Képzeljétek, kaptam Angie-től sms-t, betegállományban van a héten, majd hétvégén jön legközelebb
Évi!
Eszméletélenül csinos kismama vagy! Sehol egy gramm felesleg, csak a poci gömbölyödik! Ez igen!
Dórinak is van sok használtan vett ruckója, de őt nem zavarja

Felesleges megvenni méregdrágán, hogy aztán három mosás után kinője. Persze azért mi is egy csomót újan vettünk, de sok használt is van. Meg sok családi örökség is.
Zsúka!
Ha tudnád, hogy mi mindent ünneplek én még... Nem csak Dóri hófordulóit, de még a hétfordulókról is megemlékezem. Tegnap is felköszöntöttem a 17. hete alkalmából. És ez már a pocakomban is így volt

Szentimentális hülye p*csa vagyok
Ja, és egy csepp világosbarna izétől nem vagyok hajlandó elkeserdeni, vili?! Majd ha megjön rendesen (de nem fog!!!) akkor búslakodunk! Egy év múlva pedig te is ünnepled már a nagylányodat/nagyfiadat!
Dido!
Buli nem lesz, csak apával körbepuszilgattuk a nagylányt. A Te puszidat is átadtam természetesen.
Juca!
Jóhogy emlékszem miket írtatok nekem, meg aztán kb. harmincezerszer vissza is olvastam nosztalgiából. Olyan jókat bőgök rajta mindig
Kismamákok!
A szopispárna egy óriási találmány, nekünk nagyon bejött. És annyi mindenre jó még! Lehet benne altatni a nokedliket, ülve megtámasztani vele (persze csak majd "nagykorukban"!), hasaltatni rajta, és nem utolsósorban a szegény kismama is alhat rajta, csak összetekeredsz vele, és kész. Jól meg lehet támasztani rajta a térdet, has alá gyömöszölni, stb. Ha van rá mód, rendeljetek hozzá tartalék huzatot, mert sok baleset fogja érni! Rengetegszer landolt rajta a böfi...
Ha nem bánjátok, teszek fel egy kb. 10 perces korában készült képet, és egy 4 hónapos nagylányost: