A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc, most mondjam, hogy megérdemelte? a rémhírterjesztés egyébként büntethető, és nem enyhítő körülmény a hiszékenység... mindennek a tetejébe az effajta rémhírek nagyon károsak az édesanyák lelki békéjére nézve :?

a budaörsi rendőrkapitány azt mondta a Fókusznak, hogy egy évben 1-2 ügy van, hogy elveszik egy gyerek egy bevásárlóközpontban, és eddig mindegyik legkésőbb egy órán belül megkerült, hála a hangosbemondónak meg a biztonságiaknak meg a segítőkész vásárlóknak.
ez azért megnyugtató.

votiv 8)
votiv

Votiv :) hát az is lehet egy kritika alapja, hogy egy ilyen baromi jó műsort ilyen hülye időpontban sugároznak... én is az interneten szoktam visszanézni, mert elalszom rajta éjjel.. vagy másnap reggel 6-kor, ha felébredek.

Én meg most előre tévézek, mert ugye Indiában magyar műsort csak az interneten lehet nézni, onnan jött a szokásom, hogy pl. a TV2-n meg a Dunán visszanézem a saját készítésű műsorokat. Az RTL-en Kepes műsorait adták online, most nem tudom, mi a helyzet.

Tényleg és mi volt a Fókuszban? Gondolom a Corás ügyet jól lehúzták... És mi van a neves kérdésemmel, nem lehet ezzel valamit tenni? Mondjuk mivel enyém férj külföldi, minket nyilvánn nem olyan mértékben érint ez, csak bosszant, hogy mindenbe beledumál a hatóság.

indianyo

Votiv!
semmiképp se lehet egy ilyet "eltitkolni", vagyis kizárt, hogy mindenkit rá tudnak beszélni a hallgatásra, ezért volt nagyon kacsaszagú a hír.
node kacsaszagú volt a Máv biztosító tönkremenése is, aztán tényleg bajok lettek vele.
múlt héten vidéken voltam anyuéknál ugye, és ott rengeteget gondoltam rád, amikor kapcsolgattam a tévét ide oda. annyit tévéztem, mint egész évben itthon összesen :). hatalmas népbutítás megy délelőtt és koradélután. hol a shopping műsorok, hol a csalós "hívd a 06-81..." nulla színvonalú játékok mennek. ezeket betiltanám.

Lencsi már régen mondja a "teteő" szót, ez volt neki az első, még a tej elött mondta, csak nem voltam biztos a dolgomban. régen viccből csecsemőnek szólítottuk, és most, ha mondom, hogy csecsemő, ő is mondja, hogy teteő :).
már nem fejel, viszont ha felállok a nagy ágyról (ahol együtt hancúrozunk),és mondom, hogy "gyere", elkezd menekülni, mint az őrült. ma így gurult le az ágyról. ráadásul sajnos elkaptam a lábát, és fejen állt pár mp-ig :(.

Indi!
férjemék éppen Aurangabadban vannak, mai naptól nem melóznak, hanem kirándulnak kicsit. eléggé élvezi!
mi újság meló fronton?
ancsipancsi

Indi!
hogyhogy előre tévézel? csak nem azon töröd a fejed, hogy kimégy? jaj nekünk :(. persze ha ott jobban tudtok boldogulni együtt.
ancsipancsi

Indi!
Igazad van, én sem értettem soha, hogy a jó műsorok miért mindig éjjel mennek, amikor a tévénézők 1%-a nézi. Csomó jó film megy nagyon későn, esélytelen megnézni. Mondjuk fel lehetne venni, de saját tapasztalatom, hogy felveszünk jó sok műsort, hogy "majd megnézzük", aztán soha nem jut rá idő.

Ancsi!
Emma is nagyon szereti ezt a "menekülős" játékot, főleg amíg még csak mászott. Spurizott el ezerrel, és jókat kacarászott közben. És ő is leesett kb. 3x az ágyról, de szerencsére soha nem lett nagy baj. Most elég ügyesen megy, nem esik sokat.
manoka11

Ancsi :) Én nem akarok menni, de hát előbb-utóbb azért valamit változtatni kell, a férj meg egy keményfejű pasi és nem fog engedni. Most még nincs pénz, úgyhogy nem fenyeget ez a veszély...

