Zsú!
Úgy órülök, hogy jöttél. Már azt hittem annyira megbántottalak, hogy be sem nézel.
Gyertya sztori jó, nekem nem nagyon ment, de Kofának még annyira sem

tudod közös tehervállalás. Mondtam neki, ha ilyen jó elméletben, akkor nosza...
Nem tudom, hogy jó-e a 10 mm, ezt pl. Anikó tudná szerintem megmondani, vagy Dido, náluk ezt sokszor nézték. Az viszont jó jel, hogy később van a peteérésed, mert akkor kiderülhet, hogy eddig nem is jókor próbálkoztatok

30-17=13 tehát minden lehetséges!
Narco!
Ha megkérdezi a véleményed, akkor mondd el őszintén, ha nem, akkor a férjed szerinti verzió. Ha jól értem konkrétan nem kért segítséget, csak elújságolta a hírt.
Most lehet, hogy én képviselem egyedül ezt a véleményt, de akkor is: ha már megfogant az a gyerek, akkor megölni bűn! A gyerek az anyja és az apja felelőssége, akármilyen felelőtlenek is. Bízzunk benne, hogy egy hangyányival több eszük lesz. Sajnos nem tekerheted ki a szájából a cigit, és nem vezetheted le neki, hogy mennyi pénzt füstöl el havonta. Nem pofozhatod föl, még ha meg is tennéd. Két dolgot tehetsz, hanyagolod, vagy ha fontos neked a kapcsolatotok, mert segített..., akkor jó példával, szeretettel megpróbálod elviselni. Baromi nehéz, nem is biztos, hogy sikerül.
Másik variáció, ha az embernek a családjában van ugyanilyen! A szüleit az ember szereti, még ha ugyanilyen mellékvágányon vannak is, és ha néha legszívesebben tényleg tettlegesen térítené észhez az ember. Nem az én szüleimről van szó, de a közvetlen családban... Könnyű kintről okosnak lenni, én csak tisztelni tudom azt, aki példaképül szolgált számomra!
A sefítség pedig, mint Mátra is mondta, nem anyagi, fizikai természetű legyen, mert az a sült galamb kategória. Nekem mindig olyan lelkifurdalásom van hasonló szituban, hogy annak idején mit felelek az Istennek arra a kérdésére, hogy segítséget kértem, nem adtál, vagy nem azt, amit kértem tőled. Na jó ennyi voltam.
Anikó!
Sajnálom a kuytust, biztosan nagyon nehéz lehet elengedni. Szegénynek még a meleg is szenvedést okozhat.
Lányok!
Szombaton vettünk Kingának autósülést, nagyon jó gyerek volt. Kicsit elmértük az utat BKV-val, és előbb kérte a kaját, így betértünk a Ferencieken a templomba, és ott a mellékoltárnál evett. Olyan csöndben, szépen. Nézelődött, és gondolom jól esett neki a templomi hűvösebb klíma. Aztán jött a büfi 10 pontos

még az Isten is mosolygott örömében, én meg rém büszke voltam

Szerencsére csak egy fickó volt egy kicsit előttünk, és ő is csak vigyorgott. Ja és később vettem észre, hogy a bal oldali mellékoltár Szűz Máriát ábrázolja, mielőtt megszoptatá gyermeklét, tehát teljesen jó helyen voltunk
Tegnap reggel misén kezdtünk, Kinga mintagyerek volt, durmolt végig. Majd kimentünk Kofa anyukájához (a tesója hozott vitt minket). Végigaludta a napot, csak enni kelt fel

Amikor már nem volt meleg, kitoltuk a babakocsival, és az anyósom lefüggönyözte a babakocsit, úgy nézett, ki, mint valami fátyol, nem szálltak be e bogarak, meg levelek, akkorát durmolt, hogy csak na. Mi meg megléptünk shoppingolni bordűrt, meg néztünk komódot, meg kiságyat. Olyan büszke voltam rá! Apróbb szépséghiba, hogy ma délelőtt mostanáig bömbizett, mert fájt a hasija, vagy mert nem mentünk már megint valahova :
Du 3-ra kell mennünk csípőultrahangra, majd beszámolok, hogyan viselkedett a csajszi.
Juca