Sziasztok!
Leírok néhány dolgot a mai napomból, remélem, nem lesz uncsi. Rég jöttek már így össze a dolgok.
Reggel néhány óra hányinger (pedig már elfelejtettem, milyen is az

)
Megtartottam 8 órát, a hangszálaim még nem az igaziak, nyeltem napközben a hársfamézet.
Délután elmentem a postára. Január elején igényeltem lakcímkártyát, 1 hónapot ígértek, már másfélnél tartunk. Múlt héten okmányirodában voltam, azt mondták, kész a kártya, a postára irányították. Elmentem ezért a postára, ott semmiről nem tudnak, értesítést nem kaptam, pedig elvileg 2 hete kész a kártya. Azt mondta a postás hölgy, h menjek vissza az okmányirodába. Erre én szépen, udvarisasn megkérdeztem, h hol tehetek panaszt. Erre ő: náluk ne, m nem ők a hibásak. Erre én, h megyek még egy kört, de ő azért nemongyamámeg' , mikor kinél panaszkodom.
Ezek után átsétáltam a közeli fittness-centerbe vagy mibe kismamatorna után érdeklődni. Kérdezem a szőkített-szoláriumozott-rózsaszín (bocs) csajt, mikor van a torna, szakember tartja-e. A szakember szónál bámult rám, mondtam neki, h gyógytornász v vmi ilyesmi. Erre ő: biztos. Aztán kérdezem, h néz ki egy ilyen foglalkozás, m aerobik árat mondott (680 ft). Azt mondta, h jönnek a nők olyan nagy hassal.... Azt nem tudtam meg, h mit csinálnak nagy hassal, egy srác segítette ki a csajt, h jöjjek majd óra előtt , kérdezzem meg a tanárt, hiszen a szöszi sem tudhat mindent. Akkor miért van az információnál???

(A fickóval persze flörtölt

)
Ezután indultam hazafelé, és naggggyon megkívántam egy MC'Donalds-es szendvicset, épp' útba esett. Szépen átmegyek szabálytalanul az úttesten, megyek a cél felé és látom, h feltúrták a járdát, át kell menni az utca másik oldalára. És inkább visszafordultam, és itthon csináltam finom hagymás-sajtos melegszendvicset.
Amúgy most már röhögök az egészen és igazából nem húztam fel magam nagyon. Baba előtt idegesebb lettem volna, de ez a baba úgy tűnik, csodákat tesz velem, nem engedi, h hülyeségeken felhúzzam magam