A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Hát nem. Én tök természetesre veszem, hogy így fáj. Szegénykét megterhelés éri, legalábbis az enyém amekkorát nőtt, nem csodálom, hogy fáj. Igaz egyszer elmentem dokihoz ilyen jellegű tünettel, akkor be volt gyulladva egy picit, ha jól emlékszem, mert nem ma volt. De semmit nem kellett csinálni vele.

kispiskóta

Sziasztok!

Gratulálok a kislányhoz Kispiskóta!!!!!!!! Kicsi rózsaszín balettcipők. :wink:

A cicikérdés nálam is megvan, még mindig növöget, feszül, piros, szúr, nem lehet tőle aludni, nehéz és ilyenek. Ezzel jár CSajok!
:lol:

Nem tud valaki olyan kismamamelltartós üzletet, ahol lehet kapni fekete vagy szürke pamut cicifixet, nincs benne varrás, és van 90D-nél nagyobb méretben? :oops:
Mindenhol ezt a szaténos elasztikus fenét árulják és az nekem nagyon nem kényelmes. Viszketek tőle...

Andrea
Kép
kindernay

Andi
Ez a kebelemelentyű engem is érdekelne!! Útálom azt a hülye anyagot!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi,
Én vettem a Women's Secretben 85 C-t, még az elején fehér pamut állati kényelmes, nem viszketős, szuper, azt hiszem van nekik D-ben is. Meg van még egy hasonló csak nem kifejezetten kismama melltartó, de abból a 85 C a legnagyobb (fekete, fehér, testszinű, kb. 8000,-Ft).
Aztán vettem a Baby Planetban szintén pamut szürke 90 D (van fehérben is), de ahogy elkezdett nőni a cicim (újra) már viszketek benne, mert oldalt van egy kicsi varrása.
Szóval ennél nagyobb kellene 90E (?) csak pamut. Nemtom.
Az Anitában meg ilyen elasztikus fényes anyagúak vannak. A Brendonban is megnéztem. Már most vegyek szoptatósat?
Nem látszik át a felsőn a szoptatós melltartó kapcsa?
(Ilyen hülyén kell ezt leírni: kapcsa?)

Andrea
Kép
kindernay

Andrea
Kép
kindernay

Nekem is 90E-s kellene, de lehet 95-ös. Kialakítástól is függ. Mert most még az egyik 85 D-s jó, nem szorít, a másikat meg már össze se tudom kapcsolni. Lehet csak egy betoldást ( vagy mi a neve?) kéne vennem.

KépKép

KépKép
szivvi

Találtam egy olyan oldalt, hogy mutta.hu, talán van náluk ilyesmi. Lehet felhívom őket, ha nem felejtem el.

KépKép

KépKép
szivvi

Lynia az,hogy tartod a súlyod mit jelent?Még nem híztál?Hogy csinálod?Tornázol?
pillangó7

Semmi nutellás palacsinta :lol: :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

sziasztok!!

Kispiskóta: Gratula a kislányhoz!! Hát ez nem piskóta!! :lol:

Cicik: Engem is nyom,de még úgy tudok hason aludni, h egyik kezem alájuk,másikat meg föléjük teszem. Ezt birom is egy darabig, aztán persze fordulás,mert zsibbad a kezem 8)

MA elkezdődött a suli, úhogy sajna csak este felé tudok majd jelentkezni. :( Hiányozni fogtok, de utánatok olvasok majd!!

Ma vettem magnéziumos pezsgős tablettát,mert mindig elfelejtem a MgB6-t és arra elég napi 1x figyelni :oops:

Ja és tegnap +2 láttam, úhogy le kell állnom a nutellával. Csak reggelire engedélyezem magamnak,nehogy visszafusson a tej! Mondjuk az a +2is a -5ből van. úhogy az még -3.... 8)
Vendég

Tornán is töröm a fejem, jó volna. Nagyon érdekel a fitt-ball, tök jó kis gyakorlatok vannak hozzzá és ugyis szokni kell azt a labdát a szülésig... :lol:

Ja és ma rosszul lettem a metrón, úgy éreztem magam, mint a vérvételen. Elsötétült minden, szúrt a homlokom, elszállt minden erőm.. Szerencsére pont megállta a metró és az alattam ülő srác leszállt én meg lehuppantam gyorsan. Meg is ijedtem nagyon. :cry:

De lehet, hogy ma éreztem Babus, vagy csak nagyon untam a Korunk irodalma órát, bár mostis mintha lett volna vmi.. Izgi nagyon!!
Vendég

Lányok, én is -2 kg vagyok még!
Szivvi, az a baj, hogy a kosárméret is nőtt. Nálam is az egyik 85 C még jó, a 90 D már nem... Ez van. Nálam a mogyorós csoki a nyerő!

