A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Vanilka
Nekünk szinte minden holmink onnan van...én szeretem... olyan holmikat lehet találni amit boltban nem és még izgalmas is...:)
Én a Blaha környékére szoktam járni... igaz nem filléres, de olcsóbb mint a boltban...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gyöngyi: én már a kórházban levágtam a körmét, na nem tövig csak hogy ne karmolja magát össze

Bettina haját nem akarjuk levágni egyelőre, Dorina haja sem volt sosem levágva. Nem azért mert nem szabad hanem így akartuk. :lol:

Most biztos meglepődtök, de én soha nem vasalok.
Mindent gyűrötten veszünk fel, na jó ha valami nagyon gázos, akkor mielőtt felvesszük kivasalom, de ez főleg ingre vonatkozik.
Szerencsére Peti ritkán megy ingben bútort szerelni :P

Babetta: egy barátnőm kislánya 3,5hónapos és 9 kiló! Neki a szopis tanácsadó mondta, hogy ebben a melegben adjon vizet kanállal vagy fecskendővel.
Én amikor fejtem akkor a hűtőbe tett tej tetején volt kis "tejszín", ennek a lánynak a lefejt teje csak tejszín (az előtejre gondolok)
Szóval nincs az a vizesebb előteje, ez hogy lehet fogalmam sincs!

Bosco: tényleg egyszerűbb a babák etetése ha nem kell mindennap pár kanál pépet külön készíteni.

Pancsinunu:
Nekem Dorina volt ilyen, hogy egy nap 50-szer szopizott, mert csak a cicin nyugodott meg. Lehet a melegtől is, de vannak babák akik jobban cicifüggők. Nálunk akkor lett valamilyen napirend, amikor már mást is evett rendszeresen. Kb. 9 hónapos korában.

Mamacka: szuperek a képek megint!!
Akkor nem valami jó az az aquapark!
Mondjuk én nagyon szeretek mindenféle vizicsúszdát, de azért nem árt a biztonság.

Vali: Bettus hason alszik erre tegnap éjfélkor hallok valami viháncolást a szobából Hátára fordult és elkezdett a sötétben játszani, alig tudtam visszaaltatni.Persze vissza ő sem tud fordulni!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

sziasztok!!!

Lili még alszik.Amint a mellékelt ábra mutatja őt nem zavarja az alvásban a hőség. :lol: Nem úgy,mint engem. :(

Tünde- :lol: :lol:

Így alszik mostanában a kis pöttöm lányom. :) Ja a feje este a peluson van :!: :)
Kép
Vendég

Hahóó lányok!!Hol vagytok :?: :?: Mindenki kipurcant a melegtől? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Tünde_sződ:
Akkor még várnom kell egy jó pár hónapot arra,hogy rendszer legyen az életünkben.

Ezzel két bajom van:Az egyik,hogy édes jó anyám állandóan nyaggat,hogy nem is éhes ,és hagyjam csak sírni egy kicsit,nem lesz semmi baja.Mimég együtt lakunk,és így mindennaposak a küzdések egymással.
A másik gondom az,hogy jövőhéten be kell mennem a klinikára egy apró műtétre.Nem tudom,hogy fogja bírni a kisasszony egész nap nélkülem!Egy nap alatt szerintetek hozzászokik a cumisüveghez?
Ugyanis a párom nem hiszem,hogy Türelmes lesz a poharazgatáshoz vagy a kanalazáshoz.

Kivételesen Emma megnyugodott a kenguruban is,most itt alszik rajtam!
pancsinunu

Pancsi :lol:
Szia!
Ezt az apró műtétet nem lehet elhalasztani? Én vagy vinném magammal-bár ezt nem biztos hogy lehet-vagy elhalasztanám.
Ha eddig csak szopizott és azt is gyakran, nem hagynám "otthon egyedül" Rád van szüksége, és a cicidre :P
Anyukáddal szemben meg állj a sarkadra még ha lesz egy kis szóváltás akkor is!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Meglátogatott a védőnő...
több mint 2 hónapja nem volt...
most másik van aki nemrég jött vissza Gyes-ről.
Jót beszélgettünk :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Körömvágás: Én is baromságnak tartottam ezt a 2 hónapot, csak gondoltam leírom, hogy lássátok, a férfiak is tudnak okoskodni hülyeségeket :D

Pancsi: Én össze-vissza rakom cicire, amikor látom, hogy nyűglődik, megkínálom vele. Ez jót tesz a tejfóbiámnak is :) . Éjjel pl. már 3 napja óránként eszik, de hát mit csináljak, szomjas a drága :)

Tünde: Én is már a kórházban levágattam a körmét, mert összekarmolta az arcát

Kép

Kép
pgyöngyi

Babci: Itt vagyok, cuki a Lili :) .

