A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Lányok, jó éjszakát kívánok, mára kidőltem, megyek aludni.
Kép

Sok puszi: Rolly
rolly

Rolly!
Jó éjt! :)

Aniko!
Attól félsz, hogy szenvedni fog vagy hogy nem tudod feldolgozni a látottakat?
Nincs értelme előrevetíteni a dolgokat! Nekünk a pekingink 3 infarktus után (ez mondjuk szörnyű volt :cry: ) aludt el. Ha választhatnék, magamnak sem kívánhatnék szebb halált... Elaludni, érezni a szeretteim illatát, még talán álmodni is vmi szépet arról, hogy milyen remek éveket töltöttem el egy igazán odaadó családban... Tudjuk, hogy azoknak mindig sokkal nehezebb, akiknek tovább kell létezni! ...
Lehet, hogy most hülyén hangzik, de én csináltam a tappancsáról lenyomatot, levágtam egy tincset a szőréből... Persze ez én vagyok :roll:

Nem tudom, erre gondoltál-e, de mesterséges vérzést elő tudnak idézni, ha jól tudom Norcolut (vki esetleg többet tud róla) nevű gyógyszerrel. Olyan esetekben is , mint pl az enyém most... Nekem vszinűleg ezt adják majd...

Puszó
Brill
brill

Brill!
Igen szo szerint parázom,talán félek a látottaktol és attol,hogy nincs tovább...vagyis az elmulástol!És minden este ugy alszom el hogy azért imádkozom hogy aludjon el szenvedés nélkül amikor eljött az ő kis ideje!Aranyos amiket leirtál!Biztos azért lihegem ennyire tul a dolgot mert már évek ota félek ettől de nagyon! :(
A Norcolutrol már hallottam de csak itt a topikon!És meddig kell várni?Mikor lehet érte menni?

Kép

KépKépKépKép
aniko24

Aniko!

Sajnos nem tudom mikor megyünk haza legközelebb. Ha minden jol megy augusztusban 2-3 napra hazaugrunk. Ez meg a munkatol is függ.

Brill!

Sokat gondolok rad is es Anikora is, jo olvasni, hogy alakulnak
a dolgaitok! :)

Dido!

Ne izgulj kerlek :) Biztos minden rendben van!

Mindenkinek nagyon szep hetveget kivanok!

Judit
jucmuc

Anikó, Brill!

Én még az öngyilkos halaimat is megkönnyeztem, nemhogy egy kutyust, aki ilyen hosszű ideig volt veletek!
Norcolut, sárgatesthormon (na most azt hiszem hülyeséget írtam, de majd Narco visít) a lényege, hogy mint a menzid második felében, olyan állapotot idéz elő, mikor szeded, és amikor abbahagyod, na utána pár nappal jön meg. Ez ha jól tudom a megvonásos vérzés. Nekem is kellett szednem azt hiszem eddig háromszor vagy négyszer életemben. Utána általában elég kemény Piros jön, mert növekszik a nyálkahártya magától, plusz a gyogyó is rásegít, és ez mind egyszerre válik le.

Lányok!

Már megint egy életbevágóan fontos, ámbár roppant blőd kérdés: mivel jön ki a gyerekkaki a textilekből? Problémám tárgya, hogy Kinga néha belekakil a törölközőbe. Ezek fehérek. OK gondoltam belenyomom flóraszeptes vízbe azaz áztatom, aztán mosás hatvan fokon, de nem jött ki a folt egyikből sem :cry: Mi trükk??? Kellene, a segítség, mert lassan kifogyok a nem foltos törölközőkből :evil:
Ja az ecetes ollót nem fogadom el megoldásnak :twisted:

tjuca

Juca!
Szerintem probáld meg a Vanisht(lehet nem jol irtam) és a türit tedd nyugottan a legmagasabb hőfokra(ha van akkor 90-re)!A cloroxnak is ki kell hoznia szépen!Ha ezek sem segitenek akkor még töröm a fejem mert nekem anno a répa okozott ugyan ilyen fejfájást!

Jucmuc!
Aranyos vagy,hogy igy gondolsz ránk!
Remélem a munkád meg lesz még és nem hagynak cserben!
Neked most mi a következő lépés?Beszéltetek a doktornővel arrol hogy milyen gyogyszeres kezelés kell majd neked,az inszemhez?
Milyen idő van most felétek?Biztos nagyon jo!Mentek ti nyaralni?Vagy megint a tengerhez?/de jo nektek,hogy csak egy ugrás a tengerpart/!

Elmegyek lefeküdni és nagyon jo éjszakát mindenkinek! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Tjuca :)
Bocsi, hogy így ismeretlenül írok, de úgy tudom, hogy az UV sugárzástól eltűnik a folt. Szárítsd a napon a törölközőket. Asszem a bilirubin valamelyik formája színezi el és az nem jön ki, de az UV fény eltünteti. Remélem, nem írtam hülyeséget és beválik. Én is úgy hallottam valahol.
gtünde

Sziasztok!
Most piros nagybetűs jönn, amit én továbbra sem tudok... :oops:

:!: :!: :!: Mátra hírek!!! :!: :!: :!:

Túl van a vizsgán! :D :D :D
Délután jön és mesél! :)

Aniko!
Megkaptam, ügyi vagy! :wink:

Szép napot Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Brill!
Örülök,hogy megkaptad!
Köszönjük a hireket!

Mátra!
Drága,brutál szoritásban voltam már reggel ota!
Kép Örülök,hogy tul vagy rajta!
Kiváncsi vagyok mi volt hogy volt! Kép Őt neked kerestem!

