A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Ági,
húú, akkor most repültök!!! :)
Kép

nadine81

Holnap megyünk strandra! :) Bükre! Már alíg várom!
Mindenkinek csodaszép hétvégét! :lol:

KépKép
nicika

Niki, jó strandolást!!!!!
Szinti biztosan élvezni fogja!!!! Van ott ilyen piciknek való medence?

Hozzánk anyuék jönnek holnap, hozzák egyik keresztlányomat, aki itt nyaral a jövő héten. :lol: Lesz Alíznak dadája. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi! Felhívtuk a fürdőt és azt mondták hogy van piciknek medence! Meg olyan is van amibe én is bemehetek vele!

KépKép
nicika

Húúúúú, akkor nagyon jó lesz biztos. Majd fényképezzétek le Szintit, és mutiiiiiiii. :lol:
A napra meg vigyázzatok!!!!!
Érezzétek jól magatokat! :lol: :lol: :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Niki,
kellemes strandolást az egész családnak, remélem kellemesen meleg és nem forró időtök lesz! :)

nadine81

Ági! Már Bécsben vagytok!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D
Mindjárt itthon!
Várunk! :D

Viol, ma otthon voltunk, de elbújtunk a nagy meleg elől :wink:

Nercsi, jön a segítség!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Nici, biztosan jót pancsoltatok, a mi gyerekeink úgy szeretnek fürdeni :D

Többiek, szép estét, holnap "találkozunk" :roll:
amica

jéé, látom a szalagokat!! :)

Nem volt netem 3 napig! :cry:
Vendég

Majd csinálok fotókat és megmutatom nektek! :)

KépKép
nicika

Ági!
Kép
Sopronban!
Milyen volt az utatok?Remélem zökkenőmentes és a lehető legkellemesebb.Fiúk jól bírták?
Mikor is lesz az osztálytalálkozótok?

Amica!
Én minden évben napszúrást kapok! :D :( Kegyetlen rossz dolog de Márton már túl van rajta nekem meg még most fog jönni feltéve ha lesz időm a napra menni mert mostanában semmire nem jut időm.Ezt ti is észrevettétek bizonyára. :( :cry:

Reni!
Húú,már költözködtök?Kitartást a takarításhoz és egyebekhez?

Nicika!
A Pepita lóban láttam felhúzhatós hintát nem egészen 8ezer forintért.
Jó lubickolást!

Zsani!
Javulást a familinek!Apa,hogy viseli?(mert ugye a férfiak egy náthába bele tudnak"halni" :D :D )

Hajnus!
Hát igen ha valaki nem tud úszni tanuljon meg vízen járni! :D :D
Mindenáron redőnyt akartatok.Reluxát semmiképpen?

Vero!
Holnap megyek!Már nagyon várom a randit Ivánnal! :D :D

Viol!
Az osztrák etetőszék masszívabbnak tűnik!Nem tudom hol lehet csatot csináltatni de szerintem így külön csak csatot nem fogsz kapni.A gyerekülés lényege a becsatolás és ha a csat nem jó a gyerekülés sem jó.Ez az én véleményem.

Nercsi!
A 60nm nem is rossz.Szerintem a normál etetőszék jobb és nekem biztonságosabbnak tűnik.Én kicsit bizalmatlan vagyok az asztalival szemben.Mi van ha letörik,leesik netán asztallal együtt eldöl.Szóval ronyózom ettől.

Pénteken a Fertőn voltunk családostól és az első élményünk egy kutyatámadás látványa volt.Egy pitbull ráugrott egy 12 éves forma lányra,leteperte és a vállát marcangolta.Végül sikerült kiszabadítani a kislányt de,hogy nemcsak testileg de lelkileg is sérült ez tuti.Le kell ölni az ilyen vadállatot és a gazdáját is jól megbüntetni mert igazándiból ő a ludas abban,hogy nem tett szájkosarat egy harcikutyára és a pórázát sem fogta.