Ma elmentem a lányommal babakötvényt csináltatni az OTP-be, de mivel hiányzott a családipótlékra való jogosultságom igazolása, nem tudtam elintézni :cry: Ezt egyébként a munkáltató adja ki?

Utána mérgembe elmentünk a Tescoba vásárolgatni egy kicsit, vettem egy felfújhatós medencét, ha kész lesz a kert majd kirakom és bele ülök a Lilivel :)

Livi: Te mint illetékes :) , lehet az anyósülésen a gyerekülésben a baba. Végig ezen filóztam menetközben, de szerencsére nem volt rendőr az úton

Kép

Kép
pgyöngyi

Mamacka:nagyon jók a képek.Biztos jót tett egy kis kikapcsolódás!Szerintem sokunkra ránk férne!Nagyon édi Áronbaba!!!A szopcsis képnek meg van valami varázsa,annyira megfogott.Jól sikerült!

Pancsinanu:Üdvözöllek! :lol: Anyósodnak mond azt amit én szoktam,"más világ van már mint 20 évvel ezelőtt"finoman le kell szerelni,nehogymár ő jobban tudja mi kell a babádnak!A műtétet én is elhalasztanám ha lehet,én még egy sima szakrendelésre is hetek óta készülök!Szerintem sem gond ha nincs rendszer még.Nálunk sincs Fannikámnak,sokat szopizik ebben a melegben,nehezen viseli.De mire megszoknék egy ritmust,mindig vált a kis drága,úgyhogy nekünk kell alkalmazkodnunk hozzájuk!!! :lol: Ha szomjas,hát adj neki!

Babcika:én speciál még nem purcantam ki,csak nekem a párom 10-11-ig mindig alszik,és emiatt mikor ráérnék netezni,nem tudok.Amokir meg felkel,már dolgom akad mindig.Nekem az esti órák jobban bejönnek netezés szempontjából,bár ma is pl.megyünk szalonnát sütni.Szerintem az én szalonnám is kisűl a tűz mellett!

A körömvágásról én is 2 hetet hallottam,a hajvágásról meg 1 évet!
Vendég

pancsinanu:bocsi,elnéztem,nem az anyósod kell leszerelni.Sajnálom a mindennapos harcokat.Sajna nekem anyukám 1 héten 1-szer tud jönni,anyósom meg rokkant,ő meg nem is jön,csak ha hozza a párom.Inkább mi megyünk!Úgyhogy én meg mindenre egyedül vagyok első perctől kezdve.Kicsit hiányoznak is a harcok,de biztos azért jobb ez így.Igaz pihenni semmit nem tudok,de nem számít!Nekem a párom a jobb kezem,pedig ő is egy tipikus elkényeztetett férfi.Én örülök hogy megtaláltam ezt a kis csapatot,annyira segítőkészek a lányok!!!! :lol:
Vendég

Boscó-Hogyhogy ilyen sokáig alszik a párod?Későig dolgozik.Persze,ha nem vagyok túl indiszkrét :oops: :lol: Enyém férj is aludna,de mi nem hagyjuk Lilivel :lol: Jót röhögtem a szallonasütésen,mármint a te szalonnádon.Az enyém is kisülöben van :wink: vagy :cry: Küldhetsz ám képeket,ha vannak újak,felrakom,had gyönyörködjünk Fannibabában :lol:

Gyöngyi-Méred Lilit?Most végülis hány kiló?Ő legalább hiába eszik keveset,azért hízik nem?Ezek a Lilik :?: :!: :lol:
Vendég

Babci:Hát tegnap belemértem 1 etetésbe, 50g-ot szopott, ezt is 2 ciciből. Lehet, hogy csak szomjas volt. Hát most a 6 kg-ot ostromoljuk, de még csak ruhába, tele pelussal értük el. Szerintem a hétfői mérlegelésnél minuszosok leszünk, nagyon egyhelyben toporzékolunk most :(

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Évi: igen :) A lényeg, hogy a melled annyit termel, amennyi inger éri.