KépKépKépKép
aniko24

Verőfényes szép napot mindenkinek! Kép

Már elkezdtem visszaolvasni és jegyzetelni. Most elszaladok venni Apának valamit, mert kedden névnapja lesz :lol:, de utánna jövök.
ÉS csak, hogy lássátok mennyire veletek vagyok rakok fel egy képet a hájamról. Mert a babás pocit annyira még nem vélem felfedezni. Ez a 11. hetes "pocis" (hájas :lol: ) képem !Viszont jól láthatóak a terhességi csíkjaim is, amit még régen a fogigátló alatt sikerült beszereznem. :)
Kép
Ha valakinek nem túl esztétikus :) tudom javasolni az egér közepén a görgetőt.
Na puszi és jövök hamarosan!!
Kép
Vendég

Sziasztok, lánykák!!!

Pupy!
De igen, én már látom Bubikát ott!!! :D Lesz még majd akkora, hogy el se hiszed... Kép Viszont csíkot nem látok...

Brill!
Fú, ez a program nem is hangzik rosszul... Dinnyét még az idén nem ettem, pedig lehet, hogy jól jönne. :lol: Egyébként ma éjjel nem volt süniinvázió, szerintem az a kettő is, ami eddig nálunk járt, jelentős halláskárosodást szenvedett, és azóta jó messzire elkerüli a házunk táját...Kép

Mátra!
Nagyon várom a híreket!!! Egész délelőtt csipiszben voltam! Ja, és tudod: innentől semmi nem számít, túlvagy rajta!!!Kép

Ma reggel voltunk nst-n és amnioszkópián. Az nst most megint elsőre jó lett, 9-est kaptunk rá, az amnio megint fájt (bár most már annyira nem, mint a múltkor), minden oké, tiszta a magzatvíz, de sajna még nem tágultam tovább. :roll: Pedig az este olyan kilenc körül elkezdtem fájni, rögtön tízperceseket, mondtam is apának, hogy nagyon ne aludjon el. Aztán éjféltől öt-hétpercesek lettek, akkor már azt hittem, hogy na, indulás mindjárt, de közben (hihetetlen módon - mondjuk a vacsi kimaradt, mert akkor meg egyszerűen nem voltam éhes) megéheztem, és lementem, hogy egyek valamit. Erre meg szépen elmúltak a fájások, úgyhogy ezek is csak jóslók voltak. :roll: Pedig még hasmentem is, és tisztára gyomorrontásos tüneteim voltak (lehet, hogy ez olyan, mint a terhességi jelek, hogy be lehet dumálni??? :lol: A fájást nem nagyon...) Úgyhogy reménykedtem, de aztán fél egy után elmúltak és még aludni is tudtam valamennyit...
Aztán megkérdeztem a dokit, hogy meddig várunk, ha Kende baba nem óhajt kibújni. Mondta, hogy a 41. hétig (amit viszont csütörtökön töltök... :roll: ). Szorítsatok, hogy ne kelljen befeküdnöm a kórházba!!!! :shock: Ez az, amit nagyon nem szeretnék... Így is kétnaponta megyünk nst-re meg amniora, épp elég az...
Ja, és a dokim azt mondta, hogy ha lehet, akkor ma délután ne szüljünk, mert el kell mennie valahova Nógrádba... Jót röhögtem... :D Mintha én mondhatnám meg, hogy mikor akarok szülni... Szerinte mindenesetre nem valószínű, hogy pont ma délután induljon meg, de a pakliban benne van. Holnap reggel már jókor leszünk... Mondtam, megegyeztünk! :D

Szép napot mindenkinek, még biztire jövök, mert apa horgászik... :lol:

Sziasztok!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Kacsa!
Nagyon szépek vagytok!Illetek egymáshoz!
És az a tulipnánfa... nagyon szép :D (én egyből felismertem ám:-)))))
Anyósom szerint nekünk is focistánk lesz, szerinte kizárt a nőnem :wink: Csak azt nem tudom mire alapozza. De mindegy, csak jönne már az a kisember.
Majd doki ügyben beszélünk még, ha majd ott tartok, most egyelőre nem kell mennem.Örülök a jó progi szinthez, én a Gynexet kezdem el , ha megjön a mensim, mert hátha nem kell...

Unique!
gyönyörű a csajszi, nekem a dumálós kép tetszik a legjobban!

Brill!
Köszi a tükrös tippet, kipróbálom majd!Én úgy csinálom az írogatást, hogy 2 ablakban nyitom meg az oldalt, az egyikbe írok, a másikba visszaolvasok, és a végén elküldöm. Bár már egyszer azért majdnem elszállt, de meg tudtam menteni!

Narco!
én vevő lennék a kis Vukkokra!Küldheted őket :arrow: Nagyon arik a kis sünik, a kertben nálunk is laknak, este belemásznak a kutyakajás tálba, és ott röfögnek.Tegnap este a férjem megnyomorgatta az orrmányát, na akkor ztán volt morgás!:-))))
Egyébként egyetértek Anikóval az irrigálás ügyben.Az én véleményem sem tetszik szerintem mindig mindenkinek, de ez a fórum arra való, hogy elmondjuk a tapasztalatainkat, gondolatainkat.Akinel nem inge, ne vegye magára.Az sem szentírás, hogy a másik gondolja jól a dolgokat, csak neki mások a tapsztalatai.És ha vkinek nem tetszik, akkor mint azt már vki leírta, lehet használni a görgető sávot!

Niki!
Én még lelkes akvarista vagyok, bár gyerekkorunkban nekünk is volt egy egész állatkertünk, de így, hogy csak egy hal van egy kicsi akváriumban, szerintem könnyebb lesz a rendbetétele.Olyan aranyos amokor este bekucorodik az egyik kagylóba :D
Nagyon szép a fürdőtök, és a konyhai burkolat is tetszik, nekem a mediterrán stílus a kedvencem. Olyan lesz a konyha?

