A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Vok: ari vagy, köszi. Egyébként ma pont ezt csináltam, cici, járkálás, cici, alvás. Mondjuk most inkább a nagy meleg miatt kért sűrübben. Bevallom nekem is megfordult a fejemben a forraltvíz adása, de aztán megoldottam cicivel. Azt hiszem kezd visszatérni az önbizalmam :lol:

Babetta: Szívem szerint én is fejest ugranék egy jégkockákkal teli medencébe, de úgy tudom, hogy tejapasztó hatása van.

Babcika: Jó, hogy írod, én is ilyen betétet használok (de minek?), akkor mostantól inkább nem teszem be, úgy is utálom. A Ca még mindig nem hat, megtuningolom egy sörrel :)

altatás: Én reggel néztem a hőmérőt 25 fokot mutatott a szobában. Én már 2 napja csak bodyban és egy vékony pléddel takarom Lidót, ja meg azért van rajta egy pelus is :)

Tünde: Neked is köszi a képeket, nagyon jók lettek pusz,pusz

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi-Én hirtelen felindulásból még a melltartót is levettem(régen nem nagyon hordtam az aligmelleimre),de azért ebből nem csinálok rendszert,mert még a bokáimnál találom meg a didkókat a következő szopinál. :lol: :lol:
Vendég

Akkor csatlakozom az ilyen volt-ilyen lett :) mozgalomhoz!
Pár percesen:
Kép
Pár órája :)
Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Víz adása:
Én nem adnék :) Mert szvsz tök fölösleges - Luca se kapott, pedig május végi. Attól se kell félni, hogy óriásira nő a babó, mert egyrészt bizonyos határon túl csak a kakamennyiség nő, nem a gyekő (erről babcika asszem tudna mesélni :D ), másrészt az anyatejes gömbölyűség TÉNYLEG elmúlik a kisbabakorral.
Kockázat viszont van: megzavarja az anyatejes bélflórát, és ha cumisüvegből jön, akkor a szopitechnikát is.
Úgyhogy gergő kénytelen lesz nélkülözni a vízivást az első komolyabb adag főzelékjéig. (Ahogy a gyerkőimet ismerem, ez nem fog megtörténni karácsony előtt :lol: )

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Altatás: én egyszál bodyban altatom Lizát, és nem takarom be. Fogalmam nincs, hány fok van a lakásban, de tárva nyitva az ablakok.

Barti: köszi :)

Vali: én alvó gyereket nem büfiztetek.
Nem tudom, miért sírt akkor épp Liza. Asszem álmos volt.

Hol van a többi gyerkőről sírós kép? :)

Babcika: a teáztatás hátránya pl a bélfalról lemosott anyatejes védőréteg, ami véd egy csomó mindentől. Illetve, ha cumiból kapja a baba, akkor a cumizavar is bekavarhat.

Babetta: szerintem nyugodtan kaphat anyatejet ezerszer is. Ha hízni akar, akkor a kevesebbtől is fog :)

Évi: jobb is, hogy nem tudja mit kell csinálni a cumisüveggel. Sajnos képesek arra a babák, hogy cumisüvegezés után nem tudják, mit kell csinálni a cicivel.

Babcika: nekem nem folyik a mellem napközben sem, meg éjjel sem.

Gyöngyi: épp ideje volt :) Hajrá! :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Babcika!
Én is szedegettem a szöszöket, de most babybruin betétet veszek, ennek fólia a külseje és nem szöszöl a belseje. Persze ebbe jobban bele lehet főni. 499 Ft egy doboz az Árkád Bababoltban.
Az én tejem szinte állandóan csöpög, kb óránként beindul, ha kell, ha nem. Mintha nem működne benne "záróizom". Valószínűleg azért, mert nincs is benne. :D

Boscó!
Nálunk ma a lakásban 29 fok volt. Én csökkenteni szerettem volna. :D

VoK!
Nálunk is van ilyen, hogy félóra után még kér enni. Én már így tervezem alapesetben a szopik idejét.