Tévét meg akkor nézek, ha ded alszik, későb már napközben is többet lesz fent ugye én meg ellene vagyok a gyerek tévézésének, így nekem se lehet olyankor :)

Akkor férjedék mennek a barlangokhoz, de jó, az biztos fog tetszeni (Ajanta és Ellora).

indianyo

Sziasztok!

Ki kér egy Állatkerti belépőt a Libero napra júl.9-re?Egy fő ingyen léphet be vele meg valami ajándék sapit is adnak hozzá.
Én tuti nem megyek mert tömeg lesz azt meg nem bírom. 8)
20170114224602

Juc!
Ha még nincs jelentkező, én kérném szépen!
manoka11

Indi, igaz igaz :D

Corás ügyről elmondták, hogy kamu, és hogyan működnek a "városi legendák", mert hogy ez afféle volt, és különféle helyi variánsokban végigjárta a fél világot. itt is volt a törökbálinti Cora mellett budaörsi Auchan meg solymári verzió is.
pl. jellegzetes városi legendás vonás, hogy a hírhozó ismerősének az ismeretlen ismerősével történt meg a dolog, és hogy a sztori hitelét igazolandó, hozzáteszik, hogy de xy is hallotta, itt is mindenkinek akadt egy ismerőse, aki ott dolgozik a Corában, és tud róla, hogy lezárták az áruházat... még egy jellemző a titokzatoskodás is, amit Ancsi is kiszúrt :P pl hogy a hatóságok el akarják hallgatni, itt is volt, hogy titoktartási egyezményt irattak alá a dolgozókkal stb. szóval van sok kilógó lóláb, akár a hoaxoknál a sok felkiáltójel :D

Ancsi, köszi, hogy rám gondoltál :D a telefonos játékokról már írtam egyszer, mindegyiket végig is kellett próbálnom, persze egyikben sem volt "szerencsém" :P és ez volt az eddigi legdrágább cikkem is :D

Indi, nevekről semmi korszakosat nem mondtak, de a Fókusz nem is az a műfaj, ahol a szabadságjogokat vagy a demokrácia korlátait feszegetnék :lol:
értem én a problémád, szerintem ami igazán zavaró, az az önkény, hogy egy ilyenolyan testület mindenki fölött állóként dönt "életről s halálról"... bár, ha úgy vesszük, ez is lehet "társadalmi egyezmény", annak érdekében, hogy elkerüljük az idióta vagy a perverz nevek adását... s ha úgy vesszük, egyfajta hagyományőrző feladatot is ellátnak, és szerintem már az is rugalmasság részükről, hogy a Dzsenifert szabad... :lol:

votiv 8)
votiv

Nincs valakinek egy fölösleges meghívója az iwiw-re? Egy ismerősömet szeretném meghívni, de nekem már nincs meghívóm :(
manoka11

Sziasztok!

Manoka: Átadtam egyet

Még élek, de csk ma tudtam olvasgatni.

Kőcök csudaszépek, nagyot nőttek.
Nem igérek semmit, úgy sem tartanám be, szélvészkisasszony nem hagy itt pörögni.

Üdv mindenkinek!
oxigen
Györköny

Dorkának nagyon sok boldog szülinapot!

Neet, ennyire unatkozol? :lol: :lol:

Macséknak nagyon nagy boldogságot!

Ancsi, nyugi, ilyenkor még gumiból vannak! Pár másodperc még nem a világ. :wink:

Nálunk készülődik vmi viharszerűség.
zanza

Manóka!

