Sis!
Lehet, hogy engem sem szeret Rókica, mert nekem sem küldött olyan "teszt-izét", pedig küldtem Neki mail-t ...
De lehet, hogy kisebb gondja is nagyobb, és senkinek nem küldött.
Tünde!
Egyáltalán nem haragszom meg, miért is tenném??? Mégcsak sértő sincs abban , amit leírtál!!!:)
És teljesen igazad van, nem minden gyerek egyforma. Mi nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert Gergő az égegyadta világon mindent megeszik, amit adok neki

(hazudok, kipróbáltuk a görögdinnyét, és nagyon utálta). De most komolyan, tényleg mindenevő.
És az alvással sincs soha, semmi gond.
Csak sajnos soxor látom, hogy "mit művelnek" szerencsétlen gyerekkel.
Már egyszer meséltem, hogy nemrég egy egész napos csavira, ahová szintén közösen mentünk, képesek voltak eljönni nemhogy kaja nélkül, de még csak egy cumisüveg vizet sem hoztak szerencsétlen gyereknek.
Az a gyerek még életében nem látott igazi gyümölcsöt, de üvegeset is elég ritkán! És ezt a kislány apja mesélte, aki szintén ki van akadva a csajra.
És halál büszkék voltak magukra attól, hogy a kislány 4 hónaposan naponta megeszik már egy teljes egész Túró Rudit.
Meg 3 hónapos korától ugyanazt a citromleves, agyoncukrozott teát itatták vele, amit ők is isznak.
Volt olyan, hogy vendégségben voltunk náluk, majdnem egész nap, és csak míg ott voltunk, a kislány megivott 2,5 cumisüveg teát.
Aztán csodálkozik (sopánkodik), hogy nem akar enni a gyerek.
Meg ha véletlenül, finoman próbálod rávezeni, hogy nem biztos, hogy jót fog tenni ez majd a fogainak(sem), akkor röhögve csak annyit mond, hogy nincs is még foga.
Ez kb. 4 hónapos korában volt a gyereknek.
Aztán jó néhány hónap múlva, mikor már a doki is lebassza őket, hogy 2 hónap alatt semmit nem hízik a gyerek, meg a Madarász Kórházból sem akarják hazaengedni, akkor derülnek ki a turpisságok.
Ha én lennék ilyen helyzetben, valszeg én is örülnék, ha legalább megeszik egy joghurtot, vagy vmit.
De hidd el, megpróbálnék mindent megtenni azért, hogy szépen elkezdjen más kajákat is enni.
És nem intézném el a reggelit azzal, hogy nesze, egy joghurt, meg vacsira is nesze egy joghurt.
Meggyőződésem, hogy saját maguknak köszönhetik, hogy itt tartanak.
Persze aláírom azt, amit Te is mondasz, hogy sajnos bizony vannak rossz evő és rossz alvó gyerekek.
De jelen esetben ez a kislány nem ilyen "típus" sajnos.
Nagyon sajnálom egyébként a kislányt, és a fickót is, mert ő is nagyon ki van akadva.
Nyaralás:
Nálunk idén nem lesz igazi nyaralás, csak ilyen 1-2-3-4 stb. napos kiruccanás. Úgyhogy sajnos nem tudjuk meg, hogy hogyan működne élesben az elképezlésünk arról, hogy Gergő menne a nagymamához.
Max. elképzelésem van, hogy simán menne minden.
Jövőre meg már szerintem simán visszük majd magunkkal.
Csak idén gondoltuk úgy, hogy pici még hozzá, főleg, ha igazán pihenni szeretnénk.
Apára nagyon ráférne, tavaly ugye nem voltunk nyáron sehol.
De hát mindegy, talán jövőre.
Ja, és a tóban nem fürödtük, bár lehet, van szabad strand is, meg kiépített is.
Kb. 21 fokos volt a víz, a párom kacérkodott a gondolattal, én viszont úgy döntöttem, hogy nem sokkolom a népet fürdőruhás testemmel...

, úgyhogy ez kimaradt.