Gyöngyi: mikor találkozunk megint? Csak mert lassan agyoncsaplak :) Lili szopizik rendesen, akkor csinál pont annyi tejet, amennyi neki kell. Ebben a melegben Liza 2 percenként váltogattatja velem a ciciket, pedig alap esetben 1 mellből szopizik. Most sok-sok első tejet akar, mert szomjas. Valszeg emiatt most sem fog sokat hízni, de hát ez van.

Vali: nálunk a berakom az ágyba, simogatom... módszer tuti arra, hogy eljusson a hányásig, de alvás nem lesz belőle :) Hacsak nem ringatom is a kiságyat :D

Babci: ebben a melegben sincs mindenkire érvényes mennyiség. Annyit kell inni, amennyit kíván az ember, de annyit igen! Ha az ember csak túlzottan erőlteti, az sem jó a tejnek. Én most olyan 4 litert iszom, egyébként 2-3-at szoktam.

Gyöngyi: van ahol óvatoskodnak, mert ha túlvágod, akkor nagyon könnyen begyulladhat nekik. Én az első hónapban rágtam a körmüket, azóta vágom.

Pancsinunu: teljesen normális, hogy össze-vissza eszik a manód :) Az én nagyobbjaimnál csak akkor állt be, mikor már többször ettek szilárdat is.Olyan 9-10 hósan.
Tök normális, hogy sokat szopizik, ő így vesz magához sok-sok folyadékot. Te is sokat iszol, nem?
Soha nem hagynék babát sírni. Lehet, hogy nem éhes, de pl ebben a melegben tuti, hogy szomjas, vagy csak anyát igényel, amihez szerintem szintén van joga.
Szerintem egy nap alatt is bekavarhat a cumisüveg. Én nem abból adnám, hanem a pohárból, kanálból vagy fecskendőből.

Hajvágás: Balunak 9 hósan muszáj volt levágni, mert a szemébe lógott. Egy fiúnak mégsem csatolhatom félre...

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Babcika:igen,későig melózik.Nem hagyjuk ám mindig mi sem lustizni.Köszi aranyos vagy hogy teszel fel képeket!Majd hamarosan küldök néhányat!Te is tegyél még Lilikéről.Meg a többiek is tegyenek,annyira jó nézegetni a babáitokat!!!Olyan édesek!
Vendég

Gyöngyi-Az a 6 kiló körüli súly nem rossz ám.Lili ruhástul is csak épp meghaladja az 5 kilát,főleg most nyári szerkókban. :cry:

Cory-Persze én is így gondoltam.6 liter az rengeteg.Én amúgy sem vagyok nagy ivó,de most odafigyelek,de csak bizonyos határokon belül.Így is 100-szor jobban izzadok,mint egyébként a hozzámképest sok folyadéktól.Szerintem én is 3-4 liternél vagyok egy nap,többet nem kívánok.
Vendég

Babcika:elküldtem a képeket!Köszi!Majd teszek át a fényképezőből a gépbe újakat,és holnap elküldöm azókat is!Nagyon nyűgi Fannika!Nem tudom mi a baj.Biztos meleg van.Pedig egy szál bodyban van.
Vendég

Igazándiból én is elhalasztanám,de nem tehetem meg.
Kicsit intim a téma ,de azért belekezdek.Remélem nem haragszotok,kiváncsi vagyok a véleményekre.
Amikor szültem belül is megrepedtem és ott is varrni kellett.Ezek a varratok nem szívódtak fel és ezeket kellene kivenni.Amíg bent vannak addig a párommal egyáltalán nem tudunk együtt lenni.Nem tudom Emmácska Mennyi ideig lesz ennyire cici függő,lehet,hogy nagyon sokáig.Fogalmam sincsan,hogy mit csináljak,mert természetesen senkinek nem akarok rosszat.