Tietek!
Majd lebeszéljük,hogy hogyan jut el hozzád.Szívesen eldobom valamikor.
20170114224602

Nekem abban a corás cikkben egy fura dolog volt: megtalálták a kislányt rövidre nyírva és fiúruhában a mosdóban. - De mit csinált ő ott Egyedül? és addig a rablók hol voltak?
De egy dolog miatt tényleg elszorult a szívem, amikor olvastam: én is láttam már szüleit elvesztő kisgyreket nagyáruházban sírni. És akkor már régóta ott sírdogálhatott, mert magán kívül volt... És akkor éppen bármi szörnyű történhetett volna vele... Így "csak" az a szörnyűség esett meg, hogy magára hagyta a biztonságos család, mit élhet egy kis maszat ilyenkor át? Talán néhány ember egy kicsit msot jobban fog a gyerekére figyelni, ez már valami.

Hát igen, Dzsenifert engednek - bocs, hogy pont ezt pécéztem ki, igazából ez is azt támasztja alá: hülyeség az egész, Mert ezt pont miért engedik? A mi kultúránktól totál idegen név ráadásul így fonetikusan leírva hülyén is néz ki... Na, nem ragozom tovább a kérdést, vannak még ilyen bosszankodnivalóim :lol:

Jucus :) 6 évesen mandulaműtét után októberben minden nap orvosi előírásra fagylaltoznom kellett egy hónapig :lol: Hajrá Soma :)

Pöttyös és pöttyetlen gyengélkedőknek azonnali jobbulást - most, hogy itt a viharos jó idő :)

Iwiwes meghívót én is tudok adni bárkinek, sose használom ezeket ki...

indianyo

Indi, én germanológusként :wink: a magyar dolgokhoz aligha értek, de a magyar helyesírás az idegennevek esetében a fonetikus írásmódra törekszik, és már itt jön csupa cuki dolog, mint a dzsezz, vagy a bokszoló :D (de akkor vajon miért nem "szeksz"? :shock: ) egyébként az egyik kedvenc focistám a Debrecenből Dzsudzsák Balázs, épp a neve miatt :lol:
na most képzeld el, ha Jujáknak írnák :lol: :lol:

ha valaki olyan elvetemült, hogy Jennifer Lopez után nevezze el a gyermekét, akkor vállalja, hogy legalább magyarosít :D najó, csak viccelek, tényleg tök szubjektív a dolog, hogy kinek mi tetszik, és szívem szerint azt mondanám, mindenki válassza azt, amit akar, és közben azért a gyerekre legyen tekintettel :)

egyébként a Vasárnapi Hírekben van egy Nyelvelő rovat, egy jófej srác írja, aki magyar nyelvészetet tanít az ELTE-n (((mellesleg Istók keresztapja :D))), ha megírod aggályaid, szívesen továbbítom felé :)

votiv 8)
votiv

hátha valakit érdekelnek Britney Spears szexi kismamafotói, az új, fekete hajával :)
http://www.estihirlap.hu/article.php?ar ... 38&catid=4

votiv 8)
votiv

Sziasztok

Benne vagyok a mókusokkal a Kiskegyed eheti számában :) Háááát nagyábból ilyen az életünk, bár sok dolog kimaradt. Dehát ilyenek a szerkesztők.

Macséknak sok boldogságot

Szülinapos gyerkőcöknek
Boldogságos szülinapot és jó bulizgatást

Puszi mindenkinek

Az egész banda bárányhimlő gyanus, tehát 3 hét karantén vár ránk. JAAAAAAAAAJ
kókuszdió

Zanzám,
azért unatkoztam ennyire látványosan, mert a kaksi idő miatt ugye nem lehetett kint vadulni, bent meg Eszter felfedezte, milyen érdekes az a lyukakba formákat dobok játék (van ennek normális neve?), és már nem csak Marcit dobálta a darabokkal, hanem szakszerűen behelyezte a formákat a lyukakba, és ennek annyira örült, h hosszú félórákig mást sem csinált. :) A végén odáig jutott, hogy már a kört az 5szög alakú lyukba is bele tudta erőltetni, egy jókora csapást mérve rá pedig bele is ejtette a lyukba. Hát most mondd meg. :lol: :lol:

Kisün,
te iylen vizes időben szoktál aktívkodni, ugye? Nos, akkor szüjjélmááá!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
neet
neet

Jó reggelt, jó napot, kellemes időtöltést a szabadban és mindenféle jókat a hétvégére!

indianyo

Oxi!
Köszönöm a meghívót!
Hogy vagytok? Vikka miket csinál?