És anmiről reggel elfelejettem írni: Az én picike lányom ma reggel szopi után a hátáról a hasára fordult. Igaz volt némi segítsége, mert felém fordult a nagyágyon és kicsit lejtett felém az ágy.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Cory: :D Én is pont ezen gondolkodtam, hogy hol van a többi babáról a sírós kép. Lehet, hogy csak a mi babáink sírtak? :lol: :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Borcsa- :lol: Háát igen tudnék mesélni!!! :lol: Nekem nincs mit dilemmázni víz és tea ügyben,mert Lili egyiket sem issza meg.

Borcsa,Cory-Mikor eljön az ideje Ti miből itatjátok a kicsiket?Rendes pohárből,vagy csőrös csodapohárból :?:

Livi-Gratula Tündibündinek a forgáshoz,nagyon ügyi :lol:
Vendég

Babcika: én rendes pohárból. Presszókávés üvegpohárral kezdtük, aminek kifelé hajlik a szája.
cory
Budapest

Szóval hagyjam, hogy 12 kiló legyen. :lol: Bár nektek könnyű, mert nem a tiétek. :lol: :lol: Ha 5 kiló lenne, nem agyalnék ilyeneken. Félek, hogy a végén valami baja lesz ettől a sok kilótól. 1hónapja fordult hasról hátra most viszont már nem. :cry: De lehet, hogy ez nem a súly miatt van.

Babcika 8.5 kiló Levi ,de már lehet, hogy több én rá se teszem már a mérlegre.

Látom, tetszet az ötlet, hogy rakjunk így képeket. Milyen sokat változtak már a babák. Majd én is rakok.

Ne már ,hogy egész nyáron nem mehetek vízbe. Bele fogok halni. :cry:

Anita
Nem volt időm elvenni onnan, de legalább elhiszik, hogy nem tápszertől lett ilyen nagy.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

3 naposan

Kép

És most

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babcika:a mai nap folyamán,(mivel még ott is csurgott a víz)menet közben rájöttem mekkora hülyeséget kérdeztem.Egy szál bodyban majd megfő a pici.

Nem győzök gyönyörködni a babáitokban!Annyira kiegyensúlyozott szép babák!!

Ma nagyon nagy jelenetet csinált a lánykánk!Ráadtam az egyik legszebb ruhácskáját,mert hát jönnek a vendégek,legyen már nagyon csinos.Míg itt voltak a vendégek,egyfolytában szopcsizott.Aztán ahogy hült egy kicsit a levegő,mert hál'istennek egy picit itt hűlt d.u.,elindultunk anyósomék.Elaludt.Aztán ahogy megérkeztünk fel is ébredt.Kis ideig elnézelődött,majd ordított hogy éhes.Szopcsi közben bekakált.De úgy hogy még a bokáján is folyt!!!Na lett aztán a sógórnőim által nagy PELENKAVIZIT.Hogy biztos rosszul teszem fel a pelust!!!Mondtam hogy ez néha elő szokott fordulni ezzel a Pampers 3-6kg-ig pelussal!Aztán rájöttek hogy tök jól van felrakva a pelus,csak éppen szar a pelenka!Szerintük ez a papíros nem az igazi.Ők a nylonosra esküsznek!
Vendég

Babetta: Balu megfordult anno 3 hósan, majd legközelebb 7 hósan, pedig ő kisebb volt. Liza meg még sosem fordult hasra. És persze, hogy 5kg-s a babám, nem született ő 4,5-lel :D

cory
Budapest

Babetta: Még a Lili se fordult hasra, szóval nem hiszem, hogy a kilókon múlna. Viszont nézd a dolgok jó oldalát, te 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy elég tejcid van :lol: .

Kép

Kép
pgyöngyi

Na meg vagyok győzve. :lol: :lol: Akkor nem adok neki

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Cory-Én is ilyen presszós pohárból próbáltam tegnap csuklásnál,de nem jött be.

Babetta-Gyöngyinek igaza van,tutti elég a tejcsid :wink: Különben van a családban vki,akitől örökölhette Levi a duciságot?Nálunk tuti Lili azért ilyen pici,mert az apjára hasonlít.Ő is lapátolhat akármennyit magába, meg se kottyan a kilóinak :roll: Lili is csak ritkán fordul hasról hátra,pici segítséggel könnyebben megy neki,de hátról hasra még soha nem fordult,pedig ő 5 kg(majdnem :? )Küldjetek nekünk pár dekát,oké :lol: Nagyon szép a kisfiad!!! :lol:

Boscó-Te nem tudsz képet rakni a kicsilányról!!!Naaaaaaaa!!! :wink: :lol:
Vendég

Babcika: én csuklásnál is cicire teszem. A presszós poharat akkor próbáltam először, mikor már ettek kanalasat. 6 hóig mindketten csak anyatejet kaptak, és Lizával is így lesz.

cory
Budapest

Sziasztok!