Emmus elaludt a földön a játszószőnyegen.Ugye nem fog ott megfázni?
pancsinunu

pancsinunu: nem fog megfázni, ettől ne félj :) Mennyi időt kéne a kórházban töltened? Szerintem ha kell, akkor kell a műtét és kész. Szerintem annyira kell odafigyelni, hgoy ne cumiból kapja a kaját, és hogy amíg bent vagy, fejj te is rendszeresen, nehogy begyulladj.

cory
Budapest

Cory: :lol: , Hát jó lenne összefutni az ösztönzően hat rám. Mész Szent István parkozni valamikor? Mondjuk amíg ilyen dög meleg van én nem indulok neki Pestnek, de ha kicsit enyhűl az idő talizhatunk :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Ivás: Én másfél liter teát, 1 liter őszilevet, vagy vizet és 2x3dl kálciumot iszok 1 nap. Ettől a mennyiségtől 20 percenként rohanok a wc-re :) . Ráadásul amióta szültem alig tudom visszatartani, volt, hogy szoptatás közben le kellett tennem a Lilit, mert majdnem becsurgott (bocsi :oops: )

Kép

Kép
pgyöngyi

Fannibaba (gondolom)Apukájával :) :)
Kép
Vendég

Boscó-Olyan okosan néz ez a kicsilány.Nagyon aranyos!!!! :lol:
Vendég

Babcika:Igen ő a párom,Fannika apukája.Mindig mosolyog rá Fannika.Köszi a dícsérő szavakat!

Fölvettem ma a kétrészes bikinim.Mondom kimegyek gazolni egy ikicsit,legalább barnulok!Hát azt sem tudtam sírjak vagy nevessek.Van még mit leadni!
Vendég

boscó: Nagyon édes a Fannibaba és mennyi haja van :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok,

Itt dörög az ég, várom az esőt ...

Babcika: Látom új képet tettél Liliről a vonalzódra :) Cukin vigyorog ezen is :)
Mázlid van, hogy ilyen jól alszik a lányod. Alizka ma hajnalban fél 4-kor és fél 6-kor is kelt, aztán fél 8-kor. Onnantól 11-ig fent volt, szegény alig bírt elaludni ebben a melegben. :( Szopikor is jól összeizzadunk, szal akkor se ájul be rögtön :( Most viszont már másfél órája nyomja a szunyát :)
Aliz még csak keresztbe fordulásig jut el a kiságyban, de olyankor még nem alszik. Viszont ma egyre többször fordult hasra, nem tudom miért csinálja, mikor utál hason lenni ???

Pancsi: szerintem itt a legtöbbünk anyukája vagy anyósa hasonló "jótanácsokkal" próbál "segíteni" a gyereknevelésben, de valahogy muszáj őket leszerelni, mert már tényleg nem az a világ van, mint 20 éve. Haladni kell a korral :)

Gyöngyi: A babakötvényhez a családi pótléklra való jogosultság igazolásást én úgy oldottam meg, hoyg lefénymásoltam a szül. anyakönyvi hátulját, mert a munkáltatóm oda pecsételte rá, hogy családi pótlékot igényeltem. Nekem a tesóm bankban dolgozik, ő intézte ezt az egészet, és ő mondta, hogy ez elég. De lehet, hogy bankja válogatja, hogy mit fogadnak el. Kérdezz rá.

Cory: Ezek szerint nem sikerült Gyöngyit meggyőzni a talin, hogy dobja ki a mérleget?? :lol:
Nálunk ma este lesz a soros mérlegelés, a múltkori nemhízás miatt most kicsit parázok, hogy mit fog mutatni az a dög :shock:
Ha szar lesz az eredmény és ismét agyvérzést akarok kapni, akkor csatlakozhatok az önbizalomépítő talihoz? :)

Boscó: Nagyon bátor vagy, hogy már a bikinidet is felpróbáltad. :lol: Én nem tudom, mikor fogom rávenni magam. Most még csak a régi, normális ruháim próbáival sokkolom magam :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Jah ... a lényeg :lol:
Boscó: Fanny baba milyen áhítattal nézi az apukáját :o Cukipofa nagyon :)
Nálatok apa szintén szerelmes a kicsi lányába?? Mert nálunk nagyon nagy a szerelem köztük :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Gergő remekül közlekedik fektében:
Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa: Jól látom, hogy lemászott a szőnyegről az ifjú Úrfi? :lol:

Vali: Szerintem kimegyek valamikor Coryhoz, és megkérem nézze végig ahogy megetetem a Lilit. Az talán megnyugtatna :lol:

Anyós: Ma átjött és elmesélte, hogy az orvosnál összefutott egy anyukával, akinek 11 hónapos a kislánya. Elkezdtek beszélgetni és a csaj elmesélte, hogy 3 hónaposan már töltöttkáposztát és oldalast adott a gyereknek. Normális az ilyen? Ehhez mit szólna a WHO?

