A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Norwell!

Szívből gratulálok nektek! Jó egészséget, sok tejecskét kívánunk! Ha szopigond van, segítünk! Legalábbis megpróbáljuk, igaz Juca?
És persze nem vagyunk türelmetlenek, de képek esetleg Kendeaputól? :lol:

Dina!

Neked pedig nagyon drukkolok, hogy a kisfiad még maradjon benn néhány hétig!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Dina!
Nagyon-nagyon drukkolunk neked!Reméljük,hogy még ha kicsit is de bennt marad a fiucska!Vigyázz nagyon magadra és a picikére!Mi veled vagyunk!

KépKépKépKép
aniko24

Évi79!
Mi is innen rendeljük a párnát majd. Véleményt írj majd róla légyszi.

Kép
narco

Sziasztok!

Sajnos csak felületesen bírtam vissza olvasni :oops:
Rettentően fáj a fejem, lehet, hogy megártott a klíma :roll:
na meg a nagy meleg.
Egésznap 36-38fok volt, ja és egyfolytában úton voltunk.
Ma voltunk a Westendbe :) figyeltem az arcokat, hátha meglátok valakit.

Norwell!
Gratulálok Kendebabához! Kép

Dina!
Drukkolok, hogy a legény még bírja ki odabenn!

A lényeg majdnem lemaradt. Holnap megyünk inszemre, 3db tüszőm lett :lol: Köszönöm a drukkokat!

Jó éjt!

Kép
Kép
Ági279

Ági!
Nagyon drukkolok!
Három tüsző az igen szép. :)
Mesélj majd milyen volt.

Kép
narco

Évi!
Priviben küldöm neked holnap a rizsfelfujt receptet!

Ági!
Három tüsző az gyönyörű!
Azt megkérdezhetem hogy mi a menete az inszemnek nálatok?
Mert nekem amikor voltak akkor az utolso ultrahang után volt egy repesztő és két nap mulva az inszem!Ez gondolom más modszer csak nem ismerem ha megirnád hogy hogy megy azt megköszönném!Csak hogy ebben is képben legyek!Na de a végeredmény a fontos!
És nagyon drukkolok! Kép Gondolom most mást is fogsz kapni nem csak Duphastont!
Holnap ha tudsz jelentkezz!Nagyon várunk!De pihengessél sokat!

Jo éjt mindenkinek! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Csak nem én lettem ma a legfrissebb :D :?: Na jó, ma korábban kellett mennie a Férjemnek dolgozni, és felkeltem reggelit csinálni Neki, de azt hiszem még visszafekszem :D . Csak élvezem a hüsit amit a tegnapi viharnak köszönhetünk.

Ági!
3 tüsző, az nagyon jó :D , úgy örülök neki, és nagyonnagyonnagyon drukkolok Neked :D :!: :!: :!:

Éva!
Nálunk is elviselhetetlen a meleg, a panelnak talán ez a legnagyobb hátránya, hogy pillanatok alatt felforrósodnak a falak, az elfuserált szigeteléseik miatt :? , de most olyan jó a klíma, kár, hogy amint feljebb megy a nap, ennek vége lesz.
Örülök, hogy jól sikerült tegnap a köszsöntés a Szüleidnél :D .

Anikó!
Dehogyis, egyáltalán nem titok :D . Mericli Metinhez járok ide a XVII-ben a Medicalba, csak ő a II. nőin dolgozik és a hormon vérvételekre kell oda bejárnom csak.
Igen én is imádom a kovi ubit, most már csak az a gondom, hogy olyan kajcsikat kéne csinálnom amihez ezt tudom enni, és nem kell az elkészítéséhez órákat a forró konyhánkban a forró tűzhely előtt állni.

