Fic

de jó, hogy írtál! Vincsenzó igazi nagyfiú, hogyan ünnepeltétek a szülinapot?
MeNYország majd Fibiéknek lesz, ha Bállint lepattintja a szülőket egy feleség kedvéért
MAcs

Olyan korán én bejönnék talizni veletek - bár hazafelé már hőség van - viszont holnap elutaznak a szüleim 2 napra és ilyenkor muszáj kihasználni a helyzetet, hogy élvezzük a csöndet, békét, nyugalmat és a hűs árnyékos udavart

De jövő héten már szívesen jövök - és van már szuper 8 kilós aranyos babakocsink is, tegnap vettem testvéri nyomásra, berágott a kisaranyos, hogy addig nézelődtünk, míg ráköltöttünk már egy tízest a benzinre, úgyhogy most vagy soha

Így aztán most már szupermobil a csapatom, kendő+könnyűaranyoskényelmesésesőbenseátnemázó babakocsival juhéééj
Deni és Zuzmó és Fibi

hajrá, előre a Bé betűs kölkek éjszakai megzabolázásáért
Én csak halkan, pimaszul jegyzem meg, hogy az én fiam 8-tól aludt reggel 7-ig (én persze kábé negyedóránként ezt ellenőpriztem

) úgyhogy egy rossz szó se hagyhatja el a számat! Bár gondolom majd a mobilabb állapotban nem lesz ilyen könnyű az élet, úgyhogy most jól megszoktatom amgam a gondolattal
Jucus

Képeket szeretnék a hétvégéről pancsoló dedekkle, ha készültek
Neet

Éljen ügyes Eszti és szép napot nektek!
Johi

mizujs Fannival?
Mása elutazott a szüleihez meggyet szedni vagy két hétre a kúszómászó bébivel vonaton.
Csókolat, igyatok finom hideg söröket és pancsoljatok sokat!