Andrea
Kép
kindernay

Visszatértem.

Uxi! Én még nem néztem az istvános előadásokat :oops: Fogalmam sincs, milyen rendben zajlanak. Te már most többet tucc a kórházról, mint én 4,5 hónap után...

Nekem a fájás a hasamat jelenti. Mindig máshol. De mire megijednék, és felhívnám dottorét, addigra elmúlik. Nem tudok sokat állni, sokat menni, hirtelen mozdulni. Tiszta öreganyám lettem. De ha eleget pihenek akkor boldog mosolygós vagyok :)

Félelem: én kezelem. Sztem nem szabad elnyomni a félelmet, mert attól csak növekszik. A félelmünk nagyrésze az ismeretlentől való félelmből táplálkozik. A jógán technikákat tanulunk a fájdalom kezelésére, ami nekem segít, mert ad egy eszközt a kezembe. Ugyanilyen jó a sok utánajárás, a kórházlátogatás (ha mennék), és aki számít az orvosra, az vele is ápolja a kapcsolatot.
Apát szoktam szenyózni, trenírozni (meglepően boldogan tűri) az elkövetkezendő feladataira, és nekem fontos tudat, hogy amikor elvesztem a fonalat, ott lesz ő is, hogy tartsa bennem a lelket.
A szülés egy természetes folyamat, az élet része! Minden fájdalmával együtt. Életet adunk egy új jövevénynek. Ez akkor is csodálatos, ha utána mindent elrontunk a nevelése során...

Én 12 kg vagyok az itthoni mérlegem szerint! Asszem nem veszek újat ;) 8)
Vendég

Uxi, kispiskóta, frissítettem a táblázatot. Gratula az első kispuncishoz! Kép

Lányok! Ma délután jött egy új tünetem: iszonyúan marja a nyelőcsövemet a gyomorsav! Nagyon nehéz elviselni! Mit ajánlotok? Malox-ról hallottatok? Azt lehet szedni? Ettem kekszet, meg ittam tejet, azok egy ideig-óráig segítenek, de félek, hogy így nagyon kimarja a nyelőcsövemet a sav. Segítsetek!

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka! Enyémdoki aszonta, hogy nyugodtan kérdezzük a gyógyszerészt. Ők talán még jobban is értenek hozzá!
Én quamatel minit szedtem régen, azt nem vizsgálták még terhességgel kapcsolatban, mégis aszonta dottore, hogy ha baj van, inkább vegyek be egy-egy szemet, csak ne rendszeresen.
Még bírom.
Egyébként meglepően jók a szénsavas dolgok ilyenkor, mert a büfivel kimegy... Vagy üres zsömle. Nekem a keksz sosem jött be.
Vendég

Dorka!
Próbálj meg kicsi adagokat enni, hogy ne terheld le annyira a gyomrodat!

KépKép

KépKép
szivvi

Dorka, köszi. Megkérhetlek, hogy a vonalzód is cseréld át az újra? Köszönöm

Nekem Anita melltartóm van és van benne egy varrás, ami alul nyomja meg a cickóimat és új tud tőle viszketni, hogy megőrülök, pedig azt hittem ennyi pénzért kifogástalanok. Engem az anyaga nem zavart, alig veszem észre, hogy rajtam van. Tehátamúgy tök szupi, csak az a varrás ne lenne ott.

kispiskóta

Sziasztok!

Gyomorégés ellen a Rennie tablettát ajánlják, nekem nem nagyon jött be, de van, akinek igen.
A Bába válaszol c. könyv javasolja az édesköménytea kortyokban való fogyasztását, esetleg étkezés előtt 1-1 kiskanál mustár fogyasztását, vagy nyers krumplilevet.(brrrr)
Na ez utóbbi kettőre még nem szántam rá magam... de ha nagyon
égni fog később, lehet, majd bevetem és beszámolok a
tapasztalatokról. Mindenesetre nem túl guszta gondolat a krumplilé... :shock: :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

Most mondja a híradó, mégis lehet gyedeseknek/gyeseseknek ingyen tanulni, ha a pluszponttal együtt eléri a pontszámuk az államilag finanszírozott képzés ponthatárát.

