A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

ZSan!

Neked mekkora homeos házipatikád van? :lol:

Ne fossatok drágáim,nyár van,jó idő .....stb!
20170114224602

Neet :) Gratula a vizsgádhoz!

Fibi, Macs :) Képek gyönyörűűűűek, bár ebben a melegben vhogy kevésbé vágyom meleg helyre... 8)

Johi :) Neked is és Fannikának is bulást!!!

Indi :) Jó sörözést és szurkolást estére!

Jó éjt mindenkinek :D
denizsa

Helló Mamócák!

Nagyon jól estek a kedves szavak, köszönet érte!!!!! :lol:

Szuper volt a nap, Vincsenzó kapott medencét, amit ki is próbáztunk az erkélyen délelőtt, aztán alcsizott egy picit, kapott tortát, sok-sok játékot, mindennek nagyon örült, végül délután még egy motorra is beújítottunk, és hihetetlenül ügyes, mert tud vele menni! :lol:

Az úgy volt, hogy én nem akartam tolni, mert nem szerettem volna, hogy megszokja, mert tuti derékfájásképző szer, ezért mutogattam neki, és nagyon nagyon ügyes az én kisfiam, mert sikerült!!!!

Én olyan büszke vagyok, és most szürcsizek egy kis édes pezsgőt, ami nagyon jól esik a szülinapi édességhez, és nagyon boldog vagyok!

Kívánom, hogy mindenkinek ilyen boldog legyen a következő szülinapja, mint nekünk volt!

És a betegek pedig gyorsan buljanak meg! :lol:

cuppancs,
fic
ficánka

Johi, Fanni, Zsanci,
jobbulást Nektek!!!

KépKép
fibi

Betegek, vigyázzatok, nehogy kiszáradjatok, vagy a babáitok! Anyós most telefonált, hogy másik unokája is szépen beleszaladt ebbe a virnyóba, és most a Madarász u-i kórházban van, túl a 3. infuzión. :(

Fic, képeket nem csináltatok a buliról?
zanza

Sziasztok!

Ma nagyon sűrű napunk volt. Reggel vérszíváson voltam, AFP :lol: És az én drága gyermekem gondoskodott róla, hogy nehogy elaludjak, fél 5-kor keltünk :roll: Aztán rohanás játszóházba, Manókáékkal, Beet-ékkel és Deniékkel! Nagyon klassz volt! Kértünk ebédet, kíváncsi voltam, hogy Bazsó hogyan eszik közösségben. Hát, leesett az állam! mindent megevett, még a banánt is, amit utál!!! Délután itthon is adtam neki, persze pofavágások közepette kiköpködte :lol:

Bazsókám nagyon beindult, mst már nagyon tud menni kapaszkodás nélkül! Nagyon büszke vagyok!!!

Betegeknek jobbulást! Fel a fejjel! Nagyon rossz dolog ilyen melegben még valami vírussal is küzdeni :cry:

Soosooékról nincs több infó? Alig tudunk róluk valamit. Remélem, hamarosan jön, és ír nekünk szüléstörténetet, és elmeséli, hogy a két bátyó hogyan fogadta a kisöcsit!

utazásos fotóitok nagyon klasszak!
zuzmo1

Sziasztok!

Bocsánat a belekottyantásért, de segítséget szeretnék kérni tőletek! Egy barátnőm 8 hetes terhes, és dokit keres. Egy barátnője a dr. Vass Zoltánt ajánlotta neki. Megígértem a barátnőmnek, hogy utána érdeklődök, de képtelenség visszaolvasni benneteket, viszont tuti, hogy tudtok infóval szolgálni. Szóval érdekelne minden a dokiról. Azt már olvastam, hogy rendes, de alapvetően az érdekelne, mennyire avatkozik be a szülés folyamatában, illetve mennyire háborítatlan a vele való szülés :) Köszönöm, ha válaszoltok!

Vera
veravera

Vera!

