Szépséges babák megint így kora reggel.
Cory, hogy bírtad a tegnapi napot? Végül nem mentem, mert az uram már hamar hazajött, így vele voltam inkább, meg ebben a hőségben nem bírtam nekiindulni.
Anita, nem tudok Boriékról, pár hete, hogy utoljára beszéltünk. De ahogy sejtem, nem telnek unalmasan a perceik.
De jó, hogy Boti ilyen szépen alszik. Bence ebben a hőségben felébred egyszer-egyszer kajálni, de teljesen változó, hogy mikor.
Nekem a Cerazette nagyon bejött, mert azon kívül, hogy a legelején 3 napot pecsételtem, azóta is tök jó minden, nem is jött meg, és semmi mellékhatást nem tapasztalok Benyón sem. Mondjuk az is igaz, hogy szinte percre pontosan szedem, minden reggel fél nyolckor.
Tünde, én is ezen vagyok, hogy előre fogok párolni dolgokat, hogy legyen a mélyben, amikor csak ki akarok valamit venni. Éjszaka azt álmodtam, hogy adok a gyereknek almát, és nem volt reszelőnk, amivel megcsináljam neki.......biztos nagyon meleg volt a szobában.
Ma éjszaka már én is csak bodyban altattam, mert hajnal 2-kor is még 27 fok volt a szobában.
Éjszaka 2-kor felébredt a gyerek, evett, és most nem a szokásosat csinálta, hogy aludt tovább, hanem elkezdett vigyorogni, viháncolni, izegni-mozogni. Húúú, mondom, akkor most reggelig ez lesz???
Bepróbálkoztam - gondolván, hogy tele a hasa, hátha - betettem így a kiságyba, tök sötétbe, és vártam, hogy mikor kezdi majd az elégedetlenséget...........azóta is várom. Elaludt végül. Kicsi aranymanócskám.
És frankón elkezdett kúszni, ha hasra teszem. Méterekkel arrébb találtam rá, míg én kint voltam a konyhába

Feltolja a fenekét, és ezzel aztán elnyomja előre magát. Félelmetes technika
Fürdőruha ügyben nem jutottam előbbre, mert ami jó rám (alul is felül is), az marha drága. Triumph-nál, és Skinny-nél voltam, meg Calzedoniában, hát ezek 10 e-től kezdődnek
Na pussz mindenkinek