A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fic :) Nagyon boldog szülinapot Vincsenzónak!! Tök jó, hogy segít neki a kezelés és már ilyen ügyes!
Kép

Fibi :) Igen, abban a vízben, de nem ártott neki, sőt, nagyon élvezte :lol:

Neet :) Éljen a joghurt :D és a jobban lévő Eszti is :D

Johi :) Fannikának bulást!! Cicijeidnek kitartást! Hányás :( Remélem kiscsajod mielőbb rendbe jön és nagy étvággyal lát majd hozzá a raktárod kiürítéséhez! Gondolom ezekután kedvére válogathat majd! :)

Zuz :) Drukkolok, hogy a ma éjszakátok jobb legyen! A 6 óra alvás tényleg jó dolog, főleg, ha ezt "egyben" követheti el az ember lánya, de most persze több pihi kellene Neked... És akartam még írni a korábbi hsz-edre, hogy a szomszédok miatt nehogy már izgasd magad, pár vödör víz kell egy ilyen kismedencébe, ha ezt sajnálják Bazsótól, akkor öntsd őket nyakon :evil: (lehet, hogy a melegtől kicsit agresszívabb vagyok?)
denizsa

Kedves Vince!
Ezuton is kivanok boldogsagos elso szulinapot!!!
Kép Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jó reggelt minden melegtől pilledt Fórumtársnőnek :mrgreen:

Fic,
de jó :) olyan jó lehet nosztalgiázni :) És nagyon boldog Első Szülinapot Vincsenzónak :) Kép

Fibi,
ha egyébként is bejöttök bp-re, akkor nagyon szívesen városligetezek veletek, (meg bárkivel, aki jön), tényleg kellemes, a nagy melegben is. Irígylem a szellőtöket :mrgreen:

Indi,
megértem, hogy ebben a hőségben nem akarsz Dominóval flangálni, de azért szomorú vok, hogy már megint elkerüljük egymást :(

Neet,
joghurtozás rulez :) drukk és így tovább. :)

Johi,
szegény cickóid, még akkor is, ha jó ügy érdekében Kép

Kitartást mindenkinek ebben a melegben /izzadós-szmájli/

Macsek
macskanyu

Kép

izzadósat nem tudtam csinálni...

ügyetlenmacska
macskanyu

Macs,
éljeen, dejo, akkor városligetezés :D és majd Fotligeten lesz Nektek is szellötök :wink: :)
és mélem átment meg a "forditás"?

Fic,
Vincenzonak nagyon Boldog Elsö Szülinapot!!!

Én most éjjelre azt találtam ki, hogy a földszinten alszik B, mert a tetötér bazi meleg... és egyelöre bejött: csak kétszer :!: ébredt fel :) menyország :D

KépKép
fibi

vagy meNNYország :?: :lol: :D

KépKép
fibi

Fibi,
átjött minden, extraköszi :) csak egyszerűen nincs nyugodt 10 percem, hogy írjak. Ilyen kis hsz.-ekre telik olykor, de méleket nem szeretek összecsapni :)
és asszem meNYország :mrgreen:
Füli meg most aludt nagyon nyugtalanul. Most meg itt rendetlenkedik az ágyon egy rakker játékkal :mrgreen: és vigyorog nagyokat, meg dumál a játékainak :mrgreen:
alvás=királyság!
Kép
macskanyu

Jó reggelt!

Fic:
de jó,hogy benéztél és ilyen jól alakulnak a dolgok :D
ISTEN ÉLTESSE A KICSIFIADAT
Kép

petergabi

Valami nem stimmel ezzel a babanettel... most megvan KisSoosoo, vagy csak álmodtam? Az előbb láttam a lap tetején egy éljenzést, frissítettem előző oldalra, hátha elolvashatom az előzményeket, erre eltűnt ... grrr.
De ha tényleg megvan Soosoo picikéje, akkor ÉLJEN, HURRÁ!!

