A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Dancsi: Léci nekem is egy címet, szeirntem odatalálnék, csak elfelejtettem az utcátok nevét, és a terképen még nincs rajta. :( Szóval biztos ami biztos...
Mit vigyünk? Enni, inni? Játékokat?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Üdv!
Dancsi, címet megkaptam. :) Kérdés, hogy holnap Peti milyen lesz, mert ma nagyon nyűgös szegénykém. Szerintem ez az időjárás is megviseli, és szvsz a pocakja is fáj... :( Negyed tíztől idáig kb. 2 órát aludt összesen...
És mindjárt itt lesznek a keresztszülei...jó fogadtatás. :)
Szép napot mindenkinek.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

üdítőt hozzatok, mert este akartam tescoba menni, de egyedül leszek a gyerekekkel és nem tudok elmenni és csak pár dobozzal van itthon
Vendég

Ági!

Küldtem emilkét priviben, remélem tudtam segíteni.
romy1

Sziasztok!

Hát ennyit az idén már nem lesz nyárról. Nagyon meleg van itt a 9.-en Zsófi extra nyűgös, nagyon rosszul viseli.
Szóval akit érdekel a babay outlet, bébi étel. Küldjön telszámot és felhivom, hogy mi van mennyiért és meddig jó a szavatosság: tabimariann@gmail.com

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Exi, Rika: Gréti is extranyűgös ma....szerintem neki is összejött minden, a meleg, tuti van valami front is, ráadásul fogzik is vadul, harap mindent amit ér....alig aludt, ráadásul az anyja is extranyűgös, mert elege van a tanulásból.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Boldi is nagyon nehezen aludt el délután. Délben ebéd közben elaludt a hordozóban, aztán itthon nem akart. Jozsó jól tűri a hőséget, de Boldizsár nagyon nagyon szenved miatta.

Nálunk is dög meleg van, az emeleten 26-28 fok. :(

Akkor holnap 10 körül várok mindenkit. :lol: Ha nem találtok ide, csörögjetek rám, remélem mindenkinek küldtem számot, meg címet aki kért. Ma már nem leszek többet, mert nagyon kivagyok purcanva, tegnap napszúrást kaptam és hajnalig rókáztam.
Vendég

Zozo,
nem is garatuláltam Viviennek a felálláshoz! Ez azért nem semmi! Vivi nélkül nem jössz el?

Nektek bevált ez a járóka? Merrt én úgy látom, hogy Boldinak már kicsi, de én azért e mellett döntöttem, mert nincs túl sok hely a nappaliban és ez volt a legkisebb méretű.
Vendég

Sziasztok!
Vivi is egész nap visított, semmi nem volt jó neki, most kipurcanva szunyál, épp itt volt az ideje, én is kidőltem ma.
sokkal nyugisabb ha hidegebb van.

Dancsi!
köszi, azóta is próbál állni, kész rémálom :lol: egész nap térdel és felhúzza magát, utána dőlés...

Járóka:
nekünk jó, csak kemény, most h. esik-kel. nincs benne napközben sokat, csak amennyit éppen muszáj, ha nem tudom szemmel tartani, reggel fél órát kb, meg napközben pár perceket.
én azért vettem mert akciós volt, nem is kell nagyobb, hisz bejárja a házat :lol:
a férjem ketrecnek hívja 8)

jobbulást.

nem tudok menni, ilyenkor ezer felé rohanok..., de azért majd 1szer lehet h. beugrok megnézni a b.kocsit az ariat, ha addig nem lesz a Brendonban, de holnap megnézem hátha van már.
Vendég

Dancsi: Az udvaron (kert) leszünk vagy bent?
Vihetem Bogit is? 8)
Üdcsin kívül valami más????
A netes Szeged térképen sincs rajta az utcátok:(, majd csak odatalálunk, autóval megyünk!
Írok privit....

Puszka
ceniko
Szeged

Szia Dancsi!

Talán még holnap 10 elött benézel :). Mi is elmegyünk a talira, Zsófival , remélem nem szóltam tul későn (Beával megyünk).

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Üdv!
Na, én is megkeresem ezt az utcát... :) Én buszozok...hacsak nem a férjem valahol a környéken lesz, de ennek a valószínűsége...hát egyenlő a nullával.
Peti most alszik...de ma tényleg hipernyügi volt. Remélem, most kialussza magát!
Puszika. Remélem, holnap talizunk!
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Ági!!!
Mi szivesen elviszünk!!!!!! Hívj fel holnap reggel (8 után:) ) és egyeztetünk, elmegyünk értetek!!!
Okésos???
Puszka
E
ceniko
Szeged

Enikő!