Angie!
Még szép, hogy nem hagyod magad!vannak tapírok még a világon.

Zsúka!
Ha lesz kép, küldöm.Mi is fűtöttünk!:-))

Gabi!
Én is voltam babysitter, de szerencsémre mindem gyerek jólnevelt volt, bár fiúk elevenebbek voltak, de szófogadóak.Kertes házban laktok? Akkor ki lehetne vinni. Miért a ti lakásotokban vigyázol rá? A sajátjukban biztos vannak játékok.Rajzolni szeret?Meseolvasás?Diavetítés, hajtogatás?Lego?Játszótér?
Mit szeret játszani?Egyébként a saját gyerekével szerintem teljesen másképp viselkedik az ember, mint a máséval.

Juca!
A tuti megoldás:fekete törölkőző
8)

Most megyek, mert megyünk ki a tóra fürödni, vagy legalábbis lábat áztatni.
Üdv.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok! :lol:
Vége az érettséginek, most jöttem haza! Kép

Gyors zuhanyzás, hajmosás, aztán fél 8-tól érettségi bankett.
Holnap elmegyünk megint - még nem biztos - Budapestre (tudom, még a múlt vasárnapi élménybeszámolóval is adós vagyok :oops: ). Lehet, hogy a Margitszigetre ( :?: ).

Nem tudjátok, megy ott még a kisvonat :?: :?:

Ha holnap nem jelentkezem, akkor Pesten vagyunk, egyébként pedig jövök és végre válaszolok is Nektek!!

Millió puszi Mindenkinek (ma még benézek, hátha valaki válaszol a kisvonatos kérdésre)

Kép

Rolly
rolly

Sziasztok!

Rolly!
milyen kisvasútra gondolsz?Én nem emlékszem ott semmilyen vonatra.Vagy talán arra a gyerekeket szállító vonatalakú autóra gondolsz, ami több kocsiból áll?Tudomásom szerint a Margit szigeten nincs kisvonat.

Lányok!
Képzeljétek micsoda élményben volt részem!
Lementünk a férjem nagyapjához cseresznyézni, és meglátott a szomszéd lány, majd szólt, hogy menjek át, mert akar nekem mutatni vmit.De mit! A 3 hetes kisfiát :wink: Annyira aranyos kis tökmag babóca!Egyből elkértem dajkálni, aztán a délutáni uzsonnát is én adtam neki(tápszeres baba), utánna köldöktisztítás, mert anyuci óckodik tőle.Nagyon szuper volt babázni, a férjem állandóan nyüstölte(többször megjegyezte utánna, hogy most már neki is nagyon kell egy "ilyen kis csomag" :wink: )
Hát remélem hamarosan lesz "kis csomagunk" nekünk is.(Nekik egyébként elsőre sikerült a csomaggyártás.)

A tóban nem fürödtünk, mert közben kiderült, hogy már nem lehet benne fürödni, "uniós" rendelet :cry:
De nem baj, mert így legalább babázhattam :D És az a babaillat...

Jó 7végét Mindenkinek!

Kép
pankaa

Pupy!
Szépen alakulgat az a pocak! :D
Én már látom hol van a babácskád! :D Ja csikot én sem vélek felfedezni! :shock:
Mikor mész ultrahangra?

Norwell!
Ez a fiu már most egy kis egyéniség!
Majd ő tudja mikor akar kijönni :!: :!: :!:
Örülök,hogy minden rendben volt ma is!

Rolly!
Én sem tudom milyen kisvasutra gondolsz :?: :!:
Mert az a busz megy ami olyan vonat alaku mert folyamatosan viszi körbe a turistákat!Jo bulizást a banketten! :wink:

Panka!
De jo lehetett a kisbabás élmény! :D
Én ma voltam a kisfiammal egy szülinapon és az egyik csoporttársának egy honapos a kistestvére!Letették mellettem egy kis hordozoba,én meg mondtam nyugottan "hátha elkapom" a babaságot!És utána megkérdezték:-na nem kaptál kedvet hozzá?!
Köpni nyelni nem tudtam!Senkivel nem beszélek erről a dologrol csak tényleg akik nekem fontosak és az kevés ember főleg az ovibol!Legszivesebben elsirtam volna magam annyira hülyén jött ki az egész!De aztán nyeltem egy nagyot és tovább álltam!Nehéz eljátszani azt hogy "köszi nekem elég egy gyerek"!Pedig ha tudnák mi van e mögött!Na mindegy!
Szerintem nem is baj hogy nem fürödtetek a toban!
Miért tápszeres a baba ha még ilyen kicsi?Beteg talán az anyukája?
Vagy szegénynek nincs teje?

KépKépKépKép
aniko24

Pankaa, Aniko
Nagyon köszönöm, aranyosak vagytok!! :lol:
Igen, én arra a vonat alakú autóra/buszra gondoltam. Akkor tehát ez még megvan.
Hála Istennek, hogy ma nem én érettségiztem, még ovis szinten sem vagyok, ami a járműmeghatározást illeti :oops:

Sok puszi, hamarosan írok, jó éjt!
Rolly

Kép

(Igen, ez vonat, a margitszigeti nem... :oops: )
rolly

Millió puszi mindenkinek!

Megjöttem, hulla fáradtan, holnap tábla, mese minden.