Jelentem, amikor nincs láz és éppen nem kell kaksiznia, Eszter olyan, mint régen, nevet, rágcsál ezt-azt, puszit ad, de ahogy kakilnia kell, összegömbölyödve fetreng és sír, rettentően fájhat neki. :cry:

Ja, és tudomásom szerint a mennyek országa, tehát menny.
neet
neet

Fic,
Éljen az egyéves nagyfiú! Jó emlékezést! :)
neet
neet

Neet!

Kis Soosoo megszületett igazából :lol:
20170114224602

Vincének nagyon boldog első szülinapot!

Fibi, köszi nem kell, úgy látszik minden új nálunk 3 napig tart. :wink:

Neet, de jó, hogy Eszti kezd kilábalni ebből a fránya virnyóból. :D

Tegnapi szellő megint jöhetne, akkor túlélnénk ezt a napot is vhogy.

Most el, de még leszek. :twisted:
zanza

Fic :) de jó, hogy írtál! Vincsenzó igazi nagyfiú, hogyan ünnepeltétek a szülinapot?

MeNYország majd Fibiéknek lesz, ha Bállint lepattintja a szülőket egy feleség kedvéért :mrgreen:

MAcs :) Olyan korán én bejönnék talizni veletek - bár hazafelé már hőség van - viszont holnap elutaznak a szüleim 2 napra és ilyenkor muszáj kihasználni a helyzetet, hogy élvezzük a csöndet, békét, nyugalmat és a hűs árnyékos udavart :) De jövő héten már szívesen jövök - és van már szuper 8 kilós aranyos babakocsink is, tegnap vettem testvéri nyomásra, berágott a kisaranyos, hogy addig nézelődtünk, míg ráköltöttünk már egy tízest a benzinre, úgyhogy most vagy soha :lol: Így aztán most már szupermobil a csapatom, kendő+könnyűaranyoskényelmesésesőbenseátnemázó babakocsival juhéééj :)

Deni és Zuzmó és Fibi :) hajrá, előre a Bé betűs kölkek éjszakai megzabolázásáért :lol:
Én csak halkan, pimaszul jegyzem meg, hogy az én fiam 8-tól aludt reggel 7-ig (én persze kábé negyedóránként ezt ellenőpriztem :lol:) úgyhogy egy rossz szó se hagyhatja el a számat! Bár gondolom majd a mobilabb állapotban nem lesz ilyen könnyű az élet, úgyhogy most jól megszoktatom amgam a gondolattal :)

Jucus :) Képeket szeretnék a hétvégéről pancsoló dedekkle, ha készültek :)

Neet :) Éljen ügyes Eszti és szép napot nektek!

Johi :) mizujs Fannival?

Mása elutazott a szüleihez meggyet szedni vagy két hétre a kúszómászó bébivel vonaton.

Csókolat, igyatok finom hideg söröket és pancsoljatok sokat!

indianyo

Indi!

Képek nem nagyon készültek mert gyerekre vigyázás közben nem volt időnk képelni.De elmesélem jó?! :lol:
20170114224602

Fibi :) Mi is kétszer keltünk, szuper! Milyen érdekes, hogy már ennek is tud örülni az ember... :lol: Ügyes vagy, lehet, hogy beválik a módszer és Bálintod külön fog aludni! :wink:

Neet :) Lehet, hogy hülyeség, de esetleg nem azért fáj Esztinek a kaksi, mert a rengeteg hasmars miatt a kijáratnál (végbélnél) kicsit kicsípte a fenekét, vagy a sok nyomás megviselte a záróizmát? Ilyen problémákra nagyon jók az aloe verás cuccok (pl. spray, amit odafújhatsz) és nyugodtan alkalmazhatod, akár minden kaksi után. Mindenesetre Esztire ráfér egy kis ++++++++energia, és tök jó, hogy már jobban van :)
denizsa