Kép
Azért jót játszottunk és fagyiztunk is.
Kép

Kép

Kép

Tegnap elmentünk a Picard cirkuszba az apukámmal és a Szonjával.Erről is mutatok képeket.
Kép
Kép
Kép
Utóbbi képen az apukámmal van Szonja.

A héten az óvódában rendőrök tartottak bemutatót erről is mutatok képeket.
Kép
Kép

KépKép
eszti76

Helloka!

[quote]A írta: Pepita lóban láttam felhúzhatós hintát

Eszti,
és hol kukucskáltál be a papita lóba?? :lol: :lol: :lol:
(különben tudom ám, hogy az egy üzlet... :lol: )
Az autósülést ki is fogom baszarintani, mert nem kell. Pont azért, amit te is írtál, a bizti miatt. Az én lányom üljön normális ülésben! És tényleg lövésem sem lenne, hol lehet csatot csináltatni...
Igazából nem is tudom minek hozták, nem kértem. Anyámnak is mondtam már, hogy adja értésükre, mi is meg tudjuk venni a nagyobb/drágább dolgokat. Tök jó, hogy segíteni akarnak, de ne adjanak oda minden göncöt. Ezt az ülést is egy osztrák nőtől kapták, csak nekik nem kell, mert van, gondolta odaadja nekünk, majd valahol megcsináltatjuk a csatot. Otthon náluk meg útban volt, így gyorsan el is hozták nekünk...
Az etetőszékkel is így vagyunk. Ők is ott vették és ugyanaz. Mondtam van 25 Euronk megvenni. Ami nekik van, már lassan 4 éves. Mi újat akarunk, mert ha a kislányunk később azon fog rajzolni, gyurmázni, akármizni, akkor legyen neki új, ami csak az övé, stb. Az, hogy az ember sok helyről kap ruhákat, az egy dolog. De én a szeretnék új dolgokat is ennek a gyereknek, hisz ő az első (és talán az egyetlen) baba, legyen meg neki mindene. Ha megtehetjük, miért ne??
Punktum!! :lol: :lol: :lol:

Húú, látom kellemes programok voltak a héten! :) A kutyás látványt leszámítva... :( Barmok.
A cirkusz hol volt? Itt Sopronban? Jerevánon? A háttérben lakótelepi házikókat látok... A szemem, mint egy sasé!!!
Kép
(asszem ez egy sas... :lol: )

És a fakabátok mit meséltek a gyerekeknek az oviban??
Kép

nadine81

Hopp, és még a Fertő tóról akartam írni, hogy tök rég voltam és a képek alapján úgy tűnik, hogy kicsit gyerekbaráttá tették? Játszótér...

nadine81

Viol!
Tudom,hogy milyen amikor az anyuka új dolgokat akar a kicsikéjének.Én is átmentem ezen.Ha megtehetitek tegyétek is meg.Punktum!
A Fertőn egy klassz kis játszit csináltak és ez díjazandó!
Igen,a Cirkusz a Jerevánon volt a Lackner(piros)suli mögött.Ez egy családi cirkusz és nem volt olyan nagy durranás.Viszont a Szonját a zenebohóc behívta vezényelni és ezért örökké hálás leszek nekik.Nem adatik ez meg mindennap az ember gyermekével. :D
Kép
A fakabátok azt mesélték,hogy nem kell félni tőlük(pedig én amikor Szonja nem akar beülni a gyerekülésbe azt mondom,hogy a rendőr bácsi megbüntet)Ennek megfelelően Szonja félrevonult és nem akart "rendőrbácsizni".Most akkor mit tegyek??????