Talizhatunk valahol, aztán majd követtek, mert én tudom hol lakik Dancsi!

Exi, ha Enikőék nem tudnak elvinni, én is elvihetlek! Igaz csak vhol a belvárosban tudnálak felvenni, mert ott teszem ki anyuékat....

A számom még (már megint) a régi, szal tudod!

Enikő, csörögj rám, ha kell kalauz:)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

A jelenlegi kedvenc képem:

Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Dancsi!

Köszi akkor lehet hogy mi is elmegyünk.Látom lesznek azért Máté korú gyerekek tehát nem fog unatkozni a drágám.Reggel 10kb.jó is,remélem odatalálok.

Kép
Kép
zitacicu2

Remélem jól érzitek majd magatokat a Dancsinál,legközelebb mi is megyünk, megígérem ,jó volna veletek talizni!! :lol: :lol:

Nekünk is ez a meleg beteszi a kiskaput ,a Barni is hiper-szuper nyűgi,eddig sem akart aludni,de ezután meg pláne!!! :?

Nagyon édi a Katica a képen!!! :D

A Barni még mindig nem akar enni csak szopizni!! :roll:

Zozo,Vivi mit eszik? :)

Kép
bibi226

Sziasztok!

Uhh, rémes éjszakánk volt. Én tanultam, majd amikor aludtam volna, Gréti ébredt óránként....
Most meg még alszik. Én meg pakolgatok, hogy ha ébred, indulhassunk.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Dancsi: köszönjük szépen a tali lehetőséget! Nagyon szép a házatok :wink:

Csajok: Örülök, hogy találkoztunk, azt hittem többen leszünk, mintha többen jelezték volna... Zitacicu Ti miért nem jöttetek???

Ági279: Sajna én nem tudok segítenidoki ügyben! Mióta próbálkoztok???

Most tettem le a csajokat aludni, remélem sikeres lesz az altatás project! :)

Puszka
Enikő
ceniko
Szeged

Hú csajok!
Azt hittem nem élem meg a mai napot. :( Olyan migrénem volt az éjjel, hogy ihajj. :(
Lottinak meg csurog az orra, valszeg a szombati lagziban (ami még gyerkőccel is klassz volt!) a légkondi ártott meg neki.
Legközelebb tutira megyünk talira, szeretnék már talizni veletek. Ezer bocsi, hogy nem mentünk.

Megyek is, mert még mindig vizes pelussal a tarkómon járkálok, és úgy érzem magam, mint akit megrágtak, kiköptek és utána 2x átment volna rajtam egy buldózer.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Üdv!
Enikő, köszi az elvitelt és a hazahozatalt! :)
Dancsi, szép a házatok! És Boldi is nagyon édi.
Petit megetettem, aztán bekómált kb. 10 percre, azóta fent van. Cucli a szájában, mert anélkül nekiáll sivítani...

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok csajok!

ezer bocsi hogy nem mentünk és nem is írtam eddig,de áll a bál itthon Niki üvölt mint a fába szorult....
Mátémnak hasmenése van.Tegnap is volt egy kicsit ,de gondoltam nem vészes aztán mára egy kicsit rosszabb lett.Nem mertem elvinni hátha vmi virus vagy más.... :cry: Egyébként jókedvü eszik meg minden.Apuéknál voltunk 7végén és ott vannak háziállatok.Arra gondoltam hogy vmi megártott a kis "városi"belének. :) Ha holnapig nem javul irány a doki.Remélem legközelebb el tudunk mnni tényleg nagyon szerettem volna.Mennem kell a lányom vigasztalni(megint). :roll:

Ja és hogy ne legyen csend nemsoká jön a Dévényes gyógytornász átgyúrni Norbikám.....Segitség mi lesz itt. :cry: :cry:

Kép
Kép
zitacicu2

Dancsi: Köszönjük a vendéglátást :)
Gréti elaludt amint hazaértünk :)
Majd teszek föl képekt is, bár nem lettek túl jók, mert nem vakuztam.
Na húzok tanulni.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Látom jól sikerült a tali :) Meddig buliztatok?
Ha lesz,legközelebb mi is elmegyünk. Kiváncsi vagyok a képekre!! Rakjatok fel sokat!!
Nálunk is megy a nyügi időnként,de nem panaszkodhatok,mert csak 10-15 perceket nyügizik aztán sikerül elaltatni Kittit.Nem bánnám ha tényleg nem lenne meleg nyár idén és ez csak egy bemutató lenne abból hogy mit nem kell átélnünk:wink:

Zitacicu!
Hogy sikerült Norbi gyömöszölése? Birta a strapát?