Hú, annyira jók a tali képek! Irigykedem :) Sajnos én nem mertem bevállani egyedül a pesti utat, Apa meg nem ért rá. :(
Talán majd a legközelebbire :)

Forgás: Dominik sem forog még. Egyszer sikerült neki, pont 4 hetes volt. De az csak véletlen volt. Azóta semmi. Dehát ráér még. :)

Olyan jók az ilyen volt ilyen lett képek. Én is teszek fel a minimanómról :)

Ilyen volt:

Kép

Ilyen most:

Kép

Mindenkinek szép estét!

faby

Kép

Kép

Lehet, hogy a dagi anyukájára hasonlít? :lol: :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Csak hasonlításnak raktam. :lol: :lol:

Na megyek aludni ,mert mindjárt kelhetek etetni. :lol: Holnap jövök.
Jó éjszakát mindenkinek.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babcika!
Hát ha hiszed ha nem,nem tudok felrakni képet,pedig már mindent kipróbáltam.Most egy emailban lekicsinyyítette az egyik barátunk olyanra,amit felengedne a rendszer,de mégsem jön össze!Mondom hogy béna vagyok!Pedig annyira szeretném megmutatni!!!!!Mi lenne ha átküldeném neked emailben?

Babetta:nagyon nagyon édes Levi!!!!
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvastam, taliképeket megnéztem, továbbra is írigykedek:)

Jó lehetett nektek:)

Jótanácsok: Mindig megnézem a tanácsadó korát, és ha az időseb korosztályból való, akkor közlöm vele, hogy igen 3 óránként eszik a kicsi, eszi már a sárgarépát krumplit, almát, iszik rendszeresen teát:)

Ha fiatalabbal, akkor megmondom neki hogy cici+pótlás és kész:)

Nincs kedvem magyarázkodni....

Altatás: Kata vagy ujjatlan body-ba, vagy egy szál pelusa alszik, mert álunk éjjel is min 28 fok van:( Dögrováson vagoyk:( Hiába tetőtér....csak már költözhetnénk....

Fürdés: Sose fűtöttünk pluszban, annyi hogy itt a szobánkban fürdettünk, mert a fürdő nagy, és ezért hideg. Egyszer volt taknyos, és ennyi.

Vízivás, kiscsajom nem issza meg:) Pedig ő nem eszik félóránként..... ma is evett regel 9-kor, 1-kor, 6-kor és 9-kor. és már alszik. 5-nél többször nem eszik egy nap, és közben nem igényel semmit...

A napiredünk így alakul:

9-kor kelés, kaja, játék, fél 11 alvás. 12-körül kelés, evés, alvás. 4 óra alvás után evés játék, alvás. 8-kor kelés, fürcsi, kaja, 9-kor alvás. És alszik reggel 9-ig.

Jah és egy óriási kakaiözön után, ill egy kiadós hányás után volt 5400 g.

A súláyt, hosszát szerdán tudom pontosítani, mert akkor megyünk tanácsadásra.

Majd dobok fel ilyen volt, ilyen lett képet én is:)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Angi: köszi, jól sikerült a fellépés, ma meg néptánc fellépés volt ugyanott

Babcika: van a TESCO-ban (is) árellenőrző vonalkódolvasó, én ott mindig ellenőrzök így nem ér meglepetés a pénztárnál

Egyébként én éjjel járok a Tesco-ba és olyankor tele van patkánnyal, cickánnyal, egérrel. Ott szaladgálnak mindenhol :shock:

Petri: én egy szál rövidujjú bodyban altatom és egy textil pellusal takarom be.

Bartika: 3 éve vettük a babakocsit egy váci bababoltban, de egyébként a Brendonban lehet(ett) kapni

Szelivi: én kis vízzel lemosom ebben a melegben szopi előtt a cicim, mert úgy megizzadok
Egyébként én eddig DM-es betétet használtam, de azon van egy ragasztócsík, ami arra szolgál, hogy ne csússzon el, de nekem folyton a cicimre ragadt és ráadásul szöszöl.

