Sziasztok!
Mi tegnap babanézőben voltunk a Pólus Center mellett, szóval rendesen kibékávéztuk magunkat. Bazsó annyira azért nem élvezte, a Keletitől a karomban volt

Ja, persze nem adták át a helyet, úgyhogy rendesen fostam, nehogy nagyot fékezzen a busz!
Ja, és klasszul meg is áztunk! De azért nagyon klassz volt
Szolgálati!!!
C&A-ban tök jó akciók!!!! A Pólusban voltunk, és ott tök nagy a gyerek részleg, és jó dolgokat vettünk!
Indi!
Nagyon szenvedünk a fogaktól!

Két átaludt éjszakánk volt, de cserébe nappal volt nagyon sírós Bazsóm, aztán a múlt éjszaka el sem bírt aludni, és miután a férjem kifejtette, hogy kínzom a gyerekünket

, adtunk neki Panadolt, és adtól sikerült elaludnia

Reggel már fél 6-kor fent volt! Már felül is jön, úgyhogy nagyon sajnálom szegénykét. A legrosszabb ebben a hülye fogzásban, hogy Bazsó teljesen kifordul önmagából! Ilyenkor úgy érzem, hogy nem is szeret. Amikor végre hozzámbújna, akkor jól belémharap, vagy lefejel. Persze tudom, hogy ez múló állapot!
Votiv!
Klasszul retausálnak!!! A legfelső fotón kétszer dundibb az arca, mint a "művészi" fotókon

Egyébként a paparazzi fotókon iszonyatosan néz ki a csaj!
Gabi!
De jó, akkor ezek szerint a mostani szülésem olyan lesz, hogy egyszercsak arra ébredek, hogy 4 ujjnyira ki vagyok tágulva?
Egyébként ma éjszaka azt álmodtam, hogy bent vagyok a kórházba, semmi fájás, és jönnek az oxitocinnal, és beakarják adni, én meg menekülök
Jövő hétre kellene valami talit szerveznünk, állítólag jó idő lesz, nem túl meleg, de eső sem lesz. Hú, de naiv vagyok, még hiszek az időjárásjelentőknek