Na megyek egy kicsit még visszafekszem :D

dido
dido

Kép
Kép
Kép
mátra

Dina
Nagyon -nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, és a baba még minimum 3 hétig pocaklakó maradjon :!: :!:

Ági
Ma is mennek a drukkok!!! 3 tüsző nagyon szép, gondolok Rád sokat!! :lol:

Sok puszi: Rolly
rolly

Aniko
Köszönöm, hogy kérdezted!! Azzal akartam kezdeni, de a pesti beszámoló után teljesen kiment a fejemből. Szóval:
A főorvosnő közölte, hogy teljesen mggyógyultam, a tüdőm tiszta, semmiféle szörty nem hallható. ÚÚÚÚÚÚgy örültem és megkönnyebbültem!!! :lol:

Dido, Zsúka :lol: :lol:
Köszönöm, hogy gondoltatok rám, hála Istennek végre újra egészséges vagyok!!

Sok Puszi: Rolly
rolly

Syry!

Kép

Ági!
Nagyon szorítok! Most biztos minden rendben lesz.

Dido!
Még tegnap írtad Ózdot. Szeretek menni, csak ne lenne ez a nagy meleg, és néhány barom, aki úgy fél a hegyekben vezetni, mintha csak a síkságra szólna a jogosítványa. 30-40-nél többel nem megy és ott tudod milyen nehéz előzni a rengeteg kanyarban. Legszívesebben felpofoznám őket. Ja és tuti beáll középre. :evil:

Rolly!
Örülök, hogy minden rendben talált az orvos.
mátra

Syry!

Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Rolly!

De jó, hogy meggyógyultál! Szerintem a babucid csak erre várt, és most már hipp-hopp jön is :)

Ági!

Nagyon-nagyon drukkolok! Három tüsző az nagyon jól hangzik! Csak halkan megsúgom, hogy nekem is három volt, és a legszebbikből lett a Dóri :D

Dido!

A krumpilstésztát szereted? Mert az gyorsan kész van, isteni finom, és koviubival a legfinomabb!

Anikó!

A rizsfelfújt receptet én is elkérhetem?

Képzeljétek, ma nagyon áhítatos napom van :lol: Éppen ma egy éve teszteltem pozitívat (férjem szerint inkább kérdőjelet :lol: ), és ráadásul pont ma kerek 4 hónapos Dorcus. Én meg csak vigyorgok egész nap, mint a repedt virsli :lol:
Hasonló szép napot mindenkinek!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mátra!

Figyu, szerintem nem 3058 gramm Kende, hanem 3580, nem? :oops:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

bocsi bocsi bocsi bocsi bocsi bocsi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Hiába a matek valahogy soha nem volt az erősségem. De lehet, hogy csak elírtam tegnap.

természetesen 3580 g Kende baba
mátra

Eddig tartott a jó idő :( , arra ébredtem, hogy iszonyatosan süti a nap a fejemet :(

Mátra!
Pedig én is közéjük tartozom :twisted: , a hegyekben nőttem fel, élvezem is, ha valaki úgy tud vezetni, hogy a szerpentinen is normálisan tud menni, de nekem ez nem ment :oops: , a 1/2 év alatt amíg volt kocsink, és én vezettem 50-nél többel nem igazán mentem a szerpentineken, a Bátyám is mindig azzal jött, hogy úgy vezetek mintha alföldi sofőr lennék :D

Évi!
Imádom a krumplistésztát, és ahogy reggel gondolkoztam rajta nekem is pont ez jutott az eszembe :D

Majd valószínűleg már csak du. tudok jönni, mert jönnek hozzám de. munkaügyben. De jövök majd :D

dido
dido

Norwell!

Gratulalok! Nagyon sok boldogsagot Nektek!

Dido!

Aranyos vagy, örülök, hogy tetszenek a kepek. Remelem en is, hogy minden rendben lesz ma az ultrahangon.

A locsolassal kapcsolatban en is ugy tudom este jo locsolni. Legalabbis mi este locsolunk mindig.
Apos mondta, hogy igy kell :)

Zsuka!

Köszönöm Neked is nagyon rendes vagy :)

Narcisz!

A viccek halaliak :lol:

Rolly!

Nagyon rendi vagy te is, köszi a drukkokat, es örülök, hogy tetszenek a kepek
:)

Aniko!

Draga vagy, köszönöm! En is gondolok ma rad 14.30-kor! Aztan majd jövök meselni mi volt :)

Szep napot mindenkinek! :D

Judit
jucmuc

Dido!