KépKép
eszti76

Sziasztok!Sajnos megjött,ugyhogy most nem lesz kistesó :(
Eszti!Hát igen Apa elég kiakasztó így betegen :evil: Állandóan nyavajog és meg akar halni :D Nem bírja a fájdalmat.Szonja nagyon helyes a képeken :P
Hajni!Nekem tetszik a lakásotok!A miénk is csak52négyzetméter,de szeretem.
Viol!Én is mindig újat szeretnék a Virágnak :D Meg hát amíg megtehetjük mért ne.Úgyhogy teljes mértékbe egyetértek veled!
Ági!Üdv itthon!!!!
Nici!Jó strandolást!
kola2

Zsani!
Kitartás!Most úgyis úgy érezheted,hogy 2 gyereked van!Virág és Apa! :D :D :D
Ha most megjött akkor legközelebb nem fog!Nem időzítettetek jól! :D :D :D Bár,ki tudja mi a jó időzítés?Mindenkinél más.Én a mensi utáni pár napban lettem terhes pedig azt mondják,a ciklus közepén vagyunk a legtermékenyebbek.Ezek szerint NEM.
Szóval ne csüggedj,ami késik az később jön el! :D :D :D

KépKép
eszti76

Eszti!Köszi!Virágot mi is a rendőrel fenyegetjük ha nem akar a gyerekülésbe ülni :D
kola2

Itt zuhog az eső :( Ép fél órája teregettem ki az erkélyre :)
kola2

Akkor átérzed a tehetetlenségemet rendőr ügyben.Szerintem nem baj ha valaki tart a zsaruktól.Abból még baj nem származott!
Drukkolok nektek és Gabinak is!
Hajrááááááááááááááááááááááááááá,babára fel!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabóca!
Te mikor jössz kicsiny kis városunkba?Megpróbálnék egy szabad délutánt szervezni amikor Ágival és Veled is tudunk randizni.

Katus!
Annyira sajnálom de átlagot vontam és az aug.19 oder 20 lenne jó a legtöbb csajszinak.Nem tudnád valahogy elintézni mégis,hogy velünk lehess?SZERETNÉM!!!!!!!!!

KépKép
eszti76

Zsani!
ZUHOG????TE SZENT ÉG!Itt ragyog a nap és mosok és teregetek úgyhogy ne gyüjjék erre az a frány zuhé!

KépKép
eszti76

frány=fránya

KépKép
eszti76

Csajszik!
Kinek van MSN-je?
Jó volna dumcsizni!
Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Itt vagyok ám, csak szarakodik a gépünk most épp a barátnőm tápja van bent ha hétfőn kapok akkor holnap már jövök.
Remélem mindenki jól van Ágiáknak üdv itthon.
Vendég

Nekünk skipynk van!
Vendég

Gabóca!
Nekem nincs még mikrofonom és ez a skype alapkövetelménye.Be fogok szerezni és akkor dumcsizhatunk is!
Mi a baja a gépeteknek? Kép

KépKép
eszti76

Basszus,már itt is Kópháza cityben esik az a rohadt eső.Kiteregettem de talán nem éri a ruhákat a víz.Miért rontja el a napot ez e buta eső????
Kép

Niki!
Elkapott titeket a zápor?Azért tudtátok élvezni e strandolást?

KépKép
eszti76

Eszti!
Nekem van msn-em. A hotmailes címemmel működik!

Lányok!
Tök jók a képek a gyerkőcökről!

Amicának nemsokára 3 babája lesz! De jóóóóóóóóóóó!

Ágiék megjöhettek már?

Vagy holnap?
Vendég

sziasztok!
csak egy gyors kukk.
Viol:hétfön este 7-re kaptam idöpontot magánrendelésre!
majd este jövök most megyünk rpülösnapokra!
pusz...
szép délutánt!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Sziasztok!
A kölykök kiakasztóak, tegnap fél 12-kor aludtak el, ma is tart a dili, ez az idő... :twisted: :twisted:

Viol, engem Hegykőn megdobhatsz a használt etetőszékkel ha nem túl vacak, mert anyuéknál szívesen használnám :D
Persze ha nem ciki :D
Ülés ügyben viszont egyetértek, mi is újat vettünk, és bár a 3ülés már nem semmi, de kell!!!!! Ja és azokat nem értem akik beültetik a gyereket, de nem csatolják be! Nem egyet láttam már magam is :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Vero, ma ebéd után összeraktuk a kiságyat, félkész állapotban mosva-vasalva a ruhatár, nekem meg már csak szopisbetét hiányzik, az most is a dm-ben a legelfogadhatób :?: :?: :?:
Fenn a lepkés függöny :wink:

Dokihoz majd csak 26-ám szándékozom menni, addigra meg már lassan letelik az izgis 37 hét.

