Sziasztok!
Kacsa!
Nagyon szépek vagytok!Illetek egymáshoz!
És az a tulipnánfa... nagyon szép

(én egyből felismertem ám:-)))))
Anyósom szerint nekünk is focistánk lesz, szerinte kizárt a nőnem

Csak azt nem tudom mire alapozza. De mindegy, csak jönne már az a kisember.
Majd doki ügyben beszélünk még, ha majd ott tartok, most egyelőre nem kell mennem.Örülök a jó progi szinthez, én a Gynexet kezdem el , ha megjön a mensim, mert hátha nem kell...
Unique!
gyönyörű a csajszi, nekem a dumálós kép tetszik a legjobban!
Brill!
Köszi a tükrös tippet, kipróbálom majd!Én úgy csinálom az írogatást, hogy 2 ablakban nyitom meg az oldalt, az egyikbe írok, a másikba visszaolvasok, és a végén elküldöm. Bár már egyszer azért majdnem elszállt, de meg tudtam menteni!
Narco!
én vevő lennék a kis Vukkokra!Küldheted őket

Nagyon arik a kis sünik, a kertben nálunk is laknak, este belemásznak a kutyakajás tálba, és ott röfögnek.Tegnap este a férjem megnyomorgatta az orrmányát, na akkor ztán volt morgás!:-))))
Egyébként egyetértek Anikóval az irrigálás ügyben.Az én véleményem sem tetszik szerintem mindig mindenkinek, de ez a fórum arra való, hogy elmondjuk a tapasztalatainkat, gondolatainkat.Akinel nem inge, ne vegye magára.Az sem szentírás, hogy a másik gondolja jól a dolgokat, csak neki mások a tapsztalatai.És ha vkinek nem tetszik, akkor mint azt már vki leírta, lehet használni a görgető sávot!
Niki!
Én még lelkes akvarista vagyok, bár gyerekkorunkban nekünk is volt egy egész állatkertünk, de így, hogy csak egy hal van egy kicsi akváriumban, szerintem könnyebb lesz a rendbetétele.Olyan aranyos amokor este bekucorodik az egyik kagylóba
Nagyon szép a fürdőtök, és a konyhai burkolat is tetszik, nekem a mediterrán stílus a kedvencem. Olyan lesz a konyha?
Angie!
Még szép, hogy nem hagyod magad!vannak tapírok még a világon.
Zsúka!
Ha lesz kép, küldöm.Mi is fűtöttünk!:-))
Gabi!
Én is voltam babysitter, de szerencsémre mindem gyerek jólnevelt volt, bár fiúk elevenebbek voltak, de szófogadóak.Kertes házban laktok? Akkor ki lehetne vinni. Miért a ti lakásotokban vigyázol rá? A sajátjukban biztos vannak játékok.Rajzolni szeret?Meseolvasás?Diavetítés, hajtogatás?Lego?Játszótér?
Mit szeret játszani?Egyébként a saját gyerekével szerintem teljesen másképp viselkedik az ember, mint a máséval.
Juca!
A tuti megoldás:fekete törölkőző
Most megyek, mert megyünk ki a tóra fürödni, vagy legalábbis lábat áztatni.
Üdv.