Megértem, de én ilyenkor az autót is sajnálom ám, mert csak kínlódik és bosszúból eszik ám rendesen. :lol: Egyébként azt szoktam mondani, hogy mindenki úgy vezessen, ahogy neki biztonságos. Visdzont az, hogy szerepentinen lassan mész, oké, de hogy sima úton is az gondolom nem jellemző.
Na vége a vezetés órának, mert a hivatásos sofőr párom(:)) sem kotyog bele (nagyon) a vezetésembe, akkor én sem a máséba. :lol: :lol:
mátra

Kedves Norwell!

Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok Neked, a párodnak és természetesen a pici Kende babának! :lol: Szeressétek egymást és nagyon vigyázzatok egymásra!!!
Sok puszit küldök!

Zsu
valér

Tudtam, hogy valamit elfelejtettem :oops:

Syry!
Nagyon sok boldogságot kívánok szülinapod alkalmából :D :!: :!: :!:

Éva!
Nagyon szép pocakod van :D , és hogy milyen kis csini maradtál..., semmi másod nem hízott, csak a pocid nőtt :D
Én még a babaruhákat is most láttam először, nagyon kis tündériek :D

dido
dido

Szisztok!

Norwell! :D

Millió puszi Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gartulálok és várunk csütörtökön ha tudsz jönni. :)

Dina! :)

Nagyon szorítok, hogy még maradjon a Picur!

Syry!

Boldog születésnapot! Kívánom, hogy minden álmod valóra váljon! :D

Ági!

Szorítok ezerrel, tuti, hogy összejön. :D

Anikó, Jucmuc!

Minél hamarább gyertek az eredménnyel. :)

Évi!

Ez a repedt virsli hasonlat nagyon bejött nekem, itt vigyorgok rajta. :D Micsoda évfordulókat ünnepeltek.

Mátra!

Csak nyugodtan, megfontoltan azzal a beszélgetéssel. Hatalmas puszi Neked!

Dido!

Valami történés? Nekem fájdgál a hasam és a derekam. :(

Zsúka
zsúka

Évi!

Ezek a rucik, no meg a kiszoknik. :D
Nagyon szép kismama vagy és igaza van Didonak semmit nem híztál csak a pocid nőtt. :)

Zsúka
zsúka

Most telefonáltak, hogy csak 1 óra múlva tudnak indulni, úgyhogy van még most is egy kis időm.
De jó is, mert nem tudom, hogy mi van ma velem, de az agyam, mint a szita, természetesen megint elfelejtettem írni egy-két dolgot amit még szerettem volna. Ez a meleg teljesen tönkretesz, olyan vagyok tőle, mint az alvajáró :?

Évi!
Boldog 4. hónapot a kis Dorcusnak :D :!: :!: :!: Megünneplitek valamivel, vagy majd csak az 1. évet fogjátok? Mindenesetre küldök az arcocskájára egy hatalmas cuppanóst :D

Anikó, Judit!
Várunk du. a hírekkel Benneteket :D !

Zsúka!
Nem érzek semmit :(
De mensis tünete sok lánynak volt itt a topikban akkor is, amikor már a pocakban csücsült a babuci.

Azt hiszem, hogy ennyi, de nem biztos :roll: :D

dido
dido

Dido!

Lehet, hogy pont az a jó, hogy nem érzel semmit. :D Majd mikor kiamarad, akkor kezded az émelygést.
Ép most voltam WC-n és olyan világosbarna pötty már volt, úgyhogy nem reménykedek, bár ilyen még ezidáig nem volt. :(

Zsúka
zsúka

Zsúka!

Nincs ez egy kicsit korán? A táblában úgy látom, hogy még olyan 3 nap lenne a mensigi Neked is.

dido
dido

Dido!

De igen, nem is értem. Lehet, hogy sárgatest elégtelenségben szenvedek, azért barnázok? Majd a vizsgálatok kiderítik. :D
Gondolom a hormoneredményből kiderül.

Zsúka
zsúka

Norwell :) Nagyon sok szeretettel gratulálok Kende babához! :) Szopizáshoz talán csak annyi tanácsot tudok adni, hogy annyiszor tedd mellre, ahányszor csak kéri :D

Puszilok mindenkit!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

NORWELL!