Indi :) Szuper, hogy van már babakocsitok! :D Ebben a melegben talán kicsit szellősebb is, mint a kendő. Dominó mit szól hozzá? Próbáltad már vele a sétát?
Hidd el, ha az én fiam is 8-tól 7-ig aludna, akkor én sem rágódnék más megoldáson, de akárhogy is töröm a fejem, nem emlékszem rá, hogy Bálintom valaha is aludt ennyit egyvégtében (azt hiszem a rekord a 7 óra volt, és ez is csak 1x történt). Arra viszont emlékszem, hogy párhetes volt, amikor már aggódni kezdtem, hogy túl keveset alszik, és összeírtam 2-3 nap alvását. Érdekes volt az eredmény, mert kiderült, hogy 14-15 órákat aludt egy nap, de elaprózva, így mi zoknik voltunk a fáradtságtól, ő meg vígan elvolt :)
denizsa

Indi,
babakocsi rulez :) használjátok ki a nyugit, majd gondolunk rátok. Jövő héten én nem nagyon tudok menni, mertmivel férjhezmenés, nászút ilyesmi :mrgreen: de hosszú még a nyáááár.. :)

Denizsa,
Fülöp dettó ezt csinálja. 20 perces alvások napközben. Éjjel meg alszik ugyan, de álmában sokat nyekereg, én pedig pattanok visszaaltatni, vagy eteni. Ergo- Ő jól kialussza magát :mrgreen: A vicc az, hogy amikor tegnap csak egyszer ébredt, én akkor sem tudtam aludni cca.hajnal 1-3.30-ig, mert vártam mikor ébred kajálni..
macskanyu

VINCE, Boldogságos szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

puszmákolok mindenkit, de nagyon meleg van, és a gép is melegit, és és és ...Igi és B huncutkodnak anyjuk rovására...
ugye melegfront van, és azért nem tudok kikelni az ágyból????????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jucus :) Mesélj :lol: :lol:

Macs :) Elfelejtettem, hogy épp férjhezmész :lol: No de sebaj, Fibi se ér rá, akkor majd később - úgyis hűvösebb időt jósolnak júluis végéig. Az a helyzet, hogy nem is nagyon örülnek a szüleim, ha elmegyünk itthonról - jön a nyugdíjpostás meg locsolni kell a kertet, szóval jó ez így most nekünk, lehet, hogy jönnek baba és mamakollégák meglátogatni bennünket. Nektek pedig jó sétálást a Fibi-családdal :)

Deni :) Igazából pont az a fura, hgoy a kölök alszik egész éjjel, de én persze negyedóránként förkészem, hogy mit csinál :lol: de hát nem is az én érdemem, hozott anyagból dolgozoik a srácom :lol: És ő bármilyen mozgó járműben alszik, irtó szerencsém van, tényleg!

Én annyira megértelek benneteket, a kialvatlansáég iszonyú dolog. csak kitartást és erőt tudok kívánni!

Zsanci :) Kifogás elfogadva :lol: nálunk is szigorú gépkikapcs van szünnapon, mert plusz 7-8 fokot nem lehet elviselni :)

indianyo

Most beszéltem Pocakékkal, élvezik a Balcsit ezerrel. Mindnyájan strandolnak és üdvözletüket küldik :)

irígymacska :mrgreen:
macskanyu

Köszi Lányok a drukkokat! Remélem segít majd Zétinek!

Johi+Neet: csajsziknak mostmár mielőbbi gyógyulást tényleg!!! ++++

Alvás: szerencsére Kamilla jó alvó. Az éjszakát simán végigaludná ha nem lenne ilyen dög meleg. Igy most egyszer kel éjjel szopizni és utána alszik is tovább. Most is épp ezt csinálja ;)

Indi én is bírom a meleget, csak nem a lakásban :( Mi a 4.-en lakunk és felülről is süt a nap és persze déli fekvésű a lakásunk amit egyébként szeretek, de ilyenkor tűz a nap minekt egész délután, és sajnos a gesztenyefa meg még nem nőtt meg akkorára, hogy felérjen hozzánk....

