Macs,
én köztudottan "laza" vagyok kajatémában, de túrót meg csokisvackot nem biztos, h adnék.
Vazz, mennyi beteg!
Igyatok SMECTA port, vízben feloldva, csodát tesz!!! Nem rossz ízű, még Eszter is vígan beitta. Még nem teljesen 100as az emésztése, de már eszik mindent, csak lekvárállagú a végtermék, de én ennek már mérhetetlenül örülök!
ÉS ha kezd elmúlni a nyavaja, és bírtok és kívántok enni, bármi mehet, nem csak sós kenyér meg főtt krumpli, nem kell diétázni, hisz ez nem gyomorrontás, hanem vírus, így nem az hajt meg, ha hajtósat eszel. Mondjuk gyümölcslét csak mértékkel.
Doki azt mondta, h ne erőltessek semmit, úgyis szól majd a csaj, ha éhes, és adjak neki BÁRMIT.

Nem tudom, súlya mennyi lehet, csüt.volt 10 kiló az oltáskor, most sztem 9re vagy még kevesebbre lefogyott, bordácskák kint,

úgyhogy csokiskeksz és minden a rendelkezésére áll.
Kóla és ropi rulez egyébként.
És gyógyuljatok!!!!! Eszternek szombat du kezdődöt magas lázzal, és tegnapra (szerda) lett teljesen láztalan, (5nap) és ma meg már csak nyöszörög, ha kakil, de nem tekergőzik és nem sír!
Ja, és a legjobb: 2 szemfoga kiszúródott tegnap meg ma, de az egyéb fájdalmai elnyomták ezekét, úgyhogy megint nagyjából észrevétlenül fogzott.

Most 13nál tart.
neet