Részleteket nem tudok, csak most mondja a tévé a hátam mögött, a férjem nézi, én meg felfigyeltem a hírre.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Gratulálok a kislányhoz Kispiskóta!!!

Ja és lányok az én vágyam is egy édes kislány volt, mikor a Gergőmet vártam, így mikor megtudtam, hogy fiú, bennem is egy világ dőlt össze, féltem is, hogy majd milyen lesz...... DE NAGYON SZUPER!!!! ÉS AHOGY HÍZELEG, ÉS OLYAN OKOS!!! Na bocsi nem dicsőítem azért a fellegekbe.... :oops:
De bevallom nektek őszintén, hogy most ott tartok, hogy inkább két fiút szeretnék, vagy esetleg vegyes párost, de vhogy nem szeretnék két kislányt....
De hozzá teszem, hogy végül is mindegy csak mindkettő egészséges legyen, én ezért is félek a szüléstől, hogy nehogy vmi probléma legyen, a fájdalom az nem érdekes, hiszen amikor megpillantot azt a csodát, amit a szíved alatt 9 hónapig dédelgettél, és odateszik még mázasan, ahogy éppen megszületett, hát az vmi csodálatos leírhatatlan érzés....

Jaj bocsi, hogy így elragadtattam magam, de szerintem leírhatatlan...

Kép
Kép
times

Molkata utoljára Bécs mellett egy intesparban vettem rote grütze-t
Dr Oetker (vagy hogy kell irni) gyártotta és olyan átlátszó nagy tejfölös pohárszerűben van.

a gyomrom nekem is ég rendesen tegnap óta.vizet iszom rá de már éjjel is felébredtem annyira égett.
melltartó nekem is gond alig vártam hogy haza érjek és már "téptem "is le magamról.

lehet hogy megvan az első kislány is?de jó
gratulálok mindenkinek aki ma volt dokinál és jó híreket hallott!

Bridzsi

Kép
esztora

Persze kispiskóta, már ki is cseréltem.

Köszönöm a gyomorégés elleni tippeket. Uxi, szerintem minden nyerssel azért vigyázzunk, még ha csak krumplilé is! Nem véletlenül nem ajánlják a lágytojást, lágysajtokat, stb. Én nem merném a nyers krumplilevet most leküldeni.

Köszi times, már nagyon várom, hogy a hasamra tegyék mázasan, és rámnézzen, biztos nagyon lélegzetelállító élmény.

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

Leírok néhány dolgot a mai napomból, remélem, nem lesz uncsi. Rég jöttek már így össze a dolgok.

Reggel néhány óra hányinger (pedig már elfelejtettem, milyen is az :? )

Megtartottam 8 órát, a hangszálaim még nem az igaziak, nyeltem napközben a hársfamézet.

Délután elmentem a postára. Január elején igényeltem lakcímkártyát, 1 hónapot ígértek, már másfélnél tartunk. Múlt héten okmányirodában voltam, azt mondták, kész a kártya, a postára irányították. Elmentem ezért a postára, ott semmiről nem tudnak, értesítést nem kaptam, pedig elvileg 2 hete kész a kártya. Azt mondta a postás hölgy, h menjek vissza az okmányirodába. Erre én szépen, udvarisasn megkérdeztem, h hol tehetek panaszt. Erre ő: náluk ne, m nem ők a hibásak. Erre én, h megyek még egy kört, de ő azért nemongyamámeg' , mikor kinél panaszkodom. :twisted: :twisted:

Ezek után átsétáltam a közeli fittness-centerbe vagy mibe kismamatorna után érdeklődni. Kérdezem a szőkített-szoláriumozott-rózsaszín (bocs) csajt, mikor van a torna, szakember tartja-e. A szakember szónál bámult rám, mondtam neki, h gyógytornász v vmi ilyesmi. Erre ő: biztos. Aztán kérdezem, h néz ki egy ilyen foglalkozás, m aerobik árat mondott (680 ft). Azt mondta, h jönnek a nők olyan nagy hassal.... Azt nem tudtam meg, h mit csinálnak nagy hassal, egy srác segítette ki a csajt, h jöjjek majd óra előtt , kérdezzem meg a tanárt, hiszen a szöszi sem tudhat mindent. Akkor miért van az információnál??? :twisted: (A fickóval persze flörtölt :lol: )

Ezután indultam hazafelé, és naggggyon megkívántam egy MC'Donalds-es szendvicset, épp' útba esett. Szépen átmegyek szabálytalanul az úttesten, megyek a cél felé és látom, h feltúrták a járdát, át kell menni az utca másik oldalára. És inkább visszafordultam, és itthon csináltam finom hagymás-sajtos melegszendvicset.