Délután azért kimerészkedtem Kamillával, mert úgy ítéltem meg, hogy a szellő+meleg még mindig jobb mint a sima meleg..és kipróbáltuk a kendőt! Bár a pocakunk jól összeizzadt azért egész jól bírtuk :) Ez az új szauna-öv a TV Shoptól! :) :)
Két órát gyalogoltunk: posta, bank stb és egész jól bírtam én is. Egyet rontottam el: megfelelő cipőt választani, mert kis papucsba indultam el, ami igaz, hogy bőr, de az összes lábujjamra vízhólyag nőtt :? Szóval kendőzni csak asszem a túraszandiba lehet majd csak... de ezt is megtanultam a magam kárán ;)

Holnaptól mi Zalakaroson áztatjuk a hátsónkat 3 napig! Itt van akkora medence amibe én is beleférek a gyerekkel együt :lol:

Macs: találtál már ruhát??

Rylie
rylie

Pirusról tud valaki valamit?? Velük mi a helyzet? Remélem jól van már....

R
rylie

Indi!

Strandon van gyerekeknek kialakítva tengerparthoz hasonló rész,nagyon jó.Soma kavicsokat gyűjtött,Pnna pedig homokozott a víz szélén.A víz még hidegséges volt nekünk(min.24 foknál kezdődik az elviselhetőségi foka :lol: )csak a lábunkat áztattuk benne.Zapa megfürdött,de neki sem volt melege.

Kérdés:
3.emeleti erkélyre szeretnék valami megoldást a korlátra.Tudjátok,hogy ne másszanak fe a dedek de mégis kilássunk.Az a nád vagy mi amit szoktam látni ilyen erkélykorlátokon az nem nagyon tetszik.Szóval ötleteket kérnék.AZ sem lenne baj,ha kilátás megmaradna ,tehát valami átlátszó dolog kéne. :?
20170114224602

Jajaja ezt elfelejtettem :oops: : Vicsenzónak Boldog Szülinapot és nosztalgiázni jóóóó! :D

Kissün: Hogy bírjátok a meleget??

R
rylie

Juc: nálunk üveg van. Az a dróthálós. Ez nem a legszebb ugyan, de kilátunk rajta merthogy olyan barnássárgás, és a babó se fog tudni rajta felcsimpaszkodni. De ilyen biztonsági üvegből már lehet kapni egész szépeket is ami már nem a szocreál kategóriás :)
Vagy: lehet kapni bambuszból viszonylag vastag törzseket. Azt felszabdaljátok a megfelelő méretre és szép sűrűbe odaaplikáljátok, hm?

Rylie
rylie

Ilyen is ritkán van: délre elkészültem az összes házimunkával, postán is voltunk, és egy-két altatásos mütétet is elvégeztem fiamon :D szálka volt a tenyerében, meg lábköröm vágás, ezeket éber állapotában nem türi :lol:

Deni,
jaa, hát igazabol nem teljesen aludt külön B, mert amikor felsirt, és lementem hozzá szopizni, akkor bealudtam mellette én is :lol:

Macs,
persze, érthetö, én is csak akkor tudok mélni, ha alszik a ded :)

Indi,
jo pihizést holnapra :) és akkor reméljük, majd egy hüvösebb nap bejárjuk az állatkertet :)

KépKép
fibi

Sziasztok

1 éveseknek Boldog szűlinapot
Megszületetteknek jó egészséget.

A csajok egész nap pancsolnak a medencében, csak aludni jönnek be a házba.
Egyébként jól vagyunk.

Recca
köszi a mélt bocsánat de aznap nem voltam gép közelében és csak később olvastam el. De jól esett, hogy gondoltál ránk.

Mindenkit cuppant
Kókuszdió és a gyereksereg
kókuszdió

Rylie!

Ez az üveg nem egészen világos nekem.Azt hogyan tudom a meglévő korláthoz aplikálni?

A bambusz meg azért nem annyira mert nem látunk ki tőle.Átlátszó bambuszt lehet kapni ? :lol: mert a két ötletedet ötvözném és akkor meg lenne az idáilis megoldás.
Bár ha csak Panna szemmagasságáit lenne bambusz...........gondolkodóba estem.