Ja, ötös lett.

köszönöm a drukkokat.
mátra

Drága Mátra!
Nem hiába küldtük a drukkokat :lol:
Gratulálok ügyes vagy! Kíváncsi leszek a mesére :)

Anikó!
Én is ismerem ezt az érzést :( Nagyon rossz, hogy mást kell mondanunk, és milyen jó azoknak, akiknek ripsz-ropsz össze jön.
Ők nem tudják azt, hogy miken megyünk keresztül.

Megmutatom nektek az udvarunk egyik részét.
Kép

Forma1 időmérő :lol: reggel nem birunk majd felkelni :roll:

Jó éjt!

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Mátra!
Kép
Biztos voltam benne! :D
Pihend ki Magadat! :) Rád fér :!: :!: :!:

Pupy!
Határozottan terhes pocak kezd lenni! :D Nincs is ott csík... :)

Norwell!
Holnapi előírás:dinnye :lol: Doktorbácsi már elérhető lesz, úgyhogy :wink: Ha a Forma1-ig semmi, mehet a sör :lol: ...

Pankaa!
Babázás...Kép
A barátnőm babája 2 hetes :D Én még sajna nem láttam, mert nem akarom zargatni Őket... Igaz, állítása szerint úgyis átjáróház van Náluk... :lol: Azért még várok egy kicsit vagy nem... :roll: :D

Rolly!
Kisbusz téma megoldva mire jöttem! :D

Juca!
Köszi a felvilágosítást! :) Ilyen tabit még nem szedtem eddig. Remélem nem is kell majd :roll:

Jucmuc!
Köszi, nagyon ari vagy, olyan távolból is... Kép

Aniko!
Lassan augusztus és :wink: , addig bírd ki, még, ha nehéz is :)

Majcsi? Vmi életjel?

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Ági279!
Nagyon szép az udvarotok "egyik része"! :D Hozzáképzelem a többit! :D
Ááámulok, még mindig... (bár Zsúka edzésben tart a fotóival :wink: )

Puszó Brill

F1 miatt én most szomorú vagyok... :cry: Kicsit...
brill

Szép napot kívánok Mindenkinek! Kép

Csak beugrottam, hogy megnézzem Mátra vizsgáját.

Mátra
GRATULÁLOOOOOOOOOOOOOK!!! Kép

Brill
Miért vagy szomorú a F1 miatt? (Bár biztos megint én nem vagyok képben :oops: )

Sok puszi: Rolly
rolly

Kép
Kép
Kép
mátra

:shock: Rengeteget írtatok ezekben a napokban. :shock:

Lenne valaki olyan kedves és egy gyors összefoglalót írna? Nem győzöm végigolvasni. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
mátra

Anikó!
Tünde!
Panka!

Köszi szépen a tanácsokat. A fekete nem jó, valami sárgás kellene, de majd szétnézek 8)

Pupy!

Nagyon édi a pocakod, és nagyon látszik a manó. A fényképet nézd, mert saját magán nem tűnik olyan nagynak az ember hasa!

Mátra!

Gratulálok, és nem csalódtam, csípőből nyomtad;-P

Most mennem kell, holnap jövök:

Juca

tjuca

Sziasztok!
Lassan készül az a hosszú levél amit nem biztos,h. mindenkinek lesz türelme végigolvasni. (Bár ez sem rövid) :) De addig csak a tegnapi naptól válaszolgatok. Aztán megyünk Apával főzni.Kép

Norwell!
Köszönöm neked is és mindenkinek, ahogy mondjátok lassan én is kezdem felfedezni Bubikát. Már alig várom a Kende híradót!

Mátra!
Nagyon nagyon gratulálok az államvizsgához, ahhoz pedig külön,h 5-ös lett. Ügyes vagy!Kép
Köszönjük a táblát is, és nagyon gratulálok a mensihez is.
Beírnád majd a táblába,h Bubika 2007. január 13-ra várható. Köszönöm!:)

Kacsa!
Üdv. Közöttünk! Tényleg nagyon szépek vagytok! Mielőbbi babásodást kívánok! :lol:

Panka!
Gratulálok a jó progi szintedhez. A hosszú levélben többet is fogok neked (és mindenki másnak) írni, csak még nem tudtam végig olvasni az elmúlt 2 hetet. Az biztos,h h. a babaillat az egyik legjobba világon. :lol:

Rolly!
Én ugyan itt lakom 10 percre a Margitszigettől, de sajnos nem tudok kisvonatról.

Anikó!
Addig mondtátok, míg lassan én is látom Bubikát. Majd július 5-én, tehát jövő hét utáni szerdán megyek az UH-ra. Ugye ekkor már fognak tarkóredőt is nézni? Remélem addigra végre meglesz a toxoplaxmás eredményem is. :lol:
Hogy érzitek magatokat? Mikor kell megint menned a Kaáliba?
Sajnálom,h ilyen élményed volt az oviban. Sajnos az emberek nagyon tapintatlanok, és sokan azt hiszik,h egy baba csak egy egy gondolat és jön. (Nekem majdnem így volt, de én SOHA nem kérdeznék meg senkit,h. miért nincs még gyereked.)

Ági!
Gyönyörű szép a kertetek. Én azért egy kicsit kiállnék magamért és a szerencsésekért. Mert nekünk a párommal hála Istennek elsőre összejött, de tökéletesen megértem,h mit éltek át, és soha nem tudnék senkit megbántani az ilyen tapintatlan megjegyzésekkel, márcsak azért sem,mert én mindig „azt hittem”,h. nekem nem lehet kisbabám. Én csak tiszta szívből szorítani tudok nektek és kívánni,h. minél hamarabb babások legyetek. És szomorú de az élet valahol mindig elvesz egy picit mindenkitől.. Mi is néztük az időmérőt. :lol:

Brill!
Örülök,h. ti nem látjátok a csíkokat, akkor egész jól fotóztam.Pedig ott vannak.Kutyusod hogy viseli ezt a nagy meleget?

