A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Cory:
kösz a megnyugtatást. Persze az egész család ezzel a -van elég tejed?- kérdéssel riogat, ha Kamilla nyekken akár kettőt is?..Kár, hogy nincs valami kivűlről is látható szintjelző a cicin, azért ez megnyugató tudna lenni Kép

Kamilla fel is ébredt: aludt vagy 30 percet.... szuper napunk lesz akkor ma...

Deni: köszi az infót.

Jó játszóházat mindenkinek aki megy.

Rylie
rylie

nálunk is front van: Igi már 2,5 órája alszik...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok,
amiota kitavaszodott, Bálint 1-2 óránál tovább nem hajlandó bent tartózkodni, ugyhogy délelött abszolut nem tudok sem fözni, sem netezni, semmitKép Még a reggelit kivárja, de amig öltözök, ö már visit, és dörömböl az ajtón, meg emelgeti a cipöjét, hogy menjünk márKép A kertben kell vele le-fel sétálni, meg hintázni. Ma elmentünk Gödöllöre vásárolgatni, igy utána hajlando volt bejönni, amig kotyvasztottamKép És átállt a napi egyszeri alvásra, ugyhogy még kevesebb idöm jut lazitani.

Votiv,
kösziKép A Stodal szirupot sem hajlando benyelni kanálbol, ugyhogy belekevertem az italábaKép

Zuz,
igen, tud aludni éjszaka, ha elötte megkinzom (orrspray+szivás). Azt követte el, hogy nem hagy élniKép Biztos a betegsége is, meg hogy folyton ki akar menni a kertbe, de majd helyrerázodunk lassanKép
Hu, akkor nem tudom, hogy fog eljutni Hozzád a tejpépKép Lehet h beküldöm a férjemmel Deni férjének, és valahogy Ti esetleg összefuttok...?

Még nem olvastam teljesen vissza, csak ugy kutyafuttábanKép Majd jövökKép

KépKép
fibi

Zanza,
Réka kb egyidös Bálinttal. Te milyen játékokkal kötöd le a figyelmét, hogy hajlando legyen bent lenni kicsit a lakásban? Vagy Nálatok ez nem probléma?Kép

KépKép
fibi

Front is van meg nálunk iszonyú nagy szél is van, én érzem a fejembenKép Isti meg ma már másodszorra szunyált be.
és a kis piszok lebukott, hogy tud már inni a csőrös pohárból, és most már nem is fog mást kapniKép szerencsére nem ragaszkodik a cumihoz, de azért jó lenne lassan elfelejteni, a fogai miatt is, és mert ma 16 hósKép

Zuzi, érdekes, amit írszKép anyukám sokáig szoptatott hármunkat (bár ha kellett, ha nem, hozzátápláltak, 3 hetesen már barackot ettem - a '70-es évek...), és még többet fejt is, de nekem semmit nem tudott segíteni, azt mondta, már nem emlékszik... a védőnőm meg hozzá se tudott szagolni. egyébként a védőnői szolgálatot épp azzal a céllal hozták létre, hogy a modern korban a többgenerációs családok felbomlása, az urbanizáció stb. miatt "elanyátlanodott" anyáknak segíteni tudjanak. meg persze hogy a gyerekekre figyeljenek.

és ha már a természet nem rendez el mindent 100%-osan, tényleg jól jön a segítségKép azért is nagyon hálás voltam, hogy a H-ban segített egy-két csecsemősKép és itt is rengeteg dolgot tanultamKép

votiv 8)
votiv

Fibi Kép Nem felejtettem el válaszolni, csak az időőő... De délután ha hazajöttünk, exclusive élménybeszámolót kapsz Kép
És ha Zuzmónak is okés, akkor nyugodtan elküldheted a pépet is rajtunk keresztül neki, mert ha minden igaz, csütörtökön megyünk tücsök-zenélni és ott talizunk Zuzmóékkal, igaz Zuz?
Bálintodnak addig is bulást!!

Kép
Kép
denizsa

Fibi, Den!!

Igen-igen!!! Csütörtökön tényleg találkozunk!!! Ez tök jó!!
Na, mi most indulunk, remélem, nem kezd el esni!!

Kép
Kép
zuzmo1

Hi!

