ha elfogy az inni-ennivaloja, akkor mondja, hogy Mééééé, ami = még :lol: :lol:

KépKép
fibi

Gyorsan hírt adok:

SOOSOO kisfia, Gergő ma délután megszületett, mama és baba nagyon jól vannak! :D:D

Gratulálok!!!!!

vera
kisün

Isten hozott Gergő :) Naaagy gratula az egész Soosoo családnak :)
Kép
macskanyu

Soosoo és Gergő,
SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Két fiú mellé csak egy harmadik jöhetett!!! ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

jajdejóóóó!!!! :D :D :lol: :lol: :P :P :) :o :o :wink: :wink: :D :D :D

Kép

hát ez csodás hír!!! gratulálok!!! :D

nahát, hogy a meleg mégis előcsalogatta őkelmét :D
és mondtam én, hogy Soosoo jól leelőz, Kisün :D velem is pont így csinálta :lol:

és három kisfiú!!!! :D :D :D gratulálok az egész családnak!!! :D
Vera, most már TE jösz, drukkolok Kép

votiv 8)
votiv

Zsanci, akkor neked is három fiad lesz :!: :?:
:lol: :lol: :lol:
Kép

votiv 8)
votiv

Gratula Soosoonak és Gergőnek!
ÉLJEN!ÉLJEN!
Kép éljen!
gödibarbi

Votiv,
igen, mondtam is neki, hogy nem bánnám, ha még bent találkoznánk :D De dócit sem hatották meg sem a frontok, sem a meleg/hideg, nem hiszem, hogy marcinál máshogy lesz :mrgreen:

Zsan,
nekem is pont az jutott eszembe, mint votivnak :D

v
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?