Gyöngyi: semmi okod, hogy ne legyen önbizalmad!! :)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ilyen volt, ilyen lett:)

2006.03.11 (két naposan)

Kép

Tegnap:

Kép

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Bosco, nekem is átküldheted, szívesen felteszem!

Zsu

schusy@napnet.hu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Már tegnap is szerettem volna írni, csak nem tudtam eyte belépni.

[color=red]Boldog névnapot a Leventéknek!

Kép

Tünde! Ez a patkányos dolog de durva. :shock: Én is voltam már éjjel Tescozni, de még nem találkoztam velük szerencsére. Tuti idegbajt kaptam volna.

Anita! Olvastam hogy voltatok kontrollon a kardiológián. Van valami teendőtök, vagy csak várni kell,, hogy bezáródjon a foramen o. ? Mi ma megyünk fél 9-re szívUH kontrollra, totál be vagyok sz@rva. :? Nekünk is ez a gond mint nálatok, illetve még kis 'apróságok'.

Altatás: én rövid ujjú body+ vékony hálózsákban altatom, takaró nélkül. (azt amúgy is lerúgja legtöbbször )

Szép napot :wink: [/color]

faby

Ó hát ennek elég érdekes színe lett :lol: Na nembaj :)

faby

Zsuzsófi!

Nagyon vagány Katica ebben a kalapkában! Hol lehet ilyet venni? Úgy tetszik :)

Faby!

Fél kilencre drukkok időzítve! Nem lesz baj! Majd mesélj, mi volt az UH-n!

Petri!

Sikerült apának hálózsákot vennie? Hogy van Timi szeme?

Bosco!

Mi már egy jó ideje nem fűtünk külön a fürdéshez, de ha hűvösnek éreztük a levegőt, akkor hajszárítóztuk Dórit egy picit. Ha nem sikerül képet feltenned,nekem is elkülldheted e-mailban, szívesen segítek :)

Gyöngyi!

Láttam a talis képeken, hogy kendőztetek Lilivel. Bevált?

Livi!

Nagyon ügyi akis Tündi, hogy forog! Téged viszon nem irigyellek a mindentudó rokonság miatt :(

Tegnap eljöttek hozzánk a barátnőmék. Dóri aludt, mikor jöttek, és nagyon jókedvűen ébredt, de mikor meglátta az idegeneket, eléggé legörbült a szájacskája :( De végül megbarátkozott mindenkivel, a vendég babával meg egész jól elvoltak a játszószőnyegen, a barátnőmre még vigyorgott is, de a férjét nem csípte szegénykém... Legközelebb mi megyünk majd hozzájuk, meglátjuk, azt az akadályt hogy veszi a Dorcus.
Az ő kislányuk egyébként szintén szopizik még, de kap rendszeresen vizet cumisüvegből, és ahogy észrevettem elég érdekesen szopizik. Mindig levegőt enged a cicibe, mintha cumisüvegezne. Érdekes.

Így játszottak a kiscsajok. A köldökig nyálas, rózsaszín rucis baba a Dóri:

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jó reggelt

Iszonyú meleg volt éjjel. Lehetne azért kicsit hűvösebb, mert ez már túl meleg nekem, és a Lilinek is

Kép

Kép
pgyöngyi

Boscó-Jöhet a kép!!!babci@citromail.hu :lol:
Vendég

Fáby
Levi nevében köszi. :) Tegnap este mondta az apja, hogy mindenki elfejtette a gyerek névnapját :cry: csak ő nem. Ciki de én is. :oops:
Megy a drukk.!!!!!