Játszóba tudnánk menni beázástól,majd jönek vissza csinálni,viszont Panna most aludt el.A végére,4-re azért mindenféleképpen oda megyek,hogy elrendezzem a MAzsola témátKép

Jucus
20170114224602

tejadás: aki megteheti, adjon, és aki szeretne, az se szégyelljen kérni. valóban kell hozzá bizalom is, hogy honnan kapja az ember, de baráttól, ismerőstől, akiről tudod, hogy rendben van (nem beteg, rendesen táplálkozik stb), el lehet fogadni nyugodtan.
de jó lesz az főzelékbe is, vagy vésztartaléknak, ahogy Pirus is írta.
viszont akkor sincs semmi, ha valaki nem tud fejni, mert akkor vszínű a kereslet-kínálat tökéletesen működikKép és az szuperKép hallod, Rylie?Kép
nekem muszáj volt fejnem, mert túltermelés volt, féltem, hogy begyulladok. esti szopi után még 200millik jöttek ki a ciciimből, a gyerek meg már csak reggel kelt, addigra felrobbantam volna, így is fájt reggelre, úgy feszült. ezt a fölösleget adtam egy kisfiúnak, akit az (egyébként orvos) anyukája nem tudott szoptatni, de azért kért tejet, mert szerinte az a pár deci is számítKép

votiv 8)
votiv

jönek=jönnek
20170114224602

most jut eszembe Ancsi kérdezte, mi a teendő, ha már nem akar fejni
lassan kell abbahagyni, különben begyulladhat. picit fejegetni kell még, nehogy pangjon a tej a ciciben. és van rá homeobogyó is, Bryonia vagy Phytolacca, sőt, a csalán (Urtica) magas potenciálban is apaszt.
na, indulunk jáccóba!

votiv 8)
votiv

S.O:S:!
AKi megy talira és még itt van.Zanza most hívott,nem fog oda érni sajnos,elnézését kéri Denizsának!

Juc
20170114224602

Juc!
Köszi az infot! De kár, hogy nem jön Zanza Kép Akkor tovább várunk az állatkákra, igaz, Juc? Kép na de most már mi is mindjárt indulunk.

Kép
Kép
denizsa

Szia Lányok!

Az én eredeti tervem is az volt, hogy megyünk a játszóba, de a Lillus még mindig alszik, tehát biztos front van. Annyira sajnálom, mert nagyon szerettem volna tálálkozni veletek. Na nem baj, majd Bogárkáéknál bepótóljuk.

Remélem azok akik ott vannak azoknak tetszikKép

Képzeljétek az én párom az egy annyira tündér ember. Szülinapom alkalmából 2 meglepi bulit is szervezet nekem. Szombatra a nagy családot csődítette ide hozzánk, vasárnap meg voltunk Szentendrén a skanzenban és miután mi aludtunk Lillával, hirtelen a barátaimat találtam itt a szobában. nagyon jól esett a szeretteimet látni így egy kupacban. Volt finom torta, ajándék és sok szép virágKépÍgy el is feledkeztem arról milyen gáz is, hogy már 30 éves vagyokKép

Lillus kicsit náthás, de ez lehet a fogától is.
Na majd teszek fel képeket.

Sok boldogságot Indinek!

Legyetek jók!
beetrix

Zuzi!
ez most komoly, hogy a kórházban összeszedik a tejet és ellenőrizetlenül adják? remélem nem mindenhol így van, mert meg is őrülök!
ha a cukros vizet nem is, ezt biztos nem engedném nekik. nekem nem éri meg, hogy 2 napig más tejét igya a baba, és később ebből sokkal nagyobb gondjaim legyenek, akkor inkább cukros víz! hiszen ha csak úgy ellenőrizetlenül összeöntik, felforralják, attól lehet benne aids, kábítószer, nikotin, baci, miegymás. úgyhogy kizárólag ismerőstől fogadtam volna tejet, de mivel fele mennyiség megvolt, inkább nem kockáztattam. szóval most lehet megdobálni, meg ilyesmi, hogy rosszat akarok a gyereknek (remélem azért még barátkozol majd velem Kép ), de inkább csak óvatos vagyok. (különben jut eszembe, Sotén újszülötteknek pasztörizálják a tejet, nem forralják. az elméletileg az aidset is irtja.)

a fagyitejből meg tényleg csinálhat az ember nagyobb dedeknek kakaót, meg tejbegrízt, stb-t. kár lenne kidobni. Kép

Votiv!
köszi! még fejek, csak gondoltam, hogy már csak 0,8 dl van naponta (3-4x-i fejéssel! Kép ), és valahogy kellene lassítani, mondjuk csak 2x fejni 1 hónapig, és így tovább. nem? és akkor nem lesz gáz. még te is mondtad, hogy még most is van kicsi tej a cicidben. az már nem gáz? szóval kevéske maradhat? felszívódik?