Juc!
Neked is köszi, valamikor a jövö héten lebótoljuk, megyek majd a nagyimhoz, esetleg akkor is összefuthatunk.

Kókusz!
Rohanok az újságoshoz :lol:
manoka11

Szép jó reggelt :):) :)

Mindenkinek nagyon köszönjük az összes jókvánságot! És mertmivel teljesen egyetértünk Reccával, miszerint nem a pfecnin múlik a dolog, ezért képek sem készültek, tehát nem is tudok feltenni. :)
Most megyünk néhány napra csavarogni hármasban, kedd tájt jövök :)
Addig is mindőtöknek szép hétvégét és

VERA szüjjémááááá!!! :) :) :) :)

Csókolat

Macsek Kép
macskanyu

Macsek!
legalább a ruhádat láthatnánk! :)

Vera!
ne szüljél, csak ha eljön az idő :), és az időjárás most neked kedvez! ;-)

Oxi!
helló, de jó látni téged is!

Manóka!
asszem a homokozást ma is kihagyhatjuk. :( tökvíz minden. azért szerintem a skálába elmegyünk a Deddel, az lesz a séta :)
ancsipancsi

Ancsi!
Mi is most akartunk elindulni vásárolni, erre elkezdett esni.
És homokozó tényleg esélytelen.
manoka11

itt süt a nap :shock: :D

jó reggelt Macs asszony :lol: és jó nászutazást!! :D

Isti mai attrakciója: felvette a táskámat, pont úgy féloldalasan ahogy szoktam, és odaállt az ajtó elé :D

és ma reggel egy tíz centis óriás sáska vagy szöcske ült a klotyónkon, mikor kimentem a fürdőbe, hát egyből felébredtem!!! a vidéki élet bája... :wink:

votiv 8)
votiv

Votiv!
Brrrrr! És mit csináltál vele?
manoka11

Votiv,
szöcskét küldd át, attól tuti megszülök :D

Neet,
azt hiszem, lyukakba formákat dobálós logikai játék a fantázianeve :mrgreen: és addig örülj, amíg nem unja el, élvezd ki, hogy egyhelyben ül hosszú félórákat :)

Ancsi,
szülés szempontjából sajnos frontunérzékeny vagyok, marad a kivárás :D

Macs,
soksok boldogságot nektek!!!! :D És jó csavargást! :)

v
kisün

Manoka,
sztem akkorát sikított, h a sáska önként lehúzta magát. Magamból kiindulva persze... valszín, h Votiv ezerszer bátrabb nálam. :lol: :lol:
neet
neet

Votiv,
bár most, hogy megnéztem britney képeit, már talán szöcske sem kell :mrgreen:
kisün

Neet,
citromra küldtem neked megint, mert freemail nem fogadja a leveleim :)
kisün

Szia Kókuszka! Kíbáncsi vagyok nagyon a cikkre, ha találok, veszek Kiskegyedet :) bárányhimlő :shock: :(

Manóka, Kisün, Neet, hát fogtam egy ruhát a szennyesből, megfogtam vele a szöcskét és kidobtam az ablakon (a ruhát nem). remélem nem ütötte meg magát, hogy a másodikról lezuhant...
edződöm, mi? :D

Kisün, frontunérzékenység :lol: azért drukkdrukk :D
és mit szólsz Brithez? irigylem, hogy úgy tűnik, terhesen is soványabb nálam :lol: de csalóka a dolog, mert számítógéppel rengeteget retusáltak rajta. hol vannak pl. a striái???!?!

votiv 8)
votiv

Votivia!

Igaz,hogy Britney elég jól fest a képeken(nekem kicsit hajaz a dolog főleg evvel a sötét hajjal a Demire :lol: )de a te testképeddel valami nagy gáz lehet.Te nagyon vékonka vagy,mindig megjegyzem ezt magamban.SZóval nem kéne Britney szuper anyukához hasonlítgatnod magad. :oops:
20170114224602

Sziasztok!