Évi édesek a lurkók. :D :D És jó a szőnyegetek!! :lol: :lol: :lol:

Babcika nem pár dekát, hanem 2 kilót is szívesen adnánk. :lol: :lol:

Ha esetleg eltűnők valamikor, akkor bedöglött a gépünk, mert már nagyon érdekes hangja van. Vaslószínű hogy a ventilátor. :(

Anita
Vizsgák után dobjál már Botiról képeket. Régen láttam. :)

Most csak 2-kor és 5-kor kelt Levi este 8 óta és még alszik csináltam róla képet majd dobom később.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: Hú, bocsi, boldog névnapot Levi

Évi: Szombaton kaptam a kendőt Borcsától, azóta még nem kötöttem fel,mert nem nagyon voltam sehol, de lehet, hogy ebben a nagy melegben nem is fogom használni, mert nagyon összeizzadunk a Lilivel (mondjuk a kenguruba is). Meg hát ez a csúszócsomó megkötés még nem igazán megy :?
Nagyon tündéri mind a két baba. A Lili is szokott így kinézni, főleg ha kézben van. Ilyenkor a gravitáció nagyon huzza lefelé a nyálát a szájából :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Kép Pár percesen

Kép 1 hete

Eszter
Kép
Kép
vok

Zsuzsófi: Hogy álltok a szopival? Nem tudtatok visszaállni a csak cicire? Mivel pótolsz, van akitől kapsz tejcit, vagy tápszert adsz a babónak? Minden esetre gyönyörű baba, és ha most jókedvű és nyugodt, akkor az a lényeg. Én még mindig szerencsére csak ciciztetek, remélem a kitartásom elég lesz a Lili 6 hónapos koráig, meg még tovább vagy 4 hónapig :), ha meg megint elkezdek pánikolni, gyorsan összedobunk még egy baba-mama talit :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Jó reggelt,

Faby: Azóta már talán túl is vagytok az UH-n. Rendben van minden Dominikkal?

Mariannka: én is megpróbálnám a vizet, vagy csak kicsit tenném cicire, hogy a szomját oltsa, de ne kajáljon be túlzottan. Remélem azóta nem volt több hányás, és te is megnyugodtál.

Petri: apának sikerült valami csini hálózsákot vennie??? :) Jól bedobtad a méylvízbe, de sebaj, hagy edződjenek :lol: :lol:
Timi szeme rendbe jött teljesen??

Bosco: mi sosem fűtöttünk be külön a fürdéshez, most meg már teljesen felesleges szerintem. Mi úgy csináljuk, hogy Vince és én is lefürdünk hamarabb, így a meleg víztől meg a gőztől eléggé bemelegszik a fürdőszoba mire visszük a kiscsajt. :)

Babcika: nekem sem folyik már a cicim sem napközben, sem éjjel. Szerintem ez egyáltalán nem baj. Néha szokott hajnalban, ha később kel a kiscsaj, én meg véletlenül ráfekszem az épp soros cicimre. Viszont szopi közben a mai napig elkezd csöpögni a másik cicim, mikor beindul a tejleadó reflex.

Gyöngyi: örülök, hogy kezd megjönni az önbizalmad :) Jó munkát végeztek a csajok a talin :lol: Csak így tovább :)

Szelivi: gratula a forduláshoz :) Nálunk is tegnap mutatta be a tudományát a lányom. :) Csak nem nekem, hanem az apjának :?

Tünde: mindig is utáltam a Tescot, túl koszosnak találtam, ezek szerint nem alaptalanul :( De azért a patkányok nagyon durva :(

Babetta: így utólag is boldog névnapot Levinek. :)
Nem semmi paraméterei vannak, de hát egy fiú legyen is erős, hogy megvédje a lányainkat :lol:

Alizka ma reggel fél 6-ig hagyott aludni, és szopi után vissza is ájult, most kelt :) Apa most öltözteti és hozza mindjárt hamizni :)
Jó lenne, ha így maradna, de már múlt héten is csak hétvégén engedélyezte a szüleinek a hosszabb pihit, hétközben visszaállt a hajnali 3-4 körüli kelésre. Mondjuk az is elég tűrhető.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Jó reggelt!!!

Lili fél 9-ig aludt megint :lol: 2 hónapja még nem gondoltam voltna,hogy ez valaha lehetséges lesz! :roll: Kis alvógép!!!Ki vagyok akadva,mert másképp mér a védőnő mérlege meg az itthoni,amit kaptunk.Ugye múlt csüt.-ön Lili a tanácsadáson 4,95 volt,tegnap este itthon meg csak 4,92.De tutti NEM FOGYOTT,sőőt.Ezen a mérlegen,akkor is kevesebb volt :cry: Nem gondoltam volna,hogy ekkorát küzdünk ezekkel a dekákkal.Az előbb megmértem az első szopit(már nem mértem vagy két napja)és 170-et tolt be a magzatom,tehát még mindig nem eszik keveset(magához képest!)Úgy szeretném,ha kicsit többet hízna,persze a hossza sem vmi hatalmas,így pont formás.De háát nincs 5 kg 4 hónaposan :cry: Bocsánat a nyavajgásért :oops: biztos bal lábbal keltem ma. :?