ÓÓÓ de jó.
Óriási nagy gratuláció a család minden egyes tagjának!!!! Jó egészségt, boldogságot, kitartást nektek!

Dina!
Biztos jó kezekben vagytok, drukkolok, hogy még nem akarjon kijönni a kisfiú.

Jucmuc, Anikó!
Várjuk a mai eredményeket.
Jucmuc!
De tényleg hol laksz Olaszországban???

Didó!
Pont elkerüljük majd egymást, te akkor mész nyaralni mikor én jövök.
Ja és szorítok, hogy ne jöjjön meg.

Zsúka!
:( , azért még nem jött meg...
jelentem tegnap kilenc után meglocsoltam a virágaimat. Évihez hasonlóan nekem is lelkiismeretfurdalásom lett, ha a te meg az én virágaimra gondoltam.

Angi!
BÁÁÁNK, gyermekkorom kedvenc helyszíne. Háynszor bringáztunk át oda, meg mentünk át este egy egész napos málnaszedés után. Most nagyon erős honvágyam lett.
Ha jól látom nektek most kell belehúzni.

Juca!
Csak azért kérdeztem mert fura volt, hogy amerikai konyhás és panel. És ugye én jártam már egy két Garas utcai lakásban de nem láttam ilyet. Nagyon klassz kis lakás.

Márta!
Utólag is gratulálok a vizsgádhoz. Gondolom jó rajta túl lenni. És köszönjük a tudósítást.

Évi79!
kitartást ehhez a nagy meleghez. Szegény neked most tényleg nem lehet könnyű...

Ági!
Hajrá inszem, kicsit később válaszolni fogok a prividre is végre. :)

Rolly!
Örülök, hogy megygógyultál!

Syry!
Boldog szülinapot.

Csibe!
Húú nagyon klassz a pocis fotód. Holnap Timika? Majd hívlak titeket.
Vendég

Sziasztok!

Mátra!
Ha tudnád, hogy vezetnek az emberek. Lehet rajta dühöngeni, főleg, hogy levezettem BP-n 20000 Km-t. Ne tudd meg mivel találkoztam.
Egyébként ahogy olvastam anyukádról, családodról a soraidat, annyira hasonlít az enyémre, csak az enyémek lightosabbak. Csak elköltözni lehet ám. Nekem is ez jött be.

Zsúka!
Úgy tűnik nem költözött el tőlem róka koma. Ma reggel kiadtam a reggelit, de lehet csak gyorsan ettem. Mindenesetre nem olyan volt, mint az émelygős első 3 havi, hanem olyan kicsi a hely a gyomromnak, hát kiadok mindent.

Jucmus és többiek!
Ma nem lesz vicc, mert nem kaptam ilyan e-mailt, csak a férjem családjától sértegetőt, meg hogy rossz feleség vagyok :(
Ezt inkább nem rakom fel........

Évi 79!
Megnéztem az albumodat. Tényleg nem híztál semmit, tök jó.
Bárcsak én se....
Tetszenek az együttesek. Merre vettétek, és mennyiért? Te mennyit veszel egy babának ruhákból?

N:(

Kép
narco

SYRY!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!
Kép

Kép
narco

Sziasztok!

Norwell!

Gartulálok a kicsi Kendéhez, aki nem is olyan kicsi!
Nagyon sok boldogságot kívánok.