Majd jövök :D
Ja, még a név képlékeny :oops:
amica

Már 4-kor itthon voltunk a strandról ugyanis hazaűzött minket egy zápor. És tök pipa voltam, mert a Szintit sehova sem tudtam belevinni pancsizni. A gyerekeknek Bükön 2 éves kor alatt nincs semmi lehetőségük a pancsizásra sajnos! Egy kép készült róla mindösszesen. Azt majd holnap megmutatom, de most a másik szobában van a gép ahol Szinti éppen alszik! Egyébként a strandolás nem volt rossz. Amíg Szinti aludt még én is meg tudtam mártózni. De csak kicsit mertem a hideg vízben lenni, mert féltem hogy a hidegtől elapad a tejem! Szerintetek?

Eszti! Hol van az a Pepita ló? És mit jelent az hogy felhúzhatós hinta?
Szegény kislány… Én állatbarát vagyok de az ilyen kutyát én is simán lelőném!

Viol! Én még nem sok mindent kaptam használtan, de én is úgy vagyok vele, hogy Szintinek új dolgokat akarok. Ahogy te mondtad ami csak az övé!

Kola! Sajnálom hogy megjött! De majd legközelebb! Fel a fejjel!

KépKép
nicika

Amica! A DM-es szopisbetét a legolcsóbb valóban! 375ft!

KépKép
nicika

Eszti,
és zenebohócos kép is készült? :) Úúúúgy megnézném... :)

Amica,
húú, etetőszék nincs ám, csak gyerekülés. Az etetőszék annyi, hogy ugyanolyat fogunk venni, amilyen azoknak van, akiktől az ülést kaptuk.
Különben meg nem lenne ciki, te! :)
És milyen az a lepkés függöny? Sötétítő?

Zsani,
sajnálom, hogy nem jött össze, én is azt mondom, talán majd legközelebb! :)
És ha a pasik betegek!!! :) Jesszus! :)

Niki,
akkor baromi kedvesek lehettek Bükön, ha nektek korábban telefonban azt mondták, hogy bemehet ő is, van olyan medence is... :(
Dorka is lesz még idén nyáron 4 hónapos, de én ilyen korán még asszem nem viszem strandra. Jövőre pont abban a korban lesz, hogy tudja majd élvezni ezeknek a fürdőknek a pancsolóit.
Én a hideg víz és tej párhuzamról azt hallottam - legalább is nekem azt mondták, hogy arra vigyázzak - hogy megfázhat a baba, mert hosszú ideig van hideg vízben a cickó. De hogy el is apadhat-e? Nemtom, szerintem talán nem.
Ilyenkor Szinti nappal mennyire alszik mélyen? Csak mert azt írtad nem akarsz bemenni a gépért a szobába. Engem azzal okítottak, hogy nem kell síri csendnek lennie, ha alszik, mert akkor azt szokja meg... (???) Ki érti ezt...
Dorka mellett van, hogy füvet is nyírtak, sikogattak gyerekek, de ő oda sem bagózott, aludt, mint a bunda... :)
Kép

nadine81

Boldog névnapot Levinek!!! :) :) :)

Kép

nadine81

Nadin! Szinti nem alszik túl mélyen! Egyébként zene vagy TV mellett altatom. Síri csendben tényleg nem jó! Viszont a hangos emberi hangra és a hirtelen zajokra felébred sajnos!
Alapjában véve azért így is jól érezte magát Szinti hogy nem fürödhetett. Nagyon sok baba volt a strandon. Még egészen picik is. A jó levegőn aludtak (az árnyékban) míg az anyuci napozott! Én ezt nem tartom rossz ötletnek! :)

KépKép
nicika

Sziasztok!