Zsuzsófi-5400 az nem rossz méret ám,én örülnék neki.A télieknél beszélgettünk róla,hogy a kis kajaigényű gyerkőcök,sokkal könnyebben átalusszák az éjszakát.Szerintem ezzel Katica is így van!!

Tünde-Persze Apával mindig megfogadjuk,hogy lekódoljuk az árakat,csak elfeljtjük legközelebbre. :? Jézusom patkányok :?: ehhez mit szól az ÁNTSZ :?:

Évi-Nagyon édes a két kicsi!!!Lili is folyton nyálzik,múltkor már csuron nyál volt a cucca. :? :lol:

Babetta-Utólag Levinek:
Kép

Ja és jöhetnek a kilók!!!!!:lol:

Vok-De édi Hanna!!! És boldog 2. hónapfordulót neki!!!!!
Vendég

Jaa egy tapasztalat tejcsiparázó anyucikanak:Most,hogy már Lili legalább egy hete 8-nál előbb ritkán ébred fel,alig csöpizik a cicim és kevéssé feszül is reggelre,mint régebben... éééés ennek ellenére benne van a 170 ugyanúgy.Tehát a cici mindig alkalmazkodik egy új helyzethez és már nem telitődik tú.lÍgy ha nekem is lenne egy zabagép kisfiam mondjuk,őt gondolom ugyanúgy el tudnám látni akár 200-250 ml.-vel is,mert az is "elférne" a cicibe,ha ő azt "állítaná be magának".Gondolom én,legalábbis remélem.Csak azért írom,mert nekem is olyan csalóka,hogyha nem feszül meg nem ömlik magától,akkor biztos kevés,pedig nem így van :!: :!: Na Cory,Borcsa okos vagyok :?: :wink: :wink: :lol: :lol:

Faby-1000-rel drukkolok!!!
Vendég

Babcika: a 200-250-nek sem kell elférnie a ciciben, mint ahogy a 170-nek sem, mert a tej szopi KÖZBEN!! termelődik, és nem két szoptatás között gyűlik össze. Ha a baba dolgozik a cicin, és kivár több tejleadóreflexet, akkor több jut a pocakjába egyszerre.

cory
Budapest

Köszöni Levi a köszöntéseket. :D

Ezért rakok pár képet ,bocsi ha sok lesz de szerintem olyan cuki.
Ma este így aludt most először változtatott helyet eddig, ahogy leraktam úgyis kelt fel.
Na és a nagy olvasó!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Hahó, megjöttünk. BEZÁRÓDOTT!!!! :D :D
Olyan jóóóóó. Manócim egy hős volt, nevetett a doktornénire, magyarázott, meg is dícsérték hogy milyen okosügyesaranyos A pitvari sövényhiány még megvan, de az olyan minimális hogy nem kell vele foglalkozni. Egy év múlva kell mennünk kontrollra.
Jajj, nagyon megnyugodtam.

Ennek örömére megyek és folytatom a festékkaparást. :? :D

faby

Én is dobok fel pár új képet, ha nem gond :)

Kép

Kép

Kép

Kép

faby

Na akkor csatlakozunk mi is az "ilyen volt-ilyen lett" mozgalomhoz :)

2006.03.20. 8:40
Kép

13 héttel később:
Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Cory-Igaz!Akkor nem vagyok okos :wink: Bár Lilire nem igazán jellemző,hogy türelmesen kivárjon több új belövellést is,egyet azért "ki szoktam erőszakoln". :? :lol:

Babetta-Elképesztő aranyos olvasó Levi!!!Milyen gyönyörűen tartja a fejét!!!Szeret így hason lenni?