Én még nem is hallottam Vass doktor nevét.Legalábbis itt a topikon :oops: Remélem azért jön valaki aki ismeri és segít neked.
20170114224602

:(

Mondjuk az is jelent valamit, ha nem hallottál róla, nem? :roll:
veravera

:roll:
20170114224602

Jóóó reggelt mindenkinek :)

Remélem TI aludtatok éjjel, mi nem nagyon :( momenzán, leginkább egy zombira hasonlítok, Füli viszont vigyorogva eszi az építőkockáit.. Kép

Indi,
voltunk Fado-klubban, ott rengeteg ilyen van és elképeztően jól énekelnek, tul.képp teljesen 'hétköznapi' emberek. Persze vannak nagy nevű előadóművészeik is, de bárki énekelhet, kísérni fogják. Nem ritka, hogy az utcán sétálva is Fadot-hallhatsz. :) Nagyon barátságos nép, szerettem ott lenni. Egy taxisofőr (mindegyik imád beszélgetni) még MO.-ról is halott, ismerte a Fradit. Persze előszörre nem egészen értettük, az ő kiejtésével, hogy "Ferencváros".. :mrgreen: És a Foci-témával vigyázni kell, mert olyan nincs, hogy ne Benfica, vagy Sporting drukker legyél :mrgreen: kb. olyan, mint itthon az Újpest, vagy Fradi kérdés.. csak kardinálisabban kezelik...Vigyázni kell a válasszal :)
Na OFF vége, mert kiátkoznak a többiek...

Zanza,
csak az a sörösdoboz-zabrálással a probléma, hogy ha megkaparintja rögtön rá is cuppan és egy 5,5 hónapos sörös-baba...hááát... :)

Zuzi,
Bazsónak gratula a szaladgáláshoz :) kezdheted felkötni a (tréning)gatyódat :)

Veravera,
sajnos én sem hallottam még erről a dokiról...sorry

Denizsa,
ha nem vágysz meleg helyre, ( a vízpart dacára), akkor esetleg Kanada?
Kép

Betegek gyógyuljatok!!! ++++++++++++++++++++++++

Szép napot! 8)

Macsek
macskanyu

Jó reggelt!

Itt óriási zuhira ébredtünk 6-kor!Nagyon jól esett,mit ne mondjak :D

Nem hangzik túl jól ez a vírusos dolog :?
Valami olyasmi lehet,mint télen a rota,nem?
Minden esetre minden kis és nagy betegnek gyors ,kiszáradás mentes gyógyulást kívánok!!!!

Zuz:
van valami fejlemény szülésznő ügyben? :)

Veravera:
én sem hallottam még a kérdezett dokiról :?

Kisün:
sokat gondolok rád,mivel ugyan ezt végigcsináltam én is Dorkával 2 éve.Nem irigyellek :?
De sok sok ++++++++++++energiát tudok esetleg küldeni :wink:

Votiv:
merre vagy?Remélem csak Isti foglal le ennyire,nem a sok munka :wink:

petergabi

Gabi, ím az emlegetett szamár :D

tegnap már mindent leadtam az 1 szem kritikámon kívül, most már jövő hétre dolgozom :D mert vasárnap Siófokra távozom pasikáimmal 2 nap pihenésre :D

és képzeljétek, én személyesen 8) kijavíttattam az Este főcímét az illetéktelenül használt Pulitzer-díjasról :lol: valahányszor meghallom, hogy az Este az MTV Pulitzer-emlékdíjas műsora, mintha hájjal kenegetnének :lol: bezzeg őket tuti nem :lol:

mindenkinek jobbulást kívánok, kóla ropi és normaflore hegyeket, gyertek rendbe hamar! :D
kis Zétényre is gondolok....

votiv 8)
votiv

Macs,
milyen az a Fado klub?
én még a kubai zenét is nagyooon szeretem :) (Buena Vista és tsai :D )
Kanadában nem jo ám nyáron, iszonyat magas a páratartalom, az emberek kulacsokkal járkálnak az utcán!

KépKép
fibi

Sziasztok!

Gabi! :D
Tök jó, hogy eszembe juttattad a szülésznőt :oops: Most próbáltam hívni, nem vette fel, de ma nem hagyom annyiban!!! Remélme, még nem késő :oops:
Dorkádnak mikor lesz a szülinapja? Nincs benne a profilodban, pedig úgy emlékszem, régen benne volt.......

Veravera!
Sajnos én sem hallottam róla :? egyáltalán a Szent Imrében dolgozik? Nézted már a szülészet honlapját? Valaki beírhatná ide a címet, én sajnos azt sem tudom... :oops:

Betegek!
Hogy vagytok??? Ugye már javuló félben? Gyógyuljatok!!!!