Valaki telefonálja ezt meg neki plíz!!!
Szopi: még csak a harmadik napon vagy!!! Ne engedd, hogy paráztassanak!!!!!!!! Ne engedd, hogy erőltessék Kendét, majd rájön a pici, és te is kitapasztalod, hogyan a legjobb. Ha szomjas a melegben, elkezd sárgulni, sima forralt vizet adjálneki, nehogy kiszáradjon. Minimális szőlőcukor mehet bele, az a sárgaság ellen hat, plusz az anyatej is édeskés. Amíg nem jön meg a tejci, próbáld minél többször mellre tenni, ne erőltesd, ha csak nyalogatja, akkor csak nyalogatja, ha csak bambul, akkor bambul. Ha belövell a tejci, akkor kezdd el fejni, és kiskanállal is előpróbálkozhatsz, amíg ki nem engednek, nehogy sárguljon. Pici anytejjel kend be a bimbót, így kínáld neki. Fejjél, ettől több tejcid lesz, másrészt, nem gyullad be a melled. Kérd meg mutassák meg, hogyan kell kézzel fejni. (Én ezt nem tudom a mai napig, mert senki sem mutatta meg), ha van kézikütyüd, nagyon jó hasznot hajt.
És nyugi nyugi nyugi, menni fog, nekd is, neki is pihennie kell!!!! Na és tanulnia!!!! Ne engedd, hogy a csecsemősök olyanban segítenek, amiben nem kéred, nem kellenek ébresztési taktikák. Sajna a sárga gyerek alszik, öleld meg, tedd a melledre, érezzen, szagolgasson. Nagyon drukkolok!!!!

Dina!

Belém állt a gyomorideg, nagyon féltelek. Remélem minden rendben lesz, és bennmarad az a kis tökmag még egy picikét!!!!

Most bocs a többiektől, de mennem kell.

tjuca

Narco!

Nekem van egy fölös párnám! Én nem tudom használni, tiszta új, majd a huzatát mosd ki, mert csak jobbról balra pakolom a kupiban. Nagyon szívesen odaadom. Polisztirol töltetes, szerintem ki kellene venni belőle, mert nagyon megtömték. Én nem használom, mert ülve szoptatok, fekve nem megy. Ha elfogadod, akkor beszéljük meg, hogyan jut el hozzád!

tjuca

Juca!
Köszönöm a segítségedet. Amit mi kinéztünk, azt ugyanez a cég varrja, de hosszabb és szélesebb, mert két baba elfér így rajta. Még nagyon bizonytalan vagyok, de nagyon köszönöm a segítségedet.

Kép
narco

Narco!

Én is innen rendeltem, ezt elfelejtettem írni.

Ági! Anikó!

Nagyon szorítok!

Syry!

Boldog szülinapot!

Mátra!

Kofa is kapna egy adag taslit :twisted: na jó nem a középső sávban megy. Orfűn nekem néha halálfélelmem volt, éjszaka, mikor döngettek a motorosok, úgyhogy azért is mentünk csiga üzemmódban, mert nem tudtuk mikor rohan belénk egy helyi motoros, vagy vagányautós. Ennél azért a Mátra kultúráltabb, de ott is értek meglepetések, még gyerekkoromban apával :evil:
Gondolom azért te nem a dübcisdöngetős vagy :wink:

Egyébként mivel nekem nincs jogsim én mindig hallgatok, mint egy kuka, max. ha félek, akkor úgy nézek ki, mint :shock:
Annak ellenére, hogy nincs jogsim remek midfárer vagyok :lol: de komolyan, a memóriám tök jó, csak Kofa akkor akad ki, amikor ilyeneket hall, tudod az utca végén, ahol az a nemtudodmmilyen autószalon van, meg mellette a masszázskádaskirakat, na ott kell elfordulni a Tesco felé a kisebbik úton. Jaj már, hát ahol az Illetékhivatalban voltunk, tudod. Na erre jön, hogy utcanevet mondjál már bébi :P és ekkor kezdem lapozni a térképet. :wink: De tényleg úttalan utakon elvezettem már, na és megismertük kis hazánkat 8)

tjuca

Narco!

Hát ez az, én azt httem, hogy ez kisebb. Nem akarod előtte megnézni, hogy milyen egy szimpla???
Ha neked nem kell, másnak is szívesen elajándékozom lányok lehet jelentkezni!!!

Évi!

Grat Dórihoz. Nem tudom emlékszel-e még, hogy mit írtam pont egy éve. Kb. annyira voltam biztos a dolgomban, mint Syrynél :wink: írhattál nekem akkor bármit, én már tudtam, hogy ott a manó!!!! Pusszancs mindkettőtöknek, hiszen ez dupla öröm :lol:

tjuca

Nárcisz!

Csak lassan az evéssel. Nem akar a rókacsaládnak még a fele se beköltözni hozzám. :( Neveld meg őket! :D

Junkó! :)

Köszi a vigasztalást.