Amúgy most már röhögök az egészen és igazából nem húztam fel magam nagyon. Baba előtt idegesebb lettem volna, de ez a baba úgy tűnik, csodákat tesz velem, nem engedi, h hülyeségeken felhúzzam magam :P :P :P :P

Jó reggelt mindenkinek!!!

Kérdés: néha azt tapasztalom, hogy kissé vizesszerű hüvelyváladékom van..kicsit tejszerű..de ma reggel határozottan vizes volt..
Szerintetek ez normális???? (kicsit megijedtem, remélem nem magzatvíz)
:roll:
torolve_20131003125716

Szépjóreggelt!

Gurgula: Ne izgulj, normális, nem magzatviz!

Gyomorégésre nekem a Rennie jött be. Nyugodtan lehet szedni!

Cicifixel nekem szerencsére nincs gondom mivel a melleim még nem tudtak visszafejlődni így jók a szopis meltartóim. Én azt hordom, itthon viszont semmit!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Gurgula
Nekem hétvégén szó szerint ilyen félelmeim voltak! Én is tapasztalok vizes folyást! Egyszer meg is ijedtem, mert éreztem, hogy jön ki, szaladtam wc-re megnézni, hogy nem vér-e. De tök vízszerű és érdekes szaga van (már bocs'). Én is a magzatvízre asszociáltam........

Kép
Kép
emma1976

Gurgula én is ugy vettem észre megnőtt a mennyisége.utána olvastam a neten de ez normális dolog.amig nem változik a szine stb nincs gond.

Bridzsi

Kép
esztora

Szép napot mindenkinek!

Gurgula: csatlakozom, nekem sajna az elejétől van, bár az elején még fertőzés volt, de ma már (ha minden igaz) elmúlt a fertőzés, maradt a folyás. Jaj de aranyos! :wink: Azért ha mész dokihoz vegyen le kenetet, de normális a fehéres és az áttetsző folyás is. Ha nagyon zavaró van rá homeos bogyó.

HELONIAS DIOICA 9 CH napi 2-3x5 golyó
fehéres, túrós jellegű, esetleg viszkető, kellemetlen tünetek

PULSATILLA 15 CH napi 1x5 golyó
fehéres-sárgás színű, bőséges, nem okos viszkető, csípő érzést

Elnézést mindenkitől a részletességéért. :oops:

Ná: megértelek teljesen, bár én már hozzászoktam ezekhez. :wink: Jó kedv mosoly: :D

Andrea
Kép
kindernay

Aranyosak vagytok, megnyugodtam..
bár az előbb azt olvastam az egyik könyvben, hogy méhnyakelégtelenségre is utalhat..főleg akinek volt már conisatio-ja: az egy kis kúpszerű kimetszés a méhnyakból. Nekem sajnos volt 99-ben :(

Van amelyik könyv rózsaszínű ill. barnásfolyást ír. Az szerencsére nincsen..csak ez a vizesszerű folyás..

Holnap úgyis kiderül, UH lesz és az orvosom is biztos megvizsgál maunálisan is..

Jó, hogy vagytok!!!!!!!!!!!!!
mingyá sírok
torolve_20131003125716

Gurgula, én is a sírás határán vagyok. Vagy Te most a meghatottságtól? Én megint a félelemtől. nekem is van valami folyásom, de mivel mindent túlparázok, én sem tudom, hogy ez most normális-e vagy sem. És persze rögtön a legrosszabbra gondolok.

Andi, köszi a tippeket, hol is lehet ilyen homeós bogyókat venni?

Kép
nenoke

Gurgula, én is a sírás határán vagyok. Vagy Te most a meghatottságtól? Én megint a félelemtől. nekem is van valami folyásom, de mivel mindent túlparázok, én sem tudom, hogy ez most normális-e vagy sem. És persze rögtön a legrosszabbra gondolok.

Andi, köszi a tippeket, hol is lehet ilyen homeós bogyókat venni?

Kép
nenoke

ez jó nem vagyok egyedül,én is mindent túl aggódok.este például semmit nem éreztem simán megfordultam az ágyban még hasra is fordultam persze azt hittem baj van.aztán hajnalban megint arra érbredtem hogy "jön a hasam utánam"
még jó hogy 20.-a előtt vagyunk igy nincs időm ezzel foglalkozni (folyamatossan)
megyek ma melltartót venni nem birom már az eddigieket.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, mi van 20-án? Valami céges zárás?