Most azt hallottam, hogy állítólag egész nyáron jó idő lesz. Most mi az igazság? Ha nem tudják előre megjósolni, akkor minek szívatnak minket :?: :twisted:
zuzmo1

Zuzmo,
http://imreszul.neologik.hu/ :)

Fibi,
Fado-klubban éneklik a Fado dalokat, afféle portugál népdal. Eléggé melankolikus, és benne van a portugálok Indi által is emlegetett nagy lelke :) csodaszépek :)
macskanyu

Zuzmo,
http://imreszul.neologik.hu/ :)

Fibi,
Fado-klubban éneklik a Fado dalokat, afféle portugál népdal. Eléggé melankolikus, és benne van a portugálok Indi által is emlegetett nagy lelke :) csodaszépek :)
macskanyu

Most keresgettem a babaszoba.hu-n recepteket Fülöpnek. kicsit elbizonytalanodtam,a 4. hós kortól ajánlott étkek láttán..
Ehet egy 5,5 hónapos baba :

- gyümölcsös tehéntúrót
- gyümölcsös rizst
- barackos piskótát
- csokis csemegét... :?: :?:
macskanyu

Fic :) Örülök, hogy ilyen jól sikerült a Nagy nap! :) Kismotor rulez :D Ha minden igaz, Bálint is vmi ilyet fog kapni a szülinapjára a nagyitól. 8)

Zuz :) Bazsó tényleg nagyon ügyes, csak néztem tegnap a játszóházban, hogy már milyen jól megy és elfoglalja magát önállóan :) Az időjárásjelentéseken mindig olyan jót szoktam derülni, főleg amikor olyanokat mondanak, hogy " nyáron jó idő lesz, sokat süt majd a nap, de néha felhős lesz az ég és esni fog". Vajjjon honnan tudják ezt? :lol:

Macs :) Igen, most tetszik a kanadai havas hegy :) Tegnap legszívesebben beültem volna a hűtőszekrénybe, csak sajnos nem fértem be :( :lol:

Veravera :) Sajnos még én sem hallottam erről a dokiról :(

Minden betegnek bulást!!!
Kép
denizsa

Gabi!
Képzeld, visszahívott a Molnár Gabi! Nagyon kedves hangja van, és bíztatott a gátvédelemmel kapcsolatban is! Még egyszer köszi az infókat, és hogy eszembe juttattad, hogy ideje lenne telefonálnom!

Deni!
időjárásjelentés :mrgreen:
Bazsó pedig sajnos csak közösségben foglalja le magát, itthon állandóan engem nyűstöl!

Macs!
Csokis csemege??? idevele!
zuzmo1

Ahham Zuzi,
:mrgreen: lehet, hogy a recept azért van a " 4.hós kortól" kategóriában, hogy az anyáknak legyen mit elenni a ded elől? :mrgreen:
macskanyu

Macs!
Vagy az anyatejcsin keresztül kell adagolni a dednek :mrgreen: minimum napi 3x :!: :lol:
zuzmo1

Macs,
én köztudottan "laza" vagyok kajatémában, de túrót meg csokisvackot nem biztos, h adnék.

Vazz, mennyi beteg! :(
Igyatok SMECTA port, vízben feloldva, csodát tesz!!! Nem rossz ízű, még Eszter is vígan beitta. Még nem teljesen 100as az emésztése, de már eszik mindent, csak lekvárállagú a végtermék, de én ennek már mérhetetlenül örülök! :D

ÉS ha kezd elmúlni a nyavaja, és bírtok és kívántok enni, bármi mehet, nem csak sós kenyér meg főtt krumpli, nem kell diétázni, hisz ez nem gyomorrontás, hanem vírus, így nem az hajt meg, ha hajtósat eszel. Mondjuk gyümölcslét csak mértékkel.
Doki azt mondta, h ne erőltessek semmit, úgyis szól majd a csaj, ha éhes, és adjak neki BÁRMIT. :) Nem tudom, súlya mennyi lehet, csüt.volt 10 kiló az oltáskor, most sztem 9re vagy még kevesebbre lefogyott, bordácskák kint, :( úgyhogy csokiskeksz és minden a rendelkezésére áll. :lol:
Kóla és ropi rulez egyébként. :)
És gyógyuljatok!!!!! Eszternek szombat du kezdődöt magas lázzal, és tegnapra (szerda) lett teljesen láztalan, (5nap) és ma meg már csak nyöszörög, ha kakil, de nem tekergőzik és nem sír!
Ja, és a legjobb: 2 szemfoga kiszúródott tegnap meg ma, de az egyéb fájdalmai elnyomták ezekét, úgyhogy megint nagyjából észrevétlenül fogzott. :) Most 13nál tart.
neet
neet

Jó reggelt! Hehe, mármint mi is 5-kor keltünk - sajnos szüleim reggeltente akkora csatazajt csapnak, hgoy az én zajra érzékeny picikém rögtön felébred és ilyenkor csak a tejecske segít. Nekem meg iszonyatosan fáj a fejem, úgyhgoy biztosan lesz egy kis szeles vihar.