Lencsi jó nyügi. ő nem álmos, csak az anyja. közben bömböl. alig birom lefoglalni valamivel. :/

Jó talizást, majd számoljatok be! Kép

ancsipancsi

Sziasztok,

negint nem volt időm egész hétvégén olvasni/írni, mert mászkáltunk sokfele, főleg nagymamázás folyik a hétvégéken Kép De azt hallottam ám, hogy Indinek egészséges kisbabája lett és nem is volt szükség újszülöttintenzívre meg ilyesmire, úúúúgy örülök, remélem, sok tejcsi is lesz hamarosan Kép

Ha ismertek NAGYON megbízható takarítónénit, aki hajlandó lenne Zuglóba menni (Örs v. tér környéke), akkor légyszi írjatok (mélben: korevera kukac yahoo pont com) mert a nagypapám már nagyon öreg és nála kéne takarítani, viszont én nem bírom, mert épp elég a saját lakásunk, kert, baba, macskák, stb. Köszi előre is.

Jó játszóházazást!!!

Blaye
blaye

Deni,
rendbenKépKép
Akkor küldöm a pépet rajtad keresztül ZuzinakKép

KépKép
fibi

Jaa, többen irjátok a frontot... akkor lehet hogy Bálintnak is ez a baja?Kép Azt hittem, hogy az átállás a napi 1 alvásra zavar be. Vagy ez már tavaszi fáradtság kategoria?Kép

KépKép
fibi

8.45re ertem a laborba es annyian voltak, mint az oroszok (aszonta egyik aszisztens, hogy tenyleg reg volt ilyen tomegnyomor, biztos a gyerekek szunetei meg az unnepek miatt sokan szabin vannak es most intezik a dolgaikat, masreszt viszont sok laboros is szabin volt, szoval dupla szivas), kb 10kor vegeztem... ja, es a varosi kozlekedest ne is emlitsuk, ha mazlim van, akkor egy ora oda, egy vissza, akarmilyen szokoutakat probalunk apaval, de inkabb masfel, ugyhogy ha szulni megyek, idoben kell elindulnom, ha be akarok erni a korhazba...

Zs, hetfo delelott alig vannak az ikeaban, akkor erdemes menni! egy csomo mindent vettem, es tok rendesek voltak, mert egy csomo olyat learaztak, amit pont akartam, de a nagymeretu hellum szonyeg sajnos mar csak kekben volt (38 helyett 19), a zold multheten elfogyott mindket aruhazban, es nem is lesz soha tobbe, arrol lemaradtam, bruhuhuhu... igazan irhattak volna melben (reg feliratkoztam a hirlevelre) vagy a honlapon (par honapja pl jeleztek, hogy a billy polcbol megszunik az egyik szin)...
moose

Hazaértünk játszóházból, nagyon jó ott a klíma, mert Bálint úgy kidőlt, hogy már alszik is Kép De egyébként is nagyon szupi a hely, nagy köszönet a szervezésért Kókusznak Kép Sztem máskor is lehetne ide talit szervezni, ha gondoljátok.

Beet Kép Párod tényleg egy tündér! És boldog szülinapot Kép

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok,

Kókusz: köszi a szervezést, jól éreztük magunkat. Fanni jót aludt a pamlagon. :-)

Beet: meglepi parti tök jó lehetett, azért hiányoltalak ám. mert ííííííígérted, hogy gyüssz, na sebaj.