Melinda!
Hogy van a migréned? Remélem sikerült megszabadulnod tőle!!

Jó izzadást mindenkinek :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!
Én meg voltam Pesten, megpróbáltam eljutni a Brendonba, most venni akartam b.kocsit, reggel megnéztem, itt nincs, nem is úgy néz ki h. lesz, de nem sikerült... :lol:
mindig rosszfelé mentem és a pályán kötöttem ki, ezt eljátszottam párszor, utána haza jöttem (jöttünk a férjemmel voltam)
talán jöv.héten ismét próba...

nálunk 30fok van bent :shock: van klimánk, az idén rakattuk be, de ugye nappal nem használom Vivi miatt, este picit, de nagy szívás , mert a nappaliban van, a hálóban nincs, asszem ma kiköltözünk a szőnyegre aludni. :lol:

tali? ha vannak képek kérünk szépen.

Melinda!
jobbulást.

Zita!
Máténak is.
Vendég

Zozo
Köszi,remélem nem lesz gáz....

szszkinga
Túl vagyunk a tornán,hát nem semmi.Szegény Norbi elég feszes mindenhol,de föleg a nyaka és a karjai.Amikor erre került sor nagyon nagyon üvöltött.
Nikinek a száját kezelte mert ott vannak a letapadások és ezért nem csukja be.Na ő sem volt halk....
Szerdán megint jön és akkor a Nikivel kezdi.. :(

Romy
Sajna nem tudok neked e mailt küldeni!!!!
Leirom az én számom ha gondolod csörgess meg és elküldöm a gyógytornász számát. :wink:

Rika
Engem nagyon érdekelne a bébiétel téma.Felhivhatlak??Vagy esetleg holnap egy séta?????

Kép
Kép
zitacicu2

Ja Romy

a számom.06202182360

Kép
Kép
zitacicu2

Bibi!

Csongi majdnem egy éves, és még ő sem eszik! Ma csak szétkente a kaját a járókán! (mert etetőszékben meg sem ül...) Őszibarack, vilmoskörte-ez megy nálunk is, de ez se mindig..tescós őszit mi is ettünk, Csonginak nem lett tőle baja... és szopi-szopi-szpopi-jelenleg elképzelni sem tudom, hogy leszokik róla valaha...vizet sem iszik, csak szopit kér, ha szomjas

dancsi!

sajna nem jutottunk már el hozzátok, Csongi 11.05-kor ébredt...legközelebb...

Mariann
Kép
kmarian

Sziasztok!

Dancsi, köszönjük a meghívást, jól éreztem magam szerintem a csajom is mert nagyon jól viselkedet, meg hát egy ilyen hapsi mellett mint a fiad :). A haján még most is csak ámulok csodálok :).

Jégvirág, nagyon nagyon szépen köszönöm minden kedvességed.

Elmentem ma 30.30-ra vezetni Zsófinak tök jó kedve volt és arra jöttem haza, hogy üvölt, de ugy mint még soha. Alig tudtam megvigasztalni, szerintem nagyon-nagyon melege volt/van. Szerdán költözünk anyóshoz, Etyekre jó kis hüvös parasztházba.

Valakinek van graco utazóágya? Ilyet akarok venni, ez van „olcsón” kuponra.

Zitacicu!
Holnapi sétába benne vagyok Este hat körül? Akkor már elviselhetőbb talán…

Kmariann
Csongi jol birja, ilyen sokat aludni, vagy talán rossz volt az éjszaka?

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Rika!

Nekem jó az este 6.Ha mégis közbejön vmi akkor csörgök.A tescónál talizzunk megint aztán majd látjuk hogy merre.

Lányok csatlakozik hozzánk még valaki?????

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu, ok este 6 tesconál én is csörgök ha nem jó.

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Zitaciu,nekünk az messze van mi a kereszttöltésen lakunk!! :)

Lakik erre valaki?? :shock:

Marian,a Barninak valszeg a vírus tette be a kiskaput nem a gyümi........