Jaj, Macs, de jó lehetett nektek ott! :) Nekem még beugrik Norvégia is nyári utazásként, gyönyörű képeket láttam róla. A pelenkás topikba írt egy lány, aki ott él és a saját fantasztikus képeit mutogatta, hááááát....

Fibi :) Van egy Madre Deus cd-m, ha esetleg beújítanál egy messenger programot (yahoo, msn vagy skype) akkor küldenék neked zenét róla, gyönyörűűűűűűűű!

Zuzi :) Már AFP? Akkor mindjárt szültök :):):)

Veravera :) Nem Szent Istvános dr. Vass?

Betegecskéknek gyors gyógyulást, pocakok nőjenek nagyra és tessék nyaralni:) Szaladok főzni, csókolat .

indianyo

Juc,
örülök a jóhírnek! De a szemcsepp.. piros színű? Nem horrorisztikus, amikor belecöppentesz? Panna jól bírja, vagy utálja? Meddig kell?
Mikor írsz nekem mélt?
ÉS Vera?
neet
neet

ez nem is igaaaz :lol: :

Mit mondanak szex után?

Kos: Ok, gyere csináljuk még egyszer!

Bika: Éhes lettem, add ide a pizzát!

Ikrek: Láttad valahol a távirányítót?!?

Rák: Mit mondtál, mikor házasodunk?

Oroszlán: Mondd, hogy nem voltam fantasztikus!!!

Szűz: Na most ki kell mosnom a lepedőt!

Mérleg: Jó volt, mert neked is jó volt.

Skorpió: Lehet, hogy most ki kellene oldozzalak...

Nyilas: Ne hívj, majd én felhívlak!

Bak: Nincs egy névjegykártyád?!?

Vízöntő: Most, gyere csináljuk ruha nélkül is...

Halak: Mit mondtál, hogy hívnak?!?

KépKép
fibi

Neet,
ezért is értetlenkedtem. Momentán itthon a gyümölcsök és a zöldségek kavalkádjában tobzódunk. Kb egy hete rájött a csemetém, hogy tul.képp szereti a zöldségeket és "ümm-ümm-ümm"-ög, miközben tömi krumplis-répás kombóval a fejét :mrgreen:
Esztinek tobábbi javulást és dekákat!

Indi,
megnéztem a H. honlapján, tényleg szt.imrés a Vass doki, de ettől még nem ismerem jobban..
macskanyu

Indi,
szuper vagy :) van ám nekem msn messengerem, meg skype-om is :)

KépKép
fibi

Fibi,

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
macskanyu

Macs,
turo és tejtermékek állitolag kb 10 hos kortol mehetnek. meg kifli, ilyesmi. csokis cucc meg másfél-2 éves kortol Kismama szerint.

KépKép
fibi

Macs,
tán Magadra ismertél? :lol: mer' én nem :shock: :lol:

KépKép
fibi

Fibi :) akkor vegyél fel a listádra - az email-címem az ID-m és máris mehet a zene :)

indianyo

némileg átfogalmaznám a rám vonatkozót :shock: viszont van olyan is, ami telitalálat :mrgreen: szerintem... :mrgreen:

na majd mingyá' megvizitálom a kismamát is :)
macskanyu

Indi,
fel is vettelek yahoos cimeddel :D

KépKép
fibi

Zuz:
na ennek örülök :D
Mikor találkoztok majd v.már le is zsíroztátok? :lol:
Gátvédelemben nekem nagyon bejött Gabi,mivel megúsztam a vágást!
Tényleg örülök,jó kezekben leszel :!:
Ja Dorka 29-én lesz 2 éves.Atyám,el sem hiszem :cry:

petergabi

Neet!

Már nem cseppentek neki,pár napig kellett.Nem volt horrorisztikus mert kifolyt persze a szeméből. :lol:
Emilt majd írok csak nálunk nekem kezd kutymorogni a hasam :cry:
Smecta por mire jó és recept kell hozzá?
20170114224602

Smecta recept nélkül is megy.
Doki magyarázata (papírt kidobtam): valami védőréteget von a nyálkahártyára, így akadályozza meg a kiszáradást, és asszem pótolja a sót, ásv.anyagokat, stb. Eszterrel 2 nap alatt csodát tett. :) Kb 1-2 zacsi kell naponta, én egyszerre fél zacsit oldottam fel vízben, és E azt itta.
Elsősorban gyerekeknek ajánlják, de gondolom, felnőtt is ihatja, bár én anno mást szedtem, most nem találom, mit.
De vettünk SodiOralt is, azt nem kóstoltuk, de ugyanezt tudja.
neet
neet

Lányok, help me please!