Faby-Hurrá-hurrá!!!!Dominik nagyon hasonlít rád szerintem!! :lol:
Vendég

Hú csajok, tudom megigértem, hogy nem panaszkodom többet, de eléggé kiborutam. Akkora ordítást lerendezett a lányom az előbb, semmi nem volt jó. Próbáltam kézben rázogatni, amikor cicire tettem mégjobban ordított.Még a pelust is lekaptam róla, mert az mindig segít, ha sír, de most az se használt. Már én is bőgtem, végűl megpróbáltam kicsit lenyugodni és nagy nehezen elaltattam. 4 hetes kora óta nem sírt ilyen keservesen. Lehet, hogy a foga jön és azért sírt így?

Kép

Kép
pgyöngyi

Cory: Hát nekem a Lili 1 belövelésnél többet nem tud kivárni. Nálunk úgy működik, hogy beveszi a cicit, óvatosan szivogatja, majd kb fél perc múlva elkezd óriásikat nyelni, utána elkezdi huzogatni a cicimet és ki-be tologtja majd nyafizik, de már nem szívja tovább, hogy megint beinduljon a tejleadó reflex

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok,

az előbb írtam és elszállt... :(

A babaképek mind annyira szuperek!!! Milyen sokat változtak a babók!
Babetta,
haláli a kis pasid! Ez a nézés... Jó öltetet adtál, én meg betettem Lidnek a Kisvakondos mesekönyvet tanulmányozni. Boldog névnapot Levinek!
Bartika,
utólagosan Neked is boldog névnapot! Csinálj majd képet a pancsoloó kiscsajról! Köszi a kalciumos tippet, már ittam egyet.
Anyumék Baja mellett laknak egy kisvárosban.
Babcika,
nem tudom, hogy hány kg Lidi, mert majd jövő héten megyünk el mázsálásra. Kb 6 lehet. 64 centi.
Nekem nem jött be a babylove-os m.betét, de a Chiccos igen, illetve Aventos van. Nekem csöpög a tejcsim, pedig elvileg kevés.

Altatás:
egy body+zokni+takaró. De nálunk megy a klíma időközönként.

Na megyek, mert ma lesz oltás.

Puszi

1napos
Kép

Most
Kép
angi79

Gyöngyi: Én úgy tapasztaltam, hogy könnyebben jön a következő tejleadó reflex, ha nem folyamatosan van cicin Aliz. Úgy szoktam csinálni, hogy ha nem szívja már tovább, mert türelmetlen, hogy nem jön rendesen, akkor felveszem, büfiztetés, esetleg kis popsirázás, és kb 5 perc után visszateszem. Általában néhány másodperc múlva érzem, hogy ismét beindul rendesen. Próbáld ki, hátha nálad is beválik :)

Babetta: Levi tényleg nagyon cuki, édesen olvasgat, kár lett volna, ha nem teszed fel a képeket :) És olyan ügyesen tartja már magát, nálunk sajna ez még csak pár percig megy, aztán teljesen elfárad, és kezdi a nyűgit :( De azért próbálom Alizt minden nap szoktatni a hason fekvéshez.

Faby: gratula a jó eredményhez, tök jó, hoyg végre megnyugodhattál :)
Trosenak igaza van, tényleg hosszú a sapi kötője, ami elég balesetveszélyes. Pár hete láttam a tv-ben egy műsort, amiben pont erről volt szó. A KERMI vagy nem tudom melyik hatóság vizsgálta a gyerekruhákat, és az olyanokat, amelyeknek hosszú madzagja lóg valahol, nem engedik forgalomba, mert a gyerek magára tekerheti. Meg van határozva cm-ben, hogy mekkora madzag lóghat egy ruhán. Persze a pontos számra nem emlékszem :(
Ettől függetlenül Dominik is nagyon aranyos, mindig megcsodálom a gyönyörű szemeit :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Faby!

De jó, akkor megnyugodhatunk! És tényleg nagyon csábos szemei vannak a fiadnak!

Angi!

Megkérdezhetem, hogy melyik Baja melletti városban laknak a szüleid? Mert én is bajai lány vagyok, illetve Baja környéki. Lehet, hogy földiek vagyunk?
Lidi is már igazi nagylány!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi,
Bácsalmás. És Te?
Faby,
cuki a fiad!
Vali,
Alizka nagyon csini!
angi79