Mi tegnap babanézőben voltunk a Pólus Center mellett, szóval rendesen kibékávéztuk magunkat. Bazsó annyira azért nem élvezte, a Keletitől a karomban volt :? Ja, persze nem adták át a helyet, úgyhogy rendesen fostam, nehogy nagyot fékezzen a busz!
Ja, és klasszul meg is áztunk! De azért nagyon klassz volt :lol:
Szolgálati!!!
C&A-ban tök jó akciók!!!! A Pólusban voltunk, és ott tök nagy a gyerek részleg, és jó dolgokat vettünk!

Indi!
Nagyon szenvedünk a fogaktól! :cry: Két átaludt éjszakánk volt, de cserébe nappal volt nagyon sírós Bazsóm, aztán a múlt éjszaka el sem bírt aludni, és miután a férjem kifejtette, hogy kínzom a gyerekünket :roll: , adtunk neki Panadolt, és adtól sikerült elaludnia :cry: Reggel már fél 6-kor fent volt! Már felül is jön, úgyhogy nagyon sajnálom szegénykét. A legrosszabb ebben a hülye fogzásban, hogy Bazsó teljesen kifordul önmagából! Ilyenkor úgy érzem, hogy nem is szeret. Amikor végre hozzámbújna, akkor jól belémharap, vagy lefejel. Persze tudom, hogy ez múló állapot!

Votiv!
Klasszul retausálnak!!! A legfelső fotón kétszer dundibb az arca, mint a "művészi" fotókon :? Egyébként a paparazzi fotókon iszonyatosan néz ki a csaj!

Gabi!
De jó, akkor ezek szerint a mostani szülésem olyan lesz, hogy egyszercsak arra ébredek, hogy 4 ujjnyira ki vagyok tágulva? :lol: :lol: :lol:
Egyébként ma éjszaka azt álmodtam, hogy bent vagyok a kórházba, semmi fájás, és jönnek az oxitocinnal, és beakarják adni, én meg menekülök :shock: :roll: :lol:

Jövő hétre kellene valami talit szerveznünk, állítólag jó idő lesz, nem túl meleg, de eső sem lesz. Hú, de naiv vagyok, még hiszek az időjárásjelentőknek :roll:
zuzmo1

Zuz: kivánom, hogy úgy szülj majd mint Gabi Orsit! :)

Rec: a fehér hintóról nekem Hamupipőke ugrott be...lehet, hogy az nem is hintó volt, csak egy szimpla tök??? :)

Macs: sok boldogságot! Fotót azért csinálhatattok volna, most miket fog nézni Fülike, ha nagyobb lesz?? Szerintem minden kislány szereti nézegetni Anya és Apa esküvői fotóit, nem?
És igy a ruhádat se látjuk :(
És mostmár nem vagy olyan leányanya, mint Én vagy akár Votiv ;)

Votiv: A homeos dokinénink eltiltott minket mindenféle kenceficétől, mert mind allergizálhat és sose lehet tudni, hogy épp melyik! Igy mi sima vízzel fürösztjük a babót és a fenekére se kenek semmit és egyáltalán nem kenek rá sehová semmit. Most a melegpöttyökre használtam hintőport, de ezek szerint az se túl jó.. :roll:

Votiv: egyszer hozzánk is beszállt egy imádkozó sáska én felugrottam az ágyra és onnan kiabáltam az embörnek, hogy fogd meg, fogd meg! Persze a macskánk tökre rágerjedt az ízeltlábúra és végül ő fogta meg és marha lassan elmajszolta :shock: először csak félig és a fél sáska, mint a terminátor mászott a földön!! Kész voltam!! Majd utána kb egy óráig nyalogatta a száját és a mancsát, annyira ízlett neki!

Szerintem Britney képek jók! ÜGyes volt a fotós és a retusáló grafikus is! Dolgoztam egy ideig egy dfürdőruhás cégnél és órákat ültem a grafikus mellett és hihtetlen mire képes egy ügyes kezű majstro! Ennek az lett az eredménye, hogy mostmár ha meglátok egy divatfotót, rendre azt figyelem, hogy hol lett belenyúlva és milyen hibát hagytak benne...
Amúgy szerintem nem jó neki a fekete haj épp annyira idegen tőle, mint Christina Aguilerának a szőke. Nemtom, hogy jól írtam-e a nevét...