Szerintetek lehet az 5,5 hós-omat itthon lavórban pancsoltatnom?
kezdenek itt is kijönni a meleg-pöttyök.. :(:( :(
macskanyu

Macs,
miért ne lehetne? :wink: sztem simán :) B is fürdött már lavorban :D

KépKép
fibi

Hülyén hangzik ebben a kánikulában, de attól félek, megfázik... :oops: :oops:
macskanyu

sztem nem fog, ha nem hül ki teljesen a viz

KépKép
fibi

Macs!
Ha attól tartasz, hogy megfázik, akkor csak egy kicsit merítsd bele a vízbe, locsolgasd le, attól is felfrissül. Bazsónak ma nagyon jól esett, jelzem, szükség helyzet volt, nem boldogultam a pelenkázással. Rekord adag volt benne :lol:. Aztán hagytam pelus nélkül, nagyon jól esett neki ebben a melegben! Esetleg a pancsi után egy kis hintőpor, hogy adjunk a pöttyöknek is!
zuzmo1

Gabi!

Azt beszéltük meg, hogy augusztusban jelentkezem, és akkor találkozunk. A gátvédelemmel kapcsolatban mondta, hogy a második gyereknél 50% az esélye, hogy nem kell vágni, még akkor is, ha fél kilóval nagyobb a baba! Mondta, hogy majd bevetünk mindenféle boszorkányságot is :lol:

Macs, Fibi! Ti ma nem a városligetben sétálgattok éppen??? :lol:

KÉRDÉS:
A 18 hetes UH-ra úgy kell menni, hogy már megvan az AFP eredménye? MÁr nem emlékszem, de úgy rémlik, hogy a kettőnek köze van egymáshoz. Mert be szeretnék jelentkezni UH-ra, csak nem tudom mikorra....
zuzmo1

Zuz,
sajna nem :( mert Bush miatt :arrow: a lezárások miatt férjem nem vállalta a mai pesti autokázást délelött.

én ugy emléxem, hogy igen, meg kellene várni az AFP eredményt a 18 hetes Uh-ra.

most viszont indulunk jogára, az Örs állitolag nincs lezárva :) további szép napot Nektek!

KépKép
fibi

Sziasztok,

Köszönjük a bíztató szavakat. Fanni jól van, bár nagyon bágyadt és szüleim ápolgatják, mert féltünk, hogy tőlünk elkapna valamit. Iszonyat rosszul voltam, ami ma sajnos Zsoltira ment át. Ma én már legalább 10 percre lábra tudok állni. Kajcsót nem kívánom, de inni iszom.

Fibi: emenesre engem is felvehetsz ám....

Macs: kaják közül én ennyi idősen Fanninak egyiket sem adtam. A lavór szerintem mehet. nagyon élvezik a bébik a pancsit.

Votiv: örülök, hgoy jöttél és, hogy mentek nyaralni. Remélem kipihenitek magatokat.

Na megyek eddig bírtam.

Johi
johanna1975

Zuz: szeritnem is vinni kell.
Johi
johanna1975

Johi,
okés, felveszlek, de nemtom a mélcimed :)

KépKép
fibi

Hahó,
jelentem pancsi megvolt, végre elszunnyadt a Ded. :)

Zuzi,

Bozót György junior(George Bush) látogatása, negligálta a találkánkat Fibivel :mrgreen:

Johi,
én sem adok/adtam, csak elcsodálkoztam, hogy pont a babaszobán ajánlgatják...és gyógyuljatok mielőbb.. :) :)

itt az első nyári pancsi...
Kép
macskanyu

Macs: gondoltam, hogy nem adtál. vagyis reméltem. De valóban marhaság, hogy ilyeneket mondanak. :lol:
Füli pancsija nagyon édes

Fibi: johanna1975 kukac vipmail pont hu vagy chello pont hu.

Johi
johanna1975

Neet, Smecta nekem is használt anno, mikor egy vírus ráhúzódott a gyomromra. Már az első adag után enyhülést hozott.

Mintha itt készülne vmi enyhülést hozó vihar, de lehet, hogy csak reklámfogás lesz. :roll:
zanza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?