Aug.19 vagy 20. lesz a tali? Pont akkor megyünk nyaralni. Sírok.
Kép
mirama

Ok. Viol :wink: ,
azt hittem azzal is megdobtak :roll:
A lepkés függöny csak árnyékoló, mert az ágy az ablak mellett van és nagyon idesüt a nap.
Szép lesz, nagyon örülök, csak még most vettem elő a matracot és napoztatni kell, a huzatot is átmosom, mert eltevés előtt már nem volt kedvem hozzá. Kaptunk néhány ruhát is amit még átnézek és rendbe szedek :D

Mi az olyan holmikat amit itt nem szívesen használtunk azt elvittük a két nagyszülőhöz, de nálatok persze 2in1 :D

Gabó,
Levinek boldog névnapot! :wink:
amica

Kicsit rólunk.
Ma egész nap pakolunk, takarítunk és még nincs vége.
Noel is lázas volt két napot, kibújt az alsó két foga is, és furcsán viselkedik éjjel. Nem akar szopizni. Ö, aki imádott! Megfeszíti magát és be sem veszi a cicit. Fejnem kellett éjjel is. Reggel és ma délben megint elfogadta, szerintem este újra kezdi majd a cirkuszt. Utánanéztem, ez lehet a szopisztrájk, és ez a fogzástól lehet. Remélem nem sokáig csinálja!
mirama

Most akkor egészen pontosan mikor is lesz a tali?

KépKép
nicika

Most még alszik Viol, mert kicsi...
Minél nagyobbak annál felszínesebben alszanak, legalábbis nálam így volt (Áronnál mármint)! :shock:
A tej elapadhat a hideg víztől, vigyázni kell, nem lehet órákig úszni tele cickókkal! :(
A langyos és a melegvíz pedig direkt jót tesz nekik, főleg ha a tussal "masszírozzák őket"!
(Nekem el is kezd csöpögni ha tusolok :lol: :lol: )
Strandra én sem vinném 1 éves kor alatt, de inkább 2.

Azt mondták a telefonban a Nikinek hogy beviheti a picit magával? :?: :?: :?: :?:

Babaúszásra viszont lehet vinni szeptembertől, én tervezem...
(Laci viszont nem tervezi, szerinte az a víz sem tiszta, hát nemtom, majd eldől szeptemberig hogy mi legyen)

Torokgyulladásom van, hurrá!
Elrohantam az ügyeletre, mert hát mégiscsak 3 hetes a pici.
Írt fel a doki Augmentint. Remélem nem kapja el a kis Iván.

Reni,
Jól hangzik a tea, meg a sok kimondhatatlan nevű növény ami van benne 8) 8). A Dm-ben is vannak ilyen babateák, mind 3 vagy 4 hónapos kortól van. Igaz, hogy nekem vizet sem iszik, utálja... :oops:

Amica,
nem raksz fel képet a lepkés függönyről? Persze, csak ha van kedved és nem akastanak ki a gyermekecskék!! :)
Vendég

BOLDOG NÉVNAPOT LEVI!
Kép
mirama

Viol!
Sajnos nem csináltam bohócos képet verem is miatta a fejem a falba!
Kép
Szonját tavaly nyáron vittem először strandolni és nagyon élvezte.2 éves volt akkor.Petőházára vittük és a melegvízes medencébe jött be velem kis időre(nem is szabad ott sokáig időzni)Viszont a direkt gyerekpancsolóba én nem mehettem be vele,egyedül pedig nem endedtem.Kicsit fel is voltam háborodva mert egy 2 éves gyereknek kellett belépő de igazándiból nem tudott semmit huzamosabb ideig élvezni. :( A játszóteret igen de az itthon is van.