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: remekül :) Egész konkrétan beközlekedett a kiságy alá :)

Töltött káposzta :( '94-ben, amikor a 3 hós legnagyobbamat megnézte az n+1-dik védőnő, azon volt kiakadva, hogy miért nem kapott még mást, mint anyatejet :shock:

Bosco: tündér lányka, ahogy Apáját bűvöli :) :)

Borcsa
KépKépKép
borsts

Vali: Sajna a bank csak a 30 napnál nem régebbi igazolást fogadja el. Még szerencse, hogy apával egy munkahelyünk van, így ki tudja kérni a nevemben.

Na azt hiszem lefekszem, és felkészülök az óránkénti kelésre. Szülés előtt el nem tudtam volna képzelni, hogy fel fogok tudni kelni ilyen sűrűn éjszaka, de úgy látszik az emberi szervezet ennyire rugalmasan alkalmazkodik, nem is vagyok annyira fáradt

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok

Gyöngyi
Már akartam kérdezni ,hogy Lili hány órakor született? Csak hogy ki az idősebb? :lol:

Vali
Nagyon rendes volt Levi 20.15-kor vacsorázott és 2-kor kelt ,utána meg 7-kor.Ilyen még nem volt. :lol: Ma viszont fent alszunk kíváncsi leszek, tartja e fent is ezt a csodát.

Tünde
Szerencsére nekem is vizes az eleje, nem tiszta tejszín. Bár ettől még Levi is 8700gramm. :lol:

Levinek a második nap levágták a körmét ,mert kesztyűt akartam rá adni és nem engedték, inkább levágták neki. Akkora volt ,hogy reggelre lekaszabolta volna a fejét.

Nálunk jég is jött az esővel csak úgy kopogott.

Levi is bírja a meleget, szinte egésznap alszik és nem eszik sokat 5-6 órát kibír, pedig azt vártam ,hogy óránként fog enni. Biztos azért van ,mert duplázta a súlyát.

Most ülök itt, mint a tülök és nem jut eszembe mit akartam írni

Majd holnap este is bekukkantok

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Ma jó sűrű napom volt, csak jöttünk-mentünk, kujtorogtunk egész nap :) Jól elfáradtunk. Megjártuk a gyerekorvost is, Dóri 300 grammot hízott két hét alatt, így most 6300 g. Megdicsértek minket. Én meg azt hittem, hogy nem eszik eleget, mert nálunk az rendszeres, hogy 4-szer, 5-ször eszik csak a Dóri egy nap. :shock:

Vali!

Nálunk is az megy, hogy ha úgy teszem le a pipit, hogy még nem ájult be, akkor hasra fordul, de utál hason lenni, és rögtön óbégat, hogy fordítsam vissza. De még az ajtóig se érek el, már újra hason van, és újra óbégat. Kis örökmozgó :lol: Meg körbe-körbe is halad, rendszeresen az ágy másik vége felé néz a feje, mint ahogy hagytam. Azért először meglepődtem, hogy nem találom a gyereket :)

Bosco!

Tényleg nálatok is nagy a szerelem apa és pici lánya között. Én is tudom hol a helyem a sorban itthon :lol: :lol: :lol:

Pancsi!

Szia! A mi lányaink majdnem egyidősek, Dorcus febr. 28-án született.

Borcsa!

Gergőnek iszonyú huncut pofija van! Édes, ahogy kandikál félig az ágy alól!

Dóri így alszik, itt még kivételesen a párnán van a feje :lol:

Kép

fürcsi előtt egy kis pucérkodás:
Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vali: na, mi lett a mérlegelés eredménye?

cory
Budapest

Bosco: tündéri a kiscsaj, és a korához képest nagyon fejlett!!

Gyöngyi: ilyen ismerősőm nekem is volt, ő colával tetézte!

Vali: náluk apának már 4 szerelme van! :lol:

Borcsa: nagyon ügyes Gergő!

Mi ma voltunk másodszor a kezelésen, nagyon jól haladunk, már egy két részen teljesen fellazult az izom.
Most már kb. fél percig ki tudja nyomni magát hason!