Lányok!

Olyan boldog vagyok, hogy a hatásomra így gondoskodtok a virágaitokról, nagyon ügyik vagytok, csak így tovább. :)

Juca!

Úgy de úgy pályáznék erre a párnára, de nem lehet. Babásak hajrá!

Zsúka
zsúka

Képzeljétek, kaptam Angie-től sms-t, betegállományban van a héten, majd hétvégén jön legközelebb :(

Évi!

Eszméletélenül csinos kismama vagy! Sehol egy gramm felesleg, csak a poci gömbölyödik! Ez igen!
Dórinak is van sok használtan vett ruckója, de őt nem zavarja :) Felesleges megvenni méregdrágán, hogy aztán három mosás után kinője. Persze azért mi is egy csomót újan vettünk, de sok használt is van. Meg sok családi örökség is.

Zsúka!

Ha tudnád, hogy mi mindent ünneplek én még... Nem csak Dóri hófordulóit, de még a hétfordulókról is megemlékezem. Tegnap is felköszöntöttem a 17. hete alkalmából. És ez már a pocakomban is így volt :lol: Szentimentális hülye p*csa vagyok :lol: :lol: :lol:
Ja, és egy csepp világosbarna izétől nem vagyok hajlandó elkeserdeni, vili?! Majd ha megjön rendesen (de nem fog!!!) akkor búslakodunk! Egy év múlva pedig te is ünnepled már a nagylányodat/nagyfiadat!

Dido!

Buli nem lesz, csak apával körbepuszilgattuk a nagylányt. A Te puszidat is átadtam természetesen.

Juca!

Jóhogy emlékszem miket írtatok nekem, meg aztán kb. harmincezerszer vissza is olvastam nosztalgiából. Olyan jókat bőgök rajta mindig :oops:

Kismamákok!

A szopispárna egy óriási találmány, nekünk nagyon bejött. És annyi mindenre jó még! Lehet benne altatni a nokedliket, ülve megtámasztani vele (persze csak majd "nagykorukban"!), hasaltatni rajta, és nem utolsósorban a szegény kismama is alhat rajta, csak összetekeredsz vele, és kész. Jól meg lehet támasztani rajta a térdet, has alá gyömöszölni, stb. Ha van rá mód, rendeljetek hozzá tartalék huzatot, mert sok baleset fogja érni! Rengetegszer landolt rajta a böfi...

Ha nem bánjátok, teszek fel egy kb. 10 perces korában készült képet, és egy 4 hónapos nagylányost:

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok! :)

Hát bizony, legfelülre kerültem a táblában :lol:

Most már minden nap be kell mennem a kórházba ctg-re, a cukor miatt is, meg az előző toxémiám miatt. Most nincs semmi toxémiára utaló jel. Tegnap tudtam a dokimmal beszélni, aki most itt hagy 4 napra. Azt mondta addig bírjam ki, júli 5 és 10-e között szerinte már biztonsággal szülhetünk. (császár). Úgyhogy az a helyzet, hogy 13-át sem várjuk ki. Amit én egyáltalán nem bánok. A meleg miatt is, meg hát most már annyi mindenért lehet izgulni. Akkor leszek a 38. héten, és a doki szerint addig valahogy húzzuk ki. Ha nem, az se gáz, de a 38. hét már tuti jó lesz nekünk.

Egy szó, mint száz, most már bármelyik nap híradózhat nektek ANIKÓ!!!

Puszi mindenkinek
Vendég

Kati!

Akkor biztos ami biztos alapon minden nap gondolunk Rád, és szorítunk! Kisfiad készül már nagyon a kistesó fogadására? Most már tényleg csak pár nap, és babázhatsz!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Syry! :lol:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!

Kép

Rolly
rolly

Éva!