Zozo,nekünk van klímánk nálunk be is van kapcsolva,szerinetm jó mert nem csupa izzadság így a Barni !! :lol:

Kép
bibi226

Bibi!
reggel tápszer, d.e. ha nem alszik gyümölcs, délben főzelék (üveges)
délután sinlac +gyümölcs, este tápszer.

azért nem kapcsolom be a klimát, mert ha bent hűvös van és kimegyünk megfázik, nameg a nappaliban van, de pl. a hálókban már 29fok, ha arra mászik az se jó....
Vendég

Zitacicu!
Szerencsétek volt, nem is esett, pedig én is azt hittem, hogy zuhogni fog.
Rika

KépKép

KépKép
rika07

Lányok kell valakinek anyatej ,?van a fagyóba kb. 1 liter,szívessen odaadom ha hell valakinek!!! :lol: :lol:

Jöhet priviben is!!

Kép
bibi226

Sziasztok!

Taliképek:)

Gréti:

Kép

Kép

Boldi

Kép

Viola

Kép

Petike

Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Bence szülinapi bulija:)

A tortával:

Kép

Megláttaz az ajándékot:

Kép

Az ajcsival:)

Kép

A vendégek egy része:)

Kép

Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Rika

Eljössz este velem Mariannhoz??Kirobogunk kocsival olyan 7körül.Addig a gyerekek gyúrják apákat jó????
8ra visszaérünk

Kép
Kép
zitacicu2

Zozo!!!

Ha kocsival bejössz az ujszegedi ligetig?Ott lehet sétálni,Máté is élvezné meg én sem" félteném "anyira.Mondjuk ma nem jó meg asszem már a héten sem,de majd irok mailt jó?

Kép
Kép
zitacicu2

[quote="rika07"]Z írta:rika07itacicu!
Szerencsétek volt, nem is esett, pedig én is azt hittem, hogy zuhogni fog.
Rika

Ilyen gyorsan még soha nem értem haza. :lol: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Zsu: Köszi a Grétis képeket! Elküldenéd őket teljes méretben levélben?

Teszek fel én is pár képet, de nem lettek túl jók...

Kép
Boldi és Zsófi ismerkedik

Kép
Hmmm, mintha Boldi szeretne valamit Zsófitól

Kép
Gréti felügyeli a folyamatot

Kép
Zsuzsófi férj és a gyerekek

Kép
Peti anyukája karjaiból szemlélődik

Kép
Nem láttuk mi történt, de egy idő után így kidőlt a fiatalság :)

Kép
Viola, Bence és Gréti fürtjei

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!!

Zsófi: Szuper volt a szülinapi buli:) megismételjük, még a héten mégegyszer? :lol: :lol: :lol:
Bence egy tündér, bár nem volt hajlandó vízbe menni, de Panka, meg Bogi sőt Viola is nagyon élvezték:) Ki se lehetett szedni őket a vízből :) Meg ment a bunyó Bence ajándékáért, az akkus motorért. Ölték egymást érte a kölkök :) Szuper szuper szuper volt, mit nem adnék egy kertes házért...... :)

Hihetetlen a Violám milyen pofákat tud vágni :lol:

Szép napot mindenkinek, remélem enyhülni fog egy kicsit az idő, mert ez nem fehér embernek való....... :x

Pusza
E
ceniko
Szeged

Rika!

Csongi azért alszik eddig, mert éjfélig le sem hunyja a szemét...de ettől függetlenül előfordul,hogy már 7-kor felkel...legtöbbször 9-kor...most 11-kor sikerült,szóval a kelés az változó, de az éjféli elalvásból nem enged,bármikor is ébredt...
megnéztem a játszóteret, amit ajánlottál, tök jó..majd ki is próbáljuk

jók a képek a taliról, nagyon sajnálom, h.nem voltunk, remélem lesz újra nemsoká...akkor pizsiben is elviszem a Csongit ha kell

Mariann
Kép
kmarian

Sziasztok!

Zitacicu!
Nekem a ma már nem jó , mert megyünk nemsokára Etyekre.

Jégvirág, nagyon jók a képek és jókat nevettem a kommentárokon :)
Most jó kedvem van :lol: Én is szeretném majd a képeket eredeti méretben.
Botmixerem megvizsgálta egy szakértő állítólag nem éget le (csak füstölt és fura szag jött belőle), most egy kicsit félek tőle, szerintem vastag gumitalpú papucsban próbálom ki :lol:

Dancsi!
Ma voltunk dokinál, Zsófi 6200g és 62 cm, szóval Boldi biztos van 68 cm ha nem több.