Juca!
Neked is köszönöm. Kicsi lány? Várunk holnap!!

Nárcisz!
Hogy vannak a Moszatkák?

Lányok mind akiknek most nem írtam: Dido, Angie, Nomi, Zsúka, Niki, Bea, Évi(k), Monyo, Csibe, Duddu, Syry, Szisszka, Virág, Ebba, Korek millió és még egy puszit küldök nektek is, és a hosszú levélben mindenki helyet kap.
Nagyon jó fennmaradó hétvégét mindenkinek!

Kép
Vendég

Sziasztok!
Hát jól befűtöttek odafönt, azt tuti.Nem panaszkodhatunk, ugye Brill? 8)

Ági!
A kertetek olyan szép, mint egy mesében,véletlenül nem Alicenak hívnak, és nem Csodaországban laksz? :wink:

Anikó!
Mi még valamelyest az elején vagyunk a projectnek, de már engem is kezd zavarni a hasonló beszólások.Most is mondta a lány, hogy "levettük-e a mintát?" Gondoltam magamban a minta már régen megvan, csak a kivitelezés hallad lassan.

Kacsa!
Tudnál nekem mégiscsak dokit ajánlani a klinikán, olyat aki humán beállítottságú, és nem nőgyűlölő, és még lelkes a szkama iránt?Vagy túl sokat akarok? :roll:
Szeretnék egy spermavizsgálatot, mert az sajna a költözködés miatt Pesten lemaradt.Nem szeretnék 1 évet várni, mire megcsinálják, mert addig sokat kéne csalódni, és ha esetleg vmilyen kezelés kéne, akkor azzal sem szeretnénk várni.

Rolly!
Gondoltam, hogy arra a kocsi-vontra gondoltál :wink:

Puppy!
Ha vannak is striáid, a képen nem látszik,.Vannak rá elég jó krémek, majd szülés után.Igaz elég drágák :? Egyébként köszi a gratulációt, de én nem emlékszem, hogy írtam volna a progi szintemről, csak annyit, hogy a legutolsó hormonvizsgálatnál még rendben volt minden.De ha most már nincs, akkor a próféta szóljon belőled!

Mátra!
HATALMAS GRATULA!!!!
Nagyon izgultál?

Most megyek cserkót szedni, meg beesek a málna bokorba is, mert akkora málnák nőnek rajta, mint egy nagyobbacska eper!!!
Fénypostával küldök Mindenkinek belőle. :wink:

Kép
pankaa

Panka!

Szívesen fogadom a cseresznyét és a málnát is a légipostával. Véletlenül nincs egy kis ribizlitek? :lol: Már 2 hete ennék. :)
Igen vannak striáim, még a fogi gátlótol alakultak ki pár éve. Viszont szerencsém van mert a párom a Lorealnal dolgozik és ők forgalmazzák a Vichy termékeket is.(ezeket csak gyógyszertárban lehet kapni) És ő a nagyker ár alatti áron el tudja hozni ezeket, így elkezdtem használni a Vichy terhességi csíkok elleni krémet, ami remélem hatásos. Viszont egy pár már szült barátnőm azt javasolta,h. ezeket a krémeket, már a terhesség alatt jó használni,h. ne repedjen a bőr, és így nagyon kevés csík lesz. Hát majd meglátjuk. :)

Lányok ti hogy bírjátok ezt a meleget???
Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, nem vesztem el!
Már nagyon hiányoztatok!

Szerencsésen megérkeztünk nyári táborból, nagyon jó volt a gyerekek is remekül érezték magukat! Azonban már nem bánom, hogy itthon vagyok és innentől kezdve pihenés és lazítás vár ezerrel!!!!! :D

17-én megvolt a tanévzáró, ahol a gyerekek és a szülők elbúcsúztak tőlem, nagyon megható volt, annyira édesek és kedvesek voltak én sem bírtam sírás nélkül. :cry:
Az egész termet feldíszítették, kaptam rengeteg virágot és egy hatalmas tortát, amit közösen ettünk meg!

Tegnap este még, miután hazaestem, elrohantam a 10 éves érettségi találkozómra, ami szintén nagyon jó volt!

Elnézést,hogy csak magamról írtam, holnaptól elkezdek szép lassan visszaolvasni (hiszen ráérek :D )!
Mátra 5-ét azonban láttam, GRATULÁLOK!
Azt is láttam, hogy Kende baba még bent van!Hogy bírjátok?

Junko!
Mehetünk Timikához!Neked mikor jó?Egyeztessünk vele is!

Puszi Mindenkinek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Kép
Kép Kép
mátra

Sziasztok!

Még a héten suli - de már minden nap hazajöhetünk 1 órakor. Elkezdtem írni Nektek, délután folytatom, aztán elküldöm.

Szép napot kívánok, megyek öltözni.

Sok puszi: Kép

Rolly
rolly

Angie!

Nagyon szépen köszönöm a képeket, még pénteken megkaptam, de csak most tudtam felteni őket, mert nem voltunk itthon egész hétvégén. Bocsi!!!
Szóval a kibővült galériánk: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=9822

Nem gondoltam volna, hogy ennyit termeltek egy hétvége alatt, alig győztem olvasni! Ez most nem panasz volt! :lol:

Mátra!

Gratulálok az ötöshöz, tudtam én, hogy nem adod alább! Nagyon-nagyon ügyes vagy, akkor most már jöhet a jól megérdemelt pihi? Mondjuk hülye kérdés volt, ha pihengetnél, akkor nem kaptunk volna 5:32-kor táblát...

Anikó!