Megnéztelek, nagyon nagy már a pocakod, nagyon csini vagy!
Olyan sárga bodynk nekünk is van, de ezt már kinőtte a kisasszony. Ez más anyag, mint a többi. Egy baja van, nagyon merev a fejnyílása, ezért azt jól ki kell tágítani. Kinga mindig nyüglődött, mikor ráadtam. Itt van a kép, amin a ruci látható a próbababán:P

Kép

Anyósom is sok cuccot vett az Auchanban, mi is kaptunk kölcsön, és rendelek is a netről. Eddig mind nagyon jó minőségű volt, a használtak is. Ja és nem szégyen, olyan kevés ideig hordják, és nagyon drágák! Nálunk is végigmentek a cuccok az uncsitesókon, és teljesen épek vagyunk testileg szellemileg!
Az meg, hogy mennyi kell ruciból! Sok! Kisebb balesetek előfordulnak nap mint nap. Eleinte kevesebb volt, most már sűrűsödnek. Egyik le, másik fel. Bodyból sok, rugiból kevesebb. Ami nekünk nagyon bejött az éjszakára az angolpólya. Ezek az Auchanos bodyk nálunk nagyon mennek, de már írtam is. 1500 FT volt 6 db. még, ha szétzúzom, is megéri 8)

tjuca

Kati!

Nagyon drukkolok, és örülök, hogy nincs toxemia. Ha előbb jön, hát előbb jön, a fő, hogy egészséges legyen!
Várom Anikót hírekkel!

Évi!

Nagyon csini Dóri, mint mindig! Igazi nagylány! Mennyit nőtt!
Mi is emlékezünk mindenre, de mi még a saját hónapos fordulónkat is megünnepeljük a tatlálkozóst is, meg a házzasságit is :lol:

Éva, Narco!

Elfelejtettem azt is írni, hogy mindenképpen 56-ossal kell kezdeni. Mi még most is hordjuk az 56-osakat, most kezdjük a 62-est. Virág remélhetően kis csini 3 kg körüli kislány lesz, mikor megszületik, onnan min. egy hónapig az 56-osakat fogja hordani. Nekünk még az 50-es széria is jól jött az első két hétben, mert a nagyobb 56-osakban enyhén szólva otthontalan nak tűnt a csaj :twisted:

tjuca

Juca!

Azok az Auchanos bodyk tényleg jók, mi is vettünk belőle 2 garnitúrát. Nálunk napi min. 2 átöltözés a divat, mert még mindig vannak balesetek. Bár most ebben a kánikulában csak pelenkában pompázik a lány. Akkor meg mi a fenétől van mindig tele a szennyestartó, nem is tudom. De egyfolytában mosok, mint valami mosó masa :lol:
Ja, és a számozás is érdekes: nekünk van olyan 56-os bodynk, ami még jó a Dórira, és olyan 74-es, is, ami már kicsi...
Ti is jó kis ünneplősök vagytok... Én szeretem számontartani a fontos eseményeket.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok! Kép
Én vagyok a légkondi idei áldozata!
Inhüvelygyulladásom van a jobb kezemben,alig aludtam az éjszaka!

Dido!
Ezt a dokit nem ismerem de ha XVII.-ben rendel az tök szuper! :D

Rolly!
Ennek nagyon örülök,hogy minden rendben! :D

Mátra!
Drága az az út nem éppen sétagalopp amin át kell menni Ozd fele!
Én évente háromszor-négyszer teszem meg de nekem az is elég! Kép

Jucmuc!
Drága,gondolok rád! Kép

Évi!
Nagyon csini kismami vagy! :D

Zsuka!
Azért szoritok hátha nem „azért”fáj! :wink:

Évi!
Boldog év és honap fordulokat nektek!Gyönyörű ez a lány!Zabálnivalo a ruciban! :D

Timika!
Örülök,hogy jelentkeztél!Szoktalak olvasni a másik topikon!A hajhullásra nekem nagyon jol be vállt a Vichy!Nem olcso de nagyon hatékony!

Junko!
Neked lassan visszaszámlálás a nyaraláshoz! Kép

Narcisz!
Ezt nem hiszem el!Még most sem hagynak békén? Kép

Juca!
Ezt elmentettem magamnak is!Hu már kész profi vagy!Annyira édes Kinga!

Syry!
Nagyon boldog születésnapot kivánok neked!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Lányok!
Már én is nagyon várom,hogy hiradozhassak!És addig megtanulom a piros nagybetűs irást!

KépKépKépKép
aniko24

Éva!