Nagyon köszönöm neked a hozzámszólásodat!
20170114224602

én ide akarok menni éppen :)

Kép nizza

KépKép
fibi

Indi,
tegnap beszéltem Soosooval, mindenkit üdvözöl, nagyon jól vannak, a tej megjött, Gergő sokat és ügyesen eszik, elvileg már otthon vannak, remélhetőleg nemsokára talál néhány másodpercet, hogy bejelentkezzen :D

Rylie,
most már sehogy sem bírom a meleget, de szerencsére a lakás viszonylag hűvös, így amíg nem kell kimennem, addig jó. Meg a kocsiban is jó, mert van légkondi :D Dóci is nyügösebb az átlagnál, éjszaka ébred 1-2x a meleg miatt :(

Neet,
én adtam hírt, hogy kis-soosoo megszületett :D örülök, hogy eszti jobban, írtam tegnap, de mélcímed visszadobta, majd próbálom újra küldeni! :)

Fic,
Vincének boldog ELSŐ születésnapot!!!! :)

v
kisün

Fibi,
nem rossz az ízlésed :mrgreen:

Én ide is visszamennék egy kicsit :lol:

Kép
Kép
Kép

Lisszabon,
és Fülöp már ott figyel a pocakban :)

Jelentem, megvettem a ruhát, mégsem fehérnemű-bemutató lesz :mrgreen:
macskanyu

Jucus,

szimpla szúnyogháló nem jó? az viszonylag egyszerű és a korláthoz is applikálható..
macskanyu

Macs,
ááááááá, nem ér, most álmodozhatok tovább :D :lol:

Kisün,
kitartáááás!! :)

KépKép
fibi

Macs!

Szúnyogháló jó ötlet!Köszi!beszámolok a fejleményekről!

Szupi csaj vagy!
20170114224602

Mi meg Máltára vittük el Bálintot a pocakban :D repülöutat és hajokázást is jol birta :) azota is imád utazni, mint az édesanyja :lol:

KépKép
fibi

Fibi,
én is hatalmas világcsavargó vagyok :D Fülöp volt itthon is csavarogni a pocakban, sok helyen, meg Prágában is (bár akkor még nem tudtam, hogy ő is jön :mrgreen: ivott is szegény egy rakker sört, én meg később paráztam, hogy ne legyen miatta semmi baja :mrgreen: de nem lett szerencsére, viszont tegnapelőtt el akarta zabrálni az apja sörösdobozát :idea: ...ez jelent valamit :?: :?: :!:

Off, de tovább fájdítalak

ciprus
Kép

szardínia
Kép

seyshell-szigetek
Kép

na jó, lelövöm magam...
macskanyu

Macs :D
fájdits nyugodtan, legalább képen nézzem ezeket a helyeket :lol: meg egyszer ugyis eljutok valamelyikre :) Szardinia már tervben is volt idén, de most elmarad :( :D
aaaa, én meg pezsgöztem husvétkor, meg boroztam esténként, amikor még nem tudtam, hogy B a pocakban csücsül :oops: :lol:

KépKép
fibi

Jucus :)

De jó lehetett... Már alig várom, hogy lehessen kicsit vizezni - engem mondjuk pont az ilyen kisgyerekes elfoglaltságok vonzanak :) A korláthoz: nagy barkácsáruházakban lehet kapni mindenféle vastagságú és mintájú fémhálókat, egész sűrűek és vastagok is vannak.

Az a Portugál vízcsobogás... nyamiii Málta meg olyan lehet, mint Olaszország ... Mindenféle vizeket szeretek, de ha nagyon nagy, azt méginkább :)

indianyo

olyan meccsek lesznek ma, juhúúú! sör behűtve. este pedig Dominó kerti partizni megy - és visz engem is :)

Vera :) köszi a Soosoo-híreket :) Neked pedig jó pihegést a hátralévő időre :)

indianyo

Indi,
akkor biztos tetszene neked Lisszabon, mert ott van az ő naaagy( és tényleg hatalmas),folyója a Tejo. Ami beleömlik a tengerbe, pont Lisszabonnál van a torkolat és a dagály felhozza a kagylókat a folyóba, így a folyópartra is. Gyűjtögettünk is rendesen. Mindjárt keresek egy Tejo-képet...
macskanyu