Mariann!

Ugy-e jó az a játszó kevesebben vannak , mert eldugottabb helyen van, na majd mi is veletek tartunk, ha visszajöttünk Szegedre.

Mindenkinek jó napozást mi megyünk hűsölni :D
Akinek ígértem felhívom, ha az outletbe leszünk.
Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!
Lányok!
Akik a Csongrádi fele laktok. A mai Délmagyarba van, hogy a Csongrádi 75 mögött is csináltak egy eu-s játszót.Biztos szupi a képek alapján.

Enikő!
Ha kiköltözünk, mi is szivesen látunk benneteket medencézésre majd. Oké? :)

Zsuzsófi!
Nem fog hiányozni a panelba az udvar, meg a kiülés, medencézés, stb.

Rika!
Etyeken akkor lehet inni a finom borokat is. :lol: Jó utat!

Zita

Kép
zitaa

Zsuzsófi!

Az előző mondat kérdés akart lenni.

Zita

Kép
zitaa

Zita! Nem! Ugyanis itt alig vagyunk kint, mert rengeteg a darázs:( Most is egésznap azon idegeskedtem hogy ne csípjék meg őket, mert persze ott keringtek a pancslónál:( Egyébként meg kb. évi 3-4 bográcsos van amikor kintvagyunk és ennyi. Arról nem beszélve hogy mennyi gond van a kerttel, és ha senki nem szereti csinálni akkor nem éri meg:(

Márpedig nálunk senki se szereti csinálni....

Meg rengeteget kéne magára a házra is költeni, persze nincs rá pénz, nem lehet bejárni Szegedre, télen a 30 cm-es hó miatt, nyáron a nap miatt (ki bír 1 km-t gyalogolni a buszig a tűző napon? Mert fa az nincs)

Persze ha vki meg tudja fizetni az autót, akkor oké, de ha csak napi 1x megyek be, akkor is 30e Ft egy hónapban hogyi tt lakunk. De ha va nreggel egy program meg este??? Akkor bent üdülünk mert nincs pénz még 1x bemenni:( Brrrr nagyon utálom:(

Én nagyon sajnálok mindenkit aki kiköltözik és nincs pénze autót fenttartani

És még sok negatívumot meg sem említettem, de ha érdekel elmondom!

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi!

Hát igen! Mindenki másra vágyik. Aki lakásba lakik, az házba, aki házban, az lakásba. Mondjuk nekünk, ha kiköltözünk, csak füvet nyirni kell. Nincs veteményes. Csak virágoskert, meg gyümölcsfa. A buszmegálló kb.150méterre van. Az a busz jár ott, amelyik Szatymazon megy át Zsombóra. A vonat nekünk ingyen van, és az sincs nagyon messze. Autónk is van. Mondjuk nem mindig azzal járunk. Akkor lesz ez a bejárás érdekes, ha Márkot bölcsibe akarjuk adni. Mert az ugye Szatymazon nincs! Ovi, meg általános iskola van, mint általában minden faluban.
Na mindegy, majd meglátjuk, hogy milyen lesz.
:)
Zita

Kép
zitaa

Zita, hát igen ez az:( Azt ugye tudod hogy kb 4-5 buszva nami megy arra? Igen kevés:( Hétvégén tán még kevesebb:(

Nálunk is csak gyümölcsfa van, meg fű, mégis sok. A fák nincsenek metszve, permetezve, a fű nincs vetve, rendesen locsolva, nírva stb:( Ráadásul a pancsoló alatt kirohad:(

Se óvodába, se iskolába nem adnám a gyerekem falura, az tuti! Kicsit sokkal alacsonyabb a színvonal:( És nem csak az osztálytársakat értem ezalatt, hanem a lehetőségek, és a követelmények is sokkal kevesebbek.
MI 96-ban költöztünk ki, és azóta bánjuk:(

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gréti tegnap óta pöttyös, picit a pofija is, a válla környéke meg hátul a nyaka alatt, elöl a mellkasánál.....ugye csak a melegtől jött ki rajta?
NEm kapott semmi új kaját mostanában.
Most vigyem el dokihoz vagy ne? Ilyen kis pici apró kiütések.

Exi: Hallottam ám, hogy tegnap találkoztatok a férjemmel meg a Grétivel :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?