Athiz!
Azt hiszem, félreértettél.
Szerintem, először ne vedd meg a VIP-t a fertility-n, hanem várd meg, hogy mi történik.
Mert - én nem próbáltam ugyan, de - egyesek szerint úgy is műxik.
Ja és a ciklusod kezdetét lehet, hogy azért írta későbbre, mert ha csak "pecsételés"-t rögzítesz, ő azt még nem veszi mensinek... de ha jól látom, ebben a ciklusban már jobban megy.
Egyébként Dévai szerint az 1. cn. az, amikor ömlik. SZóval itt rajtad múlik, hogy melyiket tekinted elsőnek és úgy rögzítsd.
Édesek a srácaid, ahogy alszanak!
Erika!
Nekem jövő hét utáni hét OK, hogy összefussunk! Szerintem mondj egy napot, hogy mikor tudsz feljönni Pestre és igyekszünk igazodni.. Én helyszín ügyben is rugalmas vagyok... Ötlet?
Melba!
Úgy látszik, mi megint szolidarítunk egymással.
Nekem is hasmenésem van ismét. Hihetetlen. Fogalmam sincs, hogy mitől.
Mondjuk én már 7 kg-nál tartok. Remélem, ez meg nem lesz túl sok a végére, bár mióta hasmas van, azóta lefelé megy a mérleg...
Kata!
De szépen látszik már a pocód!!
Bár végülis 16. hét az 16. hét!
De, hogy Te is így lefejezted Magad!!
Bezzeg a leánybúcsús fotókon!!!
Szegény Eper!
Akkor Te most szenvedsz ettől az időtől?
Én megmondom őszintén, fellélegeztem...
Azért jut még Neked napocska idén!
Boszti!
Továbbra is NAGYON drukkolok!
Mostmár nem kell sokat várnod, türelem és hinni-hinni Őbenne!!!!
Timi!
Bizony ám, hogy mennek haza a lurkók!
És legalább négyen! Jöhet a következő ikerpár!!! Vagy trió... vagy...
Szani!
Imádom amit és ahogy írsz!!
Tényleg marketingesnek kéne lenned. Apropó, mivel foglalkozol, mikor nem Andriskázol?
Juci!
Várom az Aviva tapasztalatokat nagyon!
LÁNYOK!
MIVEL SENKI NEM VÁLASZOLT A KÉRDÉSEMRE, KÉNYTELEN VAGYOK ÖNKÉNYESEN KIJELENTENI:
TOPIKTALI 2006. JÚLIUS 16-ÁN VASÁRNAP![size=18]
Időpont és helyszín további egyeztetés alatt...
Enigma!
Jelenleg 17-nél tart a létszám, plusz oldalbordák. Persze nyilván nem érkeznénk egyszerre. Így is áll még az ajánlatod? Nem lennénk túl sokan? Kicsit aggódom....