Köszi, hogy tájékoztattál az eseményekről, pontosabban arról, hogy nincsenek események :lol: Kendebaba nem ezt a hétvégét választotta a megszületésre. Talán majd ma?

Juca!

A kakifolt komoly, nagy ellenfél... :lol: Nincs az a napsugár, ami eltávolítja, legjobb esetben talán halványítja. De azért tényleg nem kell az ecetes olló. Dóri fürdőlepedői mind fehérek, így azokat én hypózom, az tuti kiveszi a foltot. A pelenka is sima ügy. Viszont a kis ruhái mind színesek, azokat bevizezem, bedörzsölöm a foltot Vanish mosószappannal, kicsit hagyom állni, aztán kimosom úgy, hogy a mosószerhez is lökök egy kis Vanisht. Folt megy, szín garantáltan marad.

Nem is tudom, kinek akartam még írni. Hirtelen ennyi jut eszembe.

Nekünk nagyon jó volt anyuéknál, meg anyóséknál, jól éreztük magunkat. Dóri is nagyon ügyesen viselkedett, senkinél nem sírt, csak fülig érő szájjal vigyorgott. Annyira büszke voltam rá, nálunk ez nagy eredmény!
Na pussz, majd még jövök!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lanyok!

Remelem mindenkinek jol telt a hetvege :D

Matra!

Mindenekelött hatalmas gratula Neked! Nagyon ügyes voltal!
Latod meglett az eredmenye a drukkoknak. Na meg a tanulasnak :D

Holnap leszek 4 cn-on. Köszönöm.

G. Tündi!

De jo latni a vonalzodat! Mar a 27. het! Remelem jol vagytok, minden jot Nektek!

Brill :) :)

Pupy!

Nagyon szep a pocid, semmilyen csikot nem lattam en azt sem bannam ha az egesz hasam tiszta csik lenne csak lenne mar benne egy kis gezenguz :D

Agi!

Nagyon szep a kertetek, es ha ez csak egy resze, hat milyen lehet a többi? :)

Dido!

Remelem mostanra mar minden rendben :)

Aniko!

Te draga meg jo, hogy gondolok :)
Nekem a következö lepes a szerdai ultrahang. Aztan a 21. napi vervetel.
Majd amikor legközelebb megjön telefonalnom kell a doktorönek aki igy kiszamolja mikor tudok menni szeptemberben H.S.G.- re.
Azert szept.-ben mert itt augusztusban megall az elet senki nem dolgozik. :(

Az inszemröl egyelöre nem beszeltünk gondolom majd a vizsgalatok utan. Mar nagyon varom :)

Az idö itt is nagyon jo. Le sem merem irni, hogy ezen a hetvegen is lementünk a tengerre, tenyleg nagyon jo, hogy ilyen közel van.

Nyaralni nem megyünk, ha sikerül akkor par napra hazaugrunk augusztusban. De nekem az többet er majd mindenfele nyaralasnal :D

Szep napot mindenkinek!

Judit
jucmuc

Sziasztok!

Évi!

Köszi, van is Vanish szappanom :-) Bár nekünk a ruhák max. boraxos kenőcsösek lettek, a törölközők bánják. Tudjátok a melegvíz lazító hatása... :twisted:

Pupy!

Nekem ha hiszed, ha nem az utolsó héten lett csíkos a hasam. Szóval még akkor is nőtt, azaz szerintem, akkor már leszállt, de az is változás. Addig bírta. Sajnos ezek a kencék sem 100%-osak, viszont vannak olyanok, akiknek háromszor akkora a pocakjuk és nincs csík. Így viszont nem felejtem el, hogy voltam zebrás, és remélem még leszek is! :wink:
Amúgy, ha kencézel, akkor óvatosan a melledet is lehet, ugyanis az is nő sokat!

Juca

tjuca

Sziasztok Lányok!
Hát én még mindig nem vagyok jobban. Sőt, szerintem még rosszabbul vagyok. A torkom folyamatosan fáj, és köhögök, mint állat. Éjjel 15 perceket alszom a két köhögési roham között.
Hétvégén semmihez nem volt kedvem a foci VB-n kívül. Persze, azért elmentem férjecskémmel a Bánki tóhoz, mert nagyon sokat dolgozik, és kérte, hogy hadd mehessünk víz mellé egy kicsit, mert már nagyon hiányzik neki. Én pedig önfeláldoztam magam, és bebújtam 4 óra hosszára az árnyékba. Jól le is égtem, pedig a napon 10 percnél többet nem tartózkodtam.
Szombaton a telkeken voltunk. Már húzzák az alagsor falait. Izgi nagyon.

Azt hittem, többet fogtok hétvégén írni. Szombaton és vasárnap is benéztem egy gyors olvasás erejéig, főleg Norwell és Mátra miatt, de írni nem volt időm.

Norwell!
Hogy vagy? Ma lesz a nagy nap? Izgatottan várom!

Mátra!
Hatalmas nagy gratula a 5-öshöz, de én úgy is tudtam, mert maximalistának ismertelek meg. De most aztán irgum-burgum, tessék pihenni. A tábla ráér 7-8 órakor is. Ja, és nagyon szépen köszönöm a javítást.

Most pussz MINDENKINEK! Majd még jövök.
Vendég

Lányok!

Egy kép Kinga leendő szobájáról, a bútorok még nincsenek benne, csak a festők munkája látszik. Na ott a lámpa :lol:

Kép

tjuca

Pankaa! Küldtem volna privit, de vmi-t biztos, hogy rosszul csinálok, mert szerintem nem ment el!