Gurgula, nem is modntam, hogy mekkora sikere volt vasárnap Anyukám szülinapján a fánkocskádnak. :lol: pláne mikor elmondtam, miylen egyszerű! A család össze nőtagja lelkesen elkérte a receptet. Úgyhogy még egyszer köszi!

Kép
nenoke

Sziasztok!

Látom nem csak én küszködök folyással, sajnos nekem is van. Tegnap este én is úgy megrémültem, mikor egyszercsak vizes lett a bugyim, pedig már egy szülésen túl vagyok....
Ráadásul meg is fáztam rendesen, tüsszentéskor alig bírom visszatartani a pisit...

+még tegnap este szegény kisfiam megrúgta a pocakom, de teljesen véletlenül tette... Sajnos egy kicsit elkényeztettem, s csak úgy hajlandó elaludni, hogyha hozzám bújhat, de ahogy elalszik már nincs gond vele, teszem az ágyikójába és alszik tovább, persze hajnalban vándorol édesem és egyszercsak köztünk van, de olyankor már nem viszem vissza, mert azt már nem hagyja, apukája meg úgy is megy dolgozni.

Kép
Kép
times

Times, nekem meg unokatesóm kisfia ugrott rá a hasamra. Anyukája rögtön rászólt, hoyg nem szabad, mert van ott egy pici baba, és mutatta a kezével mekkora. Mire a kiskölök is mutatta a kezével, hogy akkor csak picit ugrik. :lol:

Kép
nenoke

sziasztok!

nekem is anita melltartóm van olyan szoptatós-terhességi lecsatolhatós féle, nekem kényelmes, és a kapocs egyáltalán nem látszik!!!!

pillangó, igen, nem híztam még, és nem is tornázom, nem vagyok az a típus, egyszerűen eddig szerencsém volt!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Gurgula nyugi, nincs semmi baj. Én is beparáztam ettől úgy kéthete. Fel is hívtam a dokim, de megnyugtatott. Állítólag a szervezet így védekezik a bacik ellen! Én is folyamatosan a WC-re rohangáltam!

Csajok én még mindig nem tudom elhinni, hogy kiscsajszi lapul a pocakomban! (ma szó szerint lapul :lol: )

kispiskóta

Én is állandóan parázok valamin. Most leginkább azon, hogy miért nem érzem még a mocorgását :cry:

Már 2.5kg+nál tartok :roll: Tornázni viszont nincs erőm. Elég nekem minden nap 3-4* öszzepakolni a lakást különben nem lehetne megmozdulni a játékoktól. Komolyan néha olyan mintha egy óvodában laknánk :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

KÉpzeljétek, tegnapelőtt én már a férjem mellett szuszogtam a kanapén, ő még nézte az esti filmet, és utána átkapcsolt a Natgeóra vagy Discoveryre, ahol pont egy méhen belüli film ment, hogy hogy fejlődik a baba, és ettől megint teljesen bezsongott, és ha eddig minden harmadik szava az volt, hogy mennyire várja, most minden második.

Kép
nenoke

Sziasztok lányok!

Kispiskóta!!!
GRATULÁLOK a PUNÁSHOZ!!!!
Lesz neki válogatni való itt a topikban, a mi kis fiaink meg megveszhetnek a kegyeiért. Remélem azért Brigi, meg mindenki még hoz nekünk csajszikat! Ha nem, akkor nagy csata lesz. Bár a jó oldala, hogy megtanulnak küzdeni a kis pöcsösök. :lol: :lol: :lol:

Ná!
Lakcímkártya: Nekem az önkormányzatnál adták oda, ahol kaptam azt az ideiglenes kis izét. (lapocskát kettéhajtva) Az ideiglenes lakcímkártyát.

Csajok!
Én most, hogy eltelt a félidő, most vagyok úgy, hogy nem annyira érzem babót. Úgy elkeserít. Én azt akarom, hogy érezzem ahogyan szétszed :wink:
Ráadásul az apuka meg betegeskedik. Éjjel háromkor kelt fel, hogy fáj a torka. Ivott Neo citrant. Én meg jól összevesztem vele, hogy miért zörög, amikor én aludni akarok :oops: Olyan lelkiismeret furdallásom van... :cry: És azóta sincsen jobban, még mindig feküdt, amikor beszéltünk. Olyan gonosz vagyok. :cry:
baba24

Baba, az ember félálomban nincs magánál, úgyhogy nem Te veszekedtél vele, hanem csak a rosszszellemed, ne legyen lelkiismeretfurdalásod. :wink:
Én is teljesen el vagyok keseredve, hoyg már midnenkinél mocorog, csak nálam nem. :cry:

Kép
nenoke

Sziasztok Lányok!

