Sziasztok,
Itt dörög az ég, várom az esőt ...
Babcika: Látom új képet tettél Liliről a vonalzódra

Cukin vigyorog ezen is
Mázlid van, hogy ilyen jól alszik a lányod. Alizka ma hajnalban fél 4-kor és fél 6-kor is kelt, aztán fél 8-kor. Onnantól 11-ig fent volt, szegény alig bírt elaludni ebben a melegben.

Szopikor is jól összeizzadunk, szal akkor se ájul be rögtön

Most viszont már másfél órája nyomja a szunyát
Aliz még csak keresztbe fordulásig jut el a kiságyban, de olyankor még nem alszik. Viszont ma egyre többször fordult hasra, nem tudom miért csinálja, mikor utál hason lenni ???
Pancsi: szerintem itt a legtöbbünk anyukája vagy anyósa hasonló "jótanácsokkal" próbál "segíteni" a gyereknevelésben, de valahogy muszáj őket leszerelni, mert már tényleg nem az a világ van, mint 20 éve. Haladni kell a korral
Gyöngyi: A babakötvényhez a családi pótléklra való jogosultság igazolásást én úgy oldottam meg, hoyg lefénymásoltam a szül. anyakönyvi hátulját, mert a munkáltatóm oda pecsételte rá, hogy családi pótlékot igényeltem. Nekem a tesóm bankban dolgozik, ő intézte ezt az egészet, és ő mondta, hogy ez elég. De lehet, hogy bankja válogatja, hogy mit fogadnak el. Kérdezz rá.
Cory: Ezek szerint nem sikerült Gyöngyit meggyőzni a talin, hogy dobja ki a mérleget??
Nálunk ma este lesz a soros mérlegelés, a múltkori nemhízás miatt most kicsit parázok, hogy mit fog mutatni az a dög
Ha szar lesz az eredmény és ismét agyvérzést akarok kapni, akkor csatlakozhatok az önbizalomépítő talihoz?
Boscó: Nagyon bátor vagy, hogy már a bikinidet is felpróbáltad.

Én nem tudom, mikor fogom rávenni magam. Most még csak a régi, normális ruháim próbáival sokkolom magam
Vali