Den: köszi a reklámot. :-)

Indivel beszéltem, nagyon jó kedve volt és minden okés velük, ha jól emlékszem mehetnek haza, ha Dominóval minden rendben holnap vagy holnap után, csak nem emlékszem rendesen, mert fanni kicsi hangoskodott telefon közben. Lényeg, jól vannak. És szívesen jönnek majd talizni is egy pár hét múlva ha mondjuk Lurdiba vagy valahová nem nagyon messze tőle szervezzük. mondjuk egy pesti helyszín neki jobb lenne aszem.

Na mennem kell hív a kiscsaj. szép estét mindenkinek

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ugye jól tudom, hogy a SztImrében nem cumiztatnak a csecsemősök.?

Votiv! Szerintem a ciciztetésnél is vannak fontos pszichológiai tényezők. Meg ott van a másik nagy igazság: Mindennek oka van Kép

Beet! Ez tényleg nagyon ari volt a férjedtől! Boldog szülinapot! Nem gáz a 30!!!!!!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Mi is nagyon jól éreztük magunkat a játszóházban! Tényleg lehetne máskor is szervezni ide találkozót. Kókuszdió, mégegyszer köszi a szervezést!
Sajnáltam, hogy többen nem tudtatok jönni!!!Kép

Ancsi! Természetesen nem a SZI-ről írtam, és szerintem az is egyértelmű volt, hogy én sem értek egyet ezzel!!!!! Én arról írtam, hogy ismerőstől barátnőtől elfogadtam volna a tejet, ha kellett volna. Az egyik barátnőmnek nem volt teje, és ő rendszeresen kapott az anyatejellátóból, és lehet, hogy ott bevizsgált anyukák teje van, de mégsem ismered őket!

Barbi! Amint írtam, Bazsinak simán benyomták a cumit, annak ellenére, hogy kértem, hogy ne tegyék! Légy résenKép És te is csak akkor add majd be a babót a csecsemősökhöz, ha nagyon muszáj!

Beetrix! Kár, hogy nem jöttetek! és így utólag is nagyon sok boldog szülinapot kívánok!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz! Köszi az is a tervem, hogy végig velem lesz! Kép
Azért furi, hogy azon az előadáson amit egy csecsemős tartott azt mondta, hogy ha adnak valamit a babának azt csak beleegyezéssel, s ha már adnak akkor nem cumiból hanem pohárból és kanállal!

gödibarbi

BarbiKép Én is mindent elhittem, amit az előadáson mondtak. (Pl, hogy kézzel nem tágítanak)

Kép
Kép
zuzmo1

Talizósok!

menyien voltatok?Panna mondjuk 4-ig aludt,esélyünk sem volt elindulni.Somáért is csontra érkeztünk az óviba.
Sajnálom,hogy kihagytuk.

Beet!

30?az nem is kor!Kép

Juc
20170114224602

Barbi!
vizet, tápot cumisüvegből, plusz éjjel, ha üvölt, rendes játszócumit. mikor mentem érte hajnalban, akkor kapták ki a szájából, de én nem voltam cumiellenes, csak mondtam, hogy majd inkább hozatok be neki sajátot. ha nagyon sírt, ezzel nyugtatták. de ha nálad lesz a baba, akkor ilyen nem lehet, ne félj. Lencsi kb. 2 hóig cumizott, már nem fogadja el azóta.

Zuz! értelek én Kép

ancsipancsi

Sziasztok

Összes gyerekem alszikKép

Tali
A hely szerintem is jó , nagyon családias és nyugis.Az enyémek is bealudtak hazafelé.Beni meg édesen mesélte a müanyag rántottát meg a rántott csirkét. A gyerekek meg sem álltak Isti, Márkó, és Beni kilómétereket róttak a két szobában. Fanni baba elképesztően aktív kis nőci és olyan gyönyörü hangja van.Kép
Jó volt egy kicsit beszélgetni így kötetlenül összesen heten voltunk a talin 9 gyerekkel.
Benke és hajzuhataga ismét lenyügözött és jó hogy Zuzmó Bazsival- aki joggal tart a nöktöl, mert azok olyan hangosan visonganakKép- és Denizsa Bálinttal,- akinek igézöek a szemei- eljöttek.

Azért Bogárka és kertje potolhatatlanKép
kókuszdió

Akkor én jo hogy kora reggel szültem, mert mire felébredt Bálint (fél 2), már szóltak is, hogy menjek érte, én meg "rohantam" is rögtönKép Ö nem kapott semmi cumifélét, meg semmi löttyöt...

KépKép
fibi

Kókusz,
és Márkó kinek a gyermeke? Bocs, ha nem tudok mindenkit észben tartaniKép A többieket beazonositottamKép

KépKép
fibi

Zanza,
pénteken suliban leszel? vagy tudtok jönni babamuzsikára?

KépKép
fibi

Sziasztok!
Na, csak a végére értem...jó zsufi volt a hétvégénk, úgyhogy szombat reggel óta (mert akkor azért megnéztem, hogy megszületett Domino Kép) nem is jártam erre...már hiányoztatok Kép

Mai talit sajnálom, de a hétfők nálunk a csiri-biriről szólnak, mégegy déluáni program már sok lett volna a kőcöknek Kép

Juc!
Szerdán mentek csb-re ugye? Majd írj hogy hogy tetszett!!!

Moose!
Láttam kérdeztél Zsebiről: tegnap cseteltem vele, jól vannak, bár ők is túlestek a rotán, sajna kórházban is voltak, de mostanra minden rendben, csak teljesen el van havazva, úgyhogy netelni nics ideje, viszont megígérte, hogy szabit vesz ki az első kerti talira, és JÖN!!! Kép

Szintén Moose!
Áruld már el nekem, hogy Nyuszi, aki vérmérsékletben nagyon hasonlít Petrára, hogy a fenébe tűri, hogy valaki levágja a haját!!! Ma egy fél órán keresztül győzködtük Anyukámmal, de nem nem és nem...nem engedi Kép Gondoltam, hogy én is elviszem a Tündihez, de el sem tudom képzelni, hogy mi történne ott...vagyis attól félek, hogy kudarcos lenne, és ugyanúgy nagy lobonccal jönnénk haza Kép....Szóval áruld el a titkot!!! Én ma még azt is mondtam neki, hogy közben csokit ehet Kép...na akkor egy pillanatra megenyhült, úgy tűnt belemegy, de a vége mégis az lett, hogy nem...

És ez a Nyuszinévváltozat izgin hangzik, most én sem tudom miről van szó Kép, de majd nyomozok egy kicsit Kép

Ancsi!
Kérdezted, hogy hogy szólítom magam Esz3. személyben Doninak...és képzeld rájöttem, hogy sehogy...nem tudom, hogy ez azért van-e, mert második, de Petránál emlékszem, hogy sokat beszéltem így, hogy pl. "gyere a mami ölébe" stb., viszont Doninál ilyen sosem fordul elő, hanem Esz.1 személyben beszélek hozzá...talán azért van, mert amióta Petra is teljesen rendesen ragoz, azóta vele sem használok Esz3. személyt...Szóval, hogy az anyaanya honnan jön azt nem tudom, de ez még talán inkább amolyan "hangulatjelző" szófűzér mintsem megszólítás Kép

Cukrosvíz téma: nem tartozom azok közé, akik nagyon harcosan elleneznék a dolgot, viszont Doni a bizonyíték rá, hogy életben marad egy baba enélkül (na meg kórházi tápi nélkül) is!!! Kép Ráadásul nyáron!!! Kép

És akkor a május 5 továbbra is tuti??? Kép Mert akkor küldjön mélt, aki nem tudja, hogy merre meg hova!!!
Ja, és maradjon a 15 óra, mint régen?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Ha a vízszerelő is úgy akarja akkor megyünk csiri-biri.Kép

Juc
20170114224602

Sziasztok,
képzeljétek, ma egy pár órára kizökkentettek a "háziasszonyságomból"...Kép
Épp a kaisersben vásároltam, mikor jött a hivás, h este van 2 jegy a Liza Minnelli koncertre...KépKép
nagyon király volt, nem is tudom elmesélni, a végén az emberek odarohantak a szinpadhoz, és csápoltak, meg minden, szóval, leirhatatlan volt!!!
egy álmom valóra vált, most már csak Freddie jöjjön!!!KépKépKép
szóval, jó úgy érezni magad, mintha nem egy mókuskerékben élnél...Kép
és képzeljétek, volt ott egy srác...NAGYON ismerős volt, még sugdolóztam is bnémmal, h ki a afranc lehet ő...végig melletünk állt, még akkor is, amikor magamból kikelve csápoltam (olyan furi ez igy most)...és akkor megláttam a buszon...és leesett...egy házban lakunk!!!KépKépKép Az ő anyukáját küldtem el néhány hónapja, amikor arról próbált meggyőzni,h meg kéne nevelnem B-t...Kép
és a végén annyira összebratyiztam a fiával, h a liftben adtam neki egy posztert, mert nekem sikerült kettőt szereznem...Kép things will never be the same again...Kép ő eddig úgy gondolt rám, mint egy kétgyerekes anyára, aki egész nap a homokozót túrja...Kép

