Sziasztok!
Csak itt próbálok reagálni, bár nagyon el vagyok maradva az olvasással.
Viranka, jaj nagyon sajnáltalak benneteket, teljesen átéreztem a helyzeteteket, de nagyon szuper, hogy ilyen tündéri doktornőt találtatok, nem is hittem, hogy vannak még ilyen orvosok

. Minden rendben lesz, reméljük

.
Beteg babáknak jobbulást, sok-sok gyógypuszit küldünk!!
Mesi, szerintem is négyen lesztek karácsonyra, mit szólnál a december 20-hoz?
Kaqk, utólag boldog szülinapot!!
Alvás, én már nem is tudom, mióta alszunk naponta 1x

. Régóta, az biztos. Mióta hárman vagyunk itthon, úgy alakul a napirendünk, hogy 3/4 7-körül ébresztő van, kb. 11-13.31-ig delelés, este 3/4 8 körül alvás. Az esti alvás még cicin (bár szombaton buli volt, és anyós mellett símán elaludt), a déli altatáskor látom álmos: kiságyba be, zenélő felhúz, vagy sír vagy dumál pár percig, de van, hogy egy mukk nélkül elalszik. Viszont ha kiszednék 2 rácsot, az életben nem aludna el, tuti kijönne állandóan

.
Meryke, a mézeskalács receptet köszönjük, mi is megcsináltuk, Bence aktív közreműködésével. Ma vittünk is be a suliba egy nagy dobozzal, ebből a mennyiségből kb. 80 db-nem kicsi- angyalka, mikulás, karácsonyfa, csengő, csizma stb. született

, rengeteg, és nagyon finom

! És könnyen kezelhető a tészta, pedig én nem vagyok egy sütifenomén

.
Szerintem karácsony előtt még sütünk egy adagot, mert szombaton a disznótorban a maradék is el fog fogyni

.
Ma délután megyünk a suliba Mikulásünnepségre, holnap pedig a zeneiskolában lesz Mikulásünnepség. Ja, és holnap délelőtt a Mikulás leereszkedik a Városháza tornyából, lehet, hogy Pankát is elviszem, ott lesz a város összes gyereke

. Kíváncsi leszek, hogy bírja majd a pörgést, szerintem én kevésbé

...