Végre itthon!!!! Tegnap jöttünk haza a kórházból, nagy örömünkre!!!
Elsőként nagyon köszönöm a gratulációkat, mert megkaptam Jubétól a fórumot kiprintelve a kórházban.
Kicsit hosszabb történet lett a szülésem mint gondoltam.
Próbálom rövidre fogva leírni.
5-én hajnalban iszonyú erős fájásokra ébredtem 2kor, de érdekes volt, mert a gyomrom görcsölt nem a hasam.
Hajnali 6ig vergődtem, a fájások ritkultak(!) és akkor felhíVtam a szülésznőm Várnai Gabikát, hogy szerinte ez mi. Megmértem a vérnyomásom is, 170 körül volt.
Azonnal menjünk cuccostul a kórházba, ezt beszéltük meg Gabikával.
Az ügyeletes orvos Molvarec doktor volt, vérvételt és vizeletvizsgálatot kért.
Fehérjét találtak a vizeletemben, kimutatták, hogy terhességi toxémiát kaptam.
Kb 10 kor tudtam meg, hogy azonnal be kell fejezni a terhességet, és mivel abszolut zárva voltam, császarmetszés mellett döntött M. doktor.
11.50kor bujt ki a Kismanóm, 53 cm -vel.és 2450 g súllyal. Egy tündér, már most szerelmes vagyok belé!!!!!
Tóth doktor sajnos aznap éppen nem volt elérhető, így Molvarec doktor végezte el a műtétet Vida doktorral.
Molvarec doktorról csak ódákat tudok zengeni, olyan fejedelmi gondoskodásban volt részem, minden nap jött legalább 3x és érdeklődött, ellenőrzött. És nem csak engem, hanem az összes betegét hasonló figyelemmel kísérte.
A szülés után még engem kellett összeszedni, mert a vérnyomásom egy hétig az egekben tartózkodott, a májfunkcióm is elég rossz lett, ezért vért is kaptam, és az érzéstelenítőre is rosszul reagált a szervezetem, és 4 napos iszonyú erős fejfájásom volt.
Mindemellett Manócskát szoptattam fejtem a tejet, hogy minnél több legyen, és próbáltam minél több időt Vele tölteni.
A szobáról, a kórházról, a nővérekről és a csecsemős nővérekről is csak jókat tudok mondani, nagyon kultúrált a környezet, és mindenki nagyon kedves és segítőkész.
Mindenki azon szorgoskodik, hogy mielőbb összekapja magát az ember lánya. Sok nagyon szolgálatkész és elhívatott dolgozóval találkoztam.
Most már búcsúzom, nemsokára felteszünk egy képet is a Manóról,
és minden pocakosnak további kellemes hétvégét kívánok!
Hurcia / Edina

éhenkórász

lábi
Apa karjaiban a szülőszobán