A hátán fekszik a pelenkázó lapon, tehát csak te gyönyörködsz benne :wink: . Ja most kell valami új, kemény, mert eddig a mosógépen pelenkáztuk (elöltöltős, jó nagy), most viszont a mosógép bekerül a konyhapultba. Ezek a pelenkázókomódok olyan kicsik, ezért rendes komódot veswzünk, és egy kemény nagyobb típusú pelenkázólapot.

Zsú!

Szólj rám kb. egy hét múlva, hogy valamit akarok írni, de nem most :lol:

Anikó!

Saját kárán tanul a buta, és én rengeteget tanultam. Na de mindegy, most itt szószátyárkodok, ha valakinek segít, már jó! Ez az ínhüvelygyulladás nagyon brutálisan hangzik! Kell rá gipsz? Tudod Syry jutott eszembe :twisted: . Na jó ne kelljen, gyógyulj meg mielőbb!!!

tjuca

Kivasaltam :evil: Hogy én hogy úúúúúúúúútálok vasalni :evil: De olyan jó túl lenni rajta, most egész hűvösnek érzem ezt a kétezer fokot, ami itt van :wink:

Juca!

Olyan szép Kinga! Ilyen sárga elefántos bodynk nekünk is van, de nőni kell még bele egy kicsit.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Éva!

Ilyenre gondoltam én is! És a kiságyra fog menni nálunk is.

Anyuk!

Topikegyenbody?!!! 8)

tjuca

Juca!

Ez nem ér, kifúrja az oldalamat a kiváncsiság 1 hét alatt. Kinga gyönyörű. :D Most alszik?

Évi!

Nagyon ari vagy, de drukkoljunk Sosinak és Didonak. Szerintem holnapra úgy elönt, hogy úszni fogok. :D
Gyere hozzám is vasalni, kb. a földtől 1,20 magasságban állnak a ruhák. Mindent megcsinálok csak vasalni ne kelljen, ha a férjecském neki áll, akkor meg jól letolom, hogy nem jól csinálja. Semmi se jó nekem. :(

Anikó!

Szegényem, de lehet ez egy jó jel is, akárcsak Angienek a betegség. Gondoljunk Syryre aki törött lábbal................. :D

Mátra!

Hiányzol a csapatból.

Katie! :)

Gondolok Rád.

Képzeljétek el úgy néz ki a kisvakondunk elhagyott minket, hatásos ez a riasztó. :D Ma füvet nyírok, ha valakinek van lehetősége csatlakozzon. :D

Zsúka
zsúka

Évi!

Én semmi különöset nem használok, sőt, nem is mosom külön a Dóri gúnyáit. Mosóporból Persil, mint eddig, öblítőből Silan sensitive. Ez itt a reklám helye :lol: És hát a foltokra Vanish.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tündériek vagytok, itt vagyok.

Most mostam hajat és készülök az estére. Kicsit elmerengtem a sárga bodykon és a kislányokon, meg Katin, és olyan édes-bús hangulatom lett.

Évi!
Jó az a kép a főhercegkisasszonyról, ilyen volt-ilyen lett. Majd az érettségi tablóképére is kíváncsi lennék. :)

Juca!
Nekem a párom ilyen. Ő navigál telefonon, és döbbenet, hogy minden úgy van, ahogy mondja, és kicsit mérgelődik, ha a Suzuki szalont vagy a gumikereskedést nem veszem észre. :roll:

Nárcisz!
Szerintem vezetős történetekből versenyt lehetne rendezni :lol: 10 éve vezetek és közel 50 ezer kilométer van bennem. :shock: Imádok vezetni és mindig elkeserít, mikor látom, hogy baleset van és más hibájából hal meg valaki, vagy fiatal suhancok a pap drága autójában Forma 1-et játszanak az utakon. Szeritnem a biztonságra kell törekledni. Azért remélem Te már nem nagyon vezetsz.

Ági! Jucmuc!
Nagyon várom a híreket.

Zsúka!
Azért bízzunk benne,hogy nem. Megyek és vasalok, mert én viszont nagyon szeretek.

Anikó!
Nagyon fáj?
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?