Segítsen vki!!! Megírom a privit, kattintok az "ELküld"-re, de utána visszaugrik az üzi írós ablak, semmi nem utal arra, hogy elment a privi és korábban volt, hogy tényleg nem ért célba a levél ....
kacsa14

Kacsa!
az elküldött üzenetek között nézd meg, hogy kiment-e. ha ott látod az üzidet, akkor elküldte.
Vendég

Angie!

Látom, hogy nem láltom!!! Nem küldte el!!!
kacsa14

Sziasztok.
Nálunk most minőségizé audit van így nem tudok írni sem olvasni.

két dolog.
Táblára pillantva látom Kende baba még bent van. Nagyon szégyenlős ez a fiúcska. :)

Mátra!
Annyra jólesik a pirosbetűs amit írtál. :)
Úgy legyen.
Most 3 cn.

Majd jövök du vagy holnap.
j.
Vendég

Kacsa!
akkor passz!
Vendég

Lányok!

Remélem kapok erre valami választ. Szerintetek hülye vagyok, hogy ilyenekkel foglalkozom?

Tisztelt Interfood Kft.!

Nagyon meg vagyok elégedve az ételeikkel, mind a minőségükkel, mind a változatosságukkal.
Öt hetes kislányommal vagyok itthon és nagy könnyebbséget jelent, hogy nem kell minden nap főznöm.
Egy javaslatot szeretnék tenni. A kislányom anyatejes baba, tehát nagyon oda kell figyelnem arra, hogy mit eszek. Nagyon sok baba küzd hasfájással, és ugyan most van a gyümölcsök és zöldségek dömpingje, a legtöbb fogyasztása ellenjavalt, vagy a hasfájás miatt, vagy mert allergizál. A tej és a tojás is csak kis mértékben fogyasztható. Így elég nehéz a választás, noha széleskörű a választék.
Gondolom sok kismama rendel a cégtől nap mint nap ebédet, és örömmel vennének egy dietetikus által összeállított "pocakbarát" ételsort, hasonlóan a wellness kínálathoz :-) Ez a menüsor lehet, hogy mások figyelmét is felkeltené, pl. akik a refluxszal küzdenek, vagy epe bántalmaik vannak.

Tisztelettel:

Kovácsné Telekes Judit

Kacsa!

Tudom, hogy nem nyugtat meg, de nekem sem jött össze :x

tjuca

Pankaa!

Próbáltam volna Neked írni privit, de nem ment, írj már nekem, hátha arra tudok válaszolni!!!
kacsa14

Juca!

Hát valóban nem nyugatatott meg ...

Viszont a leveled tetszik!!!! Szerintem, ha van egy kis eszük, megfontolják, mert tényleg nagyon sok kismami rendel kaját!!!
kacsa14

Juca!
Hajrá! Ha el tudsz érni valamit, én is csatlakoznék. A munkahelyemre néha én is szoktam rendelni kaját. Szerintem küld el. Jó ötlet.
Vendég

sziasztok.

Kanci.szepek nagyon a csempek.Nekem a barna teccik.ilyet szeretnek a konyhaba meg az eloszobaba a padlora.Remelem jol erzed magad a nyaralasom.jo pihenest.

Kacsa.gartula a proklatin eredmenyedhez.ez nagyon jo.hajra,elore a clostys honapert.

tjuca.mondtam a paromnak hogy viszek itthonrol egy kis koszt a csempeuzletbe.hat akkorat nevetett.Tudod nalunk nem ilyen a mentalitas.Ugy kivagnanak ha ra akarnak taposni a csempere hogy a labam se erne a foldet.Nalunk tenyleg er a mondas.Mindent a szemnek....
kosz a tanacsot a kicsiovel kapcsolatban.A locsolas az bejott.Nagyokat nevetett,amikor veletlenul lespricellt es akkorat ugrottam hogy majd beestem a toba.Szep a Kinga csillarja.

syry???

Dido sajnaom amit veletek muvelnek a bankok.

Aniko.Latom te is nagy kutyabarat vagy.En azt mondom hogy jobb ha nem vagy ott amikor elpusztul a kedvenced.En ottvoltam amikor a kutyam infarktot kapott.Szornyu volt latni hogy a parom meg akkor is nyomkodta a szivet amikor mar nem elt.

matra.Gratulalok.nagyon nagyon ugyes vagy!!!!!!!!

Pupy.szep a pocod.Csikokat en se latok,pedig a doki szerint sas szemem van:)

Panka.En nem hivatalosan vigyazok Lehelre.Anyukajat nem ismeri mert pici kora ota a nagymamaja es az apukaja neveli.Apukaja aprilisban elhunyt:(igy a nagyijan kivul nmincs senkije es hat a nagymama sem viselkedik ugy ahogy kene.Nem tud foglalkozni vele.Ezert szoktam neha atmenni delutan,athozom hozzank es addig a nagyi megcsinalja az otthoni teendoket.Ezzel segitem a szomszedasszonyt:)
Mar a gyerekdepim elmult.Sajat gyerekkel jobb lesz ebben biztos vagyok.Lehelnel az a baj hogy nem tudom mit engedhetek meg neki,nehogy aztan otthon is megcsinalja es a nagyi meg megverje erte.

agi.gyonyoru ez a kert,en is akarok ilyet!!!!

angi.Jobbulast.

Kép
monyoka

Norwell!
Hogy vagytok :D :?: Kende baba még mindig inkább lubickol odabenn?
Remélem a Férjed már jobban van!

Nárcisz!
Milyen volt otthon? Cseresznyésztetek mostis?