A kóla tényleg jó a torokfájásra? Felnőtteknek is? Miért jó?

Kamilla végre "csak" kétszer kelt fel az éjszaka! Kövezzetek meg, de én most annyira örülök ennek a rosszidőnek, hogy még sose igy!

Jövő heti taliban mi is benne vagyunk!

Rylie
rylie

Apropó:

Nekem is van egy liberós állatkerti belépőm ha kell valakinek, szívesen odaadom!
Kamilla még kicsi ehhez...

R
rylie

Juc, rég láttál :D sajnos sajnos az utóbbi 1-2 hónapban visszakúsztam 60kg főlé, a normális (nemsovány, arányos) ötvenegynéhány lenne. annyiban zavar, hogy szűkek a gatyák, egyik szoknyám cipzárja szét is repedt :roll:
úgyhogy most apafejjel együtt elkezdünk diiétázni, már 2!! napja nem eszünk grillkolbászt, szalonnát, ropikat és nasikat, csokit és marcipánt, libazsíroskenyeret (ez az én mumusom :P) paradicsommal, stbstb
már attól is boldog lennék, ha 55-re le tudnék menni.

a nap, sőt, a hónap legszarabb híre: berendeltek az Apehba összes cókmókommal és papírommal együtt, ellenőrzésre... nem tetszett nekik, hogy pampogtam, mert kib...tak az evából, mert GYED-en vagyok... úgyhogy most még azt is igazolnom kell, hogy gyed alatt nem folytattam kereső tevékenységet... mondjuk ezt nem nehéz, hiszen nem adtam ki számlát 2004 óta. de akkor is, előre fosok ettől az überellenőrzéstől :?
ja és ma kaptam meg a 12-i keltezésű levelet, amelyben felszólítanak, hogy 22-éig menjek be, különben 100000 ft bírság... hát megállt bennem az ütő.

Zuzi, ne bándd, hogy egyszer adtál Panadolt. én teljesen így voltam, néha meg kellett hajlítanom gyógyszerellenes elveimet, és ha jót tett, akkor nem bántam. Isti Bazsóhoz nagyon hasonlóan fogzott, és már ki is bújt neki az összes foga, pedig nincs még két éves. voltak kemény napok, de egyre jobban viselte és szerencsére már nagyjából túl is vagyunk rajta, hátsó rágók még folyamatban. szóval tarts ki, nemsokára elfelejthetitek ezeket a nehéz napokat :)

votiv 8)
votiv

Votiv!

JUj,akkor most nagyon rossz világ van felétek :cry: Szalonna megarulez pedig!Ja és szerintem szarok a cippzárok manapság,nekem is van ilyen szoknyám :lol:

APEH egy trágya,nálunk sincsenek a pikszisben :oops:
20170114224602

Rylie,

érdekes, hogy a vízbe téve a fürdetőt nem volt tőle baja a gyereknek, de apukája úgy kente be sajnos mint a tusfürdővel :shock: úgyhogy nem is csoda hogy pöttyes lett. egyébként néztem a flakont, mi a fene van benne, de gőzöm sincs mi pl. a sodium laureth sulfate... :P

sáska sztori :shock: :shock: :o

és nagyon kíváncsi vagyok a képretusálással kapcsolatos ismereteidre, esetleg megosztanál velem pár dolgot, mire kell figyelni? pl. a Britni képen hol a hiba? :D és a fekete haj szerintem sem áll jó neki, tisztára "gótikus" :D és persze az ellenségei egyből verik a nyálukat, hogy vajon olyan hajfestéket használt-e, ami nem káros a babára? :roll: szegény, azért elég rossz érzés lehet neki, hogy a fél világ azt veti a szemére, hogy rossz anya. még ha ebben van némi jogosság is, hiszen fejreesett a gyerek, meg úgy vezetett, hogy az ölében ült stb.