Niki!
A Pepita ló a Fűzfa soron van és használt gyerekcuccokat árulnak.A hinta állványos,ülőkével és egy kurblival kell tekerni ami-attól függ mennyire tekered fel-hintáztatja a gyereket.Gyakorlatilag felhúzós mint a kiságyra szerelhető pörgős csodák.
Én azt javasolnám neked.Nem is drága és a célnak megfelel.

Gabóca!
Levinek boldog névnapot!Mit kapott?

Kép

KépKép
eszti76

Vercsi!
Akkor holap nem csókolózunk!Viszont pletyózunk egyet! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Remélem lázad nincsen.Az nem jó! :( :(
Miért nem tudok ékezetet tenni a betükre a glitteres oldalon.Lásd.:nevnapot.

KépKép
eszti76

Vercsi!
Akkor holap nem csókolózunk!Viszont pletyózunk egyet! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Remélem lázad nincsen.Az nem jó! :( :(
Miért nem tudok ékezetet tenni a betükre a glitteres oldalon.Lásd.:nevnapot.

KépKép
eszti76

Vercsi!
Amikor az Iván megszületett és repesztettem be a kórházba a NOX:Túl a varázshegyen című dala szólt.Azóta is imádom és ez a klassz élmény jut eszembe róla.Most is az szól. :D

KépKép
eszti76

Eszti!

NOX: :P :P :P :P :P

Jó, nem csókolózunk, de hiányozni fog! :lol: :lol: :lol:

Szerencsére lázam nincs, de a torkom csupa piros, meg miegymás :? :roll:

Glittermaker angol nyelvű, azért nincs ékezet (sztem).

Áron is beteg! :? :( Szerdán jön csak haza ezért.
Kedden évzáró, de onnan is visszamegy a mamájához.

Várunk ám! Mikor jössz kábé? (Elfelejtettem)
Kép
Vendég

Boldog névnapot Levi-Husi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Vero, még lavórban a cuccos a kiságyban :roll: :oops: :D
Majd teszek persze képet.

Jó éjszakát mindenkinek!
amica

Niki,
[quote]N írta:agyon sok baba volt a strandon. Még egészen picik is. A jó levegőn aludtak (az árnyékban) míg az anyuci napozott! Én ezt nem tartom rossz ötletnek!

Én sem rossznak tartom, csak én még nem akarom vinni. :)

Amica,
[quote]n írta:álatok persze 2in1

Először nem tudtam hogy érted, aztán rájöttem, talán azért, mert itt vannak alattunk... :) :)

Mirama,
Noel egész pontosan mennyi idős? A fogak miatt kérdezem.

Vero,
[quote]A írta:zt mondták a telefonban a Nikinek hogy beviheti a picit magával?

Én úgy emlékszem, mintha egyszer azt írta volna Niki... Aztán lehet, hogy nem... :)

Eszti,
gyertek Hegykőre, itt 6 év alatt ingyenes a beugró a fürdőre! :)
Bohócos kép: :( Brühühűűű

nadine81

Jobbulást minden kis és nagy betegnek!!

És Eszti,
a kutya sem nézi, hogy anya is bement a gyerekkel apancsolóba.
Most újítgatják kicsit, de jövöre állítólag vízforgatós lesz... :)

nadine81

Viol!
Akkor Hegykő lesz a nyerő!Nyaralni ugyanis nem megyünk de szándékomban áll a hétvégéken strandra menni a Szonjával.Itt van Deutskreutzban egy strand erre is gondoltam.
Ha megyünk Hegykőre kijöttök?Nem fürdeni hanem trécselni! :D :D

Vero!
Én is ezt gondoltam,mármint,hogy nincs ékezet.Szegény Árcsi,javulást neki.Lehet,hogy tőle kaptad?
Holnap fél 9-körül elviszem Szonját az oviba és utána indulok hozzátok.) körül ott leszek.

KépKép
eszti76

Nadine, most lesz 8 hónapos Noel.
Még én sem voltam strandon Noellel, de azért tervezem. Már csak Mira miatt is.
mirama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?