Gyomorégés! Nekem is szokott lenni, már elég rég óta. A dokimat is és a gyógyszerészt is megkérdeztem, a Rennie-t ajánlották. Azon írja is, hogy terheseknek is. Nekem bevált. De a kamilla tea is segít.

Folyás! Jó pár hete én is nagyon megijedtem. Akkor éppen azt kérdeztem tööletek, hogy nem lehet-e magzatvíz. Azóta elmúlt. A dokimnak is mondtam, de öö is megnyugtatott akkor. Szóval, semmi para. Minden ok!!!!!

Nenoke! Ne aggódj! Minden rendben van és lesz. Esetleg, a mostani idöökben menj többet kontrollra, ha az megnyugtat.

Àgi! Sajnálom. Nekem is szoktak összejönni a dolgok, de pont úgy vagyok, mint te. Nem tudok ilyen hülyeségeken bosszankodni.

Ma 3 álmom volt és mind a háromban szültem. Az elsööben meg is született Picurka. Olyan jó volt látni. Olyan volt, mint az apukája kicsiben (bajussza, azért nem volt :D ).

Brigi! Teljesen megértelek. Nekem megvan tiltva a torna, de végülis nem bánom.
molkata

Baba,
Tegnap sokan voltunk feszültebbek az átlagnál! Vmi volt a levegőben! Nekem férjem megjött a fodrásztól, túl rövidnek találtam a haját, és jól kifejezésre juttattam nemtetszésemet. Més azt is találtam mondani, hogy így még jobban látszik a + 10 kg feleslege...... Jaj, mára már megbántam. Egész aranyosan viselte.

Kép
Kép
emma1976

Lakcímkártya: Veszprémben azonnal megcsinálják. :D

Hú, én is szoktam félálomban hülyeséget csinálni, amire késööbb nem emlékszem. Àltalában veszekszem. Àllítólag egyszer (az egyetem idején) nagyon csúnnyán összevesztem az egyik szobatársammal, mert felébresztett, de másnap nem emlékeztem. Ès olyan is volt, hogy kilöktem az egyik haveromat éjjel az utcára, miután megigértem neki, hogy buli után nálam aludhat (mert messze lakott). Mostanában nem csináltam ilyesmit.
molkata

Molkata:Kép

Regisztráltam a Praxisos kedvezményre. Ti, mikor szeretnétek először 4D-re menni?

kispiskóta

Én rendszaeresen összeveszek a férjemmel félálomban! Őugyanis éjszaka kel, és mellettem zörög a telója, hogy ébresztő, és én szoktam neki szólni, higy keljen már fel. Na persze erre jön a morgás, hogy hagyjam békén már kel, de ha nem piszkálom elalszik :evil: Mire sikerül kikergetnem az ágyból, jól felhúzom magam, de reggelre nem mindig emlékszem rá :lol:

Baba: köszi, annyira aranyos vagy, és persze mindenki, hogy így drukkolsz, hogy végre kislányunk legyen. Én az utóbbi időben már egyre kevésbé hiszem, hogy bejön :cry:

Nenoke: én sem érzem még, hogy mocorog :roll:

brigi73

Hahó, hahó, valaki itt kalimpált kettőt. Ugye ez már ő volt??? :lol:

Molkata, ez nem semmi. :wink:

Kép
nenoke

Piskóta
Én vasárnap megyek a Praxisba. Kicsit még korai, csak pénteken megkapom az AFP-met és szeretném vasárnap Hajdú doktornőtől hallani, hogy minden rendben van-e a babával. Különben is 3 hete nem láttam, kezd elvonási tünetem lenni! :D

Kép
Kép
emma1976

Nenoke: persze, hogy Ő volt. Jaj, én is akarom érezni!

Kispiskóta: én a 23-25. hét körül gondoltam menni, de anyagiaktól is függ :oops: Mennyibe kerül most? Majd lehet lehúzom anyóst az árával :lol:

brigi73

Nenoke! Tuti, hogy öö volt!!! Jaj, de jó!!! :D
molkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?