votiv 8)
votiv

Votiv:
lehet,hogy én is azért dekkolok a 60kg-nál még mindig,mert szeretem a libazsíros kenyeret paradicsommal? :lol:
És igaza van Jucnak,ezek a mai cipzárak... :lol:
Te az nem gáz ,hogy folyamatosan jelenik meg cikked gyed alatt?
Vagy ez"karitatív" munka? :wink:

Zuz:
ráérsz még ezzekel az álmokkal,szülésig ne olvass élménybeszámolókat! :lol:
Kívánom,hogy úgy szüljél majd,mint én Orsit.
Valóban ennyire különbözőek a szülések!!!

Zsan:
hogy vagytok?

Juc:
és Ti?

petergabi

sziasztok,
nekem tetszenek a brinteys képek, sőt a fekete haj is tetszik, végre nem az a gagyi szőke, egy kettő nem tetszett, pl. az, amin térdel, és eszeveszettül nagy a segge, meg, amin a gyerekével van abban a förtelmes ruhában, de a többi tetszik...nem is értem, ha kiretusálják a képeket, akkor a seggéből meg a combjából mért nem vágnak le egy darabot??? :roll:
és én elhiszem, h a fajfesték már nem okoz gondot, meg a kávé sem, meg az alkohol sem (mértékkel!!!) én anno mindkét gyerekemmel voltam nagyon füstös helyen (elsőnél még nem tudtam, másodiknál már nem érdekelt annyira) és nem lett semmi bajuk...persze nem is voltam sokat, és nem is voltam részeg minden nap, de amig nem tudtam, h B a pocakban, elég bulis életet éltünk...és kifejezetten okos lett... :roll: és sosem ugatott... :shock: hál' istennek!

Igen, sztem is elég gáz anya lehet a Britney, jó tudni, h nem én vagyok a legrosszabb...de sajnálom a kis sean paul belmondót... :?
igy jár az, a ki hülye helyre születik...ezzel nyugtatom a fiaimat is...
:lol:

ma úgy döntöttem, végre rendbe hozom az életemet, felhivattam egy pszichómókust, de hát nem vette fel...igy jártunk...talán majd hétfőn...bár akkor nem biztos, h akarom majd...pech...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

én is hatvan kilónál dekkolok, pedig tényleg nem szeretem a libazsiros kenyeret...
velem mi a baj???????????too much somlói???? azt mondták, az nem hizlal... :?
sz@ros 3-4 kilótól kéne megszabadulnom, de nem megy... :cry:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Gabi!

Mi jól vagyunk,Soma megkapta antibiot mert nélküle nagyon lázasodott.

Zsan!

Tényleg kell neked egy pszichológus!Honnan kellene lefogynod?Olyan gebe vagy,hogy az képtelenség!Komolyan mondom,hogy tiszta anorexiás egy társaság vagytok.Én 10kg-val több vagyok mint ti és Zsan nálad alacsonyabb is .Szóval komolyan mondom fejezzétek be ezt a modern korunk fogyás vágyát mert nem jöüvök többet közétek!
ÉS szalonna,somlói,grill kolbász finom.ÉS ami finom az nem hízlal!

Most nagyon kihoztatok a sodromból. :roll: :evil: :twisted:
És én nagyon szeretnék a hasamtól megszabadulni,de:nem enni nem tudok és nem vagyok hajlandó bár nem zabálom halálra magam de ha valamit megkívánok akkor nem tudom a kalóriákat számolni.És,és és egyébként is majd kiretusáltatom magam ha fényképre kerülök.

Uff,beszéltam.
20170114224602

Jucus drága! Épp azt akartam írni, hogy nem tudom a 60 kilósok súlyfeleslegét komolyan venni sajnos... Csatlakozom hozzád és megyek az utcára tüntetni a következő felirattal: le a görbe tükrökkel!!!!