Cory: ma este mértem Bettinát és 6540g, egy hete 6600g volt és most három napja már nem kakilt!
Pedig az étvágya most elég jó, bár nem mérem a szopikat.
Nem parázok, csak ezek a tények :D

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde: valszeg nála is bekavar a meleg :( Én is valami ilyesmire számítok Lujzánál.

cory
Budapest

Pgyöngyi:én is nagyon nagy alvó voltam,most meg ilyen 4-5 órás alvással is beérem!És nem vagyok fáradt!Örülök hogy tetszik Fannikám!

Vanillka:remélem nem kaptál agyvérzést!!!!!Minden oké a vacsival?Amúgy nem bátor voltam ma,inkább hülye!!!Elhamarkodott lépés volt!Nem is ettem annyit a szalonnasütésen mint amennyi jólesett volna.De azért nehogy azt gondoljátok hogy fogyózom!!!Ráérek akkor ha majd nem szopik a nagylányom!Ja,és igen,Őrült nagy a szerelem.A párom most ért meg igazán arra hogy apa legyen.És igazán boldog hogy ilyen édes lánya van.Pedig annnnyyira fiút akart!!!!!

Babetta:örülök hogy nyugodt volt az éjszakád!!!!Nekem szerencsém van Fannikával.Fél 10 körül elalszik,és 2 v.3 körül kel.De 2-szer előfordult már hogy fél 5-ig kibírta.Mondjuk akkor nem volt ilyen meleg!Utána olyan 7 körül kel,és alszik d.e.10-11-ig!Mint az apukája.Nagyalvó!(eddig még)
Vendég

Évi: nagyon cuki a lányka!!! :P

Cory, Borcsa: akartam már kérdezni, hogy mit tennétek a köv. esetben?
Amikor Dorina 5 hónapos volt, nekem akkor jött meg és 3 napig szinte egyáltalán nem volt tejem, egész nap ciciztünk,de csak ordított és ez minden hónapban így volt, csak a 7. hónaptól fogadott el néminemű más kaját és akkor azzal kibírtuk.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Évi77:Látod nem kell aggódni hogy nem gyarapszik Dóri.Minden rendben és ez a lényeg.Tudják ők mennyi kell nekik.Fannika is vándorol,ő viszont nagyon szeret hason aludni!De azt már le sem merem írni mit csinált tegnap és ma is,mert szerintem el sem hiszitek.Én magam is azt hittem még nagyon álmos vagyok biztos azért látom.De még a párom is alig hitt nekem mikor meséltem.Erre ma reggel a saját szemével ő is látta.Annyira édes Dórika ahogy szopja az ujját.Ezekszerint nálatok sincs cumizás!Ma is megkaptam anyósomtól,hogy a cumi megnyugtatja a gyereket.Erre én:akkor ott van neki az ujja,szopikázza azt.De erről megoszlanak a vélemények tudom!.

Borsts:Nagyon vagány Gergő.Tényleg kis huncut szeme van!!!

Tünde_sződ:köszi!valóban fejlett,ezt már sokan mondták.Én itt nem tudom kihez viszonyítani,de akik értenek hozzá azok mondják.Bár én soha nem fogom másokhoz mérve megítélni!Örülök hogy erősödik Bettina!
Vendég

Cory: hát nem is tudom mit gondoljak. Leírom, hoyg hogy alakultunk az elmúlt hónapban. Szerintem nem valami fényesen, de kíváncsi vagyok, te mit mondasz rá:

06.01-én: 5270 g
06.08-án: 5430 g
06.15-én: 5400 g !!! (na itt kaptam idegbajt, és másnap elmentünk a gyerekdokihoz, ahol reggel 5500-nak mérték, de nem tudom, hogy ezt az értéket mennyire vegyem figyelembe, mert ugyi a teljesen másak voltak a körülmények)
ma: 5500 g

És mondom, naponta minimum 4 nagy adag kakis pelus is van. Nem tudom, hogy hol a bibi, vagy hogy van-e egyáltalán ...