4es lett az utsó vizsgám! :)
Eszter határozottan javul. Ma már csak 5x kakilt. :)
Láz nincs.
Kedve jó.
Nyár van!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nizza is nice, de a tenger ott is qrva sós. Maradok a Balcsinál. :)

Soosoo,
akkor most már tényleg éljen!!!!!!!!
(De azóta se látom a ráutaló hsz-t)
neet
neet

nna, ez itt kérem a Tejo, és ami által vezet rajta, a Vasco da Gama híd, európa leghosszabb hídja

Kép
macskanyu

neet,
neked meg gratula vizsgához, :)
hurrá Esztinek, hogy jobban van:) :)
nyááár rulez, bárhol, vízparton 8)
macskanyu

Dejó ez a Tejo. :)

Juc,
Panna szemével kapcs. van hír? Átmosás és/vagy műtét? Mikor derül ki?
neet
neet

Indi!

Mi is nagyon élveztük a gyerekes elfoglaltságot csak képelni nem volt már energiánk,kedvünk :lol:

Neet!

Átmosták pénteken neki mert szükületes volt és kapott rá piros szemcseppet és azóta nem mondom ki,hogy milyen :wink: tehát altatás elnapolva.

Eszti buljon!Nálunk anyukámon mutatkoznak hasonló tünetek:hányás,hasmars :roll: Remélem mi nem kapjuk el.
20170114224602

Macs,
Tejo rulez :) láttam már rola képet, de ez szebb :) Kanadában egy portugál csajjal haverkodtam össze, ö mutatott több albumnyi fotot anno :D ah, régi szép idök, amikor még fiatal voltam :)
Kosheen :lol:

Neet,
vizsgához drakula! Eszti, dejoo :)

Indi,
hát hasonlit Olaszo-hoz, majd keresek Neked képet :) hadd örüljenek a többiek :D :lol:

KépKép
fibi

Sziasztok,

Nekünk is szükség lenne kis drukkokra, Fanni sajna még mindi fosizik... de ami még rosszabb, hogy nem tudom ellátni, mert én ágynak estem: láz, rókarudi kalandja és még más egyéb fincsiségek mind bejátszanak. Kb. két percet tudok itt ülni és talpon lenni. Szegény kicsikém érzi hogy baj van, mert nagyon jó kislány.... mellém fekszik és ütöget, Nála ez a simi. Annyira édes. Én pedig megemelni sem tudom, mert olyan mint egy szikla számomra. Párom és züleim nálkül nem is tudom mi lenne velem.... imádom őket is.... jaj de szentimentális lettem..... Még a víz sem marad bennem. Elnézést, hogy csak ezt írtam, de kikivánkoztt belőlem.

Neet: vizsgához gratula... Esztinek pedig örülök. el tudom képzelni milyen szaharin napjai voltak szegénynek.

Na megyek a fürdő irányába.... :lol:

Beteg johi és beteg fanni
johanna1975

Johi :) akkor most neked is szurkolok... igyál kólát :)

Macs :) fúúú, köszi! ez elképesztő, egy másik hídról fényképeztétek? oylan, mint a tenger... Portugálokat nagyon szeretem márcsak a zenéjük miatt is, meg a csempék és halételek meg a nagy, szenvedélyes melankolikus lelkük miatt :) de még sose jártam arra sajnos. Egyébként nagyon mulatságos Dél-Indiában járva az apró, szinte fekete bőrű kis Gomezekkel, Diazokkal (ők dájáznak ejtik) és Fernandezekkel találkozni - mert a portugálok terjesztették el a katolicizmust ott.

Fibi :) képeknek én nagyon örülnék :)

indianyo

Azta micsoda képek!

Johi, Fanni jobbulást! Remélem minél előbb túl lesztek rajta!

Neet, nagy gratula a 4-eshez!

Macs, ilyen sörösdoboz elmarkolás nálunk is volt, pedig én gyümölcsös vodkát ittam, mielőtt megtudtam a Jóhírt. :lol: :lol:
zanza

mink is kezdünk fosizni...
Igi már 5x-6x, B csak 2x, viszont mindkettő kapott arsenicum albumot...és remélem ez segit!!

minden betegnek bulllllást!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?