Kedveseim! én tavaly tavasszal 45 azaz NEGYVENÖT kilóval voltam kevesebb, mint szüléskor - mert 10 kiló a cigiről való leszokással felugrott, a többit pedig ugye majdnem teljes egészében a terhesség második felében feküdtem össze. És azóta is "csak" 15 kiló ment le, tehát még az a kis harminc rajtam figyel - nevetgélve. Szóval én nyertem és nektek meg küldök egy marcipános tortát, nem piszológust! Szépek vagytok és fiatalok és okosak és kedvesek, a kutyafáját!

indianyo

Gabi, nincs papíron igazolható jövedelmem :wink:
az újságírás most csupán szabadidős-tevékenység, nem hagyhatom veszni a rovatom, meg jól jön az a kis agytorna :lol:

vérzik a szívem az Argentínokért :cry: :cry: :cry:

votiv 8)
votiv

És igazad van, Gabi, a mai cipzárak a hibásak :lol:

És nyertem 25 pontot a focival de sajnálom az argentinokat:8

indianyo

Indi!
tovább megyek! szerintem még Britni feneke és combja se nagy, teljesen jól áll neki. ha nem tudnám, hogy dinka a csaj, akkor teljesen frankó nőnek tartanám, főleg így sötét hajjal, pedig olyasmi féle nő, amelyikből rengeteg rohangál körülöttünk, csak őket nem fedezték fel.

Lencsi legújabb tudománya:
egy marha nagy Garfield-ot a két fülénél fogva tart, sűrűn magához húz, száját kinyitja (lehet, hogy így puszilja? mert cuppanóst csak levegőbe ad mindig), és közben azt mondogatja neki "teteő, teteő!" :))

TALI:
mi szerintem holnap du. kimegyünk a tesómmal a Bikásra sétálni legalább. más nem jön?
ancsipancsi

Ti mit csinálnátok?:
Kép
20170114224602

És egy igazán "jó"anya:
Kép
20170114224602

Indi, képes voltál ellenük fogadni?? kitagadlak :shock: :P persze most meg tuti a digókra fogadtál, mi? :D
és a bíró megint vastagon benne volt az eredményben, végig a germánoknak fújt :evil: tele a törpöm ezekkel az amatőr, csaló bírókkal :evil: vezessenek inkább áramot :evil:

én 48-ról 84-re mentem fel szülésig, az első 5-6 kiló nálam is a cigi lehetett...
a vicces hogy tök ropi kezem-lábam, csak az ülepem szélesvásznú :lol: mondhatni problémás zóna :lol:
én viccesen értettem a diétát, egyébként ma káposztás sztrapacskát vacsiztam, upsz :D
még jó, hogy a fiam felfalta előlem a fél tányérral.. :lol: igazából sportolni lenne jó, nekem az hiányzik nagyon, de egyszerűen arra már nincs energiám (és perpill akaraterőm se). tudom, hogy az első pár alkalom horror lenne, de utána megsokszorozná az erőmet és az életkedvemet is :D de kire hagyjam addig a kölköt? persze azt is megtehetném, hogy pl most, miután letettem aludni, és itthon van apája, szépen átöltözöm, és kocogok fél órát, de ilyenkorra annyira elfogy az akaraterőm, hogy folyton csokit majszolok :lol: (ezért vagyok én a popókirálynő :P csakhogy szambacicim nincs sajna hozzá :wink:)

ja és ma apafejnek kilopták a kocsiból a sporttáskáját :evil: persze meg lehetett volna előzni a dolgot, ha bezárja a kocsit...

votiv 8)
votiv

Jucus,
nagyon jól beszéltél! És éljen a 60 kilósok társasága! :lol: Bár most, hogy bevágtam 12 szilvásgombócot vacsira, éljenzem a 62 kilósokat is....:mrgreen:

EZ A KÉP NEM NÁLATOK VAN, UGYE??? A kanapé ismerős, a többi nem...áh, akkor nem így tetted volna fel... ugye? :roll:

És ma TÉNYLEG elmarad a BK? Utálom a focit..... :twisted:
neet
neet

Ja, és én meg bulimániás vagyok! :) Imádok bulizni (na, nem mintha manapság erre sok alkalmam lenne), és enni és jól érezni magam. És igyekszem lemozogni. És mázlim is van, éljek! :lol: :lol: :lol:
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?