Borcsa: nagyon kis huncut fiad van :lol: Csak nehogy egyszer azon kapjátok magatokat, hoyg nem találjátok sehol, úgy eltünteti magát :lol:

Gyöngyi: remélem anyósod nem azzal a célzattal mesélte el ezt neked, hogy példát vegyél róla??
Kár, hoyg nem tudtam segíteni bank ügyben :(

Babetta: Drukkolok, hogy tartós legyen Levinek ez a jó szokása :) Lehet, hoyg most ritkábban, de többet eszik, nem? Szép súlyban van, nem mondom ... :)

Évi: Gratula a szép hízáshoz. Ügyik vagytok :) Mi minimum 6-szor eszünk egy nap, és látod, mégsem haladunk mostanában valami jól a hízással :( De érdekes módon, most nem is buktam ki annyira rajta, mint a múltkor. Ahhoz viszont baromira nincs kedvem, hoyg elkezdjem méregetni, hogy mikor hány grammot eszik. Az tuti idegbaj lenne.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Tünde: ezerszer mellre tenném, rengetegszer váltogatnám a ciciket. 3 napra pótlást nem adnék.

cory
Budapest

Vali: a különböző mérlegek méréseit nem hasonlítanám össze, mert kb 10dkg pontosak ezek, ami azt jelenti, hogy bőven a mérési hibát hozzák. A saját mérleghez képest hízott 100g-ot, úgyhogy örülj :)

cory
Budapest

Tünde: tudom nem szép dolog, de megnyugtat, hogy másnál is mutat fogyást a mérleg.
Tök jó, hogy Bettina, ilyen gyorsan javul :) Hány kezelés lesz összesen?

Boscó: a vacsi rendben lement, szokás szerint beájult a cicin :) Egyébként eddig még nem vettem észre, hogy elégedetlen lenne a kajamennyiséggel.
Nem kellett volna visszafogni magad a szalonnasütésen :) Úgyse minden nap van ilyen alkalom, nem? A maradékot szívesen bevállaltam volna, nagyon imádom :)
Én is majd a szopi után akarok bombanő lenni :lol: :lol: :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Cory: OK, de ha úgy nézzük, akkor meg 2 hét alatt hízott 70 grammot :roll:
Az se gáz?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: hízott? Hízott. Pisil-kakil? Igen. Akkor meg?

cory
Budapest

Cory: köszi :) Asszem többek nevében mondhatom, hoyg jó, hoyg vagy itt nekünk :)
El is teszem magam holnapra.

Jó éjt!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: :)

Na, most elhúzok aludni, mert korán lesz a reggel. 8-kor indul a vonatunk a Keletiből :)

cory
Budapest

Cory: én sem adtam neki semmit, csak rossz volt, hogy kicsit éhezett. De aztán visszaállt minden, tuti a hormonváltozás kavart be.

Vali: kb. 4-5 kezelés kell, aztán pihentetjük a dolgot és majd később viszem vissza ellenőzésre

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Gyöngyi!
Én úgy tudom, hogy szembefordítható babaülésben, ha ki lehet kapcsolni a légzsákot, akkor lehet anyósülés. Egyébként nem. A nagyobb gyerekülés, amiben már rendesen ülnek a kisgyerekek azt nem lehet előre tenni. De ha valaki mást tud, akkor szóljon. Én ilyenbe sose kötöttem bele amíg dolgoztam, úgyhogy nem tudom. Én biztiövre és parkolásra szerettem bírságolni, mert az egyszerű volt. :D
Ismerősöm szitán áttört bablevest adott füstölt csülökkel a 3 hónapos fiának. De ezt már írtam.

Körmök: az én Tündim szép szögletes körmökkel született. A manikűrös nénim is megirigyelte volna, olyan szép szabályos volt. Amikor hazajöttünk, akkor már rögtön vágni kellett.

Szerelmekről: Az én férjem egyszer még májusban hazajött két csokor virággal. A liftben kérdezték tőle, hogy kinek visz két adag virágot? Erre ő: a két csajomnak. Azok meg csak néztek. A párom aztán megmagyarázta, hogy az egyik a neje, a másik a pár hetes kislánya.

Vanillka!
Az én Tündim a múlt héten csak 130-at hízott, eddig általában a dupláját hízta. Én is kezdtem egy kicsit idegeskedni, de a férjem azt mondta, hogy olyan kövér a lánya (5800 g), hogy az se lenne baj, ha egy grammot se hízna. Szóval engem a férjem is lenyugtat, ha idegbajos akarok lenni. :D

Nálunk ma délután nagy zuhi volt, mos este pedig villámlott. Drága gyermekem meg sírós volt egész nap. Ha elaludt akkor mindig sírva ébredt.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Fannibaba :lol: (Boscó bocsánat a késésért,de nem voltunk itthon :oops: )
Kép
Kép
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?