Angie!
Biztos, hogy Nektek is lesz hamarosan picúrkátok :D , és jó olvasni, hogy megint tele vagy erővel és bizakodással :D
Nem most nincs sok munkám, hanem a kocsi dolgai kötnek le na és a bosszankodás :evil:
Jó Nektek, hogy lassan költözhettek, irígykedem egy kicsit, de majd csak eljutunk mi is előbb-utóbb oda. Bár ha így haladnak a dolgaink, ahogy most, hogy 1 előre 2 hátra, akkor ez sajnos inkább utóbb lesz....
Úgy sajnálom, hogy még mindig ramatyul vagy :cry: Jobbulást Neked!!!

Pupy!
Nagyon csini vagy :D és bizony látszik már, hogy valaki lakik odabennt :D
A 12. héten nézik a tarkóredőt, úgyhogy amikor mész, biztos, hogy ezt is megvizsgálják majd Bubikának.

Mátra!
Gratulálok, nagyon ügyes vagy :D :!: , de csatlakozom Brillhez, én is tudtam ám már ezt előtte is :wink:

Ági!
Nagyon szép kertetetk van.

Évi!
Ezekszerint Dóri már zokja az embereket, csak egy kis idő kellette még Neki. Lassan újra megpróbálkozhatsz a tornával :D

Judit!
Tényleg nagyon jó lehet ilyen közel lakni a hűsítő tengerhez :D
Szerdán a 6. cn-en leszel ugye, akkor mit néznek Nálad UH-al? Gondolok majd rád, hogy jó legyen a vérvétel eredményed :D
Köszi, az érdeklődést, de rendszeresítette magát a poci, oldal és köldök fájás, de már sokkal-sokkal enyhébb módon :D

Juca!
Ügyes festőitek vannak, nagyon helyes Kinga szobája :D

Junkó!
Sajnálom :cry: , de a nyaralás biztos hoz majd Neked is egy kis hűsölő pocaklakót :)

dido
dido

Zsúka!

Melyik kórházba voltál/vagy ma vérvételen? Mikor lesz meg az eredmény? Nekem azt mondták, hogy egy hét múlva telefonáljak .

dido
dido

Dido!

Ma voltam a Péterffyben. Pénteken 10 körül kell telefonálnom az eredmény miatt. A párom július 11-én megy vizsgálatra, velem. Kiváncsi leszek, hogy tudjuk-e időben produkálni az anyagot vagy az egész, hogy történik.

Pupy!

Én is akarok ilyen pocit, nagyon szépséges. :)

Juca!

Nagyon szépen megcsináltátok a gyerekszobát és a lámpától még mindig odáig vagyok.

Ági!

Ez a kert, sárgulok az irigységtől. :D

Mátra!

Mégegyszer hatalmas gratuláció!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Angie!

Most már kérek képet a házról, főleg ha a falak is állnak. :)

Monyóka!

Jó, hogy itt vagy, olyan ritkán jöttél mostanában.

Junkó!

Sajnálom, de majd Olaszország. Sokat kell fürödni, állítólag a sós tengervíz serkenti a peteérést.

Brill!

Egyre jobbak ezek a magyarázatok. :D

Zsúka
zsúka

Anikó!

60 db palacsinta, tényleg hős vagy. :) Ma mit főzöl?

Nárcisz!

Nagyon sokáig alszol ma. :D

Duddu?????????

Zsúka
zsúka

Mátra!
Drága,tiszta szivemből garatulálok! Kép
Nagyon ügyes vagy és büszkék vagyunk ám rád nagyon! Kép
Látom megint tul aludtad magad! :lol:

Ági!
Csodaszép a kertetek!
Tudom ám én,hogy mire gondoltál amit nekem irtál! :)

Pupy!
Kérjél képet majd az ötödikei ultrahangon feltétlenül,hogy mi is láthassuk a picikédet! Kép

Panka!
Nekem málnát küldjél!Azért megtudok zavarodni!

Csibe!
Nagyon kis aktiv vagy!
De most már csak a pihenés van hátra! Kép

Rolly!
Várunk majd gyere és mesélj!
Még a pesti beszámoloval is tartozol! Kép

Évi!
Örülök,hogy jol sikerült a hétvégétek!
És annak meg külön hogy ugy lett ahogy mondtam és Dorcus már nem idegenkedik!Ez ennél még sokkal jobban megfog változni!Aki szembe jön és ránéz arra olyan széles mosollyal fog válaszolni hogy elájulsz!

Jucmuc!
Akkor nagyon kiváncsi vagyok mit látnak majd szerdán az ultrahangon!
A 21-ik napon meg tuti a progit nézik!Én is szerdán megyek orvoshoz ujjabb rákszűrésre 14.30-ra!Majd gondolunk megint egymásra nagyon!Hu de jo nektek hogy leugrotok a tengerhez!Ezért is imádom Olaszországot!Csak sajna a férjem nem ,igy csak amikor még őt nem ismertem akkor jártam ott sokszor!És ez már jo rég volt! Kép

Angie!
Szegény!Szerintem menj el az orvoshoz mert lehet hogy gyogyszer kellene erre!Nehogy ugy járj mint szegény Rolly(tüdő gyuszi)! Kép

Juca!
Nagyon szép lesz Kinga szobája!
Jol mutat a csillár nagyon!
Nagyon jol megfogalmaztad a levelet!

Junko!
Sajnálom,hogy megjött! :( De a nyaraláson akar ez a baba megfoganni! :D

Gabi!
Olyan szörnyű olvasni ilyen sorsokrol ami ennek a szegény kisfiunak is adatott!
Te nagyon jo ember vagy hogy igy segitessz!
Majd dobjál képet hogy álltok az átalakitással!

Dido!
Neked ma volt a harmadik vérvétel! Kép
Nagyon kiváncsi vagyok az erdményre!
A Sotén vették le a vért?

KépKépKépKép
aniko24

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?