Moose,
irtam, h voltam Ikeában???? mert tényleg voltam, és tényleg sokan voltak!!!!!!KépKép
és rondák, h nem szóltak a szőnyegről!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi
Márkó egy kedves barátnőm Szilvi gyerkőce csak oly ritkán futunk össze , hogy bátorkodtam elhívni hogy egy kicsit velük is legyek.Kép
kókuszdió

Zsan
Ne is mondd, mert baromira irigyellek és irigykedek és irigykedek.......

irigy Kókusz
kókuszdió

Zsan,
így kívülről is nagyon örülök, hogy sikerült kizökkenned a malomból!!! Csak így tovább! Most egy kis időre biztos sikerült felfrissülni. Jól emlékszem, hogy Igi szopizik még? Ha ez elmúlik, akkor meg tarthattok egy babamentes hétvégét, nagyszülők vagy unokatesók vagy mittudoménkik örülni fognak, hogy babázhatnak, ti meg feltöltődtök energy-vel. Mi eddig egyszer adtuk Esztert lelencbe, és mivel igen jól bírta (mit bírta, imádta), lehet, h besűrítjük ezen alkalmakat. Kép Az meg milyen furcsa tud lenni, amikor nem a megszokott környezetben találkozol valakivel, nem is tudod hova tenni, mi? Kép Mert annyira "nem illik" oda...
neet
neet

Kókusz,
igy már értemKép

Zsan,
de szuper lehetett!! ilyenkor sikerül feltöltödni, és megint hetekig forogni a mokuskerékben...Kép Nekem a mozizás volt ilyen a szülinapomon. Meg már a Kolpingot várom nagyon.

KépKép
fibi

Neet!

Hű de nagyon rá tetsződik érniKép!Látom máshol is jegyzed magadKép

Fibi!

Akkor most találtatok időpontot Kolpingba mégis?

Juc
20170114224602

Ancsi! Zuz! Írásaitok után még egy plusz indokot kaptam a baba folyamatos velem létének kiharcolásához Kép

gödibarbi

És Zsan,
Te is ugy visszafogytál, meg fiatal vagy, hogy ha gyerekek nélkül látnak, biztos nem is gondolják, hogy 2 köcöd van márKép Én ha nagy ritkán egyedül eljutok valahova, azon gondolkozom, hogy vajon az emberek sejtik, hogy otthon meg még szoptatok?Kép

KépKép
fibi

Fibi! Bálint jobban? Nálatok is esik?

gödibarbi

Juc,
elvileg junius elejére (Pünkösdös hétvége hétfövel) van még helyKép Lefoglalnám, de az árajánlatukban rohadt sok lett a végösszeg... ma felhivom öket.

Neet,
irány tanulniKép

Dejo, esik az esö, Bálint nem dörömböl az ajton, hogy ki akar menniKép

KépKép
fibi

Barbi,
köszi, jobban van, tegnap nyomattam az italába a StodaltKép Anyja is jobban van, ma este itt alszik hugom, végre kidumcsizzuk magunkatKép

KépKép
fibi

Fibi! Kép Kép Kép

gödibarbi

Fibi!

No igen,gondolom az kiemelt időszak és az egyébként sem olcsó árakra rájönmég valami extra az ünnep miatt.

Juc
20170114224602

Barbi,
légy résen, Bálint elmarta a telefonom, mindjárt kapsz töle sms-t vagy felhivKép

KépKép
fibi

Juc,
én is ezt hittemKép De pont az ünnep miatt vmi kedvezmény is van. (3 év alatti babáknak ingyenes is)

KépKép
fibi

Ja, bocs, csak juni 5-9-ig ingyenes. Cselesek...

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?